Találatok a következő kifejezésre: A barátommal ugy (1519 db)

Osztálykirándulás három napra! Mivel szórakoztassam még magamat, ha a barátaimmal úgy se lóghatok együtt?

Holnap megyünk Szentendrére kirándulni, szombat este érünk haza. A barátaimmal nem fogok tudni együtt lenni, mert ?k elvannak már másokkal, szóval senki nem jöhet szóba. Pont páratlan is az osztálylétszám... Napközben lesznek programok, de szabad foglalkozás alatt, meg esténként mit csináljak magamban? Viszek könyvet, mp4-et, telefont is, hogy zenét hallgassak rajtuk, papírt és ceruzát rajzolni, meg filmeket is, hogy hordozható DVD lejátszón este nézzem ?ket. De amúgy? Mit ajánlotok, mit vigyek még magammal, vagy úgy egyáltalán, mit csináljak? 14/L

Legjobb válasz: Ha olyan barátaim lennének, akik le se [email protected] (mármint õk nem is barátok), nem mennék kirándulni.

Ha olyan barátaim lennének, akik le se [email protected] (mármint õk nem is barátok), nem mennék kirándulni.
Neparázz úgyse leszel egyedül a szobába.2 éjszaka alatt tök jól fogod érezni magad a csajokkal.Hidd el 16 évesen az osztályunk 2 volt szakadva8csajok)voltak a nyomik meg a menõk.És képzeld 3 napos osztálykirándulás kellett ahoz hogy rájöjjünk hogy a nyomik nem is olyan nyomik.Tök jól kijöttünk.Csak ne vonulj félre.Nem kell könyvet meg minden szart elvinned hanem inkább beszélgessetek nagyokat. Sok sikert és jó szórakozást Mára egy 23N
Nekem ez elég zavaros. Most akkor ott lesznek a barátaid és nem lehetsz velük? Miért nem? Meg lebeszélte mindenki, hogy kivel lesz? Ne haragudj, lehet hogy én vagyok a hülye, de nagyon nem vágom... L/24
Jujj én szentendrei vagyok. :D Amúgy ismerõs a helyzeted.. Sajnos segíteni nem tudok, mert amikor így voltam, akkor nem mentem el osztálykirándulásra. Ha gondolod, ugorj be hozzám. :'D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek a választ. Igazából én se tervezem, hogy egész végig csak olvasgatni fogok magamban, de ezek nélkül nem tudok meglenni. Hozzám nõtt a könyv, a zene, meg a papír. :/ Nem fogok félrevonulni, de mégis olyan hülyén érzem magam, hogy már mindenki lebeszélte, hogy kivel fog együtt lenni, én meg akárkit kérdezek, válaszadásra képtelen (vagyis ez nemet jelent, csak nem mondják). De majd kialakul, már csak azért se fogok parázva nekiindulni :)

Hogyan tudnám féltékennyé tenni a barátomat, úgy hogy nem egy helyen élünk? Úgy hogy azt érezze hogy nem én vagyok odáig érte. Légyszi irjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Úgy érted, állandóan hozzá igazodsz, Te mindig ráérsz, de õ nem mindig ér rád? Kicsit tünedezz el, ha találkára hív, írd meg, hogy mást csinálsz, nem érsz rá, de harmadik személyt ne vonj bele, azzal elszúrhatod az egész kapcsolatotokat. Ne féltékennyé tedd, csak éreztesd vele, hogy nem csak õ létezik a világon, elvagy a barátaiddal és a rokonságoddal is - még ha ez nem is igaz. :) Füllentés megengedett, de hazudni már gáz.

Úgy érted, állandóan hozzá igazodsz, Te mindig ráérsz, de õ nem mindig ér rád? Kicsit tünedezz el, ha találkára hív, írd meg, hogy mást csinálsz, nem érsz rá, de harmadik személyt ne vonj bele, azzal elszúrhatod az egész kapcsolatotokat. Ne féltékennyé tedd, csak éreztesd vele, hogy nem csak õ létezik a világon, elvagy a barátaiddal és a rokonságoddal is - még ha ez nem is igaz. :) Füllentés megengedett, de hazudni már gáz.
A kérdező hozzászólása: köszi!ez tök jó! csak félek ha azt mutatom hogy nem érek rá, akkor meg megcsal, és összejön mással!
Ez azt jelentené, hogy nem túl erõsek az irántad érzett érzelmei, ami pedig azt jelentené, hogy jobb erre elõbb rájönni, mint késõbb. Frissek vagytok még, igaz? Én is ilyen voltam az elején, folyton ráértem, õ meg sokszor nem, aztán elkezdtem sûrûbben , , moziba járni a nõvéremmel", sûrûbben , , mentem át az unokatesóimhoz." De még mindig együtt vagyunk, és minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök:) ))) Igen 3 hónapja, de elég bonyolultak a dolgok! A lényeg hogy én többet érzek iránta, és fordítva kellene lennie, de mivelhogy szeretem emiatt nem tudom azt mutatni hogy nem érdekel, mert csak hétvégente talizunk... ha érdekel leirhatom privátba, bár nem akarlak ezzel fárasztani!:) De köszönöm a tanácsokat:)
Én befogadó típus vagyok, írhatsz privit, ha gondolod. :) Bár nem értem, miért kellene bárkinek is jobban szeretnie a másikat. Egyformán kell, nem?
Ha a barátnõm csak azt mondaná, hogy nem ér rá, akkor nem kérdeznék rá, hogy miért, de a második ilyen alkalom lenne az utolsó beszélgetésünk.
Szóval nincs barátnõd.
milyen értelmes vàlaszt vàrsz, ha nem értesz semmihez?
Ha ezt most tenyleg komolyan kerdezed, akkor nem 0 (NULLA) az eselye, hogy terhes legyel, meg akkor is ha o a gatyajaba elvezett.
Mi az a petting?
ooh nagy hiba :( ettõl sajnos ikreket várhatsz :(
Most komolyan ... Nem tanítanak biológiát más iskolákban csak az enyémben vagy mi a rák ? .... Gondolkodj már ezen egy kicsit...
Gyorsan szúrj magadba egy kést, különben mutánsaid születnek! Hasonlítanak az anyjukra.
Biologia ora minek van? Ba*ni jarsz, oda, vagy mi?
egyértelmûen terhes vagy

23 éves vagyok! 1 éve 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ugy érzem le vagyok maradva. Babázni kellene már? Bov. Lent

Sok velem egykoru ismerosomek már van gyereke.Én nem érzem ugy hogy szülnom kellene sot....Én vagyok lemaradva vagy mindenki rohan babás dologban!Meg se fordul a fejemben h jo lenne egy gyerek.Én vagyok rosszul osszerakva??30 évesen talán,nem tudni.

Legjobb válasz: Semmirõl sem késtél le, nyugi! Én 32 vagyok, januárra várjuk az elsõ babánkat. Persze nem azt mondom, hogy kövesd a példámat, de ráérsz akkor szülni, ha készen állsz rá. Még a barátoddal való kapcsolatod is változhat akár negatív, akár pozitív irányba és ez inkább addig történjen, amíg csak kettõtök sorsáról kell döntenetek. Minden szépet és jót kívánok Nektek!

Semmirõl sem késtél le, nyugi! Én 32 vagyok, januárra várjuk az elsõ babánkat. Persze nem azt mondom, hogy kövesd a példámat, de ráérsz akkor szülni, ha készen állsz rá. Még a barátoddal való kapcsolatod is változhat akár negatív, akár pozitív irányba és ez inkább addig történjen, amíg csak kettõtök sorsáról kell döntenetek. Minden szépet és jót kívánok Nektek!
szerintem te gondolod jól. én 24 éves vagyok, én sem tudnám még elképzelni, hogy babázzak, még más dolgok érdekelnek. szerintem ráér egy nõ 28-30 évesen is szülni, legalábbis ez az én véleményem.
nem vagy semmirõl sem lemaradva, sõt! ameddig nincs meg a biztos anyagi háttér, addig nem is nagyon lehet mire szülni
Kedves 21:38-as! Ha picit jobban elolvasod a kérdést, 1 év 3 hónapot írt a kérdezõ..egyébként mindenben egyetértek Veled!:)
dehogyis, 23 évesen még nagyon nincs itt az ideje. általában ilyenkorra van meg a diploma kezdessz el dolgozni tehát kell pár év munkaviszony a gyerek elõtt.
Hát én még csak 19 vagyok, de biztos, hogy a mai világban nem vagy lemaradva ha nem szülsz 23 évesen bõven elég 30 évesen addig meg buli, buli, buli:D Legalábbis én így csinálom nem tudnék otthon ülni egy gyerekkel....
Nem vagy rosszul összerakva, bár a korod alapján már érett vagy biológiailag tökéletesen az anyaságra. És talán ez is lenne az ideális. De egy még rövidnek mondható párkapcsolatra építve nem szabad és nem is kell gyereket vállalni, pláne amiatt, hogy másnak már van. Majd ha elég stabil, sokat próbált kapcsolatod van, és lelkileg is úgy érzed el bírod cipelni az anyasággal járó terheket. Ma már úgyis inkább az a trend (megjegyzem sztem helytelenül), hogy 30 év alatt nem akar szülni senki.
hátt én kihasználnám az alkalmat h fiatal vok és buliznék stb..gyerek majd lesz 1szer.am én télleg fiatal vok.xD
Biológiailag kamaszkorban ideális.
3 hónap után gyereket szülni bárkinek is??? Én még 3 és fél év után sem tudtam bevállalni. Mire szülnéd azt a gyereket? Honnan tudod, hogy veled marad-e az apa? 3 hónap alatt még nem ismerhetted ki. Az igazi arcuk csak 2 év után kezd elõjönni, plusz leginkább összeköltözés után. Egy ismeretlennek gyereket szülni felelõtlenség.
én 25 a férjem 27 éves. 6 éve együtt vagyunk és több, mint 1 éve házasok vagyunk, mégsem tervezünk még babát! de néha én is úgy érzem, mintha már-már kötelezõ lenne a korunk, a házasságunk és az együtt eltöltött idõ miatt babát várnunk......
Nem vagy rosszul összerakva, szülni egyrészt nem kötelezõ, másrészt mégiscsak te neveled majd fel így neked is kell érezned, hogy mikor akarod. Viszont azzal sem értek egyet, aki rögtön lehurrogná azt, aki ennyi idõsen szül...Fiatal, meg bulik, meg inkább éljetek együtt pár évet, legyen anyagi biztonság..Mi történik akkor, ha valakinek ez már minden megadatott 23 évesen?(saját példa) Szóval szerintem ne érezd nyomásnak, viszont azt se szólja le senki, és nevezze felelõtlennek, aki ennyi idõsen dönt amellett, hogy gyereket vállal.
01:24 vagyok es utolsora reagalnek: nagyon igazad van, ez a buli meg eld ki magad szoveg borzaszto, mert en pl. sosem akartam egyiket sem. Nekem ezek a dolgok sosem okoztak oromot, szoval miert ne azt tegye az ember es akkor felnottkent, amit o akar, ami boldogga teszi (gyerekvallalas, nem vallalas stb). Nem azok ellen vagyok, akik bulizni akarnak meg hasonlok, de miert kell ezt masra eroltetni? Nem vagyunk egyformak. Epp ezert nem is szulunk egy idopontban. Nem vagyunk robotok, hogy ugyanazokat a dolgokat tegyuk ugyanakkor.
Ha nem érzed halálbiztzosnak, hogy te most szeretnél anya lenni, ne vállalj babát. 10 év múlva sem leszel elkésve, és addigra már az anyagi háttered is meglehet hozzá.
En nagyon meglepodtem azon, amit mondtal, mert en 22 evesen szultem es a kornyezetemben senkinek sem volt gyereke sem az egyetemi, sem a gimis osztalytarsaim kozott. Volt, aki meg is kerdezte, hogy ez nem tul nagy felelosseg ilyen fiatalon. Erdekes...en inkabb azt latom, hogy 25, de inkabb 28 eves kor elott nagyon kevesen szulnek. A korhazban mikor szultem, a legfiatalabb utanam 28 eves volt...szoval nem tudom, hogy milyen kornyezetben vagy, de meglepo ez a disszonancia. Az a legfontosabb, hogy csak akkor szulj, amikor te es a parod mindketten nagyon akarjatok, nem amikor valaki mas szul vagy azt mondja, hogy szulnod kellene. Ettol fuggoen van, aki 20 evesen akar szulni, van, aki meg 30 vagy 35. Nem tudom, hogy mi rossz van ebben. Mindenki elete mas, masra vagyunk. Ne szulj, amig nem akarsz.
Ne szülj, korai még. Elõbb szerezz munka-és élettapasztalatot. Enélkül az együttélés meg a gyereknevelés se fog menni. Hoz még elég tanulnivalót az élet. Én 37 évesen sem érzem, hogy lemaradtam volna valamirõl, Te még pláne ráérsz. Az ember a párját 3 év után kezdi kiismerni, 2 év után érhet még meglepetés. Ne siess.
Szerintem a gyermekszülést ne másokhoz igazítsd, hanem a saját érzéseidhez, kapcsolatodhoz, lehetõségeidhez. Az én ismeretségi körömben pl. ritkaság a 23 éves anyuka, inkább 30 körül, vagy afölött jellemzõ a gyermekvállalás. Én ezt egy józan, felelõs döntésnek tartom, és semmi rosszat nem látok benne.
Szerintem tökéletesen jól vagy összerakva.
Nem vagy lemaradva, sõt élvezd még ki az éveket. Eljön a babavállalás ideje is. 21/N
Én 25 éves vagyok, és szerintem a mai világban 30 éves kor körül érdemes szülni.
24 vagyok és eszem ágában sincs még gyereket vállalni! Sõt, úgy érzem, még csak most kezdek igazán élni, nemsokára megszerzem a diplomámat, igazából még csak most válok FELNÕTTÉ. Nekem gyerek? Pfff..:D Úgy tervezem, hogy 30 évesen szülök elõször, tökéletes lezárásaként az életem egy szakaszának.

Kb. egy hete voltam a barátommal úgy, hogy szűz vagyok és csak ugy próbálgattuk hogy tágulok-e és 2-3 cm ment be és akkor ugy lökött! Az a gond h elfelejtettem mikor volt a mensim és szerintem valamikor most kéne megjönnie? Lehetek terhes?

nem véreztem az akció utáán sztem nem is ment át a sz?zhártyán? most nem tom mit csináljak! irjatok lécci!

Legjobb válasz: vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...

vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...
Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot/kat, és mint tudjuk, akár egyetlen spermium is megtermékenyíthet egy érett petesejtet :)
Szia! Elsõször is.Ne foglalkozz az elsõ reagálóval.Buta.Csak ijezgetni akar téged. De , ami most nagyon fontos, hogy tessék elmenni orvoshoz.Nem vicc. Gondolom rögtön arra gondolsz, hogy nem megyek el, mert anyu, apu megtudja.Ha nem szeretnéd, hogy megtudják, akkor kérd meg barátnõdet vagy a barátodat, hogy kisérjen el, hogy ne legyél egyedül, amikor az orvossal beszélgetsz.Az orvos neked is és a barátodnak is el fog mindent mondani. De a terhességnek a valószínûségét nem lehet így felmérni, mert itt senki nem orvos és azt sem tudjuk, hogy a párodnak mennyi esze van , ahhoz, hogy kivegye, akkor , amikor már közel jár a dologhoz vagy nem. De sok esetben ez nem számít, mert már az elõváladékban is van ondó. Tudom most ideges vagy és azt a választ várod, hogy nem, nem vagy terhes, de nem fog senki ezzel megnyugtatni téged. Ha nagyon ideges vagy, akkor annyit tudok neked mondani, hogy vegyél egy tesztet(kb 700-800 ft és percek alatt megkapod a választ, de a legjobb reggel megcsinálni) és sok-sok óvszert. Ezt nem szabad ilyen felelõtlenül csinálni, mert mindíg csak idegeskedni fogsz.Próbáljatok meg egy kicsit nyugodtabban és higgadtabban állni ehhez a dologhoz. Én arra kérlek téged, hogy miután vettél tesztet, akkor is menj el orvos, mert ha a korod megengedi, akkor ír fel neked fogamzásgátlót. Remélem, hogy megfogadod a tanácsot, mert az csak neked fog segíteni.
Örülök neki, hogy elmentek dokihoz...legyél erre büszke, hogy megteszed.Sajnos sok lány nem meri megtenni. Szia
Ha védekeztetek nincs gáz és akkor sem ha nem élvezett beléd!
Felelõtlen kis hülye...Megérdemelnéd, hogy az legyél!
Gratulálok a friss apukához! :) Már tudja, hogy apa lesz? :DDDD
Pff lehet meg is érdemelnéd h terhes legyél...meg mi a f*sz az h "elfelejtettem mikor volt a mensim" kicsi husom azt naptárba kéne számolni! És mi az h "most kéne megjönnie?" Mi az honnan a fr*ncból tudjuk h neked mikor kell megjönnie? Haggyál már minket a hülye ostoba kérdéseiddel... Ha nem tudod mik a szex következményei ne csináld és akkor nem kell majd ilyenen paráznod...Ennyi
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet azért nem véreztél mert mar sérült a szûzhártyád, pl ha tampont használsz. És ha nem is szakadt még át, akkor sem tuti hogy nagyon vérzel, nekem volt csajomból pl egy csepp vér nem jött pedig én voltam az elsõ fiúja minden téren. Mellesleg a szûzhártya nem 10 centi mélyen van hanem kb 3 centi mélyen. 72 órást lekésted, teszt már mutat eredményt, a helyedben nem lennék azért ennyire nyugodt fõleg nem úgy hogy azt sem tudod mikor kéne menstruálnod. Meg mi az hogy a tágulást probálgattátok? Ügyesek vagytok...tipp hoppra 15 év alatti vagy. 22/f
Nem hiába létezik a mondás: " A szerelem elvakít " ... utólag meg már okos az ember... Mi lesz a kicsi neve? :D Én a Lilla nevet adnám neki ha lány :) )
A kérdező hozzászólása: hibáztam tudom és hiddjétek el nagyon megbántam, deh azt viszont nem értem h miért kell rögtön leharapni a fejem, kitudja lehet h egyszer veled is megtörténi deh remélem h nem! Amugy meg holnapra van idõpontom a nõgyógyászhoz akk már mindent tudok! amugy köszi mindenkinek! Syasztok!
Azért írnak sokan így, mert 1 hónap alatt te vagy nagyjából a századik, aki ilyet ír. Volt olyan nap, hogy 3 lány is ilyet kérdezett (kettõvel alatta volt az elõzõ kérdés). De olvasni aztán egyikük se tud. Te sem. ELÕRE olvasni meg... mikor még lehetne a dologra készülni, netán óvszert venni, és nem kéne idegeskedni... Írd majd meg az eredményt!
Nem kamu kérdés? Csak azért, mert lassan naponta van itt 3 ilyen. Azt meg nem hiszem, hogy hirtelen mindenki az akció után találja meg ezt az oldalt. Vagy csak olvasni nem szokott senki?
Hát ezt elcseszted, mert lekéstél a 72 órás tabiról...Miért 1 hét után jut eszedbe gondolkozni?????? 1 hét múlva csinálhatsz tesztet, de ne lepõdj meg, ha pozitív lesz. Nem ártana olvasgatnod kicsit és megtudnád, hogy az elõváladékban is lehet sperma, ami elég lehet a megtermékenyítéshez. Dokihoz hiába mész, már nem tud veled mit kezdeni, ha teherbe estél, mivel a tabiról lecsúsztál. Max. kideríti neked, hogy mi a helyzet. Aztán ha sikerült összehoznotok egy babát, vagy megtartod, vagy elveteted és viseled a következményeit. Ha nem vagy az, remélem tanulsz belõle és nem eszetlenül szexelsz a továbbiakban. Szûz már nem vagy és attól, hogy nem fájt, nem véreztél, simán átszakadhatott a szûzhártyád.
SZerintem fogadni fog, vagy max kerj egy beutalot a hazi orvosodtol biztonsag kedveert! En sem kertem csak lazan elmentem, es elmondtam neki, hogy mit csinalt(unk)am, es mondta hogy ez igy nem joh! Menjek el a csaladi orvosomhoz es irjon fel valami fogamzasgatlot ha nem akarunk gumival vedekezni! En szemely szerint azert nem tamogatom a gumit mert en nem ereztem vele sokat! Es ugyan ugy a baratom is megmondta, hogy olyan mintha valami kesztyube du*na. Szoval attol meg van mas vedekezesi modszer is!
A kérdező hozzászólása: kösszi neked is! Mi is igy gondoljuk! Sztetek ha én holnap elmegyek nõgyógyászhoz bejelentkezésnélkül és megkérdezem h mit lehet tenni vagy most mi lesz akk fogad?
Szia! Hatha en egy kicsit megnyugtatobb valasszal tudok rajtad segiteni. SZerintem nem vagy terhes, mert en is ugyan ebben a cipoben jartam kb. ket honappal ezelott! Igaz tolem is es a baratomtol is felelotlenseg volt, ovszer nelkul de tanultam a hibambol, es nem szeretnem ugyan azokat az erzeseket felelmeket attelni mint akkor! Ugyhogy nem jo jatszani a tuzzel! Mert sosem tudod, hogy mikor jon ossze egy baba! De azert en is azt tudom tanacsolni mint az elottem levo szemely, hogy minnel hamarabb menj el az orvoshoz, es kerdezetek ki az o velemenyet is!
A kérdező hozzászólása: az a gond h télleg felelötlenek voltunk és nem védekeztünk deh mondom a szûzhártyûn nem hiszem h átment! deh mindenképpen elmegyünk orvoshoz akármilyen gyorsan lehet! köszi!
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon köszi!!!!:)
A kérdező hozzászólása: deh nem élvezett el!!!!
A kérdező hozzászólása: a Nõgyógyász megvizsgált és azt mondta h õ nem érez seemmit és szerinte nem vagyok az deh ha 2 hét mulva se jön meg akk menjek vissza! Köszi a válaszokat!

A barátommal egy hónapja vagyok együtt, de a barátai úgy érzem nem kedvelnek, és ez eléggé rosszul esik! Mit tehetnék?

Az egyik legjobb barátja mondta is neki,hogy csak azért fogad el,mert vele vagyok együtt! A másik barátja pedig szemmel láthatóan nem bírja,ha "hisztizem" Aláírom,hogy hisztis vagyok,de a barátom nagyon jól kezeli,mindig bocsánatot kérek utólag,nehezen tudom szabályozni,de utána mindig mondja,hogy semmi baj,nem is hisztiként kezelte! Egy hülye p***ának hisznek nagyjából,akinek agya sincs,csak azért,mert miniszoknyát,és magassarkút hordok!

Legjobb válasz: ha telleg szeret nem törödik majd a haverjaival.. te meg ne ragodj ezen, mert nem fogod elvezni a kapcsolatot.. es csak bizalmatlan leszel vele.. azmeg nem jo.. a hisztivel kapcs. mindig szamolj el magadban 10ig ha meg mindig ideges vagy gondolj arra hogy szereted es higatan megbeszlni jobb , minthogy egyszer megunja es azert legyen vege mert megunta!! :))

ha telleg szeret nem törödik majd a haverjaival.. te meg ne ragodj ezen, mert nem fogod elvezni a kapcsolatot.. es csak bizalmatlan leszel vele.. azmeg nem jo.. a hisztivel kapcs. mindig szamolj el magadban 10ig ha meg mindig ideges vagy gondolj arra hogy szereted es higatan megbeszlni jobb , minthogy egyszer megunja es azert legyen vege mert megunta!! :) )
"Egy hülye p***ának hisznek nagyjából, akinek agya sincs, csak azért, mert miniszoknyát, és magassarkút hordok!" Nem drága, nem azért hisznek annak. Azért, mert hisztis [email protected] vagy.
"Egy hülye p***ának hisznek nagyjából, akinek agya sincs, csak azért, mert miniszoknyát, és magassarkút hordok!" Nyugi nem hisznek annak..az vagy
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm ezeket a válaszokat is!
Most mit vártál? Itt hisztizel, hogy nem is vagy hisztis, de azért mégis egy kicsit, de utólag bocsánatot kérsz... Szóval, akkor összegezzük a tulajdonságokat: - Hisztis - [email protected] - Agyatlan Jajj... Bocsánatot kérek. Nem akartalak megbántani. Nalátod. Mielõtt kivered a palávert gondolkodj. Ez a mentalitás az élet semelyik területén nem gyümölcsözõ.
A kérdező hozzászólása: Remélem azért az életedben nem mindenkit pár mondat alapján ítélsz meg! Leírtam a problémám, ez nem egyenlõ a hisztivel. Úgy fogalmaznék, hogy panaszkodtam! Szoktam hisztizni, ha adnak rá okot. Lány vagyok, ez nem mentség rá. Próbálnék változtatni rajta! Nem hiszem, hogy nektek egyáltalán nincs semmilyen rossz tulajdonásotok! Persze, egybõl támadjuk a másikat, aki csak segítséget kér!
hát figyelj ha a barátod haverjai nem bírnak az kb olyan mintha az anyja utálna. ez így mûködik, mert míg te simán együtt lennél egy olyan fiúval akit nem kedvelnek a barátnõid náluk beindul az a dolog hogy ha a haverjai nem bírnak úgymond nem tud veled "felvágni" vagy büszke lenni mert nem kíváncsiak rád a közvetlen környezetében lévõ emberek.úgyh itt most az a teendõ mivel mint mondtad " félsz hogy telebeszélik a fejét" igen tele fogják hogy mért vagy egy ilyen hisztis pics*val, ez sokkal jobb mint az.úgyhogy édesem kõkeményen meg kell szerettetned magadat velük. legyél laza, jófej, próbálj barátkozni, mond meg a havernak hogy sajnálod, hogy eddig csak a rossz oldalad ismerte meg, de ne legyél túl nyalizós ne akaszkodj rájuk.ja és NE HISZTIZZ. ha valami nem tetszik akkor majd másnap elmondod a barátodnak vagy diszkréten hívd félre ne duzzogj nyílvánosan senki sem szereti.egy idõ után hidd el hogy megszeretnek. nekem is kijutott egy ilyen semmibeveszem a nõdet minek vagy vele haverral.nos a kapcsolatnak vége szakadt.. a haverral még mindig beszélünk néha együtt is bulizunk sok sikert! ;)
Szerintem próbáld meg kicsit visszafogni a hisztiket, fõleg ne a pasid haverjai elött csináld. Az hogy hogyan öltözködsz egy dolog. Nem egy pasim volt aki mondta hogy a haverjai mikor megláttak azt hitték egy p.csa vagyok, és pozitívan csalódtak. Nem baj az ha csinos vagy de gondolkodj mielött hisztizel valami miatt. Próbálj meg beszélgetni a haverjaival bármilyen témáról, biztos van valami közös dolog.
igen egy levél után már véd.
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Betegtájékoztató? Orvos? Ha biztosra akarsz menni, 1 levelet várj.

Vissza akarom kapni a barátom, úgy ahogy rég, mit tehetnék? !

Tagnap a barátom szakítani akart velem. Azt mondta már nem érzi azt amit régen. Kikönyörögtem még egy esélyt. Délután már azt mondta szeret. Este pedig, hogy nem tudja mit hoz a jöv?. Most ezt mire véljem? Õ 17éves. Nagyon szeretem. Szeretném felkelteni benne az irántam érzett szerelmet. Tudom, hogy van rá esély, de hogyan. Arra is gondoltam már, hogy egy jó ideig nem bújok vele ágyba. Mivel szinte minden nap együtt szoktunk lenni. Húzom egy kicsit az agyát, és nem hisztizek mindenen. Kérlek adjatok tanácsot, hogyan tudnám újra elcsábítani.

Legjobb válasz: azzal hogy nem bujsz vele agyba nem sok haszna lesz, inkabb negativan fogja erinteni. az meg hogy nem hisztizel az meg egy jo megoldas, de a legegyszerubb ha elbeszelgetsz vele hogy mi nem tetszik benned neki, es elgondolkozol rajta hogy tenyleg ugy van-e, es amennyiben igen akkor azokon valtoztatni.

azzal hogy nem bujsz vele agyba nem sok haszna lesz, inkabb negativan fogja erinteni. az meg hogy nem hisztizel az meg egy jo megoldas, de a legegyszerubb ha elbeszelgetsz vele hogy mi nem tetszik benned neki, es elgondolkozol rajta hogy tenyleg ugy van-e, es amennyiben igen akkor azokon valtoztatni.
Elég érdekes kapcsolat lehet, ha a barátod délelõtt még azt mondja legyen vége, du. meg már, hogy szeret.Ha igazán szerelmes lenne, biztos nem mondaná, hogy szakítsatok.Szerintem kérdezd meg tõle, hogy mi nem jó neki, vagy mivel van baja és próbálj azokon változtatni.Amúgy mennyi ideje vagytok együtt?Ja és ha a barátod 17 éves, akkor te mennyi vagy?Ha esetleg te vagy neki az elsõ akkor lehet , hogy szabadságvágya van, és azért akar lelépni.
Az én volt párommal is hasonló volt a helyzet. Sõt ugyanez. Mondta, hogy már nem "lángol" a szerelme. Én is kikönyörögtem egy esélyt, hogy megváltozok stb. Egy ideig mûködött is, csak az nem ÉN voltam. Megpróbáltam eljátszani egy olyan vkit, aki neki megfelel. És hidd el, ha egyszer ki mondta, hogy már nem úgy szeret.....akkor tényleg nem! Fiatal vagy még, majd lesz más. Ne ess az én hibámba!!!

Miért nem akar velem a barátom úgy dugni h a cipzáros résznél csak előveszi, pl akkor mikor nyilvános helyen vagyunk és arra nincs idő h vetkőzzünk csak 1 gyors menetre?

Legjobb válasz: Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...

Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...
Vagy az is elõfordulhat, h nem izgul fel arra, h ruhában csináljátok. Az én barátom sem szereti ha akármilyen ruhanemû is rajtam marad, van h néha nem is áll fel neki olyankor.
Elsõ válaszoló vagyok. Attol hogy szõre nincs, bõre van amit becsíhet, és maszatos lehet, amit talán nemakar, hiszem valszek valahova útközben vagytok, vagyis utánna még láthatja bárki a maszatot. Ne erõltesd, ha nem akarja, nemtudom annyira minek kell firtatni, szegény srácnak se lehet könnyû...:S
Hm.. nem szeretheti a szexnek ezt a fajtát, pedig egy normálils kapcsolatot feldob az ilyen, fõleg, ha te is benne vagy. Bár ehhez az kéne, hogy mind a két fél ilyen mentalitású legyen, nálunk például nagyon jól megfér egymás mellett a szeretkezés és a dugás. Nem laposodik el a szexuális életünk.
Mert õ nem akarja úgy, mit nem lehet ezen érteni?
Pont azért, mert úgy DUGNI szokás, de a barátod valószínûleg van annyira érett, hogy SZERETKEZNI akar, nem csak gyors menetekre vágyik. Ezen kívül a cippzár tényleg becsípheti a szõrt, sõt, akár a bõrt is, ami baromira tud fájni. És az sem utolsó, hogy nagyon gáz, amikor csupa puncinedv a fiú gatyája, vagy éppen ondó kerül rá, hát elég igénytelenül néz ki.
Nem minden pasi vállalja be nyílvános helyen akár 5 percig is. Az is lehet amit az elõzõ hsz írt: gatyáját összemaszatolja vagy nem kényelmes neki, becsípi a szõrt stbstb.. Értsd meg. A lányoknál is van olyan aki nem akarja nyílvános helyen. Akár 2 perc alatt végeztek, akár nem.. Inkább várd meg amig hazaértek. cukorfalat
Vegyen gombos nacit, az nem csípi be a farkát... Lehet, hogy attól fél, nem áll fel gyorsan neki, amikor kérnéd. Lehet, hogy nem szereti a spontán dolgokat. Ha elõre megbeszélitek, hogy te bugyi nélkül, szoknyában, és elõre beindítod, azzal, hogy mutogatod neki magad, vagy szopod egy kicsit, úgy, gondolom, bárhol feldönt egy motorháztetõre :) ))))
A kérdező hozzászólása: borotválja
bezzeg az én barátom még éjszaka az utcán képes gyors menetre, aztán itthon folytatódik a szeretkezés.Az ilyen izgalom tényleg jó egy kapcsiba.mond meg neki hogy te szeretnéd, és próbáljátok ki...sok szerencsét

Ha szedem a fogamzásgátlót, de néhányszor kihagytam 6 napot, és a barátom úgy ment el belém, attól még nem leszek terhes ugye?

Legjobb válasz: Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...

Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...
Elég nagy esélyed van a terhességre! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen, buta???
Már bocsi, de ha "néhányszor kihagytam 6 napot" és a "szedem a fogamzásgátlót" kicsikét ellentmondanak egymásnak... Akár egyetlen szem kihagyásakor is lehetsz terhes, nemhogy 6 szemnél -.-" Plusz még beléd is élvezett a barátod. Imádkozz, hogy ne legyél terhes, és ezentúl figyelj oda arra a bogyóra!
A kérdező hozzászólása: nem néhányszor 6-ot hagytam ki hanem csak 6-ot elfelejtettem bevenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokta de nem vagyok terhes mert tegnap megjött :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!