Találatok a következő kifejezésre: A barátommal tudnánk (33 db)

Ha tudod, hogy van barátja mi a fäsznak akarsz randizni vele?-.-
lavaburst te wowozol?:D és ha igen akkor elem sámánod van?:D amúgy a kérdésre válaszolva , sztem is hagyjad ne legyél már p*cs.
Már nem WOW-ozok, de az voltam:)
Üsd ki a barátját ! Ha õ is akar találkozni veled akkor megoldja , és nem neked kéne törni a fejed ezen a dolgon! amúgy ott a szabadság vagy "beteg" és elmegy orvoshoz , fedezik a munkahelyén stb!
de nyomi vagy kérdezõ
Csak van olyan, amikor nem egyszerre dolgoznak, vagy amikor nincsenek együtt. Telefon, sms...... jaa, és ejnye-bejnye, ilyet nem szabad.. :D
Nyugodtan hívd el, mert ha szereti a barátját és soha semmilyen körülmények között nem hagyná el akkor úgy is lepattint, ha pedig nem szereti a barátját és ráadásul gerinctelen is a barátjával szemben( háta mögött kavarás) akkor meg összejöttök és majd mint barátja gondolkozhatsz azon, hogy vajon most tényleg dolgozik vagy találkozik a hátad mögött egy másik fiúval:D Jó szórakozást!

Milyen játékot ajánlotok XBOX 360-ra, amit a barátnõmmel közösen tudnánk játszani?

Nem túl nagy gamer a csajom, szóval egyszerûbb játékokat keresek.

Legjobb válasz: Az összes Lego játék. Szinte mindegyikkel játszottunk a barátnõmmel közösen (pc-n, szóval x360-on még jobb lesz). Mivel kooperációra van szükség még közelebb is hozhat titeket, de vigyázz, veszekedés is lehet belõle :D Pár példa azért: Star Wars (mindegyik) Indiana Jones Pirates of the Caribbean Harry Potter (mindkettõ) és van már mindenféle Marveles is...

Az összes Lego játék. Szinte mindegyikkel játszottunk a barátnõmmel közösen (pc-n, szóval x360-on még jobb lesz). Mivel kooperációra van szükség még közelebb is hozhat titeket, de vigyázz, veszekedés is lehet belõle :D Pár példa azért: Star Wars (mindegyik) Indiana Jones Pirates of the Caribbean Harry Potter (mindkettõ) és van már mindenféle Marveles is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
Foci, jégkorong , kosárlabda, ezek mennek nem osztott képernyõn.

A barátomat gyűlöli a testvére, hogyan tudnánk kikerülni, mit lehetne tenni? (kicsit hosszú)

Alaphelyzet: pár éve megismertem B-t a báttyot, haverok voltunk. B titokban szerelmes volt a barátnőmbe (amiről nem tudtam), de neki párja volt így minden mindegy alapon- bepróbálkozott nálam. Én viszont nem tekintettem rá férfiként és nem akartam elveszíteni őt haverként, ezért nem mondtam azonnal nem-et, hanem próbáltam 2 hét alatt finoman lekoptatni valahogy úgy, hogy beszélőviszonyban legyünk. Nem sikerült. Aztán barátnőm szakított a párjával, ő meg összejött vele. Ekkor tudtam meg barátnőmtől, hogy igazából mindegy csak nő legyen- alapon próbálkozott B. Megalázó volt, de lenyeltem. Nemrég azonban megismertem B öccsét, C-t, akivel 1. látásra szerelem volt, összejöttünk. Ám titkoltuk B és a barátnőm előtt, mert B igencsak balhés. Közben a barátnőm rájött mi történt és nekem támadt, hogy én miért nem vagyok tekintettel B érzéseire (ő dem volt az enyémekre... meg neki nem voltak kb. érzései). Meg miért titkolózok, amikor ő őszinte velem (miközben megtudtam C-től hogy nem az, mert amit ő "kis hétköznapi problémának" nevezett, az igazából az volt, hogy B el akarja hagyni) Megláttak minket persze, B tiltott mindkettőnket és megfenyegette a párom C-t, hogy majd elmar engem mellőle és rá fog törni ha kettesben leszünk nála. Na és ez a gond... hogy bár ő külön lakik a "barátnőmmel" (aki szintén most vele gyűlölködik) de egy lépcsőházban és állandóan felcsörtet a szüleihez (ahol C a párom is lakik) enni ezt-azt. Hogy lehetne megoldani, hogy kikerüljük valahogy? Nálunk meg megint más okokból nem tudunk lenni :/ Attól is félek hogy képes verekedni, elég agresszív és sajnos voltak dolgai, ezért nem engedik a szülők, hogy visszaköltözzön.

Legjobb válasz: Súlyos probléma van ezzel a B-vel... nem hagy téged és a pasidat élni, miközben a saját barátnõjábe szerelmes (állítólag)? Háááát, nem tudom, nehéz kérdés. Mondjátok el neki nagyon határozottan, ellentmondást nem tûrõ hangon, hogy fejezze be, amit csinál, foglalkozzon a saját dolgával, mert semmi joga sincs elrontani a kapcsolatotokat.

Súlyos probléma van ezzel a B-vel... nem hagy téged és a pasidat élni, miközben a saját barátnõjábe szerelmes (állítólag)? Háááát, nem tudom, nehéz kérdés. Mondjátok el neki nagyon határozottan, ellentmondást nem tûrõ hangon, hogy fejezze be, amit csinál, foglalkozzon a saját dolgával, mert semmi joga sincs elrontani a kapcsolatotokat.


Már elég hosszú ideje járok a barátommal és szeretném ha Õ venné el a szüzességem. Fel vagyunk rá készülve, de mikor próbálja csak "berakni" a f*rkát nekem fáj. Mivel vagy hogyan tudnánk ezt kiküszöbölni vagy fájni is fog?

Legjobb válasz: szija igazából újjat nem tudok én sem mondani, cska megerõsíteni az elõzõeket. Amúgy meg tényleg soakt segít ha még az a szex elõtt összeszoktatjátok magatokat, pettingle meg ilyenekkel.sokkal könnyebb a dolog ha nem vagy beparázva. Igazából sztem a legrosszabb az, hogy már mindenki bebeszélte magának, hogy az elsõ az tutita fáj!!Ami egyáltalán nem biztos, pl nekem egyáltalán nem fájt pesdig nem sokáig voltunk együtt a barátommal mikorm egtötrént, de élveztem, tudtra a dolgát, irányított, és öszsehoztunk egy nagyon jó estét

szija igazából újjat nem tudok én sem mondani, cska megerõsíteni az elõzõeket. Amúgy meg tényleg soakt segít ha még az a szex elõtt összeszoktatjátok magatokat, pettingle meg ilyenekkel.sokkal könnyebb a dolog ha nem vagy beparázva. Igazából sztem a legrosszabb az, hogy már mindenki bebeszélte magának, hogy az elsõ az tutita fáj!!Ami egyáltalán nem biztos, pl nekem egyáltalán nem fájt pesdig nem sokáig voltunk együtt a barátommal mikorm egtötrént, de élveztem, tudtra a dolgát, irányított, és öszsehoztunk egy nagyon jó estét
Figyelj ide én amikor elõször voltam a barátommal nekem is fájt csak mi nem hagytuk abba de mindenkinek más a fájdalomküszöbe én kibírtam!A lényeg hogy ne görcsölj rá nem szabad!!! Hagyd a barátodnak hogy segítsen ne félj az elõjátéktól és ne szégyenlõsködj! Ha barátod már nem szûz és tudja hogy mi hogy megy akkor semmi gond nem lesz! Amikor már elégé fel vagy izgulva akkor nyugodtan mutasd ki neki és akkor õ fog az alkalmon kapni és megfog történni aminek meg kell! Amikor beakarja rakni akkor pedig ne szorongj és ha még is rossz lesz egy kicsit szólj neki hogy finomabb legyen! Hidd el minden jó lesz! Sok szerencsét hozzá! pussy
legyen elõtte hosszú elõjáték, orális szex neked, abból minél több jöhet...lazulj el, csak egymásra figyeljetek, nem kell elsietni :) kicsit lehet fájni fog igen, mivel a barátod elõtt max a tamponod járt arra felé, és hát az átmérõben ugye van különbség:) tágíthat az ujjaival is. akkor próbáljon meg behatolni mikor már nagyon fel vagy izgulva, ha kell sikosítót is használhattok, attól jobban fogsz csúszni, és könnyebben behatol a barátod :) a lényeg, hogy ne parázz rá a dologra, csak élvezd ;) 20/L
Szia! Ahogy elõttem is írták, fontos az elõjáték. Az elsõ élményem nekem is ugyanez volt..megpróbálta betenni, és fájt.Abbahagytuk...Két hónapig egyáltalán nem is próbálkoztunk a konkrét behatolással. Sok petting volt, ujjazással lehet picit szokni, tágítani. És aztán egyik nap újra próbálkoztunk.Nem fájt, egyáltalán nem vérzett (na, ezeken csodálkoztam is) és Jóóó volt. Azóta minden tökéletes :-) puszi!
Ja és ne próbálgassátok a "csak berakás"okat, hacsak nem szeretnétek egy kis babát is, megkoronázandó a szerelmeteket. De komolyan. (ha azt is gumival csináljátok, akkor ezer bocsánat és tiszteletem a felelõsségteljességért)

Mit tudnánk csinálni a barátommal?

amikor nálunk vagy náluk vagyunk nem nagyon tudunk mit csinálni.. itt most legfõképp hülyéskedésre gondolok. szoktunk csikicsatázni meg filmezni meg össze bújunk de mást nem tudom mit csinálhatnánk.. Ti mit szoktatok csinálni ilyenkor? nem volt még barátom és így nem tudom... Akik csak a szexre gondolnak légyszi kíméljenek!! ;)

Legjobb válasz: talán mozduljatok ki :) séta vagy más :D

talán mozduljatok ki :) séta vagy más :D
Pedig neked is kéne gondolni a szexre ;)
A kérdező hozzászólása: akkor úgy mondanám hogy az mellett :D
hogy lehet hogy nem adtak hozzá használati utasítást?
Rettentõ sok program van amire közösen lehet menni. Tényleg. De olykor egy étterem, egy séta, egy kis rövid kirándulás, mind remek levegõ változás :)
kÉRDEzo hány éves vagy ?:D
A kérdező hozzászólása: 16
Fõzõcskézni. :P Mi azt fogunk hétfõn. :D

Tudnátok mondani valami jó kis multiplayer játékot, amivel tudnánk játszani a barátnõmmel?

Nagyon szereti a számítógépes játékokat és én is odavagyok értük. Játszunk Battlefield 3-mal, Lague of Legends-el, stb. Tudnátok valami kis nyugisabb játékot mondani? :) Köszönöm elõre is :)

Legjobb válasz: sims3, igaz nem multi de jol el lehet rajta lenne 2en siman anelkul is, haverommal szoktunk azzal jatszani neha

sims3, igaz nem multi de jol el lehet rajta lenne 2en siman anelkul is, haverommal szoktunk azzal jatszani neha
Több házaspárt ismerek a Terából és a WoW-ból. Amúgy hogyan ismerkedtetek meg? Mert akiket ismerek mind a játékban találkoztak elöször.
Cyber Romance :D
Szerinted mi tudjuk az idõbeosztásotokat? Édesistenem...
A pacsi a 2-es hozzászólóé. De én ennek ellenére tudom a választ a kérdésedre. Holnap 14óra 12perckor találkozzatok és legyetek együtt 16óra 12percig. Vagy ha nagyon élvezitek egymás társaságát akkor 16óra 13percig. Remélem segítettem.
Mindenki arra szakít idõt, amire akar.Ezt meg kell beszélnetek, közösen csak ki tudtok találni valami kompromisszumos megoldást.
ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor ott nagy gáz van.. de én nem tudhatom
próbáljatok egyeztetni:)

A barátom 4 éve gitározik én pedig énekelnék hozzá. Milyen magyar dalok vannak amiket játszani tudnánk?

Gondoltam inkabb ezzel toltjuk az idot cigi es egyeb helyett. Tankcsapdara gondoltam vagy John Mayer-Neon című dala is jó, csak angol. Valami olyanra gondoltam amit könnyű elénekelni is :D

Legjobb válasz: Máté Péter?

Máté Péter?
német felé mennyetek el és rammstein :D
rossz témakõr!
ha nem tudja akkor szar gitáros. tanulja meg eljátszani!
A kérdező hozzászólása: elektromos* :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. De ezeket mind el tudja jatszani egy szal gitarral? (nem elektronikus)
Én Ákos és Tankcsapdát javaslok. A Tankacsapdának irtó jó szövege van, az Ákos számok meg nagyon jók! Ákos kottat is találsz a neten és Tankcsapdát is. Ákostól ajánlom a Valami véget ért-et és még egy csomó számát. Ákosnak van kottáskönyve is.
De jó, hogy valaki ajánlotta a Leander Rising-ot is :) Bár így én már nem tudom, de örülök, hogy ismerik. Amúgy mostanában még ezt halgattam sokszor és ez is magyar. http://www.youtube.com/watch?v=UkQEGsvKw6w
Kárpátia
+Selena Gomez számok?:)
Ákos, Zanzibár?:)
http://www.youtube.com/watch?v=uh8HNCu96JM&desktop_uri=%2Fwa.. hallgasd meg! Ez nem valami bonyolult, 2-3 akkordból áll az egész!nem nehéz

Tudnátok olyan helyet ajánlani Nógrád megyében, ahol találkozni tudnánk a barátommal?

Egyenl?re titkos, diszkrét viszonyunk van. Szobára gondolok.

Legjobb válasz: Menjetek Sálgótárjánba.

Menjetek Sálgótárjánba.
ohh dicsak há mér nem kérded meg Gyõzikét, hee?

A barátommal akarunk valami játékot játszani otthon, de mi legyen az? Valami olyan társast írnátok amit papírral ceruzával játszani tudnánk?

például felirok egy cetlire egy foglalkozást és a másik kitalálja. ilyesmi játékokra gondolok vagy olyasmi amit otthon lehet játszani.

Legjobb válasz: Torpedó, Amõba, ország-város :)

Torpedó, Amõba, ország-város :)
ország város az jó, esetleg akaszzófa. De ha van 5vagy6 dobókockád akkor yatzi. A szabályai megvannak a neten. Nagyon jó játék.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindkettõtöknek:D
Ismerek egy jó játékot:Eldel Sing.Persze angol.Igaz az tásas csak az nem papirra irogatos.
BANG! ez nagyon jó.
http://www.bangjatek.hu/ ez a BANG! amirõl beszélek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!