Találatok a következő kifejezésre: A barátommal többször voltam (15 db)

Az utolsò gyògyszer bevétele után 11 nappal együtt voltunk a barátommal többször egymás után, de nem belém élvezett. Volt már olyan, aki gyògyszer szedése után ilyen gyorsan teherbe esett?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag amikor a következö levéllel el kellene kezdeni, akkor már nincs védettséged, ha nem szeded. Sokan lettek ilyenkor terhesek

Gyakorlatilag amikor a következö levéllel el kellene kezdeni, akkor már nincs védettséged, ha nem szeded. Sokan lettek ilyenkor terhesek
Lehet, de nem ajánlott. Elvileg három hónapot mondanak, hogy addig még óvszerrel kéne védekezni, és utána indulhat a babaprojekt.
ez olyan mintha megfájdulna a fejed , ettõl semmi bajod nem lehet :) de ha akarsz irj privátot és beszélünk :)
Ne hordj csõgatyát. Szimplán attól is fájhat - az alhasaddal együtt - egyébként, hogy felizgultál, de nem elégültél ki.
Võlegényfájásnak hívták egykor, bajod nem lesz tõle, de jobb kedved sem...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen emberek! most kegnyugodtam! :)

Fél éve szedem a Belara nevű fogamzásgátlót, és most először szörnyen hasogat naponta többször is az alhasam. Mi lehet? Még van 7 szem a tabiból, a barátommal utoljáraszombaton voltunk együtt, azaz majd egy hete. Baj lehet? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én is azt szedtem 1 évig, és nekem is fájt a hasam és a mellemben csomó lett miatta. Menj el orvoshoz,lehet,hogy nem bírja a szervezeted. A papíron vannak mellékhatások,ott rajta van az alhasi fájdalom. Szerintem ezért fáj a hasad.

Én is azt szedtem 1 évig, és nekem is fájt a hasam és a mellemben csomó lett miatta. Menj el orvoshoz, lehet, hogy nem bírja a szervezeted. A papíron vannak mellékhatások, ott rajta van az alhasi fájdalom. Szerintem ezért fáj a hasad.
Szerintem ha nem bírná a szervezeted, akkor az fél év alatt már jelentkezett volna! Mindenképpen menj dokihoz, hogy miért fáj a hasad! Ha rendesen szedted, akkor nem igen lehetsz terhes!
Nekem is fájt a belaratól, a 3. levélnél jött elõ, ez tényleg egy mellékhatása. Menj vissza a dokihoz, mond el neki, és õ megmondja, h váltanod érdemes e.
én is ezt szedtem, de már leváltottam..nekem is fáj tõle az alhasam, de nagyon, meg a menstruációm se jött meg, meg nekem sok bajom volt vele.
A második menet mindig hosszabb ideig tart. Miért hagyjátok abba az elsõ után?
Legyél türelemmel. Egy idõ után tovább tudja tartani, és az aktus is hosszabb lessz. De izgasson téged sokáig elõtte. Nyugi. Össze fog jönni, ne görcsölj rajta
Ne görcsölj, összekell csiszolódnotok. Amig ez nem történik meg, addig idõnként próbáljátok az orált, mármint hogy õ nyalakodjon fel Téged a csúcsra. De türelem és ne csüggedj!
Én is 2 menetet javasolok! A másodikat már lehet nyújtani! Az elsõnél hogy hamar elmegy ne aggódj emiatt, csak nagyon kiván téged az nem baj. 15-20 perc múlva kezdjétek újra, hidd el már másabb lesz.
Legyél türelemmel. Nálunk is ez volt a gond. Most már annyira hozzászoktunk hogy pontosan egyszerre szoktunk elmenni ami nagyon jó érzés:)

A barátom álmába többször megcsal de csak mindig csókok voltak meg 1x én is azt álmodttam h megcsal, pedig tudom h valóéletben sose tenne ilyet. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Az álmait nem lehet szabályozni, szerintem minden pasi szexelt már más nõvel álmában mint aki a barátnõje :) Amíg csak álmodik róla addig nincs gond. Szerintem az váltja ki belõle hogy egyszer álmodta és utána feszengett miatta és mivel azon járt az agya megint álmodta. Mivel a te fejed is azon járt tudat alatt (féltél hogy mi van ha tényleg), ezért te is azt álmodtad, ennyi :D Nem jelent semmit :) 15/f

Az álmait nem lehet szabályozni, szerintem minden pasi szexelt már más nõvel álmában mint aki a barátnõje :) Amíg csak álmodik róla addig nincs gond. Szerintem az váltja ki belõle hogy egyszer álmodta és utána feszengett miatta és mivel azon járt az agya megint álmodta. Mivel a te fejed is azon járt tudat alatt (féltél hogy mi van ha tényleg), ezért te is azt álmodtad, ennyi :D Nem jelent semmit :) 15/f
azért csal meg álmában mert szexhiánya van.
Te most bele látsz az álmaiba? Vagy ezt Õ mondta el neked? Am. azt jelenti, hogy álmaidban valósítod meg amit valójában szeretnél csinálni...:P
semmit nem jelent. nem azt álmodod, amit csinálni szeretnél. Mer akkor én már napok óta szeretném meggyilkoltatni magam? (minden éjjel valaki megpróbál álmaimban megölni) Ne csináljatok ebbõl gondot!
A kérdező hozzászólása: Nem csinálok belõle problémát mert tudom h nem tenne ilyet...meg amikor felébredtt egybõl küldött sms-t h szeret...csak szeretttem volna tudni h mit jelenthet ez. De azért köszönöm a válaszokat^^
szerintem megcsal, sõt biztos
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem, sõt biztos...-.-"
Ikrek lesznek;)
atya gatya...
Szegény Veres Pali bácsi forog a sírjában!
5! a Marsra még keresnek önkénteseket csak oda útra!!!
Most akkor szépen menj a http://www.google.hu-ra, és keresd meg, hogy hogyan, miképpen lehet egy nõ terhes. Ha ez megvan, tedd fel magadnak újra a kérdést, és már magad is megtudod válaszolni, jó eséllyel.
nem akarok ezen a világon élni... :(
hát érdekesen nyomta be, ha bugyogóban voltatok.. hogy tudta ezt megcsinálni? neki ilyen alakfelvevõ alváznadrágja van?
mi lesz a neve ?:
Ez nem úgy van... Oda nyomta n a csajnak, és szétnyílt egy kicsit neki. Aztán már bent érezte, mert feszítette a dolog, gondolom vagy szûz vagy tapasztalatlan a csaj. De nem, így nem lehet senki terhes , kérdezõ.
Tulajdonképpen lehetsz. Az elõváladék simán átjut két szétfeszített ruhadarab szálai közt. Ennyi erõvel nem csak gumival lehetne védekezni, hanem zoknival, sapkával, bármivel...
Boxeralso lesz a neve
Normális választ? Bocs, de hülye kérdés - hülye válasz... És vagy figyelj oda jobban biosz órán, vagy ha még nem volt ez tananyag, akkor meg ne bugyiszexeljetek (igazán meg fõleg ne)!
Agyatlan...
"- Gizike, ha tudom, hogy szûz vagy, óvatosabb leszek! - Ödön, ha tudom, hogy meg akarsz d.ugni, leveszem a harisnyámat!"
Ennyitõl nem leszel terhes, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: #8 koszi az egyetlen normalis valaszt
lehetsz, ba­szd meg
hát basszus, ti nem vagytok normálisak... Ha az evolúció rendesen mûködik, nektek nem lesz gyereketek. Se így, se máshogy.
Félsz, és/vagy nem izgultál fel. Talán nem is akarod még igazán ezt az egészet.
lehetséges, de inkább elképzelhetõnek tartom azt hogy nem pettingeltetek (tágítottatok) elõtte eleget
Szia! 18 éves lány vagyok. 15 évesen vesztettem el a szüzességem, de hasonló problémákkal küzdöttem elötte mint te. Nem biztos, hogy azzal van a baj, hogy nem vagy teljesen felizgulva, vagy a barátod pénisze túl nagy. Az én esetemben a szûzhártyám volt túl erõs. Elmentem orvoshoz és egy körülbelül 15-20 perces kis mûtét során helyrehoztak mindent. 2 napomba telt, de nagyon sok szenvedéstõl kíméltem meg vele magam a késõbbiekre nézve. Tanácsolom, hogy számolj ezzel is és látogasd meg a nõgyógyászod.
A kérdező hozzászólása: nem féletem/izgultam és szerettem volna meg minden, viszont akkor múlt el és nemtudom hogy az elején ez számít e meg én elég kicsi vok és õ meg nagy és ezek is lehetnek a problémák?
Szia! Lehet hogy te éppenazok alányok körébe tartozol akik nehezen tudják elveszíteni és az átlagosnál fájdalmassabb lehet.Javaslom elöbb petingeljetek használja az ujját és ha már úgy nem fáj akkor lehet pénisszel de ne hadjátok abba csak álljatok meg ha fáj egyszer végig kell menni!kis erõfeszítés és ne izgulj mert lehet már elõre félsz hogy megint fájni fog ez nem jó. lazúlj el!
Nekem már volt barátom, mikor mentem nõgyógyászhoz, aki szerint szûz voltam. Pedig nem egyszer voltam, és akkor már 3 barátom is volt. 23 voltam :D Én csak néztem, hogy visszanõtt?
"szexes orgazmus"...:P
ha tudod magadnak mi a jo mutasd meg neki, vagyis vezesd mit csináljon
Jaj, ne gúnyolódjatok már... A szexes orgazmus azt jelenti, hogy szex közben élvez el (gondolom). Ha másképp megy, akkor lelki okai vannak nagy valószínûséggel. Jobban el kell engedned magad, több elõjáték és _szerintem_ te legyél alul :) (exemnek így könnyebb volt, sokkal)
ja, ezen az en szemem is megutkozott, mire is goondolsz a `szexes orgazmus` alatt , kislany?
Értettük mi, hogy mit akar, csak tanuljon meg fogalmazni. Mondjuk legalább nem "vok", "naon", "xar", stb.
Nem büszkélkednék a helyedben azzal, hogy 18 vagyok. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy a "másmilyen" orgazmusod honnan jött? Telefonáltál, és elkezdett bizseregni a kezed, és kézorgazmusod volt, vagy mi a fene?:D Nem mellesleg baromi sok HÜVELYI ORGAZMUSSAL (csak hogy értsd: =szexes orgazmus) foglalkozó kérdés volt már az oldalon.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok:D
A kérdező hozzászólása: igen szexes mert másmilyen volt már:D de nekem szexes kellll:'(:D:D boldog lennék:D
szexes orgazmus? az mien? XD lécci oszd meg velem ha tudod és menten kipróbálom:) szal elég rosszul kérdezted meg amit megkelett, de 8. mond meg neki hogy közbe simogasson ott lent vagy tevékenykedjen a kezével, nyelvével.
Nagyapénisze?
Bocsi hogy írok szûz lányként, de pont ma beszélgettem egyik barátnõmmel aki már nem szûz. Õ mondta hogy mikor elveszítette, akkor is elég kellemetlen volt, meg utána 5-6 alkalommal is fájt még neki, nem is élvezte. Szóval ez ilyen...
én sem túl régen vesztettem el és már lassan 3 hónapja rendszeresen csináljuk és most lett az hogy amikor beteszi akkor egy picit néha érzem de már nem mindig, pedig ugyanaddig szokott izgatni, szóval ez már csak ilyen
Nekem ez az elsõ 1 évben így volt... Utána kezdett javulni. Most meg már le sem lehet lõni. Na de ez elég egyedi példa a környezetemben senki más nem volt így, mint én.
Lehet túl fiatal vagy? Nem voltál eléggé felizgulva? Nem tudom nekem 19 évesen már az elsõ is nagyon jó volt.
Szerintem hosszu elöjáték kell.. Az se hátrány ha aktus elöt a lány elélvez legalább 1\egyszer
Hosszabb elõjátéknál valószínûleg tényleg nem fájna.Viszont ha késõbb sem élvezed nyugi nem vagy egyedül.Sok nõ van aki képtelen szex közben elélvezni vagy akár csak a közelébe kerülni.Én sem élveztem soha.Ez egy bizonyos testi felépítés miatt van.Nagyon apró eltérés a többiektõl és mivel a nõknek nem kell feltétlen elélvezniük ahhoz hogy teherbe essenek így nekünk ezt meg kell tanulnunk.De van hogy ez sohasem sikerül emiatt a felépítési eltérés miatt. Interneten googleban biztos olvashatsz errõl bõvebben ha érdekel most nem fejteném ki ezt bõvebben.Ám ezt nem jelenti azt hogy sohasem élveznél el mástól...
Nem erõlteti nagyon?
nekem ez a mai napig így van
ne aggódj, ez természetes.nekem is így volt kb 1 hónapig még fájt az elején de aztán szépen lassan elmúlt :) ne görcsölj rajta, csak próbáld élvezni:)
17:11-es vagyok Szerintem, ha ilyen szinten figyelmes, akkor semmi félnivalód nincs! Ha szeret téged, márpedig szeret, mert ennyire figyel rád, akkor azt is meg fogja érteni, ha fáj, és mindent meg fog tenni, hogy neked könnyebb legyen. Még egy pár alkalom és elmúlik, csak ne görcsölj rá, hogy „basszus! Már megint fáj… pedig ennek nem így kéne lennie”. Nincs ezzel semmi gond! Hagyd, hogy a tested megnyugodjon, adj neki idõt! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! a srác, nagyon figyelmes...szinte többet aggódott az elsõn is mint én :) Remélem tényleg elmúlik most már!
Még szokatlan a szervezetednek, de ez el fog múlni! Ha nagyon fáj, kérd meg a barátodat, hogy kicsit legyen gyengédebb/óvatosabb… Nyugodtan megmondhatod neki, hogy azért kéred mert még fáj, és neked könnyebb, ha finomabb veled az elsõ behatolásnál. De nem kell tõle megijedned! Ez pár alkalom múlva szépen lassan, fokozatosan el fog múlni, ha figyelmes a srác. Sok boldogságot! :) 18/L
A kérdező hozzászólása: 18éves vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nem erõlteti egyáltalán, és elég nedves is vagyok mindig..
Elmúltál 14?
Nekem az elsõ alkalom fájt iszonyatosan. A barátom nagyon odaadó és gyengéd volt, mégis így alakult. Utána én is ezt éreztem, amit te. Nem szeretkeztünk túl gyakran (egyetem, távolság miatt..), így kellett 3-4 hónap mire eljutottam odáig, hogy nem fáj nagyon, amikor belém hatol. Azonban jelenleg is, ha szeretkezünk akkor óvatosan teszi be elõször, mert tudja, hogy kell egy kis idõ, ameddig be tudom fogadni. Szerintem ne aggódj, én azt tapasztaltam, hogy ha együtt vagyunk hétvégén és pl. este és reggel is szeretkezünk, akkor a 2. alkalomnál sokkal könnyebben csúszik be. :) Ugyanakkor ha 3 hétig vagy 1 hónapig nem jön össze aktus valami miatt, akkor ismét finomabban kell kezdenünk. Ha kb. 1-2 hetente szeretkezünk, akkor mára már elég könnyen sikerül a behatolás, sõt volt, hogy én könyörögtem, hogy ne finoman, apránként tegye belém, hanem lassan de egy határozott mozdulattal. Kicsit feszített, de nem volt fájdalmas. Azóta próbáljuk így, és úgy érzem egyre jobban megy. :) Bocsi, ha hosszú volt a válasz. Talán az is hasznos lehet, ha leírom, hogy most vagyok 20 éves, és kicsit több mint egy éve veszítettem el a szüzességemet a barátommal (neki is ez volt az elsõ, így elég sokat bénáztunk az elsõ néhány alkalommal), ja és barátom férfiassága nem olyan kicsi kb. 18-19 cm. Az viszont kellemetlen még mindig, amikor teljesen bennem van és érzem, hogy már a méhszájat érintgeti. De ez persze is, mint sok minden más teljesen egyén függõ. Sok lánynak nagyon is bejön, ha a partnere teljesen végig éri. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!