Találatok a következő kifejezésre: A barátommal többször (155 db)

NE! Te magad mondtad, nem vagy felkészülve rá! Addig semmiképpen se.
Ha gondolkozol rajta akkor ne tedd meg. Akkor ez még nem az igazi. Az igazinál fel sem fog merülni ilyen kérdés. Már alig fogod várni hogy az övé legyél.
Deee ! nem baj hogy nem vagy felkészülve rá ! majd adja az magát nyugi
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valazokat. Meg gondolkodom rajta:) Neha ugy erzem hogy telleg o az igazi es vele akarom az elsot:)
ne görcsölj rajta... ha oda juttok hogy petting és mentek tovább max azért álljatok meg h gumit húzzatok ha görcsölsz rajta soha nem leszel túl az elsõn.... de nem kell egybõl ráugrani ha ma nem akarod de egy hét múlva igen akkor ne habozz ha akarod tedd meg....
Ha nem vagy kész rá, még várjatok! A válasz adja magát...

A barátommal többször is lefeküdtünk egy héten. Négyszer, kétszer védekezés nélkül kétszer védekezéssel. SOHA, egyszer se élvezett belém, se előtte, se semmi. Mekkora a terhesség esélye?

Legjobb válasz: NA itt majd jönnek a kommentek h nagy, és valóban van esélye, de nem sok. Nõvérem pl évek óta nem védekezik csak megszakítással mégse esett soha teherbe. Lehet h mákja van, ki tudja. Mindenesetre ÉN nem kockáztatnék, elég egyszer teherbe esni nem kell többször...

NA itt majd jönnek a kommentek h nagy, és valóban van esélye, de nem sok. Nõvérem pl évek óta nem védekezik csak megszakítással mégse esett soha teherbe. Lehet h mákja van, ki tudja. Mindenesetre ÉN nem kockáztatnék, elég egyszer teherbe esni nem kell többször...
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor szerinted nem sok az esélye.:) ÉN se kockáztatok ezentul, nem jó utánna ezen aggódni.
Élvezet nélkül is van esélyed teherbe esni.
A Pearl index szerint 100 nõbõl 38 esik teherbe megszakításos védekezéssel - persze abból a 38 emberbõl esélyes, hogy soknak nem sikerült az ejakulálás elõtt kihúzni a partnere péniszét. Sõt, ez tényleg mázli kérdése; van, aki csak úgy "védekezik" és nem esik teherbe, valaki meg már az elsõ megszakításos védekezés után benyeli a bukósisakot.
Mi mindig védekezünk.Most pedig elég volt hozzá 2 alkalom megszakításosan és meg lett a baj. :(
Szûz Máriává váltál, édes leányom!
Jesszuss!! Ezt most komolyan kérdezed?! Hány éves vagy, hogy ennyire buta vagy és felvilágosulatlan? Másrészt, ha nem tudsz semmit a szexrõl miért csinálod? A szüzességet nem az ujjad, nem a tampon, nem a vibrátor és nem is a prais doboz veszi el. Hanem csak a PÉNISZ! Az hogy valakinek, van, vagy nincs szûzhártyája, attól még szûznek számít mind addig amíg nem volt igazi farok a nunijában. Tudni illik a szûzhártya sportolás közben, vagy egyéb erõltetett fizikai munka közben is kiszakadhat. De egyébként az orvos mondta, hogy attól, hogy valakinek megvan a szûzhártyája, õ még nem mondhatja el, hogy az illetõnek valóban nem volt nemi kapcsolata soha. Mert lehet, hogy elsõ, vagy második alkalommal nem szakad át. És fordítva sem, mert lehet hogy már átszakad, 12 évesen bicajozás közben. Ezért szokta megkérdezni mindenkitõl elsõ alkalommal a nõgyógyász, hogy élt-e már szexuális életet.
Sajnálom. Te buta vagy, nem szûz. Várni kellett volna amíg legalább 17-19 éves leszel... Ennyi tudással megkockáztatom, hogy a következõ kérdésed a klasszikus "Terhes vagyok?" -lesz...
Buta vagy!
Most szerintetek hány évesek lehetnek?? :D 14 - 15 max?? :D
A butasag fajna te orditanal
tuti kamu ez a kérdés... ilyet még az iskolákban is megtanitanak
m.youtube.com/watch?v=Mj2CgEF2I1w&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DMj2CgEF2I1w remélem jó a link és a te kérdésedre is lesz értelmes ésszerû válasz csak figyeld :-) Amugy tudod te mi van csak itt is szeretnéd hallani/látni

Az utolsò gyògyszer bevétele után 11 nappal együtt voltunk a barátommal többször egymás után, de nem belém élvezett. Volt már olyan, aki gyògyszer szedése után ilyen gyorsan teherbe esett?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag amikor a következö levéllel el kellene kezdeni, akkor már nincs védettséged, ha nem szeded. Sokan lettek ilyenkor terhesek

Gyakorlatilag amikor a következö levéllel el kellene kezdeni, akkor már nincs védettséged, ha nem szeded. Sokan lettek ilyenkor terhesek
Lehet, de nem ajánlott. Elvileg három hónapot mondanak, hogy addig még óvszerrel kéne védekezni, és utána indulhat a babaprojekt.
50-50%. Vagy igen, vagy nem.
szeretnék elsõ lenni. Gratulálok, anyuka leszel! :)
Mi köze van szerinted a magyarországi abortuszhányadnak a teherbeesés valószínûségéhez?Kevés.Tényleg sok mindennek kell közrejátszania, ha óvszer nélkül van a "befejezés", még akkor sincs 80% a teherbeesésre.Ennek ellenére megvan a lehetõség rá mindig, és ha egyszer akár csak a fél % jön is be, akkor is bejön.
elég sok mert a férfiaknál már az elõváladék is tartalmaz himivarsejteket!ugyhogy szentem tõbbb az mint 50%
Ez a kérdés volt ma már kint, nem?
miért lenne anyuka? tudjátok ti, h mennyi minden kell h közrejátsszon ahhoz, h vki terhes legyen? az elõváladék aztán édeskevés.. nem lehetetlen, de nem ez az általános..
minek védekeztetek azon a 2 alkalmon? felesleges ha a másik kettõn nem tettétek meg. mondanám h megérdemled h terhes legyél, de a gyerekednek nem kívánnék ilyen felelõtlen szülõket.
"miért lenne anyuka? tudjátok ti, h mennyi minden kell h közrejátsszon ahhoz, h vki terhes legyen?" Azért vezetõ Magyarország az abortuszok tekintetében is, ugye? Te okostojás!
okostojás vagy te, ha még azt se tudod, h többszörös beleélvezéssel a peteérés napján se tuti, nem h elõváladéktól..
Arra, hogy nem meri a szemembe mondani.
Gondolom, általános iskolások vagytok ... Ha te vagy a lány, akkor legközelebb mondd a közvetítõnek, hogy "Hülye a postás" ... :-) És ne foglalkozz ilyen kis gyík fiúkkal. Ha te vagy a fiú, akkor meg iktasd ki a postást és állj a lány elé. Ha te vagy a postás, akkor kérj pénzt a "kézbesítésért". ;-)
Az azt jelenti, hogy a fiú szereti a lányt és nem meri a szemébe mondani.
hagyd a srácot ha nem mer odaállni eléd...
arra hogy egy gyáva f*sz aki üzenget neked, ahelyett, hogy a szemedbe mondaná---nálam esélye se lenne....-_-
1. vagy tapasztalatlan és ezért nem mert face to face 2. szimplán puhapöc.s Bármelyik is: Én visszaüzenném a sráccal , ha akar valamit legyen férfi és álljon elém, úgy mondja, vagy csodáljon tovább a távolból. Aki a szeretett lány elõtt nem meri az érzéseit felvállalni, azzal mi lesz késõbb?
Te vagy a lány?
Tapasztalatlan a fiú és nem meri a szemedbe mondani, hogy szeret. Ha neked is tetszik akkor itt az alkalom vedd kezedbe a kezdeményezést...
Arra, hogy ez kamu kérdés. Barátokkal üzenni csak a csajok szoktak.
Azért olyan nagyon ne cikizzétek azt a szegény gyereket. Hány olyan kérdés van itt, hogy hogyan tudassam vele......Aztán a tanácsok között ott a sok biztos tipp, hogy keressen közös ismerõst. Ha neked is bejön a fiú, legyél te a bátrabb és kezdeményezz!
Ilyen már velem is volt! De végül nem lett semmi...-.-
A kérdező hozzászólása: mármint én vagyok a lány és nekem üzenget egy fiú... és köszönöm az eddigi válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: igen :)
A kérdező hozzászólása: Rosszul hiszed.Akkor aza fiú is aki üzenget csaj?? Amúgy meg mért lenne kamukérdés?

A "barátom" többször fenyegetőzött pofonnal és egyszer adott is. Hogyan szakítsak vele? 17/L

A barátom már többször mondta, hogy kapok egy pofont. Egyszer tényleg adott egyet. Félek t?le és tudom, hogy szakítani kellene, de nem tudom hogy reagálna. Hogyan szakítsak? Úgy szeretném, hogy ne kelljen félnem. Van megoldás erre?

Legjobb válasz: Keress egy lovagias férfit, és õ elintézi a dolgot...ha nincs más, itt vagyok én. ff/21 184 cm / 105 kg. 6 év win-tsu kung-fu, judo, box, etc.

Sajnalom apukadat! :( Csak van valaki idosebb ferfi, aki megved, nem? Grrr! Ha ott lennek kiraznam a gatyajabol! 36F
Keress egy lovagias férfit, és õ elintézi a dolgot...ha nincs más, itt vagyok én. ff/21 184 cm / 105 kg. 6 év win-tsu kung-fu, judo, box, etc.
Bizony, vigyed aput, õ majd tudja kezelni a dolgot ;)
szolj apudnak, majd o "elintezi"
sms
etc azmegmilyensport
így van
egyszerû ne vidd magaddal az arcod és nem vág pofon
Én meg szerintem megérdemelted a pofont, férfiként mondom ezt. Ha valaki ezt osztogatja, van oka.
A kérdező hozzászólása: A bátyámnak fogok szólni. Van neki néhány nagyobb termetü haverja. Feljelenteni nincs értelme, mert senkit nem fog érdekelni, hogy kaptam egy pofont.
A bátyádnak minden képen szólj és viheti egy-két nagyobb termetû barátját már ha van olyan. Egyáltalán NEM megoldás pofozni egy nõt SEMMILYEN OK MIATT!!! Érthetõ h hisztizett. A fiú tudja h apukája hogyan halt meg és direkt gyorsan hajt ráadásul be is gyorsít???? Erre mondjátok néhányan h jogos volt a pofon.. nagyon tudok gratulálni. Mellesleg fel is jelentheted a fiút. (névtelenül is lehet. )
Szívatni akart.., ebbõl is látszik, hogy nem értitek meg egymást...
A kérdező hozzászólása: Elfogadom, hogy idegesítõ ha valaki beleszól a vezetésbe. De akkor õ is fogadja el, hogy félek a kocsiban. Ha nem is megy lassabban legalább ne lépjen a gázra.
Elég idegesítõ amikor valaki beleszól, hogy a másik hogyan vezessen, de ezért nem kellene megütni. :S Megérthetné, hogy félsz, ha apukádnak is így lett baja. Nem tudom mennyit hisztiztél, valszeg nem figyel rád elégé, de nem így kell felhívni magadra a figyelmét/szeretetét.. Hogyan jöttetek ti össze ha ennyire nem értitek meg egymást??? :O Sajnos sokan vannak így akik úgy vannak együtt, hogy nem is ismerik egymást :SS Akik itt hergelik magukat nem tudom hányszor csalhatták már meg a barátnõjüket..
Akkor nem szép dolog.
A kérdező hozzászólása: Igen tudott róla.
00:03 Tudott róla, hogy apukád így halt meg?
A kérdező hozzászólása: És nem is szeretném feljelenteni.
Helyes bízd csak a tesódra, majd helyre teszi azt az erõszakos barmot.
Nagyon sajnálom apukádat :( Szerintem személyesen is megmondhatod, de jobb, ha viszel magaddal egy fiú barátot. Megértem, h félsz, mert aki egyszer volt agresszív, az többször is lehet :S
Szimplán egy bunkó paraszt, nõt nem ütünk még ha megérdemli akkor sem(jelen esetben még ez sem áll fenn), ha perverzióból kéri....hát akkor elgondolkoztató a dolog és inkább meneküljünk amíg lehet:D, no de lényeg hívj pár kigyúrt gyereket aztán szépen közöld vele a tényállást...no részemrõl ennyi 69
én nem értem hogy miért írja vki h "biztosan megérdemelted"...egyáltalán mi számít megérdemlésnek? Különben hogy jön valaki ahoz, hogy a másikat megüsse?! Pl. ha megcsaltad volna õt akár 3 pasival, akkoris...17 vagy, nem vagy senkije se menyasszonya, se felesége, senkije! És még ha lennél is! Akkor sem tehet ilyet semelyik férfi sem! Különben is egy pofonnal mit old meg? Veréssel és testi fenyítéssel nem lehet senkit sem maga mellett tartani! Az ilyen pasikat úgy utálom....
Rúgt tökön és utánna addig rugdosd amíg bocsánatot kér. 17/F
bézbóz ütõvel aggyá neki
én akkor sem értem, h h lehet egy nõt arcon ütni..én miután megálllt volna a kocsival, kiszáltam volna, további szavakra nem is méltattam volna, nem érdemel meg kábé senkit...de biztos bratyómra bíznám a dolgot ezek után;)
Bocsi, nem elõzõ, 20:01-es voltam :)
Egyébként meg egy nõt akkor sem szabad megütni, ha egy pasinak nyomós oka van rá! A hiszti pedig NEM nyomós ok! Ebben az esetben pedig teljesen érthetõ, h beleszóltál a vezetésbe! És még jobban a gázra lépett... Mekkora állat! Meg kellett volna értenie! Elõzõ voltam...
szerintem csak önbizalom hiányos a csávó és rosszul esett neki , hogy nem bízol benne . igaz akkor sem volt oka megütnie téged. de én a helyedbe úgy csinálnám h tesódat megkéred hogy figyeljen amikor szakítotok és akkor avatkozzon közbe amikor eldurvulna a helyzet , mert lehet utána azzal szekálnának hogy nem mert szakítani a barátjával.
A segítségünket kéred, de ha nem fejted ki bõvebben akkor senki nem tud segíteni!mivel, lehet hogy valami nyomos oka volt rá (akkor sem megoldás a pofon, ez igaz), de ha ugy viselkedtél akkor lehet, hogy volt rá oka!!! szóval ha magán ügyként kezeled az elözményeket, de segítséget kérsz a szakításhoz, akkor okkal tette!!
A kérdező hozzászólása: Igen hisztiztem. De szerintem másnak se tetszett volna, ha kérem, hogy menjen lassabban és még akkor belelép a gázba. Pedig tudja, hogy félek a kocsiban. Apu is autóbalesetben halt meg.
És ha a pasi lép át? Mellesleg én nem állatnak tartom a barátnõmet. Ha ribanc, akkor [email protected] és mehet [email protected] szopni, ennyi.
az 'etc" a stb-t jelenti..csak nem magyarul:) ...
Msnen, szakíts. Miért ütött meg? :OO
Te meg leányzó, szólj csak a tesódnak! Lehet pasi ellen már nem akkora a pofája, csak lányokkal tud verekedni.
Nem vagyok álszent. Ha a barátnõm megcsal kidobom, de nem ütöm meg. Nekem nem ettõl áll a farkam, hogy megmutatom ki a góré...ennyire nem vagyok leépülve szellemileg.
Azért, kérdezõ, mert egész biztos oka volt rá.
A kérdező hozzászólása: A bátyám biztos megvédene csak nem mondtam el neki. Lehet elkellene mondani. Am mibõl gondolod, hogy megérdemeltem a pofont?
Aki megüt egy nõt BÁRMILYEN okból az egy utolsó gyáva féreg! Semmiképp sem férfi. f/23
"Én meg szerintem megérdemelted a pofont, férfiként mondom ezt. Ha valaki ezt osztogatja, van oka." Hidd el, van olyan, aki csak erõfitogtatás miatt osztogat pofont, vagy mert olyanja van.. És nem hiszem, hogy egy párkapcsolatban megoldana bármit is..
jaaa ecetere
Látom sokakat foglalkoztat!:) Engem is miért kaptad azt a pofont? Amugy én is kaptam pofont ex pasitól, vissza adtam akkor ott! Egy szava nem volt! zerencsére egybõl szakítottam is!
Névtelen oldal.., kiírhatnád. Jobban tudnánk segíteni..
És úgy látom van itt egy-két papucs.
Sok itt a sötét állat:)
az nem magányügy, hogy hogy szakits vele, vagy hogy adott 1 pofot stb?
A kérdező hozzászólása: Vagy lehet, hogy csak egyszerüen magánügy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat. Azt, hogy miért ütött meg, nem szeretném elmondani.
Persze, hogy mondd meg a battyadnak!
Hát akkor pofozd a barátnõidet, én nem fogom és eszem ágában nincs megmalázni. Hisztiért fõleg nem, ha megcsal, akkor meg mehet nincs dolgom vele többé. Ezen kívül, ha egyszer lesz lányom és valamelyik pasi megmeri ütni annak eltöröm a kezeit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Apukám 3 éves koromban meghalt.

A barátommal többször lefeküdtem (kb4) de még mindig nagyon fáj ha behatol. Miért fáj még mindig?

:S Nem tudom mért, pedig már 16 éves multam szerintem a "testem is készenálhat rá". Ráadásul nem is véreztem,csak a negyedik alkalom után volt egy kicsi barnás csík az als?nemümbe.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de nekem több mint fél év távlatában is fáj akkor. Valószínû hogy nálad is a nedvességgel vannak gondok. Síkosító segíthet.

Én is 16 vagyok, és kb féléve élek nemi életet a fiúmmal, ráadásul kb 4-5hónapig fájt. Bár nekem az elsõ pár perc után elmúlt...azt ajánlom, h lazulj el, és ne "görcsölj" azon, h hú de fáj... Ja és még segíthet a hosszabb elõjáték is ;)
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem több mint fél év távlatában is fáj akkor. Valószínû hogy nálad is a nedvességgel vannak gondok. Síkosító segíthet.
Egy jó síkosító és pózválasztás talán megoldja a problémát.
a lányok reflexszerûen befeszitik az altáji izmokat, akkor is ha nem akarják. Ez nem feltétlen tapasztalatlanság kérdése (bár egyenlõre a te esetedben valószinûleg az), lehet az ok idegesség, tartózkodás a partnertõl, nem megfelelõ hangulat stb...Továbbá ha nem vagy kellõen nedves, akkor használjatok sikositót.
El ne hidd már!!!! Egy ügyes, gyengéd pár, kellõ nedvesség, síkosító, kellemet környezet, elengedettség és jó póz kell és nem fog fájni. De talán az egyik legfontosabb a LELKI felkészültség!
Probáljatok bele vinni több elõjátékot
én is 16 vagyok, én véreztem az elsõ 3-4 alkalommal és fél éve élek szexuális életet és kb 1 hónapja nem fáj mikor behatol. A szervztednek még megkell szoknia hogy egy olyan dolog történik veled ami eddig még soha és a hüvelyednek is megkell szoknia. Belefog telni még egy idõbe ameddig fájni fog. Na meg aztán a nedvesség is közrejátszhat. Ha nem vagy elég nedves akkor is fájhat.
az még semmi. :) még kell pár alkalom utánna nem fog
A kérdező hozzászólása: Fél év???!!!!! ez most komoly? 6honapig fájahat még??? de hát adig nem is tudom annyira élvezni, hiszen fáj :S
A kérdező hozzászólása: Szerintem a lelki felküszéltséggel nem lehet gond, nagyon szeretem a párom és biztos vagyok benne hogy õ is engem. A környezet meg hát...senki nem nyithat ránk vagy ilyesmi. tehát nagyon nyugot (ha ilyenekre gondolsz). Lehet, h a ndvesség a hibás :S
Nekem sincs elég nedvességem, bármennyire is kívánom a dolgot, tehát mi rendszeresen síkosítót használunk. Neked is ezt ajánlom, síkosító nélkül nekem is nagyon fáj, pedig 20 leszek és 4 hónapja élek szexuális életet.
Én is 16 vagyok, pár hónapja élek szexuális életet, és nekem is fáj azt elsõ pár alkalommal, bár nálam nem volt baj a nedvességgel!Nálunk a nem megefelõ póz miatt volt kissé fájdalmas a szex...de a többszöri együttlétek után, a fájdalom is fokozatosan csökkent...olyan..mintha megszokta volna a páromat a testem:D lehet h ez hülyén hagnzik, de így van:) Próbáljátok több pózban is...ha pedig a nedvességgel van a gond, -mintahogy az elõttem lévõk is mondták-, a megoldás a síkosító:)
nekem is fájt utána még jópár alkalommal rá is. várhatsz egy fél évet mire teljesen elmúlik. persze ez is egyénfüggõ...
Szerintem fontos, hogy feligulj. Ha teljesen benedvesedsz, akkor nem fáj.
Birom amikor lepontozzák az olyan embert aki szinte ugyanazt mondja mint a többiek csak más szavakkal és rájuk zöldet nyomnak. Gratulálok!! 2. voltam

Ha a barátommal többször is pettingeltünk, és elvesztettem a szűzhártyámat, akkor szűz vagyok még?

15 éves vagyok a barátom 19 többször is pettingeltünk és elvesztettem a sz?zhártyámat. akkor sz?z vagyok még vagy nem. de apénisszel még nem hatolt be.

Legjobb válasz: Orvosi értelemben nem,emberiben igen.

Orvosi értelemben nem, emberiben igen.
Így van. Hivatalosan akkor veszted el a szüzességed, ha a férfi belédhatol. Gyakorlatilag a szûzhártya mástól is elszakadhat, akár a tampontól , kéztõl is...
Ha ujjal erõsebben "dolgozott", akkor így elvehette a szüzességedet, de lehet, hogy még érzékeny leszel az elsõ behatolásnál, próbálj meg ellazulni és élvezni a dolgot, ennek a testrésznek jó a táguló képessége, szóval nem lesz gond :)
ha elveszett hát keresd meg :D -.- sztem terhes vagy nem azért mondom. =D
Orvosilag nem, erkölcsileg nem, valójában igen.

A barátom többször megujjazott és már 2 ujja befér pedig ez csak a második ujjazásom volt, azóta rendszeresen vágyom a kielégítésre. normális ez?

már szakítottam a barátommal viszont ? az egyetlen férfi akiben megbíztam annyira, hogy meg is tettem volna. talán visszakéne szereznem??

Legjobb válasz: jaj dehogy!!!10000 pasi is megtud ujjazni sõõõt...lehet hogy jobban is fogod élvezni!!! Csak akkor szerezd vissza ha szereted,csak kielégítés céljából...de te tudod...

jaj dehogy!!!10000 pasi is megtud ujjazni sõõõt...lehet hogy jobban is fogod élvezni!!! Csak akkor szerezd vissza ha szereted, csak kielégítés céljából...de te tudod...
Természetes, hogy vágysz arra, ami jó. De ami egyszere tönkrement, az már sosem lesz jó. VAlószínü nem véletlen lett vége a kapcsolatotoknak. Ha hiányzik az ingerlés, az orgazmus, maszturbálj , és majd jön egy másik fiú, akit szeretni fogsz, és ugyanúgy át fogod adni magad neki, mert meg fogsz bízni benne.
Á dehogy kéne! Keress vki mást. Egy idõután vele is fogod akarni.
A kérdező hozzászólása: Jöszi és lhet hogy gazatok van tényleg sokat segítettetek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!