Találatok a következő kifejezésre: A barátommal több, mint egy éve (43 db)

Ha végzett abbamarad? Mégis mit vársz? 15 perc nem olyan kevés. Lehet hogy veled van a baj.
2 oldalú a probléma. Vagy van valami gondja, vagy neki nem fontos a tartalmas szex, csak hogy kielégüljön. Te pedig nem beszéled ezt meg vele?
Én sosem toleráltam egy pasitól sem, hogy ne elégítsen ki. Mennyi furcsa lány/nõ van a világban...
15 perc?? Mi az exemmel másfél 2 óráig szexeltünk. Elég gyenge a pasid teljesítménye..
De ezt miért hagyjátok? Szerintem aki az ágyban nem figyelmes, biztos, hogy az élet egyéb területein sem az, akkor miért vagytok együtt?
Nalunk ugyanez van, csak nalunk 2-3 perc az egesz, o elmegy, engem otthagy. 10-15 perc az nem olyan rossz azert. Utana viszont nem foglalkozik veled? Hogy te is kielegulj? Ha o elmegy akkor teged otthagy, es befordul aludni? Akkor ez egy onzo alak, probalj beszelni vele.
ma 19:17 te sem lehetsz valami nagyágyú az ágyban 15 perc? az abba maradást gondolom arra érti, hogy mindennel együtt 15 perc az egész, bedugja a csávó, elmegy, a hátra fordul, és alszik az ilyenek azt hiszik, hogy Szexistenek
szoktál vele beszélni errõl, vagy csak elviseled, ez van, és kész....?
A barátod nem tudja használni a szerszámát, van ilyen, de téged is lecar, mert attól még téged kényeztethetne utána. Sajnos egy nagy lúzer az ágyban...
2. válaszoló vagyok. Így már értem mire gondolt a kérdezõ, nincs elõjáték, nincs levezetés, szar ügy. Én csak azt akartam kifejezni hogy 15 perc folyamatos reszelés egyáltalán nem számít korai elélvezésnek. Szerintem a kérdezõnek egy kiadós elõjáték hiányzik és egy ki levezetés hogy ne mennyen a pasas egybõl aludni ahogy elélvezett. Viszont ha megfelelõ elõjáték esetén sem elég a 15 perc dugás akkor lehet hogy a kérdezõvel is gondok vannak.

Elhagyott a barátom több mint 1 éve, azóta nincs életem, olyan vagyok mint egy zombi, folyton szomorú vagyok és le vagyok törve nem vidít fel semmi még más pasik sem érdekelnek és minden szar. Ez meddig fog tartani vagy mit kezdjek magammal?

Legjobb válasz: Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.

Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.
"Mielõtt szisztematikusan felépített taktikánkat szeretnénk megalapozni, elõtte el kell végeznünk a legfontosabb és majdnem hogy legfájdalmasabb lépést: a tudatos szelektálást! Minden olyan embert ki kell takarítani életünkbõl, aki hátráltat, visszatart vagy érzelmileg negatív hatással van ránk. Régi ócska baráti-haveri vagy szerelmi szálaknak nincs helye az életünkben! Mivel ha érzelmi terrorban élünk, folyamatosan az agyunk el lesz foglalva ennek a terrornak az elhárításával és az igazán komoly dolgokkal nem fogunk tudni százszázalékosan foglalkozni." http://ferfitaktika.blogspot.hu/2013/09/eletunk-kartyai.html
Idõ... nekem 2 év alatt sikerült úgy ahogy tullépni. De ismerkedni azóta sincs önbizalmam, mint régen.
még kb fél év és kihevered szerintem, azt már bird ki!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam sokmindent (pl. futottam), de egy idõ után meguntam :/
Igen, 3-as együtt érez, meg idõ, de az idõ akkor segít, ha teszel a saját magad érdekében. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Még pár év?? :o úristen. Addigra nyugdíjba mehetek.:S 3. Köszi az együttérzést. Hát én is remélem.:/
Együtt érzek veled . Nekem is azt mondják az idõ. Nekünk ez ugye kevés vigasz . Talán majd egyszer ránk mosolyog a szerencse
Menj sportolni, lovagolj, biciklizz, fuss, sakkozz, ezzel párhuzamosan iratkozz be nyelviskolába és tanulj nyelvet. Magaddal akarj jóban lenni.
én is több éves "kapcsolatomat" temetem, immáron 3-4 éve. eleinte tényleg szar volt, nem akartam semmit magammal, suli t is végiglógtam (240 hiányzásokkal általában), remegett a kezem mint egy részeges alkoholistának, a semmin is felhúztam magam. Mindenki távolesett tõlem, barátok és egyebek, anyámmal is megromlott a viszonyom, a rokonok se úgy tekintenek rám mint egy hasznos rokonra, csupán van aki rokonságból beszél még velem. Mindenkit és mindent elhanyagoltam, ami manapság talán kezd javulni, de még anyám azaz ANYÁM-at is félek újra megszeretni. Viszont ennek ellenére, ha egyedül is, de tök jól kezd alakulni az életem ahhoz képest ahonnan indultam.

Mit kéne tennem? A barátommal több mint 1 éve együtt vagyunk. Eddig minden nagyon rendben volt köztünk. De egy ideje felhozta azt a témát h mi lenne ha feldobnánk a szexuális életünket egy másik lánnyal.

Én elmondtam, hogy szerintem ez rossz hatással lenne ránk, nekem biztosan b?ntudatom lenne, nem tudnék rá nézni, ideges lennék a csajra tuti megverném ha hozzáérne egy ujjal is... a barátomat meg dobnám hiába szeretem, nekem ez megcsalással ér fel. Annyira ki vagyok, hogy éjjeleket sírok át. Szerintem már direkt mondja nekem hátha egyszer beadom a derekam! De nem!!! Nem akarom!!!! Egyszer volt ilyesmi "élményem" (2 F meg én ) és aztán tönkrement vele a kapcsolatom mert egyszer?en megutáltam... dobtam. :S Sajnálom ilyen vagyok. De ?t nem akarom elveszíteni!!! Nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek? kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: ezt már konkrétan így mondtad neki h nem akarod? és ennek ellenére is gyõzköd állandóan? hát sztem hagyd a francba ezt a pasit, ha ennyire nem érti meg h te vmit nem akarsz az ágyban akkor nem is szeret szerintem igazán. mást sem szabad így erõltetni az ágyban nem hogy egy 3. ember bevételét !:@

ezt már konkrétan így mondtad neki h nem akarod? és ennek ellenére is gyõzköd állandóan? hát sztem hagyd a francba ezt a pasit, ha ennyire nem érti meg h te vmit nem akarsz az ágyban akkor nem is szeret szerintem igazán. mást sem szabad így erõltetni az ágyban nem hogy egy 3. ember bevételét !:@
Én személy szerint (pasi vagyok) nem örülnék neki, ha az aktuális barátnõm egy másik férfit akarna behozni az ágyba közénk. Én egyszerûen undorodnék attól, hogy azt a nõt, akit én szeretek, egy másik farok is tömje, hiába érzelmek nélkül. Ilyen tekintetben hiába vágyam nekem is hármasban csinálni egy másik nõvel karöltve, még a témát sem hoznám fel neki, mert tudom, hogy neki ez nem tetszene, és emiatt nem akarnám a kettõnk közti érzelmi dolgot veszélyeztetni. Fõleg nem erõltetném a dolgot, ha már egyszer nemet mondanak rá. Ha nekem elég a barátnõm, és neki is elég vagyok én, akkor minek rontanám el kettõnk örömét egy olyan kéréssel, amellyel azt sugallom neki, hogy mégsem teljesen elég a dolog. Részemrõl ez a hármas dolog csak akkor mûködne, ha teljesen érzelemmentesen állok hozzá én is mindkét lányhoz, így egyikük sem szorul esetlegesen a háttérben a szex közben, másrészt a másik két fél is ugyanúgy áll a dologhoz, így sértõdöttség sem lenne.
A kérdező hozzászólása: Akkor az a lényeg h nem tudom róla lebeszélni, és ha én nem megyek bele akkor elmegy mással?? Vagyis az a lényeg h döntsek! Belemegyek, megjátszom magam VAGY nem megyek bele, de akkor megcsal..
igen, sajnos döntened kell.
1. Ha belemész, de te közben nem akarsz, akkor egyrészt a kapcsolatotokban lesz egy szálka emiatt, másrészt lehet, hogy késõbb megint felveti, és akkor majd mondhatja, hogy "múltkor is csináltuk". 2. Ha nem mész bele, akkor kockáztatod a kapcsolatod vele, vagy azt, hogy megcsal-e esetleg mással/másokkal, de legalább nme kényszeríted olyan helyzetbe magad, ami neked nem jó. Mi nem dönthetünk helyetted, neked kell értékrendet állítanod a kérdésben. Van olyan fontos neked a pasi, és megbízol benne annyira, hogy most engedsz neki, aztán késõbb esetleg megint ezt kérje tõled? Vagy bízol benne annyira, hogy nemet mondj neki, és esetleg vmikor félrelépjen miatta? Egy dolgot tarts szem elõtt: SAJÁT MAGAD. Nem kívánom neked, hogy csalódás érjen, de ha ennyire erõlteti a dolgot, akkor számolnod kell azzal, hogy valahol pedig érni fog ebben csalódás.
ha megjátszod magad és belemész, utána úgyis elhagynád, mert biztos, hogy megint akarja majd:S Te ismered a barátod, szerinted képes lenne arra, hogy megcsaljon téged?
A kérdező hozzászólása: szerintem nem képes rá h megcsaljon. szeret.. de erre még alszom egyet aztán holnap írok h mi lett. Remélem h lesztek még itt és fogtok írni.. :) jóó éjt mindenkinek:) és kösziii (L) :)
Ne haragudj de ez gusztustalan, hogy a barátod elvárná egészséges heteroszexuális nõ létedre, hogy egy másik csajt te is kényeztess, meg utána természetesen õ is. Meg ha már egy év után így fel kell dobni a szexet mi lesz majd 10 év múlva? Bár valószínû ti addig nem fogjátok húzni. Én szakítanék a pasival, elég egyértelmû, hogy az útnak nem ugyanazon az oldalán álltok, te tartós kapcsolatot szeretnél, õ meg még másokat szeretne megd*gni, persze mindezt az engedélyeddel így tiszta a lelkiismeret...
Nálunk a hülye/hirtelen felindult ötletek utáni veszekedések és hisztik után mindig jól jön egy pár hetes szünet. Utána meg nem gyõzzük imádni egymást. :D L/23
Az a baj, hogy tényleg az lesz ennek a vége, hogyha nem mész bele a hármasba, hogy a pasidnak meg lesz a hármas csak te nem leszel benne, ezt 100% biztosra mondom neked! Szóval döntened kell, de úgy dönts, hogy vedd bele amit mondtam, mert ez biztos így lesz, ha együtt maradtok ha nem.
A kérdező hozzászólása: valahogyan le lehet buktatni h mikor csal meg?? félek h meg fog bár sztem tulságosan szerelmes. este írt 1 smst h neki sokkal többet érek én, és sokkal többet ér neki a velem töltött idõ mint akármi más, és én vagyok a legjobb neki, de szeretne velem kibékülni és elfelejteni a témát mert õ nem akar elveszíteni. nem csalt még meg de nem is fog. ezeket írta... hmm..
Ez attól függ milyen a személyisége a barátodnak. Én akkor se mennék bele ha a nem létezõ barátnõm kérne meg rá:) Nekem ez már megcsalást jelentene. A barátod biztos máshogy van ezzel. Szerintem elég kegyetlen dolog arra kérni téged, hogy nyalj ki egy csajt:S Sajnálom, hogy mosolyszünet van köztetek. Azért ez a vágyálma sok fiúnak, mert úgy gondolják, hogy ha egy nõvel jó, akkor kettõvel még jobb. De szerencsére van, aki nem így gondolja:) Remélem majd megoldódnak a problémáitok és tudsz aludni az éjjel.
Nem flegmáztam.nem tudsz vele semmit csinálni, ha érdekli úgyis létrejön ez a felállás.ha te nem leszel benne akkor majd benne lesz más.de nem tudod lebeszélni róla.
A kérdező hozzászólása: De ez miért akkora álom? és miért olyan fontos? most jóó volt elbaszni egy több mint 1 éves kapcsolatot??? mosolyszünet van majd januárban találkozunk.
Szegény nõ:( Azért elég perverz vagy, hogy két fiúval kipróbáltad.....:$ Amúgy szerintem mond neki, hogy nagyon fáj neked, hogy ezt akarja, és találjatok ki valami mást ami feldobja. Pl vibrik használata:)
Azért nem kell mindjárt dobni. De meg kéne értetned vele, hogy mennyire nem akarod.
Itt nincs kérdés, egyértelmû, hogy te nem akarod.Akkor hát ne csináld.
A kérdező hozzászólása: hmm hát aranyosak vagytok.. :) igen mondtam neki konkrétan azt h nem és kész. igazából mondta már azt is h akkor egy pasit, de utána feltétlen 1 csajt is. hiába mondogatom neki h én már kinöttem ebbõl, rossz tapasztalatom volt, és hogy nekem csak õ kell és nekem elég õ. Õ is ugyanezt mondja, csak éppen izgatónak találja ha más csajjal elvagyok ( én ) õ meg néz, aztán késõbb bekapcsolódik.. de könyörgöm.. nem vagyok se bi se lezbi..
A kérdező hozzászólása: utolsó.. fel sem veszem.. picit mintha flegmáznál.. :S olvasd át és ott a kérdés h nem tudom h mit kéne csinálni a pasimmal h errõl leszokjon.. :S vagy h ne akarja.. :S
Ha nem érti meg, hogy mennyire nem akarod, akkor mond neki hogy, hogy nem szeretnéd ha ez miatt vége lenne a kapcsolatotoknak..... Vagy inkább nézzen leszbi pornót, mintsem téged akarjon belevinni ebbe:(
A kérdező hozzászólása: épp most beszélgetek vele msnen .. most azt mondja h ha nekem rossz akkor hagyjuk csak õ ki akarta próbálni.. erre írtam h a volt barátnõddel hetente 3-4 x megcsináltátok.. és mondta h az túlzás volt, már unta, de azóta meg már hiányzik. most úgy néz ki h esni fog az esõ úgymond mert én ezt nem folytatom vele tovább... ha neki hiányzik szíve joga menjen vissza a volt csajához nem?
Ne reagálj túl egy egyszerû javaslatot.
Nem a volt barátnõje hiányzik, hanem egy másik nõ az ágyba....:$:( Te tudod , hogy mennyire szereted õt...ott tudod e hagyni ezek miatt. A legtöbb fiúnak ez az álma, hogy több nõvel csinálja. Õ elmondta neked, bár nem kellett volna rád erõltetnie úgymond.
A kérdező hozzászólása: na a vége ennek mosolyszünet. így karácsonyra. tökéletes.. :) most mégjobban szarul vagyok... :S én elmondtam neki h ez nekem mennyire fáj, mennyire rossz hogy ezt csinálja. Õ nagyon szeretné, de elmondta h szeret engem nagyon, és jó velem, de õ másikat azért szeretne csak h poénból meg h én is próbáljam ki milyen egy csajt nyalni meg ilyesmi. De semmi érzelem semmi extra... hát nem hangzik jól.. :S amugy nem reagálok semmit túl, ha benne lennél és totál ki lennél bukva már egy ideje olyan dolog miatt amit nem akarsz de szereted a párod akkor te nemhogy így viselkednél hanem sírva vernéd a fejed a falba. légyszi.. ne légy ilyen :S ha nem értesz meg ne irj köszi.
Õszintének tûnik:) Szerintem beszéld meg vele ezt, hátha rendbe tudjátok hozni a dolgokat.Ha nem így lenne, akkor nem írt volna smst, hanem ment volna egy másik nõhöz. Ne azon akarod rajtakapni, hogy megcsal, hanem inkább békülj ki vele:)

A baratommal mar tobb mint egy eve egyutt jarunk, en 16 eves es ö 19 eves. A kor az mondjuk nem is szamit nem akadaly. De nem ertem a szuleim szerint meg raertem volna. MIert ilyenek a szulok?

Edesapam oroke azzel jon hogy jo volna tanulni nem mintha nem tanulnek sokszor meg o is segit.Halottem az apai feltekenysegrol hogy feltik a gyerekuket hogy tul hamar kirepulnek. De en nem ferjhez menni akkarok egyelore, hanem csupan vele jol erzem magam es amikkor itthon is veszekszek a szulokkel van hva menjek es o mindig tamogat mindenbe persze nem csak ezert vagyok vele hogy legyen valakim, hanem mert szeretem es a jelekbol itelve o is hisz egy evet nem hinem hogy csak szorakozasbolt tette volna. Sajnos en meg zuloktol fugog hisz amikkor csak vele szeretnek taalkozni meghenezitik a dolgom(pedig a suliba amit talalkozunk pluesz szerda penteken a buliba szombaton mikkor nalunk jon es vasarap nagy ritkan). Sokszor ugy erzem jobban orvendenenek annak ha edig minden heten mas pasim lett volna meg stb.! Nem tudom mit tegyek ellene hogy kicsit segitsenek es ne legyenek annyira ez a kapcsolat ellen.

Legjobb válasz: ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?

ne haragudj, h rögtön ebbe kötök bele, de a határozószók között csak az "akkor" van dupla k-val. Ez nagyon bántotta a szemem, több helyen is olvastam, és nem tûnik elírásnak. Nem akarok azzal jönni, h "elõbb tanulj meg helyesen írni", csak ez tényleg kicsit zavaró volt, és nem túl nehéz megtanulni. :) Amúgy meg nem is igazán értem, mi a baj, mert nem sokat írtál róla, h a szüleid hogyan viszonyulnak hozzád, meg a barátodhoz... Talán ha több közös program lenne, amin keresztül a szüleid is jobban megismerik õt, segítene. Talán nem ismerik õt eléggé, vagy vmi rosszat hallottak róla... Az sem segít, ha leülsz velük beszélgetni?
Lehet h jobb lenne ha a helyesirassal foglalkoznal egy kicsit jobban...., meg emigy is megkiskoru vagy a szuleidnek te vagy a szemuk fenye ugyh ne parazz ezen, ez meg 40evesen is igy marad..problaj komolyan leulni veluk beszelgetni egy vasarnap delutan, mond el nekik h mennyire szereted es h probaljak megismerni jobban..
Feküdj rá a nyelvtan tanulásra, hasznodra válna... Minden szülõ félti a lány gyermekét, nem csak a tiéd. AZ meg valóban hasznos jó tanács, hogy a suli legyen az 1., ne a pasizás. Bizonyára ha eléred a felnõtt kort, kevésbé fognak beleszólni a párkapcsolatodba, persze attól is függ, mennyire állsz majd a sarkadra...Rajtad múlik, mit harcolsz ki magadnak.
A kérdező hozzászólása: Na jó a helyes irasomba ténleg vannak balyok talan az se tatszik , hogy ékezetnelkül irtam.

Több mint egy éve vagyunk a barátommal, mindennap találkoztunk szinte, most besokallt, majdnem szakított velem, mit tegyek?

Elmondta, hogy neki sok hogy mindennap együtt vagyunk, meg még sose volt ilyen hosszú kapcsolata, meg hogy egy másik lány is félig-meddig benne van, egy osztálytársa, akire 'gondolt', de aztán elgondolkozott és rájött h szeret, meg velem marad, csak most netalálkozzunk olyan sűrűn. Szerintetek ha adok neki időt akkor visszatér a "normálisba"?? Nem akarom hogy elhagyjon, nagyon szeretem!:(( 18L

Legjobb válasz: Nem is szeret...nekem szükségem van arra hogy minden nap szinte lássam.

Nem is szeret...nekem szükségem van arra hogy minden nap szinte lássam.
Ha Te nem vagy olyan, akkor a biszex miatt félj! Mi van, ha ott a biszexnél volt két fiú is?
"egyik se gondol a másikra szex-lehetõségként" miért kéne aggódni? O.o
Sajat tapasztalatbol mondom h ferfi es no kozott nem letezhet szoros baratsag. Igy csalt meg a ferjem, egy volt kolleganojevel;akivel eleinte csak baratsag volt. Addig otottek ki egymasnak a szivuket, mig vegul meg is vigasztaltak egymast.
Vegyétek be harmadiknak.

A barátommal már több, mint egy éve feküdtem le először, de még mindig csak orálisan volt orazmusom. Hüvelyi egyáltalán nem. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Lehet,hogy van benned valamiféle gátlás, akár tudat alatt is.Próbáljátok megbeszélni, hátha tudtok valamin változtatni,pl, akár pózon is, mond el neki neked hogy jobb,ne szégyeld megbeszélni.Próbáljatok ki mindent amit mind a ketten szeretnétek,és ha még így sem sikerül,akkor sincs nagy tragédia, nem minden nõnek van hüvelyi orgazmusa.Ha szeretitek egymást így is megoldható minden.

Lehet, hogy van benned valamiféle gátlás, akár tudat alatt is.Próbáljátok megbeszélni, hátha tudtok valamin változtatni, pl, akár pózon is, mond el neki neked hogy jobb, ne szégyeld megbeszélni.Próbáljatok ki mindent amit mind a ketten szeretnétek, és ha még így sem sikerül, akkor sincs nagy tragédia, nem minden nõnek van hüvelyi orgazmusa.Ha szeretitek egymást így is megoldható minden.
Szia! Mint mindent ezt is tanulni és gyakorolni kell! :) Egyáltalán nem minden nõnek van hüvelyi orgazmusa, sokaknak szeretkezés közben is csak csikló ingerlésével érhetõ el orgazmus, ami ugye szintén nem hüvelyi. 1. tipp: szex közben is próbáljátok izgatni a csiklódat, akár a párod a testével, kezével, akár te magadnak, válasszatok olyan pózt amivel ez elérhetõ. 2. tipp: próbáld meg a hüvelyedet ritmikusan összeszorítani és elengedni, amikor a párod benned van, ez rendkívül jó érzés lehet mindkettõtöknek. Elõször csak egyedül, simán próbáld ki hogy is kell összehúzni és elernyeszteni a hüvelyizmaidat, ha már begyakoroltad élesben is próbáld ki, elõször kicsit furi de ha beletanulsz, nagyon jó tud lenni, a párom is szereti! :) Ja és nem mellesleg segít az orgazmusban. Egyébként ne parázz rá mert annál nehezebben megy. nekekm is kb. egy év aktív nemi élet után volt orgazmusom elõször közösülés közben és utánna sem minden alkalommal. Gyakorolni kell és neked is meg kell még ismerned magad, hogyan tudsz eljutni a csúcsra.
pszichológus neki türelmes lány vagy!
nekem éjjel nappal áll.
szerintem rástresszel.. kösd be a szemét és ülj bele..
Szíjjad le és utána gyors berakod magadnak. Gyors legyel!:)
más hol jár a fantáziája!
lehet azért mert véletlen rádnéz :)
Óvszert.
Sört.
A kérdező hozzászólása: normális választ szeretnék ha lehet..
kifestõt
Én már 5 éve várom, hogy valaki laposüveget ajándékozzon nekem :/
legót
Több mint egy éve?? :O Jézusom, az én húgom is majdnem annyi idõs, mint te, de nem tudom, mit csinálnék, ha ilyen "komoly" kapcsolatban lenne. Nekem ez még annyira hihetetlen, jajaj :D talán rosszabb vagyok, mint egy szigorú apa. 21 L

Hogyan szerezzem vissza a volt barátom, akivel több, mint egy éve nem is beszélünk?

Tanácsot szeretnék kérni! Van egy srác, akivel tavaly el?tt nyáron ismerkedtem meg és fél évig jártunk. A kapcsolatunk elég csúnyán végz?dött. Sokat veszekedtünk és mindig keresztbe tettünk egymásnak. Amióta vele szakítottam, már több sráccal is randizgattam, de egyik sem felelt meg rá, hogy járjak vele. Még mindig a volt barátomat szeretem. Hogyan szerezzem vissza? Most már nem is köszönünk egymásnak. Õ tutira nagyon utál, mert sok ronda dolgot csináltam. Segítsetek! :(

Legjobb válasz: Ennek semmi értelme, ha utál téged, akkor fõleg nem. Nem tehetsz mást, minthogy lezárod ezt az ügyet. Õ nem fog visszajönni hozzád.

Ennek semmi értelme, ha utál téged, akkor fõleg nem. Nem tehetsz mást, minthogy lezárod ezt az ügyet. Õ nem fog visszajönni hozzád.
Az jó dolog, ha utál. Jobb ha utál, mint ha közömbös irántad. Mert a szerelemnek a közömbösség az ellentéte, nem pedig az utálat. Az utálatban van érzelem. Kérdés, hogy tényleg utál-e, vagy csak te hiszed ezt és igazából közömbös. :)
22:11 Ez valami filmben volt. Én is láttam:D
Nem tudom, nem láttam ilyesmi filmet. De ha jobban belegondolunk azért lehet benne valami. Ha valaki iránt nem érzek semmit, akkor nem érdekel él-e vagy hal-e. Ez a közömbösség. Az utálat az egy más dolog. Az utálat könnyebben átfordulhat szerelembe, mint a közömbösség.
Hát, ha sokat veszekedtetek, meg egymásnak sokat keresztbe tettetek, EZ NEM A SZERELEM JELE... max az önzõ érzelmeké.. Nem biztos, hogy egymáshoz valók vagytok, ha ezt hoztátok ki egymásból és a kapcsolatból. Csak azért akarsz vele lenni, mert igazából csak õt ismered, mint pasit. Szerintem keress mást, és bátran ismerj meg más pasikat is, nagy valószínûséggel jobb kapcsolatba fogsz csöppenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!