Találatok a következő kifejezésre: A barátommal több, mint (266 db)

A barátommal több mint 2 hónapja folyamatosan veszekszünk. Lehet azért mert mindig együtt vagyunk, minden nap?

Ha igen,hogy mondjam meg neki h kevesebbet legyünk együtt? 1suliba is járunk minden szünetben találkozunk. 8 hónapja vagyunk együtt. a hülyeségeken is összeveszünk...

Legjobb válasz: suliba ne legyetek együtt, gondolom vannak barátaitok az osztályban... és találkozzatok sulin kívül max 1x 1 héten.. mondd meg neki, hogy szerinted ez jót fog tenni

suliba ne legyetek együtt, gondolom vannak barátaitok az osztályban... és találkozzatok sulin kívül max 1x 1 héten.. mondd meg neki, hogy szerinted ez jót fog tenni
Múltkor volt egy interjú az egyik forma egyes XY nevû verzenyzõvel és õ azt mondta, hogy azért marhajó a kapcsolata a csapattársával, mert a magánéletben nem tartják a kapcsolatot. Csak és kizárólag a pályán és a körül találkoznak egymással, csak itt tudnak beszélgetni, így a magánéletük nincs kihatással arra, hogy hogyan beszélnek egymáshoz. (XY persze nem buzeráns, csupán a csapattársi viszonyról van szó) Lehet, hogy ez fordítva is igaz. ha rossz napod van a suliban, mert szivatnak a tanárok nyilván máshogy szólsz a barátodhoz/barátnõdhöz mintha telekapkodnád magad ötösökkel. Nem azt mondom, hogy suliban ne találkozzatok mert ha szeretitek egymást ez kivitelezhetetlen, de szerintem próbáljátok meg átbeszélni a dolgot. Nem tudom meddig jártok még egy suliba de lehet, hogy érdemes lenne addig hanyagolnotok és majd utána folytatni (tudom, ez is elég nehezen kivitelezhetõ).

A barátommal több mint 1 éve együtt vagyok.Voltak kisebb-nagyobb vitáink.Volt hogy én kezdtem a féltékenységet volt amikor ő.Én már leálltam a féltékenykedéssel de a barátom nagyon tulzásba vitte a dolgokat.Szörnyű helyzetben vagyok. Mit csináljak?

Olyanokat állít rólam hogy van másvalakim.Pedig nincs.Kérte hogy mondjam meg a teljes igazságot de én mindent elmondtam soha nem csaptam be és nemis hazudtam neki.Mégis azt állítja rólam hogy hazudok.Ha kiteszem a lábam lakásból akkor az a baj,ha kimegyek a konyhába egy pohár vízért akkor az a baj,az is baj ha fentvagyok a gépen meg az is ha álmos vagyok.5 percenként hivogat hogy mit csinálok meg stb.Már ugy érzem magam mellette mint egy élettelen bábu.Próbáltam begbeszélni vele hogy ezzel álljon le mert ez rámegy a kapcsolatunkra.Erre ? azt mondogatja hogy jó befejezi.Alig 5 percre rá megint kezdi a vitázást.Amikor meg nemhagyom magam akkor meg még ? van megsért?dve.Már egy barátjával is beszéltem hogy próbálja meg valahogy észhez téríteni mert ez így nemjó de ?rá se hallgatott.Sajnos a szülei már nem élnek hogy megbeszéljem velük hogy valahogy észhez térítsék.Már mindennek próbálkoztam.Én nagyon szeretem nem akarom elveszíteni állítólag ? is szeret de nem bírom már ezt a lelki zsarolást.A csütörtökön is annyira el voltam keseredve hogy hozzányúltam a gyógyszerekhez és majdnem kórházban kötöttem ki.Már nemtudom mit tegyek!? :\'(

Legjobb válasz: Könnyen mondom, hogy nem érdemel meg ez a pasi és hagyd ott, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy milyen ha valakit szeretsz és mindenre képes vagy érte, csak hogy neki jó legyen. Próbálj meg beszélgetni vele, mondjuk egy kellemes vacsoránál, hogy neked ez így nem megy. Ha eléggé szeret fejezze be a féltékenykedést. És eszedbe se jusson, hogy eldobos az életed. Az én barátom még rosszab. Már 6 éve kavargatuk (19 vagyok,õ 27), de ebben az évben lett valami komolyabb. Tegnap nélkülem ment el bulizni, én meg kimentem utánna, és az este hajnali szeretkezéssel ért véget, pedig megérdemelte volna, hogy kidobajam. ,,se veled, se nélküled"-be vagyunk. Ja és már én is azon gondolkoztam, hogy felvágom az ereimet, ha így megy tovább, de mindig arra gondolok, hogy jobb lesz kettõnk között. Nem tudom otthagyni, annyira szeretem.

Könnyen mondom, hogy nem érdemel meg ez a pasi és hagyd ott, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy milyen ha valakit szeretsz és mindenre képes vagy érte, csak hogy neki jó legyen. Próbálj meg beszélgetni vele, mondjuk egy kellemes vacsoránál, hogy neked ez így nem megy. Ha eléggé szeret fejezze be a féltékenykedést. És eszedbe se jusson, hogy eldobos az életed. Az én barátom még rosszab. Már 6 éve kavargatuk (19 vagyok, õ 27), de ebben az évben lett valami komolyabb. Tegnap nélkülem ment el bulizni, én meg kimentem utánna, és az este hajnali szeretkezéssel ért véget, pedig megérdemelte volna, hogy kidobajam. , , se veled, se nélküled"-be vagyunk. Ja és már én is azon gondolkoztam, hogy felvágom az ereimet, ha így megy tovább, de mindig arra gondolok, hogy jobb lesz kettõnk között. Nem tudom otthagyni, annyira szeretem.
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz énsem tudom otthagyni.Pedig már nembirom ezt a helyzetet :(
Ne folytassátok, ez a te érdeked és a leendõ gyerekeidé is, idegileg tönkremész, és ha lennének gyerekeitek (majd), õket is tönkretenné. Ne juss el odáig. Sajnos tapasztalatból mondom (gyerek szemszögébõl), anyukám egy ilyen kapcsolatban már teljesen kimerült, és a határán van, hogy megutálta a férfiakat (még nem teljesen, de nagyon necces).
Figyelj, tapasztalatbol mondom ha mi hamarabb nem térited észhez a barátod ez a helyzet csak rosszabbodni fog kettõtök között! Hagyd ott és majd rádöbban hogy nincs értelme ezt csinálni veled, mert igy te fogsz kikészülni a baromságai miatt. Ha szeret akkor ugy is békülni akar és változtat a dolgain.
legelõször a bizalmat kell helyreállitani... valahogyan segits neki, hogy bizzon benned, valami alapja mindig van, nem megcsalás, de lehet csak elhanyagolva érzi magát, nálunk is ez volt a helyzet... folyton féltékenykedtem... kutatkodtam, nem birtam magammal.. tudtam, h nem lenne szabad... de volt pár apróság, ami tönkretette az önbizalmamat, de elbeszélgettünk a dolgoról, most sokkal jobb, meg lehet az is segitett, h azózta többet szeretkezünk, egy próbát megér.
Szia kedves kérdezõ, Az elsõ válaszoló vagyok. Hogyan alakúlt az elmúlt 3 hónap a sráccal? Nekem még mindig meg van a pasi és mikor hogy vagyunk, hol jól, hol nem olyan jól.

Helo! A barátommal több mint egy hónapja járunk de még nem volt csók (kisebb félreértések miatt). Szájrapuszi az volt de nyelves csók nem. Mit csináljak? (többi lent)

És ő azt várja el tőlem hogy én kezdeményezzek (nem mondja el hogy miért). Ezzel csak annyi gond van hogy nagyon izgulok emiatt kb. azt se tudom hogyan álljak neki :/ Meg úgy szerintem elég nehét hogy ha folyton csak csukott szájjal ad puszit. Lécci csak értelmes válaszokat irjatok!

Legjobb válasz: Hát...ha már egy hónapja együtt vagytok, akkor már nem kéne annyi gátlásnak lenni, hogy még ne smároljatok. Itt nincsenek elvárások...Tök mindegy ki, hogyan csókol, minek várja el tõled, hogy te kezd el. Õ is elkezdheti. De ha így nem megy, akkor csak csináld nyugodtan, ha meg nem tudod, hogy kell smárolni, akkor írj üzenetet, mert lusta vagyok ennyit írni! :D

Hát...ha már egy hónapja együtt vagytok, akkor már nem kéne annyi gátlásnak lenni, hogy még ne smároljatok. Itt nincsenek elvárások...Tök mindegy ki, hogyan csókol, minek várja el tõled, hogy te kezd el. Õ is elkezdheti. De ha így nem megy, akkor csak csináld nyugodtan, ha meg nem tudod, hogy kell smárolni, akkor írj üzenetet, mert lusta vagyok ennyit írni! :D

Van itt olyan lány akinek a barátjának több mind 20 cmm a pénisze? Nem szokott fájni?

Legjobb válasz: van egy barátom neki 20 (elmondása szerint) nekem ebszolút nem fáj hogy ekkora neki

van egy barátom neki 20 (elmondása szerint) nekem ebszolút nem fáj hogy ekkora neki
Van itt olyan lány aki barátjának 20 Civilnek a Mecsekért Mozgalom a pénisze?
cmm=Civilek a Mecsekért Mozgalom
Mi az a cmm?
ma 21:50! Neked még a 30 is jó lenne, hidd el... :D
nekem a 20 még jó, sztem a 21-22 is jó lenne
cmm=cement és mészkõ szerintem...
Uccsó, a legjobb, szerintem még éjjel is röhögni fogok! Kell egy like???
cmm az mi? jó ég, van itt olyan kislány aki tud helyesen írni?
A kérdező hozzászólása: cm akart lenni. Véletlenül egy m-el többet írtam
voltnak 22 volt :D és de, szokott volt fájni
az én barátomnak 20 cm, és egyáltalán fáj:) sõt!:DD 17/L
magyarnak is van 21-22centis farka:D a voltbarátomnak 21centis volt, és nekem abszolút nem fájt:) bár kicsit furcsa, de nagyon jó érzés mikor a méhszájig ér.
Ucsó= 8-as!
Miért nem jó nektek a magyar pénisz, miért kell néger mindenkinek? :"(
barátomnak is 20 cm felett van, de óvatosan használja
Mi löködik ki?:D
Jó, de mennyire kemény? Mert tudod van az, amikor már majdnem eléri a teljes hosszt, de még lehet hajlítgatni. :D
A kérdező hozzászólása: hát kicsinek nem kicsi..... de nem is mondhatnám, hogy puha
Puha a kukija, vagy kicsi a kukija. Vagy egyszerre mindkettõ.Milyen pózban történik ez? Csináljátok kutyáú!
Ja, hogy nem bírja berakni?! Hát miért nem ezzel kezdted?! :D
Azt hiszem sejtem, ezért rákérdezek nyíltan: Mennyire kemény a f.asza, amikor kilökõdik?
A kérdező hozzászólása: nem velem minden rendben, csak nekem még ez az elsõ, talán azért?
De hol van bent?
huh... mondom én, hogy gyk-n mindig tanul, hall, lát valami újat az ember. ez a kilökõdés eléggé fura....lehet, hogy benned van a baj..nem..lehet..nem tudom, de lehet, hogy ott lent nem vagy rendben nem?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy ember. nem tudom, de valamiért nem marad bent......segítsetek már, kenjük be síkosítóval vagy mi?
Neked a barátod az egy ember? (nem maradt bent, kilökõdik, miafsz...)
?????? ezt még fel kell dolgoznom magamban.. kilökõdik! talán mert puha!
A kérdező hozzászólása: nem marad bent. én nem igazán értem az okát.
mi az, hogy kilökõdik? hova ?
A kérdező hozzászólása: Nos mi a teendõ? nem tudom miért történik ez...
A kérdező hozzászólása: a fütyije
mit gondolsz a pálmatex mire valo?

Távkapcsolat? A barátommal több mint 2 és fél éve együtt vagyunk már.

Eddig egy városban laktunk, volt hogy csak hétvégén találkoztunk, mert sok dolgunk volt, de volt hogy heti 4 alkalommal, szünetekben meg non-stop együtt voltunk. Most elköltöztem (tanulmányok. ) és 250km a távolság.Minden hétvégén haza tudok jönni (kivéve 1-2 alkalmat félévente, amikor valami olyan van ami miatt nem tudok), szünetekben meg ő jönne ki hozzám. Minden hétvégén 2-3 napot együtt tudnánk lenni, kivéve mikor nem tudjuk megoldani. Szerintetek működhet ez így? Nagyon szertjük egymást, és nem akarom, hogy emiatt vége legyen.

Legjobb válasz: Mi eleve távkapcsolatban kezdtük, minden hétvégén találkozunk, itt mûködik.

Mi eleve távkapcsolatban kezdtük, minden hétvégén találkozunk, itt mûködik.
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt úgy, hogy heti 1 napot töltünk együtt és jól mûködik. De ez nagyon emberfüggõ. Én pl szeretem ha van életterem. Ezt inkább vele beszéld meg. 2 és fél év után már kell olyan jó kapcsolatnak lennie, hogy ezt megtudjátok beszélni.
Mi aktívan irigyeljük azokat, akik 2-3 havonta tudnak találkozni, 2 éve külföldön van a párom (engem eddig a tanulás ide kötött). Mûködhet, de rajtatok is múlik: bizalom, kommunikációs készség, tudjatok elszakadni a skype elõl és egymás nélkül is szórakozni stb.
5, 5 éve mûködik nálunk

Mit csináljak? Nem tudom, h mi van a barátommal. Több mint 1 éve eggyütt vagyunk 1x szakítottunk is de utánna megint összejöttünk mert ő azt mondta, h szeret és nagyon hiányzok neki.

Amikor telefonon beszélünk nagyon közömbös és fura. SZemélyesen meg aranyos és kedves. Nem értem:S Lehet,h már nem szeret? Szomi vagyok:$

Legjobb válasz: Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)

Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)
Nem minden fiú tud ugyanolyan oldott lenni a telefonban, meg msnen mint élõben. Szerintem ne ragozd túl a dolgot, jobb, mintha élõben lenne fura.
Barátom is gyakran ilyen , fõleg ha haverokkal van.Több pasitól hallottam már hogy nem szereznek "nyáladzani" a haverok és barátok elõtt sem :D Meg persze amúgy sem.
A telefonban a barátom sem valami romantikus:D Pedig nincsenek ott a haverjai olyankor. Egyszerûen nem szeretm telefonálni, emiatt ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) most egy kicsit megnyugodtam de eddig nem volt ilyen. Élõben is furi. Nem értem :S

Elhagyott a barátom több mint 1 éve, azóta nincs életem, olyan vagyok mint egy zombi, folyton szomorú vagyok és le vagyok törve nem vidít fel semmi még más pasik sem érdekelnek és minden szar. Ez meddig fog tartani vagy mit kezdjek magammal?

Legjobb válasz: Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.

Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.
"Mielõtt szisztematikusan felépített taktikánkat szeretnénk megalapozni, elõtte el kell végeznünk a legfontosabb és majdnem hogy legfájdalmasabb lépést: a tudatos szelektálást! Minden olyan embert ki kell takarítani életünkbõl, aki hátráltat, visszatart vagy érzelmileg negatív hatással van ránk. Régi ócska baráti-haveri vagy szerelmi szálaknak nincs helye az életünkben! Mivel ha érzelmi terrorban élünk, folyamatosan az agyunk el lesz foglalva ennek a terrornak az elhárításával és az igazán komoly dolgokkal nem fogunk tudni százszázalékosan foglalkozni." http://ferfitaktika.blogspot.hu/2013/09/eletunk-kartyai.html
Idõ... nekem 2 év alatt sikerült úgy ahogy tullépni. De ismerkedni azóta sincs önbizalmam, mint régen.
még kb fél év és kihevered szerintem, azt már bird ki!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam sokmindent (pl. futottam), de egy idõ után meguntam :/
Igen, 3-as együtt érez, meg idõ, de az idõ akkor segít, ha teszel a saját magad érdekében. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Még pár év?? :o úristen. Addigra nyugdíjba mehetek.:S 3. Köszi az együttérzést. Hát én is remélem.:/
Együtt érzek veled . Nekem is azt mondják az idõ. Nekünk ez ugye kevés vigasz . Talán majd egyszer ránk mosolyog a szerencse
Menj sportolni, lovagolj, biciklizz, fuss, sakkozz, ezzel párhuzamosan iratkozz be nyelviskolába és tanulj nyelvet. Magaddal akarj jóban lenni.
én is több éves "kapcsolatomat" temetem, immáron 3-4 éve. eleinte tényleg szar volt, nem akartam semmit magammal, suli t is végiglógtam (240 hiányzásokkal általában), remegett a kezem mint egy részeges alkoholistának, a semmin is felhúztam magam. Mindenki távolesett tõlem, barátok és egyebek, anyámmal is megromlott a viszonyom, a rokonok se úgy tekintenek rám mint egy hasznos rokonra, csupán van aki rokonságból beszél még velem. Mindenkit és mindent elhanyagoltam, ami manapság talán kezd javulni, de még anyám azaz ANYÁM-at is félek újra megszeretni. Viszont ennek ellenére, ha egyedül is, de tök jól kezd alakulni az életem ahhoz képest ahonnan indultam.

Miért ilyen a barátom? Több mint 20hónapja vagyunk együtt és olyan nagyon rossz irányba fordult a kapcsolatunk! (Többi lent)

Nyár óta lett neki egy nagyon jó hawerja, és ha vele van akkor leszar mintha nem is léteznék nem találkozik velem ugyan úgy beszél velem mint a srác a volt barátn?jével, bele akarja rángatni a dolgokba. Míg nemvolt itthon a srác 3szor aludtam nála a héten. Voltak pletykák és tegnap dühös lettem felhívtam és kérdeztem h miért nem elég neki egy csak h ?k vagy én erre azt mondja h egyikünk se. De a szemembe nem tudja kimondani h nem szeret! Meg mondja h ? visszaszeretne majdjönni hozzám, de akkor meg miért csinálja ezt? Mit csináljak?????

Legjobb válasz: Ha nincs vele a haverja csak akkor akarja, hogy ott aludj? Szakíts vele. Dugjon a haverjával, legyen õ a csaja.

Ha nincs vele a haverja csak akkor akarja, hogy ott aludj? Szakíts vele. Dugjon a haverjával, legyen õ a csaja.
velem is ugyanez van. sõt egy hétig képes lenne csak a haverjaival lenni, bezzeg ha dugni akar arra jó vok neki.de közben tudom h szeret:( õ még nem érett meg egy kapcsolatra hidd el.ennek elõbb utóbb ha nem törõdik veled megcsalás lesz a vége, én is megcsaltam a barátom mert szart a fejemre:s õ azt hiszi hogy te ott vagy neki mindig pótléknak. próbálj vele nem találkozni vele mondjuk egy hétig v kettõig. ne is keresd, és ha továbbra se tünik fel neki h nem vagy neki nem hiányzol akkor hagyd ott. az én barátomnak sajnos az elõélete is ilyen volt mindig cs a haverok õk voltak a családja, sajnos ha õ nem változik meg magától te hiába papolsz neki. remélem tudtam segíteni
Kiszeretett belõled, de dugásra még meg akar tartani, amíg nem jön neki más. Neked még sokat kell tanulni a férfiakról, de tõlem megkapod az elsõ leckét: a dugás meg a szerelem a pasiknál teljesen különválasztható. Magyarul képesek szerelem nélkül is bármikor, bárkivel szexelni, ha viszket a cerkájuk, mert genetikailag így vannak kódolva, de ez nem jelenti azt, hogy lelkileg is vonzódnak hozzád. Mit csinálj? Felejtsd el, ha ennyi idõ után kiszeret belõled, nem nõtt fel még komoly kapcsolathoz.
Szerintem elég egyértelmû a helyzet. Kiszeretett belõled, de nem tudja ezt megmondani neked tisztán.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért van az h ha nincs vele a hawerja azt akarja h ott aludjak meg keres meg olyat szeretkezünk h csak na...? Mit csináljak van még értelme helyrehozni ezt az egészet??
A kérdező hozzászólása: Igen akkor megint olyan mint régen ugyan úgy kimutatja hogy szeret ha hawejával van le vagyok szarva:( Ne keressem egy darabig ugye?

Szakítottunk a barátommal több mint 4 év után. Csak elég érdekes az ügyünk. Nem tudom, mi legyen? Bővebben lent!

Én 19 éves vagyok, a volt barátom 22. B? négy évig voltunk együtt.Az én anyám nem nagyon t?rte el nálunk, voltak nézeteltéréseik, meg szúrta anyám szemét, hogy nem egy szegény családból származnak. Mindig kaptam t?le ajándékokat, ha volt miért, ha nem. Nagyon gyakran vitt vásárolni, aminek anyám megint csak nem örült.Másfél éve voltam el?ször több mint egy hétig a barátomnál. Mire hazamentem, anyám hazavitte a paliját,akir?l tudta, hogy ki nem állhatom.Azt mondta, mostantól ott fog lakni, mert azt hitte, nekem a barátomhoz van szándékomban odaköltözni. Volt utána egy sor veszekedés, mivel még kiskorú voltam.Minden hónapban ad pénzt, amit odaadok az ott tartózkodás végett a barátom szüleinek.Õ így egyezett ki velem. Azt meg sem hallgatta, én mit akarok. Lényegtelen, szerencsére imádtak a barátom szülei, és a testvérei(akikb?l volt egy pár)is. Teljesen normálisan tudtak velem együtt élni, általában nem is hagyták hogy fizessek, de persze...Aztán most szakítottunk a barátommal. Ennek ezer egy oka volt, nem az hogy már nem szeretjük egymást. Egy baj van. Rengeteg dolgot vettünk felesben.Szinte a szoba háromnegyedét.Tv,ágy,szekrénysor,a gép rengeteg dolog. És ? még ennél is többet adott nekem. Most nem tudom, hogy mi legyen ezekkel...A szakítás óta egyszer hívott fel, hogy hiányzom neki...De nem érzi úgy, hogy újra szeretné kezdeni velem. Én ugyan ezen az állásponton vagyok. Nem tudom, mit tehetnék? Anyámnak a palija azóta is nálunk van, és láthatólag nem örül annak, hogy én újra felbukkantam. El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: hát ez bizony elég kacifántos szori:) konkrétan mi a kérdés? ha a barátod annyi mindent vett neked, és vettetek közösen néhány dolgot, amire igényt tartanál, beszéljétek meg, hátha odaadja, amire szükséged van. biztos megértõ lesz, hiszen ismeri az otthoni helyzetedet. legközelebb meg majd okosabb leszel:) Egy ismerõsöm úgy intézi az ilyeneket, h megbeszéli a párjával: én veszem a hûtõt, te meg a tv-t. Így aztán ha szakításra kerül a sor, akkor egyszerûen fogják, amijük van és mennek. ez így teljesen korrekt megoldás szerintem.

hát ez bizony elég kacifántos szori:) konkrétan mi a kérdés? ha a barátod annyi mindent vett neked, és vettetek közösen néhány dolgot, amire igényt tartanál, beszéljétek meg, hátha odaadja, amire szükséged van. biztos megértõ lesz, hiszen ismeri az otthoni helyzetedet. legközelebb meg majd okosabb leszel:) Egy ismerõsöm úgy intézi az ilyeneket, h megbeszéli a párjával: én veszem a hûtõt, te meg a tv-t. Így aztán ha szakításra kerül a sor, akkor egyszerûen fogják, amijük van és mennek. ez így teljesen korrekt megoldás szerintem.
próbáljátok megy még egyszer, szerintem szeret a srác, ne foglalkozzatok mással csak magatokkal! ne figyeljetek a káros beszólásokra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!