Találatok a következő kifejezésre: A barátommal szombati napon (15 db)

Nézzétek meg a cifra palotát.Utána a malom bevásárló központ is jó idõtöltés.Kajáltok, nézelõdtök, moziztok. Jó szórakozást!
ennyibõl hogy mondjuk meg neked?
A kérdező hozzászólása: nem élvezett el a barátom, ha erre gondolsz, azt mondta nem volt semmi , mert akkor szólt volna ...
nem
A kérdező hozzászólása: biztos?
nem
Az attól függ, hogy milyen tablettát szedsz...az enyémnél meg kellett várni a 2 hetet, van olyan, amit 1 hónapig kell szedni, és csak azután biztonságos elhagyni a gumit...de hallottam már olyanról is, ami állítólag azonnal védelmet nyújt...neked mit mondott a doki, mennyi ideig kell szedni úgy, hogy mellette máshogy is védekezel?
A kérdező hozzászólása: softine-t szedek ... :) nem emlékszem , anyumnak mondta tõlem vért vettek akkor , nem voltam olyan állapotba hogy oda figyeljek
Hogy mikortól hat, az oda van írva a betegtájékoztatóban. Az meg vagy a dobozban van, vagy az interneten.
A kérdező hozzászólása: jah és viszket is
Valószínûleg fertõzés vagy valamiféle irritáció. Menj nõgyógyászhoz, nézesd meg magad! Sztem nincs összefüggés a tüneteid és a barátod kielégületlensége között!

Szombaton volt 1 hete, hogy együtt voltam a barátommal, védekeztünk de furán éreztem magam, és 1 napja késik. barnás pecsétem van 2 napja reggel. lehetek terhes?

ha baba van, akkor nagy gondba vagyok, nem tudom hogy mondhatnám el a szüleimnek, hiszen még fiatal vagyok...de nem lenne szivem elvetetni :(:(

Legjobb válasz: mivel védekeztetek? sztem meg fog jönni ha már barnás.. reméljük.

mivel védekeztetek? sztem meg fog jönni ha már barnás.. reméljük.
Lehetsz terhes, de a leírtakból nem lehet megállapítani. Próbálj tesztelni, és ha negatív lesz, de egy hét múlva se jön meg, akkor teszt még egyszer.
A kérdező hozzászólása: gumival védekeztünk, de õ nem biztos benne hogy nem lyukadt ki...
Ha barnás pecséted van, szerintem ne izgulj.
szex végén miért nem nézitek meg a gumit? ..
Szerintem tesztelj egyet mert a barnázás lehet pl. beágyazódás jele is!Az óvszert pedig nem árt megnézni utána...

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod
ha elélvezett beléd, akkor a szexuális együttlét utáni 14.napon érdemes tesztet elvégenzi.Egyébként pedig védekezzetek....
A beágyazódás minimum 1 hétig tart. Vegyél egy tesztet 2 hét múlva, akkor nagyjából 1 hetes terhes leszel, és ha pozitív, rohanás orvoshoz. Ha negatív, akkor a biztonság kedvéért vegyél még egyet, mert lehet, hogy még nem termelõdött elég HCG a szervezetedben, és azért negatív. Csináld meg egy hét múlva, és az eredmény alapján cselekedj!
És majd a barátod vetteti el vagy hordja ki a gyereket, ha mégis baj van? Nem értem miért hisznek ilyen helyzetekben a fiúknak.
Tényleg az voltál..ennyi eszed lehetne..nem érem az ilyet. Most már imádkozz, hogy a barátodnak legyen igaza, és legközelebb figyelj jobban. Vegyél tesztet 2-3 hét múlva, és reméld, hogy minden ok. Szorítok neked, de legyetek óvatosabbak.
Van okod aggóni? Védekeztél? Egyébként 3 nap után nem lehet megmondani.
Már csak azt nem értem, hogy ha egyszer ott voltál a nõgyógyásznál, és tudtad, hogy gond van, akkor miért nem írattál fel 72 órásat? Még épp belefért volna... Vagy elmesélhetted volna neki pontosan mi történt, és adott volna tanácsot, hogy lehet-e abból tényleg gond. De azért szurkolok, hogy ne legyen baj!
A kérdező hozzászólása: ezért aggódok mert nem :/ nagyon hülye voltam. :/ de a barátom aztmondta h szerinte nincs baj..viszont nem modnta biztosra... :/
A kérdező hozzászólása: azért imádkozok..tehát akkor ha vennék holnap egy tesztet..az felesleges lenne? ha meg 14. napon veszem meg és azt mutatja h az vagyok..akkor :/
Hogy lehetne? Úgy rúgnám ki magát ha valóban nõgyógyász, hogy még háziorvos se lehetne többé......

Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztűnk...orális szexnél éreztem a sós ízt(előváladék) és nem ment belém...és a peteéréem elött 2-3 nappal volt ez...mennyi az esélye, lehetek terhes?

nagyon fiatal vagyok és félek!

Legjobb válasz: Csatlakozom, a többiek válaszához még toldanék annyit, hogy a tehességi tesztet az együttlét után 12-13 nappal érdemes megcsinálni, ismételten pedig 20 nap után mutat megbizható eredményt... a papolás részét most kihagyom...

Csatlakozom, a többiek válaszához még toldanék annyit, hogy a tehességi tesztet az együttlét után 12-13 nappal érdemes megcsinálni, ismételten pedig 20 nap után mutat megbizható eredményt... a papolás részét most kihagyom...
Teljesen egyetértek a többiekkel ki se találd , hogy még egyszer ilyet csinálsz. De, az elõváladékot az orális szex alatt érezte , tehát nem jutott a hüvelybe, és kihúzta az orgazmus elõtt a párod, ezért csökken az esély, viszont peteérés elõtt egy-két nappal elég bátor dolog ilyet csinálni, úgyh van rá esélyed, hogy terhes legyél. '3 nap múlva terhességi teszt stb.... a többiek már leírták. Ja és pont az ilyen cselekedetek miatt mondják , hogy a szex nem gyerekeknek való.
Mivel az elõváladékban is lehet sperma és peteérés elõtt voltál, megvan az esély egy babucira. Az, hogy lenyaltad az elõváladékot, semmit sem jelent, mivel késõbb ugyanúgy lehetett, amikor már behatolt a péniszével. A 72 órás tabiról lecsúsztál (tudod egyáltalán, hogy mi az???), úh. marad a terhességi teszt és az esetleges terhesség következményeinek viselése a párocskáddal együtt. Gratulálok, egy újabb szexre érett tini párocska :S És még felháborodva reklamáltok, ha le vagytok hurrogva, ha azt mondják a felnõttek, hogy a szexet nem 13-15 éves kor környékén kell kezdeni... Ha felnõtt, felelõsségteljes, szexre érett nõ lennél, védekeztél volna. Majd ha felnõsz agyilag is, nem lesz ilyen problémád, nem kell rettegned, mert lesz annyi eszed, hogy védekezz.
Elõzõnek: 72 órást már hiába vesz a kérdezõ, már lejárt a 72 óra, már fölösleges. Két hét múlva vegyél tesztet...
Menstruáció elõtt már nincs peteérés, de attól függetlenül lehetsz terhes. Vegyél egy tesztet, h megnyugodj.
Nem látom, hogy itt szó esne menstruációról. Peteérés elõtt alatt és néhány nappal utána még a naptármódszert használók se szeretkeznek. Az, hogy nem ment el benned enyhítõ körülmény, és az elõváladéktól kicsi az esélye hogy teherbe ess, de bármi lehetséges. Ráadásul kissé késõn jutott ez eszedbe, mert korábban 72 órás tabit vehettél volna be, ha úgy érzed. Most már csak imádkozhatsz. Pár nap múlva csinálj terhességi tesztet, hogy megnyugodhass.
Ostoba liba. Ez a maximum amit bárkitõl is kapsz, mivel már mindenki belefáradt. Ne szexelj védekezés nélkül, legyen már eszed. Lehetsz terhes, vegyél 72-eset, és csinálj tesztet.
sok az esely, tudnam , minek jossz erre az oldalra, ha ugysem tanulsz a korabbi hibakbol. Sok ember feltesz ilyen kerdest itt, le is van szidva erte es megsem valtozik semmi. Igen, lehetsz terhes..nagyon fiatal vagy??akkor vedekezz..
Elnézést, idõpontot nem olvastam. Akkor szívás, gratulálok.
terhességi teszt az együttlét után 10-02 nappal mutat eredményt, még biztosabb ismételten a 20. nap után csinálni. ha ekkor is negativ lesz, szerencséd van, nem vagy terhes...
Nekem mindig a 4. napon jött meg, kivéve egyszer, akkor az 5.-en. :)
Én is milligestet szedek.Nekem úgy van, hogy csütörtök este veszem be az utolsó tabit és nekem kedden szokott megjönni :) Már 3-éve szedem! Szóval ne aggódj :)
szia. többféle gyógyszert szedtem már, de nekem mindig az 5. napon szokott megjönni. ne izgulj!
Nyugodj meg, nagy levegõ be, kifúj! A gyógyszermentes hét bármely napján megjöhet.Fogd meg szépen a betegtájékoztatót, aztán olvasd végig figyelmesen!
:) ))
A kérdező hozzászólása: meeegjöött:) köszönöm mégegyszer mindenkinek a válaszokat:) )
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm:9 régebben szedtem egy gyógyszert és akkor a 3. nap meg is jött:) azért kezdek nyugtalankodni.
A kérdező hozzászólása: uu nagyon köszi a válaszokat:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöömszépen:) ) jojo megiroom:)
altalaban a 3ik napon jon meg, de pl en gyogyszert valtottam es ezzel a negyediken jon meg, sot van akinek az otodiken. ez a te hormonhaztartasodtol es a tabi hormojaitol illetve a koztuk levo kapcsolattol fugg. ne aggodj meg fog jonni tutira. es vedve voltal, ne felj.majd irj ha megjott:)
:) ))

A barátom most vette el a szüzességem és késik a menstruációm. Szombaton kellett volna megjönnie, ma szerda van. És közbe beteg is lettem influenzás vagyok lázam is van. Kicsit félek h nincs e baj? Vagy természetes ha késik több napot is?

Legjobb válasz: Vegyél egy terhességi tesztet!Az az elmaradt mensi utáni 3.napon már kimutatja.Ajánlom a Gabrielt, ami nagyon érzékeny.Ha nem akarod a gyógyszertárban megvenni, árulnak drogériákban is.K.b. 600-1200 Ft. Ha pedig nem jön meg még pár nap múlva sem, ha pozitív, ha negatív a teszt, érdemes elmenni nõgyógyászhoz,mert az is lehet, hogy valamilyen gyulladásod van, vagy hormonális probléma, vagy akármi más. Az elmaradt mensi nem feltétlen a terhesség jele, de azért jobb tisztázni, hogy mi a probléma.

Vegyél egy terhességi tesztet!Az az elmaradt mensi utáni 3.napon már kimutatja.Ajánlom a Gabrielt, ami nagyon érzékeny.Ha nem akarod a gyógyszertárban megvenni, árulnak drogériákban is.K.b. 600-1200 Ft. Ha pedig nem jön meg még pár nap múlva sem, ha pozitív, ha negatív a teszt, érdemes elmenni nõgyógyászhoz, mert az is lehet, hogy valamilyen gyulladásod van, vagy hormonális probléma, vagy akármi más. Az elmaradt mensi nem feltétlen a terhesség jele, de azért jobb tisztázni, hogy mi a probléma.
Minimális esély van rá. Tesztelj, kb 4-5 nap múlva. És ne biutáskodjatok, õ nem szereti óvszerrel, és te egy csomó mindent kockáztatsz csak ennyiért? Most mi a fontosabb neked? Hogy a párod nem szereti az óvszert, vagy hogy kitedd magad annak hogy esetleg terhes maradj? Igazából neki kéne ezt mondani. Add át neki az üzenetemet: önzõ disznó!
Az óvszer nem szerelem kérdése!!!!!Kell és kész.Legközelebb legyen eszed! Csinálj tesztet, de nem biztos, hogy babás vagy.NEm egy ismerõsömmel voltunk úgy, h miután elvesztettük a szüzességünket, az elsõ mensi késett 2 hetet.De persze mi mind védekeztünk.
Szerintem csinálj egy tesztet és megnyugszol. Közre játszhat a betegség, de jobb ha biztosra mész. Szerintem még ma vegyél egy tesztet, reggel csináld meg. Mert ha véletlen mégis becsúszott akkor jobb ha elõbb kiderül. Bár nem hiszem hogy rögtön, elsõre, azonnal de sose lehet tudni.
1. Védekeztetek? Mit jelent a MOST? 2. Lehet hogy ez a lázas állapot eltolt benned valamit... van olyan, hogy betegség esetén a hormonmûködés sem 100%-os 3. Hány éve van meg a ciklusod? Mert ha még az elején jársz, akkor lehet, még nem állt be rendesen. Igaz, akkor még szexelni sem kéne gyerekfejjel...
mindenképpen csinálj tesztet! védekeztetek?
Elsõ újra: a teszt akkor mond valamit, ha már minimum 10 nap eltelt az aktus óta, de nem ártana 14. Ezért kérdeztem, mit jelent a MOST...
A kérdező hozzászólása: ezelött héten volt szombaton elösször orálissan elégítettem ki és utánna rá 20 percel pedig szeretkeztünk elösször óvszerrel de azt mondta h õ nem szereti! és utánna anélkül de nem ment el!
az elsõ után nekem is késett aszem kb egy hetet én is paráztam pedig tudtam h gumival csináltuk meg minden de azért a naivitás, na :D Am ha nekem egy pasi ilyet mondana h 'nem szeretem a gumit és ezért nélküle' megmondanám h vagy gumival vagy viszlát...nehogy már a pasi döntse el h én terhes akarok e lenni ha elment ha nem...
Túl h*lye vagy hozzá. Semmi pánik. Az amõbák nem esnek teherbe.
ki van csukva...nyugi
A kérdező hozzászólása: az utolsót a 12:02-esre értem
A kérdező hozzászólása: jajj de aranyos vagy utolsó^^ köszönöm szépen^^ majd megfontolom ^^
de lehetsz terhes, ismerek olyat, aki tabletta mellett, 4, 5 hónapig azt sem tudta, hogy terhes, mert mindig normálisan megjött neki, rákszûrésen meg megkérdezte a doki, hogy tudja-e, hogy 4, 5 hónapos terhes? 2 kg-ot hízott összesen a csaj persze az esélyed, hogy menzesz elõtti nap peteérésed volt + gumi mellett került be hímivarsejt a hüvelyedbe gyakorlatilag 0 amúgy meg csinálj egy rohadt 400 Ft-os terhességi tesztet és akkor legalább meg is bizonyosodsz róla ;)
Te ne szívasd már szegényt te gyökér! Nincs semmi para...az én barátnõm volt, hogy alig vérzett. Ha megjön, mind1 hány napig, akkor nem vagy terhes, hisz a te esetedben mitõl lennél? :D Azt meg nem árt ha tudnod, hogy sokkal sokkal jobb gumi nélkül, mind neked mind a párodnak...úgyhogy fontold meg azt a tutira menést.
A kérdező hozzászólása: ez komoly? :O ugye nem...
Elso, ne b.szd mar at a fejet... Terhes vagy. A szokasosnal 2-3 nappal rovidebb menzesz a terhesseg nyilvanvalo jele.
A kérdező hozzászólása: jolvan köszi^^ bár jövõhéten megyek nõgyógyászhoz és iratok tablettát^^ és akkoris csak óvszerrel fogok szexelni^^ tutira akarok menni :D
amúgy marha élvezetes lehet a szex, hogy agyonaggódod, : óvszer+ kihúzza + még gyógyszert is akarsz :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!