Találatok a következő kifejezésre: A barátommal pettingeltünk és még (20 db)

Nem lazultál el, gondolom tiszta ideg vagy közben.
A kérdező hozzászólása: Nem, egyáltan nem voltam az... :P
UJJ = fõnév, ami a kezeden van (ragozás: UJJAL, UJJAT, UJJAK, UJJÁVAL, stb) ÚJ = melléknév, a régi ellentétje
*ellentettje
talán ha nem lábbal csinálta volna nem fájna :D

A barátommal pettingeltünk és a keze lehet hogy előváladékos volt, aztán a nemi szervemet izgatta, és nem akar megjönni. Terhes lehetek vagy más miatt nem jön meg? (Akkor pont nem volt peteérésem)

Legjobb válasz: Szerintem elég kicsi az esély hogy terhes lennél. Mióta késik? Ha bizonytalan vagy, vegyél egy tesztet, ha már meg kellett volna jönnie, biztos kimutatja ha esetleg az lennél.

Szerintem elég kicsi az esély hogy terhes lennél. Mióta késik? Ha bizonytalan vagy, vegyél egy tesztet, ha már meg kellett volna jönnie, biztos kimutatja ha esetleg az lennél.
A kérdező hozzászólása: 17 napja!De két hete 4-5 napig barnás volt!Meg már 5 éve megvan és még mindig nem állt be, mindig szokott késni, de két hétnél többet még nem késett!
nem hiszem, hogy terhesség miatt késne! Valószínûleg stresszelsz ezen és ezért nem jön meg... Csinálj egy tesztet, megnyugtat! én is voltam így, bár nekem tényleg akár esélyes is lehetett volna a baba:s de miután láttam a negatív tesztet, megnyugodtam és pár nap múlva megjön!
A barátod hülye. Te pláne az vagy.
Dugj fel egy porszívót, és szippantsd ki a spermát, ha nem akarod fizetni az abortuszt.
na ezt most nem értem.mit jelent pontosabban, h pettingeltetek, és mi köze van ennek a mensidhez?ha nem szexeltetek, nem lehetsz terhes... volt aktus v nem?
A kérdező hozzászólása: bizony !
Hát még egy gyereket felnevelni, az milyen drága! :)
A kérdező hozzászólása: 9/9 köszönjük, drága vagy :) )
Menstruáció közben a terhesség esélye igen-igen kicsi. Mondjuk, elhanyagolható az esély. nyugi!
Attól, h megvan a havid, még teherbe eshetsz.Kisebb az esélye ugyan, de elõfordulhat.
Láttam! És?
A kérdező hozzászólása: De most írtam hogy menstruálok!
Nem kevés spermium maradhat a húgycsõben orgazmus után! Sokkal több mint az elõváladékban! Igen, lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: De írtam : "Úgy voltunk petting után együtt " . Én kézimunkáztam neki. Elment. Letörölgette törölközõvel.Rá olyan 5-10 percre pedig szeretkeztünk, úgy hogy menstruálok, az nap jött meg, de csak gyengén volt meg. De szexközben csak én mentem el, õ neki elõtte kézzel csináltam.
Ezt a nõk egészsége topikban kell kérdezni.

Még szűz vagyok de mégis van esély arra, hogy teherbe essek, ha a a barátommal pettingeltem a nadrágjában nyulkált és utána az ujjait egyéb célokra is használta?

Legjobb válasz: Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.

Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.
Megnézném én azt a tini-ujjat, amivel benyúl egész a méhig!!!
Nem kell a méhig hatolnia, A pénisz se ér fel odáig.
talán homi :S
Ha nem volt még szerelmes akkor gondolom még barátnõje sem volt ergo szûz.De ha mégsem akkor is valószínüleg nagyon izgulhatott vagy ha esetleg volt otthon valaki vagy bármelyik pillanatban hazajöhetett volna valaki az még rátehetett egy lapáttal, valószínüleg e miatt nem állt fel neki.
17:55-ös vagyok azért mert valami miatt nem ált fel neki még közel sem biztos hogy meleg.Azt mondta a kérdezõnek hogy szereti akkor nyiláván szereti is és ha ezt egy csajnak mondta akkor nagyon valószínü hogy hetero.
A kérdező hozzászólása: a pasim hetero ez egyértelmû!csak ketten voltunk szóval nem volt ilyen zavaró tényezõ!inkább csak parázik!volt már barátnõje szóval nem szûz, de én igen és el is mondtam neki lehet h e miatt is fél.. köszi a válaszokat
valoszinuleg csak ideges volt, velem is elofordult mar ilyen tobbszor is, eleg kellemetlen lehet neki, ugyhogy szerintem beszeljetek meg a dolgot aztan ne ugy uljetek le az agyra, hogy most akcio lesz, hanem fekudjetek le, beszelgessetek, simogassatok egymast es majd csak spontan, ha teljesen rahangolodtatok akkor terjetek ra a komolyabb dolgokra
Én így lettem terhes! Írj privit!!
ha letörölte szárazra, akkor matematikailag 0, 75%. Nagyjából.
A spermák nem élnek sokáig a levegon! Attol, hogy a barátod nem mosta meg a kezét és még volt rajta sperma, az addigra életképtelen lett mire huvelyedbe kerult volna! Nincs mitol izgulnod!
Még nem voltam ilyen helyzetben, de nem is szeretnék lenni. Elég felelõtlenség volt a barátod részérõl az h nem mosta meg a kezét, mert így akár rosszúl is végzõdhet az ami eleinte jónak bizonyúlt...:S

A barátommal tegnap pettingeltünk és még az elején amikor nedves voltam egyetlen egyszer belémhatolt.... lehetek terhes?

hallottam h az el?nedvben is el?fordulhat ondósejt, de nem hiszem h volt

Legjobb válasz: nem hiszem h volt elõnedv...(ez kimaradt)

A kérdező hozzászólása: nem hiszem h volt elõnedv...(ez kimaradt)
Ha pettingetetek, akkor az ujjával hatolt be... de ha a péniszével, akkor az már nem petting volt és sosem tudhatod 100%-ra, hogy volt-e elõnedv. De szerintem nagyon kicsit az esélye, hogy terhes lettél.
A kérdező hozzászólása: egyszer a péniszével...és utnáa az ujjával..nagyon félek:(lehet h fölöslegesen pánikolok...de...jaaaj:(
Ha késik a következõ mensid legalább 10 napot, tesztelj!!
egy becsusszanásból is lehet gyerek...máskor máshogy tegyétek
ha tegnap volt, akkor ma még beadható esemény utáni injekció kórházban..bár az egy nagyadag lórúgás, de....még mindig jobb mint egy abortusz.
Szia.Nem csak injekció, de 72 órán belüli gyógyszer is létezik.De szerintem felesleges a pánikod.Várd meg a mensis, és ha kimarad, akkor jöhet a pánik.
A kérdező hozzászólása: kaptam gyógyszert, éjjel veszem be a másodikat, de az még egy külön történet lenne, hogy kb 3 órát bõgtem és kerestem vkit a klinikán hogy segtsen, mindenki körülbelül a picsába küldött el, végül egy ISMERÕSÖM segítségével jutottam hozzá a gyógyzszerhez, így vizsgáltak meg...úgyhogy enniyt az egészsgügyrõl!senki s ekeveredjen ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, vigyázzon mindennki..mert szörnyû volt átélni:S
akár felfázástól is lehet!fõleg ha még rátett 1 lapáttal azzal hogy durva volt a barátod 1 picit...
kis felfázás + durva pasi + ha még koszos is volt a keze akkor valami jó kis fertõzést összeszedtél. Nõgyógyász majd ír fel rá valamit.
szia! adurva dörzsölõ érintéstõl amit a barátod okozott úgymond izgatás címszó alatt, az okozta ezt, ez teljesen biztos hiszen azt írod már közben is fájt.máskor tessék szólni ha valmi nem jó bátran csak õ is így tanulja meg hogy okozhat örömet neked.így meg nem fog csak fájdalmat amit nem szeretnél. mond meg a barátodnak csinálja finomabban legyen figyelmesebb .mert õ rendkivûl nemtörõdöm volt veled. most pár napig ne pettingeljél hogy hámréteg hamar begyógyuljon. a fürdõ vizedbe szórj kamilla virágot az segít és kellemesebb lesz az ülés és segít regenerálódni az ajkaidnak.
nem lehet hogy a barátod kicsit durvább volt? A fájdalom valoszinûleg attol volt hogy feszül voltál és nemtudtad kellõképp elengedni magad és nem lehettél tul nedves sem. Hogy mitõl dagadt be a kisajkad arra sajnos nemtudok válaszolni.
Én sokszor vagyok úgy hogy mikor a párommal pettingelek akkor ha mondjuk pár napja borotválkoztam és borostás vagyok akkor még saját magam is kidörzsölöm, attól függetlenül hogy a párom hogyan csinálja lennt a dolgokat. Perzse ez egyénfüggõ csak pont olvastam a kérdésed és nekem ettõl szokott még, de érdemes figyelembe venned az elõzõ hozzászólókat is, õgyógyász .. stb, ha 1-2 napnál tovább észlesz furcsa tüneteket, akkor fordulj orvoshoz.

15 éves vagyok. 4 honapja vagyok együtt a barátommal, már sokszolo pettingeltünk, és nagyon szeretjük egymást. Õ 17 éves. Lefeküdjek vele? Vagy még várjak vele?

tul korai lenne még a szex?természetesen védekeznénk,ez neki is alap,hogy óvszert vegyen,ja és körül van metélve!!!ettöl függöen más érzés lesz,mintha nem lenne???

Legjobb válasz: Ha ezt egy fórumon kell megkérdezned ismeretlen emberektõl,akkor mindenképp várj még vele!Akkor tedd meg,mikor biztos vagy benne,hogy eljött az ideje.Bõven ráérsz még,nem maradsz le semmirõl.Én 19 vagyok és nem rég vesztettem el,örülök neki hogy eddig vártam és a megfelelõ embernek adtam, nagyon nagyon szerelmesen :)

Ha ezt egy fórumon kell megkérdezned ismeretlen emberektõl, akkor mindenképp várj még vele!Akkor tedd meg, mikor biztos vagy benne, hogy eljött az ideje.Bõven ráérsz még, nem maradsz le semmirõl.Én 19 vagyok és nem rég vesztettem el, örülök neki hogy eddig vártam és a megfelelõ embernek adtam, nagyon nagyon szerelmesen :)
Sztem várj még egy hónapot max, különben otthagy. Bocsi, nem akarlak bántani, nem ismerem a pasit, de a srácok ilynek, fõleg ennyi idõsen. Azzal meg ne törõdj h körül van metélve, rád ez semmi különös hatással nincs.
Én azt tanácsolnám, hogy várj még vele.A mai fiatalok túl korán kezdik és hidd el, hogy sokszor csalódnak.
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem meg ismeretlen fórumon, ismeretlen emberektöl, hogy ezt mások hoogy látják!!! :-)
milyen értelmes vàlaszt vàrsz, ha nem értesz semmihez?
Ha ezt most tenyleg komolyan kerdezed, akkor nem 0 (NULLA) az eselye, hogy terhes legyel, meg akkor is ha o a gatyajaba elvezett.
Mi az a petting?
ooh nagy hiba :( ettõl sajnos ikreket várhatsz :(
Most komolyan ... Nem tanítanak biológiát más iskolákban csak az enyémben vagy mi a rák ? .... Gondolkodj már ezen egy kicsit...
Gyorsan szúrj magadba egy kést, különben mutánsaid születnek! Hasonlítanak az anyjukra.
Biologia ora minek van? Ba*ni jarsz, oda, vagy mi?
egyértelmûen terhes vagy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!