Találatok a következő kifejezésre: A barátommal pettingeltünk és (51 db)

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...

Lehetek terhes, ha a barátommal pettingeltünk, és csak hozzáért, de nem rakta be?

Kérlek segíts. 17/L

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S

Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S
1.) A petting szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. (Ha egyáltalán érted a szavakat...) 2. Mihez ért hozzá és mivel és mit nem rakott be és hova? 3. Van-e a lakóhelyeden iskola, vannak-e emberek a környezetedben, van-e villany, vezetékes víz? Van-e kis hazánknak olyan tája, ahol egy 17 éves lány ilyen sötétségben él? Remélem, nagyon kevesen vagytok, különben jaj nekünk!
8. osztályos biológia tananyag
17 évesen felmerül benned ez a kérdés?
"kössz szépen..." igazán nincs mit ;)
Ugyan mitõl lennél terhes??
A kérdező hozzászólása: kössz szépen...
A kérdező hozzászólása: Igen, de látom itt nem kapok rendes választ... Nem értem, ez az oldal nem erre való? Akkor viszont hatalmasat tévedtem...
Erre való ez az oldal, de olyan butaságot kérdeztél! Ha be sem rakta akkor mitõl lennél terhes?

A barátommal pettingeltünk és pár centire behatolt (előváladékos volt). Lehetek e terhes?

Lehet, hogy hülyeségnek t?nik a kérdésem, mivel még sz?z vagyok, és ugye nem teljesen zárt a sz?zhártya...

Legjobb válasz: Kevés az esélye de persze nem kizárt

Kevés az esélye de persze nem kizárt
nem valószínû de legközelebb védekezz vagy ne engedd meg neki csak gumival. Nem kell az izgalom. :-)
Nem lazultál el, gondolom tiszta ideg vagy közben.
A kérdező hozzászólása: Nem, egyáltan nem voltam az... :P
UJJ = fõnév, ami a kezeden van (ragozás: UJJAL, UJJAT, UJJAK, UJJÁVAL, stb) ÚJ = melléknév, a régi ellentétje
*ellentettje
talán ha nem lábbal csinálta volna nem fájna :D
Semmi nincs, Nem hiszem hogy felmásztak volna beléd. Olvasgass utána kicsit.
Ne aggódj 100%, hogy nem lettél terhes! :D
Szürreális. Régen ezekbõl írták a paródia-jeleneteket. Ma már lassan természetesnek vesszük. (jó öreg doktor Veress Pali bácsi."....lenyeltem az óvszert, ugye nem lehetek terhes?" "..a barátom bevette a Postinort. Ugye nem lehetek terhes?)
Nyugodj meg semmi baj nem lehet, hiszen egybõl levetted és nem húztad vissza.
Így nem lehetsz terhes, nyugodj meg.

A barátommal pettingeltünk és belém hatolt. Nem fájt, nem vérzett, elképzelhető, hogy nem szakította át a szűzhártyám?

Három "tolásnyit" volt bennem. Ha átszakította, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kötelet!!! Adjatok egy kötelet!!! Olvass más kérdéseket, 600000-szer felteték már.

Kötelet!!! Adjatok egy kötelet!!! Olvass más kérdéseket, 600000-szer felteték már.
Miért csináljátok, ha ennyire tudatlanok vagytok? Nem mindenkinek fáj meg vérzik, amikor átszakad. Ha teljesen benned volt, akkor biztos átszakadt. Ennyitõl nem leszel terhes. Hihetetlenül kicsi rá az esély. 19/F
kicsi az esély, de ne tegye be ha nem védekeztek mert akkor hamarosan szülõk lesztek -.-
Tudod ezt már dugásnak hívják.
A szûzhártyán egyébként is van lyuk (tudod, a vérnek vhol ki kell folyni, mikor menstruálsz.....), szóval teljesen mindegy, hogy átszakította vagy sem, így i úgy is teherbe eshetsz. De amúgy sem lehet úgy bedugni, hogy ne jusson túl a szûzhártyán (még ha nem is szakad át, csak kitágul a rajta lévõ lyuk), mivel rögtön a bemenetnél van....
Nem valószínû a terhesség, de ha veszel egy enzimhez kötött immunoabszorbens tesztet, az 1-2 héttel a terhesség bekövetkezése után kimutatja a human koriogonadotropin hormont, ami a terhesség jele. Ez még nagyon korai idõpont, így ha a terhesség nem kívánatos, abortálhatod az embriót.
A kérdező hozzászólása: én nem akartam, nagyon váratlanul ért és el is húzódtam utána. de akkor nincs esély a terhességre, ugye?
Csatlakozok a 7-es válaszához. Egy Javruskóféle zsebhümmögõgép elektróakusztikai homálytizedelõjének a puncifikátorával is kimutatható a terhesség. De félre a hüly eséggel! Ez már nem oetting, hanem dugás. És ha csak egy pillanatra bújt beléd, akkor is lehetséges a terhesség, mondjuk úgy 20%-ban, úgy hogy vigyázzatok legközelebb. vegyetek terhességi tesztet.
lehetni lehetsz, de nem ok esélyed van rá...hány éves vagy egyébként?
A kérdező hozzászólása: 16 :) =/
mikor történt az eset? (mennyivel a mensid elõtt?)
A kérdező hozzászólása: 18.án kellett volna megjönnie, és azelõtt egy héttel =/
sajnos akkor esély van rá (igaz minimális) Én a helyedben vennék egy tesztet, megcsinálnám reggeli vizeletbõl, ennyi késés után már kimutatná. Ha negatív akkor csak nagyon stresszeled magad és azért nem jön meg,
na mi lett??
A kérdező hozzászólása: nem lettem terhes :) ) de most már erre is odafigyelünk :) köszi a nyugtatást!

A barátommal pettingeltünk és a keze lehet hogy előváladékos volt, aztán a nemi szervemet izgatta, és nem akar megjönni. Terhes lehetek vagy más miatt nem jön meg? (Akkor pont nem volt peteérésem)

Legjobb válasz: Szerintem elég kicsi az esély hogy terhes lennél. Mióta késik? Ha bizonytalan vagy, vegyél egy tesztet, ha már meg kellett volna jönnie, biztos kimutatja ha esetleg az lennél.

Szerintem elég kicsi az esély hogy terhes lennél. Mióta késik? Ha bizonytalan vagy, vegyél egy tesztet, ha már meg kellett volna jönnie, biztos kimutatja ha esetleg az lennél.
A kérdező hozzászólása: 17 napja!De két hete 4-5 napig barnás volt!Meg már 5 éve megvan és még mindig nem állt be, mindig szokott késni, de két hétnél többet még nem késett!
nem hiszem, hogy terhesség miatt késne! Valószínûleg stresszelsz ezen és ezért nem jön meg... Csinálj egy tesztet, megnyugtat! én is voltam így, bár nekem tényleg akár esélyes is lehetett volna a baba:s de miután láttam a negatív tesztet, megnyugodtam és pár nap múlva megjön!
A barátod hülye. Te pláne az vagy.
Dugj fel egy porszívót, és szippantsd ki a spermát, ha nem akarod fizetni az abortuszt.
na ezt most nem értem.mit jelent pontosabban, h pettingeltetek, és mi köze van ennek a mensidhez?ha nem szexeltetek, nem lehetsz terhes... volt aktus v nem?
A kérdező hozzászólása: bizony !
Hát még egy gyereket felnevelni, az milyen drága! :)
A kérdező hozzászólása: 9/9 köszönjük, drága vagy :) )
Menstruáció közben a terhesség esélye igen-igen kicsi. Mondjuk, elhanyagolható az esély. nyugi!
Attól, h megvan a havid, még teherbe eshetsz.Kisebb az esélye ugyan, de elõfordulhat.
Láttam! És?
A kérdező hozzászólása: De most írtam hogy menstruálok!
Nem kevés spermium maradhat a húgycsõben orgazmus után! Sokkal több mint az elõváladékban! Igen, lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: De írtam : "Úgy voltunk petting után együtt " . Én kézimunkáztam neki. Elment. Letörölgette törölközõvel.Rá olyan 5-10 percre pedig szeretkeztünk, úgy hogy menstruálok, az nap jött meg, de csak gyengén volt meg. De szexközben csak én mentem el, õ neki elõtte kézzel csináltam.
Ezt a nõk egészsége topikban kell kérdezni.

Még szűz vagyok de mégis van esély arra, hogy teherbe essek, ha a a barátommal pettingeltem a nadrágjában nyulkált és utána az ujjait egyéb célokra is használta?

Legjobb válasz: Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.

Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.
Megnézném én azt a tini-ujjat, amivel benyúl egész a méhig!!!
Nem kell a méhig hatolnia, A pénisz se ér fel odáig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!