Találatok a következő kifejezésre: A barátommal pettingeltünk (91 db)

Még szűz vagyok de mégis van esély arra, hogy teherbe essek, ha a a barátommal pettingeltem a nadrágjában nyulkált és utána az ujjait egyéb célokra is használta?

Legjobb válasz: Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.

Ha volt spermium a barátod ujján, miért ne? Nem számít az, hogy szûz vagy e vagy sem. A szûzhártya nem egy áttörhetetlen fal. Lyukak vannak rajta. Ettõl függetlenül azért szerintem nem vagy terhes. Elég kicsi az esély rá.
Megnézném én azt a tini-ujjat, amivel benyúl egész a méhig!!!
Nem kell a méhig hatolnia, A pénisz se ér fel odáig.

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...

Lehetek terhes ha a baratommal pettingeltunk?

Ruha mindig volt rajtunk. Tehat ha en kenyeztettem akkor rajtam volt ruha. Mindig kezet mostunk. Behatolas nem volt. Nekem utoljara juni 12 en volt meg es most kene megjonnie de nem akar neha faj a hasam a hangulatom is ingadozik. Meg szuz vagyok tampont se hasznalok. Nem tudom elkepzelni hogy terhes vagyok. Lehetek terhes? O egyszer ment el es utana nem csinaltuk a kezemre kerult ondo de utana meg mostam elmentem wc re akkor belem kerulhetett? Aznap este elfelejtettem furodni az hiba volt? A baratom juni 27. en volt nalam.

Legjobb válasz: Már megbocsáss, de mégis, szerinted mitõl eshettél volna teherbe? :) Nem, nem kerülhetett beléd, nem lehetsz terhes, no para. :)

Már megbocsáss, de mégis, szerinted mitõl eshettél volna teherbe? :) Nem, nem kerülhetett beléd, nem lehetsz terhes, no para. :)
Hiányoztál-e a biológiaóráról, amikor ezt a szakaszt tárgyalták ált. isk. 7. osztályban?
Igazából akkor is lehetsz terhes, ha ránézel a kukira.
Bármilyet... Illatszerboltokban fogalmam sincs, amikor nekem kellett, akkor még csak patikákban lehetett kapni. Bemész, és megkérdezed az eladót. :)
A kérdező hozzászólása: Jo de milyet vegyek? Hol talalom?
Menj be a dm-be, vagy rossmannba, vagy bármelyik gyógyszertárba, vegyél egy terhességi tesztet! Megcsinálod, negatív lesz, megnyugszol, ezek után egy héten belül meg fog jönni! Ha mégsem, akkor doki, ugyanis hormonzavar, ciszta, gyulladás is állhat a háttérben, ami független a pettingtõl!
A kérdező hozzászólása: Lehet...de most akkor honnan tudjam hogx az vagyok e? Mit csinaljak?
Ráparázol, stresszelsz, azért késik... :)
nõ gyógyász! (am szerintem csak késik)
Lehet, hogy pszichés alapon nem jön meg.
Nem tudtad, h a kezeden keresztül is teherbe eshetsz ? :O
A kérdező hozzászólása: De nem jon meg.....
A kérdező hozzászólása: Ma vettem egy tesztet mikor csinaljam meg? Rettegek az eredmenytol.

Múltkor a barátommal pettingeltünk mert nem volt nálunk gumi, de nem bírta ki és mégis betette, gondolom megszokásból, kb 1-2 lökés volt aztán ki is vette. Van rá esély hogy valami gondom lesz belõle? 16 L

Legjobb válasz: Amikre van esélyed: fertõzés, gomba, terhesség az elõváladéktól. Aztán vagy igen, vagy nem, de 100%-ban egyiket se lehet kizárni.

Amikre van esélyed: fertõzés, gomba, terhesség az elõváladéktól. Aztán vagy igen, vagy nem, de 100%-ban egyiket se lehet kizárni.
egy nyomorék a pasid, aki még gumit s tud venni nem kell cifrázni a dolgot, de ti lányok erre izgultok
Nyugi, nem lesz semmi. De ha akarsz, vehetsz tesztet (10-14 nap után mutatja csak ki, úgyh ha tegnapi a sztori, várj még 2 hetet). Vagy figyeld, megjön-e a következõ De ne stresszeld túl, mert akkor akár ki is maradhat egy (a stressz miatt!), és abba belebolondulsz :) ))
persze, könnyû a másikat lenyomorékozni.. omg.. utolsó, na mondom én is h nem lesz semmi, de a vészmadarak pánikolnak:D
#15: igen, lehet látni, de amikor benned van, nehezen veszi észre.
de mindegy is, mert az elõváladékban nagyon-nagyon ritkán van spermium, ami életképes lenne... hiszen ha peteéréskor, beleélvezéssel is csak 2o % van a terhességre, akkor nem termékeny napokon, 2 lökés, elõváladék... ahh, ugyan már
Ja.. barántõmnek is ezt mondták. Hogy elõváladéktól nem lehet terhes. Hitt nekik, nem vett be esemény utánit, most lesz 2 éves a kislánya, mert elvetetni nem volt szíve. Bár õ már nem tini volt. Miért kell felelõtlenül szexelni? ebbõl látszik hogy agyilag még nem vagytok rá érettek.
a 72 órás tablettát az orvos akkor, és csakis akkor írja fel, ha peteérés napján volt a baleset.. de ha nem ment el benne, akkor fel sem írja! legalábbis az én orvosom! mert ez így a normális... a barátnõd pasija béna volt, ennyi, mert ugye jobb azt hazudni, h elõváladék meg stb, mint h nem tudta idõben kivenni... vannak termékenyebb, és terméketlenebb emberek.. a kérdezõnek éppen akkor múlt el, tehát nem volt termékeny napjaiban.
Van.
"Nem volt elõváladéka" Miért õ a fülén üríti?
nem érzi, hogy volt-e elõváladéka, és olyan nincs, hogy megszokásból betette.. Ne legyél naiv :)
Nézhetitek a babakelengyét.
mondjuk az én pasimnak sincs elõváladéka.. egyszerûen nincs neki, míg az exemnek pl rengeteg volt.. azért ezt lehet látni
"azt mondta h nem volt elõváladéka se" Mert szerinted ezt érzi, amikor a p*ncidban van a farka? Elárulom: nem lehet érezni az elõváladékot. Egyelõre nyugodj meg, roppant kicsi a valószínûsége, de nem nulla! De minden esetre azért a jövõben ne csináljatok belõle rendszert! Tényleg van olyan lány ismerõsöm, aki terhes lett a "csak kicsit tette be" dologtól.
A kérdező hozzászólása: teljesen igazad van.. köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: azt mondta h nem volt elõváladéka se, de én azért aggódok
Bele élvezett a pi.csádba?
Mi lesz a kicsi neve? Ha teherbe estek, ugyanilyen magabiztosan, ahogy beléd tette, az apaságot is elvállalná?
ne vicceljetek már, a kicsi neve?? 1-2 lökéstõl senki se lett még terhes..
#5: igen, én is ismerek olyat, aki ezt hajtogatta állandóan. Tavaly volt abortusza. Attól, mert valaminek kicsi a valószínûsége, még nem nulla.
A kérdező hozzászólása: kérlek komoly válaszokat adjatok mert nagyon félek ...
Tuti, hogy nem ment el benned? Vagyis mikor kivette láttad, hogy utána elment? Ha nem ment el benned, akkor nem túl nagy az esélye a terhességnek, de azért elõfordulhat...
A kérdező hozzászólása: ezer százalék hogy nem ment el, és gondolom õ is megmondta volna, meg már ismerem hogy milyen olyankor és most tuti nem olyan volt. és tényleg max 3 másodperc volt az egész.
akkor az a vki állandóan így csinálta, és extratermékeny lehetett.. de 1-2 lökés, komolyan már.. peteéréskor is 2o % csak az esély......
A kérdező hozzászólása: egyébként nem tudom mennyire igaz de úgy hallottam hogy menstruációi szakaszok közelében nem nagy rá az esély, és nekem pont aznap múlt el..
akkor meg tuti nem leszel terhes.. azért nem olyan könnyû az. szeretik ijesztgetni a tiniket... DE: ezt kell is, mert nagyon sokan nagyon felelõtlenek!!!!! én személy szerint nem is engedném a szexet 16 évesen, és hogy miért: mert ahogy te is írtad, hallottad, hogy mensi környékén, blablablabla..... na most, ha te szexelsz, akkor ez elõfeltételezi(vagyis kellene, h elõfeltételezze), h ismered a tested, a ciklusaidat, tisztában vagy a termékeny-terméketlen napok fogalmával.. de nem vagy, tehát olvasgass még utána.
"a 72 órás tablettát az orvos akkor, és csakis akkor írja fel, ha peteérés napján volt a baleset.. de ha nem ment el benne, akkor fel sem írja!" Elég nagy baj, mert van olyan, hogy spontán peteérés, meg aztán ott van az is, ha valakinek egyszer 30 napos a ciklusa, aztán 35, akkor honnan tudja, hogy melyik nap volt pontosan a peteérése. Meg egy csomó más dolog... Csak egyszer kell benéznie egy ilyet... akkor mi lesz? Majd õ vállalja a felelõsséget? Küldi a "gyerektartást"?! Bár szeretném azt gondolni, hogy ezt a kijelentést inkább csak eltúloztad...

Lehetek terhes, ha a barátommal pettingeltünk, és csak hozzáért, de nem rakta be?

Kérlek segíts. 17/L

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S

Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S
1.) A petting szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. (Ha egyáltalán érted a szavakat...) 2. Mihez ért hozzá és mivel és mit nem rakott be és hova? 3. Van-e a lakóhelyeden iskola, vannak-e emberek a környezetedben, van-e villany, vezetékes víz? Van-e kis hazánknak olyan tája, ahol egy 17 éves lány ilyen sötétségben él? Remélem, nagyon kevesen vagytok, különben jaj nekünk!
8. osztályos biológia tananyag
17 évesen felmerül benned ez a kérdés?
"kössz szépen..." igazán nincs mit ;)
Ugyan mitõl lennél terhes??
A kérdező hozzászólása: kössz szépen...
A kérdező hozzászólása: Igen, de látom itt nem kapok rendes választ... Nem értem, ez az oldal nem erre való? Akkor viszont hatalmasat tévedtem...
Erre való ez az oldal, de olyan butaságot kérdeztél! Ha be sem rakta akkor mitõl lennél terhes?

A barátommal pettingeltünk! Mi van velem? Többi lent

helló!a barátommal pettingeltünk.alapból van folyásom és mostanába vagy csak beképzelem magamnak de változás van benne kicsit büdös:S de nem viszketek meg semmi:S mi lehet ez?????köszi a normális válaszokat:e

Legjobb válasz: menj el nõgyógyászhoz

menj el nõgyógyászhoz
Ha nõgyógyászati gondjaid vannak, miért pettingeltek?
Lehet, hogy csak szerined kellemetlen a szaga.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom de van itthon aloeverás kúp majd rakok fel! hátha jobb lessz!
Bármi rendelleneset tapasztalsz, fordulj nõgyógyászhoz! Inkább mondja azt, hogy semmi bajod (amit kétlek), mint hogy késõbb nagyobb baj legyen és akkor meg azt mondja, miért nem jöttél elõbb.
Stressz, felfázás, akármi...
nyugi akkor csak ideges vagy semmi gond!! nem korai még? nah mind1 nem ugatlak le de ha legaláb csináljátok legyetek óvatosak ha kell majd védekezzetek és em árt ha tanulmányozod a témát! persze nem ezen az oldalon! sok a roszsindulatú csak azért(tiszt. a kivételnek)( nézz utánna
Nagyon sok dologtól lehet... Pl egy kis gyulladás, stressz, vagy még nem állt be teljesen. Ki tudja. Ha nagyon félsz, vagy sokáig nem jön meg, menj el nõgyógyászhoz!
attól h fiatal vagy!:) én 16 vagyok és volt már h 1hónapot késett..az orvos meg annyit mondott h mert még nemállt be rendesen szal csak az lehet az oka nyugi:) CALM DOWN;)
A kérdező hozzászólása: És ez akkor is elõfordulhat, hogy egy hónapot késik ha elõtte nem volt még ilyen és általában +/- pár nappal elõtte utána de idõbe megjött? Az a pár nap, körülbelül 2-3
A kérdező hozzászólása: Bocs elirtam...egy hetet! :)
elõ fordulhat... lehet hormon zavar is... én 14évesen még nem aggódnék ezen ha (mint ahogy írtad) ondó nem kerülhetett beléd...
Nekem is késett már egy hetet, ha nem volt benned, akkor baj nem lehet. Tréfás néha a természet... türelem! állítólag felülés stb. gyorsítja a folyamatot és könnyebben megjön.

A barátommal pettingeltünk 17/L vagyok és félek, hogy előváladék jutott belém és terhes vagyok! Nagyon félek, kérlek írjatok minél többen! Terhes vagyok?

Másnap megjött a mensim bár nem olyan volt mint szokott és rövidebb is volt a megszokottnál.2 hét késéssel de azóta másodszorra is megjött és talán most "rendesen" véreztem csak nem volt darabos mint szokott...félek hogy ennek ellenére terhes vagyok.A 2. mensi elött 2 nappal negatívat teszteltem!Elötte pedig volt még 3 negatív tesztem!Olvasom itt hogy volt aki az egész terhesség alatt rendesen menstruált vagy csak az els? hónapokban!Ugye én nem vagyok terhes????Még sz?z vagyok...

Legjobb válasz: Szerintem csak akkor kellene izgulnod, ha valamelyik teszt mutatott volna pozitívat. Én úgy gondolom, hogy nyugi.....

Szerintem csak akkor kellene izgulnod, ha valamelyik teszt mutatott volna pozitívat. Én úgy gondolom, hogy nyugi.....
Gondolom az ujjáról juthatott elõváladék "beléd" , de nyugi mire az odakerült nem hiszem hogy életben maradtak a spermák. Egyébként nincs két egyforma menstruáció nyilván ezért nem volt egyforma neked sem. Hidd el ha annyi tesztet csináltál már több mint egy hónap alatt biztos hogy nem vagy terhes. És azok a nõk akik a terhesség elsõ pár hónapjában menstruálnak max. csak azért nem veszik észre hogy terhesek mert nem baba várás elõtt vannak és nem vesznek tesztet, valamint a tünetek nem jelentkeztek náluk.
Szerintem nem vagy terhes, mensid is volt, es negativokat is teszteltel. Majd menjel el dokihoz, o megnyugtat.
Te csajszi! Döntsd már el hogy szûz vagy-e vagy sem? Ha nem hatolt beléd, csak játszottatok, akkor nem került beléd elõváladék sem, vagyis oda tuti nem ahol a tüszõd van. Egyszer nagyot fogsz mosolyogni magadon, hogy emiatt aggódtál. Járjatok lkányok utána a szexnek, ne csak csináljátok ész nélkül! Nagyon kellemetlen élményeket szereztek így majd és rettegni fogtok éveken keresztül, hogy jajj, terhes vagyok-e? Annyiszor mondom, testi, pszichés és mentális érettség is kell ahhoz, hogy elkezdjen valaki nemi életet élni. Nem papolni akarok, de aki még nem tudja hogy lesz a baba, annál nincs meg a mentális érettség... Nyugalom. Ne idegeskedj ezen, nem vagy terhes.
Próbálj megnyugodni! A terhesség és a rendszeres menstruáció ritkán összetartozó fogalmak. (közel sem minden második kismamára jellemzõ dolog) Hat héttel a vélt fogamzás után bármelyik forgalomba lévõ teszttel, bármelyik napszakban végzett tesztelésnek illene kimutatni a terhességet.
Nem vagy nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.És akkor ha csak egy picit tette be a péniszét mert szerencsére idõben kapcsoltam akkor sem lehet baj??
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok csak félek hogy a kezén volt elõváladék mikor megujjazott meg a pénisze is a hüvelyemhez ért többször is.Nem feküdtem le vele mert még nem éreztem azt hogy kész vagyok rá...
A kérdező hozzászólása: Már beképzelem hogy a hasam is nõ...hogy érted hogy nem baba várás elött vannak?attól még el kéne maradni a mensinek ha terhes, nem?
Igen csak beképzeled, hogy nõ a hasad! Tudod ha figyelsz magadra egy picit a mensid elõtt és után akkor észre fogod venni, hogy általában a nõk hasa ilyenkor felpuffad. És úgy érettem ha pl. én most nem szeretnék babát és mondjuk 2 hónapig nem védekezünk, de rendesen megjön a menzeszem én sem biztos, hogy vennék terhességi tesztet holott lehet terhes lennék. Ugyanis vannak olyan esetek (de ez nagyon minimális) amikor a terhesség elsõ pár hónapjában nem marad el a menzesz csak késõbb.
17 éves éves vagy. Még rendszertelen a ciklusod egy kis izgalom és máris megérzi. Te most izgusz nagyon, hogy terhes vagy-e, ezért vacakol a ciklusod. Ennyi szerintem a dolog. Ami meg a bugyuta kérdéseket illeti, ez az oldal végülis azért van, hogy mindenki feltehesse a számára fontos kérdést. Azok, akik itt szokták osztani az észt a kis tinicsajoknak, azok csak azért járnak ide, hogy okoskodjanak és másokat leszoljanak? Biztosan õk is kiváncsiak valamire, amit nem tudnak. Engem is idegesítenek az ilyen buta kérdések, mert idegeskedés helyett lehetne annyi ész, hogy felütnek egy biosz könyvet, vagy ha már itt lógnak a net elõtt utánaolvassanak a dolognak. Szerintem "ujjazással" nem lehet teherbe esni, mert meghalnak a spermák. Jó, biztosan van erre is kivétel, de az biztosan nem gyakran történik meg. És szerintem is igaz, hogy mielõtt elkezdtek csajok szexcelõsdi, felnõttesdit játszani, elõtte ismerjétek meg a saját testeteket. Nem okoskodni akartam itt, de bennem is érlelõdnek ilyen indulatok, amit jól esett most kiadni.
9.26-os vagyok megint. Kicsit elütöttem a billentyûket, bocsi.

A barátommal pettingeltünk és pár centire behatolt (előváladékos volt). Lehetek e terhes?

Lehet, hogy hülyeségnek t?nik a kérdésem, mivel még sz?z vagyok, és ugye nem teljesen zárt a sz?zhártya...

Legjobb válasz: Kevés az esélye de persze nem kizárt

Kevés az esélye de persze nem kizárt
nem valószínû de legközelebb védekezz vagy ne engedd meg neki csak gumival. Nem kell az izgalom. :-)
ügen lehetsz türhes üdióta
biológia 8. osztályos tankönyv
olcsón babaholmik eladók!
azért ez ennyire nem egyszerû :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!