Találatok a következő kifejezésre: A barátommal pettingelni. De (5 db)

A barátommal pettingelni akarunk, de félek h büdös leszekk. :S meg ha a sperma a számba kerül terhes lehetek? :O

Legjobb válasz: 1.) FÜRÖDJÉL! 2.) Ha te komolyan azt hiszed,h a nyelõcsöved összeköttetésben van a méheddel,akkor jó nagy barom vagy...

1.) FÜRÖDJÉL! 2.) Ha te komolyan azt hiszed, h a nyelõcsöved összeköttetésben van a méheddel, akkor jó nagy barom vagy...
büdös és terhes leszel...
jézussomm:D halálra röhögtem magam ezeken a kommenteken:) ezeket az oltásokat:) csak így tovább:)
ajj ne oltsátok már... lehet nem kapta meg a felvilágosítást. fürödj szex elõtt, és akkor nem lehet nagy baj, meg dezodorozd be magad. jah, és nem lehetsz terhes, ha lenyeled a spermát. majd ha a barátod belédmegy óvszer nélkül akkor lehetsz, m óvszerrel is ha elszakad, fogigátlóval is ha nem jót választott az orvos. de lécci ha 16 alatt vagy ne szexelj, mert 18 éves korodra kiégsz...
A kérdező hozzászólása: dejó nekem :O :| :$
büdös leszel mint a kolera meg terhes. egy bûzlõ állapotos malac leszel.
A kérdező hozzászólása: igen izzadás..:S
biztos az izzadásra gondolt
Azta...Maradjatok még a kézfogásnál meg az ölelésnél egy jó idõre. 1) A saját illat természetes. Ha már büdös, ott baj van, használj intim mosakodót (már ha egyáltalán rendesen fürdesz tusfürdõvel). 2) Nem lehetsz terhes, ha lenyeled a spermát (nagy meglepetés: attól sem, ha csak a szádba megy) ugyanis a gyomromdba kerül. Onnan pedig köztudottan NEM lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: -.-" xD nem tudom..és fürödni is szoktam XD
Mert fokhagymával kente be a faszát. :D
wtf?
Terhes még lehetsz és büdös már vagy
Igen ha a szádba kerül attól lehtesz terhes :O , de a végén majd kis*zarod a gyereket :O
áruld már el h mibõl gondolod h büdös leszel, és vezesd le azt is h szerinted hogylehet a szájon át megtermékenyülni.
igen, köztudott, hogy a nyelõcsõ egyenesen a méhbe vezet.
Ezek a kamu kérdések órái.
Te amúgy hány éves vagy hogy ilyen hülyeségeket kérdezel?Vagy nem volt meg a felvilágosítás???Ja és ha rendesen fürdessz akkor talán nem leszel büdös...

A barátommal elkezdünk pettingelni. De még nem mentem el, és őt ez nagyon zavarja, mert azt mondta a fiúk számára fontos hogy érezze jól csinálja. Nincs is vele baj, mert jó érzés, de nem megyek el, ez miért van? Én vagyok a hibás?

Barátom kicsit kiborult, azt mondta csalódott magában, de rám nem haragszik, mert ez nem az én hibám. Mit tudnék én tenni?

Legjobb válasz: Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.

Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.
Türelem orgazmust terem! :) Nem elég csak egy kis simizés, hogy rögtön elmenj, remélem ezzel a barátod is tisztában van! A nõknek nagyon nehéz eljutni a csúcsra. Egyikõtök sem hibás, csak még tapasztalatlanok vagytok! Nem akarlak elszomorítani, de van olyan, akinek egész életében nem volt orgazmusa! Én 4 éve vagyok együtt a párommal, és 3 és fél év után volt elõször orgazmusom. Élveztem minden szeretkezést, de addig soha nem voltam a csúcson!
nem minden pettingelésnek orgazmus a vége.
Ne legyetek már ennyire mohók, nem lehet mindent egyszerre. Még nem is szeretkeztetek és a pasid máris azt akarja hogy elmenj? Nem igazán értem hogy manapság miért kell mindennel annyira sietni. Élvezzétek a pettinget és kész, attól még lehet nagyon jó, hogy nem mész el, és ha egyszer lefekszetek valószínûleg akkor sem fogsz egybõl elmenni, ezt tanulni kel és egyébként is csomó nõnek soha nincs orgazmusa, nem ez a lényeg, hanem hogy szeretitek egymást és jó együtt. Ezt jobb ha a pasidnak is elmeséled.
Figyelj, amíg nem vagy TOTÁL beindulva te is, addig nem fog menni. Hiába jó. Legyél teljesen felizgulva... akard minden porcikáddal, a barátod pedig kínozzon csak! Így szerintem sikerülnie kell. Amúgy szerintem is próbáld meg magad teljesen ellazítani, mert nem megy, akkor szintén nem sikerülhet. Sok minden akadályozhatja, stressz, otthoni bajok, aggódalom (mondjuk a kellemetlen pillanatok miatt, ott, abban a helyzetben), .. szóval nyugi, és ne akard annnyira, mert pont emiatt nem fog menni.
Nem, ne erõltesd! Egyrészt még meg is kell tanulnod: a saját tested is, meg az õ viselkedését is. Bizalom is kell hozzá, hogy teljesen el tudd engedni magad. A barátod is tapasztalatlan, ha azt hiszi, hogy ez mindenkinek egybõl megy. Biciklizni mennyi idõ alatt tanult meg? De mi a gond? Az elején a petting is olyan jó tud lenni... késõbb már megszokod, és akkor jöhet majd a többi.
2 hónapja hetente 3-4 alaklommal, alkalmakon belül is 3-4x lefekszek barátnömmel.Akkor ha jól számolok, az a két hónap alatt 80 , , menet"---és képzeld el, hogy még az én barátnõm se ment el.Ez ellen nem lehet mit tenni.Attól õ még élvezi és szereti csinálni!Sztem ha a pasid nincs tisztába az ilyen dolgokkal, akkor mlég nem érett a szexre!bye
Egyikõtök sem hibás. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
hát neked semmiképp sem lesz túl kényelmes a dolog, de ha úgygondolod, hogy kibírod, akkor hajrá
nekem is volt már igy nemis egyszer. Ha arra gondolsz hogy neki lesz e baja. határozott nem. Viszont neked 1 kicsit kellemetlen lesz de semmi olyan amit nembirnál ki.
Max.nunagyulladása lesz.De ne gyulladj be...

A barátom szűz én már nem. Pár napja kezdtünk el pettingelni, de nagyon durva. Mondom neki, hogy ne csinálja úgy vagy elhúzom a kezét, de úgy tűnik nem nagyon érti, pár perc múlva csak csinálja tovább ugyanúgy. Mit csináljak?

Neki még nem volt egyáltalán kapcsolata. Fogalma sincs, hogy kell bánni a n?kkel. Semmi gyengédséget nem érzek irányából, pedig azt igényelném. Igyekszem segíteni neki, de nagyon nem érez rá a dolgokra. Attól is tartok, hogy rossz érzés lesz benne, ha mindig rászólok vmiért, aztán már közeledni sem mer, márpedig mindig rá kell szólnom vmiért. Azt hiszem túl sok pornót nézett és tévképzetei vannak a szexet, pettinget illet?en.

Legjobb válasz: azt már próbáltad hogy játék: lefexetek 1más mellé.. és megmondod neki hogy most elrabolod a kezét, õ csak haggya, és elkezded magad simogatni vele... azonkívül hogy nagyon nagyon felizgul, ha látja rajtad hogy amit épp csinálsz (a kezével) mennyire élvezi, talán ráérez. sok sikert :)

azt már próbáltad hogy játék: lefexetek 1más mellé.. és megmondod neki hogy most elrabolod a kezét, õ csak haggya, és elkezded magad simogatni vele... azonkívül hogy nagyon nagyon felizgul, ha látja rajtad hogy amit épp csinálsz (a kezével) mennyire élvezi, talán ráérez. sok sikert :)
Az elsõ válaszoló leírta, amit én is ajánlanék, viszont annyit még hozzátennék, ha nem vagytok szégyenlõsek, akkor /vagyis TE/masztizz elötte.
ne haragudj, de megkérdezhetem hogy hány éves? azért a pasik az anatómiával tisztában szoktak lenni.. legalábbis engem mindíg érdekelt... amugy: ha meg tudtok ilyen dolgokat is beszélni, akkor tényleg le kéne ülni... mert azért egy jó kapcsolathoz a jó szex is hozzátartozik.
semmikképp se hagyd hogy rosszul csinálja! ja elõzõ meg elsõ voltam
HUUUUUelég önfejûnek tûnik:(Sajna én is voltam szûz fiúval, tudom mirõl beszélsz...Engedd benyúlni a bugyidba, és mivel nem vagy még nedves, hülyénfog hangzani, de nyálazd meg az ujjait, úgy hogy vedd õket a szádba és utána vezezsd a kezét.Viszont, ha nagyon önfejû és azt gondolja, hogy õ mindent tud, mond meg neki, hogy nem jó neked.Bár ezt amúgyis a tudtára kell adnod nyomatékosan.Ha ezek után sem változtat, talán nem kellene rá pazarólnod az idõdet:(
szerintem õszintén mondd el neki, amit ide leírtál, ha megsértõdik, ha nem, nincs más megoldás. egyébként nálam az vált be mikor tanítgattam a barátomat, h tükröztük egymást. úgyértem lefeküdtünk egymás mellé, és mondtam h csinálja ugyan azt amit én neki. ugyanolyan finoman, gyengéden, pont ugyan ott. természetesen benyálaztam az ujjamat, mielõtt a makkján kezdtem körözni, így õ is megtette és egész kellemes volt, h így ingerelte a csiklóm :D
ha valaki durva, nem azért durva mert nem volt még nõvel, hanem iilyen alapból is én elsõ alkalommal is nagyon óvatos voltam, igyekeztem finom és érzéki lenni, mert azért már bocsánat, lehet, hogy valaki szûz, de azért ha fiú, a saját farkát fogdossa már pár éve, tehát nem ebszolút tapasztalatlan és ha a kedvesem azt mondta, hogy ezt inkább így, ezt meg úgy akkor igyekeztem úgy csinálni, mint ahogy én is szóltam, hogy ez kellemetlen, ezt meg szeretem szvsz mindenki más, és meg kell tanulni egymás testét, ha már nem vagy szûz akkor is te hogy csinálod, hogy nem tud elmenni? feküdjön le, és kényeztesd te, ha nem tud elmenni, õ ne csináljon semmit vezesd be az érzékiség mélyebb bugyraiba
A kérdező hozzászólása: Én kényeztetem, de nem tud elmenni. Amikor magának csinálja, akkor sem, mármint, amikor elõttem csinálja. Azzal van a bibi, hogy képbe kerültem. Egyedül megy neki. Az meg elég xar érzés, h én csak lessek és semmit nem viszonoz...
csak a tövét és azt is vadul? krém vagy síkosító, és kezd el nagyon finoman siogatni a makkja alját, vagy a fitymáját hátrahúzva a peremét ha ezt agressziven elhárítja, és ha agressziiv marad akkor is, ha kedvesen szólsz hozzá, gondold végig akarsz e tõle még valamit ez az ember nem tanult meg normálisan maszturbálni és ha nem partnered ebben, akkor azt mondanám, keress valaki mást 10 év múlva simán megver ha részegen megy haza
A kérdező hozzászólása: Akkor szól rám, ha úgy húzogatom a fitymáját, hogy ráhúzom a makkra. Amíg csak a törzsén húzgálom, nincs gond. Amikor finoman simiztem a makkját és a peremét, nem szólt semmit, hogy jó volt-e neki vagy sem, de már félek hozzáérni... Én azt látom, hogy gyorsan és hosszan kell verni neki. Eddigi tapasztalataim szerint viszont nem így volt. Lassan kezdeni, a végén begyorsítani és a makk peremét is ingerelni.
mindenki más van akinek hiperérzékeny a makkja, másnak meg a makkját szereti van akinek a golyóihoz hozzá sem szabad érni, más meg szereti ha masszirozzák, megmarkolják
Pornó van a dologban? Akkor neki már jó alapos tévképzetei lehetnek a szexrõl. Az katasztrofális, hogy nem tanúsít gyengédséget. Nekem gyanús, hogy te csak egy élõ szexuális tárgy vagy neki. Örül, hogy talált egy nõt, akin a látottakat kipróbálhatja. Talán pornóval szokott maszturbálni. Szerintem azzal lõttek a normális szexuális életnek, ha valaki erre rászokott. Azzal, hogy szûz, nem kellene probléma legyen. Az én párom is szûz volt, de semmi ilyet nála nem tapasztaltam! Õ egy kocka pornót se nézett soha. Mindig is tisztelte bennem a nõt, és nagyon gyengéd volt. Szerintem vigyázz vele, és keress új barátot. Ez a pornó egy istencsapása!
na, hogy alakult a dolog? hogy oldottad meg?
õõõ... ez így elég siralmas... mindenképpen fontold meg hogy megéri e.. nekem elkerekedett a szemem, mikor olvastam ezt az uccsó hozzászólást... azért ezt elég durvának találom..
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy igazán fel sem izgat, szal nem is csoda, ha fáj... Azt hiszi pár puszi elég, hogy felizguljak, de nem. Pedig nem vagyok túl komplikált eset, igaz még a legnagyobb titkot nem árultam el, mivel tudja facsarhatóvá tenni a bugyim :) Kérdés, hogy ha tudtára adom, hasznosítaná-e a tippet. Egyelõre nem nagyon látom rajta a tanulni akarást. Márpedig nekem hiányérzetem van. Nem elég odaadó, figyelmes, ha õszinte akarok lenni, egyáltalán nem az. Talán azért, mert úgy gondolja, nem kell rám akkora figyelmet fordítania, mert már nem vagyok szûz? Vagy ilyen az alaptermészete? Nehéz kérdés... Változhat még ez a dolog? Igazából azt hiszem, észre sem venné, ha nem engedném hozzám érni. Többet ügyködök én rajta, mint õ rajtam... Azért vagyok türelemmel, mert nem tudhatom még, hogy csak a kezdeti nehézségekrõl van szó, vagy teljesen mûködõképtelen a szexuális kapcsolat közöttünk, mert egyáltalán nem passzolnak az igényeink. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz egy kezdõvel...
õõõ ha nem haragszol meg, én azt gondolom, hogy ha nem érdekli hogy neked jó legyen, akkor vele elég nagy gáz van... énis elkezdtem valahol, és bénáztam mint mindenki, de szerettem volna kielégíteni a barátnõmet, és nagyon hálás voltam neki, ha rávezett hogy mi a jó neki. ha megmutatod neki és besértõdik + nem hajlandó veled errõl dumálni ill nem halgat rád, akk van egy radikális ötletem... ne hagyd hogy hozzádérjen... ha ezen észbekap, akk van némi esély... elsõ voltam.
ne pettingelés közben veszekedj rá, mert így nem fog közeledni hozzád, hanem inkább akkor beszéljétek eg a dolgot amikor nem csináljátok kérdezd meg tõle hogy õ mit szeret hogy izgasd meg hasonlók és mond el te is hogy mire vágysz és utánna próbáljátok ki
A kérdező hozzászólása: Olyat csináltunk már, hogy mivel fájt, elkaptam a kezét és odairányítottam, ahol jól esik és szóltam milyen erõsen csinálhatja. Vhogy a csiklómat sem nagyon találja. Az a baj, hogy bugyin keresztül ingerel és az marhára kellemetlen tud lenni, pláne, hogy erõsen nyomkod. Van, hogy a péniszével bökdös, de azzal is mint az állat. Túl durva. Hiába szólok, õ akarja csinálni és csak csinálja tovább... A problémát súlyosbítja, hogy mindezt órákon keresztül, mert fel van izgulva, de nem tud elmenni, bármeddig is izgatom... Ez nekem már sok. Hiába próbáltam vele errõl beszélni. Annyira el van varázsolva, hisz neki minden új. Nem bír magával. A másik probléma, hogy nem tud elélvezni és már teljesen kivan, ideges, zavart és elutasít, mert fél, hogy újra csõdöt mond. Én mondtam neki, hogy ne erõltessük (õ erõlteti), mert annál rosszabb, de már teljesen rágörcsölt a dologra. Most viszont már azt mondja, inkább meg se próbáljuk, hogy izgassam, mert rosszul érzi magát, hogy nem tud elmenni.
A kérdező hozzászólása: Nem veszekszem, csak próbálom irányítani és tanítgatni. Most hagyjam, hogy kedve szerint cselekedjen és fájdalmat okozzon nekem??? Ha nem szólok rá, akkor rosszul tanulja meg, rossz beidegzõdései lesznek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy én elmondom neki, mi hogy jó, de sajnos õ nem nagyon tudja, hisz nem volt még nõvel. Nem ismeri még a saját testi reakcióit. Annyit tudok, hogy nem szereti, ha a makkjához érek, a törzsét kell ingerelni és piszkosul gyorsan kell verni neki. Orállal még nem próbálkoztam, de már nem is nagyon merek, mert mindig rámszól, ha a makkját ingerlem.
A kérdező hozzászólása: Õ 23, én 24.
egyet kell értenem
A kérdező hozzászólása: Na hát ez az...Száraz kézzel bugyin keresztül csiklót ingerelni...Brrrrr. Úgy látom nem is nagyon érdekli, hogy mi eshet nekem jól, az a lényeg, hogy õ jól érezze magát... Én nem tudom õ hogy gondolkozik, de nálam alap volt, hogy utána olvassak a dolgoknak, mielõtt elkezdtem szexuális életet élni. Szerintem õ még elméletileg sincs tisztában a dolgokkal, mert leragadt a pornó-nézésnél, amibõl semmi hasznos dolgot nem lehet ellesni. Arra gondoltam, hogy van pár oktató dvd-m (bár inkább szexpózokról) és meg kéne nézni együtt, vagy pedig megmutatok neki pár cikket a témában, amibõl hasznos infókat leshet el. Mit gondoltok?
Ettõl csak besértõdne, tudod a férfiúi híúság.Hát igen, a pornó filmekbõl sokat nem tanulnak a fiúk./én vagyok, aki már volt szûz pasival/Engem a szûz fiúm, amikor eljutottunk a sexig, dobált az ágyban, mint egy rongyot.Mire tetszett volna valami, pózt váltott, hozzáérni a péniszéhez tilos volt, mert hátha elsül stb...FÁRASZTÓ VOLT.Esetleg próbáljátok ki a sikosítót, meg kell értenie, hogy számodra is kellemetlen így a dolog.Lehet, hogy az õ makkja is száraz, azért nem engedi, hogy megérintsd?Ezt sürgõsen meg kell beszélnetek, vagy az ágyban legyél te a fõnök!
A kérdező hozzászólása: Azóta is együtt vagyunk, de úgy tûnik a kezdeti szexuális nehézségek továbbra is megvannak és a kapcsolatunk a végéhez közeledik. Õ megtanulta hellyel - közzel használni a testét, viszont az enyémmel ugyanúgy nem tud bánni. Átfordult az egész részemrõl libidócsökkenésbe. Lehet kár volt erõltetni és a kezdeti figyelmeztetõ jelekre nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni.

A barátom szeretné, ha elkezdenénk pettingelni, de én félek, hogy elrontok valamit. Mit csináljak?

Talán az zavar,hogy ő már lefeküdt pár lánnyal,nekem pedig ő az első barátom és attól is félek,hogy elrontok majd valamit vagy hogy nem tetszem neki... 14L

Legjobb válasz: Köszönöm a hasznos választ,21:21...-.-' 5 és fél hónapja vagyunk együtt.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ, 21:21...-.-' 5 és fél hónapja vagyunk együtt.
Úgy sem fogja fel mert õ a húúú de nagylány akit a pasija annyira szeret és vele fogja leélni az életét.
figyelj 14 éves kislány vagy , akinek hiába nõ a melle és vérzik havonta agyilag, lelkileg érzelmileg, sõt még testileg is éretlen gyerek, már a pasizás ilyen komolyan is korai, maradjatok meg úgy 2 évig még a csóknál, aztán mehet a petting, ne csináld már, a paradicsomot sem szakítod le amíg zöld nem?? félsz is tõle, 5 hónap ennyi idõsen nem idõ, gyerek is vagy, korai nagyon
Ne tedd, én is megbántam.. :(( De neked kell eldönteni, hogy valóban akarod-e, vagy csak azért, hogy neki jó legyen! Okos légy!
A kérdésedbõl látszik hogy nem vagy még érett az ilyen dolgokra.Amíg félsz meg hogy nem tetszel neki...Egyébként amit az ilyen korú fiúk mondanak a lányok számáról azt oszd el kettõvel, mert fele sem igaz.Ez a dolog is bizalomból kellene induljon és te nem bízol benne(nem tetszem stb)Pont hogy bíznod kellene a tapasztalatában amit mondjuk kétlek...Úgyhogy ne félj ha el akarod kezdeni úgyis elfogod, hát nagy tapasztalattal nem állsz szembe, majd bénáztok kicsit és kész.De én azt mondom nagyon ráérsz még ilyenre, és a barátod ha szeret akkor akarja elkezdeni ha te is szeretnéd, és tud várni.
Várj. Még legalább 1 évet. Ha értelmes vagy.
Cicuka. Attól h kitörlteted, még minden hozzászúlás igaz. De tudod mit: Megfogod a [email protected] és húzogatod föl le. Mehetsz. De vissza ne gyere egy-két hónap mulva h jaj nem feküdtem le a pasival és elhagyott, v megszakítással védekeztünk terhes vagyok-e..... stb Most meg menj aludni. Holnap suli
Az lehet, hogy most szeret, de vajon meddig fog ? Tudod erre hadd adjak egy példát amit ne a 14 éves rózsaszín felfogással próbálj meg nézni. Amikor 2 ember összeházasodik esetleg elõtte 4-5 évig voltak együtt aztán 1 év múlva elválnak akkor õk se gondolták volna a házasság pillanatába, hogy ez lesz a vége. És azt írtad, hogy õ már lefeküdt pár lánnyal. Ebbõl egyenesen az következik, hogy a barátod vagy kib*szottul jól hazudik neked, vagy tényleg csinálta, de akkor hol vannak azok a lányok ?? Esetleg te is csak arra kellesz, hogy megcsináljon. Gondolkozz Szivi !!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy akarom.Ha nem akarnám, akkor nem mennék bele.
14 évesen persze, csak petting, utána meg jön a szex. Hol élsz te? A barátod szeretné....És te szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: A barátom 15 éves. Nem fekszem le vele és egy jó ideig még nem is fogok.Nem leszek terhes, ez nem valami bûn, amiért börtön jár...Tudom, hogy szeret, de én is szeretném már, nem csak õ.
Na szóval ... az elsõ dolog amit én mondani szeretnék, hogy bár tényleg sok a nyomorék a GYK-n, de abban igen is igazuk van, hogy 14 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod. Megértem hogy szereted, de ha azt látja, hogy 14 évesen feladod az elveidet és mindent megteszel érte lehet, hogy az idõfolyamán visszafog élni vele. Sõt ha tényleg szeret akkor vár õ is egy picit. Am hány éves a barátod ?
A kérdező hozzászólása: Miért akkora gond, hogy azt akarom, hogy jó legyen neki? Ne a koromon lovagoljatok már, nagyon régóta ismerem és szeretem és kívánom én is õt. Nem fekszem le vele még, várni akarok vele. Látom, egyeseknek nagyon nehéz normális választ adni...
én voltam az utolsó elõtti is, és elõször írok
A kérdező hozzászólása: 78%-os, elárulnád, hogy miért írsz, hogyha nem tudsz normális választ adni? Érdekel, de tényleg... Nem lefeküdni akarok vele, csak pettingelni.Nem érzem magam túl fiatalnak ehhez és szeretjük egymást.
Szerintem még nem kéne, tul fiatal vagy. 14L
Úgy fennakadtatok ezen! ha pettingelni akarnak, úgyis fognak, ha szexelni, akkor azt is fognak! a válaszom az, hogy sztem a barátod is tudja, hogy neked õ az elsõ, igy sztem megértõ és türelmes lesz, igy " elbénázni " ezt nem lehet, ahogy sztem alapból a pettingt se... Én 26 éves vok, de néha nekem se megy minden flottul :) nyugi, nem lesz baj, csak figyeljetek egymásra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!