Találatok a következő kifejezésre: A barátommal pettingelni (16 db)

A barátommal pettingelni akarunk, de félek h büdös leszekk. :S meg ha a sperma a számba kerül terhes lehetek? :O

Legjobb válasz: 1.) FÜRÖDJÉL! 2.) Ha te komolyan azt hiszed,h a nyelõcsöved összeköttetésben van a méheddel,akkor jó nagy barom vagy...

1.) FÜRÖDJÉL! 2.) Ha te komolyan azt hiszed, h a nyelõcsöved összeköttetésben van a méheddel, akkor jó nagy barom vagy...
büdös és terhes leszel...
jézussomm:D halálra röhögtem magam ezeken a kommenteken:) ezeket az oltásokat:) csak így tovább:)
ajj ne oltsátok már... lehet nem kapta meg a felvilágosítást. fürödj szex elõtt, és akkor nem lehet nagy baj, meg dezodorozd be magad. jah, és nem lehetsz terhes, ha lenyeled a spermát. majd ha a barátod belédmegy óvszer nélkül akkor lehetsz, m óvszerrel is ha elszakad, fogigátlóval is ha nem jót választott az orvos. de lécci ha 16 alatt vagy ne szexelj, mert 18 éves korodra kiégsz...
A kérdező hozzászólása: dejó nekem :O :| :$
büdös leszel mint a kolera meg terhes. egy bûzlõ állapotos malac leszel.
A kérdező hozzászólása: igen izzadás..:S
biztos az izzadásra gondolt
Azta...Maradjatok még a kézfogásnál meg az ölelésnél egy jó idõre. 1) A saját illat természetes. Ha már büdös, ott baj van, használj intim mosakodót (már ha egyáltalán rendesen fürdesz tusfürdõvel). 2) Nem lehetsz terhes, ha lenyeled a spermát (nagy meglepetés: attól sem, ha csak a szádba megy) ugyanis a gyomromdba kerül. Onnan pedig köztudottan NEM lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: -.-" xD nem tudom..és fürödni is szoktam XD
Mert fokhagymával kente be a faszát. :D
wtf?
Terhes még lehetsz és büdös már vagy
Igen ha a szádba kerül attól lehtesz terhes :O , de a végén majd kis*zarod a gyereket :O
áruld már el h mibõl gondolod h büdös leszel, és vezesd le azt is h szerinted hogylehet a szájon át megtermékenyülni.
igen, köztudott, hogy a nyelõcsõ egyenesen a méhbe vezet.
Ezek a kamu kérdések órái.
Te amúgy hány éves vagy hogy ilyen hülyeségeket kérdezel?Vagy nem volt meg a felvilágosítás???Ja és ha rendesen fürdessz akkor talán nem leszel büdös...

Miért van az, hogy mióta elkezdtem pettingelni a barátommal egyre jobban kívánom és még többet akarok pettingelni?

Kb.5-6 hete pettingelünk a barátommal,és észrevettem,hogy az első "alkalom óta" minél többet,és többet akarok.. Mitől és miért lehet ez? 16/L

Legjobb válasz: mert mondjuk nem b*szott meg édesem....

mert mondjuk nem b*szott meg édesem....
Na vajon...
Mert jó, és az ember már csak ilyen: ha valami jó, abból többet akarunk :)
Egyszerûen élvezed, ami jó, nagyon jó:) Szerencsés a barátod;) 18F

A barátomat egy hónapja ismerem. Normális az, hogy már most szoktunk pettingelni? Vagyis kétszer már pettingeltünk. Ez jót tesz a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..

Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..
Elsõ randin petting. 2 éve együtt. MR T
az a normális amit te annak tartassz. ha jól esik és úgy érzed hogy helyes akkor semmi probléma.
amit az elsõ írt az hülyeség. a barátod szeret és nem érdekli majd ez mert eszébe sem fog jutni, nem az elsõ este feküdtél le vele... sok szentfazék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat
Hány évesek vagytok? Más ez 14 és más 20-25 évesen.
A kérdező hozzászólása: Én 18 a barátom 21
Ha már elmúltatok 17-18, akkor nem kell ennek akkora feneket keríteni. Ha kívánjátok egymást és jól megvagytok, semmi értelme hónapokig húzni. És nem hinném, hogy ilyen korban már rögtön az jön le a másiknak, hogy a párja könnyen kapható..A szexualitás teljesen normális, ha az elsõ alkalommal csináljátok, akkor sem bûn..

A barátommal elkezdünk pettingelni. De még nem mentem el, és őt ez nagyon zavarja, mert azt mondta a fiúk számára fontos hogy érezze jól csinálja. Nincs is vele baj, mert jó érzés, de nem megyek el, ez miért van? Én vagyok a hibás?

Barátom kicsit kiborult, azt mondta csalódott magában, de rám nem haragszik, mert ez nem az én hibám. Mit tudnék én tenni?

Legjobb válasz: Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.

Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.
Türelem orgazmust terem! :) Nem elég csak egy kis simizés, hogy rögtön elmenj, remélem ezzel a barátod is tisztában van! A nõknek nagyon nehéz eljutni a csúcsra. Egyikõtök sem hibás, csak még tapasztalatlanok vagytok! Nem akarlak elszomorítani, de van olyan, akinek egész életében nem volt orgazmusa! Én 4 éve vagyok együtt a párommal, és 3 és fél év után volt elõször orgazmusom. Élveztem minden szeretkezést, de addig soha nem voltam a csúcson!
nem minden pettingelésnek orgazmus a vége.
Ne legyetek már ennyire mohók, nem lehet mindent egyszerre. Még nem is szeretkeztetek és a pasid máris azt akarja hogy elmenj? Nem igazán értem hogy manapság miért kell mindennel annyira sietni. Élvezzétek a pettinget és kész, attól még lehet nagyon jó, hogy nem mész el, és ha egyszer lefekszetek valószínûleg akkor sem fogsz egybõl elmenni, ezt tanulni kel és egyébként is csomó nõnek soha nincs orgazmusa, nem ez a lényeg, hanem hogy szeretitek egymást és jó együtt. Ezt jobb ha a pasidnak is elmeséled.
Figyelj, amíg nem vagy TOTÁL beindulva te is, addig nem fog menni. Hiába jó. Legyél teljesen felizgulva... akard minden porcikáddal, a barátod pedig kínozzon csak! Így szerintem sikerülnie kell. Amúgy szerintem is próbáld meg magad teljesen ellazítani, mert nem megy, akkor szintén nem sikerülhet. Sok minden akadályozhatja, stressz, otthoni bajok, aggódalom (mondjuk a kellemetlen pillanatok miatt, ott, abban a helyzetben), .. szóval nyugi, és ne akard annnyira, mert pont emiatt nem fog menni.
Nem, ne erõltesd! Egyrészt még meg is kell tanulnod: a saját tested is, meg az õ viselkedését is. Bizalom is kell hozzá, hogy teljesen el tudd engedni magad. A barátod is tapasztalatlan, ha azt hiszi, hogy ez mindenkinek egybõl megy. Biciklizni mennyi idõ alatt tanult meg? De mi a gond? Az elején a petting is olyan jó tud lenni... késõbb már megszokod, és akkor jöhet majd a többi.
2 hónapja hetente 3-4 alaklommal, alkalmakon belül is 3-4x lefekszek barátnömmel.Akkor ha jól számolok, az a két hónap alatt 80 , , menet"---és képzeld el, hogy még az én barátnõm se ment el.Ez ellen nem lehet mit tenni.Attól õ még élvezi és szereti csinálni!Sztem ha a pasid nincs tisztába az ilyen dolgokkal, akkor mlég nem érett a szexre!bye
Egyikõtök sem hibás. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

A barátommal szeretnénk pettingelni még egyikünk sem csinált ilyet, hogyan? Mi tartozik bele? 17/l 17/f

Még mindketten szüzek vagyunk és másfél éve együtt megbeszéltünk, hogy 17 éves korunkig nem nyulunk egymáshoz..most viszont érdekelne pár részlet. Ha lehet normális válaszokat

Legjobb válasz: Felejtsd el. Ha ezt el kell magyarázni, ráadásul 17 évesen, akkor ott nagy gondok vannak. Nagyon gyökerek vagytok, bocs...

Felejtsd el. Ha ezt el kell magyarázni, ráadásul 17 évesen, akkor ott nagy gondok vannak. Nagyon gyökerek vagytok, bocs...
Bármi, a behatoláson kívül.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a kérdést rosszul tettem fel, tudom mi az a petting csak hogy lehetne ez különleges?:)
Mindenképp beszéljetek róla, hogy nektek mi a jó. A petting fogalma nagyon tág, kb. minden belefér azon kívül, hogy behatolj a lányba. Azét javasolt elsõre nem szopással-nyalással-fszkiveréspuncival kezdeni, haladjatok szépen fokozatosan. Pl. elsõre még csak csókolózás, simogatjátok egymást, egykétszer ruha alá téved a kéz. Feküdj rá, hogy érezze, mi a helyzet odalenn :D utána pl. együttalváskor rajtad egy boxer meg egy póló, rajta bugyi, melltartó, póló, ugyanaz mint fenn, kicsit vadabb mozdulatok, határozottabban utána már csak fehérnemû, nem csak egymás száját csókolva utána meztelenül, de csak bújva, esetleg kézzel nyúlva a déli fertályokhoz utána meg már mehet az orál, késõbb 69, stb. Persze nem muszáj pont így, de szerintem akkor van romantikája a dolognak, ha nem egybõl nekiestek a másiknak szájjal. A legfontosabb az, hogy merjetek beszélni és beszélgetni róla, hiszen a petting annak a lényeges része, hogy megismeritek egymás testét, és szexnél már nem kell idétlenül tapogatózni-keresgélni, hanem minden olajozottan mûködik. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Oh nagyon szépen köszönöm! :) )))

1, 5 hónapja vagyunk egyutt a barátommal, eddig lassan haladtunk pettingelni szeretnénk, baj lenne? . TOBBI LENT

Az baj lenne ha csak én okoznék neki örömöt?én nem szeretném nagyon ,hogy hozzám érjen ott lent..

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok?

Hány évesek vagytok?
Mi közünk van hozzá? Ezt nektek kell eldöntenetek. Ha ennyire nem vagytok képesek, akkor ne csináljátok. Ennyi.
Ez a ti magánéletetek. Semmi közünk hozzá, nekünk nem probléma. Jó szórakozást!

A barátom azt szeretné ha elkezdenénk pettingelni. Szerintetek? Többi lent

szóval a helyzet az hogy én is szeretném, de egyben félek, hogy elrontok valamit, de attól f?leg hogy nem tetszem neki... nagyon önbizalomhiányos vagyok :S szerintetek ezt hogyan küzdhetném le?

Legjobb válasz: ha nagyon szeret akkor tetszeni hogsz neki!! :D :D

ha nagyon szeret akkor tetszeni hogsz neki!! :)
ha nagyon szeret akkor tetszeni hogsz neki!! :D :D
akkor még ne csináljátok. Elöször gyözd le magadban minden kételyedet és utána kezdjetek neki... akkor lesz a legjobb mindketötötknek :)
Mégis mi a kénköves ménkûért volna veled, ha nem tetszenél neki? Miféle hülye logika ez?
mégis hány évesek vagytok?
Ha nem úgy nézel ki meztelenül, mint Quasimodo, akkor kétlem h bármi gond lesz, feleslegesen aggódsz.
A kérdező hozzászólása: csak mondom hogy kevés az önbizalmam. ennyi :)
Miért, olyan borzasztó látvány vagy meztelenül?
A kérdező hozzászólása: Elsõ: igen, én is így gondolom, de attól ha egyszer megpróbálnánk már nõne az önbizalmam... ördögi kör..:) Második: azért mert meztelenül még nem látott...:D
kérdés: látott már fürdõruhában? nem? akkor menjetek el a strandra. ott látni fog. aztán otthon már nem lesz akkora meglepetés az alakod. ha meg félõs vagy: félhomály! DE SEMMI FÉLKÉPPEN NEM VAKSÖTÉT!
hát neked semmiképp sem lesz túl kényelmes a dolog, de ha úgygondolod, hogy kibírod, akkor hajrá
nekem is volt már igy nemis egyszer. Ha arra gondolsz hogy neki lesz e baja. határozott nem. Viszont neked 1 kicsit kellemetlen lesz de semmi olyan amit nembirnál ki.
Max.nunagyulladása lesz.De ne gyulladj be...

A barátom szeretné, ha elkezdenénk pettingelni, de én félek, hogy elrontok valamit. Mit csináljak?

Talán az zavar,hogy ő már lefeküdt pár lánnyal,nekem pedig ő az első barátom és attól is félek,hogy elrontok majd valamit vagy hogy nem tetszem neki... 14L

Legjobb válasz: Köszönöm a hasznos választ,21:21...-.-' 5 és fél hónapja vagyunk együtt.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ, 21:21...-.-' 5 és fél hónapja vagyunk együtt.
Úgy sem fogja fel mert õ a húúú de nagylány akit a pasija annyira szeret és vele fogja leélni az életét.
figyelj 14 éves kislány vagy , akinek hiába nõ a melle és vérzik havonta agyilag, lelkileg érzelmileg, sõt még testileg is éretlen gyerek, már a pasizás ilyen komolyan is korai, maradjatok meg úgy 2 évig még a csóknál, aztán mehet a petting, ne csináld már, a paradicsomot sem szakítod le amíg zöld nem?? félsz is tõle, 5 hónap ennyi idõsen nem idõ, gyerek is vagy, korai nagyon
Ne tedd, én is megbántam.. :(( De neked kell eldönteni, hogy valóban akarod-e, vagy csak azért, hogy neki jó legyen! Okos légy!
A kérdésedbõl látszik hogy nem vagy még érett az ilyen dolgokra.Amíg félsz meg hogy nem tetszel neki...Egyébként amit az ilyen korú fiúk mondanak a lányok számáról azt oszd el kettõvel, mert fele sem igaz.Ez a dolog is bizalomból kellene induljon és te nem bízol benne(nem tetszem stb)Pont hogy bíznod kellene a tapasztalatában amit mondjuk kétlek...Úgyhogy ne félj ha el akarod kezdeni úgyis elfogod, hát nagy tapasztalattal nem állsz szembe, majd bénáztok kicsit és kész.De én azt mondom nagyon ráérsz még ilyenre, és a barátod ha szeret akkor akarja elkezdeni ha te is szeretnéd, és tud várni.
Várj. Még legalább 1 évet. Ha értelmes vagy.
Cicuka. Attól h kitörlteted, még minden hozzászúlás igaz. De tudod mit: Megfogod a [email protected] és húzogatod föl le. Mehetsz. De vissza ne gyere egy-két hónap mulva h jaj nem feküdtem le a pasival és elhagyott, v megszakítással védekeztünk terhes vagyok-e..... stb Most meg menj aludni. Holnap suli
Az lehet, hogy most szeret, de vajon meddig fog ? Tudod erre hadd adjak egy példát amit ne a 14 éves rózsaszín felfogással próbálj meg nézni. Amikor 2 ember összeházasodik esetleg elõtte 4-5 évig voltak együtt aztán 1 év múlva elválnak akkor õk se gondolták volna a házasság pillanatába, hogy ez lesz a vége. És azt írtad, hogy õ már lefeküdt pár lánnyal. Ebbõl egyenesen az következik, hogy a barátod vagy kib*szottul jól hazudik neked, vagy tényleg csinálta, de akkor hol vannak azok a lányok ?? Esetleg te is csak arra kellesz, hogy megcsináljon. Gondolkozz Szivi !!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy akarom.Ha nem akarnám, akkor nem mennék bele.
14 évesen persze, csak petting, utána meg jön a szex. Hol élsz te? A barátod szeretné....És te szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: A barátom 15 éves. Nem fekszem le vele és egy jó ideig még nem is fogok.Nem leszek terhes, ez nem valami bûn, amiért börtön jár...Tudom, hogy szeret, de én is szeretném már, nem csak õ.
Na szóval ... az elsõ dolog amit én mondani szeretnék, hogy bár tényleg sok a nyomorék a GYK-n, de abban igen is igazuk van, hogy 14 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod. Megértem hogy szereted, de ha azt látja, hogy 14 évesen feladod az elveidet és mindent megteszel érte lehet, hogy az idõfolyamán visszafog élni vele. Sõt ha tényleg szeret akkor vár õ is egy picit. Am hány éves a barátod ?
A kérdező hozzászólása: Miért akkora gond, hogy azt akarom, hogy jó legyen neki? Ne a koromon lovagoljatok már, nagyon régóta ismerem és szeretem és kívánom én is õt. Nem fekszem le vele még, várni akarok vele. Látom, egyeseknek nagyon nehéz normális választ adni...
én voltam az utolsó elõtti is, és elõször írok
A kérdező hozzászólása: 78%-os, elárulnád, hogy miért írsz, hogyha nem tudsz normális választ adni? Érdekel, de tényleg... Nem lefeküdni akarok vele, csak pettingelni.Nem érzem magam túl fiatalnak ehhez és szeretjük egymást.
Szerintem még nem kéne, tul fiatal vagy. 14L
Úgy fennakadtatok ezen! ha pettingelni akarnak, úgyis fognak, ha szexelni, akkor azt is fognak! a válaszom az, hogy sztem a barátod is tudja, hogy neked õ az elsõ, igy sztem megértõ és türelmes lesz, igy " elbénázni " ezt nem lehet, ahogy sztem alapból a pettingt se... Én 26 éves vok, de néha nekem se megy minden flottul :) nyugi, nem lesz baj, csak figyeljetek egymásra!

A barátom már szeretne "közeledni" hozzám és pettingelni akar. Nekem nincs ellene különösebb kifogásom. Ti is pettingeltetek a párotokkal az első szex előtt?

Énmég sz?z vagyok, de már énis szeretnék valami "testi kapcsolatot" is. Viszont nekem szimpatikusabb a szex, mint a petting..de még nem akarom elveszíteni a szüzességemet sem. Na mindegy, nem ez a lényeg..csak az érdekel, hogy ti is pettingeltetek el?bb, és utána vesztettétek el a szüzességeteket? vagy még a pettingel is várjak? . lefeküdni még nemszeretnék vele, mert fiatal vagyok még ahoz szerintem :D (15 éves vagyok)

Legjobb válasz: A petting során izgul fel kellõen az ember. Elõször mindenféleképpen pettingeljetek - de még várjatok ezzel is.

A petting során izgul fel kellõen az ember. Elõször mindenféleképpen pettingeljetek - de még várjatok ezzel is.
én is ennyi idõsen pettingeltem elõször. sztem a szex elött mindenképpen fel kéne fedeznetek egymás testét és erre a peting jó módszer. ne félj tõle:) . de a szexhez még elég fiatal vagy. szerintem egyénfüggõ, h ki mikor lesz érett rá, de ártani nem árt ha vársz még egy kicsit.. amugy én azóta is szûz vagyok és jól vagyok. 17L
szerintem maradj a csok, oleles, simizes kombonal. tul fiatal vagy a pettinghez. mi szinte fel evet csak pettingeltunk mielott lefekudtunk volna. feltetlenul szukseg volt ra hogy megismerjuk egymas testet, felfedezzuk kinek mi a jo es kenyelmesen el tudjunk lazulni az intim helyzetben.
Szia! Most mit vársz a kérdezõktõl? hogy helyeseljenek, hogy oké csináld meg? Válaszolok a kérdésedre: Igen! Pettingeltünk az elsõ szeretkezés elõtt, de nem 15 évesek voltunk és nem is pár nap, hét telt el míg megtörtént...! És hidd el sokat számít, hogy mikor...petting nélkül, miért szeretnél "szexelni"? (nem akartam [email protected] irni, de szerintem az) Az a baj ebben a korban, hogy nem érzitek a lényeget: SZERETKEZÉS...nem értitek a szót...nem értitek, hogy az miért, mitõl jó...csak csináljátok....fejetlenül...aztán zuhantok mint vak ló a gödörbe... Azt is tudom, hogy mindezt fölöslegesen mondtam el, s lepontozás jár emiatt, de nem érdekel engem... De én átgondolnék dolgokat a helyedben... (2o-L)
hogy tudom rühelleni ezt a XXI. századi blablát...mi a francért kéne "szexeljen" egy 15 éves gyerek, hangsúlyozom GYEREK. én is a "XXI." században nõttem fel, mégsem k.rtam már 15 évesen...persze voltak akik megtették körülöttem is, azok is olyanok lettek, amilyenek... (a 2o L voltam)
szerintem a pettinghez is fiatal vagy, de nem tudom ezt neked kell tudni
nem gondolnám h ribanc volt attól, hogy 15 évesen pettingelt. ez a XXI. század itt teljesen elfogadott az ilyen, sõt... becsülni kéne h a kérdezõ 15éves fejjel szeretné még tartogatni a szüzességét, a mai ennyi idõs csajok (elnézést a kifejezésért) de orrba szájba d*gatják magukat, még a jóval fiatalabbak is . szerintem ha késznek érzed magad a pettinghez vagy akár a szexhez és megbízol a barátodban nyugodtan tedd meg de tényleg csak akkor ! egyébként meg várj vele és addig is fedezzétek fel egymás testét :)
Utolsó, amiért te r.ibanc voltál anno, attól még ne biztass már egy gyereket.
mire várjon basszus??15 évesen ne hogy már ne lehessen prettingelni??!! szüzességedet még tartopgasd, na de a petting az mehet. én elõször kb fél évig elvoltam ennyi éávesen, most 28 vagyok, de a mi idõnkbe is pettingeltek a 15-16 évesek. nem vagyunk már az õskorban, és baj az nem származhat belõle
*másképp
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D mongyuk azoknak nem igazán jár köszönet, akik csak a "szex" szót és a "15 évesvagyok"-ot látták meg, és a többit el sem olvasták. :)
Szerintem nem kell elsietni semmit. Én 23 éves vagyok, de sosem rohantam semmibe bele. Minden sráccal, akivel összejöttem valaha, ugyanonnan kezdtem. Elõször csak csók és ölelés, aztán simogatások, masszírozás, közös filmezés, összebújás, aztán jöhet a petting, de azt is csak úgy fokozatosan. Mostani párommal is még csak a pettingig jutottunk, de azért nem rekedtünk meg a kezdõ szinten. Vagyis konkrét aktus még nem volt, és még egy ideig nem is szeretném. Kellemes ez, és szerencsés vagyok, hogy õ sem az a díszhuszár. Nem akar siettetni, nem akar fejest ugrani az ágyba, jó neki az én tempóm. A megfontoltság sokkal jobban tetszik. Tudom, milyen vágyai vannak, tudom, hogyan szeretném azokat kielégíteni, tudom, hogyan érintsem meg, hogyan bújjak hozzá, tudom, mi a jó neki. Mert volt idõm kitapasztalni. Másfél éve vagyunk együtt, és nagyon jól kiegészítjük egymást. Ezzel azt akarom csak mondani, hogy bõven ráérsz még a szex-szel, semmit nem kell elsietni. Ismerkedjetek egymás testével, egymás vágyaival, és ha már igazán képben vagytok, jöhet bármi. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!