Találatok a következő kifejezésre: A barátommal pettingelni (14 db)

A barátommal pettingelni akarunk, de félek h büdös leszekk. :S meg ha a sperma a számba kerül terhes lehetek? :O

Legjobb válasz: 1.) FÜRÖDJÉL! 2.) Ha te komolyan azt hiszed,h a nyelõcsöved összeköttetésben van a méheddel,akkor jó nagy barom vagy...

1.) FÜRÖDJÉL! 2.) Ha te komolyan azt hiszed, h a nyelõcsöved összeköttetésben van a méheddel, akkor jó nagy barom vagy...
büdös és terhes leszel...
jézussomm:D halálra röhögtem magam ezeken a kommenteken:) ezeket az oltásokat:) csak így tovább:)
ajj ne oltsátok már... lehet nem kapta meg a felvilágosítást. fürödj szex elõtt, és akkor nem lehet nagy baj, meg dezodorozd be magad. jah, és nem lehetsz terhes, ha lenyeled a spermát. majd ha a barátod belédmegy óvszer nélkül akkor lehetsz, m óvszerrel is ha elszakad, fogigátlóval is ha nem jót választott az orvos. de lécci ha 16 alatt vagy ne szexelj, mert 18 éves korodra kiégsz...
A kérdező hozzászólása: dejó nekem :O :| :$
büdös leszel mint a kolera meg terhes. egy bûzlõ állapotos malac leszel.
A kérdező hozzászólása: igen izzadás..:S
biztos az izzadásra gondolt
Azta...Maradjatok még a kézfogásnál meg az ölelésnél egy jó idõre. 1) A saját illat természetes. Ha már büdös, ott baj van, használj intim mosakodót (már ha egyáltalán rendesen fürdesz tusfürdõvel). 2) Nem lehetsz terhes, ha lenyeled a spermát (nagy meglepetés: attól sem, ha csak a szádba megy) ugyanis a gyomromdba kerül. Onnan pedig köztudottan NEM lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: -.-" xD nem tudom..és fürödni is szoktam XD
Mert fokhagymával kente be a faszát. :D
wtf?
Terhes még lehetsz és büdös már vagy
Igen ha a szádba kerül attól lehtesz terhes :O , de a végén majd kis*zarod a gyereket :O
áruld már el h mibõl gondolod h büdös leszel, és vezesd le azt is h szerinted hogylehet a szájon át megtermékenyülni.
igen, köztudott, hogy a nyelõcsõ egyenesen a méhbe vezet.
Ezek a kamu kérdések órái.
Te amúgy hány éves vagy hogy ilyen hülyeségeket kérdezel?Vagy nem volt meg a felvilágosítás???Ja és ha rendesen fürdessz akkor talán nem leszel büdös...

Miért van az, hogy mióta elkezdtem pettingelni a barátommal egyre jobban kívánom és még többet akarok pettingelni?

Kb.5-6 hete pettingelünk a barátommal,és észrevettem,hogy az első "alkalom óta" minél többet,és többet akarok.. Mitől és miért lehet ez? 16/L

Legjobb válasz: mert mondjuk nem b*szott meg édesem....

mert mondjuk nem b*szott meg édesem....
Na vajon...
Mert jó, és az ember már csak ilyen: ha valami jó, abból többet akarunk :)
Egyszerûen élvezed, ami jó, nagyon jó:) Szerencsés a barátod;) 18F

A barátomat egy hónapja ismerem. Normális az, hogy már most szoktunk pettingelni? Vagyis kétszer már pettingeltünk. Ez jót tesz a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..

Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..
Elsõ randin petting. 2 éve együtt. MR T
az a normális amit te annak tartassz. ha jól esik és úgy érzed hogy helyes akkor semmi probléma.
amit az elsõ írt az hülyeség. a barátod szeret és nem érdekli majd ez mert eszébe sem fog jutni, nem az elsõ este feküdtél le vele... sok szentfazék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat
Hány évesek vagytok? Más ez 14 és más 20-25 évesen.
A kérdező hozzászólása: Én 18 a barátom 21
Ha már elmúltatok 17-18, akkor nem kell ennek akkora feneket keríteni. Ha kívánjátok egymást és jól megvagytok, semmi értelme hónapokig húzni. És nem hinném, hogy ilyen korban már rögtön az jön le a másiknak, hogy a párja könnyen kapható..A szexualitás teljesen normális, ha az elsõ alkalommal csináljátok, akkor sem bûn..

A barátommal elkezdünk pettingelni. De még nem mentem el, és őt ez nagyon zavarja, mert azt mondta a fiúk számára fontos hogy érezze jól csinálja. Nincs is vele baj, mert jó érzés, de nem megyek el, ez miért van? Én vagyok a hibás?

Barátom kicsit kiborult, azt mondta csalódott magában, de rám nem haragszik, mert ez nem az én hibám. Mit tudnék én tenni?

Legjobb válasz: Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.

Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.
Türelem orgazmust terem! :) Nem elég csak egy kis simizés, hogy rögtön elmenj, remélem ezzel a barátod is tisztában van! A nõknek nagyon nehéz eljutni a csúcsra. Egyikõtök sem hibás, csak még tapasztalatlanok vagytok! Nem akarlak elszomorítani, de van olyan, akinek egész életében nem volt orgazmusa! Én 4 éve vagyok együtt a párommal, és 3 és fél év után volt elõször orgazmusom. Élveztem minden szeretkezést, de addig soha nem voltam a csúcson!
nem minden pettingelésnek orgazmus a vége.
Ne legyetek már ennyire mohók, nem lehet mindent egyszerre. Még nem is szeretkeztetek és a pasid máris azt akarja hogy elmenj? Nem igazán értem hogy manapság miért kell mindennel annyira sietni. Élvezzétek a pettinget és kész, attól még lehet nagyon jó, hogy nem mész el, és ha egyszer lefekszetek valószínûleg akkor sem fogsz egybõl elmenni, ezt tanulni kel és egyébként is csomó nõnek soha nincs orgazmusa, nem ez a lényeg, hanem hogy szeretitek egymást és jó együtt. Ezt jobb ha a pasidnak is elmeséled.
Figyelj, amíg nem vagy TOTÁL beindulva te is, addig nem fog menni. Hiába jó. Legyél teljesen felizgulva... akard minden porcikáddal, a barátod pedig kínozzon csak! Így szerintem sikerülnie kell. Amúgy szerintem is próbáld meg magad teljesen ellazítani, mert nem megy, akkor szintén nem sikerülhet. Sok minden akadályozhatja, stressz, otthoni bajok, aggódalom (mondjuk a kellemetlen pillanatok miatt, ott, abban a helyzetben), .. szóval nyugi, és ne akard annnyira, mert pont emiatt nem fog menni.
Nem, ne erõltesd! Egyrészt még meg is kell tanulnod: a saját tested is, meg az õ viselkedését is. Bizalom is kell hozzá, hogy teljesen el tudd engedni magad. A barátod is tapasztalatlan, ha azt hiszi, hogy ez mindenkinek egybõl megy. Biciklizni mennyi idõ alatt tanult meg? De mi a gond? Az elején a petting is olyan jó tud lenni... késõbb már megszokod, és akkor jöhet majd a többi.
2 hónapja hetente 3-4 alaklommal, alkalmakon belül is 3-4x lefekszek barátnömmel.Akkor ha jól számolok, az a két hónap alatt 80 , , menet"---és képzeld el, hogy még az én barátnõm se ment el.Ez ellen nem lehet mit tenni.Attól õ még élvezi és szereti csinálni!Sztem ha a pasid nincs tisztába az ilyen dolgokkal, akkor mlég nem érett a szexre!bye
Egyikõtök sem hibás. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

1, 5 hónapja vagyunk egyutt a barátommal, eddig lassan haladtunk pettingelni szeretnénk, baj lenne? . TOBBI LENT

Az baj lenne ha csak én okoznék neki örömöt?én nem szeretném nagyon ,hogy hozzám érjen ott lent..

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok?

Hány évesek vagytok?
Mi közünk van hozzá? Ezt nektek kell eldöntenetek. Ha ennyire nem vagytok képesek, akkor ne csináljátok. Ennyi.
Ez a ti magánéletetek. Semmi közünk hozzá, nekünk nem probléma. Jó szórakozást!

A barátom azt szeretné ha elkezdenénk pettingelni. Szerintetek? Többi lent

szóval a helyzet az hogy én is szeretném, de egyben félek, hogy elrontok valamit, de attól f?leg hogy nem tetszem neki... nagyon önbizalomhiányos vagyok :S szerintetek ezt hogyan küzdhetném le?

Legjobb válasz: ha nagyon szeret akkor tetszeni hogsz neki!! :D :D

ha nagyon szeret akkor tetszeni hogsz neki!! :)
ha nagyon szeret akkor tetszeni hogsz neki!! :D :D
akkor még ne csináljátok. Elöször gyözd le magadban minden kételyedet és utána kezdjetek neki... akkor lesz a legjobb mindketötötknek :)
Mégis mi a kénköves ménkûért volna veled, ha nem tetszenél neki? Miféle hülye logika ez?
mégis hány évesek vagytok?
Ha nem úgy nézel ki meztelenül, mint Quasimodo, akkor kétlem h bármi gond lesz, feleslegesen aggódsz.
A kérdező hozzászólása: csak mondom hogy kevés az önbizalmam. ennyi :)
Miért, olyan borzasztó látvány vagy meztelenül?
A kérdező hozzászólása: Elsõ: igen, én is így gondolom, de attól ha egyszer megpróbálnánk már nõne az önbizalmam... ördögi kör..:) Második: azért mert meztelenül még nem látott...:D
kérdés: látott már fürdõruhában? nem? akkor menjetek el a strandra. ott látni fog. aztán otthon már nem lesz akkora meglepetés az alakod. ha meg félõs vagy: félhomály! DE SEMMI FÉLKÉPPEN NEM VAKSÖTÉT!

A barátom szeretné, ha elkezdenénk pettingelni, de én félek, hogy elrontok valamit. Mit csináljak?

Talán az zavar,hogy ő már lefeküdt pár lánnyal,nekem pedig ő az első barátom és attól is félek,hogy elrontok majd valamit vagy hogy nem tetszem neki... 14L

Legjobb válasz: Köszönöm a hasznos választ,21:21...-.-' 5 és fél hónapja vagyunk együtt.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ, 21:21...-.-' 5 és fél hónapja vagyunk együtt.
Úgy sem fogja fel mert õ a húúú de nagylány akit a pasija annyira szeret és vele fogja leélni az életét.
figyelj 14 éves kislány vagy , akinek hiába nõ a melle és vérzik havonta agyilag, lelkileg érzelmileg, sõt még testileg is éretlen gyerek, már a pasizás ilyen komolyan is korai, maradjatok meg úgy 2 évig még a csóknál, aztán mehet a petting, ne csináld már, a paradicsomot sem szakítod le amíg zöld nem?? félsz is tõle, 5 hónap ennyi idõsen nem idõ, gyerek is vagy, korai nagyon
Ne tedd, én is megbántam.. :(( De neked kell eldönteni, hogy valóban akarod-e, vagy csak azért, hogy neki jó legyen! Okos légy!
A kérdésedbõl látszik hogy nem vagy még érett az ilyen dolgokra.Amíg félsz meg hogy nem tetszel neki...Egyébként amit az ilyen korú fiúk mondanak a lányok számáról azt oszd el kettõvel, mert fele sem igaz.Ez a dolog is bizalomból kellene induljon és te nem bízol benne(nem tetszem stb)Pont hogy bíznod kellene a tapasztalatában amit mondjuk kétlek...Úgyhogy ne félj ha el akarod kezdeni úgyis elfogod, hát nagy tapasztalattal nem állsz szembe, majd bénáztok kicsit és kész.De én azt mondom nagyon ráérsz még ilyenre, és a barátod ha szeret akkor akarja elkezdeni ha te is szeretnéd, és tud várni.
Várj. Még legalább 1 évet. Ha értelmes vagy.
Cicuka. Attól h kitörlteted, még minden hozzászúlás igaz. De tudod mit: Megfogod a [email protected] és húzogatod föl le. Mehetsz. De vissza ne gyere egy-két hónap mulva h jaj nem feküdtem le a pasival és elhagyott, v megszakítással védekeztünk terhes vagyok-e..... stb Most meg menj aludni. Holnap suli
Az lehet, hogy most szeret, de vajon meddig fog ? Tudod erre hadd adjak egy példát amit ne a 14 éves rózsaszín felfogással próbálj meg nézni. Amikor 2 ember összeházasodik esetleg elõtte 4-5 évig voltak együtt aztán 1 év múlva elválnak akkor õk se gondolták volna a házasság pillanatába, hogy ez lesz a vége. És azt írtad, hogy õ már lefeküdt pár lánnyal. Ebbõl egyenesen az következik, hogy a barátod vagy kib*szottul jól hazudik neked, vagy tényleg csinálta, de akkor hol vannak azok a lányok ?? Esetleg te is csak arra kellesz, hogy megcsináljon. Gondolkozz Szivi !!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy akarom.Ha nem akarnám, akkor nem mennék bele.
14 évesen persze, csak petting, utána meg jön a szex. Hol élsz te? A barátod szeretné....És te szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: A barátom 15 éves. Nem fekszem le vele és egy jó ideig még nem is fogok.Nem leszek terhes, ez nem valami bûn, amiért börtön jár...Tudom, hogy szeret, de én is szeretném már, nem csak õ.
Na szóval ... az elsõ dolog amit én mondani szeretnék, hogy bár tényleg sok a nyomorék a GYK-n, de abban igen is igazuk van, hogy 14 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod. Megértem hogy szereted, de ha azt látja, hogy 14 évesen feladod az elveidet és mindent megteszel érte lehet, hogy az idõfolyamán visszafog élni vele. Sõt ha tényleg szeret akkor vár õ is egy picit. Am hány éves a barátod ?
A kérdező hozzászólása: Miért akkora gond, hogy azt akarom, hogy jó legyen neki? Ne a koromon lovagoljatok már, nagyon régóta ismerem és szeretem és kívánom én is õt. Nem fekszem le vele még, várni akarok vele. Látom, egyeseknek nagyon nehéz normális választ adni...
én voltam az utolsó elõtti is, és elõször írok
A kérdező hozzászólása: 78%-os, elárulnád, hogy miért írsz, hogyha nem tudsz normális választ adni? Érdekel, de tényleg... Nem lefeküdni akarok vele, csak pettingelni.Nem érzem magam túl fiatalnak ehhez és szeretjük egymást.
Szerintem még nem kéne, tul fiatal vagy. 14L
Úgy fennakadtatok ezen! ha pettingelni akarnak, úgyis fognak, ha szexelni, akkor azt is fognak! a válaszom az, hogy sztem a barátod is tudja, hogy neked õ az elsõ, igy sztem megértõ és türelmes lesz, igy " elbénázni " ezt nem lehet, ahogy sztem alapból a pettingt se... Én 26 éves vok, de néha nekem se megy minden flottul :) nyugi, nem lesz baj, csak figyeljetek egymásra!

A barátom már szeretne "közeledni" hozzám és pettingelni akar. Nekem nincs ellene különösebb kifogásom. Ti is pettingeltetek a párotokkal az első szex előtt?

Énmég sz?z vagyok, de már énis szeretnék valami "testi kapcsolatot" is. Viszont nekem szimpatikusabb a szex, mint a petting..de még nem akarom elveszíteni a szüzességemet sem. Na mindegy, nem ez a lényeg..csak az érdekel, hogy ti is pettingeltetek el?bb, és utána vesztettétek el a szüzességeteket? vagy még a pettingel is várjak? . lefeküdni még nemszeretnék vele, mert fiatal vagyok még ahoz szerintem :D (15 éves vagyok)

Legjobb válasz: A petting során izgul fel kellõen az ember. Elõször mindenféleképpen pettingeljetek - de még várjatok ezzel is.

A petting során izgul fel kellõen az ember. Elõször mindenféleképpen pettingeljetek - de még várjatok ezzel is.
én is ennyi idõsen pettingeltem elõször. sztem a szex elött mindenképpen fel kéne fedeznetek egymás testét és erre a peting jó módszer. ne félj tõle:) . de a szexhez még elég fiatal vagy. szerintem egyénfüggõ, h ki mikor lesz érett rá, de ártani nem árt ha vársz még egy kicsit.. amugy én azóta is szûz vagyok és jól vagyok. 17L
szerintem maradj a csok, oleles, simizes kombonal. tul fiatal vagy a pettinghez. mi szinte fel evet csak pettingeltunk mielott lefekudtunk volna. feltetlenul szukseg volt ra hogy megismerjuk egymas testet, felfedezzuk kinek mi a jo es kenyelmesen el tudjunk lazulni az intim helyzetben.
Szia! Most mit vársz a kérdezõktõl? hogy helyeseljenek, hogy oké csináld meg? Válaszolok a kérdésedre: Igen! Pettingeltünk az elsõ szeretkezés elõtt, de nem 15 évesek voltunk és nem is pár nap, hét telt el míg megtörtént...! És hidd el sokat számít, hogy mikor...petting nélkül, miért szeretnél "szexelni"? (nem akartam [email protected] irni, de szerintem az) Az a baj ebben a korban, hogy nem érzitek a lényeget: SZERETKEZÉS...nem értitek a szót...nem értitek, hogy az miért, mitõl jó...csak csináljátok....fejetlenül...aztán zuhantok mint vak ló a gödörbe... Azt is tudom, hogy mindezt fölöslegesen mondtam el, s lepontozás jár emiatt, de nem érdekel engem... De én átgondolnék dolgokat a helyedben... (2o-L)
hogy tudom rühelleni ezt a XXI. századi blablát...mi a francért kéne "szexeljen" egy 15 éves gyerek, hangsúlyozom GYEREK. én is a "XXI." században nõttem fel, mégsem k.rtam már 15 évesen...persze voltak akik megtették körülöttem is, azok is olyanok lettek, amilyenek... (a 2o L voltam)
szerintem a pettinghez is fiatal vagy, de nem tudom ezt neked kell tudni
nem gondolnám h ribanc volt attól, hogy 15 évesen pettingelt. ez a XXI. század itt teljesen elfogadott az ilyen, sõt... becsülni kéne h a kérdezõ 15éves fejjel szeretné még tartogatni a szüzességét, a mai ennyi idõs csajok (elnézést a kifejezésért) de orrba szájba d*gatják magukat, még a jóval fiatalabbak is . szerintem ha késznek érzed magad a pettinghez vagy akár a szexhez és megbízol a barátodban nyugodtan tedd meg de tényleg csak akkor ! egyébként meg várj vele és addig is fedezzétek fel egymás testét :)
Utolsó, amiért te r.ibanc voltál anno, attól még ne biztass már egy gyereket.
mire várjon basszus??15 évesen ne hogy már ne lehessen prettingelni??!! szüzességedet még tartopgasd, na de a petting az mehet. én elõször kb fél évig elvoltam ennyi éávesen, most 28 vagyok, de a mi idõnkbe is pettingeltek a 15-16 évesek. nem vagyunk már az õskorban, és baj az nem származhat belõle
*másképp
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D mongyuk azoknak nem igazán jár köszönet, akik csak a "szex" szót és a "15 évesvagyok"-ot látták meg, és a többit el sem olvasták. :)
Szerintem nem kell elsietni semmit. Én 23 éves vagyok, de sosem rohantam semmibe bele. Minden sráccal, akivel összejöttem valaha, ugyanonnan kezdtem. Elõször csak csók és ölelés, aztán simogatások, masszírozás, közös filmezés, összebújás, aztán jöhet a petting, de azt is csak úgy fokozatosan. Mostani párommal is még csak a pettingig jutottunk, de azért nem rekedtünk meg a kezdõ szinten. Vagyis konkrét aktus még nem volt, és még egy ideig nem is szeretném. Kellemes ez, és szerencsés vagyok, hogy õ sem az a díszhuszár. Nem akar siettetni, nem akar fejest ugrani az ágyba, jó neki az én tempóm. A megfontoltság sokkal jobban tetszik. Tudom, milyen vágyai vannak, tudom, hogyan szeretném azokat kielégíteni, tudom, hogyan érintsem meg, hogyan bújjak hozzá, tudom, mi a jó neki. Mert volt idõm kitapasztalni. Másfél éve vagyunk együtt, és nagyon jól kiegészítjük egymást. Ezzel azt akarom csak mondani, hogy bõven ráérsz még a szex-szel, semmit nem kell elsietni. Ismerkedjetek egymás testével, egymás vágyaival, és ha már igazán képben vagytok, jöhet bármi. :)

Hogyan tudnám a barátomat rávezetni arra h pettingelni szeretnék?

Legjobb válasz: simogasd a combját, majd a farkát.. ennyi. milyen bonyolultabb dologra gondoltál?

simogasd a combját, majd a farkát.. ennyi. milyen bonyolultabb dologra gondoltál?
"Drágám, pettingelni szeretnék!"
Csókolózás közben vezesd a kezét a cicidre, combod közé, és a te kezed is tévedjen az õ combjai közé. A többi már megy magától.
mióta jártok, hány évesek vagytok?
Hú! hát van olyan fiu akit nehéz rávenni? micsoda problémák:) megfogod a kezét és odateszed ahová szeretnéd hogy nyúlkáljon, szerintem már meg is értené hogy mit akarsz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kopmmenteket! sokat segitettetek már evvel is de lenne mégvalami megbántotam õt és segitségre lenne szügségem h engesztelhetem ki szombaton találkozok vele legközelebb és szeretném ha megbocsájtana. gondoltam veszek neki vmi kis személyes aproségot de fogalmam sincs mit. segitenétek?
SEHOGY!!!! Hívj fel inkább engem.
24 éves pasi vagyok Igen, ahogyan fennt írták, az lehetséges, hogy fél, hogy kicsinek találod a péniszét. Ugynanis ettõl én is féltem , mert kicsi méretem van, 12 centi mereven. Elsõ pettingelési alkalomkor megijedtem, hogy nem fogok tudni örömet adni a lánynak, és elutasítottam, majd hazamentem. Ekkor megbántam, mert vágytam egy nõ érintésére, de féltem. Ekkor felhivtam, és megkértem, hogy másnap találkozzunk, mert ugy gondoltam, hogy nincs veszíteni valóm. Találkoztam vele, de estefelé, sétáltunk, és amikor megint hazakísértem, akkor halkan elmondtam neki, hogy mi miatt utasitottam el elõzõ nap. Csak nevetett, és felmentünk hozzá, akkor is féltem, de a fülembe súgta, hogy nagyon nagyon kíván engem, és nem érdekli semmi. Erre nagyon beindultam, és csodás este volt :) rendes lány volt. :) súgj te is a fülébe, ugy, hogy ahogyan súgod a szád szinte érjen a füléhez, hogy testi kontaktus is legyen, majd hagyd közel a fejed és lassan menj lejebb, és csókold meg a nyakát, szerintem nem fog tudni ellenállni, és ott helyben leteper :)
Hát ez érdekes, fordítva szokott ez probléma lenni:) Biztos félénk srác, meg elsõ vagyneki meg ilyesmi, valószínûleg fél hogy nem fog neked tetszeni, vagy kicsinek találod a péniszé, stb. Ez alapján viszonyulj hozzá, suttogd neki hogy szereted, és hogy kívánod. Kizárt hogy ellen tudjon állni:) 22/F
Kösd az ágyhoz:D
A kérdező hozzászólása: probálkoztunk már de a fiú csak anyitengedettmég eddig h hozzáérjek ruhán keresztül sajnos továbbnemmentünk de énmár eléggé szeretnék többetis és nemtudom hogyan tudnám a fiúnál elérni h ne állitsonle:)
Mert egy fiút olyan nehéz az ilyenre ráenni "Nincs kedved kipróbálni a pettinget?"
"édes, nem próbálunk ki valamit?" izgasd fel... simogasd... vetkõztesd.. csak rájön mit akarsz, ha nem akkor mondd meg tisztán
Ha megbántottad, kérj bocsánatot. Ennél nem sok jobb módszer van. Én tudom, hogy engem hogy lehetne kiengesztelni, de nem ismerem a barátod. Ha a pettingre nem tudod rávenni, akkor ne szexuális téren indulj el, hanem fõzzél Neki valami finomat, vagy hívd el moziba. Vagy mittom én mit szeret csinálni. Mosd le, és takarítsd ki a kocsiját, vagy bármi szokatlan dologgal.

A barátom szűz én már nem. Pár napja kezdtünk el pettingelni, de nagyon durva. Mondom neki, hogy ne csinálja úgy vagy elhúzom a kezét, de úgy tűnik nem nagyon érti, pár perc múlva csak csinálja tovább ugyanúgy. Mit csináljak?

Neki még nem volt egyáltalán kapcsolata. Fogalma sincs, hogy kell bánni a n?kkel. Semmi gyengédséget nem érzek irányából, pedig azt igényelném. Igyekszem segíteni neki, de nagyon nem érez rá a dolgokra. Attól is tartok, hogy rossz érzés lesz benne, ha mindig rászólok vmiért, aztán már közeledni sem mer, márpedig mindig rá kell szólnom vmiért. Azt hiszem túl sok pornót nézett és tévképzetei vannak a szexet, pettinget illet?en.

Legjobb válasz: azt már próbáltad hogy játék: lefexetek 1más mellé.. és megmondod neki hogy most elrabolod a kezét, õ csak haggya, és elkezded magad simogatni vele... azonkívül hogy nagyon nagyon felizgul, ha látja rajtad hogy amit épp csinálsz (a kezével) mennyire élvezi, talán ráérez. sok sikert :)

azt már próbáltad hogy játék: lefexetek 1más mellé.. és megmondod neki hogy most elrabolod a kezét, õ csak haggya, és elkezded magad simogatni vele... azonkívül hogy nagyon nagyon felizgul, ha látja rajtad hogy amit épp csinálsz (a kezével) mennyire élvezi, talán ráérez. sok sikert :)
Az elsõ válaszoló leírta, amit én is ajánlanék, viszont annyit még hozzátennék, ha nem vagytok szégyenlõsek, akkor /vagyis TE/masztizz elötte.
ne haragudj, de megkérdezhetem hogy hány éves? azért a pasik az anatómiával tisztában szoktak lenni.. legalábbis engem mindíg érdekelt... amugy: ha meg tudtok ilyen dolgokat is beszélni, akkor tényleg le kéne ülni... mert azért egy jó kapcsolathoz a jó szex is hozzátartozik.
semmikképp se hagyd hogy rosszul csinálja! ja elõzõ meg elsõ voltam
HUUUUUelég önfejûnek tûnik:(Sajna én is voltam szûz fiúval, tudom mirõl beszélsz...Engedd benyúlni a bugyidba, és mivel nem vagy még nedves, hülyénfog hangzani, de nyálazd meg az ujjait, úgy hogy vedd õket a szádba és utána vezezsd a kezét.Viszont, ha nagyon önfejû és azt gondolja, hogy õ mindent tud, mond meg neki, hogy nem jó neked.Bár ezt amúgyis a tudtára kell adnod nyomatékosan.Ha ezek után sem változtat, talán nem kellene rá pazarólnod az idõdet:(
szerintem õszintén mondd el neki, amit ide leírtál, ha megsértõdik, ha nem, nincs más megoldás. egyébként nálam az vált be mikor tanítgattam a barátomat, h tükröztük egymást. úgyértem lefeküdtünk egymás mellé, és mondtam h csinálja ugyan azt amit én neki. ugyanolyan finoman, gyengéden, pont ugyan ott. természetesen benyálaztam az ujjamat, mielõtt a makkján kezdtem körözni, így õ is megtette és egész kellemes volt, h így ingerelte a csiklóm :D
ha valaki durva, nem azért durva mert nem volt még nõvel, hanem iilyen alapból is én elsõ alkalommal is nagyon óvatos voltam, igyekeztem finom és érzéki lenni, mert azért már bocsánat, lehet, hogy valaki szûz, de azért ha fiú, a saját farkát fogdossa már pár éve, tehát nem ebszolút tapasztalatlan és ha a kedvesem azt mondta, hogy ezt inkább így, ezt meg úgy akkor igyekeztem úgy csinálni, mint ahogy én is szóltam, hogy ez kellemetlen, ezt meg szeretem szvsz mindenki más, és meg kell tanulni egymás testét, ha már nem vagy szûz akkor is te hogy csinálod, hogy nem tud elmenni? feküdjön le, és kényeztesd te, ha nem tud elmenni, õ ne csináljon semmit vezesd be az érzékiség mélyebb bugyraiba
A kérdező hozzászólása: Én kényeztetem, de nem tud elmenni. Amikor magának csinálja, akkor sem, mármint, amikor elõttem csinálja. Azzal van a bibi, hogy képbe kerültem. Egyedül megy neki. Az meg elég xar érzés, h én csak lessek és semmit nem viszonoz...
csak a tövét és azt is vadul? krém vagy síkosító, és kezd el nagyon finoman siogatni a makkja alját, vagy a fitymáját hátrahúzva a peremét ha ezt agressziven elhárítja, és ha agressziiv marad akkor is, ha kedvesen szólsz hozzá, gondold végig akarsz e tõle még valamit ez az ember nem tanult meg normálisan maszturbálni és ha nem partnered ebben, akkor azt mondanám, keress valaki mást 10 év múlva simán megver ha részegen megy haza
A kérdező hozzászólása: Akkor szól rám, ha úgy húzogatom a fitymáját, hogy ráhúzom a makkra. Amíg csak a törzsén húzgálom, nincs gond. Amikor finoman simiztem a makkját és a peremét, nem szólt semmit, hogy jó volt-e neki vagy sem, de már félek hozzáérni... Én azt látom, hogy gyorsan és hosszan kell verni neki. Eddigi tapasztalataim szerint viszont nem így volt. Lassan kezdeni, a végén begyorsítani és a makk peremét is ingerelni.
mindenki más van akinek hiperérzékeny a makkja, másnak meg a makkját szereti van akinek a golyóihoz hozzá sem szabad érni, más meg szereti ha masszirozzák, megmarkolják
Pornó van a dologban? Akkor neki már jó alapos tévképzetei lehetnek a szexrõl. Az katasztrofális, hogy nem tanúsít gyengédséget. Nekem gyanús, hogy te csak egy élõ szexuális tárgy vagy neki. Örül, hogy talált egy nõt, akin a látottakat kipróbálhatja. Talán pornóval szokott maszturbálni. Szerintem azzal lõttek a normális szexuális életnek, ha valaki erre rászokott. Azzal, hogy szûz, nem kellene probléma legyen. Az én párom is szûz volt, de semmi ilyet nála nem tapasztaltam! Õ egy kocka pornót se nézett soha. Mindig is tisztelte bennem a nõt, és nagyon gyengéd volt. Szerintem vigyázz vele, és keress új barátot. Ez a pornó egy istencsapása!
na, hogy alakult a dolog? hogy oldottad meg?
õõõ... ez így elég siralmas... mindenképpen fontold meg hogy megéri e.. nekem elkerekedett a szemem, mikor olvastam ezt az uccsó hozzászólást... azért ezt elég durvának találom..
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy igazán fel sem izgat, szal nem is csoda, ha fáj... Azt hiszi pár puszi elég, hogy felizguljak, de nem. Pedig nem vagyok túl komplikált eset, igaz még a legnagyobb titkot nem árultam el, mivel tudja facsarhatóvá tenni a bugyim :) Kérdés, hogy ha tudtára adom, hasznosítaná-e a tippet. Egyelõre nem nagyon látom rajta a tanulni akarást. Márpedig nekem hiányérzetem van. Nem elég odaadó, figyelmes, ha õszinte akarok lenni, egyáltalán nem az. Talán azért, mert úgy gondolja, nem kell rám akkora figyelmet fordítania, mert már nem vagyok szûz? Vagy ilyen az alaptermészete? Nehéz kérdés... Változhat még ez a dolog? Igazából azt hiszem, észre sem venné, ha nem engedném hozzám érni. Többet ügyködök én rajta, mint õ rajtam... Azért vagyok türelemmel, mert nem tudhatom még, hogy csak a kezdeti nehézségekrõl van szó, vagy teljesen mûködõképtelen a szexuális kapcsolat közöttünk, mert egyáltalán nem passzolnak az igényeink. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz egy kezdõvel...
õõõ ha nem haragszol meg, én azt gondolom, hogy ha nem érdekli hogy neked jó legyen, akkor vele elég nagy gáz van... énis elkezdtem valahol, és bénáztam mint mindenki, de szerettem volna kielégíteni a barátnõmet, és nagyon hálás voltam neki, ha rávezett hogy mi a jó neki. ha megmutatod neki és besértõdik + nem hajlandó veled errõl dumálni ill nem halgat rád, akk van egy radikális ötletem... ne hagyd hogy hozzádérjen... ha ezen észbekap, akk van némi esély... elsõ voltam.
ne pettingelés közben veszekedj rá, mert így nem fog közeledni hozzád, hanem inkább akkor beszéljétek eg a dolgot amikor nem csináljátok kérdezd meg tõle hogy õ mit szeret hogy izgasd meg hasonlók és mond el te is hogy mire vágysz és utánna próbáljátok ki
A kérdező hozzászólása: Olyat csináltunk már, hogy mivel fájt, elkaptam a kezét és odairányítottam, ahol jól esik és szóltam milyen erõsen csinálhatja. Vhogy a csiklómat sem nagyon találja. Az a baj, hogy bugyin keresztül ingerel és az marhára kellemetlen tud lenni, pláne, hogy erõsen nyomkod. Van, hogy a péniszével bökdös, de azzal is mint az állat. Túl durva. Hiába szólok, õ akarja csinálni és csak csinálja tovább... A problémát súlyosbítja, hogy mindezt órákon keresztül, mert fel van izgulva, de nem tud elmenni, bármeddig is izgatom... Ez nekem már sok. Hiába próbáltam vele errõl beszélni. Annyira el van varázsolva, hisz neki minden új. Nem bír magával. A másik probléma, hogy nem tud elélvezni és már teljesen kivan, ideges, zavart és elutasít, mert fél, hogy újra csõdöt mond. Én mondtam neki, hogy ne erõltessük (õ erõlteti), mert annál rosszabb, de már teljesen rágörcsölt a dologra. Most viszont már azt mondja, inkább meg se próbáljuk, hogy izgassam, mert rosszul érzi magát, hogy nem tud elmenni.
A kérdező hozzászólása: Nem veszekszem, csak próbálom irányítani és tanítgatni. Most hagyjam, hogy kedve szerint cselekedjen és fájdalmat okozzon nekem??? Ha nem szólok rá, akkor rosszul tanulja meg, rossz beidegzõdései lesznek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy én elmondom neki, mi hogy jó, de sajnos õ nem nagyon tudja, hisz nem volt még nõvel. Nem ismeri még a saját testi reakcióit. Annyit tudok, hogy nem szereti, ha a makkjához érek, a törzsét kell ingerelni és piszkosul gyorsan kell verni neki. Orállal még nem próbálkoztam, de már nem is nagyon merek, mert mindig rámszól, ha a makkját ingerlem.
A kérdező hozzászólása: Õ 23, én 24.
egyet kell értenem
A kérdező hozzászólása: Na hát ez az...Száraz kézzel bugyin keresztül csiklót ingerelni...Brrrrr. Úgy látom nem is nagyon érdekli, hogy mi eshet nekem jól, az a lényeg, hogy õ jól érezze magát... Én nem tudom õ hogy gondolkozik, de nálam alap volt, hogy utána olvassak a dolgoknak, mielõtt elkezdtem szexuális életet élni. Szerintem õ még elméletileg sincs tisztában a dolgokkal, mert leragadt a pornó-nézésnél, amibõl semmi hasznos dolgot nem lehet ellesni. Arra gondoltam, hogy van pár oktató dvd-m (bár inkább szexpózokról) és meg kéne nézni együtt, vagy pedig megmutatok neki pár cikket a témában, amibõl hasznos infókat leshet el. Mit gondoltok?
Ettõl csak besértõdne, tudod a férfiúi híúság.Hát igen, a pornó filmekbõl sokat nem tanulnak a fiúk./én vagyok, aki már volt szûz pasival/Engem a szûz fiúm, amikor eljutottunk a sexig, dobált az ágyban, mint egy rongyot.Mire tetszett volna valami, pózt váltott, hozzáérni a péniszéhez tilos volt, mert hátha elsül stb...FÁRASZTÓ VOLT.Esetleg próbáljátok ki a sikosítót, meg kell értenie, hogy számodra is kellemetlen így a dolog.Lehet, hogy az õ makkja is száraz, azért nem engedi, hogy megérintsd?Ezt sürgõsen meg kell beszélnetek, vagy az ágyban legyél te a fõnök!
A kérdező hozzászólása: Azóta is együtt vagyunk, de úgy tûnik a kezdeti szexuális nehézségek továbbra is megvannak és a kapcsolatunk a végéhez közeledik. Õ megtanulta hellyel - közzel használni a testét, viszont az enyémmel ugyanúgy nem tud bánni. Átfordult az egész részemrõl libidócsökkenésbe. Lehet kár volt erõltetni és a kezdeti figyelmeztetõ jelekre nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!