Találatok a következő kifejezésre: A barátommal néznék egymást ahogy magunkat (1 db)

A barátommal szívesen néznék egymást ahogy magunkat elégítjük ki de hogy fogjunk hozzá. Hogy kezdjünk bele?

elég gyávák vagyunk szal vmi szolídat légyszi!

Legjobb válasz: Miért csak nézni akarjátok egymást? Állj a párod elé mond neki, hogy szeressen. Ha nem érti mond neki, hogy csókolgasson, simogasson és éreztesse hogy szeret. Ha ebbõl sem ért akkor öld meg a hangulatot és magyarázd el neki, hogy fel kéne izgasson téged..

Miért csak nézni akarjátok egymást? Állj a párod elé mond neki, hogy szeressen. Ha nem érti mond neki, hogy csókolgasson, simogasson és éreztesse hogy szeret. Ha ebbõl sem ért akkor öld meg a hangulatot és magyarázd el neki, hogy fel kéne izgasson téged..
Mit akarsz szolidat? Most írtad le mit akartok. A barátod húzkodja a farkát, te meg ujjal izgatod magad. Mit akarsz még szolidabbat? Msn-en csináljátok webkamerával akkor még közvetettebb az inger, vagy telefonon, de ha még szolidabbat akartok akkor e-mailben, vagy postai levelezõlapon, sms-ben...
A kérdező hozzászólása: Nem oltásokat kérek, meg fikázásokat.Köszi
Elsõ lépésként nézzetek egymásra!
Ezt ne vedd oltásnak, de pontosan így: Nézzétek egymást, ahogy önkielégítést végeztek.
Elõször bebújhattok takaró alá. Ott is meg lehet mindent találni... ha nem megy rögtön, keresgéljetek csak! Késõbb majd úgyis lecsúszik, magától is :-)
Mi például úgy kezdtünk, hogy felelsz vagy merszet játszottunk. :) Elõször több volt a felelsz (természetesen szexuális kérdések voltak, kifejtõs válaszokkal) aztán jött a mersz része... pl. vedd le a pólód... nacid... stb... aztán pár felelsz. Elég jól ellehet ezt játszani, a beszélgetés résszel 'izgattuk' fel egymást, a velõs szexválaszokkal, úgy, hogy szemben ültünk egymással az ágyon és végig egymás szemébe néztünk, de nem érintettük meg egymást... Aztán jött, hogy picit simogassam magam bugyin keresztül, aztán, hogy õ is naci le, majd így tovább és elértünk oda ahol a párok közötti pici szégyenlõsség is elmúlik. Jött olyan mersz is ami vicces volt, volt, hogy az ujjammal kényesztessem magam stb... Oda vissza alapon. Aztán természetesen 1-1 póz, aztán egy kis orál is volt benne, a vége pedig vad szeretkezés lett. Elõjátéknak nagyon bejött és a kíváncsiságomnak is jót tett. :D
A kérdező hozzászólása: Na ez nagyon tetszik, köszi.
Szivesen:) Nekünk bejött. Sok sikert! :D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van ez? Ujjazás után sötétbarna folyás?

legutóbb nem sokkal utána kimentem wcre és kicsit véreztem is azután ismét barna.. már nem az első..de nem fáj.. nem is kell h megjöjjön még..szűz vagyok.
értelmes válaszokat várok.. aki poénkodik az ne is írjon!

5

Ti mikor szexeltetek előszőr?

18

Meleg gimis fiúk! Huszonéves is ismerkednétek vagy csak a saját korosztályotok ok?

Csak mert azt tapasztalom, hogy a 20 év egy lélektani határ a 16-19 év közöttiek közt.:(

6

Magaslesen szeretkezett már valaki?

Erdő, séta, sötétedés, a megfelelő személy társaságában...
Felmerült bennem, hogy vajon milyen lehet; ha lesz barátnőm én ki szeretném próbálni :P

8

Miért lehet az, hogy nem élvezem a szexet? Mit tehetnék ezellen?

Pár hónapja vagyok együtt a barátommal. Nekem ő volt az első, akivel lefeküdtem, de ő már több nővel is volt előttem (tehát nem tapasztalatlan). Egyáltalán nem kicsi a pénisze. Az első pár alkalom még fájt is, de azóta nem élvezem. Akkor amikor fájt, élveztem, szerintem azért, mert éreztem is valamit, de azóta nem igazán. Az előjátékot viszont élvezem, az ujjazás nagyon jó... Nem akartam neki mondani, félek, hogy megbántanám... Tudom, meg látom, hogy ő élvezi, nagyon szeret és azt akarja, hogy a legjobb legyen nekem. Ezért szoktam tettetni, hogy én is élvezem... Szerintem velem van a baj. Az oké, hogy valahogy ezt elmondom neki (mondjuk azt se tudom hogy mondhatnám, hogy ez neki ne essen rosszul), de akkor még nincs megoldva a helyzet. Hogy mondhatnám el neki? És mit csináljak/csináljunk, hogy én is élvezhessem? Ti si voltatok már így?

6

Lányok! Ha elmentek egy férfi masszőrhöz egy masszázsra, akkor nem szoktatok attól félni, hogy meg akar titeket dugni?

3

Valaki leírná hogy hogyan kell jól felhúzni az ovszert anélkül hogy levegő maradna benne? Mert én befogtam a sperma tasakot de attól még maradt benne levegő. Normális válaszokat lécci?

6

Békéscsabán hol lehet óvszert venni, ha bezárt a DM? XD

10

Leszbikus, biszexuális lányok! Valaki ismeredni? 22/N

;-)

9

Azzal állt elő a férjem, hogy el akar fenekelni. Ez mennyire normális? Engedjem meg neki?

Valakinek volt már ebben része? Miért akar valaki ilyet? Igaz, hogy szokott pornót nézni(amiért szintén kissé haragszom), de ez már kicsit sok, nem?

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!