Találatok a következő kifejezésre: A barátommal néznék egymást ahogy magunkat (1 db)

A barátommal szívesen néznék egymást ahogy magunkat elégítjük ki de hogy fogjunk hozzá. Hogy kezdjünk bele?

elég gyávák vagyunk szal vmi szolídat légyszi!

Legjobb válasz: Miért csak nézni akarjátok egymást? Állj a párod elé mond neki, hogy szeressen. Ha nem érti mond neki, hogy csókolgasson, simogasson és éreztesse hogy szeret. Ha ebbõl sem ért akkor öld meg a hangulatot és magyarázd el neki, hogy fel kéne izgasson téged..

Miért csak nézni akarjátok egymást? Állj a párod elé mond neki, hogy szeressen. Ha nem érti mond neki, hogy csókolgasson, simogasson és éreztesse hogy szeret. Ha ebbõl sem ért akkor öld meg a hangulatot és magyarázd el neki, hogy fel kéne izgasson téged..
Mit akarsz szolidat? Most írtad le mit akartok. A barátod húzkodja a farkát, te meg ujjal izgatod magad. Mit akarsz még szolidabbat? Msn-en csináljátok webkamerával akkor még közvetettebb az inger, vagy telefonon, de ha még szolidabbat akartok akkor e-mailben, vagy postai levelezõlapon, sms-ben...
A kérdező hozzászólása: Nem oltásokat kérek, meg fikázásokat.Köszi
Elsõ lépésként nézzetek egymásra!
Ezt ne vedd oltásnak, de pontosan így: Nézzétek egymást, ahogy önkielégítést végeztek.
Elõször bebújhattok takaró alá. Ott is meg lehet mindent találni... ha nem megy rögtön, keresgéljetek csak! Késõbb majd úgyis lecsúszik, magától is :-)
Mi például úgy kezdtünk, hogy felelsz vagy merszet játszottunk. :) Elõször több volt a felelsz (természetesen szexuális kérdések voltak, kifejtõs válaszokkal) aztán jött a mersz része... pl. vedd le a pólód... nacid... stb... aztán pár felelsz. Elég jól ellehet ezt játszani, a beszélgetés résszel 'izgattuk' fel egymást, a velõs szexválaszokkal, úgy, hogy szemben ültünk egymással az ágyon és végig egymás szemébe néztünk, de nem érintettük meg egymást... Aztán jött, hogy picit simogassam magam bugyin keresztül, aztán, hogy õ is naci le, majd így tovább és elértünk oda ahol a párok közötti pici szégyenlõsség is elmúlik. Jött olyan mersz is ami vicces volt, volt, hogy az ujjammal kényesztessem magam stb... Oda vissza alapon. Aztán természetesen 1-1 póz, aztán egy kis orál is volt benne, a vége pedig vad szeretkezés lett. Elõjátéknak nagyon bejött és a kíváncsiságomnak is jót tett. :D
A kérdező hozzászólása: Na ez nagyon tetszik, köszi.
Szivesen:) Nekünk bejött. Sok sikert! :D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Orális szex mindig kellemes a férfinak, és sokszor eszükbe jut?

3

Fiúk, férfiak! Ti milyen jelekből jöttök rá, ha egy lány szexelne veletek?

Nyíltan kimondani félek. Hogy közeledjek felé,úgy hogy rájöjjön.
Kívánom minden részét a pasinak. Szerintem ő is benne lenne,de nem mondja ki csak utalgat rá.Mit csináljak? Szexuális felajánlást nem kérek és ne hülyeségeket írkáljatok. Köszönöm

13

Meleg fiúk, ha olyan vágyam van, hogy srácként egy srác "kihasznál" az már bi hajlam?

Kipróbálnám, hogy egy fiatal vékony srác megköti a kezem és ezek után kiveri a farkam, ami közben fogdosnom kell mondjuk az övét és tűrnöm ha simogatja a testem vagy ilyesmi. Néha ez a vágyam, de aztán elmegy a kedvem tőle. A lényeg, hogy a neten olvasgattam most elég sokat. Szerintük érdemes kiélni ha van ilyesmi, hátha már nem izgat. Ti hogy látjátok? Bi hajlam lenne ez? Vagy csak izgalom? A kamaszkori kíváncsiskodásnak nem mondanám, mert a huszaséveimben vagyok már.

5

A harmincas férfiakat mennyire izgatja, hogy egy 4-5 eves kapcsolatot úgy frissítsenek föl, hogy bevesznek egy lányt harmadiknak?

16

Ha hideg vízbe mártom a spermás kezem, a sprmiumok életképtelenné válnak?

9

Lányok! Ti ha néztek pornót akkor milyen fajta pornót néztek?

4

Fiúk nektek milyen a punciideálotok? L

22

Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.

17

Komolyan gondolja, vagy csak arra kellek neki?

Van egy 20 éves férfi, akit már régóta ismerek. Mindig jóban voltunk, sokat beszéltünk, elmondta a titkait és ez kölcsönös volt. Nemrég adódott, hogy egy bulin, mind a ketten ittunk (Nem voltunk részegek.), és ő lekapott engem. Amióta megtörtént ez az eset, azóta már nem úgy tekintünk egymásra, mint barátok. Folyamatosan találkozni akar velem, bókolgat és szeretné, ha lefeküdnék vele. Én kívánom őt, de mivel már régóta ismerem, tudom, hogy nagy nőcsábász, ezért nem vagyok abban biztos, hogy jó döntés lenne-e lefeküdni vele. Viszont velem máshogy viselkedik, mint a többi lánnyal, és ezt nem tudom hova tenni. Csak jól színészkedik?

18 éves vagyok.

6

Fiúk! Volt már olyan, hogy szinte beleszerettetek valakibe, de amikor először szexre került a sor, nem tetszett a puncija a csajnak? :/

És ilyenkor mit csináltatok? (23/F)

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!