Találatok a következő kifejezésre: A barátommal néznék (234 db)

Mit csináljak hogy ne érezzem magam kellemetlenül mikor a barátom néz miközben élvezkedem?

Egyszer?en zavarban érzem magam miközben néz, én meg ott élvezem a dolgot,kitudja milyen fejet vágok közbe :D Ráadásul mostanság rászoktam arra hogy hangot is adok tetszésemnek...de valahogy ezt is szégyellem vagy nem tudom. 3 hónapja vagyunk együtt ha ez számít. 18/L

Legjobb válasz: A pasik többsége szereti látni/hallani, ha a barátnõjük épp nagyon élvezi, ami történik. Emiatt ne érezd magad zavarban, mert ha erre koncentrálsz, az egésznek elveszi a hangulatát. Téged sem zavar gondolom, hogy a párod milyen arcot vág, és milyen hangot ad ki :) Csak nyugodtan hangoskodj, nincs ilyenekbõl gond :)

A pasik többsége szereti látni/hallani, ha a barátnõjük épp nagyon élvezi, ami történik. Emiatt ne érezd magad zavarban, mert ha erre koncentrálsz, az egésznek elveszi a hangulatát. Téged sem zavar gondolom, hogy a párod milyen arcot vág, és milyen hangot ad ki :) Csak nyugodtan hangoskodj, nincs ilyenekbõl gond :)
nyugi, minden pasinak tetszik:DD
az isteni ez csak izgatja azzal meg ne foglalkozz h néz tetszel neki olyankor is nagyon
Ne szorongjál már!
bárcsak az én barátnõm is játszana magával :)
Szeretném ha az én barátnöm lennél. :) Engem még jobban felizgat ha hangot ad ki közben a hölgy mert az azt jelenti, hogy tetszik neki amit csinálok.
Gondolkozz milyen fordított esetben- nyilván te is szereted látni, ahogyan a barátod élvez, ez kölcsönösen is érvényes.
Szia draga, en egy nos ferfi vagyok, es az en felesegem is szokott maszturbalni, foleg akkor amikor furdik, tusol, engem nagyon fel izgat a latvanya, es biztos a baratod is igy van vele, es akkor a ferfi ugy erzi hogy neki is kell, es ez jo dolog, ugyhogy ezen ne tord a kis fejecsked mert ez egyaltalan nem gaz, szia.

A barátom nézi az elõzményeimet a laptopomon, nagyon zavar. Mit tegyek?

Hétköznap 1 max. 2 nap itt alszik nálam.Mindig megnézi az elõzményeimet,és volt már példa arra is sajnos hogy a szekrényembe turkált...

Legjobb válasz: "Azt mondta õ nem akarja folytatni így." Oké, drágám! Ciao!

"Azt mondta õ nem akarja folytatni így." Oké, drágám! Ciao!
A kérdező hozzászólása: Arról nem beszélve hogy õ rendszeresen néz, én egy kezemen meg tudom számolni eddigi életemben hányszor néztem.
Elég gyökér a barátod hogy ilyet csinál. Hozz létre egy korlátozott felhasználói fiókot a gépeden, és amikor jön a barátod, akkor azzal lépj be neki. Vagy pedig erre való a , , privát böngészés", firefoxban, chromeban megtalálható. Ez a mód nem rögzíti az elõzményeket, és mindent töröl a böngészõ bezárásakor. Természetesen nem érinti a normál böngészést. Vegyél erõt magadon, és mond meg neki hogy Te nem akarod így folytatni, hogy egy jellemtelen kis sunyi pasival járj, aki nem meri megkérdezni amit akar, és inkább erkölcstelen módra turkál a privát szférádban.
Állítsd be, h ne mentse az elõzményeket. Viszont a pasit ki kéne dobnod... Egy kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, minden erre épül, ha õ nem bízik benned, dobd ki, mert csak rosszabb lesz és szenvedni fogsz...

A baratom nez leszbipornot, de ki nem allja annak a gondolatat, hogy en szajon pusziltam egy lanyt. Fiuk, ti hogy vagytok ezzel?

En azt hittem, hogy a fiuknak ez izgato, hogy ha belegondolnak hogy 2 csaj ... Es talan ki is akarjak probalni 3asban, de a baratom egyszeruen ra se akar gondolni arra hogy egy csaj hozzamerjen.

Legjobb válasz: szia más az mikor egy filmen látott dolog izgat, és más az amit a valóságban meg szeretnénk élni. szerintem két lehetséges oka van a tiltakozásának: 1. annyira szeret, hogy nem akar osztozkodni senkin veled 2. attól fél, hogy olyan élményben lesz részed, ami után esetleg vele szakítanál.. 26F

szia más az mikor egy filmen látott dolog izgat, és más az amit a valóságban meg szeretnénk élni. szerintem két lehetséges oka van a tiltakozásának: 1. annyira szeret, hogy nem akar osztozkodni senkin veled 2. attól fél, hogy olyan élményben lesz részed, ami után esetleg vele szakítanál.. 26F
utolso valaszolonak igaza van.... nekem biszex a bnom es hat... nem akarom h egy 3. is beszaljon.. pontosan ezmiatt a 2 pont miatt.
Sztem nagyon izgató.És ha barátod néz leszbipornót akkor nem értem, hogy mért nem tetszik neki ha szájon puszilsz egy lányt.Én elélveznék ott helyben:D:D:D:D.Jól gondolod legtöbb pasinak sztem az.Barátodnak nem.Nem tudsz mit tenni.Szokd meg;)

Nagyon zavar, hogy a barátom nézi a nőket az utcán. És még le is tagadja, ha rákérdezek. Mit tegyek, hogy ne idegesítsen annyira?

Legjobb válasz: Én nõkön látom ezt, és ezt rögtön elkönyveltem annak, hogy ezek sem lesznek együtt túl sokáig. A lány egyszerûen másra, többre, jobbra vágyik, szinte a tekintete segítséget kér,hogy ments ki uram ebbõl a már ezer soron kiunt kapcsolatból, te jobbnak nézel ki, mint akivel szenvedek, ezzel a pótlékkal, aki meg csak a semminél ér többet. Kb. úgy gondolom sok esetben így is megy ez. Ami a lényeg, elhiszem hogy zavar! :)) megalapozott. Én ha fülig szerelmes volnék egy nõbe, ott asszem megszünne a külvilág létezni, egyszerûen észre nem vennék mást a szerelmemen kívül. De ha már unom mint a a szar,akkor az elmém tudat alatt már keresi is a következõ potenciális partnerjelõltet. Lehet ellene küzdeni, de az ösztönöket nem lehet becsapni.

Én nõkön látom ezt, és ezt rögtön elkönyveltem annak, hogy ezek sem lesznek együtt túl sokáig. A lány egyszerûen másra, többre, jobbra vágyik, szinte a tekintete segítséget kér, hogy ments ki uram ebbõl a már ezer soron kiunt kapcsolatból, te jobbnak nézel ki, mint akivel szenvedek, ezzel a pótlékkal, aki meg csak a semminél ér többet. Kb. úgy gondolom sok esetben így is megy ez. Ami a lényeg, elhiszem hogy zavar! :) ) megalapozott. Én ha fülig szerelmes volnék egy nõbe, ott asszem megszünne a külvilág létezni, egyszerûen észre nem vennék mást a szerelmemen kívül. De ha már unom mint a a szar, akkor az elmém tudat alatt már keresi is a következõ potenciális partnerjelõltet. Lehet ellene küzdeni, de az ösztönöket nem lehet becsapni.
Milyen jó, hogy itt egyeseknek fogalmuk sincs az egészrõl. Minden normális, egészséges ember megnézi a másik nemût. És normális, épelméjû emberek nem problémáznak ez miatt.
Kérdezõ! Hadd hogy nézze a barátod a nõket. (Nem kell fölösleges probléma. Úgyis minden férfi megnézi õket.)
Lehet, hogy csak te képzelõdsz.
Nekem is csinálta, véleményezte is néha õket, de csak csipkelõdésbõl, mert én is megjegyeztem neki egy két jó pasit. Én úgy vagyok vele hogy amíg az én kezemet fogja, az én ágyamban alszik és a szíve is az enyém, addig a szeme nyugodtan kószálhat más idomain, nem zavar. Attól hogy kapcsolatban van, még nem kell szemellenzõt hordania, ahogy neked sem. Ha utánafordul, meg bunkó már tényleg, akkor azért jelezném hogy nem kóser a dolog.
4-es válaszolónál a pont, jól megfogalmazta a lényeget. De nem csak lányokra igaz.
Milyen jó, hogy itt egyesek mindenkirõl tudnak mindent és mindenkit ismernek! :D "Mindenki nézi a csajokat": Fenét! Azt biztos mindenki megnézi, aki valamiért feltûnõ, ez önkéntelen. De nem mindenki bámulja kocsányon lógó szemekkel sem a csajokat, sem a pasikat. De ha valaki meg is nézi egyik-másik kellemes külsejû másik nemût, nem kell belõle ügyet csinálni. viszont ha valaki már feltûnõen nyáladzik, az elõfordulhat, hogy a partnerének kellemetlen és megalázó. Ezt azért meg kell beszélni.
attól függ hogy nézi, ha csak rájuk néz oké, de ha még utánuk is fordul és véleményezi az gáz.. próbáld lesz4rni.
Mindenki megnézi a csajokat, még az is akinek a világ legjobb barátnõje van. Ne gondold, hogy fejben minden srác meg is dugja õket. Egyszer-kétszer fel hozhatod neki ha nagyon zavar, ha tényleg "levetkõzteti" szemeivel a csajt, de allándó figyelmeztetés nem tesz jót a kapcsolatnak, ami nem mindig baj.
Akkor én hülye vagyok, mert én nem nézem, szerencsére van, kit nézzek. :D Nem baj, jó nekem így hülyén. :)
Nagyon jól leírta az igazságot a 8-as válaszoló.
Minek mondjátok el a barátaitoknak? Azért néznek bután, mert semmi közük hozzá.
R*banc vagy! Ügy lezárva!
Miért mondjátok el a barátaitoknak?:D
nem túlzás, hogy megmossátok, fontos a tisztálkodás, hogy nehogy elkapjatok valamit.
A kérdező hozzászólása: Az eddigi válaszólknak: Azért az szomorú, hogy évente alig 3 hetet vagyok Magyarországon, mégis tudok olvasni. Ti meg nem! Nagyon szégyen!
A kérdező hozzászólása: Nem értitek a kérdést! Nem vagyok magyar, nem tudok fogalmazni. Mi a barátainkkal megbeszéljük ki, mit csinál. Inkább, mit anyukáinkat kérdezzük. A kérdés pedig a tisztálkodásra vonatkozott!
És most nekünk is elmondod és nem túlzás ha hülyének nézünk.Mi a kérdés?
Ne mondd el senkinek, ez csak rátok tartozik. Ha neked beszámolna valaki a szexuális életérõl csak úgy, szerintem te is hülyén néznél rá...
ilyen intim dolog csak rád és a párodra tartozik ezért másnak semmi köze nincs hozzá és szerintem nem is nagyon érdekli õket. ilyeneket nem szokás barátoknak mesélni..
Sir Sarcasm-nak igaza van, semmi közük hozzá, ezért néznek hülyének..
de hülyék vagytok!
itt is hülyének néznek te
Mármint elmondani nekik? Igen, az. A többit már döntsétek el magatoknak.
de ne te legyél felháborodva, tényleg nem egyértelmû, hogy mire is vagy kíváncsi. de ha nem magyar vagy, akkor milyen nemzetiségû?:)

Másfél éves kapcsolat. A kapcsolatban mit érezhet a lány ha a barátja pornót néz?

Legjobb válasz: 2 éves kapcsolatban vagyok, nézem a pornót barátnõm tud róla de nem érdekli. Szerintem ez nem egy nagy ügy... minden férfi nézi a pornót valamilyen idõközönként.

2 éves kapcsolatban vagyok, nézem a pornót barátnõm tud róla de nem érdekli. Szerintem ez nem egy nagy ügy... minden férfi nézi a pornót valamilyen idõközönként.
lány vagyok, másfél éves kapcsolatban. szexeltek is, és akkor is nézed a pornót?
Együtt éltek barátoddal? A nap bármelyik percében ott vagy neki? Két éves kapcsolatom van, minden nap találkozunk, minden nap szeretkezünk, még néz pornót és egyáltalán nem zavar, mivel én is ugyan úgy szoktam. Mikor olyan hangulatban van az ember és nincs ott párja, miért kellene önmegtartóztatásban élnie? A pornó még nem bûn. A megcsalás viszont már az. De viszont van hogy pont arra vágyok hogy magamnak csinálhassam, nem kell figyelnem páromra, csak magamra, néha ez kell.
Az enyém két éves kapcsolat, és gyakran, ha nincs kedvünk komolyabb erõfeszítést tenni a szex érdekében, együtt nézzük a pornót és masztizunk. :)
Hadd nézze. Ezzel nem tesz semmi rosszat! Tanul egy csomó új dolgot, amit persze kipróbál veled! Lehet, hogy baromi jó lesz! Még jól is járhatsz azzal, hogy nézte!
Én úgy vagyok vele, hogy inkább nézzen pornót, mint ne nézzen és megcsaljon.
2 és fél éves kapcsolat, és nem zavar hogy nézi... attól még hogy van aki nem reklámozza, minden férfi néz pornót. ha nem sûrûn, de mindegyik néz...
nézném barátommal együtt L19

Miért van az, hogy akárki bnőmet bemutatom a barátomnak csak nőként nézi, nem emberként?

ma pl bejött a munkahelyemre, találkozott a kollégan?mmel, erre a melle és a feneke volt a lényeg diszkréten lestírolta.

Legjobb válasz: Most le leszek pontozva!:D De mit nézzen ,ha be mutattad neki, ha a szemébe néz akkor is azt mondod, hogy biztos bejön neki, ha a palafont nézi akkor meg bunkó, mert arra se méltatta, hogy oda figyeljen a barátnõdre.Így legalább megnézte és utcán is tuti felismeri:D:D Na a másik vakságot nem fogadott szerintem mikor összejöttetek.

A kérdező hozzászólása: az összes többi exbarátom tartotta a 3 lépést bnõimmel, kollegáimmal hidd el nem az én barátom az általános viselkedés, és egyik exem sem fogadott vakságot. és a stíroláshoz be sem kell mutatnom. elég ha mellém áll egy csaj. vagy szembejön. vagy velünk várja a buszt. vagy õ is várakozik orvosi rendelõben, vagy mellénk ült a moziban, vagy....vagy ....vagy....
Most le leszek pontozva!:D De mit nézzen , ha be mutattad neki, ha a szemébe néz akkor is azt mondod, hogy biztos bejön neki, ha a palafont nézi akkor meg bunkó, mert arra se méltatta, hogy oda figyeljen a barátnõdre.Így legalább megnézte és utcán is tuti felismeri:D:D Na a másik vakságot nem fogadott szerintem mikor összejöttetek.
A kérdező hozzászólása: a legrosszabb nem is ez, hanem hogy errõl nem is tehet, mert ez jellemkérdés. nem tud rajta változtatni. egyszer próbált már nem ránézni a csajokra és kényszeredetten nézte a földet. röhejes volt. köszönet az együttérzésekért legalább nem magamban keresem már a hibát.
szegény:( nagyon rossz lehet neked:S Én még akkor se nézem õket, ha nincs senkim....nem ha foglalt vagyok. Olyankor csak egy nõ létezik számomra.... Nagyon kellemetlen tud lenni, ha van valakit, és azt látod, hogy másra vágyik:S:S
A kérdező hozzászólása: és elmondanám, ha én lennék a bnõm helyében totál azt hinném, hogy bejövök neki! teljesen félreérthetõen viselkedik. már lefáradtam attól, hogy folyamatosan szólok érte. újabban hanyagolom, nem is tudja mi a bajom. már nem is akarok errõl vele beszélni, mert totál felesleges.
Tényleg nagyon gáz:S Múltkor egyik haverommal mentem, van barátnõje....jön szembe valaki...azt látom, hogy bámulja, majd amikor elmegy mellettünk, megfordul, hogy hátulról is megnézze:S Megkérdeztem , hogy "neked van barátnõd, nem.....?" válasz :" van, de õ nem ilyen szép" Azóta se akarok haverkodni vele:(
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éve vagyunk együtt de kezdetektõl fogva így viselkedik mindig azt vártam egyszer belefárad ebbe de nem. hát igen, nem is tudok benne bízni. de akkor látom nem csak engem zavar
Egy nõ képes egy férfira barátként tekinteni. Egy férfi egy nõre csak nagyon ritka esetben.
Én nem tudnék együtt lenni egy ilyen pasival. Mindenkiben a hódítani valót nézi. Sosem tudnék benne megbízni. Fõleg, fúj, milyen gáz már, hogy ott vagy te is, és egy harmadikat bámul. Gondolom a kolléganõ is észrevette, akkor meg még gázabb. Velem is szokott lenni, hogy pl megyek az utcán, és szembejön velem egy pár. A pasi már messzirõl végigmér, és nagyon szarul érzem magam. Annyira zavar, és mindig a szegény barátnõt sajnálom csak.
Szerintem mindenkit zavarna:S Elég gáz, hogy azt hiszi elõtted csak úgy nézhet másokat meg minden:S Mióta vagytok együtt? Érzed , hogy szeret?

Miért nem tudom elfogadni, hogy a barátom időnként-ha épp nincs velem- pornót néz, és önkielégítést végez?

Régen valahogy nem zavart ez a dolog, s?t, megmosolyogtam, és tudtam jól, hogy ez természetes dolog. Az utóbbi id?ben viszont olyan érzés ez nekem, mintha megcsalna, és más n?kr?l fantáziálna még akkor is, amikor velem van. Pedig tudom, hogy imád engem, és nagyon jó, változatos, szenvedélyes a szex közöttünk. Nem akarok önz?vé válni, kezdek rálépni erre az útra...

Legjobb válasz: én is nézek pornót nõ létemre, és igazából baromira nem hat meg... ez csak egy film, felizgat esetleg, de attól még tovább nem fog érdekelni... szóval én így állok a dologhoz, és pl együtt nézzük barátommal, akkor most mi van? és ha egyedül?... nem tudom, semmi extra...

én is nézek pornót nõ létemre, és igazából baromira nem hat meg... ez csak egy film, felizgat esetleg, de attól még tovább nem fog érdekelni... szóval én így állok a dologhoz, és pl együtt nézzük barátommal, akkor most mi van? és ha egyedül?... nem tudom, semmi extra...
Ti pin*t pöcögtettek, mi f*rk*t verünk-jó párkapcsolatban is. Miért fáj ez? Volt itt egy topik, hogy egy csaj erényövet hordatott a pasijával... Lassan ide ferdülünk.
Mert alap dolog , hogy ha az ember együtt van valakivel rá vágyik és nem más nõkre élvezkedni.Csak mivel egyre jobban próbálja beleerõltetni a világba sok férfi ennek a "természetességét" már sok nõ elbizonytalanodik és fájóan beletörõdik megmagyarázva magának , hogy úgy is vele van a pasija stb.Oké veled van, de belül számtalan ribanccal osztozkodsz.De ha nektek ez jó csináljátok. Ja és olyan nem létezik , hogy egy férfi minden egyes alkalommal, csak is kizárólag a látványért nézné, megnyugodhatsz kap mellé bõven mást is, ha nem is akarna.
Mióta vagytok együtt?Szerintem ez 1 normális dolog a pasiknál, fogadd el.A nõk is szoktak pornót nézni, önkielégítést végezni.
honnan tudjuk, hogy miért? amúgy fogadd el, tök természetes. az testi inger, szeretni meg téged szeret. és miért ne élvezkedhetne egyedül is?
Ne legyél naiv! Nincs olyan , hogy "szüksége van a pornóra".Ha annyira nem bír magával kiveri és kész.Különben is foglalja el magát, tanuljon , olvasson stb. és máris nem lesz annyi feles energiája.És nem önzõség elvárni a másiktól, hogy tiszteljen meg azzal, hogy nem más nõcskékre élvezkedik ha veled van.Ez jár neked!Nyilván nem lehet megtiltani neki , hogy nézze, szal vagy megalkudsz és beéred egy ilyen férfival , vagy keresel egy olyan aki többre értékel. 22l
Csajok mekkora prûdök vagytok..
#2, #6, #7 not sure if trolling or just stupid...
Én sem tudom elfogadni a pornót!nekem is megcsalásnak számít.nagyon együtt érzek veled.És ha most nézni, bármit mond késõbb is fogja!De nem tudsz mit tenni, minden pasi p..na hajhász!
Azért azt ne felejtsd el hogy a férfiak gondolatai elég gyakran a szex körül forognak, egyszerûen ilyen a természetük.. Egy nõnek meg jó ha hetente 2x eszébe jut..kis túlzással:)
Már nem azért, de köztudott tény, hogy a férfi termelõdése folyamatosan folyik, így önkielégítésre is szükség van. Te inkább szerintem örülj, mint hogy zavarjon, még mielõtt másik nõvel fekszik le. Mert ha sokat zaklatod emiatt, akkor biztos hogy ez fog történni.
A kérdező hozzászólása: Nem estem pánikba, mert lángol közöttünk a szerelem, és a szenvedély. Felmerül a kérdés, hogy akkor mit problémázok, mi? :) Nos, beszéltünk errõl a barátommal. Nekem nem az önkielégítéssel van problémám - mert arra szüksége van mindenkinek, ha nincs lehetõsége kiélni a vágyait partnerével - hanem a pornóval...de végül is, el tudom fogadni. Erre õ azt mondta, hogy õt is zavarná ha én pornót néznék maszturbálás közben, s más férfiakra csorgatnám a nyálam. (Ebbõl is látszik, hogy a szerelemben azért jelen van a birtoklási vágy, és az önzés jócskán.) Eredmény: nem kértem egy szóval sem soha (!), de õ maga mondta, hogy nem néz több pornót, mert kipróbálta puszta fantáziával, és mennyivel intenzívebb volt. Persze most mondhatjátok, hogy így is más nõkre gondolt, de nem számít. Az önkielégítés valóban nem hasonlítható össze a párok közötti intimitással. Ha együtt vagyunk, látom rajta, hogy imád, és úgy bánik velem, úgy néz rám, mint egy istennõre, s csupa szenvedély, vágyakozás, tûz az egész. Ez az, ami igazán számít.
persze "tiszta gáz és ciki ez" "Lehet jobb lenne ha megcsalna..." Vagy ez vagy az...nem hogy örülnétek
ha ennyire zavar hogy más nõkre maszturbál akkor csináj egy videót ahogyan izgatod magad és add oda neki hogy erre csinálja.
02:02 Pontosabban NEKED van szükséged ezekre és másnak meg elég a barátnõje.
Miért nem tudod elfogadni? Mert szar a felfogásod, azért:)
Egy idõ után minden kihûl, mindnekibõl ki lehet ábrándulni, gondolom pánikba vagy esve, és azt érzed hogy unódsz már rendesen. Ez természetes, de szerintem felesleges rúgkapálás, hagyni kell a dolgokat hogy menjenek, de korlátozni az életterében a férfiakat nem szabad, mert egy idõ után idegesítõvé válsz, és ezt modnom. Én önzõ dolognak tartom ezt a csak az enyém vagy és csak igenis velem és pfuuu! féle hozzáálást, a férfiaknak szükségük van az érzelem nélküli kielégülésre is, a változatosságra. F 26
A kérdező hozzászólása: Elképzelem, ahogy életem szerelme, vagy bármely más alfahímnek számító pasi éppen nézi a monitoron a pornót, és közben maszturbál. Abszolút nem férfias...:) Inkább olyan kis szerencsétlennek tûnik...
A kérdező hozzászólása: Már több, mint egy éve együtt vagyunk. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nem találkozunk minden nap, s a szexualitásra csak egy héten kb 2 alkalommal van lehetõségünk (ami nem feltétlenül 2 aktust jelent), és ilyenkor mindig nagyon kívánjuk egymást. Mindegyikõnknek nagy az étvágya, a fantáziája gazdag, ami jó. Mindig meg szoktuk beszélni, hogy mikor tart önkielégítést a másik. Mégis rossz érzéssel tölt el újabban, ahogy elképzelem, h más nõkre csorgatja a nyálát, és az õ látványuk segíti orgazmushoz. Lehet, hogy önzõ dolog ez. Mégsem tilthatom meg neki, hisz örömforrás. Õ azt mondja, hogy ha mindig lenne lehetõségünk akkor szerelmeskedni, amikor mi akarunk, akkor nem lenne szüksége pornóra.
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok, és ezt cáfolnom kell. nekem is eszembe jut a szex napjában többször is.

A barátom rengeteg pornót néz. Nem vagyok elég neki?

Tudom, hogy minden férfi néz, ez nem is zavar, inkább pornót nézzen mint más lánnyal csinálja. de ? nem hetente 1x vagy 2x hanem naponta többször. tinipornókat f?leg, meg amat?r tinipornót... ez elég sz*rul esik. mert még ha tényleg tökéletes n?ket nézegetne (mármint rendes pornósokat szilikonmellekkel meg szilikonszájjal meg póthajjal meg szétsminkelve) azt mondom oké. de ezek az amat?r pornók hááát nem tudom...

Legjobb válasz: Azt te csak hiszed, hogy az a tökéletes :D Amit a barátod néz AZ az igazi, hidd el :) Amúgy meg talán keveset vagytok ÚGY együtt..

Azt te csak hiszed, hogy az a tökéletes :D Amit a barátod néz AZ az igazi, hidd el :) Amúgy meg talán keveset vagytok ÚGY együtt..
A kérdező hozzászólása: tehát fiatal vagyok és neki a teltebb nõk jönnek be. így érted? akkor miért velem van, ha nem vagyok elég neki? ez vicc:D
"szóval én vagyok csak tizenéves. túlsúly 1 kg sincs rajtam, inkább vékony típusú vagyok mint túlsúlyos." Akkor van összefüggés a "választása" és az ilyen típusú filmek nézése között. :)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó ezt a természetes dolgot hagyjuk kérlek. ahogy az egyik válaszoló is írta, amikor még nem volt pornó is meg voltak nélküle. nem heti 1 pornó zavarna hanem napi 5 zavar. a barátom 4évvel idõsebb nálam õ 23, szóval én vagyok csak tizenéves. túlsúly 1 kg sincs rajtam, inkább vékony típusú vagyok mint túlsúlyos.
nagyis túlreagálod. az én pasim is néz pornót és nem zavar. vannak olyan férfiak, akiknek naponta többször is kell, ert ilyenek. ez ellen nem tudsz tenni. szüksége van rá, hogy kiegyensúlyozott legyen. amúgymeg valaki miért fantáziálna arról, amit amúgy is megkaphat. teljesen természetes egy kapcsolatban, hogy pornóvideókra veri. az olyan nõk, akiket említessz korántsem tökéletesek és én örülnék, hogy a barátomnak inkább a terészetes jön be. az oké, hogy ne nézegessen másokat, ezt meg tudjátok beszélni veszekedés nélkül is, ha képes vagy nem hisztizni.
Na igen, az nem mindegy hány évesek vagytok.Ha ti is tizenévesek akkor elmegy, de az szerintem korántsem normális, ha egy felnõtt pasi tinipornót néz. A tulsúlyról meg annyit, ha netán fenni is áll a dolog akkor miért nem válaszott a srác egy "ropit" ha neki az jön be?Ha jól olvasom egy friss kapcsolat, nem egy sokéves együttlétõl van szó ahol az idõ során felszedett az "asszony"(de a megismerkedéskor még vékony volt)...
Az attól függ. Nem lehet, hogy van rajtad egy kis túlsúly? Hány évesek vagytok?
Szükésgük van?Ugyan már!(Nem is annyira)Régen nem volt pornó mégis megvoltak a pasik:-) Nem is volt ennyi lottyadt f...-ú, fejfájós ürge...Mert ha puncit akart látni le kellet hozzá húzni valakinek a bugyiját:-)Ma meg rengeteg lány panaszkodik, hogy kevés a szex otthon, mert a párja õt lerázza, és inkább veri a pornó elõtt, mert az kényelmesebb. 30/N
A fiúk néznek pornót, a lányok nem, ez van és szerintem próbáld meg elfogadni.Az teljesen más ha ismerõsök, sõt exek képeit nézegeti neten.Az már nem korrek, errõl mindenképpen beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: hát nem hiszem. tudom, hogy a lányok más beállítottságúak mint a fiúk, de érdekes ha nekem van valakim nem nézegetem végig se az exem képeit, se a város összes olyan fiúját akiknek minden 2. képén a kigyúrt teste van. mert nem érdekel. ha van valakim miért érdekeljen más? meg ez a pornó dolog is.. a fiúk annyira belemagyarázták a lányok agyába, hogy nekik ez szinte kötelezõ.. ugyanmár.. életembe kb 2pornót láttam, szerintem semmi izgató nincs benne. ha egy fiú szingli és nézi ezeket, hát nézze. deee, ha barátnõje van miért más szexjeleneteire veri ki? 2-3naponta találkozunk nem hiszem el addig nem lehetne kibírni pornó nélkül.. szerintem abba a kapcsolatba ahol a fiú pornót néz nem elég neki a lány. vagy nincs igazam?! a lányok is kibírják pornó nélkül (tudom vannak kivételek) pedig nekik is ugyanúgy szükségük van szexre. ez csak egy sz*r agymosás téma, hogy dehát a fiúknak szükségük van rá...
Tényleg túlreagálod szerintem.De vele is beszéld meg ha így érzel.A lényeg hogy nincs veled semmi gond.Te teljesen mást és többet jelentesz neki mint a pornó.
túl reagálod kedves :-/
A kérdező hozzászólása: hát de nem akarunk minden nap találkozni nem akarjuk megunni a másikat. de ez engem zavar... meg facebookon is állandóan végignézegeti az exét meg ilyen 2ft-os drogos k*rvákat. én megmondom egy lányról ha szép, de ezek akiket nézeget.. a város mindenkinekodadobjamagát1csíkért ribancai
A kérdező hozzászólása: hát akkor nézegesse azokat... komolyan ez kell a fiúknak? nekem is jó testem van bár a mellem nem hatalmas de amúgy jó az alakom nem vagyok csúnya se csináljak én is ilyen házi pornókat azt az megfelelne nekik?akkor én is jó lennék? sz*r 15évesekre veri ki akiken a fél világ átment? amúgy meg nem vagyunk olyan régóta együtt, eddig nem szexeltünk túl sokszor de amikor adja az alkalom igen.
Szerintem ne menj bele hogy milyen pornót néz.A pornó az pornó.Naponta többször valóban soknak hangzik, nincs más dolga?Tölts vele több idõt, nem csak szexuálisan, akkor nem fog ezzel foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: eldöntöttem szakítok vele inkább. már nem kellenek válaszok, köszi mindenkinek!!:)

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!