Találatok a következő kifejezésre: A barátommal minden nap együtt (43 db)

Lehetek terhes ha megvolt a mensim és egész héten együtt voltunk a barátommal minden nap de nem védekeztünk?

Nem élvezett belém hanem mielött elment volna mindíg sokkal elötte szolt? ... DE én mégis félek h az elöváladéktol lehet e eteherbe esni:S Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, az elõváladéktól is. Bár kicsi az esélye. Ha nagyon aggódsz, csinálj terhességi tesztet.

Lehetsz terhes, az elõváladéktól is. Bár kicsi az esélye. Ha nagyon aggódsz, csinálj terhességi tesztet.
Ha nem nyitott barátaid felé, abból csak konfliktusok lesznek, nekem részben emiatt ért véget a kapcsolatom.
Megkérdezted már tõle, h miért nem akar bemutatni?
A kérdező hozzászólása: Persze... de mindig ügyesen kibújik a válasz elõl és ilyeneket mond, hogy hát õ sem tudja miért, de vhogy így alakult, meg folyamatosan minden errõl szóló beszélgetésünknél mondogatja, hogy teljesen igazam van, megért és majd próbál másképp állni a dolgokhoz, de semmi változás... Jó módú családból származik, szóval az kizárva, hogy szégyenli õket. Már az is megfordult a fejemben, hogy rám nem lenne büszke? :(
Ennek nagyon sok oka lehet, de egyik sem túl szívderítõ... 1. Szégyell téged 2. Tudja, hogy nem te leszel az a nõ, akivel leéli az életét, bár elvan veled pillanatnyilag kényelmesen. A szülei elõtt meg nem akar hülyét csinálni magából, hogy bevisz a családba/baráti körébe, de úgyis kidob amint jön egy számára jobb. 3. A családját szégyelli és nincs meg benne az a bizalom feléd, ami alapján felülemelkedhetne ezen Egyébként én az alapján, amit leírtál a 2.-ra tippelnék, erre utal az is, hogy fordítva se kíváncsi a te barátaidra. Én nagyon komolyan kérdõre vonnám a helyedben, mert semmiképp nem normális, hogy ennyire nem akar bevonni az életébe 1 év után.
hát nekem ez fura kicsit. a férjemnél mikor még csak jártunk már úgy alakult hogy 2 hét után találkoztam anyukájával, 1 hónap végén kb az összes haverját megismertem, és 3 hónapon belül a család szûkebb részével (testvérek, nagymama), én személyes okokból kicsit késõbb mutattam be otthon. ez 5 hónap volt. és alkalom adtán találkozott két barátnõmmel is, de azt csak késõbb. mivel én is ritkán találkoztam velük. tágabb családtagokat nagbácsi-néni unokatestvérek, velük csal akkor találkoztam mikor már házasok voltunk (karácsonyi vacsora 2 hetes házasokként.) oda a házassági papír volt belépõ:D de az hogy senkit nem ismersz a környezetébõl 1 év után nekem az sok....talán titkol valamit? v nem volt õszinte valamivel kapcsolatban a családját, barátait illetõen? meg kéne beszélned vele! 26/N

1 éve vagyok együtt a barátommal! Régen mindig együtt voltunk melo suli után! Kb 2 hónapja észrevettem, h 2 naponta elmegy vmelyk haverjához és azt mondja nekem hogy "minden nap együtt vagyunk találj ki te is vmi programot"bov. Lent mért?

égen nem mondott ilyet.igaz az h kell egy kicsit külon is lenni,mert akkor megunjuk egymást?Mit csináljak?hadjam?Vagy már nem szeret?

Legjobb válasz: Vágj vissza. És légy hûvös.

Vágj vissza. És légy hûvös.
figyi , nállunk kezdettõl fogva ez megy :) van h miden nap találkozunk de van h elmegy a haverjáhz és oyalnkor én is barátnõzök, kell egy kis szabadság, ne ülj rajta meg megfogja elégelni, hygad nyugodtan , ez még enm jelenti azt h nem szeret. az én barátom is eljárkál a barûtaival és imád nagyon is :D, szal nyugi, am is nyár van , buli, szórakozás, pihenés...
Ha ezt a kérdezõ írta volna nem szóltam volna semmit .
Hiába tekered itt ki a dolgokat , akor is igazam van és ha mar a szurkálódásnál tartunk hogy elõbb értelmezek jól aztán írjak , te meg elõszór olvas mielõtt írnál. "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! " Ismerõs ?
bocsi ez a 20:00-nak szólt..
20:33 Nem arról van szó, hogy nem lehet saját élete!!!Senki egy szóval nem mondta.Az a baj, hogy ez szokatlan a számára, mert eddig nem így reagált a dolgokra, nem így viselkedett.Teljesen érthetõ, hogy kicsit tanácstalan. Elõbb tanuld meg értelmezni az adott kérdést, csak aztán válaszolj!!
Nem tudom mit kell mindig a nyakán lógni és mar egybõl azon filózni hogy jaj ha egy heten nincs velem egy nap mar nem szeret , fogd fel hogy neki is van egy barátja akivel gondolom jól szórakoznak egymás között mint srácok és ennyi. én is így vagyok a legjobb haver-emel mar alig találkozok de ha átjön akor is a barátnõje keresi hogy hol vagy mikor jössz miért vagy ot , mit csináltok, jó hogy nem szóltál meg ilyenek, meg hogy vágj vissza ? Szerintem az ilyen csajokat kéne megvágni akiknek semmi bizalmuk nincs a barátjukban. kicsit felháborodtam sry de ha igaz az hogy csak egy havernál van akor mit kell ezen parázni nem értem......
A kérdező hozzászólása: Ez az elso ilyen "hoszabb"
A kérdező hozzászólása: 22 éves lány 23 éves fiu Lehet csak azért vagyok ilyen, mert nekem még nem volt komoly kapcsolatom meg!22 -L
Nem arról van szó, hogy megun..egyszerûen csak mások is vannak az életében, nemcsak te.Hány évesek vagytok egyébként?!Én sose tartottam vissza a barátomat, ha haverokkal akart találkozni, de sokszor mentem én is vele, nem kifejezetten kanbuli volt.Menj el te is vele, vagy találkozz a barátnõiddel te is.Vagy találj ki valami izgalmas dolgot közös program gyanánt.
Az, hogy értékelem a válaszod még nem egyenlõ azzal, hogy véleményezem.Nem lepontozni akarlak. Egyébként már válaszoltam a kérdésre korábban.

Lány vagyok és van egy nagyon jó fiú barátom és szinte minden napot együtt töltünk, szerintetek feltegyem azt a kérdést, hogy járjunk. Mit gondoltok?

Csak engem még az is zavar, hogy nagyon sok lány barátja van, de tudja, hogy féltékeny vagyok, mert elárulta az egyik kedves barátnõm.

Legjobb válasz: Õszintén szerintem nem neked kell lépned hanem neki ha õ is szert téged. Maximum szerintem amit te tehetsz lány létedre az hogy meg próbálod kideríteni hogy õ érez e irántad valamit és ha igen akkor kérdezd meg. Bár ez csak az én véleményem.Az a lány aki elárulta az pedig nem barátnõ.

Õszintén szerintem nem neked kell lépned hanem neki ha õ is szert téged. Maximum szerintem amit te tehetsz lány létedre az hogy meg próbálod kideríteni hogy õ érez e irántad valamit és ha igen akkor kérdezd meg. Bár ez csak az én véleményem.Az a lány aki elárulta az pedig nem barátnõ.
Mit jelent az, hogy : járjunk ? Ha együtt vagytok nap, mint nap, akkor még mennyit akarsz ezen felül vele tölteni ?
Jártok. Ez a szép szerelem, igen:) ))
Ha szerelmes is vagy belé, akkor igen! Anélkül viszont semmiképp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) )

Kivel mennél a majálisra? A legjobb barátoddal, akit több, mint 1 hónapja nem láttál és amúgy is csak ritkán láthatod, vagy a pároddal, akivel minden nap együtt vagy?

Azt nem igazán lehet megoldani, hogy 3-an.

Legjobb válasz: Volt már rá példa, hogy amikor tudtunk volna találkozni, akkor is inkább a barátjával találkozott. Mérges lettem, de elvileg megbeszéltük, és legközelebb figyel arra, hogy ne szoruljak háttérbe. Mondjuk eddig se érezte, hogy háttérbe lettem volna szorulva, ezért kételkedek.

A kérdező hozzászólása: Volt már rá példa, hogy amikor tudtunk volna találkozni, akkor is inkább a barátjával találkozott. Mérges lettem, de elvileg megbeszéltük, és legközelebb figyel arra, hogy ne szoruljak háttérbe. Mondjuk eddig se érezte, hogy háttérbe lettem volna szorulva, ezért kételkedek.
logikus hogy azzal kivel jobban erzed magad, az nem szamit hogy mannyi ideje lattad vagy nem. ha paroddal jobb akkor a legjobb baratod hagy, neki is van baratboje menjen vele, ha nincs keressen.
A kérdező hozzászólása: bocsi. nem voltam érthetõ. Én fiú vagyok és a legjobb barátom egy lány, akinek van egy pasija.
hát így már inkább a pasimmal, mert sztem furi lenne egy másik fiúval menni. legalábbis biztos féltékeny lenne a párja, hogy nem vele van hanem egy másik fiúval, lényegtelen h a legjobb haver.
A kérdező hozzászólása: ha így állna hozzá, akkor soha nem találkoznánk. tudja, hogy féltékeny a pasija, de mégiscsak a legjobb barátja vagyok.
párommal...fõleg ha fiúról van szó...nekem se esne jól ha egy másik pipivel menne nem velem...fõleg 3 év után...
A kérdező hozzászólása: és akkor a legjobb és kb egyetlen barát semmit se számít vagy mi?
nyilvàn azért feszül mert megvan :)
ha megjött és védekeztek is akkor miért görcsölsz rajta! ha rendesen védekeztek akkor nincs miért félned!

A barátom azt mondta néha túl sok belőlem, mert szinte minden nap együtt vagyunk órákat, délutánonként, és azt mondta hogy jó lenne neki egy kis szabadság. Ugye ez nem jelent rosszat? Több lent.

mindketten 17 évesek vagyunk, 9 hónapja együtt vagyunk, azóta mindennap találkozunk, és mostanában észrevettük hogy valami nincs rendben. Minden kis apróságon összekapunk, hisztizünk és megharagszunk a másikra, ami nem jó, mert régen nem volt ilyen. Engem az is zavar hogy állandóan piszkál, kötekszik, csikiz.. jobban szeretem ha ölelget és szeretget, már mondtam neki de ugyanúgy folytatta. Most jár az agyam, hogy megunt és azért mondta ezt, vagy már nem szeret úgy mint régen? Mit tegyünk?:( L.

Legjobb válasz: Lehet nem ártana mind2-töknek egy kis magány.egy héten 3 találkozó bõven elég sztem.

Lehet nem ártana mind2-töknek egy kis magány.egy héten 3 találkozó bõven elég sztem.
Szerintem adjatok magatoknak egy kis teret lehet h kicsit unja h mindig együtt vagytok :) és ha továbbá is fenn áll a balhézás hagyjátok mert csak rosszabb lehet :) én is együtt vagyok a párommal egy jó ideje de nem vagyunk agyba-fõbe együtt :) és szerencsére nincs gond :)
Nem jelent rosszat. S egy kicsit ki is kell éheztetni a másikra magatokat. Tegyetek próbát, s neked is jól fog jönni. Az a gyanúm mostanra nem sok barátnõd van, s lehet, hogy vissza kellene õket nyerned valahogy. Egy barátság hosszabb idõre szól...
Egy jó kapcsolat alapja az is, hogy mindkét félnek legyen saját élete. Találkozzatok ritkábban, és figyeljetek jobban oda arra, hogy ne kapjatok össze hülyeségeken.

A barátommal majdnem minden nap együtt vagyunk! nem szedek gyógyszert de gumit se használunk! Teherbe eshetek-e?

A bn?im azt mondták hogy már az el? váladéktól is teherbe eshetek!Ez télleg igaz? 2 napja reggelente szédülve kelek és hányingerem van.Lehet ez terhesség?egy 18 éves lány!

Legjobb válasz: Igen, az elõváladéktól is teherbe lehet esni! Ha még nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek! Mensid mikor aktuális? Ha már késik mindenképp csinálj tesztet!

Igen, az elõváladéktól is teherbe lehet esni! Ha még nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek! Mensid mikor aktuális? Ha már késik mindenképp csinálj tesztet!
Szia! Ha az együttlétek során a sperma bekerül a hüvelyedbe, azaz ott történik a magömlés, igen nagyon jó esélyed van a terhességre. Fõleg, ha tényleg semmivel nem védekeztek. Még megszakítás sincs?? Kissé felelõtlenség, ugye tudod. De ez itt nem a prédikálás ideje és helye, és a legkisebb jogom sincs hozzá, csak a véleményemet mondom el Neked. Az elõnedvtõl is akár teherbe eshetsz, feltéve, ha tartalmaz elegendõ mennyiségû spermát. Ezt meg senki nem tudja megsaccolni, uis. mint tudjuk 1 db kis virgonc is elég a megtermékenyítéshez. A szédülés, hányinger simán lehet a terhesség jele, de a menzeszed kimaradását tanácsos megvárni és ha 1 hétig nem jön meg, azonnal tesztet venni...... És annak eredményétõl függõen lehet gondolkodni a továbbiakon.... Sok sikert (azt viszont Te tudod melyik eredménynek örülnél jobban....) és sokkal komolyabban a szex terén!!!!
99 % hogy igen. Nem tudom, hogy hány évesgy vagy, de keress fel egy nögyógya´szt.
A kérdező hozzászólása: Denekem mindig mindig késett egy hetet vagy többet is és volt olyan amikor meg 2 hétre jött meg szóval össze vissza. Lehetséges h az elõváladéktól lennék az?
Igen.Köztudott, hogy az elönedv is tartalmaz spermiumokat. Miért nem lehet végig védekezni?? Mink tervezzük a kistesót, de eddíg mi is ve´dekeztünk. Csinálj egy tesztet, keress fel egy orvost ha más nem írjon fek tabit, és akkor nem kel az óvszer. Szorítok érted, mert gondolom, hogy nem szeretne´l babát.. Megkérdezhetem, hogy hány e´ves vagy??
idióta.
A kérdező hozzászólása: mire érted ezt?
Sajnos abbol amit irsz az kovetkezik, hogy o meg erettlen hozzad. Ha neked mar, jogosan igenyed van a kommunikaciora de o ennek fontossagat nem tudja akkor keress egy hozzad valo baratot:)
Már nem szeret annyira, mint régen. (nem tudom mit várnak az emberek, ha még megbeszélni sem hajlandóak a dolgokat. mintha valami játék lenne egy kapcsolat. egy kapcsolatért igenis meg kell dolgozni, életben kell tartani, különben mehet a levesbe) bocsi, ez kijött belõlem...a barátodnak meg a hasonlóknak szól. ha még meg sem akarja beszélni a problémákat, ott már nagy bajok vannak. Az ilyenbõl jönnek a még nagyobb veszekedések, mivel nem jutnak dûlõre. sajnos nem tudok tanácsot adni(ha egyáltalán lehet), de az okát(szerintem) leírtam. ja, eszembe jutott. Adj neki ultimátumot. Vagy leültök és megbeszélitek a problémákat, vagy fel is út le is út. legalábbis én ezt tenném. Más megoldást nem tudnék erre.
A kérdező hozzászólása: ebben biztos van valami.. de nemrég szakitott velem, mert már nem szeret kikáltással, elment bulizni ott smárol egy csajjal utána vigan felhivott.mikor eltelt egy hét járkált utánam hogy szeret és hogy bocsássak meg neki.
az szép munka. Visszamentél hozzá? (remélem nem)..egy éretlen kis p.öcs. örülj inkább, hogy nem játszik szerepet az életedben. ilyen embernél már csak jobb jöhet.
és még kérdéses hogy mit kell tenned. szomorú.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!