Találatok a következő kifejezésre: A barátommal minden nap (210 db)

Kérlek nyugtassatok meg. A barátom minden nap megnézi egy bizonyos lány képeit FB-on. Sokat jelent?

Voltak gondjaink az utóbbi időben, és most megnéztem az előzményeit, és szombattól tegnapelőttig napi min. 1x nézegeti a csaj képeit:(( Remegek az idegességtől és sírhatnékom van:( Ma találkoztunk 1 hete először, és azt mondta, hogy szeret.

Legjobb válasz: Hát én nem nézegetem egy csaj képeit napi szinten, ha nem jelent sokat számomra...

Hát én nem nézegetem egy csaj képeit napi szinten, ha nem jelent sokat számomra...
Nem tudunk megnyugtatni... Ez nem normális dolog.
Ja, rohadt pofakönyv. Én be nem regelném magam oda semmi pénzért!
Hát ez nem jó jel már bocsi. De ha te tényleg a pasid elõzményeit nézegeted akkor ne csodálkozz ha ott hagy, mert nem hagysz neki elég teret. Mindenkinek kell hogy legyen egy magánszférája, az elõzményei pont ebbe a kategóriába tartoznak.
És hozta a laptopját, neked meg az elsõ dolgod volt, hogy az elõzményeit átkutasd... Nem ítéllek el, biztos megvan az okod arra, hogy ennyire ne bízzál benne. Egyébként: lehet tényleg nem jelent semmit.
A fenéért kell nektek állandóan kutatni a pasik után. Ne lepõdj meg, ha otthagy a f.szba, egy perc nyugtot, semmi magánéletet nem hagysz neki. Ahelyett hogy a nyamvadt frászbúkot nézed, inkább szerezz rendes barátokat, ne a virtuális nyomordba roskadj bele. És ne merjél lehurrogni, hogy mi a f.szért írtam ide, meg akkor én hol vagyok: munkahelyen bakker!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy szeretnék, már a kapcsolat alatt is õszintén igyekeztem:( De sajnos nem jutottam sokra. Most viszont elkezdtem pszichoanalízisre járni.
Napi szinten megnézi? Azért ez sehogy sem jó. Mármint én is szoktam nézelõdni, de napi szinten...az már gyanús.
A kérdező hozzászólása: Igen, kb 12 napig naponta kétszer.. Azóta (a kérdés kiírása óta) összesen kétszer.
Buta vagy. Megjelölöd a kikémlelt csajt?:o elveszítetted a csendes megfigyelõi állást. A pasid nem kérdezte meg hogy minek jelölted meg? Amúgy meg, ha csak nézegeti abban nincs SEMMI. ha akarna tõle valamit akkor nyilván üzenetezgetnének is nem? Lehet jó vicceket, vagy jó idézeteket pakol ki a csaj, és azt olvasgatja. Ha üzenetezik majd vele, akkor szólj szerintem. Addig meg örülj hogy a tied:) téged szeret ennyi. De nem lehet kordába zárni. Szeme van mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Nem a profilját (nem is ismeri!), hanem a képeit, amik nyilvánosak. Napi háromszor!
Nem tudom, mi történt veled/veletek a kérdés kiírása óta, de nem gondolod, hogy esetleg szándékosan csinálta ezt, és hagyta szem elõtt a laptopját is? Már úgy értem, hogy te észrevedd... Ez is egy lehetõség. És talán tényleg nem kellene kémkedned utána :( Bár biztosan megvan az okod rá... ezt is megértem. Ennek ellenére a normális beszélgetés már sok gondot megoldott - a kiborított bili viszont csak bebüdösít...
A kérdező hozzászólása: Utolsó: igazad van. Viszont kiborult a bili. Szakítottunk. Szerinte egyébként õ nem csinált semmi rosszat, csak vágyott arra, hogy másképp bánjanak vele egy kapcsolatban (féltékeny voltam), és ezt élte ki a csaj képeinek nézegetésével.
És ezért szakítottatok? Mert féltékeny voltál? :(
A kérdező hozzászólása: Részérõl leginkább ezért, igen.
Nem kell erre válaszolni, de a féltékenységeden ezek után sem szeretnél változtatni?
hát nekem is hasonló a bnõm és most nem akarok rosszat szólni róla de az ilyeneket retkes f..szhiányos k..vának hívom és amikor a bnõm azért szakítani akart mert ne mondom meg a jelszavamat fb-n és utánna minden nap nézegette és ezmiatt félévig szó szerint csak a legjobb fiu haverommal beszéltem néha és már kezdtem besokallni meg kb 4X a szakitás szélére jutottunk emiatt akk fogtam magam kib.sztam vele és csináltam egy másikat és azon az összes lehetõ jöcsajt akit ismerek bejelöltem és összevissza flörtölgettem meg minden szal ink hagyta vna h azt csináljak amit akarok
Így jár aki kutakszik. Valószínûleg [email protected]á.
kõszi a tippet-bevállt:) )
ez egyértelmû jele annak h arra a lányra veri. namostörülsz?
A kérdező hozzászólása: Nem ismeri szerintem, max látásból. Szóval komoly nem lehet. De nem mondhatom el neki..:/
Majd kiderül. Ha szakít veled, akkor nem véletlenül nézegette. Ha nem szakít, akkor meg élsz tovább bizonytalanságban. Az élet ilyen játék...
Ha egy hete nem találkoztatok, akkor hogyan nézted meg az elõzményeit???
A kérdező hozzászólása: Ma jött
Ez egyértelmû jele annak, hogy nem szeret, illetve hogy simán megcsalna azzal a lánnyal, ha alkalma lenne rá. Szerintem ennek a kapcsolatnak annyi.
"Ez egyértelmû jele annak, hogy nem szeret, illetve hogy simán megcsalna azzal a lánnyal, ha alkalma lenne rá. Szerintem ennek a kapcsolatnak annyi." Ez a komment egyértelmû jele annak, hogy a gondolkodásod korlátolt, simán összetévesztenél egy pandát egy beöltöszööt emberrel, ha alkalmad lenne rá. Szerintem enne a kommentnek meg sem szabadott volna születnie.
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugodtam. Muszáj lesz várnom pár napot, ha tényleg rájött, hogy szeret, és nem nézi meg többet, akkor megpróbálok túllépni rajta. Ha még egyszer is megnézi, kiborítom a bilit. Amúgy ti mit szóltok ahhoz a kifogáshoz, hogy krízis idõszakban volt a kapcsolat, és azért nézelõdött? (nyáron volt hasonló eset, tudom, hogy ez lenne az egyik válasz)
Ha tényleg egy héten át minden nap megnézte, az kicsit gyanús. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl.
A kérdező hozzászólása: Hát, együtt voltunk egész este, többször megölelt és mondta, hogy szeret, még viccesen az esküvõt is megemlítette...Szerencsére így vissza tudtam fogni magam..Aztán meglátjuk. A csajt meg bejelöltem FB-on, nem is tudom biztosan, miért (neki nem ismerõse, azt nem tudom mondtam-e).
Csak annak nézegeted mindennap meg az adatlapját, akki neked tetszik:)
nehogy elmondd neki, h kilested az elõzményeit. a csajt meg nemtom mért kellett bejelölnöd? tuti bukta
Elhiszed nekem, hogy odavan, azaz plátói szerelem fûzi ehhez a lányhoz, és tuti, ha lehetne, már összejött volna vele! Szerintem jobb is, hogy szakítottál vele. Természetes, hogy féltékeny voltál, mikor érezted, hogy mögötted simlizik. Örülj neki, hogy megszabadultál tõle, majd egyszer olyan párod lesz, akinek te vagy a number one :)

Miért van az hogy a barátom minden nap látni akar, alig bírja ki a napokat nélkülem, én pedig ellenék nélküle 1-2 hétig is?

Én nem tudnám megszokni hogy állandóan egymáson lógunk. Õ pedig ezt szeretné. Ha egy héten 5-ször találkozunk nekem az már sok, nekem kell az hogy teljesen egyedül legyek.

Legjobb válasz: szerintem te ezt a fiút annyira nem is szereted

szerintem te ezt a fiút annyira nem is szereted
A pasi szeret téged, te viszont õt nem
A kérdező hozzászólása: De az miért van hogy én 2 hét után már annyira vágyom a társaságára, annyira szeretném látni hogy már alig bírom ki nélküle? (Nem, nem a szex miatt akarok vele újra találkozni -_-) Hanem mert akkor már tényleg hiányzik. Csak nekem ehhez több mint egy hét kell, hogy kijöjjön. Neki meg pár óra.
Az ilyen szerencsétlenek járnak úgy, hogy ha az ember megunja az ilyen semmilyen embert aztán sírnak, hogy jaaaj de egyedül vagyok jajj otthagyott a fiúm stb... Nem hogy [email protected] zmeg kihasználnád és örülnél, hogy nem kell egyedül lenned, de te alap, hogy egyedül akarsz aztán úgy fogsz maradni, akkor meg azért sírsz. Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket annyi lehetõséget csesznek el a piti kis [email protected] szságaik miatt...
Ha nincs sok barátod, nincs igényed különösebben a bulizásra, társasági összejövetelekre. A kikapcsolódás neked az, amikor egyedül vagy, akkor ez valószínûleg nálad normális. Ha bulizós vagy, a társaság középpontjában vagy, a bulizással feltöltõdsz, utálsz egyedül lenni, akkor egyszerûen csak nem szereted annyira a barátodat.
Szerintem meg kell vele beszélned, hogy néha szükséged van egy kis magányra, én is erre készülök mert ugyan ez a helyzet velem is.:P
A kérdező hozzászólása: tegnap 21:49 Igen... én sosem szoktam otthonról kimozdulni, 13 éves korom óta (pedig az már nagyon nagyon régen volt) nincsenek barátaim. Utolsó: már megpróbáltam vele megbeszélni, de ugyanúgy hívogat, meg üzenget állandóan. Van amikor az éjszaka közepén és 12 óra munka után erre kell ébredni. Aztán visszaalszok, jön a következõ sms, hogy "bocs ha felébresztettelek". Lenémítani nem tudom, mert akkor meg a telefon akkor nem fog ébreszteni, mert késõbb kelnem kell megint. Sok sikert nektek, remélem ti megtaláljátok az arany középutat!
A legutóbbi kommented szerint társfüggõ lehet a barátod, ha ennyire nem hagy privát szférát neked...

Normális az, ha a barátomat minden nap: 4x kell kielégítenem?

Ebb?l 2 aktus, 1 francia, 1 kézi levezetés. Minden nap ennyi az igénye, ? 25 éves. Én 21. Fél éve vagyunk együtt. Más pasim eddig nem volt ennyire kanos.

Legjobb válasz: Senki nem dolgozik nálatok? Lehet csak unja magát, keress neki munkát.

Senki nem dolgozik nálatok? Lehet csak unja magát, keress neki munkát.
HA NEM OKÉ NE CSINÁLD
mi az h KELL? kötelezõ nálatok, amúgy meg normális, mi többször is szoktunk 20L22F
Fura, de nálunk ez fordítva van... én nem igényelném annyria, de megkapom, és miért ellenkeznék? :P Szerintem ez nem gond, ha a srác is legalább ennyiszer kielégít téged, kvittek vagytok :P
Azt akarod, hogy irigykedjünk? Dicsekszel vagy panaszkodsz? Ez itt a reklám helye?
A kérdező hozzászólása: hát kell neki reggel, aztán mikor haza érünk, meg este is ált. akkor 2xer is sok hidegen sajtolt tökmagolajat iszik, ami teli van cinkkel és a prosztatára is pozitív hatással van meg ginsenget gyökeret és kingongot (növényi kivonatút) is nyomat, ami már 1 magában is elég lenne, nemhogy ezt a hármat. Barátja beszélte rá ezekre, elõtte nem volt ennyire kanos, csak napi 1x
Normális, de a pasidnak semmi máson nem jár az esze, mint a szex-en.. Hosszútávon úgy meg fogod unni, hogy öröm lesz nézni...
Ha KELL, akkor nem normális. Ha te is akarod, akkor az.
Szerintem ez már túlzás.Igaz mi ais akapcsolat elején volt h. napi 3-szo szeretkeztünk, de azért ez már túlzás h. minden nap.A kolléganõm férje is ilyen, õ napi 3-szor kívánja, mégha beteg akkor is.Õk kétszer szeretkeznek(reggel és este), illetve délben önkielégít magának a férje.Ebbõl még konfliktusok lehetnek.
Ha neked ez úgy érzõdik, hogy KELL (tehát nincs hozzá kedved), akkor nem normális. Ha élvezed csinálni, és õ viszonozza, akkor normális.
Bár az enyém lenne ennyire kanos én reggeltõl estig kényeztetném. Sajnos nálunk csak napi 1 van max 2...mindennap csak kevés nekem. Én maszturbálok emellett is naponta. Csinálja õ is azt.... 20L
Szerintem sürgõsen keressetek más unalom ûzõt! :( Ha nem élvezed ezt annyira akkor ajánlatos :(
mármint úgy hogy kötelezõen el is várja tõled minden nap? akkor ott már az agyával van baj. én nem hagynám magam így kényszeríteni ha én sem akarom..
Ha KELL akkor nem normális, ha mindketten benne vagytok akkor teljesen normális.

Normális ha a barátom minden nap akarja h lesz*pjam? Jó mondjuk én megteszem, de h kivánhatja mindig?

Legjobb válasz: teljesen normális...egészen addig amig te is megkapod amit szeretnél... pasiból van...amig feláll,addig bekell h legyen dugva vhova...és ha ez a szád,az neki nem fárasztó...ennyire egyzserü 22/L

mert biztos baromi jól csinálod és szeretné mindennap élvezni.
teljesen normális...egészen addig amig te is megkapod amit szeretnél... pasiból van...amig feláll, addig bekell h legyen dugva vhova...és ha ez a szád, az neki nem fárasztó...ennyire egyzserü 22/L
Ha férfi lennék én is ezt csinálnám XD.
Akkor jó, nincs ezzel semmi gond. Mindenkinek más igényei vannak. :)
Nyilván nagyon jól csinálod, és akkor persze hogy kívánhatja. Te is szeretnél egy kellemes érzést minél többször átélni, vagy nem? Viszonozza neked ezt? Mert ha nem, az már nagyobb gond.
Azért mert férfi semmi más oka nincs.
Normális, persze. De én biztosan nem viselnék el ilyenfajta egyoldalúságot, hogy na, térdelj, kérem a mai adagom... Ha mindez minden nap petting, vagy szex részeként történik, akkor rendben van, de így.. :S
Naponta? Naponta többször is :) De nyalakodni is szeretek. Nekem mindegy csak élvezzük :)
Kedves utolsó válaszoló, lehülyézed a kérdezõt, aztán ékesen bebizonyítod, hogy milyen sötét alak vagy. Gratulálok. Pláne, hogy nincs igazad. Az én párom például kétnaponta kívánja az orgazmust.
A kérdező hozzászólása: pf. 16:03 17 vok..:D és honnan tudnám h mit akar egy férfi már bocccs..
mivel a kérdezõ elék uninteligenss és szerintemm kevesebb mint 16 itt egy kis oktatás: A FÉRFAKNAK NAPI TÖBB KIELÉGÜLÉSRE VAN SZÜKSÉGÜK ÉS VAN AMIKOR NINCS KEDVÜK DOLGOZNI ÉRTE (DUGNI). 20/F
normális :D ha csak erre kellenél neki, azt sokkal hamarabb észrevennéd..... de ez amúgy ilyen tipikus nõi dolog, kb. minden nõnek eszébe jut, aki napi szinten él sexuális életet a barátjával...
A kérdező hozzászólása: viszonozza:)
A kérdező hozzászólása: de ugye ez nem egyenlõ azzal h csak erre kellek neki?:D
Igaza van a kérdezõnek! Nem lehet tudni mit akar a férfi.

A barátommal minden nap veszekszünk. (lent)?

A barátommal minden nap veszekszünk,mert én féltékeny vagyok,? meg miután felidegesíti magát ezen,elkezd sértegetni,hogy én hülye vagyok,és én erre visszavágok ugyanúgy sértegetem,és a végén odáig fajul hogy ha ittlenne mellettem akkor megütném,de csak msnen veszekszünk és megütni sem akarom. nem tudom mit tegyek. =( Az a baj,hogy nemtudok megbízni benne,mert egyik nap lelépett msn-r?l és mondta hogy 1 óra és jön,énmeg vártam erre kiderült hogy a haverjai elrángatták bulizni..nekem persze egyb?l a féltékenységem el?jött.. és akkor megint jött a balhé.. És rosszul is esett,hogy elment énmeg vártam hogy jön vissza mert megigérte=( Nemtudom mit csináljak.. szeretem és nemakarok szakítani vele.. szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Normálisan kell vele elbeszélgetni a történtekrõr ill. felvilágosítani a lehetséges következményekrõl mint pl.: egy szakítás.

Normálisan kell vele elbeszélgetni a történtekrõr ill. felvilágosítani a lehetséges következményekrõl mint pl.: egy szakítás.
Errõl rengeteget lehetne beszélni.. sajnos ugy van h egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szereti a másikat! Ha neki is fontos lennél akkor biztos megtett volna annyit h szol h ne várj rá, és nem pedig szo nélkül elmegy bulizni.. sok ember van aki csak saját magára gondol, ezt utálom a legjobban! Aki pedig szereti és tényleg ott van mellette azt le se szarja.. saját tapasztalat! F25
Ha féltékeny vagy van alapja egyáltalán ?

Lehetek terhes ha megvolt a mensim és egész héten együtt voltunk a barátommal minden nap de nem védekeztünk?

Nem élvezett belém hanem mielött elment volna mindíg sokkal elötte szolt? ... DE én mégis félek h az elöváladéktol lehet e eteherbe esni:S Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, az elõváladéktól is. Bár kicsi az esélye. Ha nagyon aggódsz, csinálj terhességi tesztet.

Lehetsz terhes, az elõváladéktól is. Bár kicsi az esélye. Ha nagyon aggódsz, csinálj terhességi tesztet.

Csak szerintem vicces már az, hogy a barátom minden nap azzal kezdi a beszélgetést, hogy elmondja aznap mit evett?

Legjobb válasz: Miért, az talán nem vicces, ha valaki meg arról beszél, hogy mi volt a suliban, mekkora pocs az a tanár meg az a csaj? Inkább akkor a kajáról beszélgessünk.

Hát, talán kicsit furcsa... Nekem a nagymamám szokta mindig elmesélni, mit fõzött, meg mit ettek egész nap a nagypapámmal, de mondjuk neki nyugdíjasként ez fontos kérdés... :)
Miért, az talán nem vicces, ha valaki meg arról beszél, hogy mi volt a suliban, mekkora pocs az a tanár meg az a csaj? Inkább akkor a kajáról beszélgessünk.
"Csak szerintem vicces már az..." Eddig talán viccesnek tartottad, de már kezded unni, hamarosan pedig kifejezetten idegesíteni fog. Így megy ez.
jobban örülnél ha ugy kezdené a beszélgetést hogy melyik barátnõdet huzta meg, vagy hogy mennyire jobb volt az exe mint te? :D
Öcsém ezektõl a témáktól falra mászok.Amúgy örülj neki, hogy nem arról beszél, hogy mi jött ki hátul.
Legalább elkezdi a beszélgetést valamivel...
lehet, hogy sok how i met your mothert néz :D
hallottam már jobb poént is :)
A kérdező hozzászólása: nem poénnak szántam...
Másodiknál a pont :D
Nekem anyám kezdi minden nap azzal a beszélgetést h "mit ettél?" :/ Nem vicces!!!!
Én értem mi a baj..az egyik hozzászóló jól mondta..elõször vicces, majd unod és nevetséges..Ha zavar akkor szólj neki h hanyagolja, ha nem zavar akkor jó mulatást:)
Ha sosem szakadt ki az óvszer és mindig használjátok, akkor nincs mitõl tartanod.
Nem szakadt ki az óvszer, megjött a menzeszed, nincs ok az aggodalomra.
nincs okod
nekem is ugyanez a problemam....februar 13-14re vartam h megjojjon, de meg nem jott es mar 17ke van:(...mi is mindig durex ovszerrel vedekezunk, meg sosem szakadt ki...de en is parazok most....remelem mindkettonknek megjon!:)

Jogosan bánt, hogy a barátom minden áldott nap megjegyzi, hogy mennyi szép nő futkozik az utcán?

Az nem zavar, ha megnézi a szép n?ket, h?séget fogadott nem vakságot. DE az azért már kezd idegesíteni, hogy minden nap végig kell hallgatnom, hogy mennyi szép n? van a világon. Tudom én ezt anélkül is. Olyan mintha valami haverja lennék, akivel kitárgyalhatja ezeket a témákat. Már mondtam neki, hogy ne mondja, mert engem ez zavar, mert úgy érzem, hogy nem vagyok elég neki, de így is kicsúszik a száján. Nem vagyok egy féltékenyked? hárpia, de olyan rosszul esik. Én minden t?lem telhet?t megteszek, hogy boldog legyen, és úgy érzem, hogy ez nem elég. Nem tartom magam szépnek, a barátom azt mondja, hogy neki tetszem, de ezek után már ebben is kételkedek. Nem akarok hisztis libának t?nni, de jogos a kérésem nem, hogy ne velem ossza meg az ilyen felfedezéseket?

Legjobb válasz: Teljesen jogosan kéred ezt tõle. Nekem sem esne jól, ha hazajönne és arról áradozna, hogy milyen nõket látott az utcán. Nem lehet, hogy valamit szeretne ezzel elérni? Esetleg, hogy változtass a frizurádon, ilyesmi? Ha viszont komolyan gondolja, engem vérig sértene, pláne, hogy minden nap ezzel jön.

Teljesen jogosan kéred ezt tõle. Nekem sem esne jól, ha hazajönne és arról áradozna, hogy milyen nõket látott az utcán. Nem lehet, hogy valamit szeretne ezzel elérni? Esetleg, hogy változtass a frizurádon, ilyesmi? Ha viszont komolyan gondolja, engem vérig sértene, pláne, hogy minden nap ezzel jön.
Teljesen jogos. Én barátom is ugyanezt csinálta pedig mondtam neki hogy zavar. Ez az egész úgy oldódott meg hogy én is ugyanigy csináltam mentünk az utcán jött velem szembe egy csávó és akkor azt mondtam: anyááás milyen jó csávó, és bámulom. Erre õ beverte a durcát aztán volt egy hatalmas veszekedés ahol hisztiztem meg stb... és azóta nem jegyzi meg. :)
Engem is zavarna ez a te helyedben. Beszéld meg vele, de most ne kérjen ki elõled! Mondd meg neki h ez rosszul esik, meg minden, és ha nem tudja megérteni.... Akkor egyre rosszabb lesz a kapcsolatotok. ://
Ez eléggé gusztustalan. Elõbb-utóbb hasonlítgatni is próbál téged másokhoz majd követelõzik mondván: téged is olyannak szeretne látni. Nem leszel vele boldog, mert nem elégedett veled, nem helyez mindenki elé, pedig ez elvárható lenne tõle.
Ok , hogy nem vakságot fogadott, de nézze meg akkor a nõket, amikor nem veled van. Tudod, ha téged az nem zavar, hogy veled van és nézi õket, lehet úgy van vele, hogy az se fog, ha hangot ad neki. Én nem vagyok féltékeny típus, de ha ott vagyok vele, bírja ki, hogy nem néz meg más nõt.
Jogos, ja. Engem is zavarna, ha a barátnõ, folyton azt hajtogatná mennyi jó pasi járkál len az utszán.
nincs tartása feléd úgy néz ki ha egy nagy volumenû nagybetûs NÕ lennél a szemében (ami nem külsõtõl függ) akkor eszébe nem jutna ilyen kijelentéseket tenni a társaságodban...
Nekem eleve ez a "nem vakságot fogadott" hozzáállás sem szimpatikus. Ha másokra akarja csorgatni a nyálát, járjon velük, ne velem.
Attól még nézi mikor nem vagy ott.
Pedig nem vagyok szingli, és a párom nem is aláz meg azzal, hogy másokat bámul az utcán.
19 27 Akkor bezony szingli leszel örökre. Olyan férfit nem találsz aki nem néz meg másokat. Max azt mondja hogy lenyugodj de amugy nem igaz.
Te meg mond neki, hogy aha, és mindegyiknek halál jó palija.
Igen, jogos.
Szerintem azt akarja elérni, hogy te is beállj közéjük. Szerinte megvan benned, ami ehhez kell, csak nem hozod ki magadból.

Védekeztünk rendesen a barátommal mindig, mégis félek, hogy teherbe estem, mert pecsételtem 1, aztán barnáztam még egy napig?

amikor peteérésem lehetett, akkor szeretkeztünk kicsit durvábban (lehet megsértett belülr?l) de pecsételtem rá pár órára, utána a barna folyásom volt 1 napig. Van okom aggódni? óvszerrel védekeztünk, el?tte is mindig ellen?riztük, nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekeztetek (rendesen, és ki sem szakadt), akkor kicsi az esély a teherbeesésre, de egyébként az esély mindig megvan annak, aki szexuális életet él. A beágyazódás kb. 7-10 napig szokott tartani. Én különösebben azért nem aggódnék a helyedben.

Ha óvszerrel védekeztetek (rendesen, és ki sem szakadt), akkor kicsi az esély a teherbeesésre, de egyébként az esély mindig megvan annak, aki szexuális életet él. A beágyazódás kb. 7-10 napig szokott tartani. Én különösebben azért nem aggódnék a helyedben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!