Találatok a következő kifejezésre: A barátommal minden jó volt, de (23 db)

A barátommal kezdetben minden jó volt, de ez megváltozott. Szerinte gyerekes vagyok. Mit tegyek?

1 hónapja járunk és az elején folyton imádott rajongott értem,mindenhová jönni akart velem.Aztán Szilveszterkor kicsit becsíptam stb...Azóta állítása szerint nem vagyok olyan mint rég,gyereekes vagyok,legyek feén?tesebb...Különben vége...ÉN EZT NEM AKAROK...Mit tegyek?Segítsetek !!!mások szerint is sokat változtam és szeret a barátom de a régi énemet akarja...Hogy tegyem?

Legjobb válasz: Szerintem légy az aki vagy, ahogy jól érzed magad. Az ember folyamatosan változik az élete során, fõleg fiatal korban, de késõbbis, ha a párod ezt nem képes elfogadni, azt hiszem ez nem igazán jó jel és nem való hozzád. Azért ne változz meg mert õ akarja, ugyanis nem fogod jól érezni magad a bõrödben. Úlj le és próbáld vele megbeszélni, hogy te ilyen vagy és kész, vagy elfogad vagy ha nem az neked is jobb lesz. Sok sikert!

Szerintem légy az aki vagy, ahogy jól érzed magad. Az ember folyamatosan változik az élete során, fõleg fiatal korban, de késõbbis, ha a párod ezt nem képes elfogadni, azt hiszem ez nem igazán jó jel és nem való hozzád. Azért ne változz meg mert õ akarja, ugyanis nem fogod jól érezni magad a bõrödben. Úlj le és próbáld vele megbeszélni, hogy te ilyen vagy és kész, vagy elfogad vagy ha nem az neked is jobb lesz. Sok sikert!
te tudod h mien voltál csináld azokat amiket eddig ebben nagyon nem lehet segíteni viselkedj úgy ahogy régen ne hülyülj el mindent mert lehet h õ már egy kicsit komolyabb kapcsolatra vágyik add meg neki amit akar (te tudod h mien voltál, neked kell tudnod h miennek kell újra lenned!!!!) rajtad múlik sok szerencsét pussz szia (15l)
a régi éned --nem volt a tiéd-- csak egy felvett viselkedési forma--sajnos ebbe szeretett bele a párod amilyen most vagy gyerekes---ez az igazi éned!!! ne nyomd el magadban, aki ezt nem fogadja el az nem is szeret igazán, mert csak feltétellel szeret--az meg nem igazi szeretet! 1 hónap után még igazából csak vonzódunk a másikhoz a szeretet késõbb alakul ki..-figyelj a jelekre már most, ha most feltételekhez kötnek a viselkedéseddel kapcsolatban akkor késõbb mi lesz? mit tegyél? legyetek barátok---engedd el! ha igazán egymásnak valók vagytok akkor úgy is összehoz benneteket a sors késõbb!
az Én barátom is szakított velem, mert aztmondta gyerekes vagyok.nem változtattam semmin(az már nem én lennék) de 3 hét után visszajött, mert h Szeret.És ez igaz!Ha szeret akkor így szeret, ha meg nem, akkor csak "tökéletessé" akar formálni.

22 éves vagyok és barátommal lakok együtt 2 éve, (22f) 1évig minden jó volt, érdeklődött, kellettem neki, aztán sokmindenen mentünk át, sok gond, de túlvagyunk rajta, de pár hónapja már nem foglalkozik velem, semmi kapcsolat nincs köztünk. Mi a gond?

Igaz hogy kissé telt vagyok egy betegség miatt ami miatt ezen nem is tudok változtatni és nagyon gátlásos is vagyok emiatt de ez eddig nem jelentett gondot abban, hogy kezdeményezzen, most meg semmi. Más lány biztos hogy nincs képben, mert folyton itthon van és ha el is megy, vagy együtt megyünk vagy órákra. Szóval foglamam sincs mit tegyek és kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni.2 év együtt élés. Hosszú idő azért, elég könnyen az ember a másik jelenlétét megszokja és hiányolná.

Legjobb válasz: Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.

Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.
Fogyj le bas.zd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és tényleg igazad van a sok depizésben, csak összejöttek a súlyos gondok. De erre akkor nagyon odafigyelek köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak meg mondanám, hogy 1. ha tudsz olvasni, ott van a szövegben h nem tudok mivel olyan gyógyíthatatlan betegségem van de azért köszönöm a kultúrális és értelmes választ... Találj jobb elfoglaltságot.
elsõ válaszoló te tényleg egy bunkó vagy. Mivel a megnyilvánulásodból egyértelmû, hogy pasi vagy remélem leszárad a pici pöcörõd. Neked meg fel a fejjel. Hasonló helyzetben vagyok, mint te közöttünk sincs minden rendben de én hiába kérdezem nem mondja mi a baja. Vagy is egy-két dolgot tudok de az egészségügyi. Mi 7 éve vagyunk együtt és most eljutottunk oda, hogy a problémák megölik a nemi életünket. De próbálkozok és megakarom kérni jöjjön el egy szexuálpszichológushoz. Én is sokat változtam mind testileg, mind lelkileg de nekünk még gyerekünk is van. Ha gondolod írj priviben.
Nekünk is volt ilyen idõszak a párommal. Az együttélés nem könnyû és mindig vannak jobb és rosszabb idõszakok és sajnos borítékolható, hogy még lesznek is... Ez ilyen... :/ De ha eldöntöd, hogy te tényleg vele szeretnél lenni, akkor okosan, óvatosan irányítani tudod abba az irányba a kapcsolatot. De vigyázz, ne légy sok, ne légy túl ragaszkodó, legyen saját életed, járj el mondjuk sportolni, vagy kétnaponta találkozz a barátnõiddel és hétvégén is csinálj nélküle is esetleg vmi programot, de fontos, hogy amellett, hogy "nem lógsz" állandóan a nyakán éreztesd vele, hogy szereted, fõzz neki olyat, amit szeret, lepd meg valamivel, menjetek el kettesben valami olyan helyre, ahol szeret lenni, vagy a közös barátaitokkal. Ne görcsölj rá és fõleg tudatosítsd, hogy tudnál élni nélküle, csak te vele szeretnél. És fõleg ne légy kétségbeesett, mert annak szaga van :)
a súlyodnak ennek semmi köze hozzá! nem azért szeretnek azok akik szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy belülrõl! ha esetleg nem fogadna el ilyennek, akkor csak gondolj a jó tulajdonságaidra, és hogy valaki megérdemli, h megosszd vele ezeket! de miért nem ülsz le, és beszélgetsz vele errõl az egészrõl. egyáltalán nem ciki, sõt egy jó kapcsolatban tudni kell beszélni egymással! úgyhogy HAJRÁ!!!

Mit tegyek? Lefeküdtem a mostani barátommal nagyon jo volt meg minden (nagyon szeretem őt) de egész végig a volt barátomra gondoltam akivel nem történt meg a dolog. Hogy tudnám ezt leküzdeni?

Legjobb válasz: Igaza van az elõttem szólónak, töltsetek minél több idõt együtt. Ha a volt barátoddal nem jött össze a dolog a mostanival pedig igen az jelenthet valamit, fõleg ha nagyon szereted õt akkor el tudod felejteni mellette a volt pasidat.

Igaza van az elõttem szólónak, töltsetek minél több idõt együtt. Ha a volt barátoddal nem jött össze a dolog a mostanival pedig igen az jelenthet valamit, fõleg ha nagyon szereted õt akkor el tudod felejteni mellette a volt pasidat.
Szervezz vele közös dolgokat, hogy legyen élményed is! Miért feküdtél le ilyen hamar - amikor még alig van valami közös dolgotok?

Mért van az, hogy eddg mindig jó volt a szex a barátommal, de az utolsó 2 alkalommal szinte semmit éreztem. Orgazmusom sem volt. De neki jó volt minden, lgalábbis azt mondta. Velem van a baj? Mért nem tudom élvezni?

Legjobb válasz: Stressz,fáradtság,gondok....Nem voltál rá hangolva,nem nyújtotta a maximumot stb... Nem mindig jön össze,ne aggódj egy pár nap szünet 3-4 utánna jobban fogod élvezni,próbáljatok ki új dolgokat is.

Stressz, fáradtság, gondok....Nem voltál rá hangolva, nem nyújtotta a maximumot stb... Nem mindig jön össze, ne aggódj egy pár nap szünet 3-4 utánna jobban fogod élvezni, próbáljatok ki új dolgokat is.
KItágult a lyuk.

Van egy barátom már 1 éve és eddig minden tök jó volt, de mostanában más jár a fejemben. Egy olyan fiú akivel előtte nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Lehet egyszerre mind a kettőbe szerelmes az ember? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Legjobb válasz: 1 éve vagy ezzel a sráccal akivel azt írod minden jó, akkor minek kéne neked egy másik? Lehetséges hogy mostanság eltûnt a rózsaszín köd vagy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok és most újdonságra vágysz.

1 éve vagy ezzel a sráccal akivel azt írod minden jó, akkor minek kéne neked egy másik? Lehetséges hogy mostanság eltûnt a rózsaszín köd vagy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok és most újdonságra vágysz.
Nálam is ez volt.Már a kapcsolatunk 6.hónapjában másra gondoltam, de sikerült elhessegetni a dolgot egy idõre.Késõbb megint és megint elõjött ez a gondolat.Végül már nem bírtam, szakítottam. A másik illetõvel ismét bebizonyosodott, hogy nem mûködne köztünk, de ez jó jel volt arra, hogy nem a megfelelõ személlyel voltam addig párkapcsolatban. Ha valaki megfelelõ neked és szerelem van, akkor NEM gondolsz másra, másokra, és mégcsak lehetõséget sem adsz arra, hogy mással flörtölj, vagy ismerkedj. Szerintem lépj ki a kapcsolatból és ne pazarold a "párod" idejét.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán akarok másikat, csak ismét érdekel az a fiú akibe elõtte évekig szerelmes voltam és még mindig nem közömbös számomra. Nem tudom mit kéne csinálnom, mikor a barátomat is szeretem.
Ha elõtte otthon 4-5 alkalommal "segített magán" akkor elképzelhetõ, egyébként furcsa
elég furcsa, ha 7-8 x kicsapom is jön még sperma, neki meg semmi?
"nem jött belõle semmi"- ez aranyos:D Amúgy én is osztom az elsõ véleményét, vagy elõtte sokszor ment el, vagy lehet izgult, fáradt volt túlságosan...
A kérdező hozzászólása: Nem
Szerintem valaki megelõzött. Ha ugyanis korábban 3-4szer leszopták vagy õ kiverte magánal akkor könnyen lehet, hogy kiürült a "tár". Gondolj csak bele: a here 2 mogyorónyi szerv, a prosztata nagyobb gesztenye, ehhez hozzá jön a szövet állomány (mert ugye ezek nem üresek mint egy üveg) akkor ezeknek a kapacitása sem végtelen. Ha elõtte kiürítették akkor kell 2-3 nap, hogy ismét teljesen megteljenek.
A kérdező hozzászólása: :O ezt nem is tudtam, de megelõzni más biztos h nem elõzött meg, nagyon szeretjük egymást meg már régóta együtt vagyunk, max. ha õ otthon kielégítette magát. köszönöm a válaszokat :)
Akkor lehet, hogy csak egy (kettõ, három, ...) jó kis pornó film elõzött meg. :)
A kérdező hozzászólása: az még belefér :D
De!

12 éves lány vagyok és van egy barátom (14 éves). Múltkor csókolóztunk, ő pedig benyúlt a bugyimba és simogatott. Nagyon jó volt, de nem hagytam. Azóta minden este erre gondolok. Gáz amit csináltam?

Legjobb válasz: Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)

Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)
Nem gáz, csak talán még túl korai. Ha jól esett, hát próbáld ki otthon egyedül, hogy milyen, simogasd magad, de szerintem még ne nagyon engedd a fiúnak, mert nagyon elbízza magát és hamarosan mást is akar. Inkább csak ruhán keresztül simagassátok egymást, nem késtek le semmirõl, nem kell elsietni a dolgokat, ismerkedjetek még egy kicsit.
Hahóóó emberek 12 éves a kisasszony!Ez még igen korai neki is meg a barátjának is
Szerintem az, hogy nem engedted, arra utal, hogy még nem állsz készen olyan dolgokra, amikre még bõven ráérsz. Abszolút nem gáz az, hogyha nem válasz olyanná, mint nagyon sok tizenéves mostanában. Még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok a folytatáshoz. Ne szívd ezt most mellre, de a barbibabás hasonlat akármennyire durvának tûnik, jogos ebbõl a szempontból. Nagyon eltúlozva, de jogos. Mivel pedig valószínû, hogy nem állsz komolyabb dolgokra készen a barátoddal, ezért várj még, nem maradsz le semmirõl sem :)
Bûntudatod semmiféleképpen ne legyen, felesleges. De szerintem se engedd, azért 12 év tényleg túl kevés... Ha ennyire jól esett, próbáld ki otthon, a maszturbálás már ilyen korban sem bûn szerintem:)
Na igen még azt kéne csinálnia!Mi van ezekkel a mai fiatalokkal?12 évesen még mit tudhat ilyenekrõl?Én 12 évesen még nem is csókolóztam nemhogy még nyúlkáljanak a bugyimba!Úristen mi van veletek?
12évesen barbizzál!
sztem ne rágodj semmin jó volt élvezted akkor csináljátok
nem gáz amit csináltál, és figyelj rám, tudom, hogy még fiatal vagy, de ha nem mentek tovább a simogatásoknál, akkor szerintem ebbõl nem lehet baj, ha szerelmesek vagytok egy picike élvezet járhat nektek is!
De hát a barátja nem megerõszakolni akarta egybõl. Csak simogatni... :) Ha tényleg szeretitek egymást, és megbízhatsz benne ennyi szerintem belefér, fõleg, hogy élvezted is. Csak tudd hol a határ, mert tényleg fiatal vagy!
12évesen még egy csóktól is paráztam sõt arra se voltam felkészülve:D 16\L
Hello, én is 12 éves vagyok! Szerintem ezt még nem kéne hogy a bugyidba nyúlkájjanak! De a barbizáshoz te már öregvagy!
TE 12 éves ringyó mit akarsz magadtol? 12évesen még a sexre sem mertem gondolni!ti meg már 10 évesen döngetitek egymást pffffff
Szerintem jól húzd meg és majd meglátom én 12 évesen egyfolytában pornó oldalakon voltam és minden nap recskáztam
Te is ilyen sexmániákus vagy!
Jó van latsszi ismerlek és jól tudom hogy te még nagyobb sexõrült vagy mint én
naná h gáz! ha élvezted akkor mért vagy hülye és mért nem haghyod neki! Ti meg milyen majmok vagytok h a **** lenne már korai meg ilyen hülyeségeket mondtok neki, eszem megáll rajtatok. akkor ájjatok le ti is a szexel ha arcotok van
Én is 12 vagyok és ez az a helyzet ahol te döntöd el, hogy mi legyen. Ha élvezted akkor csináld, de ez a te döntésed ha én lány lennék és élvezem akkor nem hiszem hogy le állok de ezt nem tudhatom, mert nem vok lány én pl. már durvábbat is csináltam .
Szia! Én is egy 12 éves lány vagyok, és az én véleményem az, hogy egy kicsit még talán a csókolózás is korai (de nem akarlak lef*kázni, mert bevallom, hogy arra én is vágyom...), hát még az ilyen bugyiba nyúlkálás? Szerintem jól tetted, hogy nem hagytad magad... Beszélj a sráccal, és mondd meg neki, hogy te egyenlõre nem akarsz tovább menni a csókolózásnál...
12 éves vagy? õ simogatta, jé gyere hozzám megmutatom mi jön majd ezután.
én is belenyultam volna a bugyidba :) :D de én a szüzeségedet is elvettem volna :) kislány :D
Ráérsz még ezzel, ha már 12 évesen itt tartasz, 15 évesen majd már a 2. randi után szobára mentek?bocs ha kicsit letolásnak tûnik, de sztem ne rágódj már rajta, ami megtörtént az megtörtént nem tudsz mit tenni, de legközelebb ha akezét már lejebb viszi állítsd meg.
Hagyjuk már ezt a "kislány vagy még", meg "bezzeg a mi idõnkben" dumákat. Amikor én ennyi idõs voltam, akkor is volt már az általános iskolában több olyan osztálytársam, aki 13 évesen már nem volt szûz. Kicsit szabadabban gondolkoztak, de ettõl még nem lettek "rossz lányok". Egyébként szerintem nem kell egybõl szeretkezni, elõbb ismerjétek meg jobban egymást, ez a legfontosabb.
Miért lettem 0%ra lepontozva, ha szabad tudnom?
nagyon korai még neked...ha minden este erre gondolsz végezz önkielégítést vagy ilyesmi de még ne engedd neki..várj még egy két évet..utána jöhet a petting ;)
Elég furcsa, hogy tizenkét évesen a szexrõl gondolkodsz. Most még az iskolára kellene koncentrálnod, szerintem pasizni ráérsz 2-3 év múlva is.....de ha ennyire izgat a téma, és ilyen fiatalaon élvezted azt, hogy a barátod simogatta a pinádat, akkor szerintem ujjazd jól meg magad!!!!:D
Elég gáz, TE MÉG KISLÁNY vagy! Birom a válaszadókat. Sokan teljes komolysággal tanácsokat adnak egy olyan gyereknek, akinek még tényleg a barbikkal kellene foglalkozni. Gusztustalan a világ!!!!!
12 évesen..hmm...még a fiu is túl fiatal 14évesen, nem hogy te!Ez elég furi, én elképzelni nemtudtam vna 12évesen ilyesmit, még nem is smároltam annyi idõsen..de sztem nem idegenektõl kéne tanácsot kérned, minden esetre lassíts, rá érsz még, nagyon is!szerintem!
Szerintem is nagyon fital vagy még ehez.. Ne akarj hamar felnõni.. hidd el sokkal jobb lesz ha ezeket a dolgokat majd a megfeleõ fiuval és korban teszed...amikor te is készen álsz erre..mert valljuk be egy 12 éves lány még kisem fejlõdött rendesen..
Haliha emberek, én vagyok 14 éves, és most csókolóztam elõször, õ meg már...khm...egy kicsit korai, nem gondolod?
Ha nem hagytad akkor mi is volt jó??Szóval csak hagytad!A 16-18évesek nem mernek lefeküdni a párjukkal(persze még akkor sem feltétlenül fontos, egyénfüggõ)de ti 2hét múlva hol fogtok járni? El sem hiszem h ilyen is van.én csak 19vagyok de talán most mondhatom h:Bezzeg a mi idõnkben4
Fiatal vagy még...
Raersz meg kislany!!
Szia szerintem nem gáz, de tényleg kicsit korai. Persze azt írod nem hagytad, s ez jó. Azzal, hogy erre gondolsz esténként semmi baj nincs, ez természetes. Nagyon izgalmas volt, miért ne gondolnál rá.:-) Szerintem azokra nagyon ne hallgass, akik azt javasolják, hogy inkább magadat simogasd. Azok olvassák el Füst Milán vonatkozó feljegyzéseit a szexualitásról, ami leírja, hogy hogy vállik egy egész társadalom boldogtalanná azért mert az önkielégítés által az öröm az önkielégítõ emberhez, önmagához kötõdik, s nem egy másik emberhez. Tessenek ebbe belegondolni. Én a helyedben azt tenném, hogy ha a fiú tetszik, hát néha csókolózhattok, de ezen túl inkább csak azt hagyd, hogy ruhán kívül simogasson. Vagy csak egyszerûen öleljen át. A fiúk egyrészt türelmetlenek, másrészt kíváncsiak, harmadrészt többnyire addig mennek el, ameddig Te elengeded õket. Másrészt a fiúk hamar elvesztik az érdeklõdésüket az olyan lányok iránt, akik egybõl mindent megadnak nekik. Tehát érdemes kicsit tartózkodóbbnak lenni velük. Attól nem kell félni, hogy ha nem engedsz neki meg mindent, amit szeretne, akkor lelép, ha rendes srác, akkor e miatt nem fog cserben hagyni. S ugye te csak rendes srácokkal akarsz kezdeni!? ;-) Meg hát 14 évesen õ is most tanulja ezt az egészet - vélhetõen. Ezért kicsit te is tanítod õt, a te felelõsséged is, hogy miként is mûködik ez az egész: Hogyan kell a lányokkal, s benne veled bánnia.
Mi a [email protected]!? Én ha 12évesen ilyet csináltam volna a faterom úgy állba vert volna! Mi lessz it 10 év múlva?! 5 évesek dugni fognak, vagy mI???
Felejtsd el és keress másikat.
Elfelejteni és nem ezen morfondírozni, eljárni a barátokkal szórakozni és kitölteni az ûrt más dolgokkal. Egy idõ után pedig nem lesz ez az érzésed.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem :) Köszönöm :)
üdv a családban
bocs nem láttam a lentit
A kérdező hozzászólása: semmi gond. esetleg nem tudsz még mert úgy emlékszem van és láttam is de nem tudom mi a címe :D
Nekem csak az Üdv a családban jutott ennyibõl eszembe. Nem tudsz róla írni még néhány infót, esetleg részletet, amire emlékszel?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem , mert igazából a tipikus sztorit vezetik végig :/
A kérdező hozzászólása: hasonló romantikus filmeket sem tudsz mondani, ami mondjuk nem ismert annyira , mert gyakorlatilag mindent láttam már..:D
Esetleg nem tudod, ki volt az egyik színész? Tök mindegy melyik, csak egy színészre vagy színésznõre nem emlékszel a filmbõl? :/
A kérdező hozzászólása: sajnos nem :/

21Fvok.3évig volt egy barátnőm aki elhagyott1éve azóta 2en kihasználták most van egy 30éves barátja! új bnőt találtam aki van olyan jó mint ő de sokat gondolok a régire aki szarabb volt! Szebb de szarabb. el tudom még felejteni? ő gondolhat még rám?

zavarja ha lát az új bn?mmel!megfog még vajon keresni?annó eldobott én is kinevetném legalább ha újra keresne:)

Legjobb válasz: én csak a mostani barátnõdet sajnálom... "van olyan jó, mint õ", meg "a régi szebb de szarabb"... undorító a hozzáállásod, lehet, hogy ezért dobott el a volt barátnõd is? amúgy meg engem is zavarna, ha az exemet másik csajjal látnám, pedig nem akarnék már összejönni vele.

én csak a mostani barátnõdet sajnálom... "van olyan jó, mint õ", meg "a régi szebb de szarabb"... undorító a hozzáállásod, lehet, hogy ezért dobott el a volt barátnõd is? amúgy meg engem is zavarna, ha az exemet másik csajjal látnám, pedig nem akarnék már összejönni vele.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van teljes mértékben!nekem õ a 2.barátnõm életembe és szerelmes vagyok!csak amit tett velem az exem azt jó lenne ha visszkapná az élettõl!miközben velem járt mással találkozgatott stb..és lekoptatott 3év után..remélem fog még neki fájni hogy eldobott magátol!én jó voltam mindig hozzá
Ha ezek után még foglalkozol a régivel, jó hülye vagy. Exem mikor elhagyott én is ki voltam borulva 1 évig. De legyél annyira büszke, hogy ha vissza akarna jönni, fõleg több pasi után, akkor is szard le, legyen már gerinced. sokszor takar romlott belsõt a szép külsõ, de ha nem, csak "megtaposott" egyszer, akkor is legyen önbecsölésed annyi, hogy azt értékeled, aki szeret most; aki megbecsül, és akirõl magad is állítod, hogy jobb vele. Tényleg hülyén gondolkodsz, remélem hamar kiábrándulsz már. Ja, és elõször az eszeddel döntesz, az érzelmeid sokszor csak hónapokkal késõbb követik az ember döntését, de ne a csalóka érzelmeidre hallgass. Nem véletlen, hogy ide írtál, szerintem tudod mi a jó, csak meg kell küzdened az érzelmeiddel, amik még az ex csajodhoz (is) húznak) Senkinek nem lenne szabad új kapcsolatba kezdeni, míg le nem zárta a régit!!! Én is megvártam ezt. Jól tettem! Sértõ egy újnak, ha agyad, vagy érzelmed egy része még nem az õvé, hanem a régié.
Valóságos hadjárat, amit csináltok. Miért van erre szük- ség? Hadd csengjen le mindenkiben a múlt és maradjon meg szép emléknek! Ti pedig lépjetek tovább. Mindenki élje a saját életét, ne azzal foglalkozzon, hogy tegyen keresztbe a másiknak. Próbáljátok már ki ezt, OK?
A kérdező hozzászólása: Eddig levoltam tiltva neki facen!nem tudtam megnézni se!mióta látott az új bnõmmel feloldotta a tiltást!lehet hogy nézegetett szerintem biztos zavarja még
Az jó kérdés, hogy gondol-e rád, ha igen akkor viszont zavarja az új barátnõd. Csinálj sok képet az új csajoddal amin ölelkeztek, meg csókolóztok és amirõl az jön le hogy mennyire boldogok vagytok. Ezeket tedd fel a face-re vagy iwiwre. Ha még gondol rád tuti ideges és féltékeny lesz.
A kérdező hozzászólása: nem hülyitem szerelmes vaygok belé!csak jó lenne ha idegesitené az exem hogy találtam egy hozzá foghato csajt!
A kérdező hozzászólása: a régi szép volt nagyon igényes mindenki megnézett minket mert én is jo képü vagyok!a mostani is szép de nincs olyan szép!de vele jól is érzem magam !a régivel sokat veszekedtünk, csak jó csaj volt azért huzodott el 3évig...
Fenéért hülyíted szegény lányt.
Jézusmária! Ha nem lett volna itt a kérdésed kiírásának idõpontjánál a párom, azt hinném õ az!.. Hidd el neke.. pont abban a helyzetben vagyok, mint a mostani barátnõd.. Iszonyatosan fáj, hogy az exe ott van a képben. Õ is megcsalta, átverte a szerelmemet... és erre még mindig hívogatja (azt állítja nem, de tudom, hogy hazudik), a csaj is hívja. Egy utolsó senki az a csaj.. és mégis, mindenkit az ujja köré csavar. Kérlek, kérlek ne csináld ezt a mostani barátnõddel! Annyira fájna neki! Ha szeretnéd, nem mondanád, hogy szebb a másik, max. hogy ugyanolyan szép... Meg féltékennyé akarod tenni az exed? Mit foglalkoztat téegd, ha mér nem szereted? Gondolkodj el ezen. Ne egy ilyen lány miatt szenvedjen a mostani barátnõd..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!