Találatok a következő kifejezésre: A barátommal minden jó volt, (42 db)

Olyan ember lehet a barátod (mint jó barát) akivel korábban volt szexuális élményed, viszonyod?

Legjobb válasz: attol függ hogy meddig voltatok együtt és hogyérted h volt sexuális kapcsolatod vele??

attol függ hogy meddig voltatok együtt és hogyérted h volt sexuális kapcsolatod vele??
A kérdező hozzászólása: nem voltunk egy pár sohasem, csak szexelgettünk, meg elvoltunk... ugy 3 honapig...
Szerintem nem. Tõlem is ezt akarja most egy csaj. Kizárt..
sztem meg lehet, nekem is van egy ilyen fiú barátom , 6 éve ismerjük egymást, iszonyatjól kijövünk , tökéletes pasi lenne, gondoltuk rá hogy kipróbáljuk milyen együtt , jó volt, és nem ment tovább a dolog, és azóta is úgyan olyan jóban vagyunk sõõõõt. jobban.
azt tartják hogy fiú és lány között csak akkor lehet igazi barátság, ha már volt köztük sexuális kapcsolat. Mert ha ez nem kövekkezik be, akkor az eggyik fél titokban mindig többet szeretne, és titokba mindig irigxelni fogja a másik kapcsolatait. Még akkoris ha ezt sohasem vallaná be. Ez tényleg ígyvan, tapasztalatból beszélek!
Ismerõs, szerintem lehet.
határozottan igen, de csak akkor ha már nem éreztek egymás után semmilyen vágyat...egyikõtök se

Mit tegyek? Lefeküdtem a mostani barátommal nagyon jo volt meg minden (nagyon szeretem őt) de egész végig a volt barátomra gondoltam akivel nem történt meg a dolog. Hogy tudnám ezt leküzdeni?

Legjobb válasz: Igaza van az elõttem szólónak, töltsetek minél több idõt együtt. Ha a volt barátoddal nem jött össze a dolog a mostanival pedig igen az jelenthet valamit, fõleg ha nagyon szereted õt akkor el tudod felejteni mellette a volt pasidat.

Igaza van az elõttem szólónak, töltsetek minél több idõt együtt. Ha a volt barátoddal nem jött össze a dolog a mostanival pedig igen az jelenthet valamit, fõleg ha nagyon szereted õt akkor el tudod felejteni mellette a volt pasidat.
Szervezz vele közös dolgokat, hogy legyen élményed is! Miért feküdtél le ilyen hamar - amikor még alig van valami közös dolgotok?

Mért van az, hogy eddg mindig jó volt a szex a barátommal, de az utolsó 2 alkalommal szinte semmit éreztem. Orgazmusom sem volt. De neki jó volt minden, lgalábbis azt mondta. Velem van a baj? Mért nem tudom élvezni?

Legjobb válasz: Stressz,fáradtság,gondok....Nem voltál rá hangolva,nem nyújtotta a maximumot stb... Nem mindig jön össze,ne aggódj egy pár nap szünet 3-4 utánna jobban fogod élvezni,próbáljatok ki új dolgokat is.

Stressz, fáradtság, gondok....Nem voltál rá hangolva, nem nyújtotta a maximumot stb... Nem mindig jön össze, ne aggódj egy pár nap szünet 3-4 utánna jobban fogod élvezni, próbáljatok ki új dolgokat is.
KItágult a lyuk.

22 éves vagyok és barátommal lakok együtt 2 éve, (22f) 1évig minden jó volt, érdeklődött, kellettem neki, aztán sokmindenen mentünk át, sok gond, de túlvagyunk rajta, de pár hónapja már nem foglalkozik velem, semmi kapcsolat nincs köztünk. Mi a gond?

Igaz hogy kissé telt vagyok egy betegség miatt ami miatt ezen nem is tudok változtatni és nagyon gátlásos is vagyok emiatt de ez eddig nem jelentett gondot abban, hogy kezdeményezzen, most meg semmi. Más lány biztos hogy nincs képben, mert folyton itthon van és ha el is megy, vagy együtt megyünk vagy órákra. Szóval foglamam sincs mit tegyek és kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni.2 év együtt élés. Hosszú idő azért, elég könnyen az ember a másik jelenlétét megszokja és hiányolná.

Legjobb válasz: Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.

Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.
Fogyj le bas.zd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és tényleg igazad van a sok depizésben, csak összejöttek a súlyos gondok. De erre akkor nagyon odafigyelek köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak meg mondanám, hogy 1. ha tudsz olvasni, ott van a szövegben h nem tudok mivel olyan gyógyíthatatlan betegségem van de azért köszönöm a kultúrális és értelmes választ... Találj jobb elfoglaltságot.
elsõ válaszoló te tényleg egy bunkó vagy. Mivel a megnyilvánulásodból egyértelmû, hogy pasi vagy remélem leszárad a pici pöcörõd. Neked meg fel a fejjel. Hasonló helyzetben vagyok, mint te közöttünk sincs minden rendben de én hiába kérdezem nem mondja mi a baja. Vagy is egy-két dolgot tudok de az egészségügyi. Mi 7 éve vagyunk együtt és most eljutottunk oda, hogy a problémák megölik a nemi életünket. De próbálkozok és megakarom kérni jöjjön el egy szexuálpszichológushoz. Én is sokat változtam mind testileg, mind lelkileg de nekünk még gyerekünk is van. Ha gondolod írj priviben.
Nekünk is volt ilyen idõszak a párommal. Az együttélés nem könnyû és mindig vannak jobb és rosszabb idõszakok és sajnos borítékolható, hogy még lesznek is... Ez ilyen... :/ De ha eldöntöd, hogy te tényleg vele szeretnél lenni, akkor okosan, óvatosan irányítani tudod abba az irányba a kapcsolatot. De vigyázz, ne légy sok, ne légy túl ragaszkodó, legyen saját életed, járj el mondjuk sportolni, vagy kétnaponta találkozz a barátnõiddel és hétvégén is csinálj nélküle is esetleg vmi programot, de fontos, hogy amellett, hogy "nem lógsz" állandóan a nyakán éreztesd vele, hogy szereted, fõzz neki olyat, amit szeret, lepd meg valamivel, menjetek el kettesben valami olyan helyre, ahol szeret lenni, vagy a közös barátaitokkal. Ne görcsölj rá és fõleg tudatosítsd, hogy tudnál élni nélküle, csak te vele szeretnél. És fõleg ne légy kétségbeesett, mert annak szaga van :)
a súlyodnak ennek semmi köze hozzá! nem azért szeretnek azok akik szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy belülrõl! ha esetleg nem fogadna el ilyennek, akkor csak gondolj a jó tulajdonságaidra, és hogy valaki megérdemli, h megosszd vele ezeket! de miért nem ülsz le, és beszélgetsz vele errõl az egészrõl. egyáltalán nem ciki, sõt egy jó kapcsolatban tudni kell beszélni egymással! úgyhogy HAJRÁ!!!
Ha elõtte otthon 4-5 alkalommal "segített magán" akkor elképzelhetõ, egyébként furcsa
elég furcsa, ha 7-8 x kicsapom is jön még sperma, neki meg semmi?
"nem jött belõle semmi"- ez aranyos:D Amúgy én is osztom az elsõ véleményét, vagy elõtte sokszor ment el, vagy lehet izgult, fáradt volt túlságosan...
A kérdező hozzászólása: Nem
Szerintem valaki megelõzött. Ha ugyanis korábban 3-4szer leszopták vagy õ kiverte magánal akkor könnyen lehet, hogy kiürült a "tár". Gondolj csak bele: a here 2 mogyorónyi szerv, a prosztata nagyobb gesztenye, ehhez hozzá jön a szövet állomány (mert ugye ezek nem üresek mint egy üveg) akkor ezeknek a kapacitása sem végtelen. Ha elõtte kiürítették akkor kell 2-3 nap, hogy ismét teljesen megteljenek.
A kérdező hozzászólása: :O ezt nem is tudtam, de megelõzni más biztos h nem elõzött meg, nagyon szeretjük egymást meg már régóta együtt vagyunk, max. ha õ otthon kielégítette magát. köszönöm a válaszokat :)
Akkor lehet, hogy csak egy (kettõ, három, ...) jó kis pornó film elõzött meg. :)
A kérdező hozzászólása: az még belefér :D
De!
Szerintem hagyjátok, úgy néz ki allergiás vagy rá.
Szerintem se használd!Sok rosszat hallottam már errõl a tablettáról..
Szerintem se használd, a legjobb fogamzásgátló a gyomorsav az mindent szétmar!
Szerintem is hagyd. Nem lesz jobb, ha többször megpróbáljátok még. Régebben én is próbálkoztam Pharmatex hüvelytabival, de engem már a legelsõ alkalom után borzasztóan csípett. Persze, azthittem, hogy majd elmúlik pár alkalom után, és próbáltuk még kb 2-3 alkalommal. Ugy nem is fejeztük be, mert az elsõ 5-10 perc után annyira égett, és csípett, utána meg mintha smirglipapírral dörzsöltek volna végig. Ugyhogy nem érdemes szerintem. Inkább fogamzásgátló tabi. Már én is azt szedek.
Az van a betegtájékoztatóban, hogyha csíp, akkor legközelebb elõtte vizezd be. Nekem enyhítette a csípést, de nem szûnt meg teljesen. Ráadásul eléggé felborítja a hüvelyflórát, szóval aki hajlamos a hüvelygombára, az ettõl könnyen összeszedheti, lehet, hogy neked már ott a gombaspóra, azért csípett most jobban. Ráadásul most olvastam, hogy elég rossz a teherbeesési statisztikája is, szóval szerintem is inkább válassz más módszert.
Elsõ vagyok Én is használtam 3x, az utána való hetekben éreztem, hogy kívül csípett, és a hüvelygombám is elõjött. Szóval innentõl kezdve abba is hagytam a használatát.
Én is használtam, ugyanez a csípés volt, plusz állandó gomba utána 2 évig. Alig bírta a doki kikezelni. Keressetek mást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! fogamzásgátló tablettát nem szedhetek, mert szedek a szívritmus zavaromra gyógyszert, igaz, az orvost még nem kérdeztük meg.
A kérdező hozzászólása: ja, és meg is vizeztük a tablettát, úgy is csípett

A barátommal kezdetben minden jó volt, de ez megváltozott. Szerinte gyerekes vagyok. Mit tegyek?

1 hónapja járunk és az elején folyton imádott rajongott értem,mindenhová jönni akart velem.Aztán Szilveszterkor kicsit becsíptam stb...Azóta állítása szerint nem vagyok olyan mint rég,gyereekes vagyok,legyek feén?tesebb...Különben vége...ÉN EZT NEM AKAROK...Mit tegyek?Segítsetek !!!mások szerint is sokat változtam és szeret a barátom de a régi énemet akarja...Hogy tegyem?

Legjobb válasz: Szerintem légy az aki vagy, ahogy jól érzed magad. Az ember folyamatosan változik az élete során, fõleg fiatal korban, de késõbbis, ha a párod ezt nem képes elfogadni, azt hiszem ez nem igazán jó jel és nem való hozzád. Azért ne változz meg mert õ akarja, ugyanis nem fogod jól érezni magad a bõrödben. Úlj le és próbáld vele megbeszélni, hogy te ilyen vagy és kész, vagy elfogad vagy ha nem az neked is jobb lesz. Sok sikert!

Szerintem légy az aki vagy, ahogy jól érzed magad. Az ember folyamatosan változik az élete során, fõleg fiatal korban, de késõbbis, ha a párod ezt nem képes elfogadni, azt hiszem ez nem igazán jó jel és nem való hozzád. Azért ne változz meg mert õ akarja, ugyanis nem fogod jól érezni magad a bõrödben. Úlj le és próbáld vele megbeszélni, hogy te ilyen vagy és kész, vagy elfogad vagy ha nem az neked is jobb lesz. Sok sikert!
te tudod h mien voltál csináld azokat amiket eddig ebben nagyon nem lehet segíteni viselkedj úgy ahogy régen ne hülyülj el mindent mert lehet h õ már egy kicsit komolyabb kapcsolatra vágyik add meg neki amit akar (te tudod h mien voltál, neked kell tudnod h miennek kell újra lenned!!!!) rajtad múlik sok szerencsét pussz szia (15l)
a régi éned --nem volt a tiéd-- csak egy felvett viselkedési forma--sajnos ebbe szeretett bele a párod amilyen most vagy gyerekes---ez az igazi éned!!! ne nyomd el magadban, aki ezt nem fogadja el az nem is szeret igazán, mert csak feltétellel szeret--az meg nem igazi szeretet! 1 hónap után még igazából csak vonzódunk a másikhoz a szeretet késõbb alakul ki..-figyelj a jelekre már most, ha most feltételekhez kötnek a viselkedéseddel kapcsolatban akkor késõbb mi lesz? mit tegyél? legyetek barátok---engedd el! ha igazán egymásnak valók vagytok akkor úgy is összehoz benneteket a sors késõbb!
az Én barátom is szakított velem, mert aztmondta gyerekes vagyok.nem változtattam semmin(az már nem én lennék) de 3 hét után visszajött, mert h Szeret.És ez igaz!Ha szeret akkor így szeret, ha meg nem, akkor csak "tökéletessé" akar formálni.

A barátommal 4hónapja vagyunk 1üt az elején minden jo volt aztán pedig nem tartja az igéreteit 2hete kezdett változoi (lent)?

1hete londonba van

Legjobb válasz: Nem fog változni.Csak azért mondjuk ezeket hogy elkerüljük a fölös rinyálást.Meg is szoktuk próbálni de ha szar változva akkor úgyis elmegyünk attól aki miatt tesszük.

Nem fog változni.Csak azért mondjuk ezeket hogy elkerüljük a fölös rinyálást.Meg is szoktuk próbálni de ha szar változva akkor úgyis elmegyünk attól aki miatt tesszük.

Kb egy honapja a baratommal el vagyunk hulve egymastol, es nem tudjuk h miert. Eddig minden jo volt, kezdtek lenni veszekedesek es vajom ettol van? O meg mindig el van hulve tolem, mit csinaljak? Segicsetek, 1 eve mar egyutt vagyunk

Legjobb válasz: Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi,beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!

Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi, beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Es mast meg mit tehetek, mert probaltam ezt is, de mindig valami elrontota , mert mire helyre jott volna az erzelmeivel megint bekovetkezet valami amitol elhult tolem, nagyon nem veszekedtunk de ugy latszik h ez eleg volt neki h elhuljon tolem:(
A kérdező hozzászólása: Mar 1 honapja igy megy, o mind mondja h probal valtoztani meg minden, nem erzem szeretetet mar, de az is igaz h streszes allapotba voltunk mostanaban, es ettol jottek a veszekedesek is, de vissza kell kapjam a szeretettet, legyen minden olyan szep mint regebb, segicsel kerlek.
Lehet hogy túl sok idõt töltöttetek együtt, és talán egy kicsit egymásra untatok. Töltsetek külön egy kis idõt, amíg olyanokat csináltok, mint régen, menjetek el külön külön bulizni, foglalkozzatok magatokkal, töltõdjetek fel energiákkal, ez segíthet. Ez sokszor szokott segíteni: :)
A kérdező hozzászólása: De lehet ha nem beszelunk egy darabig , vagy nem talalkozunk akkor lehet minnel jobban elhulunk egymastol:(
Beszéljétek meg, hogy most egy kicsit levegõt vesztek egymás nélkül, ami nem azt jelenti hogy szakítotok!
A kérdező hozzászólása: Mar keso mindennek, a tegnap este szakitottunk, mind a kettonk dontese volt ez, de nekem annyira faj:(
Felejtsd el és keress másikat.
Elfelejteni és nem ezen morfondírozni, eljárni a barátokkal szórakozni és kitölteni az ûrt más dolgokkal. Egy idõ után pedig nem lesz ez az érzésed.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem :) Köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!