Találatok a következő kifejezésre: A barátommal megvagyunk, (26 db)

Segitseg! A baratommal nagyon jol megvagyunk, de akarmikor elmegyunk bulizni eleg sokat iszik, es furan viselkedik. Nem tudom mit tegyek. Mar mondtam neki hogy zavar, mindig megigerte, hogy ugyelni fog, de mindig ugyanugy iszik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: "Segitseg! A baratommal nagyon jol megvagyunk, de akarmikor elmegyunk bulizni eleg sokat iszik" Egyáltalán nem vagytok jól, különben nem kérnél "segítséget"!! NEM FOG MEGVÁLTOZNI! Masszív alkoholista lesz belõle!!

"Segitseg! A baratommal nagyon jol megvagyunk, de akarmikor elmegyunk bulizni eleg sokat iszik" Egyáltalán nem vagytok jól, különben nem kérnél "segítséget"!! NEM FOG MEGVÁLTOZNI! Masszív alkoholista lesz belõle!!
"Lásd be, hogy iszákosságra hajlamos" Ennek aztán semmi köze nincs a hajlamhoz. Egyszerûen még nem élte ki magát és bulizni akar. Hát bulizzon! Nagyon fiatalok lehettek még. Hány évesek vagytok? Egyébként szerintem nincs jogod számon kérni, hogy mennyit iszik, ha zavar, akkor hagyd ott, de attól, hogy [email protected] van, nem fog felnõni és érett módon viselkedni. Még éretlen.
A 3/7-es nem igazán fogta fel a kérdést. Nem ez volt az elsõ eset és ezek szerint csak ígérgetni tud. Én már rég kivágtam volna.
Oh én is voltam így. Ivott, hülye volt, megígérte nem iszik, ugyan úgy ivott, megigérte kevesebbet iszik, ugyan úgy ivott.....stb. Még mikor nem voltam vele meg is csalt (persze arra fogta h részeg volt). Aztán az lett a megoldás h mivel engem zavar h piál, inkább el sem visz magával. Mondanom sem kell h ebbõl is csak balhé lett. 1 év cívódás után otthagytam a frászba. jah még annyi h én (hülye) bezzeg leszoktam miatta a cigirõl, mert h õt zavarja. Ha ezt tudom, még a képén oltottam volna el. Ha annyit sem képes érted megtenni h mértékkel iszik (mert meg lehet állni simán. csak akarni kell.) akkor ne számíts sokra.
Sztem meg aki nem képes annyit megtenni a kedveséért h nem iszik mint a gödény (legyen akárhány éves) az igenis iszákosságra hajlamos, mert fontosabb neki a pia mint a kapcsolata. Az ilyen nem is érdemli meg egy normális ember szeretetét. Csak azért kell neki valaki h ne egyedül legyen
és mi van azzal, aki még 30évesen is ezt csinálja??
Ne menj bulizni olyan helyre, ahol csak inni akarsz... Ugye milyen nehéz volt kitalálni?
Lásd be, hogy iszákosságra hajlamos.Az idõ múltával csak rosszabb lesz.Általában lelki probléma állhat a háttérben, de lehet örökletes is. Mellette dohányzik is? Hogy viselkedik? Remélem nem alázóan mellette...
3. Csak tudod valakinek az a buli ha iszik. Az én exem képes volt még egy buszmegállos beszélgetést is végig inni. Sõt mikor csak otthon voltunk és átjött egy haverja is sokszor leitta magát. Hát még ha koncert volt v haveroknál buli.... Aki ilyen annak tök mindegy hova megy mert a buli nem buli pia nélkül.
Én is ebbe a helyzetbe vagyok..:S a párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. 20 évesek vagyunk. Amikor elmegyünk bulizni rettegve és gyomorideggel megyek, hogy úr isten ma mi lesz... nagyon rossz!! Rengeteg bulinkat elrontotta már az idióta viselkedésével. Mindig csak ígérget, hogy nem fog ennyit inni, de amikor odaérünk a buli helyszínére mint akit elvágtak... mint egy kisgyerek aki cukrot akar minden áron... és az a legrosszabb az egészbe, hogy ha szólok neki, hogy hagyja abba, elkezd velem üvölteni mindenki elõtt, hogy ne akarjam szabályozni, és hogy hagyjam békén:S
Azt nem írtad, hogy mit jelent a "furán viselkedik" és a "jönnek a gondok" én kíváncsi lettem. Mesélj kérlek miket csinál Egyébként szerintem az alkohol erõsebb most, mint a párod akarata, vagy pedig nem azt akarja amit te és ezek közül sajnos egyik sem jó.
A kérdező hozzászólása: oszinte leszek ... nem szamitottam annyi "negativ" valaszra, marmint hogy dobjam ki... Az a baj hogy tiszta szivbol szeretem ot, o a mindenem, viszont ez a dolog zavar...mondjuk ez nem gyakran fordul elo, csak mikor szulinap vagy ilyesmi van ... a mindennapi eletbe tok normalis ... hetvegenkent kimegyunk, megiszik 2-3 sort, nincs semmi gond... viszont ha tobb ideig ulunk valahol, ahol pia van, akkor viszont mar jonnek a gondok...
Az a baj, hogy az iszákosságból egy kib*szott "divat" lett, és aki nem iszik meg jár retardált bulikra és arra veri magát, az már nem "trendi". Csak ezért jár a többség bulizni. A zenét meg inkább meg se említsük - mármint hogy mi szól a bulikban...-.-
Nekem az apám alkoholista, ezért ez alapján azt mondom, hogy dobd ki a francba.Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Ha 2 év alatt nem változott akkor vagy megszokod v elhagyod. Sajnos nincs más. Én mondtam 1-1, 5 évig könyörögtem, veszekedtem, alkudoztam, de semmi nem változott. A végén már annyira ki voltam készülve h nem lehetett rámismerni. Ne várd meg míg idáíg jutsz
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, amugy en 20 vagyok, o 23... 2 eve vagyunk egyutt, es nagyon nagyon szeretem :) nem tudom mit tegyek :(
A kérdező hozzászólása: Csak azert irok, hogy elujsagoljam, a parom mar 2 es fel honapja nem iszik, most nagyon jol megvagyunk, es nagyon orulok ennek a dontesnek. Ugyan kicsit felek, hogy egyszer megint inni kezd, de remelem elmulik ez az erzes. O azt mondja, hogy nem kivanja. Am nagyon koszonom a valaszokat nektek :)

Van barátom fél éve. Nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást nagyon. Teljesen megbízok benne. Semmi okom a féltékenységre mégis féltékeny vagyok olyan lányokra is akit igazából a barátom sem kedvel. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Talán,mert nem vagy megelégedve magaddal,és önbizalom hiányos vagy,pedig hidd el,hogy szép vagy,mert ha ez nem így lenne,nem lenne barátod.

Talán, mert nem vagy megelégedve magaddal, és önbizalom hiányos vagy, pedig hidd el, hogy szép vagy, mert ha ez nem így lenne, nem lenne barátod.
Egyet értek az elsõ válaszolóval:) Nyugalom hiszen téged szeret, téged választott, és az õ szemében te vagy a legszebb:)
A kérdező hozzászólása: azt hiszem igazad van! köszönöm a válaszod :)

A barátommal jól megvagyunk, de mindig irogat a volt barátnőjének. Azt mondja, hogy szeret engem, de miért csinálja ezt akkor?

Mondtam már neki ezt,és erre mindig megsért?dik és azt mondja h én hisztizek.de nem igy van.Miért jó ez a pasiknak?

Legjobb válasz: Baráti viszonyt nem ápolhat a régi csajjal?Nekem is van 1-2 volt barátom,akivel a mai napig sokat beszélgetünk,de mind tisztában tartja,h ennek vége,és nem is úgy gondolnak rám,mint potenciális csajra,hanem mint cimbire,haverra.Ha meg nem csal meg,akkor meg sértve érzi magát attól,h gyanusítgatod,és ezért mondja,h hisztizel.Ha szeret téged,akkor meg mit akarna a másik libától?

Baráti viszonyt nem ápolhat a régi csajjal?Nekem is van 1-2 volt barátom, akivel a mai napig sokat beszélgetünk, de mind tisztában tartja, h ennek vége, és nem is úgy gondolnak rám, mint potenciális csajra, hanem mint cimbire, haverra.Ha meg nem csal meg, akkor meg sértve érzi magát attól, h gyanusítgatod, és ezért mondja, h hisztizel.Ha szeret téged, akkor meg mit akarna a másik libától?
én is jóba vagyok a volt barátommal és mindig telozunk ugyanakkor immádom a jelenlegi páromat... és õ is tartja a kapcsit egy esével, tény hogy ez zavaró de nincs mit csinálni. sajnos az ne, m derült ki hogy mióta vagytok együtt mert talán ez is fontos lehet. ha meg szeret téged akkor nincs mitõl félj csak ne feledd ne elégedj meg azzal hogy mondja : szeretlek , mutassa is ki!! remélem tudtam valamit segíteni
lehet hogy csak barátok.kérdezz rá, és ha bízol benne, higgy neki.én elváltam, van egy éve egy párom akit imádok, és a volt férjem a legjobb barátom.napi szinten hívjuk egymást, két naponta jön.mostmár a páromnak is barátja.talán te is megpróbálkozhatnál összebarátkozni az exxel.és ha egy társaságban lesztek, látni fogod hogy van e félni valód.nekünk eszünkbe se jut az exxel hogy valamit akarjunk egymástól.az a múlt.csak mindketten jól ismerjük a másik ügyét, baját.ja egyébként a mostani párom volt csaja az én barátnõm.egy társaság vagyunk így négyen.de beszélj vele errõl.

1 hónapja együtt vagyok a barátommal és nagyon szeretem és jól megvagyunk de ős is szeret engem de a barátom előtt volt egy nagy szerelmi csalódásom?

és megint előjöttek azok az érzések amiket iránta éreztem és emiatt bűntudatom van mert a mostani barátomat szeretem de közbe a másik pasira is szoktam gondolni de viszont a mostani barátomat nem lennék képes elhagyni.) mittegyek? Vagy mi a véleményetek? . Köszi.

Legjobb válasz: majd elmúlik. talán nem kellett volna ilyen hamar beleugrani egy másik kapcsolatba, ameddig még az elõzõn nem vagy túl.

majd elmúlik. talán nem kellett volna ilyen hamar beleugrani egy másik kapcsolatba, ameddig még az elõzõn nem vagy túl.
Csak búfelejtõnek vagy együtt a barátoddal és a másikhoz vágysz vissza.
még nem vagy túl rajta, .próbáld meg elfelejteni
A kérdező hozzászólása: tudom de ez a szerelmi csalódás többmint féléve volt és úgy éreztem már elfelejtettem nm is gondoltam rá csak mikor megint összefutottam vele.:/
Egyszere egy pasit. Ha nem vagy képes elhagyni a jelenlegi pasid akkor megvan hogy kit kell elfelejteni.

A baratommal mar 1eve egyutt vagyunk, s jol megvagyunk. De a sulinkba van egy fiu aki aranyos s beszelgetni is szoktunk. Mar parszor vele almodtam. Ez most jelent valamit?

Legjobb válasz: Álmodni lehet csak nehogy több legyen a végén belõle hisz neked van egy barátod akit szeretsz

Álmodni lehet csak nehogy több legyen a végén belõle hisz neked van egy barátod akit szeretsz
Szia! Valaki aranyos és beszélgetsz vele, mi ezzel a gond? Az baráti viszony. Az álom pedig egy olyan dolog, amit nem tudsz befolyásolni. Én múltkor egy T-Rex-szel álmodtam, ahogy fújja a levegõt az orrából az ablakomra :D Nem vagyok már gyerek, nem is félek és nem is féltem soha a Jurassic Parktól, erre tessék, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek reggel :D Szóval hidd el, nem jelent semmit :)
A kérdező hozzászólása: akkor most nincs mierrt aggodjak? es ha sokat gondolok ra?
Ha úgy gondolsz rá, mint egy férfire, aki tetszik neked és egyre inkább kezdesz belehabarodni, akkor jelenthet fellángolást, de ameddig úgy gondolsz rá, hogy aranyos és kedves és jót beszélgetsz vele, addig semmi gond, hiszen az ember mindig így gondol a barátaira :)
A kérdező hozzászólása: hat nem ugy gondolok ra mind egy ferfira, de a suliba ha nem latom akk mar keresgelem a szememmel hgy merre lehet..
Ezzel szerintem még nincs probléma. Ha többet kezdesz el érezni iránta, akkor gyanakodhatsz rá, hogy esetleg a párkapcsolatod laposodott el, vagy hasonlók, de ameddig csak kedvelsz valakit, az egy teljesen természetes emberi dolog :)
tuti 15 alatt vagy, ebben a korban csak az a menõ ha cuki pasid van, hajrá
A kérdező hozzászólása: neem, 17vagyook..
Ha Te nem vagy olyan, akkor a biszex miatt félj! Mi van, ha ott a biszexnél volt két fiú is?
"egyik se gondol a másikra szex-lehetõségként" miért kéne aggódni? O.o
Sajat tapasztalatbol mondom h ferfi es no kozott nem letezhet szoros baratsag. Igy csalt meg a ferjem, egy volt kolleganojevel;akivel eleinte csak baratsag volt. Addig otottek ki egymasnak a szivuket, mig vegul meg is vigasztaltak egymast.
Vegyétek be harmadiknak.

Mit tegyek? Egy 16 éves lány vagyok, másfél éve együtt vagyok a barátommal. Jól megvagyunk, nagyon szeret engem.

De van egy osztálytársam aki egyre jobban érdekel..sokat gondolok rá és imádok vele lenni.Mert a barátomat nem tudnám elhagyni mert szeretem de talán már nem úgy mint kellene.

Legjobb válasz: Ribancz.

Ribancz.
A kérdező hozzászólása: A mert helyett de.
Mindkettõvel csókolózz, aki jobban tetszik annak engedd, hogy teherbe ejtsen, a többivel meg csak anélkül. Bár nem tudom nekik fog e tetszeni, talán beszéld meg velük.
A kérdező hozzászólása: Figyelj attól nem vagyok ribanc mert van egy srác akit nagyon kedvelek. Ne is mond h neked nem volt még olyan h egyszerre több pasit kedveltél..(feltéve ha lány vagy)
Tisztában vagyok vele, ribanc. Aki több fiú felé nézeget, ráadásul még csak 16 éves, az ribanc.
Ha az "elsõ" és "második" között kell választani, válaszd a másodikat, mert ha ez elsõt szeretted volna még gondolati szinten sem lett volna második.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Utolsó komment írójának szól:Szerintem te nem vagy tisztában a ribanc szó jelentésével...
Minél hamarabb szakíts vele, mert késõbb nehezed lesz. Kb 14 évesen összejössz egy sráccal, az nem azt jelenti, hogy õ lesz a férjed.
nehéz helyzet! Szerintem várj egy kicsit, hogy kialakuljon valami felállás. Ha ezek alapján kezdesz kiszeretni a pasidból akkor ott az út a másik felé
Most szereted vagy nem? Elõször ez tisztuljon le magadban. De szerintem ezt az elsõ/tini szerelmeket még nem kell véresen komolyan venni, ha tetszik más akkor zárd le ezt a kapcsolatod és nyiss más felé.
Hagyd el. Ne ámítsd. Neked sem esne jól
általában a tiltott gyümölcs édesebb ez egy igasz szabály , ádám és éva is eddig birta
, , fuu nagyon élveztem de nem tudtam élvezni, , ?!! hmm Most akkor hogy is van -.-" ?
Maradj laza!
mert õ rosszul csinálta, te meg nem koncentráltál eléggé. A lényeg kb ennyi.
, , fuu nagyon élveztem de nem tudtam élvezni, , nemérzed a különbséget? :D pl. élvezed ahogy simogat, de nem élvezel el. vili? :D egyébként a nõk nagy százaléka nem képes az orgazmusra, de nem szabad feladni, múlhat a partneren is akár. de azthiszem, te még túl fiatal lehetsz hozzá. vagy tévedek? mennyi idõs vagy ha megkérdezhetem?
Én sose tudtam még elélvezni úgy, hogy ujjazott volna. Vagy rendesen szeretkezünk, vagy a nyelvével csinálja.

1 éve vgyok együtt a barátommal, nagyon jol megvagyunk, de ha elmegyünk bulizni akkor ha kicsit tobbet iszik akkor "megbolondul"Vkinek otlete? Mit csináljak?

Mintha nem is o lenne.Volt mikor engem is meglokott ilyen állapotában persze ebbol nagy vita lett!Másnap meg szánja bánja dolgokat!Mondtam neki hogy akkor kevesebbet igyon és akkor nem lesz gond!Kapcsolatunk elején ez még nem zavart,de már igen és már nem merek elmenni vele bulizni.Ha meg kulon megyunk akkor meg nem tetszik neki!

Legjobb válasz: Elsõvel értek egyet.

Elsõvel értek egyet.
Az ilyenekbõl lesznek az alkoholista, asszonyverõ férjek.
Szerintem próbáld meg ész érvekkel rávenni a kevesebb piára, ha nem megy jöjön az érzelmi zsarolás ;) 19/F
érzelmi zsarolást tanácsolni?!?!?!?!?! Nem vagy normális! õszintén mondd meg neki egy nagyon jó pillanatában, hogy mennyire zavar. ha nem változik, akkor meg nem éri meg járni vele, de jól gondold meg. sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: 5 évig volt egy kapcsolatom az is igy kezdodott ilyen problémákkal de megjavult!Remélem o is megfog!
És amiután az 5 éves kapcsolatod kijavcult akkor már szakitottál és most kezdtél egy újabb férfit "idióta" jó útra tériteni? És ha ez is megjavul akkor majd egy újabb 5 évet egy újabb olyan férfival kezded elõlrõl?:) ))

Mit tegyek? A párommal 3és féléve vagyunk együtt és a mamája meg a nagynénje megvádolt hogy én csak kihasználom a barátomat ami persze nem igaz mert amit kapok azt a barátom őnszántából veszi mi jól megvagyunk de bekavartak!

Választás elé tehetem, hisz az a mama nem egy igazi mama mert egyszer csunyán tett a barátom családjára!!

Legjobb válasz: Tudod mi az ember legnagyobb fegyvere ha megvadoljak? A HALLGATAS:)! Ulj szepen , orizd meg a belso nyugalmad akkor is ha igaazsagtalanul vadolnak hisz szereted azt a fiut es nem akarsz a csaladja halalos ellensege lenni.... Ha ugy erzed beszelned kell joindulatuan, bekuloen mond el hog mi hogy van, igyekezz tisztazni a helyzetet.Azt is elmondhatod hogy neked ez rosszul esik es te szeretnel a csaladjaval joban lenni hisz ez a fiu mindennel fontosabb szamodra. Ha nem valtoznak akkor meg egyszeruen ne foglalkozz veluk. 22L

Tudod mi az ember legnagyobb fegyvere ha megvadoljak? A HALLGATAS:) ! Ulj szepen , orizd meg a belso nyugalmad akkor is ha igaazsagtalanul vadolnak hisz szereted azt a fiut es nem akarsz a csaladja halalos ellensege lenni.... Ha ugy erzed beszelned kell joindulatuan, bekuloen mond el hog mi hogy van, igyekezz tisztazni a helyzetet.Azt is elmondhatod hogy neked ez rosszul esik es te szeretnel a csaladjaval joban lenni hisz ez a fiu mindennel fontosabb szamodra. Ha nem valtoznak akkor meg egyszeruen ne foglalkozz veluk. 22L
ezt nem lehet leszarni...nehéz helyzet de szeressétek egymást és próbálj meg nem foglalkozni azzal a két boszorkánnyal, amit tudom könnyû mondani, de reméljük h párodat nem tudják befolyásolni
Nekem a legjobb barátom járt ilyen cipõben bár ott a saját muterja mondta ezeket a csajra. Ott hamar rendezõdött a helyzet... Állítólag a muter kapott 2-3 sallert és elcsitult.
szard má le!!
Nálunk is hasonló a helyzet. A barátom dolgozik, én még egyetemre járok. Mennek ezek a beszólások mint pl. , , az egyik félnek dolgozni kell hogy a másikat taníttassa, , Elég vicces, mert az ösztöndíjamból meg a diákmelómból egy komplett fizetést összeszedek. :) ), , de hát az nem fizetés, , Tudom hogy nagyon nehéz megállni szó nélkül, de próbáld meg. Én néha már agyonverném õket....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!