Találatok a következő kifejezésre: A barátommal majdnem lefeküdtünk, (10 db)

A barátommal majdnem egy éve lefeküdtünk, mindig védekezünk, de most megijedtem, vajon terhes vagyok?

A menstruációm mindig késni szokott kb 4 napot... most 5 napot késett (amivel nincs is gond), de barnás szín? folt volt(viszont a wc papíron piros folt volt) és sokkal kevesebb, mint szokott lenni és csak 3 napig tartott... Ez lehet a terhesség jele? :O El?re is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Legjobb válasz: te nem vagy terhes, csak tapasztalaltlan és buta. Ha egyszer menstruálsz, nem lehetsz terhes. A hormonok miatt elõfordul, hogy egyik hónapban keveset tart, másikban nem. Kíváncsi lennék a korodra, mert szerintem neked még nem stabilizálódott a ciklusod.

te nem vagy terhes, csak tapasztalaltlan és buta. Ha egyszer menstruálsz, nem lehetsz terhes. A hormonok miatt elõfordul, hogy egyik hónapban keveset tart, másikban nem. Kíváncsi lennék a korodra, mert szerintem neked még nem stabilizálódott a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: De nem voltam benne biztos, hogy ez menstruációnak számít-e.. egyébként 17 éves vagyok... Köszi a válasz!
A kérdező hozzászólása: Jól rámijesztettél a linkkel :D de azért köszi, nem nagyon véltem hasonlóságot felfedezni..

Mit jelent az az álom, hogyha a volt barátom haverjával majdnem lefeküdtem?

Nem értem, hogy jöhetett elő ilyen a tudatalattimban, szinte az összes haverját ismerem, de ő az, aki a legcsúnyább, és sosem fordulna meg a fejemben ilyesmi. Rémisztő és undorító.

Legjobb válasz: Éhes disznó makkal álmodik ☺. Azt, hogy sürgõsen találj egy rendes partnert, mer ha tovább halogatod, kritikátlanul fogsz kapcsolatot létesíteni.

Éhes disznó makkal álmodik ☺. Azt, hogy sürgõsen találj egy rendes partnert, mer ha tovább halogatod, kritikátlanul fogsz kapcsolatot létesíteni.
még nem...
Nem kell még, elég az óvszer. :)
Nem muszaly de ovszer mindenkeppen legyen!! :) sok sikert
ha komolya a kapcsolat, akkor majd érdemes lesz ;) sokkal jobb
majdnem beakasztottak?
megdugott már? :o
Még kicsik vagytok ehez! ne basszátok el ien korán! lesz még majd rá lehetõség!!
Ne is pettingeljetek, és akkor nem lesz ilyen gondotok.Menjetek el moziba helyette, vagy tanuljatok együtt, de a szexel még ráértek, hidd el, sokkal jobban fogod majd élvezni ha eljön az ideje, és megérsz rá, és nem kapkodod el.Inkább tanulj, és élvezd a gyermekkorod.Hamar elszáll.
13 évesen?? Istenem, jóformán még azt sem tudtam, mi az a szex... Mit fogtok csinálni 30-40 évesen??
13 voltam az elsõ szexuális élményemkor énis, (nem feküdtünk le!) azzal a sráccal akibe fülig szerelmes voltam(vagyok) másnap írt egy sms-t hogy nem akar már tõlem semmit..azóta nem hevertem ki.:) várjatok még a szexszel.
mit csináljatok? üljetek le barbiezni vagy ha nem akar akkor hozza át a kiskocsiait :) jó móka lex, jobb mint a petting hidd el nekem :DD csõssz
13 évesen?:S jézusom, azt hittem máe rég nem vagy tok szüzek:S Nem kéne még 1 kicsit , , érni"? Ne a divatot kövessétek! Igaza van az egyik hozzászólónak :mit csináltok majd 30-40 évesen?
Hogy érted, h 13évesek vagytok??????(13 éve h együtt vagytok???......vagy esetleg 13 éves vagy te is és a pasid is)...ne haragudj, h ezt megkérdeztem;)
Itt mindenki úgy gondolja ismer titeket és ismeri a kapcsolatotokat. Ez abból adódik hogy mindenknek tele van a töke ezekkel a sok kamu és sajnos sokszor nem kamu hírekkel h milyen korán pazarolják el magukat a gyerekek. Mert van korai érdeklõdés, az oviban is egymásét néztük. De ha ti lefekszetek, az nem normális. És ez tény. Máskülönben, ha olyan a kapcsolat, olyan érettnek gondolod magad, akkor viszont az érettségbõl kéne belátni h még nem kéne.
Szia! Na asszem, hogy én leszek az elso aki nem kuld el babázni:) )) Szóval szerintem nyugodtan pettingeljetek, de szerintem a szexszel még várjatok pár hónapot. Maximálisan meg tudlak érteni, hogy ilyen korban már vannak ilyen vágyaid, és ez normális dolog, de most még azért nem kéne megtenni, eloszor kezdjétek el felfedezni egymás testét és majd rájossz, hogy tényleg szukséged van-e rá. Lehet lepontozni.
Kicsik vagytok meg..Raer kesobb is:) Ez a kor az ismerkedese, a flortolgetese, a szorakozase:)
13 évesen nem szexelni kéne ! Egy -egy smárolás belefér de több nem ! 13/F
Inkább mennyetek el a játszótérre :D
Jó nagy k*rva vagy, ha már 13 évesen k*rogatnak! xDxD
13 évesen bulizni SEM kéne. Tudod, hogy egy 13 éves az körülbelül egy hetedikes gyerek? 16-15 év környékén már serdül, tényleg ajánlatosabb addig várni. De 13, nagyon korai... Ezen nincs mit ragozni. Nem vagyok apáca, 19 éves lány vagyok, bulizok, élek, de azt mondom ennyire ne legyünk liberálisak, ne legyen már minden megengedve! Ez nagyon elkeserítõ!
vegyetek gumit
15 vok és lány, és szûz. Szerintem 13 évesen nem kell még szexelni, és tudom hogy nehéz önuralmat gyakorolni, fõleg ha szeretitek egymást, mert én is így vagyok a barátommal(õ 14 éves).De még várunk, sokkal jobb lesz, ha nem ugrotok rögtön egymásnak, 13 évesen még korai, fõleg egy lánynak(szerintem)
13 evesen meg eretlenek vagytok.. nem vagyto krendesen kifejlodve se nem hogy erzelmeitek meg ilyen.. 13 evesen meg nem kell petting es nem hogy nem tudtok leallni .. maradjatok ilyenkor meg a cskolozasnal es kezen fogva setalasnal!!
13 évesen????? Élvezni kéne az életet bulizni. nem ilyen komoly dologba belekezdeni inkább csak menjetek el együtt sétálni és beszélgessetek!! Korai még ez nektek!!!
13 évesen?????? tudod mit csináljatok????? Írjátok meg szépen a leckét holnapra és utána menjetek kia játszótérre!
03:10-sel nem értek egyet! Miért drágámozod és kisgyerekezed le szegény lányt? Csak egy kérdést tett fel, te meg így kiosztod és lenézed! Pff, amúgy te sem lehetsz sokkal okosabb! 13 éves korban már azért érdeklodnek az emberek, ö meg csak tanácsot kért!!!
Drágám! Épp tegnap este volt a tévében két korodbeli kiskamasz, akiknek gyereke született egy ilyen "szerelembõl"! Felgogtad, hogy a szexbõl még akkoris lehet gyerek, ha védekeznek a nagy és okos felnõttek is, ugye??! Tudod, ha szeretsz valakit, rengeteg más módja van, hogy kifejezd, fõleg ilyen kisgyerekként! Megértem a kíváncsiságodat, de mély nyomokat hagy majd benned a túlkorai kamaszkori szex, és lehet hogy idõsebb, érettebb fejjel szexuális és lelki zavaraid lesznek tõle! És ha véletlenül becsúszik a baba, mehetsz sírva a szüleidhez, akik vagy visznek nõgyógyászhoz kikapartatni, vagy gyerekként szülnöd kell egy gyereket, hátralévõ életed meg el is lesz cseszve! Mindezek tudatában jó szexelést, csak az ovónéni meg ne lássa....:/ Éretlenebb vagy mint azt valaha is gondolnád!!
Próbáljatok némi önuralmat gyakorolni. Arra az esetre ha a petting elvenné az összeset, legyen azért kéznél óvszer, de lehetõleg ne kelljen használni. Tényleg egy kicsit fiatalok vagytok, és nem árt ha még néhány hónapig ismerkedtek egymás testével.
hát figyelj nem is tudom szerintem várj 14-15 éveskorodig mert akkortól lehet élvezni, és a lompos is nõ egy kicsit addigra, hiába mondják azt, hogy nem fontos, de mégsem utolso szempont;) én már csak tudom mert 13, 5 éves koromba volt meg az elsõ hidd el azzal a lánnyal nem élveztem annyira mint most a mostanival!
LoL 13 évesen én is csak annyit tudtam hogy felmegyek oszitársamhoz és jól megpakolom... de most már tudom hogy ez nem igy megy :) hanem szeretetbõl ;)
Szerintem is pettingeljetek még sokat, ismerjétek meg egymás testét, hidd el ez még sokkal izgalmasabb és érdekesebb dolog, mint a sex, mert ebben nem tudsz csalódni, ez biztosan jó lesz mindkettõtöknek, valószínûleg nem is esel teherbe, így ezzel sem lesz gondod, viszont örömet tudtok szerezni egymásnak :) A kérdésedbõl úgy látom, hogy még nem igazán vagy felkészülve a szexre, mond el neki ha tényleg így van, és ha szeret akkor meg fogja érteni.
Akkor igazat adok neked.Én is 13 évesen pettingeltem elõször.Nagyon jó volt , a barátom 17 volt.Nyugodtan lehet petting , csak vigyázzatok , legyen nálatok óvszer , ha "nem bírtok magatokkal".Sok sikert :)
A menstruációdat nem befolyásolja. Ha netán mégis, akkor menj dokihoz, mert akár fertõzést is kaphattál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Egyenlõre csak 1 napot késik, de akkor felkeresem az orvosom.
Komolyan.. Szerinted a gyógyszer minek van?
Megszoptad. Az alkohol kilövi a tablettát, csinálj egy tesztet, talán van 72 órás esemény után, nem vagyok benne túl biztos.
A kérdező hozzászólása: Hogy semlegesíteni az alkohol a fogamzásgátlót?? Akkor a nõk 50% rég terhes lenne.
Hülyék, dehogy lövi ki az alkohol a tablettát. Amúgy meg minek szeded, ha azt se tudod hogy hat, .d
Kéék ! Ne írjál már ilyen hülyeséget. Az alkohol nem üli ki a tablettát..Magadtól pattant ki ekkora szamárság??? Kedves kérdezõ.. Én is csak azt tudom kérdezni amit az elsõ hozzászóló.. Szerinted a gyógyszer minek van?? Ha rendesen szedted a gyógyszert, ne hagytál ki tablettát akkor nem vagy terhes. A mai fogamzásgátlók ha megfelelõen szedik, ha orvosi utasításra szeded akkor biztonságos.

Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni (ZOELY) a 15. bogyómat bevettem, és a barátommal lefeküdtünk és belém élvezett! Lehetek terhes, vagy már védve vagyok? ! Előtte 3-4 nappal menstruáltam majdnem 2 hétig! 18/L

Legjobb válasz: És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)

És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)
Szia! Szerintem nem kell aggódnod, nekem is 2 hetet mondott az orvos, meg hogy ez a legjobb fogamzásgátló, szóval ha bevetted rendszeresen, akkor nem lesz semmi gond! :)
Nekem is azt mondta, hogy az 1. tablettától véd. Mi vártunk 5 napot
Szia! nekem azt mondta a dokim, hogyha a menzesz elsõ napján kezdtem el szedni, akkor egybõl védve vagyok... és ez van a betegtájékoztatóban is, szóval megnyugodhatsz :)
Én is megkérdeztem a dokit és nekem azt mondta ezek már 10 nap után védenek. Én a tájékoztatóban nem találtam olyat hogy 1 hónapot várni kéne. Még kis füzetet is kaptam. És mindenhol az volt csak ha 1 hónapig nem szedtél elõtte mást akkor már 7 nap vagy 10 nap után használ. Szóval szerintem nem kell félned ha rendesen szedted, mert nekem is azt mondták hogy 10 nap után véd, és másik ismerõsömnek meg 2 hetet mondtak, és abban is benne vagy. Mondjuk nekem egy csepp vérzésem nem volt amióta szedem (1 hónapja).
A kérdező hozzászólása: csak hogy másnap van-e tapasztalata.. -.-
Akkor miertvkerdezed meg a pornepet?
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki, hogy a 15-16. bogyótól véd, de ha úgy van várjam meg míg az elsõ levél el nem fogy.
Olvasd el azt a huelye tájékoztatót. http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/zoely-25-mg-1..
Vicc, hogy ez a legjobb fogamzásgátló. Az orvosom tegnap mondta, hogy kb mindenki lecseréli a mellékhatásai miatt, annyira durvák.

Már majdnem egy éve lefeküdtem a barátommal és hülyén hangzik de nem tudom milyen az ha elmegyek. Mi a baj? Milyen érzés ha elmegy valaki?

miel?tt bármi lett volna a barátommal nem csináltam magamnak semmit és nem nyúltam magamhoz ez probléma lehet?

Legjobb válasz: mit jelent az hogy frigid?

A kérdező hozzászólása: mit jelent az hogy frigid?
Szóval hagyja ott a barátját, akit szeret, mert nem megy vele el? Ha minden nõnek ilyen felfogása lenne, azt hiszem nagyon sok férfi maradna egyedül... Az orgazmus nem teljesen partnerfüggõ.Persze van olyan ismerõsöm, aki már több, mint 20 pasival volt, mégiscsak 1 tudja kielégíteni.Akkor a kérdés:Az az egy a nagyon jó, a többi 19 pedig teljesen szar?Vagy talán ahhoz az emberhez fûzõdõ különleges kapcsolata miatt?Vagy mert az az ember tudja, hogy mi a lánynak a legjobb?Én az utolsóra tippelek. A frigid az, aki egyáltalán nem élvezi a szexet.Attól, hogy valakinek nincs orgazmusa, attól még élvezi a szexet.Pl. nekem sincs mindig hüvelyi orgazmusom, mert nagyon nehéz elérni azt.De vannak különbözõ lehetõségek.Orálisan kielégítés, vagy abban a pózban csinálni, amiben neked a legjobb.Vannak különbözõ leírások, amikben a hüvelyizmokmat tudod alkalmazni, a gyönyör eléréséhez, keresõben rátalálsz.DE ne hidd azt, hogy veled van a baj, vagy azt, hogy a barátoddal!Nagyon sok nõnek nincs orgazmusa, de ha több dolgot kipróbáltok a partnereddel, utánaolvasol a dolgoknak, akkor a probléma orvosolható. Aki meg a frigidséget, és a barát leváltását javasolta, az egy tudatlan, nagyképû tuskó.Megnéznélek te mit alakítasz az ágyban!:)
Frigid vagy. Tuti.
Természetesen lehetséges, hogy nem volt orgazmusod. A férfiaknak 99%-ban van orgazmusuk, a nõknek nincs. De inkább adok egy linket:-) http://szexualterapia.eu/noi-orgazmus-vaginalis-vagy-klitora.. De ne félj, nincs veled semmi baj.
A kérdező hozzászólása: csak annyira jó lenne már. könyörgöm már majdnem egy éve hogy lefeküdtem vele már kéne valami
Csak egy spontán kérdés: Mással próbáltad már, vagy a barátod volt az egyetlen? Ha igen, akkor mással milyen volt? Ha meg nem, akkor lehet érdemes, mert hiába szeretitek egymást, lehet, hogy egy másik fiúval sokkal kielégítõbb a szex. http://www.mimi.hu/szex/frigid.html Üdv, B.
A kérdező hozzászólása: ennyi miatt sosem hagynám el a barátom mert már több mint egy éve teljes szívembõl szeretem és köszi az eddigi kommenteket:)

A barátommal tegnap majdnem lefeküdtünk, de neki nem jött össze. Szegény nagyon el volt kenődve, én nyugtatgattam, meg mondtam neki, hogy ez bárkivel megesik, de őt nagyon bántotta a dolog! Mit csinálhatnék, hogy ne bánkódjon miatta?

Amúgy 17 évesek vagyunk és még mindkettem szüzek.

Legjobb válasz: Egy pasinak ez mindig is kudarc marad......valószínûleg nagyon izgult;hogy jólegyen...megfeleljen neked......de hidd el;egy következõ jólsikerült "próbánál" máris tovaszáll a bánata.

Egy pasinak ez mindig is kudarc marad......valószínûleg nagyon izgult;hogy jólegyen...megfeleljen neked......de hidd el;egy következõ jólsikerült "próbánál" máris tovaszáll a bánata.
Semmi baj :) Gyakorlás kérdése az egész :) Az elsõ mindig "rossz". Lesz ez még jobb is. A lényeg, hogy sose hagyd ez miatt bánkódni. Ha látod, hogy nyomasztja a dolog akkor térj ki másik témára, vmi viccesebbre és nyomban elfelejti. Vagy addig próbálgassátok amíg nem sikerül. Remélem segítettem :)
Errõl eszembejut egy történet, mikor az osztályom leg"macsóbb" gyereke azzal dicsekedett hogy azért dobta ki a barátnõjét, mert nem fért be a farka a szájába. Mint utólag megkérdeztük a exét, elmesélte hogy igazából nem volt aminek be kellett volna férnie...felsült szegényke...azóta szállóigévé vált amit akkor mondott: "szerelem nélkül nem megy.."
Hát õszintén bevallom, elõször nekem sem jött össze. :S :D De utólag már vágom, hogy ez tényleg csak a stressz miatt van, ez volt az elsõ és utolsó alkalom, amikor nem ment a dolog. A túl nagy "rákészülés" a "nagy eseményre" elrontja a spontanaitást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Dejó, hogy ezt írod, én is úgy gondolom, hogy mennyivel jobb, amikor teljesen spontán! :)
spontán a legjobb! elõtte nem is feszengsz hogy úú vajon el fogom-e rontani, sõt: meg se fog fordulni a fejedben! ne úgy álljatok hozzá hogy "csak legyünk túl rajta" hanem hogy minél jobb, tökéletesebb legyen a szex.

Majdnem lefeküdtem a barátommal. De még félek egy kicsit, hogyan küzdjem le?

Még csak 1 hónapja vagyunk együtt, és nemrég majdnem megtörtént csak az hogy én még sz?z vagyok, de már kivánom a szexet,csak nincs elég önbizalmam.Nem mondtam még el neki hogy nem voltam még fiuval.Nem is eröltette a dolgot, mondtam hogy nekem még kell egy kis id?.Az is nagyon zavar hogy kicsik a melleim és ezért is tartok ettöl az egészt?l.Tudom hülyeség,de engem nagyon zavar.

Legjobb válasz: Ha olyan véleménnyel lenne rólad a pasid, mint amilyennel te vagy magadról, nem járna veled. Hidd el õ úgy fogad el és szeret, ahogy vagy, ezen kár töprengeni. :) A szexes témához pedig annyit, hogy csak akkor menj bele, ha nem stresszelsz, nem idegeskedsz a fenti dolgok miatt, és felkészültnek érzed magad, különben nem lazulsz el kellõen, ami gondokat okozhat mindkettõtöknek, különösen neked, mert sokkal jobban fog fájni a dolog. 17/F

Ha olyan véleménnyel lenne rólad a pasid, mint amilyennel te vagy magadról, nem járna veled. Hidd el õ úgy fogad el és szeret, ahogy vagy, ezen kár töprengeni. :) A szexes témához pedig annyit, hogy csak akkor menj bele, ha nem stresszelsz, nem idegeskedsz a fenti dolgok miatt, és felkészültnek érzed magad, különben nem lazulsz el kellõen, ami gondokat okozhat mindkettõtöknek, különösen neked, mert sokkal jobban fog fájni a dolog. 17/F
Hasonló cipõben járok én is. Alig egy hónapja vagyok együtt a barátommal, kívánom a szexet, de én le nem feküdnék MÉG vele. Szerintem kezd azzal, hogy elmondod neki, hogy szûz vagy. Ezen nincs mit szégyellni, hidd el megtisztelve érzi magát, hogy õ lehet az elsõ. Az, hogy kicsik a melleid ne zavarjon, õ így szeret, így fogad el téged. Önbizalmam nekem sincs, mi ott tartunk, hogy beszélünk a témáról elég sokat. Engem ez is megnyugtat, és segít felkészülni lelkiekben. Ne is magával az aktussal kezdjétek. Fedezzétek fel egymás testét, egy kis petting. Idõ kell, hogy az ember lánya lelkileg is felkészüljön erre.
Oh drágám szerintem várjatok még. Egyrészt minden kapcsolatot úgy érdemes kezdeni, hogy elõtte 'csak' pettingeltek. Mondd el neki, és belkezdhettek a pettingbe, ez elûzi a félelmed, rájössz, hogy jó a szex, és megtudod, hogy hol vannak az érzékeny pontjai. Fontos összeszokás szempontjából.
Úgy küzd le kicsi szivem h vársz még ! Kívánhatod ahogy akarod, de ha félsz akkor az már régen rossz. Hidd el nekem ! Ha félelem nélkül mész bele csodálatos élményben lehet részed, de ha félelemmel, akkor egy életre megpecsételheted a szexuális életedet! Pettingeljetek még sokáig, bizonyosodj meg közben róla, h tényleg tetszik neki a tested. Aztán az aktust helyettesíthetitek úgy is, h te vagy alul összezárt lábakkal és õ meg a péniszével izgatja a csiklódat. CSak ne ott élezzen el... sikert!
Ha igazán szereted nem kell félni:)
Szia! Szerintem semmi okod arra hogy az önbizalomhiányod visszavessen abban, hogy megtedd azt amire vágysz! Egyébként ha a barátod is csak a rosszat venné benned észre, akkor nem a te barátod lenne! Szóval nyugi! Mivel még csak egy hónapja vagytok együtt, talán még picit várhatnál. Pettingeljetek, kényeztessétek egymást és majd egyszer mikor mindketten úgy érzitek, akkor meg fog történni... Ja és a mell dolog...az semmit nem jelent hogy picik a melleid, nekem is azok...de nem bánom mert így legalább formás és a barátom is szereti! Nézd a jó oldalát te is, mindennek vannak elõnyei! Egyébként sztem egy kívánatos nõ mértéke nem a nagy mell! :) Sok sikert és vedd észre magadba/magadon a szépet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!