Találatok a következő kifejezésre: A barátommal ma és véletlen (3 db)

Ma a barátommal szeretkeztünk. és véletlen kétszer pukiztam, nagyon szégyelltem magam de úgy tettünk mintha semmi se történt volna folytattuk volna. Nagyon gáz? én nem merek róla erről beszélni 18L

Legjobb válasz: szerintem hüvelypuki volt, amikor bepréselõdik oda a levegõ és utána kijön akkor néha vicces hangot ad, szerintem ez inkább vicces, de ha igazi puki volt akkor máskor igyekezz visszatartani és késõbb kiengedni a galambot

Megesik az ilyen. Inkább szeretkezés, mint vacsora közben.
szerintem hüvelypuki volt, amikor bepréselõdik oda a levegõ és utána kijön akkor néha vicces hangot ad, szerintem ez inkább vicces, de ha igazi puki volt akkor máskor igyekezz visszatartani és késõbb kiengedni a galambot
Engem nem zavarna, ha a barátnõm pukizna, ez emberi dolog, õ is szokott fingani, max. nem vetted még észre. 19/f
Nem úgy néz ki, mintha nem mernél róla beszélni, ha itt reklámozod, Anyukám...!
Szerintem amíg be nem f0§ol addig nincs nagy gond...
A kérdező hozzászólása: hát egyiksem..
Ha ez baj nektek, akkor nagy baj van a kapcsolatotokkal!
ez nem ciki sztem:D am én is néha elgondolkodok, h ez milyen lehet... de természetes, emberi dolog:D a barátom hát hadd ne részletezzem... nekem tetszik h õ olyan spontán csinálja a dolgait nevet egyet rajta azt kész :"DD nem szeretem az olyan embereket akik visszatartják és szenvednek :)
Egyszer a barátom megállt az utcán mert nagyon kellett pisilnie (hajnalban buli után, senki sem volt ott) és pipilés közben egy akkorát fingott... hát én akkor sajnáltam õt, h ennyire égõnek érzi, de amint hazaértem röhögsében törtem ki, és amikor eszembejut hangosan felnevetek:D
bocsi elirtam ..mármint vele nem merek errõl róla beszélni.. másodjára se jött össze, nagyon zavarban lehetsz, te lány:) ) Nyugi, nincs olyan akivel legalább egyszer ne fordulna elõ az életben. Biztos nem puncipuki volt? Mert az nem gáz, szerintem.
Én nem értem az embereket. Ha egyszer már a barátod és szeretkeztek, akkor miért nem tudtok bármirõl beszélgetni? Am sztem nem gáz, én is arra tippelnék, hogy punipuki volt. Errõl egy egész south park epizód is készült. Angolul queef a punipuki neve. Youtube-on egy csomó videó található hasonló témában, ahogy ilyen hangot hallatnak a nunijukkal. Hát elég érdekes. Na visszatérve. Sztem nyugodtan beszélgethettek vele. Elvileg bármirõl kéne tudjatok beszélgetni, ha már eddig eljutottatok.
Nekem olyan volt, hogy a hüvelyembe beszorult a levegõ, és kiadott egy teljesen hasonló hangot, mint a "puki", de nem is vetettünk rá ügyet. Ilyenkor a férfit nem ez érdekli! ;))
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..
A kérdező hozzászólása: bocsi elirtam ..mármint vele nem merek errõl róla beszélni..
XD ha hangos és szagos akkor hát kicsi igen :$
Miért lenne gáz? A barátod talán kiizzadja?
A kérdező hozzászólása: hát ennek elég érdekes hangja volt...-.-
Legközelebb tartsatok fingóversenyt

A barátommal lefeküdtem ma és véletlen az aktus végén lecsúszott a gumi és bennem maradt, de az óvszer szája nem volt bennem. Hozzáértem és olyan lett a kezem majd eltávolítottam és kidobtam de lehet hogy magamhoz értem olyan kézzel. Terhes lehetek?

Felszaladtam rögtön intim zuhany meg kimostam szappannal is (mert az ugye savas kémhatású és így gondoltam hogy öli a spermiumokat...habár nem biztos) és aztán most azóta idegeskedek. Menszesz után vagyok három nappal ienkor még nincs peteérés...akkor van aggódnivalóm? Nem aggódok mert az ront a helyzeten... sokan (akik "naptáraznak") mondják hogy ienkor a legkisebb a valószín?sége a teherbeesésnek ez igaz? Hát persze hisz nincs peteérés még. Nos? Mi legyen...én 72 órásra gondoltam de nagyon drága :( Mit tegyek? Bár nem hinném hogy az vagyok...az érdekelne hogy ha három nappal vagyok utána akkor nem vagyok terhes? :/ Lécci írjatok segítsetek. :(((

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vegyél be 72 órás tablettát. Az olyan 5000 ft. Kérd meg a pasidat, hogy szálljon bele valamennyivel. Egyébként a kicsi valószínûség is valószínûség.

Szia! Szerintem vegyél be 72 órás tablettát. Az olyan 5000 ft. Kérd meg a pasidat, hogy szálljon bele valamennyivel. Egyébként a kicsi valószínûség is valószínûség.
végre egy intelligens kérdezo. szerintem is a pénz ne szàmitson, menjetek és vegyetek 72 oràsat bàrmi àron.
Állítólag ügyeleten is fel lehet íratni, de vannak Sürgõsségi fogamzásgátló ambulanciák, amik kimondottan ezt a célt szolgálják. Recept nélkül nem adhatnak, de vannak patikusok, akik kiadják. Ha az ügyeletes patikában megkérdezed, lehet, hogy adnak recept nélkül, bár jó lenne, ha orvos megvizsgálna elõtte. Más:eszedbe ne jusson még egyszer szappannal kimosni, és intim zuhanyt használni! Megölöd vele a hüvely természetes védekezõrendszerét, és elkaphatsz mindenféle fertõzést.
A kérdező hozzászólása: holnap vasárnap. hol kapok ienkor? :( ügyeleten adnak? vagy valahol?
nem azért de szerintem nem kell.De ha nagyon akarod akkor tiniambulancia.

Tegnap feküdtünk le először a barátommal, használtunk óvszert és igazából hamar abba is hagytuk mert nagyon fájt. Ma reggel viszont nagyon rosszul voltam, hánytam is. Szerintetek ez véletlen egybeesés?

(értelmes válaszokat,ha kérhetem) L/17

Legjobb válasz: Én a terhességet már csak azért zárnám ki, mert a megfoganáshoz 12 nap kell, ha jól tudom. Szóval annak még csak a tünetei is ki vannak zárva... De nyugi semmi bajod nincs kipihened magad és már kutya bajod se lesz ;)

Én a terhességet már csak azért zárnám ki, mert a megfoganáshoz 12 nap kell, ha jól tudom. Szóval annak még csak a tünetei is ki vannak zárva... De nyugi semmi bajod nincs kipihened magad és már kutya bajod se lesz ;)
Ha használtatok óvszert, és nem szakadt el, akkor nem hinném, hogy teherbe estél volna.
Szerintem csak véletlen egybeesés mert a volt abarátnõmnek is voltak hasonló tünetei az elõ sex után. Õ is nagyon fáradt volt másnap mert 6 órát aludt de este nagyon elfáradt ;) 16/F
Szerintem ez lehet az oka. Nem pihented ki magad. Terhes nem lehetsz szerintem, mert védekeztetek. Ha meg el se élvezett, akkor nincs gond. Mármint nem terhesség az oka.
Szexelj minél többet és egyre nagyobb farkakat használj, mert azok beedzenek. Ez egy biztos módszer, hogy túllépj a kezdeti nehézségeken, amik fájdalmasak.
Nem lehetsz terhes, még nem!Terhességrõl a beágyazódás utántól beszélünk, ami kb. 7-10 nap, de lehet több is. A terhességi tünetekért a beágyazódás után termelõdõ hcg hormon okolható.Vagyis, addig nem a terhesség miatt hánysz!Hogy terhes leszel-e, az pedig a védekezés milyenségétõl függ.Ha nem volt gond az óvszerrel, akkor nem lesz gond a babával sem.
A hányáson kívül milyen tüneteid voltak?
A kérdező hozzászólása: Olyan 5-6 órát aludhattam, lehet azért éreztem magam fáradtabbnak.
Aludtál eleget? Egyébként a hasad azért is fájhatott, mert mint írtad, fájdalmas volt a szex.
A kérdező hozzászólása: Eléggé fáradtnak éreztem magam és fájt a hasam.
Minek szexelsz ha nem vagy tisztába a dolgokkal.Anyám.Nem vagy semmi.Szex után 1 nappal már terhességi tünetek.Persze, hogyne.Ekkora hülyeséget.Az nem rögtön alakul ki, hanem több hétre rá, de mindegy.Olvass sokat e témában mert nem vagy nagyon képben.Legközelebb az jön, hogy terhes lehetsz e attól ha lenyeled.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!