Találatok a következő kifejezésre: A barátommal ma és (278 db)

14-e óta van meg és még mai napig barnázok.11. szem fogamzásgátlót vettem be ma és a barátommal ma megszakítással voltunk együtt (egyébként eddig mindig gumival). Lehetek terhes?

A fogamzásgátlóm Stodette. Elvileg csak két hét után véd de ma elég nagy butaságot követtem el.Megszakítással "védekeztünk". A barátom miután kihúzta rögtön el is ment. Lehet ebből valami bajom?

Legjobb válasz: Eszetekhez gratulálok.. ám nincs sok esélye.. elenyészõ.

Eszetekhez gratulálok.. ám nincs sok esélye.. elenyészõ.
Nekünk a védõnéni azt mondta, hogy a megszakításos védekezés nem biztonságos. 12l
istenem, azt a 3 napot már sokba telt volna kivárni, igaz?
A kérdező hozzászólása: Igen ahogy látjátok énis tudom hogy ez nem egy védekezési módszer. Tisztában vagyok vele. Elõször fordult ilyen elõ eddig MINDIG gumival védekeztünk. Szerintem nem engem kéne lehurrogni én csak normális válaszokat szeretnék kapni, hogy mennyi esélyem van így a teherbe esésre.
Senki nem tudja, hogy ennyi gyógyszerszedéstõl megakadályozódott-e már a peteérésed. Ezt még az atyaúristen sem tudhatja, úgyhogy nem fogsz százalékos válaszokat kapni. 2 héten belül ki fog derülni!
Én is barnázok minden reggel. Ma reggel pl olyat barnáztam, mint ide Záhony. Csoda, hogy ép maradt a wc-csésze...
szerintem nem vagy terhes. a másik a barnázás nekem is volt barnázás 2 hónapig, aztán kiderült tul erõs fogamzásgátlót írtak fel és tönkretette a szervezetem, a doki megint megvizsgál ezuttal egy másik idõsebb, és õ mondta, írt egy enyhébbet, amitõl jobb lett, fél évig szedtem és volt amikor véletlenül elfelejtettem pont abban az órában bevenni, de amint eszembe jutott pótoltam ahogy a tájékoztató mondta. majdnem 2 honapja nem szedem már, de nagyon szerettem azt a tablettát minden rendben volt vele jangee volt a neve. egy hét után védett folyamatosan, most csak azért hagytam abba, mert babát szeretnénk ami hála istennek egybõl sikerült is. nem hiszem hogy terhes lennél, egy hét után mindegyik tabi véd, ilyenrõl soha nem hallottam hogy 2 hét. de ha nagyon parázol aktus után 14 nappal teszt kimutatja a terhességet

Tegnap mult el a menszezem, a mensim 3. napján lefeküdtem a barátommal ma enyhe görcseim voltak, szur az alhasam és kicsi fehérfolyásom van mi lehet ez?

Legjobb válasz: ha most ugy irtad hogy mensi után 3nappal feküdtél le a barátoddal akkor lehet terhességröl szó mert énis mindjárt mensi után estem teherbe :) ha mensi közbe voltál vele akkor kevesebb az esélye :(

ha most ugy irtad hogy mensi után 3nappal feküdtél le a barátoddal akkor lehet terhességröl szó mert énis mindjárt mensi után estem teherbe :) ha mensi közbe voltál vele akkor kevesebb az esélye :(
A kérdező hozzászólása: eddig jolett volna baba de szétmentünk párommal igymost ha baba van egyedül sajna nehéz lesz

2napja lefekültam a barátommal. Ma vtam nödokinál és monta h gombás fertözésem van kb 2hete. óvszerrel védekeztünk. Ugye a barátom nem kaphatta el a gombát? Az óvszer mennyire véd az ilyenfajta ferözésektöl?

Legjobb válasz: Ha jól használtátok, nem csúszott lett, nem lyukadt ki, illetve közösülés elõtt, után óvszer nélkül nem értetek össze, akkor nem valószínû, hogy elkapta.

Ha jól használtátok, nem csúszott lett, nem lyukadt ki, illetve közösülés elõtt, után óvszer nélkül nem értetek össze, akkor nem valószínû, hogy elkapta.
Szia! Úgy gondolom, h. ez a veszély valójában akkor állhat fenn, hogy ha az óvszer nem volt a megfelelõen használva. Ahoz, hogy megnyugodj beszéljétek + közösen és esetleg együtt menjetek el inkább egy Nemibeteggondozóba (rosszul hangzik), de ez a biztos.

A barátom ma megujjazott és eléggé véreztem. El kéne mennem dokihoz? Már nem voltam szűz, nem is ez volt az első de eddig ilyen még nem volt.

Nem most jött meg. Valószínűleg túl hosszú olt a körme és felcsikart. Lehet valami bajom? Vagy elmúlik magától?

Legjobb válasz: Várj pár napot, és el fog múlni.

Várj pár napot, és el fog múlni.
én a helyedben ott hagynám ezt a pasit vagy nagyon le b.sznám!!! ha holnaputánig cvagyis 3nap után is fáj menj el nõdokihoz!nehogy valami seb legyen vagy begyulladjon, vagy fertõzést kapj!
valószínûleg felsértett és azért van (más nemisnagyon lehet...)
hány éves vagy???:O
miért nem tudja leírni senki azt a szót, h UJJ??
Vágja le a körmét a parasztja!
A paraszt biztos felsértette a vaginád ujjazás közben. én dobnám a parasztot!!!!!
szerintem hokizott elötte és a körme alatt maradt egykis ondó tehát terhes vagy
Gondolom úgy értette a "menstruációm nincs"-et, hogy vérzik, de biztos nem azért mert most aktuális lenne... Nem pedig úgy, hogy még nem menstruál. Egyébként szerintem is felsértett valamit a barátod, ha nem múlik el holnapig, irány az orvos.
ma 20:04 :DDDDDD
Így néz ki a barátod ? Mert akkor érthetõ miért vérzel. http://blogs.sundaymercury.net/anorak-city/wolverine-origins..
A kérdező hozzászólása: 21éves
vagy te 21 éves... :D ne mond már, hogy 21 évesen nem menstruálsz :D felcserélted a számjegyeket, nem? akkor meg gratulálok, hogy ennyi eszed van. nemhogy inkább a nyelvtannal foglalkoznál a d_gás helyett...
Kenjél rá jó kis boros disznókarajt kaukázisi vegyeskörettel! attól meggyógyul;)

Ma lesz 6. napja hogy csináltuk a barátommal (először) és az óta (4napja) meg kellett volna jönnie. Mit kéne tennem?

Védekeztünk, a gumi nem volt lyukas, csináltam tesztet is, negativ lett. De azért addodok. Mikor fog megjönni a menszeszem?

Legjobb válasz: holnap!

holnap!
holnap délben
Azt hogy csináltad? :O
Ez már így marad, nem lesz újra szûz.
max elvetted a barátod szüzességét :) és biztos változik, csak félt az elsõ alkalomtól, majd gyakorlással tovább is fog tartani, nyugi :)
Hát, többször nem hiszem, hogy elvesztheted a szüzességét, szerintem így is eléggé mérges lesz rád... szerintem minél elõbb keresd meg, mielõtt visszajön a barátod, és semmiképp nem mondd el neki, hogy elvesztetted, mert az õ szüzessége, nem a tied, szóval jogosan akadna ki rád. Remélem, tudtam segíteni.
Szóval te vesztetted el a barátod szüzességét? Csak mert délután megtaláltam a buszmegállóban, gyertek érte!
elvesztetted?:O vegyél neki egy újat, csak megérti hogy elhagytad, majd max azt mondod hogy kiszakadt a szatyor és kiesett, ez bárkivel elõfordul
Kérj kölcsön valakitõl, hátha adnak. Hogy tehettél vele ilyet, hát elveszted az Õ szüzességét? Lehet, hogy soha nem bocsátja meg. :((

Ma bemutattam a barátomat itthon, és megszólták hogy nem néz ki jól. Mit tegyek?

22 éves lány vagyok és még nem volt soha barátom, ő az első. 1,5 hónapja vagyunk együtt. Én tudom hogy nem néz ki jól: nagy orra van, aránytalan az arca, vékony is. Nem a külsejével fogott meg hanem azzal ahogy beszél hozzám, viselkedik, türelmes volt eddig is velem, nem erőltet semmit (2 hónapnyi ismerkedés alatt csókolt csak meg). De leszólták itthon hogy mennyire csúnya meg hogy én jobbat érdemlek. Hogy én lányként mennyivel szebb vagyok.... Most emiatt én nem akarom őt dobni, de fáj hogy így állnak hozzám. Mikor végre boldog vagyok.

Legjobb válasz: Tom Cruiseról pld kiderült hogy egy elég ostoba korlátolt ember.

Tom Cruiseról pld kiderült hogy egy elég ostoba korlátolt ember.
Jaj, de szörnyû tapírság. De hál'Istennek, nem õk járnak vele. "jobbat érdemelnél" - ez hülyeség, ez nem díjugrató verseny, vásár. Mondanám, ne törõdj vele, de megértem, fáj. "Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem"
Ezzel nem lehet mit csinálni. Nálam is ez volt minden barátomnál. Mondták hogy aranyos, de volt aki kijelentette hogy csúnya. Most 22 évesen lassan 3 éve nincs barátom és szerintem már egy csúnyának is örülnének :D Amúgy sosem volt nálam ez kifogás. Nekik is szerintem csak új a helyzet és kész, majd megismerik és megszokják. Szerintem ne foglalkozz vele. Ha helyes lenne akkor meg belekötnének másba. Ennyi.
A világon igen sok elõnytelen külsejû, de annál sikeresebb ember él. Másokat a kinézetük alapján megítélni igen ronda dolog. Ok, a szülõk mindenbõl a legjobbat akarják a gyerekeiknek, de a legjobbat miért a külsõ alatt értik?
Nekem a párom az ideálom is egyben, anyuék nem szóltak a külsejére semmit, a 83 éves nagyim viszont engem is kiakasztott. Csak képet látott róla, amin ráadásul pont úgy nézett ki, mint valami csupasz csiga. Nyáron kipróbálta milyen kopaszon, plusz alaposan meg is borotválkozott... Na úgy még nekem sem jött be annyira. :) A nagyim közölte, hogy hát ne haragudjak, de tesóm barátnõje sokkal szebb. Hát mondom oké, de õ csaj és egy fiút meg egy lányt ne hasonlítgassunk már össze. :D Hát de akkor is, õ nem szép fiú. Mondom jólvan. :D Persze rosszul esett, de elengedtem a fülem mellett. Én úgy gondolom, hogy õ a te párod, neked kell õt elfogadnod és szeretned úgy ahogy van. Mindenki másnak ebbe beleszólása nem lehet. A szüleidnek magyarázd el, hogy lehet kívülrõl nem tökéletes, de lélekben mindent megkapsz tõle, boldog vagy mellette és számodra ez nagyon fontos. Kérd meg õket, hogy ne bántsanak ezzel téged. (Tartsák magukban a véleményüket.) 22/L
Ne foglalkozz mások véleményével!!! A szépség mulandó!!! (meghízhat, kopaszodhat stb) Lehet helyes pasid -de abba meg fennáll a veszély hogy megcsal, ver... de ez csak általánosítás! Ha ti ketten szeretitek egymást és felvállaljátok, akkor nem számít a család véleménye!
Kérdezõ, hogy mit tegyél? Kezel a bunkókat a saját helyi értékükön... bár tény, kínos dolog azzal szembesülni, ha ezek a bunkók az ember családtagjai...
Valószínüleg a kritizálók mind modell alkatú gyõnyõrü emberek.Valakit megszólni a külseje miatt különösen akkor amikor egy hozzánk közelállónak sokat jelent az illetõ-ormótlan bunkóság.
Miért, a csúnya ember nem verheti? (amúgy én már válaszoltam
Szia! :) Látod mennnyi mindent találtál benne ami tetszik! Ez a lényeg, nem az, hogy mit mondanak mások. Sok boldogságot!:) 21/L
Én biztos visszaszóltam volna valamit! :D Én szexelek vele, nem ti, mit aggódtok :D
A kérdező hozzászólása: Na ma ebéd közben megkaptam hogy "Most még ugye nem mutatod be a többi családtagnak? Majd csak sokára." Van jópár vidéki rokonunk: nagynénik, keresztanyám, unokatestvérek. Mert hogy jajj mit fognak szólni hozzá hogy ilyen csúnya fiú. Meg hogy növesztessem meg vele a haját (0-ás géppel vágja havonta) és valahogy fel kellene hízlaltatni, mert olyan vékony. Szóval ne mutogassam senkinek :D
kit érdekel, hogy mit szólnak otthon? õk bújnak ágyba vele vagy te? egyébként rengeteg ilyen embert ismerek, mármint szebb a nõ, mint a barátja, és tudod mit? boldogok :) neked is ezt kívánom!
Tegyél rájuk magasról, hülyék. Nekem páromra mondtak nem túl szép jelzõket. Az exem az tipikus szépfiú, olyan minden nõ álma pasi.Kinézetre.Beldõleg egy nulla, lelkileg majdnem töknretett.Párom egy tünemény pasi, jobbat kivánni se lehetne. Erre anyám azon rugózott 1 évig, hogy miért nem könyörgöm vissza magam at exhez, az olyan helyes pasi (én dobtam ki). Normális szülõnek nem azt kellene nézni hogy boldog-e a gyereke? 25/N
Micsoda bunkó megnyilvánulás ez az otthoniak részérõl, már ne is haragudj... Nekem a nagymamám ilyen (aki egyébként nagyon aranyos és kedves, már amiben:/), a húgom barátjára, azt mondja, hogy csúnya, és keressen egy helyesebb fiút, az enyémre meg azt, hogy szegény, keressek gazdagabbat (szerencsére egyikõnk sem örökölte az õ mentalitását). Vannak ilyenek. Ereszd el a füled mellett. Ha szereted, szereted. Lehetne biztosan szebb pasid, de talán feleannyira sem lennél neki fontos, a külsõ szépség nem mindig jár belsõ szépséggel, ahogy az elõnytelen külsõ sem jár rossz belsõvel.
Engem évekig b.szogattak, hogy alacsonyabb nálam a párom. Együtt vagyunk már 6 éve mindjárt...nagyon úgy néz ki, hogy a férjem is Õ lesz...már befejezték. Párszor határozottan megmondtam as véleményemet és kértem, hogy fejezzék be.
Erre azt mondanam, h izlesek es pofonok... Pl nekem az egyetemi szobatarsam ki voll akadva, amikor randiztam egy fiuval, mert szerinte nem jokepu, es nem egyedul valotta ezt. Eloszor elhittem, nem randiztam tobbet asraccal, kozben multkor veletlen lattam rola kepet, meg mindig nem tudodm mi volt a gond, de nagyon hulye voltam. Aztan osszejottem egy fiuval, akkor is jott az h nem nez ki jol, meg nem illumk osssze, en nem is olyan vagyok, mint a fiuval. Nagyon jol ismertek mondhatom, mivel ezzel a "fiuval" mar lassan 5 eve vagyunk egy par, es nemsokara osszehazasodunk.... Nekem o nagyon szep ferfi, es idealom raadasul belsoleg is olyan, ami miatt nagyon szeretem, nem utolsosorban o is szeret engem. Ha megint hallgattam volna aszobatarsaimra...... Veluk azota meg a feszbukon sem vagyok ismeros (bocs az egyikuk megjelolt, de sosem beszelunk) Tehat egyreszt mindenkinek mas tetszik, nagyon kicsinyes dolog a masik kulsejebol itelni, masreszt termeszetes, hogy az elso benyomashoz koze van a masik kulsejenek....nem kell emiatt eosszul erezned magad neked tetszik az a lenyeg....
Az ember azt hinné, hogy a szülõk arra tanítják a gyerekeket, hogy ne a külsõt, hanem a belsõt nézzék. Kérdezd meg tõlük jobb lenne egy macho adonisz külsejû, aki heti rendszerességgel megaláz esetleg bánt? Ne add lejjebb az értékrendedet és boldog leszel. Nem a külcsín, a belbecs ami fontos!
"18Szóval ne mutogassam senkinek :D" -hát nem vásári portéka, hogy mutogatni kéne:) http://www.angoltanszek.hu/readingroom/?sw=lit/sonnet75 "Csak az enyém légy, néha azt szeretném, Majd, hogy a világ lássa kincsemet, "
háth ha izlik akkor jó ;)
Igen.:)
Csak 10% a lusta a többi fürge XD
Az én párom eredménye is hasonló:) szóval csak 10%-a lustább:)
A kérdező hozzászólása: koszi a segitseget
Teljesen jó.

Ma jön haza a barátom külföldről, és szülinapja van. Mivel lepjem meg?

Mivel már nem láttam 1 hónapja és mivel szülinapja van, szeretném meglepni.Én úgy gondoltam hogy f?zök neki valami finomat,felveszek valami szexi ruhát és vetk?zök neki.Hát eddig ennyi.Nincs valami jó fantáziám.:)F?leg fiúk segítsetek,minek örülnétek?Ötletek?

Legjobb válasz: Tejszínhab, eperszirup, ostor, bõrruci, szex

Tejszínhab, eperszirup, ostor, bõrruci, szex
Punci
fehérnemû, ami gyorsan lekerül utána irány az ágy a kád a talaj a szék és még minden amit a fantáziátok elbír.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!