Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lesz az első (48 db)

Én még nem voltam fiúval. A mostani barátommal lesz az első. Nem tudom, ilyenkor mit/miket kell csinálni. Ilyenkor szoktak orálozni, stb?

Tényleg nem tudom, mit kell ilyenkor, bár én még nem csináltam semmi ilyet, de gondolkodás nélkül bekapnám a barátomnak, ha kérné, meg le is nyelném neki, de nem tudom, els?re szoktak-e ilyet. Ha nem kéri, én se kérdezzem meg, szeretné-e?

Legjobb válasz: Persze, csinálj meg neki mindent, gargalizál is vele, vigyél köteleket is, bõrcuccot, gyertyákat. Vidd el egy másik barátnõdet is. Elõtte csinálj beöntést is. Természetesen kakaszexet is beszokták vállalni a lányok elõször.

Persze, csinálj meg neki mindent, gargalizál is vele, vigyél köteleket is, bõrcuccot, gyertyákat. Vidd el egy másik barátnõdet is. Elõtte csinálj beöntést is. Természetesen kakaszexet is beszokták vállalni a lányok elõször.
Te honnan szerezted a mûveltséged? Ne nézz annyi pornót. És igen tudni fogod mit kell csinálni és õ is, ez genetika.
Hát ha õ már tapasztalt, akkor ne aggódj, tudni fogja. Eleinte nyilván õ fog irányítani (te csak élvezd!) aztán majd belejössz! Szerintem nincs olyan, hogy valamit "kell" csinálni ilyenkor, azt csináld, ami jólesik!
Kamu kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy kamu kérdés? Akkor szerinted minek írnám? Na mindegy... Ja, õ már volt, õ 27 éves, én 20, én még nem voltam senkivel. Vagy õ majd tudja, mit kell csinálni?
miért lenne kamu kérdés? -.- a barátod volt már lánnyal? :)
A kérdező hozzászólása: Még ilyet... A normálisabbjának, köszi, a többi meg... Hogy lehet ilyet írni? Bocsi, hogy nem lehet mindenki olyan okos, meg "tapasztalt", mint te... Biztos manapság már UFO-nak nézik, aki nem tud 20 évesen mindent a szexrõl... Tényleg, iszonyatosan nagy bûn!
nem akarok indiszkrét lenni, de ha nagyon aggódsz emiatt, akor nézz meg egy pornóvideót, tele van vele a net
14:37 nagyon LOOOOL :D:D.Ja amúgy szerintem hagyatkozz az õ tapasztalatára nyugodtan, ja meg ne jelentsd ki semmire hogy megtennéd, amit még sose tettél.És szerintem azt hagyd más alkalomra, elsõre szerintem csak szerencsétlenkednél, azt meg minek .És nincs benne semmi se hogy nem voltál még senkivel, bár én találkoznék ilyen lánnyal...
Ne értsd félre, de igen, elég nagy bûn, ha 20on évesen nem tudsz semmit a szexrõl, DE szexelni akarsz... ezt azért én átgondolnám a helyedben, ha mással nem is, legalább a védekezéssel legyél tisztában ... meg te is, igazán találhattál volna egy korodbelit magad mellé :\ 24/F

A barátommal szexelni fogunk végre - nekem ez lesz az elsõ, neki kitudja hányadik, de azt mondta, már 2 éve nem volt lánnyal. Mit csináljak, hogy neki is jó legyen?

Nekem tuti, hogy jó lesz, már nagyon vártam ezt.. szerintem õ is. Mert végül is évek óta ez lesz neki az elsõ és nem akarom, hogy esetleg rágörcsöljön a dologra, mert szerintem már így is eléggé izgul. Én is de én úgysem csináltam még soha úgyhogy majd lesz valahogy, csak azt akarom, hogy ne legyen olyan nagy teher rajta. Vagy mi.. mert amióta megmondtam neki, hogy még sosem voltam fiúval eléggé meglepõdött, mert nem épp azt nézte ki belõlem, de most kicsit mintha parázna a szex miatt. Már 23 leszek úgyhogy nincs engem mitõl féltenie, de lehet amiatt aggódik inkább, hogy elég sok idõt kihagyott.

Legjobb válasz: Meglehet, hogy az elsot elpuskázzátok, te is mert kezdo vagy, meg ha a barátod is ennyire parázik. Tabit szedsz, vagy óvszerrel fogjátok csinálni? Mert ilyenkor az óvszer felvétele is meg tud viccelni. De hamar belejottok, te elosszor is hadd, hogy a barátod vezessen. Pár alkalom és már jól fog menni! Szorítok :)

Meglehet, hogy az elsot elpuskázzátok, te is mert kezdo vagy, meg ha a barátod is ennyire parázik. Tabit szedsz, vagy óvszerrel fogjátok csinálni? Mert ilyenkor az óvszer felvétele is meg tud viccelni. De hamar belejottok, te elosszor is hadd, hogy a barátod vezessen. Pár alkalom és már jól fog menni! Szorítok :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) még egyenlõre elmaradt a dolog... hát kiderült nem is két év az a két év.
mesélj, hány év? hónap? nap?
A kérdező hozzászólása: majdnem 4 év. Igazából én értettem félre, azt mondta nekem akkor, hogy 2 éve nem is randizott, nem volt lánnyal ezt én úgy fogtam fel , hogy nem szexelt, de azóta nem is randizott.
én is aggódok pár hónap kihagyás után ki fog derülni nem volt az neki egy szex sem 4 éve :(
A kérdező hozzászólása: Én emiatt nem aggódok, csak féltem õt. Annyira jó pasi, csak mégis annyira nincs önbizalma, és annyira félénk. Pedig tõlem sokkal jobbat kaphatna, ha kinyitná a szemét.
majd kiderül nem véletlen volt egyedül!
A kérdező hozzászólása: én az tudom, hogy miért volt egyedül, hogy mi ért nehéz neki bárkiben is bíznia.
azt hiszed mást nem vertek át, nem ért tragédia? mentegeted mert szereted, de ez egy nálam is sérültebb alak. ami nagy szó :(
Ja, és ami segíthet, hogy ne parázzatok, az a hosszú, kényezteto elojáték mindkettotoknek, ne essetek mindjárt neki a szexnek.
#1-es vagyok. Igen, meglehet, hogy a barátod hamar el fog menni, meglehet, hogy elsore rosszul teszi fel az óvszert, ki kell majd cserélni, ezért készulj/készuljetek egy-két dobozzal. Ha marad óvszer, azt majd elhasználjátok, amikor neked szunetet kell tartanod tabiszedésben. Elosszor persze ugyetlenkedni fogtok, de mindenbe bele kell jonni, hisz autót sem tanulsz meg vezetni egyik napról a másikra. :)
Akármit csinálsz, neki jó lesz..ha tényleg kt éve nem volt seenki:) :) A 2 jobb lesz mindkettõtöknek... A srác valszeg hanar elfog menni, neked kicsit kellemetlen lesz.. De ennek ellene nem kesz rossz, mert az élmeny számít igazán..nem könnyû ám elpuskázni, a lényeg, hogy legyetek türelmesek, és ha az elsõ nem is az "igazi" nem kell feladni... ( én a gizikai szüzességemet a 2. Alkalommal vesztette, el, de akkor már nagyon jó volt...
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy :) köszönöm :) óvszerrel tervezem, még csak egy hete szedem a tablettát, és azt mondta a nõgyógyász, hogy kell egy hét amire eléri a hatását, úgyhogy én dupla védelmet szeretnék. Igen hát izgulok egy picit, de tudom, hogy jó lesz :) mert nagyon szeretem õt. meg ha nem lesz jó, elõször vagy sokadszorra akkor is szeretni fogom õt, csak azt akarom, hogy nyugodtabb legyen.
a barátod szûz aki bekamuzta a 2 évvel ezelõtti nõt. cikinek érzi, azt hitte te majd tudod mit kell csinálni :D
Na igen ilyenkor lesz szép az elsõ alkalom. Én igaz voltam már fiúval amikor elõször lefeküdtem a jelenlegi barátommal, de nekem már másfél év eltelt hogy nem voltam fiúval és nekem is csak 2 szer volt élményem ebbe összesen. A párom még szûz volt, igazából csak félig meddig mert volt már együtt egy lánnyal még elõttem de barátnõje sosem volt, õ akkor volt igazán elkenõdve hogy nincs párja és részegre itta magát majd discoba ahová soha nem járt és nem is fog mert rocker akkor össze szedett valami seggrázó ribit õ sem tudja hogyan és akkor megtörtént de nem sokra emlékezett, semmi érzés nem volt így szegénykém õ nagyon parázott az elsõtõl. Akkor mivel én tapasztaltabb voltam 1 picit én kezdtem el õt vezetni, meg ugye az ösztönök is sokat dobtak ám rajta mert a párom azért tudta hogy mit csinál, de nagyon izgultunk mindketten, de nyugtattuk egymást, hihetetlen milyen egy éjszaka volt, csak nevetgéltünk közben, de olyan szinten egymáshoz ragadtunk hogy már nem akartuk félbehagyni pedig mindketten szakadtunk a röhögéstõl egymás hülyeségein így végül megtörtént a dolog, nagyon jó volt, elõször a párom hamar elélvezett mert régen is volt nõvel, meg egyszer volt csak meg nem is igazán emlékezett erre, de akkor a második próbálkozás sokkal könnyebb volt. Nagyon élveztük, igazi érzelmekkel teli éjszakánk volt. Hihetetlen miket kihozott az emberbõl a a legelsõ közös együtt lét, és a túlzott szex hiány együtt véve, egyszerûen akkor támadtak fel bennünk igazán az érzelmek el is érzékenyültünk gy picit mert akkor dúlt igazán a szerelem. De alkalomról, alkalomra jobb lett a dolog. és azért fél év alatt már nagyon sokat fejlõdtünk mindketten de mindig van újdonság, mindig élvezzük a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: nem szûz :) egy barátnõmmel járt régebben. kb 5éve.
A kérdező hozzászólása: juuj de jó :) biztos jó volt, remélem nekünk is jó lesz :) köszi , hogy leírtad :)
2 éve nem volt lánnyal 5 éve járt egy barátnõddel közben mit csinált? :D
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom :) nem beszéltünk a nõirõl :) nem is érdekelnek. hát nem épp egy olyan ember akit a szex vezérel
Tedd azt, amit a #1-es hozzászóló írt. Szoríts te is :)
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy lelkileg nincs a toppon. nem sérült alak. akkor én is sérült vagyok, ha õ az. õ csodálatos ember, nekem meg csak az számít.

Most lesz az első együttlét a barátommal, ő neki már nem az első. Nagyon félek hogy mi fog kisülni a dologból. én mit csináljak? Alakul minden magától? Csók stb.

Köszönöm a válaszokat! 17L

Legjobb válasz: Ne parázz; el fogod szúrni. :) Persze nem az lesz, hogy rossz lesz, de nem lesz jó sem. Majd belejössz, felteszem nem egyszer akarsz vele lefeküdni. Szóval engedd el magad, csináld, ami jólesik, és próbálj rájönni, hogy hogy jó! A többi meg majd kialakul.

Ne parázz; el fogod szúrni. :) Persze nem az lesz, hogy rossz lesz, de nem lesz jó sem. Majd belejössz, felteszem nem egyszer akarsz vele lefeküdni. Szóval engedd el magad, csináld, ami jólesik, és próbálj rájönni, hogy hogy jó! A többi meg majd kialakul.
Szerintem jönni fog az ösztönösen, fõleg mivel elõtte pettingeltetek (gondolom), így az elõjátéknál semmi gond nem lesz (ilyen téren nem vagy már tapasztalatlan, és tudod, hogy mi a jó neki), a szexnél pedig nem fog tõled elsõre sokat várni. Õ fogja irányítani az együttlétet, ne aggódj. De ha elõre megbeszélitek, hogy mikor lesz, akkor nem csodálom, hogy félsz, erre nem lehet rákészülni, spontán a legjobb.:) Mindesetre sok sikert nektek:)
szia:) Én is ilyen szituba voltam (nekem elsõ, barátomnak nem...) Féltem hogy valamit elszúrok vagy valami. Gondolom tudja hogy szûz vagy. (jobb ha tudja, meg szeretnek elsõk lenni a fiúk hogy csak az övé vagy és tanítani is ;) Nekem is tudta a barátom. Nem beszéltük meg hogy mikor hogy... (csak megvártuk a gyógyszert de akkor se volt megbeszélve hogy mikor utána) csak úgy megtörtént, minden magától alakult, egymás szemébe néztünk és akkor tudtunk hogy itt az idõ, rábíztam magam az érzésre és jó volt :) Örök élmény maradt :) Végig õ irányított. Annyira figyelt minden rezzenésemre hogy fáj-e stb. Szerintem ha a fiú hosszútávon szeretne veled lenni nem teszi rossz élménnyé hisz akkor elriaszt a dologtól és õ is rosszul jár... Ne félj hogy valamit elrontasz, idõvel bele fogsz jönni ;) Sok sikert :) 16/L

3 hónapja vagyok együtt a a barátommal, nagyon szeretem őt és minden rendben van, szeretnék vele együtt lenni, de nekem ez lesz az első. Mi lesz, ha valamit elrontok vagy nem lesz jó? Emiatt minden megváltozik majd?

Legjobb válasz: hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj

hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj
Szia!Megértem aggodalmadat!Nyugi!Én összejöttem a pasimmal, 8 hónap után szeretkeztünk elõször, egymásnak elsõk voltunk, s mai napig együtt vagyunk, 2, 5 éve.Az elsõ is szuper, de késõbb még jobb, mert kiismeritek egymás testét, ujdonságokat próbáltok ki...stb. Én is ideges voltam, de minden jól alakult.Ha már ott tartasz akkor csak úgy rohannak egymás után a dolgok, s tök szuper!:) 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességemet
folyt:szóval 18 évesen veszítettem el.Most 21 vagyok, párom meg 24éves.Mindkettõnknek szupi volt az elsõ is, s még mai napig is az!Szóval nyugi!Ha szeret akkor 1 kis baki miatt nem fog elhagyni.megpróbáljátok legközelebb.Beszélgessetek el hogy ki miként szeretné...Sok sikert!Üdv
Nem egy színházi elõadásra készülsz! Itt nem lehet hibázni! Mond meg neki, ha még nem tudja, hogy te még szûz vagy! Biztos nem egy pornószínészi teljesítményt vár tõled! Jobban odafigyel majd rád és akkor nem kell paráznod!
nem ronthatsz el semmit és nem változik meg semmi, hacsak nem lesz emiatt szorosabb a kapcsolatotok, a lényeg hogy beszéljétek meg, akkor figyelmes lesz és vigyázni fog rád, nehogy rossz legyen neked, használjatok síkosítót mert az megkönnyíti a behatolást és persze védekezzetek!
Amíg bármilyen jellegü kétség van benned szüzességed elvesztése miatt, addig ne tedd meg. Csak akkor vágj bele, ha feltétlen hiszel abban, hogy itt az ideje, alkalma. BAjt nem tudsz okozni, ettõl ne félj. Mindenkinek el kell kezdenie valahol!!! Ha igazán szeret a párod, nem fog elhagyni, bármi is lesz. Ha meg elhagy, akkor te többet érdemelsz annál, és örülj neki, hogy elõbb, mint késõbb lett vége. Beszélgessetek sokat, beszéljétek meg ki mit szeretne, hogyan és meglátod, nem lesz baj!!
Nem hiszem hogy bármi is megváltozna kivéve ha csak kiakar használni. De egyébként nem hiszem hogy meg kellene változnia . Ha szeret, akkor akkor is fog szeretni ha valamit elrontasz. Emiatt nem haragudhat meg ha tényleg szeret. De egyébként szerintem nem lehet a szexben semmit elrontani, ha összhangban vagytok egymással akkor nem lesz semmi gond. Csak figyeljetek egymásra és élvezzétek amit csináltok.Ne legyél ideges nem tudod elrontani. Maximum megbeszéled vele hogy mi jó neki és mi nem.
ha szereted es o is szeret, persze, hogy minden megvaltozik: sokkal szorosabb lesz a kotelek koztetek (tapasztalat)

A barátommal ezen a hétvégén szeretkezünk elsőnek ha minden jól jön össze, és tudni szeretném hogy nekem még nagyon fog fájni, ha ujjazásnál csak az egyik ujja fér be? Neki is én leszek az első. 16/L

Legjobb válasz: Lazitsd el magadat,,,és próbálj meg nem izgulni miatta,,,ha kellõképpen feltud izgatni akkor nem fog nagyon fájni,,de pici fájdalom valószínüleg lesz,,,a másodiknál viszont már nem lesz semmi gond:))) Az meg hogy csak az egyik ujja fér be attól lehet,hogy félsz,,,a hûvely nagyon rugalmas,,tágul annyit,hogy beléd hatolhasson!

Lazitsd el magadat, , , és próbálj meg nem izgulni miatta, , , ha kellõképpen feltud izgatni akkor nem fog nagyon fájni, , de pici fájdalom valószínüleg lesz, , , a másodiknál viszont már nem lesz semmi gond:) )) Az meg hogy csak az egyik ujja fér be attól lehet, hogy félsz, , , a hûvely nagyon rugalmas, , tágul annyit, hogy beléd hatolhasson!
bár én még korainak tartom a korod miatt, de te döntöd el. mindenesetre a szüzesség elvesztésébe még senki nem halt bele. A lényeg, hogy rá legyetek hangolódva és eléggé beizguljatok, benedvesedjetek mindketten.különben nagyon kellemetlen lehet. De védekezzetek legalább, hogy jövõ héten ne azt a kérdést tedd fel, hogy "vajon terhes vagyok-e"
a harmadik válaszoló vagyok, , , másfél év után egyáltalán nem korai, hogy vágytok egymásra, , , remélem szép élmény lesz:) ))
Sztem még csak ujjazgasson egy kicsit. 1 ujj még nagyon kevés, de hétvégéig pótolható. Biztos elõször nem lesz kellemes érzés, de szorgalmazd az ujjazást hogy addig is táguljon.
berakja az öklét akkor nem fog annyira
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Természetesen védekezni is fogunk!!És azért érzem h már leszeretnék vele feküdni mert már másfél éve együtt vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:) :)
hát kinek mi.. egyéntöl függ..pl nekem nem fájt nem is véreztem az aktus után..de sok lánytol hallotam hogy még a 3 ik is fájt neki..

A barátomnak ez lesz az első. Hogy tegyem emlékezetessé?

Szeretném, ha nagyon jó lenne neki. Mire figyeljek? Milyen pózt ajánlatok? Egyéb tippek? Mind2en 17évesek vagyunk. Köszi :)

Legjobb válasz: legyen az elsõ az utolsó. :)

legyen az elsõ az utolsó. :)
Szervezz be még egy csajt
A lényeg, hogy ne koncentrálj. Ne azon legyél, hogy jól sikerüljön, meg hogy kielégítsd. Érzéssel csináld. Észre sem fogod venni, máris jól fogja érezni magát.
Sztem az elsõ alkalom nagy trauma egy fiúnak. Ha minden rendben megy, az már nagyon jó! Biztasd, bátorítsd, egy pillanatra se légy türelmetlen! Hagyd, hogy õ kezdeményezzen mindent, ne ijeszd meg lehengerlõ rámenõsséggel! Jussatok el az elejétõl a végéig, utána majd egyre emlékezetesebbek lesznek ez együttlétek!
nekem is szûz volt a Barátom :) hihetetlen gyengéd volt az elsõ alkalommal, imádtam minden pillanatát :) én nem tettem semmit, nem akartam, hogy azt érezze, hogy õ még szûz, aki biztos béna, és akkor majd én csinálok mindent, én annyit tettem, hogy segítettem neki berakni, aztán hajrá :) elõször misszionáriusba csináltuk, utána meg lovagló pózba :) 10 hónapja ennek már, és most már annyira profi, hogy már attól elélvezek szinte, ha csak hozzámér :D
ja 25/F bocsi
Lássuk csak! csináld úgy mintha nem szûz lenne! Te mindent úgy csinálj! (kérdésedbõl azt veszem ki, hogy te már nem vagy szûz). Õ meg majd belejön. váltsál pózt meg ilyenek, nem kell egynél leragadni, aztán a végén ha jó volt, akkor megdicsérheted, és mondhatod neki, hogy legközelebb õ irányít! az elsõ pár alkalom után egy igazi csõdöröd lesz! :-D de mindenesetre ne fogazz, hacsak nem akarod hogy megutálja az orális sexet! :-)
hangokkal prezentálva? :o ez hülyeség.Ez jön magától, vagy nem... nekem pl ha jó az amit csinálnak velem egy hang nem hagyja el az ajkam...berekedek és elmegy a hangom...úgyhogy ezt felejtsd el... amúgy sztem elsõre a misszionárius teljesen megteszi, lát téged, te látod õt és "hozzá bújhatsz közben". hidd el azt fogja a legjobban élvezni, hogy veled lehet és így emlékezetes lesz neki...szóval nyugi... 21/L
gyengéden*
Szerintem semmi extrát ne csinálj csak mutasd ki hogy imádod és élvezed amit csinál (hangokkal prezentálva) persze ha valamit nem jól csinál akkor szólj neki gyengén.
Szerintem se foglalkozz azzal, hogyan tedd emlékezetesebbé. Inkább gondold át milyen hibái lehetnek és segíts neki, ha belefut. Fontos, hogy tartsd vele a kapcsolatot szeretkezés közben, hogy ne legyen az az érzése, hogy egy zsákot töm, aki nem is foglalkozik vele. (Bocs nem rád értettem, csak próbáltam érzékeltetni.) Ha te jól érzed magad, szerintem õ is jól fogja érezni magát.
engedd neki sóderes f*sszal ánuszodba
agyfasz
ha 17 alatti vagy akkor még ne feküdj le vele, az alatt 1 év nem idõ
Nyúlj bele a gatyájába :P Aztán ha le akarja venni a melltartót róla, akkor mehet a buli :D De ha nem, akkor vedd le a pólóját! Vagy egyéb ruhadarabot.
Támad le amikor ágy közelben vagytok! =D

A barátommal most lesz az első valentin napunk. Mit vegyek neki?

Én 20 éves a párom.

Legjobb válasz: Valami apró meglepit. Én az elsõre egy cuki plüssállatkát kaptam. De lehet illatszert, valami hasznosat: toll, pénztárca, valami finom alkoholt, bármit aminek õ örülni tud. Végülis az a lényeg hogy jelezd: gondoltam ám rád, mert fontos vagy nekem.

Valami apró meglepit. Én az elsõre egy cuki plüssállatkát kaptam. De lehet illatszert, valami hasznosat: toll, pénztárca, valami finom alkoholt, bármit aminek õ örülni tud. Végülis az a lényeg hogy jelezd: gondoltam ám rád, mert fontos vagy nekem.
Annó én az elsõ valantín napunkra csináltam fincsi gyümölcsrizst, miután megettük gyertyafényben megmasszíroztam jó kis masszázs olajjal és õ is engem, a többit a fantáziádra bízom ... :) Egyébként nem az a lényeg hogy vegyél neki valamit, a pasik ezt nem is igazán várják el, plüsst meg pláne ne, csak ha kulcstartó és bírj az ilyemit, inkább egy gyertyafényes vacsi amit te csinálsz, a kedvenc kajájával vagy ilyesmi. A lényeg, hogy érezze, hogy szereted, figyelsz rá, hisz errõl szól ez a nap, nem?
Néhány ötlet erotika témában: http://www.libidoshop.hu/erotikus-es-humoros-targyak
Én egy marcipánból csináltam neki egy pirosz szív lapor, rajta 2 fehér és egy piros rózsát.:D szerintem imádni fogja, és nem eszi meg. örök emlék, és szaját készítésû
Szerintem mindenképp valami élménnyel lepd meg. És plüss figurával tényleg semmiképpen sem!

Eldöntöttem hogy megdöngetem a barátnõm, a baj az hogy szûz vok milyen lesz az elsõ mit fogok érezni és jó ötlet ha megkérem elégitsen ki?

Legjobb válasz: "Eldöntöttem hogy MEGDÖNGETEM a barátnõm, a baj az hogy SZÛZ vok" iróniát vélek felfedezni :D

"Eldöntöttem hogy MEGDÖNGETEM a barátnõm, a baj az hogy SZÛZ vok" iróniát vélek felfedezni :D
Mire elkezdenéd "döngetni" elmész. :DDD

Most pénteken szeretnék elősször együtt lenni a barátommal nekem ez lesz az első. Szedem a tablettát, de csütörtökön fogy el. Ez az első h gyógyszert szedek és nem akkor keztem el szedni amikor elmúlt a menstruációm! Van esély hogy megjöjjön?

Legjobb válasz: A tabit akkor kellett volna elkezdened, amikor megjött a mensid! Tulajdonképpen mikor kezdted el szedni? Nem biztos, hogy védett vagy már, mert a védettség csak akkor alakul ki, ha a mensid elsõ napjától szeded! Majd ha elfogy, kb. a 3-6. napon fog megjönni. Én a helyedben megvárnám még, hogy megjöjjön, mert így nem 100 %-os a védettséged! Azt az 1 hetet meg már igazán kibírjátok, vagy ha nem akkor legalább védekezzetek gumival! Jobb 2x mint egyszer sem!!! Gondold meg!

A tabit akkor kellett volna elkezdened, amikor megjött a mensid! Tulajdonképpen mikor kezdted el szedni? Nem biztos, hogy védett vagy már, mert a védettség csak akkor alakul ki, ha a mensid elsõ napjától szeded! Majd ha elfogy, kb. a 3-6. napon fog megjönni. Én a helyedben megvárnám még, hogy megjöjjön, mert így nem 100 %-os a védettséged! Azt az 1 hetet meg már igazán kibírjátok, vagy ha nem akkor legalább védekezzetek gumival! Jobb 2x mint egyszer sem!!! Gondold meg!
szia, hogy hogy nem akkor kezdted el szedni, mikor is? amugy ha csutortokon fogy el, biztos nem fog penteken megjonni, mert a 7 napos szunetben a 3-5 napon szokott altalaban, nekem a 4. en, nyugodj meg, amugy en is akkor kezdtem el szedni, mielott eloszor voltam a bratommal. Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!