Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lesz az (362 db)

Ez lesz az: [link] Túl sok nõ
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, ez az. Mióta kerestem :) .
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem :)

A barátom jövöhéten lesz 16 éves. Nem tudom h mit aggak neki. a barátaim már azt is mondták h feküdjek le vele! Én benne vagyok de annyira nem tudom h ez jő ötlet-e. Szerintetek?

Azért ki próbálnám! Mert érdekel h milyen érzés mert én még sose csináltam de még a barátom se.... 1 hónapja vagyok vele csak és nem tudom h mi legyen

Legjobb válasz: Hány éves vagy, 13?

Hány éves vagy, 13?
A kérdező hozzászólása: ja 13 vagyok
Ha 14 év alattival létesít szexuális kapcsolatot valaki, elég könnyen a dutyiban találhatja magát. Márpedig a szüleid ha megtudják, hogy ilyen fiatalon ilyen könnyen adod magad, simán feljelentik a megrontódat is, akár beleegyeztél, vagy te kezdeményeztél. Szóval ne feküdj le vele inkább. Miután te jársz vele és te ismered, nem tudhatjuk, minek örülne, Gondold végig a hobbijait, és adj valami ahhoz kapcsolódót. Vagy egy üveg jobbféle piát, bár még mindketten gyerekek vagytok hozzá ugye, és lehet anyuciék nem vennék meg helyetted örömmel. :D Könyv...? A Hunger games a legújabb sláger pl ahogy tudom.

Én még nem voltam fiúval. A mostani barátommal lesz az első. Nem tudom, ilyenkor mit/miket kell csinálni. Ilyenkor szoktak orálozni, stb?

Tényleg nem tudom, mit kell ilyenkor, bár én még nem csináltam semmi ilyet, de gondolkodás nélkül bekapnám a barátomnak, ha kérné, meg le is nyelném neki, de nem tudom, els?re szoktak-e ilyet. Ha nem kéri, én se kérdezzem meg, szeretné-e?

Legjobb válasz: Persze, csinálj meg neki mindent, gargalizál is vele, vigyél köteleket is, bõrcuccot, gyertyákat. Vidd el egy másik barátnõdet is. Elõtte csinálj beöntést is. Természetesen kakaszexet is beszokták vállalni a lányok elõször.

Persze, csinálj meg neki mindent, gargalizál is vele, vigyél köteleket is, bõrcuccot, gyertyákat. Vidd el egy másik barátnõdet is. Elõtte csinálj beöntést is. Természetesen kakaszexet is beszokták vállalni a lányok elõször.
Te honnan szerezted a mûveltséged? Ne nézz annyi pornót. És igen tudni fogod mit kell csinálni és õ is, ez genetika.
Hát ha õ már tapasztalt, akkor ne aggódj, tudni fogja. Eleinte nyilván õ fog irányítani (te csak élvezd!) aztán majd belejössz! Szerintem nincs olyan, hogy valamit "kell" csinálni ilyenkor, azt csináld, ami jólesik!
Kamu kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy kamu kérdés? Akkor szerinted minek írnám? Na mindegy... Ja, õ már volt, õ 27 éves, én 20, én még nem voltam senkivel. Vagy õ majd tudja, mit kell csinálni?
miért lenne kamu kérdés? -.- a barátod volt már lánnyal? :)
A kérdező hozzászólása: Még ilyet... A normálisabbjának, köszi, a többi meg... Hogy lehet ilyet írni? Bocsi, hogy nem lehet mindenki olyan okos, meg "tapasztalt", mint te... Biztos manapság már UFO-nak nézik, aki nem tud 20 évesen mindent a szexrõl... Tényleg, iszonyatosan nagy bûn!
nem akarok indiszkrét lenni, de ha nagyon aggódsz emiatt, akor nézz meg egy pornóvideót, tele van vele a net
14:37 nagyon LOOOOL :D:D.Ja amúgy szerintem hagyatkozz az õ tapasztalatára nyugodtan, ja meg ne jelentsd ki semmire hogy megtennéd, amit még sose tettél.És szerintem azt hagyd más alkalomra, elsõre szerintem csak szerencsétlenkednél, azt meg minek .És nincs benne semmi se hogy nem voltál még senkivel, bár én találkoznék ilyen lánnyal...
Ne értsd félre, de igen, elég nagy bûn, ha 20on évesen nem tudsz semmit a szexrõl, DE szexelni akarsz... ezt azért én átgondolnám a helyedben, ha mással nem is, legalább a védekezéssel legyél tisztában ... meg te is, igazán találhattál volna egy korodbelit magad mellé :\ 24/F

5 napja lefeküdtem a barátommal, sajnos bolondok voltunk, és nem védekeztünk, nem ment el a barátom, de azt hallottam, az előváladéktól is lehetek terhes. Terhes leszek?

számomra ez volt az els? alkalom....

Legjobb válasz: Ja, az elõváladéktól is lehetsz terhes, bár kisebb az esélye. De nem igaz, h 1 kotont nem lehet felhúzni, na mind1 a ti bajotok.

Ja, az elõváladéktól is lehetsz terhes, bár kisebb az esélye. De nem igaz, h 1 kotont nem lehet felhúzni, na mind1 a ti bajotok.
Lehetsz terhes az elõváladéktól is. Igaza van az elõttem szólónak. Ha nektek jobb idegeskedni, akkor így jártatok...
Természetesen lehetsz terhes az elõváladéktól is, ha már voltak benne (életképes) hímivarsejtek, bár ennek a valószínûsége eléggé kevés, és attól is függ nagyban, hogy a ciklusod háníadik napján voltál... Nem oltalak le, hiszen gondolom, utólag már te is okos vagy. Legközelebb figyeljetek oda jobban! Sok szerencsét! :)
Szerintem meg menj el egy patikába, és vegyél egy esemény utáni tablettát!Kb 6000 ft!Egyik barátnõm a napokban vett!
Szia! Az esemény utáni tabit is fel kell iratni orvossal. Lehetsz terhes így is, de csekély az esély rá. Az elõttem válaszolók eléggé szigorúak, bár igazuk van.De az vesse rád az elsõ követ, aki még soha nem volt felelõtlen. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy ez így helyes, de gondolom tanultál belõle, és elmész nõgyógyászhoz hogy megbeszéld vele milyen fogamzásgátlási lehetõséget ajánl. Remélem nem leszel babás, ha nem akarod. Üdv
Nem ijeszkedni akarlak, de pont így jártam én is.Nem ment el a srác és mégis terhes lettem csak aztán elvetettük.Szóval legközelebb vigyázz, ha nem akarsz babát!!!!
Szia! Nem nagy a valószínûsége, hogy terhes lettél, ilyen esetekben 1-2%-ra lehet saccolni. De az ördög nem alszik! Szóval mindenképpen menj el orvoshoz, és írass fel esemény utánit! Legközelebb csak azért vigyázz picit jobban, mert egyrészt ez elég drága dolog, másrészt nem tesz túl jót a hormonháztartásodnak, ezért nem szabad rendszeresen alkalmazni (asszem pár hónap kell két ilyen védekezés között, és ha ez alatt az idõ alatt megint baleset történik, akkor tényleg baj van). A "szigorú válaszolóknak": tényleg elõfordul, hogy az ember elveszti a fejét. Szökõévben egyszer bárkivel megesik, hogy nem tud uralkodni a szenvedélyein. Ettõl vagyunk emberek, és nem robotok.
menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: nem csíp nem viszket
A kérdező hozzászólása: sajnos állandó
Amennyiben a folyásod nem bûzös és nem viszket ill. csíp nyugodtan élhetsz szexuális életet, ez változó, van akinek több, van akinek kevesebb hüvelyi folyása van. Amennyiben a fentiektõl eltér a folyásod, jobb felkeresni egy nõgyógyász szakértõt ugyan is többféle probléma lehet a háttérben pl.baktérium, gombás fertõzés stb. A kérdés az, hogy milyen gyakran jelentkezik ez a folyás?-vagy állandó ?
Milyen folyás, az a kérdés.
Nem ártana utána járni, mitõl van. Ha normális, egészségesrõl beszélünk, akkor nem lesz baja.
Imádom a szaftos lucskos pinát..nyami nyami..nem lesz semmi.
guszta szeressük a szaftos pinákokat
A kérdező hozzászólása: nem , de a folyás jelent valamilyen problémát a késõbbiekben?
Már csak annyi, hogy bûzös vagy sem ? Amennyiben nincs semmi szaga, akkor kizárt hogy kóros lenne. Amint említettem van akinek több van, akinek kevesebb, tudni illik a hüvely így tisztítja önmagát és védi a kórokozók ellen!Azonban ne feledkezz meg a peteérési idõszakról sem, mert van akinek kimondottan abban a periódusban jelentkezik több mennyiségû folyása, ez menzesz után 14.napon van, de ciklustól függ.

Aki mindenkit "lesz*r" csak a barátait nem, az a családját is "lesz*rja"?

Bocs, hogy így fogalmaztam, de a csaj ezt a szót használta. Van egy ismerősöm, 19 éves, aki olyan, hogy a barátainak segít, meg számíthatnak rá a barátai, de mindenki mással bunkózik. Egyszerűen oda jött egy osztálytársa a csajnak, miközben beszélgettünk, és kérdezett valamit, de ilyen kedvesen, és a csaj meg "Honnan tudjam!? Nem érdekelsz!" stílusban elküldte kb a francba. Utána kérdeztem, hogy miért beszélt így vele, utálja talán? "Jaaa, nem, csak én ilyen vagyok! Van egy pár barátom, a többieket meg lesz*rom!" Szóval a csaj olyan, hogy a barátaival kedves, meg rendes, meg dumál velük, meg minden, de mindenki más elmehet a francba! Az ilyen gondolkodású emberek a családjukat is "lesz*rják"?

Legjobb válasz: Mivel az ilyen gondolkodású emberekbõl sok van, és mindegyik más, ezért egyénfüggõ. Miért nem kérdezted meg tõle?

Mivel az ilyen gondolkodású emberekbõl sok van, és mindegyik más, ezért egyénfüggõ. Miért nem kérdezted meg tõle?
Nem ismerjük a családi hátterét, így nem lehet csak találgatni.
Egy idõ után, majd õt is [email protected]ák, ezért a viselkedésért. Nem jerlenti azt , hogy a családjával is ilyen, elõfordulhat, mert ez "nyegleség" másokkal szemben.
Neveletlen lány, nem tud viselkedni.
A kérdező hozzászólása: Hát csk azért kérdem, mert ha így viselkedik másokkal, csak azért, mert "nem a barátom" akkor a családjával is ilyen? Azok se a barátai... Nem választotta meg õket... És ha így bunkózik másokkal, akkor egy bolti eladóval is bunkózik, aki megint csak nem a "barátja" körébe tartozik?
Lehet, hogy otthon kisangyal, itt meg eljátssza a nagymenõt...
Valószinüleg mindig talál magának olyant aki hasonlóan lesz±rja az embereket. Nem marad magára. Így nem is retteg attól hogy magára marad, igy nem változik. És marad olyan f±sz, amilyen.
Azt írtad, a barátain kívül leszar mindenkit. Akkor neked most az ismerõsöd (akkor miért nem szar le), vagy a barátod (akkor hogy nem tudod, hogy hogyan viselkedik a bolti eladókkal)?
Minél elõbb, teljes õszinteséggel. Így is, úgy is fájni fog.
Itt nincs olyan, hogy kíméletes szakítás.
Ha mellette találkozgattál a lánnyal, akkor ezt már nem lehet megtisztelésnek venni.
Kellõ bevezetés után (erre hadd ne adjak tippeket) mondd el neki, hogy baj van, nem érzed már azt, amit kellene. Szereted, mint embert, de nem vagy szerelmes. Talán vártál is, hátha visszafordul a dolog, de biztos vagy benne, hogy nem fog. És ez nagyon rossz, mert szereted, és nem akarsz fájdalmat okozni neki, de az a helyzet, hogy még nagyobb fájdalmat okoznál azzal, ha érzéseket hazudnál neki. Azt ugyanis nem érdemli meg. Én ezt elõ tudnám adni úgy, hogy ezen a ponton én jobban sírnék, mint õ. Nem tudom, Te hogy vagy vele. Sajnos voltam ilyen helyzetben többször is. És õszintén mondtam. Az õszinteség a legjobb út mindig. Talán még barátok is maradhattok a késõbbiekben, ha szeretnétek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)

Egy csaj a baráti körünkből azt mondta nekem, hogy 'vacsorára még jó leszek', ez mit jelent?

a szemével mindig úgy tud nézni, meg sokszor hozzám ér, de ennyi kb

Legjobb válasz: meg akar enni :)

meg akar enni :)
csak poénkodott :D
Nem is tudom, én ezt úgy érteném, hogy csak egyéjszakás kalandot szeretne. :) De lehet én értem félre!
A kérdező hozzászólása: pontosan úgy volt, hogy felhívtam telón, nincs e kedve lógni és csak ennyit mondott és lerakta
Lehet nagyon éhes volt. :D
Épp korgott a gyomra, és a mellette lévõ sajtburgerre gondolt, vagyis annak mondta, amit épp akkor hozott a mekibõl.

Szeretnék egy vicces meghívót írni a barátaimnak, és azt szeretném, hogy rímeljen is. Már belekezdtem, de nem igazán tudom folytatni. Am. Medencés buli lesz, ilyen kerti party szerűség. Foglalkoznátok vele légyszi?

Bulizz velünk, amíg meg nem unod! Pörögj, táncolj egész éjjel, tedd amihez kedvet érzel! Hozz magaddal, meleg ruhát, mert hideg az éjjel, de azért a kertet se hányd széjjel! És ezekből szeretnék néhányat belerakni: Állítólag az úszás fogyaszt. De mi a helyzet a bálnákkal? Aki fittyet hány, a fittyet evett. Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Ha jól érzed magad, ne aggódj, el fog múlni. Kerüld a másnaposságot! Maradj részeg! Óvd a fákat! Egyél harkályt. A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek. Sok szeretettel meghívunk egy kerti ökörködésre. Belépő egy üveg ital és egy döglött veréb. " Ha nem enged a Papa, Mama, mond nekik, hogy rendes helyre megyünk! "

Legjobb válasz: ez úgy ahogy van nagyon gáz :DD

ez úgy ahogy van nagyon gáz :DD
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, illetve a semmit
xD elõváladéktól is lehetsz az...
tyûûû nem biztos, h jól ki lehet fejezni ezt százalékban de van rá esély
jelentõs
Csinálhatod persze, de csak akkor ha nem gáz ha becsusszan a baba! Amúgy esély van rá, csak viszonylag kevés. De ha nektek pont összejön akkor IJ!
Én így lettem terhes!Ne légy idióta!!!Gumi, tabi....a legjobb!Kell neked egy becsúszott gyerek??
nem biztonságos, mert az elõváladékban is lehetnek spermiumok, de nem tudom hányszor kell még ezt a tinik szájába rágni.
0, 0001%
Csak tenyleg idoben vegye ki. Es ha nem muszaj, akkor ne olyankor amikor ersz.
Valóban riogatják az embert az elõváladékban bujkáló spermiumoktól, és van is ennek alapja, beeshet, persze jóval kisebb az esély, ... de van esély, 1-2% is esély... Vegye ki a barátod ejakuláció elõtt és verje a melledre, aztán ott jól kend szét. Akkor nagy baj nem lehet...
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetetk ezt a módszert csinálhatom aggodalom nelkul a baratommal?
A kérdező hozzászólása: Tudjatok nagyon utalom most magam mert meg akartam neki felelni teljes mertekben es csak azert mentem bele vedekezes nelkulibe... nem szeretnek terhes lenni, de ot sem akarom elvesziteni
vazzeg ha ezért elhagy akkor akassza fel magát, mondom ezt fiúkét! hát n viccelj már, akkor hazsnáljatok kotont, amúgyis jobb nyugisan csinálni
Kicsi az esélye, hogy terhes vagy, ahogy annak is kicsi az esélye, hogy van agyad.
A kérdező hozzászólása: Jahh igazad van...nincs
a megszakításos módszer egyáltalán nem biztonságos, ahogy a naptármódszer sem. olyan pároknak ajánlják ezeket, akik ugyan nem terveznek gyereket, de az sem baj, ha lesz. ha emiatt elhagy, javasolj neki egy olyan lányt, aki hajlandó 3 havonta abortuszra járni. ez esetben ilyen való hozzá, nem Te! szedj tabit, vagy használjatok gumit, de rengeteg más módszer is van, ez a lehetõ legrosszabb! amúgy ez mikor volt? 72 órán belül? mert ha igen, akkor biztos ami tuti vegyél be 72 órásat. ez egy hormonbomba, van, aki rosszul lesz tõle, de vedd úgy, hogy tanulópénz.
Nm veszítenéd el mert azt mondod neki h csak gumival vagy hajlandó meg egy pasi hordjonmár magával mindig óvszert fõlleg ha bnõje van...
Én is így lettem terhes, szóval eléggé nagy az esélye...
És én is így vagyok terhes.. Szóval ennyire "kicsi" az esély rá..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!