Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lefeküdtem és elszakadt az (6 db)

5. -ik napja menstruálok és a barátommal lefeküdtünk, és használtunk óvszert, ami elszakadt. Nem vettük észre és a barátom elment. De rögtön elkezdtük ki szedni de nem biztos hogy az összes kijött és utána wc-én is voltam. Most terhes leszek? :S

Legjobb válasz: sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!

sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!
Attól még lehetsz terhes, hogy éppen menstruálsz, de nagyon kicsi az esélye (naptár-módszer). Jó, hogy kiszedtétek a "nagyját", de tudod, hogy a gyerekhez 1 db is elég... Írass fel 72 órás tabit.
HA utána elkezded "kiszedni" az már semmit nem ér.HA még menstruáltál nagyon kicsi az esélye ...de sajna van rá.
Elvileg menstruacio alatt nem eshetsz teherbe, de sose tudni, ugyh inkabb csinalj egy tesztet. vagy minél elõbb vegyél be egy esemenyutanit.
de, fel tudott jutni. az nem jelent semmit h még menstrualsz. ha majd 2-3 honapig is megjön, akkor lehetsz nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Még mindig menstruálok egy nagyon kicsit ez mér van ez jó jell?Tegnap elõtt jött ki a kotton spermatartó része a ...-ból akkor a sperma felse tudott jutni?válaszokat elõre is köszönöm!!
irass fel szépen egy 72 orasat, mert ez a "koton vége" meg stb. sz.rt se ér h kijött..
A kérdező hozzászólása: Nem rég pisiltem és a kotton vége jött ki ami a spermát akadályozza, szerintetek ez igy jó? Tegnaptól van benne és most jött ki. Írjatok lécci. Kössz :D
Igen, ugyanaz, de én is itt olvastam vmi "okos" egyéntõl.. :D
Az esemény utáni ugyanaz, mint a 72 órás. Ejjj...
Recept nélkül nem adják oda...menj el a nõgyógyászhoz és mondd el neki mi történt.Felírja aztán irány a patika.
Szia. Sajnálom ami veled történt. Velem is pont ugyanez esett meg csak épp nem menstruált a bnõm. Mi is egybõl rohantunk h "kiszedjül" Menjetek el orvoshoz mert az esemény utáni tablettát csak receptre adják ki. A pasi nak is felirják nem kell a lánynak is ottlenni ha szégyenlõs csak a személyidet add oda az adatok felirásához. Kb 4500-500Ft Remélem tudtam segiteni
En ugy tudom h az eseményutanit mindjart az aktus utan kell bevenni, a 72 orasat meg 72 oran belül. sztem ha a baratod megy el a patikaba akkor kiadják recept nelkul is. gondolom a fiud mar van 18.
A kérdező hozzászólása: És ezt a tablettát 18 éven aluliak kiválthatják vény nélkül? és még most is menstruálok akkor ki kell jönni-e mert még nincs peteérés menstruáció alatt.Meg még valamit hallottam van ilyen esemény utáni tabletta és ehhez nem kell 18-nak lenni.
Ilyenkor kevés az esélye, hogy teherbe ess, de a biztonság kedvéért a 72 órás tablettát javaslom én is.
A kérdező hozzászólása: Hát most, egy hónap elteltével megjött. Szal egy kicsit megnyugodtam. Köszi a válaszokat :D

A barátommal ma lefeküdtem és elszakadt az óvszer. 100% hogy terhes leszek? Hol van Pest megyében kórház, ahol mindig fogadni tudnak?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem 100% hogy terhes leszel.De meg van az esélye.Attól is függ hányadik napon tartasz a ciklusodnak.Bármelyik kórházban fogydnak.Csak azt kb 2-3 o´rán belül bekellett volna venni. Tegnap volt már egy ilyen kérdés.Lehet,hogy te voltál?? szorítok neked.

Egyáltalán nem 100% hogy terhes leszel.De meg van az esélye.Attól is függ hányadik napon tartasz a ciklusodnak.Bármelyik kórházban fogydnak.Csak azt kb 2-3 o´rán belül bekellett volna venni. Tegnap volt már egy ilyen kérdés.Lehet, hogy te voltál?? szorítok neked.
Amugy terhes lettél?

A barátommal lefeküdtem az előző héten és elszakadt az óvszer, viszont ő rögtön észrevette és kicserélte. Félhetek-e attól, hogy terhes lettem ha nem vettem be semmilyen fogamzásgátlót?

A héten kellene megjönnie a menstruációmnak. Nem tudom mit tegyek kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Lekvárosbuktát mert azt szeretem.

Lekvárosbuktát mert azt szeretem.
Vegyél egy tesztet, aztán nyugodj meg, még nyitva vannak a boltok.
Ha elõzõ héten feküdt le vele, akkor mégis mit akarsz a teszttel kimutatni, kedves utolsó? Mert most megmondom neked, hogy negatív lenne. Két hét után érdemes tesztet csinálni, elõbb nem.
A kérdező hozzászólása: Kedves zatoichi120! Igazán örülök hogy megisrehettem egy ekkora tahót! :D
Kedves kérdezõ az se baj ha tudjuk hogy a barátod elment e vagy sem, mert ha kiszakadt és egybõl kivette, akkor nem valószínû hogy bármi gond legyen, ha már elég sok ideje csináltátok akkor az elõváladék már bekerülhetett, attól lehetsz terhes, kicsit bõvebben írd meg a dolgot..

Terhes lehetek e? Lefeküdtem barátommal menstruáció előtt 5 nappal! Elszakadt az óvszer de időben észre vettük és nem élvezet belém! Másnap megjött a mentsruációm! De más mint általába szokott lenni!

A színe az állaga és kevesebb napig is tartott!

Legjobb válasz: nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok,mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés

nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok, mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés
Esetleg talán gondolhattatok volna esemény utáni tablettára, másfél napon belül felkereshettél volna egy orvost... késõ bánat. Lehetsz terhes. Mi innen a lehetõség? Teszt és vállalod a következményeket.
ahhhhh ez már a nagyon sokadik ien kérdés!!!!! :@ Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól....
Ha megjött, valószínûleg nem vagy terhes. Fõleg, hogy nem élvezett el, de a biztonság kedvéért, szerintem végezz el egy tesztet. Az is jó kérdés, mennyi idõs vagy, mert lehet, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ne ess kétségbe.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
Mensi után 1 nappal szinte lehetetlen terherbe esni.
Ha nem is zárható ki a terhesség, ebben az esetben annyira minimális az esélye, hogy annyira peches nem lehetsz!! Szerintem nyugodj meg, mert az idegeskedés csak bekavar a ciklusodba.
A kérdező hozzászólása: írjatok légyszi
Szia! Szerintem nem túl sok. Mivel ugye már hamarosan meg kell jönnie és a peteérésed a ciklus közepe felé volt. A pete pedig ilyen sokáig nem marad "életben" Szóval nem hiszem hogy volt valami is ami megtermékenyülhetett volna benned. Persze ha normális ciklusaid vannak. Így én sok esélyt nem látok arra h terhes lettél. Azért várd meg a menzid! De ne parázz! Én a helyedben azért hogy biztos legyek, még menzi után pár nappal csinálnék egy tesztet is.(Ha nem jön meg akkor meg pláne) A vérzés ugyanis nem mindíg kizáró ok. Vegyél Lilly-t. Olcsó is és a drogériákban megkaphatod! Máskor azért inkább menj és szerezz esemény tabit :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!