Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lefeküdtünk. Kb (37 db)

majd pár hét után kiderül
Különben meg, ha két hete volt, csinálj egy tesztet, már kimutatja a terhességet.
Ezért kell gumit húzni, nagyokosok.
A kérdező hozzászólása: 8. as válaszoló: tudom, és belátom, hogy ez felelõtlenség volt, de hidd el én sem szeretnék erre rászokni. Egyszerûen megijedtünk. Nem akartuk, hogy bennem menjen el, meg is beszéltünk, csak hamarabb elment a kelleténél.
Azt nem tudhatod, hogy az ovuláció mikor volt. Az esemény utáninak viszont sok mellékhatása van. Erre még ráerõsít a stressz. Nyugodj meg, meg fog jönni.
Én meg csak gratulálni tudok, hogy eseményutánit vettél be. Akkor minek szexeltetek??? Miért nem gondolkodsz? Esemény utánit akkor KELL bevenni, ha "baleset történt", nem pedig gumi nélküli szex után, aminek vége sem lett. Az esemény utáni komoly dolog, igen komoly bajokat tud a késõbbiekben okozni (konkrétan meddõ is lehetsz miatta), úgyhogy nem szabad kapkodni, mint a cukrot, csak mert felelõtlen vagy és rástresszelsz a dolgokra. Nem azért, hogy bátorítsalak, de az "elõcseppeknek" igen kis esélyük van teherbe ejteni. Ahhoz, hogy teherbe ess több millió rendes spermára van szükség, nem elõváladékra, de természetesen elõfordulhat. A volt barátnõmmel, mielõtt tablettát íratott fel magának, hónapokon keresztül szexeltünk pusztán megszakításos módszerrel. Kevesebb rá az esély, mint amennyire rá görcsölsz, de pont a balesetek elkerülése végett, és kényelmes szex miatt nem tanácsos csinálni. Inkább írass fel te is tablettát, ha a gumit nem szeretitek. De ne kezdj el rögtön eseményutánizni, ha nem történt semmi, mert marhaság.
A kérdező hozzászólása: Igen escabelle
Az Escapelle, nem? Amúgy szerintem nem lehetsz terhes, csak a hormonbomba miatti dolog ez.
Meg is érdemlitek, ha eltilt titeket egymástól, hisz amíg nem tudtok felelõsségteljesen szexelni, a párkapcsolathoz sem vagytok elég érettek. Lehetsz terhes, hiszen az esemény utáni sem 100%-os, viszont nem valószínû, hogy az vagy. A barnás foltok valószínûleg a tabletta hatásával vannak kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Vettem be /kb 24óra után/ de termékeny állapotban voltam akkor! És jelentkeztek nálam: alhasi fájdalom, fejfájás/idegesség miatt is/ barnás foltok /hüvelyi úton/és nem tudom, hogy a gyógyszer mellékhatásai meddig tartanak. Kb. 2hete vettem be
Ha vettél be esemény utánit, akkor kizárt a terhesség. Viszont inkább húzzatok gumit, mert az esemény utánit csak félévente egyszer lehet.
A kérdező hozzászólása: ráadásul anyukám is megtudta, és nagyon félünk, hogy eltílt minket
A kérdező hozzászólása: köszönöm

A barátommal lefeküdtem, nekem ez volt az első alkalom. Védekeztünk. De nagyon félek hogy lehetett valami baj, mondjuk kilyukadt a gumi, vagy valami ilyesmi. Ez kb 1 héttel ez előtt volt. Lehetek terhes?

nagyon félek hogy terhes leszek, de lehet hogy ezt már magamnak képzelem be de néha kicsit fáj a hasam az óta és a derekam is. és azt olvastam hogy ez a terhesség jele is lehet. kb 1 hét múlva jönne meg. lehet hogy ez már a miatt van? vagy csak az idegességtől?

Legjobb válasz: Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.

Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.
Mintha már egyszer írtam volna erre az oldalra, hogy nem ráérnél akkor idegeskedni mikor nem jön meg? De most hogy idegeskedsz lehet, hogy késni fog. Amúgy lehet ám ellenõrizni a gumit utána... Szóval ne idegeskedj, árt a szépségednek!
Ezért kell mindig szájba v fenékbe elmenni, akkor nincs ilyen para.
Kislány vagy te még a felnõtt élethez.
Ez de paranoid. Mennyi vagy, max 16? A te helyed még a könyvek felett lenne.
Olvasol, olvasgatsz, de minek?! Igazán megtalálhattad volna a nagy kutakodás közben azt a lényeges infót is a neten, hogy az aktustól számítva hányadik napon ágyazódik be a magzat és mikortól termelõdik a HCG hormon, ami a terhestüneteket okozza. Tessék, ezen rágd át magad! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Nagy esélye van a terhességnek? A barátommal lefeküdtem, még szűz voltam. Először gumival csináltuk, de az nem volt neki jó, aztán gumi nélkül csináltuk. Nem ment el bennem, nem is tette be tövig, csak kb. félig.

Legjobb válasz: miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..

miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..
Nem votl jó neki jah.. Aztán meg jön a gyerek és az sem lesz jó neki, az ilyen idiótákat sosem értem.:S
Gratulálok, te is lefeküdtél valakivel akinek az élvezet fontosabb, mint te, hogy kell-e abortuszra menned... Igen, lehetsz terhes. Vegyél 72órásat, aztán 2-3 hét múlva tesztelj!
Mi az h nem volt jó neki? Mért a baba jobb lenne? Az én barátomnak sem tetszett, de elviselte, aztán jött a tabi. Sajnos az esély megvan rá:S Én vennék a helyedbe 72 órás tabit, mert bár kicsi az esély, de ne te legyél az az egy aki mégis
72 órás tabi. Nem számít, hogy szûz voltál-e elõtte vagy sem, és az se, hogy mennyire tette be, hiszen a hímivarsejtek önálló mozgásra képesek. Ráadásul az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.
Hülye vagy. ÉS terhes.
Kedves édes drága barátom!!!<3 Ha a barátodnak ennyi esze van vessen magára!!Amugy köztudott, hogy még élvezés elõtt is hagyják el a pajszert spermiumok!!!Ha például közel állsz az élvezéshez és kicsit leállsz, akkor is hagyhatják el a fegyót spermiumok... Ha a 72 óra letelt akkor van csak Sz0pÁ5!!!^^
Csinálhatjátok gumi nélkül, de az meg egyikõtöknek sem lesz jó.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni. Hihetetlen... Ha csak félig tette be, akkor csak fél gyermeked fog majd születni! Cirkuszban fogják mutogatni, az anyjával együtt. Gondolom, közben a 72 óra lejárt. Várd meg a vérzésed - ha nem jön, tesztelj. Általános iskolába agy nélkül még lehet járni, de nagy hassal már nem illik menni, így magánúton kell befejezned. Anyasági segélyt az önkormányzatnál lehet kérni. GYES-t akkor kapnál, ha lenne munkaviszonyod is. Ha megszületik a gyerek, vidd el anyukádnak, õ valószínûleg tud vele mit kezdeni (bár...) - csak maradj ott te is, mert 2 óránként a cicidre kell tenni, ezt sajnos más nem pótolhatja az elsõ idõkben. Az apjáról meg tegyél el egy fényképet, mert az eddigi megnyilvánulásai alapján nem biztos, hogy látod még egyszer.
"jaj nem volt jó neki ezért levettük" - olyan ostoba vagy, hogy meg is érdemelnéd, hogy terhes legyél, de általában akinek agya nincs, annak legalább szerencséje van...
hivd Bélának ha fiu... és magyarázd el neki hogy te csak azé vagy mer apádnak nem tetszett h szines volt a gumi....
háát...nem akarlak megsérteni de hûlye voltál...azt kellet volna mond h nem akarod gumi nélkül mert egyértelmû h õ csak a saját kényelmére és élvezetére gondolt és nem rád...... és sajnos nem számit h szûz voltál....igen, terhes lehetsz...

5 hónapja szedek fogamzásgátlót (Tri-regol és pontosan szedem) és lefeküdtem a barátommal először, kb. Félidőben, de elötte egy nappal fehér nyák szerű folyást észleltem. Ilyenkor lehetek terhes?

Azt szokták mondani, hogy ilyenkor van peteérés, de a gyógyszernek ezt meg kellene akadályoznia. 8 nap múlva várom a menstruációm, de az együttlét óta elég furán érzem magam(hasszúrka)ma pedig pisilni járok egész nap, de nem hiszem hogy felfáztam, mert nem csak pár csepp.)De lehet hogy az idegt?l produkálom ezeket.Még nem szeretnék babát!

Legjobb válasz: Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!

Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: 8 nap telt el az együttlét óta.
8 nap alatt sem jelentkeznek!

A barátommal már kb 10 szer lefeküdtünk, de még mindig nem élvezem . Miért van ez?

Legjobb válasz: Ennek lehetnek okai akár a saját gátlásaid, de lehet a te és/vagy az õ tapasztalatlansága is.

Ennek lehetnek okai akár a saját gátlásaid, de lehet a te és/vagy az õ tapasztalatlansága is.
Mert nem szerelembõl teszed. Ha szerelembõl tennéd, nem számolnád, hogy hányszor feküdtél le, és már az elsõ alkalommal is élveznéd.
mert bõr az egér csont a farka ribizli a valaga :D
Én azt mondom, hogy van ilyen, én is ilyen voltam, azt tartottam szem elõtt, hogy neki jó legyen és magammal nem törõdtem. Aztán kinyitottam a számat. .. és láss csodát kifogástalan vagyok az ágyban .
Valamit nem jól csinál, de te sem. Nyisd ki a szádat, mond el, mi nem jó és hogy kéne, akkor tudtok "dolgozni" rajta ;) És lazíts!
hagyd ott... keress egy néger- t... azt már tuti élvezni fogod =)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Elõször én sem élveztem, alig vártam, hogy végezzen:( Aztán legözelebb már úgy csináltuk, hogy elõtte rengeteget izgattuk egymást, volt, hogy teljesen átázott a nadrágom.Utána már nem volt kellemetlen, élveztem, sõt be is vadultam.Nem mindenkinek elég az elsõ pár együttlét alõtt 2 perc petting:)
Mit jelent a nem élvezed? Hogy kimondottan rosszul esik, vagy jól esik, de nincs orgazmusod? Ha rossz, akkor lehet ok, hogy nem szereted, nem kívánod, nem vagy felizgulva, túl stresszes vagy, nem vagy rákészülve. Ha alapvetõen jó, de nincs orgazmusod, az meg lehet gyakorlatlanság kérdése is, a legtöbb nõnek nem ripsz-ropsz alakul ki az orgazmuskészsége. Ha korábban volt már orgazmusod rendszeresen, akkor valami nem klappol, vagy érzelmileg vagy technikailag, próbálj segíteni a barátodnak mit és merre csináljon.
A kérdező hozzászólása: megköszönném a normális válaszokat , és oda írtam h kb , szóval nem számolom -.-
MERT 15 ÉVES VAGY

A barátommal nemrégiben lefeküdtünk. Kb. 10x eddig. Nekem ő volt az első. Csak egyszer éreztem, hogy kezd jó lenni. Miért?

A legnagyobb baj,h naon szeretném ha neki jó lenne, és azt mondja h neki jó is meg elmegy mostanában(az elmúlt 2 alkalommal)..De nekem csak 1x volt jó.De az sem orgazmus csak jobb mint eddig...Mit csináljak??Melyik pózt ajánljátok??Segítsetek, h lehetne jobb a szex nekem is.....

Legjobb válasz: Szerintem próbáljátok úgy, hogy te vagy felül, így te irányíthatsz. Szabályozhatod, hogy milyen mélyre hatoljon beléd és a csiklód is jobban tudod így izgatni. Pl az én barátom imádja mikor én vagyok felül, ezért ez a póz nemcsak nekem, hanem neki is nagyon jó.

Szerintem próbáljátok úgy, hogy te vagy felül, így te irányíthatsz. Szabályozhatod, hogy milyen mélyre hatoljon beléd és a csiklód is jobban tudod így izgatni. Pl az én barátom imádja mikor én vagyok felül, ezért ez a póz nemcsak nekem, hanem neki is nagyon jó.
szerintem az elõjáték nagyon kevés lehet, jobb lenne ha gyakorolnátok, megismernétek egymás testét jobban még az aktus elõtt! addig kellene gyakorolni amikor már úgy érzed, hogy eléggé ismeritek egymás testét..utána jöhetnek a poziciók, arra a kérdésre, hogy a fiúnak miért fájhat ezt csak egy fiú tudná megválaszolni, én még nem tapasztaltam egyetlen egyszer sem, hogy a partneremnek fájt volna... fontos még az is, hogy szeresd a partnered, és ne csak a tested add oda neki, lelkileg is legyél vele.. több gyakorlás és kitartás!!
Nekem is NAGYON SOKÁIG ez volt a baj. használjatok sikosítót, mert ja síkos ugy sokkal jobb. meg tényleg izgassátok egymást több ideig. és TE irányisd a kezét. nkei is jó lessz ugy, hogyha látja rajtad hogy élvezed. a barátom is csak akkor szereti amikor nekem jó. amugy én leginkább a misszionárius pózt ajánlanám. egy picit a popódat emeld meg (PL: tegyél alá párnát) nekem az be szokott jönni. és amikor érzed hogy kezdi átjárni a tested akkor nyugodtam szólj, hogy igy imádod, és akkor ugy fogja csinálni. ne keredj el. a gyakorlat teszi a mestert. (Ajánlani tudom az orális szex-et, elõjátknak az a legtökéletesebb) Sok sikert!!!;)
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond h nem tom h csináljak h ebben a pozícióban jó legyen neki+nekem?Mert múltkor is kipróbáltunk és fájt a barátomnak...Segítsetek..

Kb másfél hete együtt lefeküdtem a barátommal. Nem védekezett, mivel nem volt nála. Még 1 percig sem volt bent, és õ 1oo-ra mondja, hogy nem érezte, hogy elélvezett volna. Vettem esemény utáni tablettát is. Lehetek terhes?

A gyógyszertárban azt mondták,hogy amennyiben bevettem a gyógyszert még 72 órán (3 napon) belül,akkor biztos,hogy az meggátólja..De ettõl függetlenül én még bevagyok szarva :( .

Legjobb válasz: Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az

Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az
hát normálisan is fogalmazhatnál a védekezés közös, nem csak egyik fél felelõssége - ha nem volt nála, legyen nálad, vagy ne szexeljetek 1 percig se tartott a szex? akkor meg mi értelme volt??
A kérdező hozzászólása: szerintem se õ nem szar, se én nem vagyok valami jó :) ) tehát nem látsz esélyt rá ?:D
Szar lehet ha a pasid egy percig sem bírja vagy valami qrva jó nõ lehetsz ha ilyen hamar elment
Ez NEM NORMÁLIS! 1.) Részegen ne szexelj, mert hülyeségeket csinálhatsz, (lásd a ti esetetek), és ha õ sem volt józan... Nos... Én szexeltem már részegen (gumival) és nem igazán éreztem amikor elmentem, nem volt meg a "csúcs" érzés. Szóval még gáz is lehet... 2.) Mi az hogy az exeddel??? Ez... Na jó ne menjünjk bele. Reménykedj!
Védekezni akkor is kéne, ha részegek voltatok és váratlanul jött a dolog...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. Amúgy az a gáz, hogy egyikünk sem volt valami józan állapotban. Azért nem szedtem fogamzás gátlót, mert nem gyakori nálam az ilyesmi, sõt nagyon is ritka. Sõt..úgy volt h novemberben szakítottunk, most meg ezen a "bulin" újra összejöttünk, s ez lett a vége..Egyikünk sem számított erre ..
Igen ha ugy beveszed akkor elég nagy valószinûséggel nem leszel terhes, de arra keszülj fel hogy most picit össze fogja zavarni a menstruációdat, de nem vészes, sajnos egyszer nekem is kellett ilyen megoldáshoz folyamodni de nem lett gond. De szedj inkább fogamzásgátlót mert azt kimondottan a nem kivánt terhesség megelõzésére találták ki :)
Elõször is! A szex két emberes dolog, tehát olyan nincs, hogy "nem védekezett", maximum "nem védekeztünk"! Remélem ebbõl tanultál, és legközelebb vállalod a felelõsséget. Lehetett volna nagyobb gáz is, és hidd el, hiába nem élvezett el, az elõváladéktól is estek már teherbe! Jól tetted, hogy esemény utáni tablettáért mentél, viszont ezt nem lehet cukorkaként szedni, több hónapnak el kell telnie két ilyen között, szóval legközelebb inkább védekezzetek; az nem kifogás, hogy nem volt nála óvszer, mert akkor legyen bennetek annyi önkontroll, hogy kibírjátok. Azért egy terhességet nem ér meg a pinaviszketés csökkentése.
Nem értelek. Miért nem védekeztél?
Jajaj:D Menj be a gyógyszertárba ismét, kérdezd meg hány százalék esélye van, hogy teherbe ess 1 év alatt, átlagos nemi élettel, ha helyesen szeded mondjuk a tablettákat. Ugyanezt kérdezd meg óvszerre. Állandó rettegésben leszel:D
Szerintem a gyógyszerész jobban tudja, mint az itteniek többsége. Amúgy nem kell félni, én is használtam már esemény utánit, bár nem vagyok rá büszke, hogy elõvigyázatlan voltam
nem értem az ilyen embereket..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat :D .. Szerencsére kiderült , hogy nincs baj :D

Kb.1 hónapja lefeküdtem a barátommal. Múlt héten viszont szakítottunk, de most kiderült, hogy terhes vagyok. Szerintetek hogyan mondjam el neki, mert nem igazán beszéltünk azóta?

Én 17 a (volt)barátom 20 éves. Nagyon jól megvoltunk csak nem tetszett neki, hogy egy régi osztálytársammal találkozgattam.(nem volt semmi, csak barát)

Legjobb válasz: Beszélj vele,aztán találjátok ki közösen,hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.

Hát, ilyen embernek nem való gyerek ("majd veszünk fel bébiszittert") Nyomokban sem ismeri a felelõsség fogalmát. Tán te keresed meg a bébiszitterre a pénz? Vagy a pasid? Nem az a kérdés, hogy mondod meg a srácnak, hogy terhes vagy. Hanem az, hogy közlöd vele, hogy meg is fogod szülni. És igen, néha jobb annak az embriónak, amelyik nem születik meg. Fõleg, ha ilyen az "anya". 24/N
Beszélj vele, aztán találjátok ki közösen, hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.
amikor már a vége felé leszel nem is járhatsz suliba... általában igy van.
Ezt elég rosszul gondolod így. Az anyjára van szüksége, nem a bébiszitterre, mert vele fog kialakulni akkor a kötõdés, és ha majd nagyobb lesz, akkor már nem lesz neki ott ez a személy. Persze nyilván a mértéken múlik és a minõségen, hogy kivel mennyi idõt tölt a gyerek. Az én véleményem az, hogy 17 évesen nem kéne gyereket vállalni, mert nem tudod neki megadni azt érzelmileg, amire szüksége van, mert még te is a szüleidtõl kapod meg...A másik oldala pedig, hogy a sulit nem tudod így olyan erõbedobással folytatni, szóval vagy a gyerek sérül vagy te...Ez a realitás.
Akkor gond van, ha terhes vagy. Ha csak áldott állapotba kerültél, akkor jobb helyzetben vagy, bár még mindig nagy a gond. Szerintem hívd fel, kérj tõle egy idõpontot, hogy mikor tudtok beszélni, aztán ha megbeszéltétek, elmondhatjátok a szüleiteknek. :) Mindenesetre én nem ajánlanám az abortuszt, de ha nincs más, akkor az lehet a végsõ megoldás. De a nyerõt majd úgy is a szüleitek fogják megmondani... Sok sikert, és sok szerencsét. :)
A kérdező hozzászólása: Abortuszt egyáltalán nem szeretnék, ha õ nem szeretne tudomást venni a gyerekrõl, akkor megoldom egyedül. A suli miatt nem aggódom, majd veszünk fel bébiszittert.
Szaporítsátok isten állatkertjét.... a pasi le fogja rázni magáról, mint a korpát... te meg elmész kaparásra... Kb ez a sztori neve...
Szia! Ez tényleg vészes. :/ Szerintem mindenképp mondd meg neki, hogy négyszemközt akarsz vele beszélni.. ha élõben nem találkoztok, akkor hívd fel/ írj neki, hogy muszáj találkozni, mert nagyon fontos!!!! És négyszemközt mondd el neki, hogy miután szakítottatok, kiderült, hogy terhes vagy tõle! Aztán várd meg, amíg õ is felfogja, lereagálja és utána meg kell beszélnetek, hogy hogyan tovább. Amúgy én nem akarok beleszólni (nyilván jogom sincs hozzá), de a saját véleményemet azért szeretném Neked leírni.. mivel 17 éves vagy, még nem nagykorú, gondolom gimnazista/ szakközépiskolás, nem lenne jó vége, ha megszülnéd. Persze biztos nehéz lenne az abortusz is pszichikailag, de mégis csak fontos az érettségi, az hogy még éld az életed! Hisz fiatal vagy! Én a helyedben biztosan elvetetném. :( De nagyon sok kitartást és erõt kívánok Neked!!
szegény gyerek....
'majd veszünk fel bébiszittert...' hát, bakker...öröm egy ilyen gyerek a háznál. ha annyira akarod azt a gyereket, legalább egy évet hagyj ki. vagy majd a bébiszittyó szoptatja és neveli? te majd tesószerepben tündökölsz suli után? ha már megtartod, kicsit több felelõsség, plíz.
nyilván nem úgy gondolta, hogy kipottyantja magából aztán hello iskolapad.de miért baj az, ha nem akarja abbahagyni a sulit?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az anyjára, de szerinted hány embernek van bébiszittere?? Addig amíg suliba vagyok tökéletes..
"Majd felveszünk bébiszittert" És szerinted egy gyereknek a bébiszitterre vagy az ANYJÁRA van szüksége?
A kérdező hozzászólása: Én már mondtam a szüleimnek, õk is ellenzik az abortuszt. Jah és nem õk döntik el, hogy mi legyen vele.
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk óvszerrel. De ez van.
Mondd el neki, mégis csak az apja. És talán ismerkedj meg a fogamzásgátlás fogalmával.
hello terhes vagyok töled igy:D am sajnállak:/ 17 évesen elég gáz érettségi majd meg tovább tanulás..: S
Hívd fel, hogy beszélni szeretnél vele, aztán mondd el neki és kész. Aztán kérdezd meg, mit gondol, hogyan tovább.
Congratulation. hm and salutation.
Gratulálok.
50% vagy terhes vagy vagy nem
nem tudom, nem vagyok jós
Mivel hiába törli le, a húgycsövében marad spermium, így bizony teherbe eshetsz. Gratulálok. Feltalálták már az óvszert, a tablettát, a spirált meg még jó pár egyéb módszert, talán használni kellene, nem gondolod?
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegû a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
SOHA , de soha nem fogom megérteni ezeket a kérdéseket szerintem naponta úgy kb 39 ilyen kérdés van ..azt nem fogom fel ha ennyire paráznak a csajok ezen folyton mi [email protected]ér mennek bele ???Miért nem beszélted meg a barátoddal , h már pedig te nem fogsz [email protected] gumi vagy valamilyen védekezés nélkül ...jajja istenem mennyi felelõtlen kamasz ájhhhhh -.-
az ilyen magadfélék miért szexelnek??
korotok?
Mint sok elöttem szóló: Mi a jó büdös faxért dugsz ha alapvetõen végig sem tudod gondolni, hogy hogyan is eshetsz teherbe. Bár ha jobban belegondolok lehet nem is a te hibád meg a pasidé. Mert vagy nem világosítottak fel (sehogy vagy éppen nem elég jól), vagy a mai divat szerint a dugjunk orrba szájba felelõtlenül generációhoz tartozol.
"11, 82%, de lehet kicsit több vagy kevesebb." Azért ez elég pontatlan érték, szerintem van az legalább 11.83% is!
11, 82%, de lehet kicsit több vagy kevesebb.
50%, ahogy már írták, vagy igen, vagy nem. Tehát van rá esély, hiszen kerülhetett sperma a hüvelybe. Érdemes védekezni, ha segit, keresek neked valami weblapot a gumióvszerrõl, elég sok boltban árulnak ilyet, és akkor nincs para
Ha nem benned élvezett el és rendesen letörölte magát utána dugta vissza akkor semennyi viszont ha beléd élvezett és nem törölte meg magát rendesen akkor van egy kis esélyed h terhes legyél
nagyon kicsi az eselye
A kérdező hozzászólása: O, milyen kis okos valasz.
Hát már, hogy a fenébe ne lehetnél terhes... a sperma még jó ideig jön utána ahogy a merevedésnek vége ... marad még ott benne elég ahhoz, hogy teherbe ess.... persze csökkenti az esélyt a teherbe esésre ha kiszívod az összeset, az utolsó cseppig neki :-) vagy eleve garatra veszed a spermát attól tuti nem leszel terhes :-)))
Igen. Sõt... Gyakorlatilag NEM VÉDEKEZTETEK.
Pedig kapsz osztást, és megérdemled. Pont a legvégén levenni a gumit?... Hát gratulálok. Igen, van rá esélyed, hogy terhes vagy...
Nem csak 3 és fél perc után lehetsz terhes, szóval a válasz: igen.
Annak meg mi értelme? Hülyék voltatok, voltaképpen védekezés nélkül szexeltetek (hiszen pont a végén levenni a gumit...) Nincs megnyugtató válasz... Most ha azt írom, hogy nem, nem lehetsz terhes, akkor megnyugodsz, aztán egy pár hét múlva ideges leszel, hogy héé, és a menstruációm?
Nyugtató választ?? Mit? Hogy 100% nem lehetsz terhes??? Hazudjanak?? Vagy most mi van?
Nem vagy terhes, amíg az be nem bizonyosodik.Ideje megismerkedned a majdani nõgyógyászoddal.Beléd élvezett?Amennyiben nem, az megszakításos közösülésnek számít, van esély rá, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Oké, azért köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: OKé, valami nyugtató választ is kérek:S bocsi
a "teszt "csak kb 2 hét után a fogantatás után mutat bármit is. ja, lehetsz terhes.
teszt?az biztosabb választ tud adni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!