Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lefeküdtünk, és kiszakadt az (11 db)

A barátommal ma lefeküdtünk, és kiszakadt az óvszer. Hova tudok menni most, hogy szombat lesz, esemény utáni tablettáért?

Legjobb válasz: Szia. Menj a legközelebbi ko´rházba,vagy próbáld meg gyo´gyszertárban. Szerencsére nekem ilyesmire nem volt szükse´gem,de nem árt sietned,a percek peregnek,a spermiumok meg u´ton vannak.Szori´tok..

Szia. Menj a legközelebbi ko´rházba, vagy próbáld meg gyo´gyszertárban. Szerencsére nekem ilyesmire nem volt szükse´gem, de nem árt sietned, a percek peregnek, a spermiumok meg u´ton vannak.Szori´tok..
Minden szülészeten van ügyelet, ahol tudnak felírni ilyen gyógyszert. 72 órán belül kell elkezdeni a gyógyszerszedést.
Tinédzser ambulancia. 72 órán belül van lehetõség a segítségre. http://www.hazipatika.com/services/kb?id=52 Ha felnõtt vagy akkor abba a kórházba amelyikben éppen van nõgyógyászati ügyelet. Ezt a tudakozóban meg tudják mondani, hogy éppen melyik.

Lefeküdtünk ma a barátommal és kiszakadt az óvszer. Nem élvezett belém de rám folyt. Lehetek terhes?

mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?:o (normális válaszokat)

Legjobb válasz: mi az hogy "rádfolyt"??

mi az hogy "rádfolyt"??
A kérdező hozzászólása: az, hogy kihúzta és ráfolyt a vaginámra:)
A bõrödön keresztül nem leszel terhes... Ha nem ott folyt rád, akk nincs gáz!
Ez azért ennyire nem vicces, hogy még mosolyogsz rajta! Ott már tud próbléma lenni
Mikor történt a baleset? :O
A kérdező hozzászólása: ma délelõtt. egyébként oda is folyt.
nogyogyasz valaszol ird be googlebe
A kérdező hozzászólása: Koszonom
Kedves elsõ: akkor amikor én kiverem, tömeggyilkosságot követek el?
Azért nevezik 72 órás tablettának mert 72 óráig hatásos.Utána már nem.A hétfõi nap még bõven benne van a 72 órában..Az elsõ meg hülyeséget ír..Milyen életrõl beszél ami még nincs????
Az elsõ válaszolónak teljes mértékben nincs igaza Nem öl meg gyereket mert még nem született meg az még sperma és a 2 gumi sokkal rosszabb mert kidörzsölhetik 1mást Am sztem hétfõn késõ lesz bocsi ez a véleményem valakitöl lehet tudsz kérni nem? igaz kicsit cink lenne ilyet kérni...
Ha terhes vagy, és beveszed azt a szart egy gyereket fogsz megölni, aki ki van szolgáltatva a hülyeségeidnek. Az élet nem a születéssel kezdõdik... = Használjatok inkább két óvszert, ha nem tud odafigyelni a pasid.
persze még bõven benne vagy a 72 órában
Mivel a szombat, vasárnap csak 48 óra így a hétfõi nap is bõven benne van a 72 órában és igen hatásos lesz..
A kérdező hozzászólása: de szóval akkor hatásos még ilyenkor is..? :$
Ha bemész a nõgyógyászatra, az ügyeletes kiadja a receptet. De azért szólj oda telefonon. Legalábbis velem így volt 22L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ. ezt megnyugtatott:) :$
A kérdező hozzászólása: jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?
"jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?" Ha beleülsz forró vízbe többet ér amúgy nem sokat.
A kérdező hozzászólása: miután hazaértem tõle az is megtörtént..

Lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer, de rögtön levettük és húzunk fel egy másikat, ugye 100%-k, hogy nem lettem terhes?

Legjobb válasz: tudod mi 100%? az adók meg a halál. az hogy nem esel teherbe csak olyan 90.

tudod mi 100%? az adók meg a halál. az hogy nem esel teherbe csak olyan 90.
dehogynem lehetsz, hát amikor kiszakadt, akkor kifolyhatott beléd elõváladék is.
tehát végülis csak kihagyod a kérdésbõl hogy fogamzásgátlót szedsz... értelmes lány lehetsz.
Dehogy vagy terhes...alapból tablettát szedsz, és még gumit is használtatok. Nyugodj meg:) Az elsõ meg lol....10%? Magadnál vagy?...
TUTIRA TERHES VAGY!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Csak ugye én a menzesz végén vettem be az elsõ darabot. És rá 2 hónapra leszek biztonságba. De köszönöm a válaszod :)
elméletileg hat akkormár, de 1hónapig még nembiztos 100%osan a dolog, úgyhogy sztem legyél résen, vegyél tesztet következõ menzesz után!!
Jajj életem :) Ha közben fogamzásgátlót szedsz az csökkenti az esélyét. Eggyébként ha azonnal észrevettétek mikor kiszakadt, semmi esélye.Elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok. De a körülményeket átnézve szerintem nem :) Biztonság esetéért.Terhességi teszt, ha lesznek tünetek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Február 1-én kezdtem el szedni a Belara fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: NAGYON KÖSZÖNÖM ! AKKOR NEM VAGYOK TRHES ? KÉRLEK NYUGTASSATOK MEG MERT "MEGFÁZTAM" VAGY NEM TUDOM ÉS HÁNYINGEREM VAN, NAGYON FÁJ A TORKOM !

Lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer. Vettem be az aktus után 72órás esemény utáni tablettát. A nőgyógyász azt mondta hogy 3 nap múlva vérzésem lesz. Már 4 nap eltelt azóta, hogy bevettem a gyógyszert és még nem jött meg. Lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)

Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)
nekem se 3 napra jött meg, hanem normális idõben, mikor alapból kellett volna, azaz (a tabletta bevétele után) 2 héttel.. :D semmi para ilyenkor. :)
nekem egy teljes hónap kimaradt utána szal ne parázz ha mégis biztosra akarsz menni vegyél egy tesztet

Lefeküdtem a barátommal a mentstruácium 7. napján és kiszakadt az óvszer és el is ment. Ez az egész szept 3. -án történt. Megilyedtünk és 72 órástabit vettem be de ebben az évben mármásodszorra. Rá 1hétre megint megjött. Terhes lehete?

Legjobb válasz: Elvileg a 72 órás tabi akkor is hatásos , csak szétcseszi a szervezeted . Francé' szexeltek ha nem tudtok vigyázni , vagy normális óvszert venni . Egyébként meg most már szept. 16. van szóval a terhességi teszt most már kimutatja ha mégis van vmi gebasz a pocidban . (nem árt egybõl 2t venni:)

Elvileg a 72 órás tabi akkor is hatásos , csak szétcseszi a szervezeted . Francé' szexeltek ha nem tudtok vigyázni , vagy normális óvszert venni . Egyébként meg most már szept. 16. van szóval a terhességi teszt most már kimutatja ha mégis van vmi gebasz a pocidban . (nem árt egybõl 2t venni:)
Inkább ülj be az iskolába és tanulj meg írni!Minek szexel az, aki nem tudja a menetét a terhesség jeleit a 72 órás tabi fogalmát és egyáltalán a menstruáció lényegét?! 18/L
Mi a fa-szért kell ennyit ba-szni????? Hmm ? áruljátok már el..... Szó szerint? Ha törik ha szakad a mai fiatalok esküszöm nem másért vannak együtt csak azért hogy legyen kivel dugni!!!!!! Meg is érdemled. Aggódjál :DDDDD
A korra azért én is kíváncsi lennék és 15 re tippelek -.- És normális párkapcsolat? Röhögnöm kell...normális párkapcsolat és ilyeneket kiirni... áááá
A kérdező hozzászólása: Egy normális párkapcsolatban sexelnek általában az emberek nekem legalábbis ez a véleményem:) és sem az óvszer sem semmilyen tabletta nem 100%-os védetséget biztosit.
Nagyon kicsi rá az esély. A tabletta az egyébként létrejövõ terhességek 86%-t megakadályozza. Ne aggódj. De egy teszt azért nem árt.
Hány évesek is vagytok?
ha már ilyen balf*szok vagytok a gumival, inkább szedj gyógszert (madjnem 100%os biztonság, ha rendesen szeded.) és hejjesirás rulz!
Ha elég nagy lány vagy egy normális kapcsolathoz, a szexhez, miért nem vagy elég nagy lány ahhoz, hogy ezt anyucitól kérdezd meg?
Nem.
Hogyan vettétek észre, hogy kiszakadt az óvszer?
A kérdező hozzászólása: Ezek után a válaszok után kezedek megnyugodni:) Inkább várok napokat h megjöjjön mint h teherbe essek...16 vagyok:S sajnos elég korán jött nekem ez a probléma:/ De azt olvastam vhol h ha a tabi bevétele után 1-2 napon belül megjön akkor az illetõ terhes. Ebbe vajon van vmi igazság?
Sajnos nekem is kellett bevenni. Én is ezt a gyógyszert kaptam. Nekem nagyon felborította a hormonjaimat. A mensim 10 napot késett. Most jött meg azóta másodjára, de még most sem állt vissza a normális kerékvágásba. Egyébként ezen kívül mást nem tapasztaltam, nem voltam tõle rosszul. Szerintem nem lehetsz terhes. Nyugodj meg! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat:) Egyébként Escapelle tablettát kaptam.. Van valakinek ezzel a gyógyszerrel kapcsolatba vmi pozitív vagy negatív véleménye?
Egy másik kérdéshez is írtam, hogy a barátnõm, 12 órán belül vette be és méhen kívüli terhes lett. Kivették a petefészkét! Persze ez nagyon ritka és nem ijesztgetni akarlak, de ha nem akarsz babát figyeljetek nagyon! Tudom, hogy ez most nem a ti hibátok volt.
Nem
Nyugodj meg, nem lehetsz így terhes!:)
így nem
A kérdező hozzászólása: Akkor vettük már észre mikor a barátom kihúzta:S De már a második "menet" volt és akkor neki már nem szokott sok "cucc" jönni..sõt van amikor szinte üres is a gumi
Kicsi, de azért van.
ha azonnal észrevettétek, akkor nagyon kicsi az esélye, de persze fennáll a kockázat.
Akkor talán nem. Alaposan öblítsd ki ott lennt magadnak. És ne stresszelj. És ha kicseréltétek, akkor sztem nem lesz gond. :)
semmi para.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam valamennyire :)
csak úgy elmondom, hogy a "lent öblítsd ki magad" tanács sokkal ártalmasabb... egyrészt semmit se használ, másrészt meg gyilkolja az élõflórát...
A kérdező hozzászólása: nem öblögettem, nem tartom értelmesnek...de már megoldódott a problémám :) köszi

Hétfőn megjött, mára elmúlt és lefeküdtem a barátommal, kiszakadt a gumi, de még nem ment el és nem folytattuk. Mennyi az esély a teherbe esésre?

Előváladék került belém, de azért nem szoktam annyira parázni, utoljára tegnap maszturbált azt mondta, szóval nem tudom, hogy mennyi eséllyel voltak az előváladékában spermiumok.

Legjobb válasz: És mitõl szakadt ki az a gumi?

És mitõl szakadt ki az a gumi?
ha megjött akkor szerintem nem sok :)
Igen kevés, de 100%-ban nem zárható ki
A kérdező hozzászólása: Ja a ciklusaim ált. 28-30 naposak
nem befolyásolja hogy maszturbált vagy nem ÚGYHOGY teheres vagy
Kérdezem újra: MITÕL SZAKADT KI AZ A KIB...OTT GUMI :)
elõv.-tól lehetsz nemérdekes , hogy tegnap kicsapta, de ha szerencséd van akkor még nem a mesid miatt ami épp hogy elmúlt tesztet vegyél majd mindenesetre !!
A kérdező hozzászólása: Hát hogy szakadhat ki a gumi?? Gondolom nem mi vagyunk az elsõ pár akivel ilyen történt
Elõször is: van aki megszakításossal csinálja évek óta és még nem esett teherbe. Véleményem szerint nagyon kicsi az esélye, hogy szimplán csak elõváladéktól teherbeessen valaki (fõleg, hogy az adott aktus elõtt nem volt még egy) Az ovulációs kalkulátor szerint szeptember 27-tõl 30-ig leszel termékeny, tehát: SZINTE SEMMI ESÉLY SINCS ARRA, HOGY TEHERBE ESS!
Nem.
Általában 3 nap, míg a sperma e.talán eljut a petesejtig, ezért 3 napos a sürgõsségi. De a sürgõsségi tabletta miért is nem választható?
Hogy lehet valaki annyira nyomorék, hogy kiszakadjon a gumi?
2-es: Gondolom nem akarja fölöslegesen bevenni, elég nagy hormonbomba. Mindazonáltal sajnos nem hinném, hogy meg lehet mondani pár nap alatt.
Ezt én is megmondom neked... Nem vagy terhes. MÉG. Ugyanis több nap, míg a megtermékenyített petesejt eljut a méhbe és elkezd beágyazódni. Kb. egy hét. Utána kezd csak termelõdni a hormon, amit a teszt kimutat. Az orvos se lát még semmit, és vérvételbõl sem derül még ki, mivel még nem vgy terhes, csak leszel, ha nincs szerencséd. 1. Menj el esemény utáni tablettáért. Mondjuk ezt nem ártott volna rögtön szex után megtenni, és nem 2 napig ülni a seggeden. 2. Tanuld meg használni az óvszert.
2 nap után???? Könyörgöm miért nem figyeltél biológiaórán???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!