Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lefeküdtünk, és kiszakadt (21 db)

4, 92%
Ahhoz a 4, 92%-hoz - amennyiben valós szám - hozzátenném, hogy ma valaki írt ide hogy terhes lett ... 0, 3%-al!
A kérdező hozzászólása: akk?:( a teszt mennyi idõ utánn mutatja ki?
Hát, mivel jópár napig is elélhetnek bent a kis fickók, ezért ez már akár lehet 10. nap körül is, azmeg lehet közel peteéréshez, necces, én elmennék a helyedben 72 órásért minél elõbb.
Teszt kb 14 nap után ér valamit, a beágyazódás alapból 10 nap körül van, addig csak lébecolnak a kis szakmunkások.
A kérdező hozzászólása: 2.menet esetén is???:O
Kedves elsõ: akkor amikor én kiverem, tömeggyilkosságot követek el?
Azért nevezik 72 órás tablettának mert 72 óráig hatásos.Utána már nem.A hétfõi nap még bõven benne van a 72 órában..Az elsõ meg hülyeséget ír..Milyen életrõl beszél ami még nincs????
Az elsõ válaszolónak teljes mértékben nincs igaza Nem öl meg gyereket mert még nem született meg az még sperma és a 2 gumi sokkal rosszabb mert kidörzsölhetik 1mást Am sztem hétfõn késõ lesz bocsi ez a véleményem valakitöl lehet tudsz kérni nem? igaz kicsit cink lenne ilyet kérni...
Ha terhes vagy, és beveszed azt a szart egy gyereket fogsz megölni, aki ki van szolgáltatva a hülyeségeidnek. Az élet nem a születéssel kezdõdik... = Használjatok inkább két óvszert, ha nem tud odafigyelni a pasid.
persze még bõven benne vagy a 72 órában
Mivel a szombat, vasárnap csak 48 óra így a hétfõi nap is bõven benne van a 72 órában és igen hatásos lesz..
A kérdező hozzászólása: de szóval akkor hatásos még ilyenkor is..? :$
Ha bemész a nõgyógyászatra, az ügyeletes kiadja a receptet. De azért szólj oda telefonon. Legalábbis velem így volt 22L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ. ezt megnyugtatott:) :$
A kérdező hozzászólása: jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?
"jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?" Ha beleülsz forró vízbe többet ér amúgy nem sokat.
A kérdező hozzászólása: miután hazaértem tõle az is megtörtént..

Nagyon parázok. Lehetek terhes? A barátommal lefeküdtünk, egyszer kihúzta, és amikor viszaakarta rakni, kiszakadt a gumi, de még nem ment el.

szoval ugye nem ment eel, és végülis szinte hozzá se ért(bár lehet, hogy kicsit igen), a pénisze hozzám oda arra a részre. és ugye van az az el?váladék.. és én attól félek, hogy lehet, hogy terhes leszek..

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.

Elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermák, igaz csak nagyon kicsi számban. De nem kell izgulnod annyira. Annak, hogy terhes legyél esély 1 a 1000-hez.
A kérdező hozzászólása: és az jelenthet valamit, hogy azóta kicsit fura érzés van az alhasamba(mint mielõtt megjön, hasonlo).. ?
Hányszor fogod még ezt megkérdezni, b.szki? Lyukas az agyad, hogy nem fogod fel, amit már százszor megválaszoltak?
sZERINTED MI BELELáTUNK A MéHEDBE? Menj el orvoshoz vagy vegyél már egy tesztet, te szerencsétlen.
Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló: , , Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illetõ elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´

A barátommal lefeküdtünk, védekeztünk . A végén a gumi kiszakadt, és nem tudom menyi mehetett belém . A patikában tudok szerezni esemény utáni tablettát orvosi recept nélkül?

Holnap el is szeretnék menni gyógyszert ( antibébit ) iratni a dokinál . Szóljak neki ez ügyben?

Legjobb válasz: patikában csak receptre adják ki tablt.t

patikában csak receptre adják ki tablt.t
Akkor javaslom, menj orvoshoz, írass eseményutánit, bombázd magad még hormonokkal így menstruáció idején..:) Azért azt írd meg, hogy az orvos is ezt mondta, e, amit te, hogy áááá...nem egyet ismerek, aki menstruál és terhes...:D:D:DNyugi van! Nem vagy az!
A kérdező hozzászólása: nem egy embert ismerek aki éppen a menstruációja alatt lett terhes ...
Akkor nem vagy terhes...:S Istenem.....Szóval ilyenkor elgondolkozom......
A kérdező hozzászólása: és az nem befolyásolja hogy éppen megvan a menstruációm ?
Nõgyógyászati ügyeletre kéne menni minél elõbb, mert az idõ elteltével csökken a hatása.Nem mindegy, hogy ma vagy holnap veszed be.Nem kell félni, 2 perc az egész, kapsz egy receptet, nem fognak vizsgálgatni vagy ilyesmi.Recept nélkül nem lehet hozzájutni semmiképp sem.
Nem kapsz vény nélkül, de a háziorvos is kiírja!
az ugyanaz, így tehát nem sajnos. (Esemény utáni=72 órás)
A kérdező hozzászólása: esemény utánit sem kapom meg vény nélkül ugye ?
A gyógyszert csak nõgyógyász írhatja fel, rendelésen vagy ügyeleten! Antibébiért ne menj, csak 72 órásért, de azért sürgõsen! (Felnõttesebb neve , h "esemény utáni tabletta")
Épp egyik nap nézegettem: 72 órásat írnak fel, hétköznap nõgyógyászati szakrendelésen, hétvégén a kórház nõgyógyászati osztályán. De ne hagyd ki, én pont így jártam, hogy kiszakadt, de én kis naiv, úgy voltam, hogy nemsokára úgyis megjön.... Most meg azt sem tudom, mit tegyek...
A kérdező hozzászólása: amúgy a menzeszem is pont akkor jöhetett meg
Persze hogy szóljál, különben az antibébire már lehet hogy nem lesz szükség...
Lehet terhes mensi idején is, butasággal ne nyugtassuk már le! És tökmindegy h mensizik-e vagy sem, az eseményutáni ezt nem befolyásolja. (Annyira max. h bevétel után pár nappal még egy nagy vérzés jön) Kedves kérdezõ, szerintem ne tétovázz.

A barátommal ma lefeküdtünk, és kiszakadt az óvszer. Hova tudok menni most, hogy szombat lesz, esemény utáni tablettáért?

Legjobb válasz: Szia. Menj a legközelebbi ko´rházba,vagy próbáld meg gyo´gyszertárban. Szerencsére nekem ilyesmire nem volt szükse´gem,de nem árt sietned,a percek peregnek,a spermiumok meg u´ton vannak.Szori´tok..

Szia. Menj a legközelebbi ko´rházba, vagy próbáld meg gyo´gyszertárban. Szerencsére nekem ilyesmire nem volt szükse´gem, de nem árt sietned, a percek peregnek, a spermiumok meg u´ton vannak.Szori´tok..
Minden szülészeten van ügyelet, ahol tudnak felírni ilyen gyógyszert. 72 órán belül kell elkezdeni a gyógyszerszedést.
Tinédzser ambulancia. 72 órán belül van lehetõség a segítségre. http://www.hazipatika.com/services/kb?id=52 Ha felnõtt vagy akkor abba a kórházba amelyikben éppen van nõgyógyászati ügyelet. Ezt a tudakozóban meg tudják mondani, hogy éppen melyik.

Lefeküdtünk ma a barátommal és kiszakadt az óvszer. Nem élvezett belém de rám folyt. Lehetek terhes?

mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?:o (normális válaszokat)

Legjobb válasz: mi az hogy "rádfolyt"??

mi az hogy "rádfolyt"??
A kérdező hozzászólása: az, hogy kihúzta és ráfolyt a vaginámra:)
A bõrödön keresztül nem leszel terhes... Ha nem ott folyt rád, akk nincs gáz!
Ez azért ennyire nem vicces, hogy még mosolyogsz rajta! Ott már tud próbléma lenni
Mikor történt a baleset? :O
A kérdező hozzászólása: ma délelõtt. egyébként oda is folyt.
nogyogyasz valaszol ird be googlebe
A kérdező hozzászólása: Koszonom
Kicsi, de azért van.
ha azonnal észrevettétek, akkor nagyon kicsi az esélye, de persze fennáll a kockázat.
Akkor talán nem. Alaposan öblítsd ki ott lennt magadnak. És ne stresszelj. És ha kicseréltétek, akkor sztem nem lesz gond. :)
semmi para.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam valamennyire :)
csak úgy elmondom, hogy a "lent öblítsd ki magad" tanács sokkal ártalmasabb... egyrészt semmit se használ, másrészt meg gyilkolja az élõflórát...
A kérdező hozzászólása: nem öblögettem, nem tartom értelmesnek...de már megoldódott a problémám :) köszi

Lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer, de rögtön levettük és húzunk fel egy másikat, ugye 100%-k, hogy nem lettem terhes?

Legjobb válasz: tudod mi 100%? az adók meg a halál. az hogy nem esel teherbe csak olyan 90.

tudod mi 100%? az adók meg a halál. az hogy nem esel teherbe csak olyan 90.
dehogynem lehetsz, hát amikor kiszakadt, akkor kifolyhatott beléd elõváladék is.
tehát végülis csak kihagyod a kérdésbõl hogy fogamzásgátlót szedsz... értelmes lány lehetsz.
Dehogy vagy terhes...alapból tablettát szedsz, és még gumit is használtatok. Nyugodj meg:) Az elsõ meg lol....10%? Magadnál vagy?...
TUTIRA TERHES VAGY!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Csak ugye én a menzesz végén vettem be az elsõ darabot. És rá 2 hónapra leszek biztonságba. De köszönöm a válaszod :)
elméletileg hat akkormár, de 1hónapig még nembiztos 100%osan a dolog, úgyhogy sztem legyél résen, vegyél tesztet következõ menzesz után!!
Jajj életem :) Ha közben fogamzásgátlót szedsz az csökkenti az esélyét. Eggyébként ha azonnal észrevettétek mikor kiszakadt, semmi esélye.Elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok. De a körülményeket átnézve szerintem nem :) Biztonság esetéért.Terhességi teszt, ha lesznek tünetek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Február 1-én kezdtem el szedni a Belara fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: NAGYON KÖSZÖNÖM ! AKKOR NEM VAGYOK TRHES ? KÉRLEK NYUGTASSATOK MEG MERT "MEGFÁZTAM" VAGY NEM TUDOM ÉS HÁNYINGEREM VAN, NAGYON FÁJ A TORKOM !

Hétfőn megjött, mára elmúlt és lefeküdtem a barátommal, kiszakadt a gumi, de még nem ment el és nem folytattuk. Mennyi az esély a teherbe esésre?

Előváladék került belém, de azért nem szoktam annyira parázni, utoljára tegnap maszturbált azt mondta, szóval nem tudom, hogy mennyi eséllyel voltak az előváladékában spermiumok.

Legjobb válasz: És mitõl szakadt ki az a gumi?

És mitõl szakadt ki az a gumi?
ha megjött akkor szerintem nem sok :)
Igen kevés, de 100%-ban nem zárható ki
A kérdező hozzászólása: Ja a ciklusaim ált. 28-30 naposak
nem befolyásolja hogy maszturbált vagy nem ÚGYHOGY teheres vagy
Kérdezem újra: MITÕL SZAKADT KI AZ A KIB...OTT GUMI :)
elõv.-tól lehetsz nemérdekes , hogy tegnap kicsapta, de ha szerencséd van akkor még nem a mesid miatt ami épp hogy elmúlt tesztet vegyél majd mindenesetre !!
A kérdező hozzászólása: Hát hogy szakadhat ki a gumi?? Gondolom nem mi vagyunk az elsõ pár akivel ilyen történt
Elõször is: van aki megszakításossal csinálja évek óta és még nem esett teherbe. Véleményem szerint nagyon kicsi az esélye, hogy szimplán csak elõváladéktól teherbeessen valaki (fõleg, hogy az adott aktus elõtt nem volt még egy) Az ovulációs kalkulátor szerint szeptember 27-tõl 30-ig leszel termékeny, tehát: SZINTE SEMMI ESÉLY SINCS ARRA, HOGY TEHERBE ESS!
ügyelet ?
hova valósiak vagytok? aztán elmondom
és a pasid hol van? hazament? otthagyott?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!