Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lefeküdtünk, és (319 db)

5. -ik napja menstruálok és a barátommal lefeküdtünk, és használtunk óvszert, ami elszakadt. Nem vettük észre és a barátom elment. De rögtön elkezdtük ki szedni de nem biztos hogy az összes kijött és utána wc-én is voltam. Most terhes leszek? :S

Legjobb válasz: sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!

sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!
Attól még lehetsz terhes, hogy éppen menstruálsz, de nagyon kicsi az esélye (naptár-módszer). Jó, hogy kiszedtétek a "nagyját", de tudod, hogy a gyerekhez 1 db is elég... Írass fel 72 órás tabit.
HA utána elkezded "kiszedni" az már semmit nem ér.HA még menstruáltál nagyon kicsi az esélye ...de sajna van rá.
Elvileg menstruacio alatt nem eshetsz teherbe, de sose tudni, ugyh inkabb csinalj egy tesztet. vagy minél elõbb vegyél be egy esemenyutanit.
de, fel tudott jutni. az nem jelent semmit h még menstrualsz. ha majd 2-3 honapig is megjön, akkor lehetsz nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Még mindig menstruálok egy nagyon kicsit ez mér van ez jó jell?Tegnap elõtt jött ki a kotton spermatartó része a ...-ból akkor a sperma felse tudott jutni?válaszokat elõre is köszönöm!!
irass fel szépen egy 72 orasat, mert ez a "koton vége" meg stb. sz.rt se ér h kijött..
A kérdező hozzászólása: Nem rég pisiltem és a kotton vége jött ki ami a spermát akadályozza, szerintetek ez igy jó? Tegnaptól van benne és most jött ki. Írjatok lécci. Kössz :D
Igen, ugyanaz, de én is itt olvastam vmi "okos" egyéntõl.. :D
Az esemény utáni ugyanaz, mint a 72 órás. Ejjj...
Recept nélkül nem adják oda...menj el a nõgyógyászhoz és mondd el neki mi történt.Felírja aztán irány a patika.
Szia. Sajnálom ami veled történt. Velem is pont ugyanez esett meg csak épp nem menstruált a bnõm. Mi is egybõl rohantunk h "kiszedjül" Menjetek el orvoshoz mert az esemény utáni tablettát csak receptre adják ki. A pasi nak is felirják nem kell a lánynak is ottlenni ha szégyenlõs csak a személyidet add oda az adatok felirásához. Kb 4500-500Ft Remélem tudtam segiteni
En ugy tudom h az eseményutanit mindjart az aktus utan kell bevenni, a 72 orasat meg 72 oran belül. sztem ha a baratod megy el a patikaba akkor kiadják recept nelkul is. gondolom a fiud mar van 18.
A kérdező hozzászólása: És ezt a tablettát 18 éven aluliak kiválthatják vény nélkül? és még most is menstruálok akkor ki kell jönni-e mert még nincs peteérés menstruáció alatt.Meg még valamit hallottam van ilyen esemény utáni tabletta és ehhez nem kell 18-nak lenni.
Ilyenkor kevés az esélye, hogy teherbe ess, de a biztonság kedvéért a 72 órás tablettát javaslom én is.
A kérdező hozzászólása: Hát most, egy hónap elteltével megjött. Szal egy kicsit megnyugodtam. Köszi a válaszokat :D
Nem lehet nagy méretbeli különbség az exed és az új között? Vagy csak nem voltál elég nedves
Akkor az votl a gond h túl mélyre nyomta, túl hirtelen, túl erõsen. Én is jártam így. Próbáljátok más pózban és óvatosan. Még össze kell csiszolódnotok. 22/f az elsõ voltam ismét
Terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy vannak méretbeli különbségek, de elég nedves vagyok, nem azzal volt a gond, hanem amikor túlságosan benyomja akkor fáj.
A kérdező hozzászólása: ettõl mért lennék terhes?:D most múlt el nemrég..
Elõfordulhat, hogy azért fáj, mert túl intenzív volt az aktus /nem durva/, túl mélyre hatolt a párod, és ilyenkor közvetve megnyomhatta a petefészked - ami nem kellemes érzés. Ez valószínû, pláne akkor, ha vannak méretbeli különbségek. Próbáljátok olyan pozícióban, ahol Te irányíthatsz, és akkor Te szabályozhatod a behatolás mélységét /mértékét/ - pld. lovagló pozícióban, ahol Te vagy felül. /38/N/
Attól h most múlt el/gondolom a menstruációd?!/attól lehetsz még terhes. Na de nem ez a lényeg. Így van vagy nagyon gyorsan csináltátok az elején, nagyon hirtelen vagy ilyenek.Az elején kezdjetek más pózzal, vagy váltogassatok gyakran pózt. Remélem tudtam segíteni
Mi már több, mint 1 éve vagyunk együtt és még mindig elõfordul, hogy gondot okoz a méretbeli különbség..:S Én szûk vaok, õ meg elég..hogy is írjam...nagy! De mindig odafigyelj, hogy ne okozzon "fájdalmat". 21/L

Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni (ZOELY) a 15. bogyómat bevettem, és a barátommal lefeküdtünk és belém élvezett! Lehetek terhes, vagy már védve vagyok? ! Előtte 3-4 nappal menstruáltam majdnem 2 hétig! 18/L

Legjobb válasz: És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)

És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)
Szia! Szerintem nem kell aggódnod, nekem is 2 hetet mondott az orvos, meg hogy ez a legjobb fogamzásgátló, szóval ha bevetted rendszeresen, akkor nem lesz semmi gond! :)
Nekem is azt mondta, hogy az 1. tablettától véd. Mi vártunk 5 napot
Szia! nekem azt mondta a dokim, hogyha a menzesz elsõ napján kezdtem el szedni, akkor egybõl védve vagyok... és ez van a betegtájékoztatóban is, szóval megnyugodhatsz :)
Én is megkérdeztem a dokit és nekem azt mondta ezek már 10 nap után védenek. Én a tájékoztatóban nem találtam olyat hogy 1 hónapot várni kéne. Még kis füzetet is kaptam. És mindenhol az volt csak ha 1 hónapig nem szedtél elõtte mást akkor már 7 nap vagy 10 nap után használ. Szóval szerintem nem kell félned ha rendesen szedted, mert nekem is azt mondták hogy 10 nap után véd, és másik ismerõsömnek meg 2 hetet mondtak, és abban is benne vagy. Mondjuk nekem egy csepp vérzésem nem volt amióta szedem (1 hónapja).
A kérdező hozzászólása: csak hogy másnap van-e tapasztalata.. -.-
Akkor miertvkerdezed meg a pornepet?
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki, hogy a 15-16. bogyótól véd, de ha úgy van várjam meg míg az elsõ levél el nem fogy.
Olvasd el azt a huelye tájékoztatót. http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/zoely-25-mg-1..
Vicc, hogy ez a legjobb fogamzásgátló. Az orvosom tegnap mondta, hogy kb mindenki lecseréli a mellékhatásai miatt, annyira durvák.
4, 92%
Ahhoz a 4, 92%-hoz - amennyiben valós szám - hozzátenném, hogy ma valaki írt ide hogy terhes lett ... 0, 3%-al!
A kérdező hozzászólása: akk?:( a teszt mennyi idõ utánn mutatja ki?
Hát, mivel jópár napig is elélhetnek bent a kis fickók, ezért ez már akár lehet 10. nap körül is, azmeg lehet közel peteéréshez, necces, én elmennék a helyedben 72 órásért minél elõbb.
Teszt kb 14 nap után ér valamit, a beágyazódás alapból 10 nap körül van, addig csak lébecolnak a kis szakmunkások.
A kérdező hozzászólása: 2.menet esetén is???:O

A barátommal, lefeküdtem és a mestruációm után 4 napra rá közösültünk. És egyszer úgy "tette be" h nem volt rajta óvszer de még jóval előtte kihúzta mielőtt elment volna. Lehetek terhes?

NAGYON SZÉPEN KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!NAGYON NAGYON FÉLEK...:'(

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)

Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)
Nagobb az esély hogy nem, de tudod az ördög sosem alszik! Van rendkivüli peteérés is ami nagyon ritka, de ha van, akkor elég az is ha"kicsit beteszi"és az elõváladékból simán lehet baba!
Azt írtad a menstruáció után 4 nappal. Szerintem bõven lehetséges a peteérés. Viszont az esély tényleg nagyon kicsi. Ha ennyire aggaszt a dolog, akkor jó lenne, ha jobban odafigyelnél hogyan is szeretkezel.
A 72 órás tabletta még mindig rendelkezésedre áll, ha biztos akarsz lenni. Egyetértek az elõttem szólókkal, lehetsz terhes, még ha kicsi eséllyel is. Ha nem akarsz babát, tessék 100%-osan védekezni!! És ha tartós kapcsolatban élsz szedj fogamzásgátlót, az biztosabb.
Hogyne, ilyen iramban két hét múlva szülsz is.
Mi az, hogy az orvos nem tudott mit mondani? Csak ült ês lesett ki a fejêbõl? Ês az mit jelent, hogy te êreztêl valamit a palid meg nem? Amugy meg tessêk megint tesztelni.
Ezt "az én éreztem valamit" én sem értem , kifejtenéd? 1-2 hét múlva még csak éppen vagy ki sem derül, hogy terhes vagy.
Szerintem menj el belgyógyászatra, mert nem gondolom, hogy a nõgyógyászaton kellene keresni a probléma okát. 1-2 héttel késõbb még senki nem mondja meg, hogy terhes vagy-e vagy sem.
Nehogy azt mondd, hogy érezted, amikor megtermékenyültél, mert rögtön elsírom magam.
Erezted hogy regen nem hazudtal neten es most ezt ki kellett irni h ket het alatt megnitt a hasad :/ grat!!!
Megpróbálok neked normálisan segíteni, bár tény, hogy a kérdésed eléggé khm...érdekes... Szóval :) Elsõ sorban szerintem a barátod érzi meg, ha a csúcsra ért, másodszorra pedig ilyen kevés idõ eltelte után ne várj csodát, nem fog mutatni a teszt semmit. Az orvos is ezért nem tudott neked mit mondani, mondjuk ha már ott jártál fel is világosíthatott volna. Nem tudsz mit tenni, mint várni és szólj legalább anyukádnak, õ biztosan fog tudni neked okosat mondani. :)

A barátommal lefeküdtem és gumival védekeztünk de a végén a kezemmel juttattam el a csúcsig és levette a gumit amin lehet h volt sperma(a belsejébe). És utána megujjazott. Lehetek terhes?

Mert amikor felnyúlt éreztem h fáj a petefészkem?Lehet azért mert terhes vok?

Legjobb válasz: ha került a kezére spermium, akkor lehetsz... persze ennek sokkal kisebb az esélye, mintha benned ment volna el, de akkor is megvan...várj sztem a mensesig, ha nem jön meg, és késik, akkor tesztelj!

ha került a kezére spermium, akkor lehetsz... persze ennek sokkal kisebb az esélye, mintha benned ment volna el, de akkor is megvan...várj sztem a mensesig, ha nem jön meg, és késik, akkor tesztelj!
Ugyan mar! Ettol nem leszel terhes! Hianyzik a valadek, ami a spermiumok elorejutasat segiti.

A baratommal lefekudtunk es amikor befejeztuk olyan hulye hangot adott ki a puncim olyan volt mintha lovelt volna ki valamit mi lehetett ez?

Legjobb válasz: szia!ez akkor szokott elöfordulni amikor nagyon ki vagy tágulva!és csak a levegö jött ki a puncidból!nekem is volt már ilyen meg sztem sok mindenkinek!ez természetes egyébként!!

szia!ez akkor szokott elöfordulni amikor nagyon ki vagy tágulva!és csak a levegö jött ki a puncidból!nekem is volt már ilyen meg sztem sok mindenkinek!ez természetes egyébként!!
Jessusom ilyen hülyeséget, mint elõttem!!! :) ))) Szex közben a barátod pumpálja beléd a levegõt, ha tág vagy, és ez a levegõ távozik szex után. Tök normális dolog!
A jelenség idegen neve Pussyfart. Beszéld meg a barátoddal, hogy ez csak levegõ, és különben is õ pumpálta beléd. Így nyugodtan finghatsz is szeksz közben, megvan a nyerõ kifogás.
De elegem van már az ilyen hülyékbõl, akik csak szórakoznak és nem írnak normális válaszokat!!!!
Ha a fiú levegõt pumpál az azt jelenti hogy nagyon sokat masztizott, és már nem sperma jön hanem meleg levegõ, amikor élvez.
Ez azért van mert biztos visszatartottad a pukit mert az olyan ciki. Ilyenkor a gáz a puncin keresztül jön ki.
Finghat szex közben? :D És ha a pasi megérzi a bûzt akkor majd gázszivárgásra fogja
:D
EZ szerintem a legtöbb nõvel elõfordul. velem is. És szerintem is nagyon gáz. Gondolkodtam, hogy lehetne megszüntetni mert olyan ciki. De nem jutottam semmire. Igan, csak a levegõ. nem kell megijedned.:)
hüvelypukinak hívják....igen, a levegõ jön ki belõle...és mi mindig jót nevetünk ilyenkor...tök normális dolog

Lehet beleszerettem a legjobb barátomba? Van barátnőm, de a legjobb barátommal lefeküdtem, és most folyton ő jár a fejemben, és úgy érzem jó lenne vele lenni.

Idáig azt hittem hogy ez a kaland csak kaland marad, de most nem tudom hogy érzek. Folyton ? jár a fejemben, és ha rágondolok hogy valaki mással van akkor rohadtul bedepizek, ráadásul vele is álmodtam.

Legjobb válasz: megcsaltad a barátnõdet. láttunk már ilyet. egy pasival. ilyen is volt már. Lehetsz akár biszex, akár meleg (mert teljesen hetero nem vagy, ezt fogadd el), akkor is ott van a kérdés: tükörbe tudsz nézni, ha arra gondolsz, hogy ezt egyszer muszáj lesz beadagolnod a barátnõdnek? szerintem most egy darabig vonulj vissza, és ne beszélj egyikükkel se. tisztázd magadban a saját érzéseidet, identitásodat! csak rajtad múlik, melyiküket választod, de akármennyire is fáj, mindkettejükkel õszintének kell lenned, ha tiszta lelkiismeretet szeretnél. sok sikert!

megcsaltad a barátnõdet. láttunk már ilyet. egy pasival. ilyen is volt már. Lehetsz akár biszex, akár meleg (mert teljesen hetero nem vagy, ezt fogadd el), akkor is ott van a kérdés: tükörbe tudsz nézni, ha arra gondolsz, hogy ezt egyszer muszáj lesz beadagolnod a barátnõdnek? szerintem most egy darabig vonulj vissza, és ne beszélj egyikükkel se. tisztázd magadban a saját érzéseidet, identitásodat! csak rajtad múlik, melyiküket választod, de akármennyire is fáj, mindkettejükkel õszintének kell lenned, ha tiszta lelkiismeretet szeretnél. sok sikert!
22:33-nál a pont. Valszeg a barátod is ugyanígy érez irántad. Úgyhogy innen már nincs visszaút, szembe kell nézned a helyzettel.
Nem csak a barátnõdet alázod meg azzal, hogy áltatod, hanem a szerelmedet is azzal, hogy titkos kaland-státuszban tartod.
nem az baj, hogy fiúba vagy szerelmes, hanem hogy: hûtlen vagy.
Megcsaltad a barátnõdet(akit el akarsz majd venni) egy sráccal......hát gratulálok ember XDXD
ÁÁÁÁÁÁ agysejtkárosodás ON
Miért, nem az?
"Mi a fene van velem?" Bekebeleztek a búzák, ez lett veled.
A kérdező hozzászólása: kérlek ne beszélj így. nagyon jó barátom, legjobb, nagyon régóta ismerem, és kérlek SZÉPEN ne "búzázd"
A kérdező hozzászólása: jó akkor nem álltatom tovább, bevallom neki, csak félek hogy elutasít:(
ne félj.. aztán majd írd meg, hogy mit reagált..

Mitől van az hogy amióta lefeküdtem a barátommal szúr és csíp odalent?

Barátommal, múltkor lefeküdtünk, és azóta nagyon csíp és szúr odalent. Akármint csinálok nagyon fáj. Segítsetek létszi mert anyukámnak nem akarom elmondani, mert nagyon ciki!! barátom 17, én 13/L

Legjobb válasz: úristen te 13?????? barátod 17????? ez most hogy van? már menszeszelsz? szüleid tudják?

úristen te 13?????? barátod 17????? ez most hogy van? már menszeszelsz? szüleid tudják?
hát szerintem elkaptál a barátodól egy kis gombás fertözést, de ha az én lányom lennél..agyoncsaptalak volna, nem hogy ba....ol , még gobás fertözést is kapsz, mondhatom szép vagy, amúgy jobb ha szólsz
Jól van, ügyes vagy. De ez inkább a barátod dolga lett volna, ha már éppen elveszi a szüzességed. Viszont a nemi betegség komoly dolog. Mielõbb menj el orvoshoz, mert ha nincs szerencséd komolyabb bajod is lehet belõle. És egyáltalán nem biztos, hogy magától elmúlik. Ráadásul így a barátoddal a következõ alkalom sem lesz olyan kellemes a számodra.
Menj minél elõbb nõgyógyászhoz. Lehet hogy egy kis nemibetegséget kaptál, elég sok ribanc pasi van....de az is lehet hogy csak gombás fertõzésed lett. 13 évesen ne élj nemi életet mert csak frusztrált leszel. ezt jóból mondom. Ne halasztgasd, irány a doki!!!! 26.L
Szégyelld el magad a sárga földig a pasival együtt.
1. faszid pedo. 2. hülye vagy. 3 Mostmár tripperes is vagy.
Úristen, én 12 vagyok, de már bocsánat, ez szánalmas... persze és akkor majd csodálkozol... most hányni tudnék tõletek. Lefekszel úgy valakivel hogy nincs mensid, vagyis még kislány vagy, nem kéne iyleneket csinálni... És meg tudod magyarázni hogy miért tetted? Tudod mit? Legyél MEDDÕ! Megérdemled...
roma vagy? Azok csinálnak ilyesmit
Most látom hogy mit csináltál, nem láttam elõször mert az alap problémádra koncentrálva elsiklottam a kétujjas dolgon amit magadnak intéztél.... Lányom, normális vagy? Ha azt mondják neked, hogy a túrósbéles úgy laktat hogyha feldugod magadnak, megteszed azt is? Viccen kívül mondom keress fel egy életvezetõt, vagy egy pszichológust , a lényeg egy szakembert akitõl kérdezhetsz ha van kérdésed, a barátnõid vagy rosszat akarnak neked, vagy hülyének néznek téged, vagy teljesen síkhülyék......! Az ilyenek mint te szülnek 13 évesen gyereket, aztán csak néznek körül magukon, hogy mivan, ez most a tesóm vagy a kölyköm, vagy mi ez az izé, tán gyerek? áááááá
menszesz elõtt nem kellett volna lefeküdnöd a palival. De hát ezt mondani kell? Megsem kérdezem milyen lehetett..... max a palinak jó. jól gondolom? Te meg örültél hogy túlestél rajta...... Mekkora élmény. Bõr és nemigondozóba vagy nõgyógyászhoz csak magánhoz! ( inkább utóbbi ) mindenképp menj el , felír valamit , szedjed, kenjed, elmúlik. Másik dolog: a pali akivel lefeküdtél fertõzött meg úgyhogy õt is kezelni kell, különben ahogy téged az orvos meggyógyít, a pali megint megfertõz, mekkora jó ez is! Meg se merem kérdezni hogy miért nem húzott gumit aza pali, talán úgy gondolta mivel még nem is menszeszelsz így nem eshetsz teherbe, azt amivel megfertõzött meg nagyívben leszarta! A lényeg a nagy élvezet , neki...... Lányom, gondolkozzál máááááár.
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem.
és menszeszelsz?
A kérdező hozzászólása: Barátnõmmel beszélgettünk rólam még mielõtt megtörtént volna, és mondta hogy mielõtt meglenne a dolog, valamivel tágítsam, hogy ne fájjon. Meg is volt 2 ujjal, és nem is fájt.
A kérdező hozzászólása: Anyuéknak nem akarom elmondani, mert rettentõ ciki lenne. Barátnõm 12 volt mikor elõször voltak együtt a barátjával, és neki is ilyen volt, de õ nem tett semmit és jobban lett
Ja és ha ezt megtetted, akkor vállaljad azt is hogy szólsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!