Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lefeküdtünk, (563 db)

A barátommal lefeküdtünk ovszer nélkül de direkt nemcsináltuk sokáig. Viszont mitán végeztünk még egy pillanatig rajta maradtam de nem élvezett belém. Lehetett-e belöle valami baj?

Legjobb válasz: Nem értem, hogy mered megrizikózni, hogy óvszer nélkül együtt vagy a barátoddal. A párommal fél évig csak gumit használtunk, ha mégis elfogyott a gumi, akkor kizárólag orális szex volt. Most már gyógyszert szedek, mivel ez a legbiztosabb. Már az elõváladékban is vannak spermiumok, így megvan az esélye, hogy terhes lehetsz. Nem akarlak bántani, de csak akkor éljünk szexuális életet, ha felelõségünk tudatában vagyunk. Egy gyerek áldás egy nõ életében, de ha rossz idõben jön, akkor mindent felforgat. Petranova

Nem értem, hogy mered megrizikózni, hogy óvszer nélkül együtt vagy a barátoddal. A párommal fél évig csak gumit használtunk, ha mégis elfogyott a gumi, akkor kizárólag orális szex volt. Most már gyógyszert szedek, mivel ez a legbiztosabb. Már az elõváladékban is vannak spermiumok, így megvan az esélye, hogy terhes lehetsz. Nem akarlak bántani, de csak akkor éljünk szexuális életet, ha felelõségünk tudatában vagyunk. Egy gyerek áldás egy nõ életében, de ha rossz idõben jön, akkor mindent felforgat. Petranova
Nekem is van egy rossz hírem! Sajnos teljesen mind1, h 2 percig v 22-ig csináltátok gumi nélkül! Irány az orvos es.utáni tablettáért, ha még 72 órán belül vagy! Ha nem, akkor imádkozz, h ezt most megússzátok! Mensi után pár nappal meg tesztelj, ha megjön, ha nem! Minden jót! Andi
A kérdező hozzászólása: már sajnos késõ a 72 orás tablettához:(tezstet hány napal rá érdemes csináltatni?A válaszokat köszönöm
Az elmaradt (v megjött) mensi után pár nappal, reggeli vizeletbõl érdemes, de a teszteken írják, h mikortól mutatják ki. A reggeli vizeletben a legtöbb a hcg, azért abból csináld! V vegyél 2 tesztes csomagot, és tesztelj mensi után pár nappal, meg azután pár nappal is! Aztán, ha szerencséd van, neg. lesz. Védekezzetek, mert az abortusz testileg és lelkileg is megrázó élmény (+ sokba kerül)! Andi

5. -ik napja menstruálok és a barátommal lefeküdtünk, és használtunk óvszert, ami elszakadt. Nem vettük észre és a barátom elment. De rögtön elkezdtük ki szedni de nem biztos hogy az összes kijött és utána wc-én is voltam. Most terhes leszek? :S

Legjobb válasz: sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!

sztem vegyél be 72 órásat! hidd el sajna bármikor teherbe eshetsz! jobb félni mint megijedni..! és még ajánlanám a fogamzásgátlót ezek után! az biztosabb! használjatok mellé óvszert is, megvéd a betegségektõl, és ha a tabival gond van, akkor a terhességtõl is!
Attól még lehetsz terhes, hogy éppen menstruálsz, de nagyon kicsi az esélye (naptár-módszer). Jó, hogy kiszedtétek a "nagyját", de tudod, hogy a gyerekhez 1 db is elég... Írass fel 72 órás tabit.
HA utána elkezded "kiszedni" az már semmit nem ér.HA még menstruáltál nagyon kicsi az esélye ...de sajna van rá.
Elvileg menstruacio alatt nem eshetsz teherbe, de sose tudni, ugyh inkabb csinalj egy tesztet. vagy minél elõbb vegyél be egy esemenyutanit.
de, fel tudott jutni. az nem jelent semmit h még menstrualsz. ha majd 2-3 honapig is megjön, akkor lehetsz nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Még mindig menstruálok egy nagyon kicsit ez mér van ez jó jell?Tegnap elõtt jött ki a kotton spermatartó része a ...-ból akkor a sperma felse tudott jutni?válaszokat elõre is köszönöm!!
irass fel szépen egy 72 orasat, mert ez a "koton vége" meg stb. sz.rt se ér h kijött..
A kérdező hozzászólása: Nem rég pisiltem és a kotton vége jött ki ami a spermát akadályozza, szerintetek ez igy jó? Tegnaptól van benne és most jött ki. Írjatok lécci. Kössz :D
Igen, ugyanaz, de én is itt olvastam vmi "okos" egyéntõl.. :D
Az esemény utáni ugyanaz, mint a 72 órás. Ejjj...
Recept nélkül nem adják oda...menj el a nõgyógyászhoz és mondd el neki mi történt.Felírja aztán irány a patika.
Szia. Sajnálom ami veled történt. Velem is pont ugyanez esett meg csak épp nem menstruált a bnõm. Mi is egybõl rohantunk h "kiszedjül" Menjetek el orvoshoz mert az esemény utáni tablettát csak receptre adják ki. A pasi nak is felirják nem kell a lánynak is ottlenni ha szégyenlõs csak a személyidet add oda az adatok felirásához. Kb 4500-500Ft Remélem tudtam segiteni
En ugy tudom h az eseményutanit mindjart az aktus utan kell bevenni, a 72 orasat meg 72 oran belül. sztem ha a baratod megy el a patikaba akkor kiadják recept nelkul is. gondolom a fiud mar van 18.
A kérdező hozzászólása: És ezt a tablettát 18 éven aluliak kiválthatják vény nélkül? és még most is menstruálok akkor ki kell jönni-e mert még nincs peteérés menstruáció alatt.Meg még valamit hallottam van ilyen esemény utáni tabletta és ehhez nem kell 18-nak lenni.
Ilyenkor kevés az esélye, hogy teherbe ess, de a biztonság kedvéért a 72 órás tablettát javaslom én is.
A kérdező hozzászólása: Hát most, egy hónap elteltével megjött. Szal egy kicsit megnyugodtam. Köszi a válaszokat :D
kicsi az esélye. de van rá esély.
Igen, képzeld, lehetsz..
Az elovaladektol esetleg, de nem nagy az esely ra.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek . Megy a zoldkez:)
Én sokat csináltam a volt barátnõmmel gumi meg minden nélkül de szerencsére nem lett belõle baj:) de azért van rá esély hogy terhes legyél így is, szerintem inkább használjatok gumit vagy valamit
A kérdező hozzászólása: Koszonom:*
nm:) amúgy még annyi hogy én utálom a gumit , fogamzás gátlót meg nem akart szedni a volt bnõm mert ellehet tõle hízni , és mi kúpot használtunk és nekünk bejött:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom:*
Igen.

A barátommal lefeküdtem az előző héten és elszakadt az óvszer, viszont ő rögtön észrevette és kicserélte. Félhetek-e attól, hogy terhes lettem ha nem vettem be semmilyen fogamzásgátlót?

A héten kellene megjönnie a menstruációmnak. Nem tudom mit tegyek kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Lekvárosbuktát mert azt szeretem.

Lekvárosbuktát mert azt szeretem.
Vegyél egy tesztet, aztán nyugodj meg, még nyitva vannak a boltok.
Ha elõzõ héten feküdt le vele, akkor mégis mit akarsz a teszttel kimutatni, kedves utolsó? Mert most megmondom neked, hogy negatív lenne. Két hét után érdemes tesztet csinálni, elõbb nem.
A kérdező hozzászólása: Kedves zatoichi120! Igazán örülök hogy megisrehettem egy ekkora tahót! :D
Kedves kérdezõ az se baj ha tudjuk hogy a barátod elment e vagy sem, mert ha kiszakadt és egybõl kivette, akkor nem valószínû hogy bármi gond legyen, ha már elég sok ideje csináltátok akkor az elõváladék már bekerülhetett, attól lehetsz terhes, kicsit bõvebben írd meg a dolgot..
majd pár hét után kiderül
Különben meg, ha két hete volt, csinálj egy tesztet, már kimutatja a terhességet.
Ezért kell gumit húzni, nagyokosok.
A kérdező hozzászólása: 8. as válaszoló: tudom, és belátom, hogy ez felelõtlenség volt, de hidd el én sem szeretnék erre rászokni. Egyszerûen megijedtünk. Nem akartuk, hogy bennem menjen el, meg is beszéltünk, csak hamarabb elment a kelleténél.
Azt nem tudhatod, hogy az ovuláció mikor volt. Az esemény utáninak viszont sok mellékhatása van. Erre még ráerõsít a stressz. Nyugodj meg, meg fog jönni.
Én meg csak gratulálni tudok, hogy eseményutánit vettél be. Akkor minek szexeltetek??? Miért nem gondolkodsz? Esemény utánit akkor KELL bevenni, ha "baleset történt", nem pedig gumi nélküli szex után, aminek vége sem lett. Az esemény utáni komoly dolog, igen komoly bajokat tud a késõbbiekben okozni (konkrétan meddõ is lehetsz miatta), úgyhogy nem szabad kapkodni, mint a cukrot, csak mert felelõtlen vagy és rástresszelsz a dolgokra. Nem azért, hogy bátorítsalak, de az "elõcseppeknek" igen kis esélyük van teherbe ejteni. Ahhoz, hogy teherbe ess több millió rendes spermára van szükség, nem elõváladékra, de természetesen elõfordulhat. A volt barátnõmmel, mielõtt tablettát íratott fel magának, hónapokon keresztül szexeltünk pusztán megszakításos módszerrel. Kevesebb rá az esély, mint amennyire rá görcsölsz, de pont a balesetek elkerülése végett, és kényelmes szex miatt nem tanácsos csinálni. Inkább írass fel te is tablettát, ha a gumit nem szeretitek. De ne kezdj el rögtön eseményutánizni, ha nem történt semmi, mert marhaság.
A kérdező hozzászólása: Igen escabelle
Az Escapelle, nem? Amúgy szerintem nem lehetsz terhes, csak a hormonbomba miatti dolog ez.
Meg is érdemlitek, ha eltilt titeket egymástól, hisz amíg nem tudtok felelõsségteljesen szexelni, a párkapcsolathoz sem vagytok elég érettek. Lehetsz terhes, hiszen az esemény utáni sem 100%-os, viszont nem valószínû, hogy az vagy. A barnás foltok valószínûleg a tabletta hatásával vannak kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Vettem be /kb 24óra után/ de termékeny állapotban voltam akkor! És jelentkeztek nálam: alhasi fájdalom, fejfájás/idegesség miatt is/ barnás foltok /hüvelyi úton/és nem tudom, hogy a gyógyszer mellékhatásai meddig tartanak. Kb. 2hete vettem be
Ha vettél be esemény utánit, akkor kizárt a terhesség. Viszont inkább húzzatok gumit, mert az esemény utánit csak félévente egyszer lehet.
A kérdező hozzászólása: ráadásul anyukám is megtudta, és nagyon félünk, hogy eltílt minket
A kérdező hozzászólása: köszönöm

A barátommal lefeküdtem, nekem ez volt az első alkalom. Védekeztünk. De nagyon félek hogy lehetett valami baj, mondjuk kilyukadt a gumi, vagy valami ilyesmi. Ez kb 1 héttel ez előtt volt. Lehetek terhes?

nagyon félek hogy terhes leszek, de lehet hogy ezt már magamnak képzelem be de néha kicsit fáj a hasam az óta és a derekam is. és azt olvastam hogy ez a terhesség jele is lehet. kb 1 hét múlva jönne meg. lehet hogy ez már a miatt van? vagy csak az idegességtől?

Legjobb válasz: Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.

Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.
Mintha már egyszer írtam volna erre az oldalra, hogy nem ráérnél akkor idegeskedni mikor nem jön meg? De most hogy idegeskedsz lehet, hogy késni fog. Amúgy lehet ám ellenõrizni a gumit utána... Szóval ne idegeskedj, árt a szépségednek!
Ezért kell mindig szájba v fenékbe elmenni, akkor nincs ilyen para.
Kislány vagy te még a felnõtt élethez.
Ez de paranoid. Mennyi vagy, max 16? A te helyed még a könyvek felett lenne.
Olvasol, olvasgatsz, de minek?! Igazán megtalálhattad volna a nagy kutakodás közben azt a lényeges infót is a neten, hogy az aktustól számítva hányadik napon ágyazódik be a magzat és mikortól termelõdik a HCG hormon, ami a terhestüneteket okozza. Tessék, ezen rágd át magad! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

A barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül, de mielőtt elment volna kivette! Így ugye nem lehetek terhes? Egy 17éves lány!

védekezés nélkül, terhesség,

Legjobb válasz: De, lehetsz. Kisebb az esélye, de attól még nem nulla. Az elõváladék is tartalmazhat élõ hímivarsejtet. A magszakítás nem védekezés, 100 nõbõl, aki így szexel, 35 esik teherbe. Reméljük nem te leszel az egyikük, de ha nem akarsz babát, akkor védekezz valami megbízhatóbb módon.

De, lehetsz. Kisebb az esélye, de attól még nem nulla. Az elõváladék is tartalmazhat élõ hímivarsejtet. A magszakítás nem védekezés, 100 nõbõl, aki így szexel, 35 esik teherbe. Reméljük nem te leszel az egyikük, de ha nem akarsz babát, akkor védekezz valami megbízhatóbb módon.
Nem biztos h terhes leszel de megvan az esély rá. Ezért mondják erre h ez nem védekezési módszer...és 17 évesen gondolom anya nem szeretnél lenni illetve az abortuszt se egy kikapcsolódási dolognak akarod majd...inkább szedj gyógyszert :) figyeld majd a menzid
Sõt, jobbat mondok: anélkül is elélvezhetett, hogy észrevette, mivel ez is elõfordul. Legközelebb gondolkozzatok szex helyett. Gumi/tabletta nélkül akkor szexelünk, ha akarunk gyereket. Egyébként nem.
Nekem igy fogant a 2. Kisfiam. Peteerest kikerulve voltunk egyutt a ferjemmel, megszakitasos modszerrel. Akkor egyszer, abban a honapban. Most 3 honapos a fiunk. Szoval de igen, lehetsz terhes!
Én is így estem teherbe, mert mi ugy voltunk vele a férjemmel h ha akar jöjjön.Jött is!Ugyhogy ha még nem késö akkor a helyedben mennék 72órás tabiért.30hkm
Igen lehetsz terhes! Pár hét múlva meg jön az új kérdés, hogy: eltudom vetetni a babát úgy, hogy a szüleim ne tudjanak róla? Minden egyes alkalommal mikor nem védekeztek, kockáztatod a nem kívánt terhességet! Go esemény utáni tablettáért a dokihoz! Off: Na az ilyen balesetek miatt van az a reneteg abortusz... És ha azt írod, hogy az abortuszok zöme megelõzhetõ lenne megfelelõ védekezéssel, mert a nem kívánt terhességek TÖBBSÉGE FELELÕTLENSÉG miatt következik be... Lepontoznak.
off... nem tudom miért nem tudnak normálisan védekezni. tele van ilyen kérdésekkel a gyakori. "csak betette, nem ment el" stb, aztán meg izgulnak, hogy teherbe estek. ha nem akarnak gyereket, akkor miért nem védekeznek rendesen???
Na hova tûnt a válaszom és mi baj volt vele én nem lettem várandós így, na de azt nem jelent, hogy õ nem lett az és ugye én még szeretnék egy babát tehát ha véletlen lenne nem lenne gond...és igen a férjem a 3. gyerek után elkötteti magát...lehet újra törölni
Kislány, nem szabad elhinni a fiúknak, h idõben kiveszik...nincs ilyen...ott az elõváladék, abban már vannak spermiumok, el sem kell élveznie. Gumi nélkül senkivel se állunk le, merj nemet mondani, ha nincs nála vagy nálad, elvégre nem neki kell félbehagyni a sulit, ha jön a baba, nem neki kell gyerek mellett szakmát tanulnia, dolgoznia, stb. 18 évesen. Ha nem akarjátok a gumit, akkor pedig írass fel fogamzásgátlót.
De lehetsz terhes, ráadásul 50-50% az esélye. Én az elsõ babámmal lettem így terhes :)
Na mit gondolsz?
Meg van rá az esély én 17 évesen biztos nem csináltam volna ezt ovszer ha tetszik ha nem.....kivéve ha közel jövõbe babát szeretnél....hozzá tetszem mi is megszakítással védekezünk, de a férjemmel még egy babát szeretnénk és utána a férjem elkötteti magát....szóval jobb lenne ha rendesen védekeznétek
na mivan terhes vagy?

A barátommal lefeküdtünk úgy hogy egy hogy menstruálok, kettő hogy nem volt rajta óvszer viszont nem élvezett el Honnan derítsem ki minél előbb hogy terhes vagyok vagy leszek-e?

Legjobb válasz: szóval szeretnél terhes lenni? menjél gyógyszertárba, és vegyél terhességi tesztet. és rápisilsz. egyszerû, mint a vajas kenyér :)

szóval szeretnél terhes lenni? menjél gyógyszertárba, és vegyél terhességi tesztet. és rápisilsz. egyszerû, mint a vajas kenyér :)
A kérdező hozzászólása: de azt csak jövõhéten lehet nem? mm azt nem lehet egybõl a sex után venni nem?
Igen, most sehogy nem tudod kideríteni. De szerintem ha terhes akarsz lenni akkor ne csak a menstruáció alatt próbálkozzatok és lehetõleg menjen el benned a fiú. Ha meg nem akarsz terhes lenni, akkor MI A ROSSEBBÉRT NEM VÉDEKEZTEK?
Hát elõször is "gratulálok"! 1. menstruáció alatt nyitott a méhszáj, jó kis méhûri fertõzést lehet kapni a szextõl. Ezt nem mondták, vagy csak a divatot követed? 2. Az orgazmus kiválthat rendkívüli peteérést a menzesz alatt is. 3. A terhesség legkorábban a várt menzesz idején derül ki. Tehát lehet várakozni, majd tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Bocsi de tudtommal ez az oldal azért van hogyha valamilyen kérdésem van azt akkor feltudjam tenni... nem szeretnék szemétkedést egyszerû és hasznos válaszokat várok
Semmilyen szemétkedést nem kaptál. A válaszok le vannak írva. A dorgálás is a te érdekedben van, hogy legközelebb ésszel csinálj hülyeséget.

A barátommal lefeküdtünk, kiszakadt az óvszer vettem be esemény utánit. Aztán rá 5 napra vérzésem volt ami 5 napig tartott hol volt hol nem ez lehet egy mellékhatása a gyógyszernek vagy ez menstruáció volt?

és most elkezdett fájni a méhemnél ez miért van? Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: nemhiszem. de ha az megnyugtat, vegyél tesztet, és kész :)

nemhiszem. de ha az megnyugtat, vegyél tesztet, és kész :)
Nem valószínû, hogy terhes vagy, DE a nõgyógyász még soha nem evett meg senkit... :)
Ha beveszel egy gyógyszert, olvasd el a betegtájékoztatót!És akkor pontosan tudni fogod hogy ezek a mellékhatások!Pecsételõ vérzés stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Nagy esélye van a terhességnek? A barátommal lefeküdtem, még szűz voltam. Először gumival csináltuk, de az nem volt neki jó, aztán gumi nélkül csináltuk. Nem ment el bennem, nem is tette be tövig, csak kb. félig.

Legjobb válasz: miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..

miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..
Nem votl jó neki jah.. Aztán meg jön a gyerek és az sem lesz jó neki, az ilyen idiótákat sosem értem.:S
Gratulálok, te is lefeküdtél valakivel akinek az élvezet fontosabb, mint te, hogy kell-e abortuszra menned... Igen, lehetsz terhes. Vegyél 72órásat, aztán 2-3 hét múlva tesztelj!
Mi az h nem volt jó neki? Mért a baba jobb lenne? Az én barátomnak sem tetszett, de elviselte, aztán jött a tabi. Sajnos az esély megvan rá:S Én vennék a helyedbe 72 órás tabit, mert bár kicsi az esély, de ne te legyél az az egy aki mégis
72 órás tabi. Nem számít, hogy szûz voltál-e elõtte vagy sem, és az se, hogy mennyire tette be, hiszen a hímivarsejtek önálló mozgásra képesek. Ráadásul az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.
Hülye vagy. ÉS terhes.
Kedves édes drága barátom!!!<3 Ha a barátodnak ennyi esze van vessen magára!!Amugy köztudott, hogy még élvezés elõtt is hagyják el a pajszert spermiumok!!!Ha például közel állsz az élvezéshez és kicsit leállsz, akkor is hagyhatják el a fegyót spermiumok... Ha a 72 óra letelt akkor van csak Sz0pÁ5!!!^^
Csinálhatjátok gumi nélkül, de az meg egyikõtöknek sem lesz jó.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni. Hihetetlen... Ha csak félig tette be, akkor csak fél gyermeked fog majd születni! Cirkuszban fogják mutogatni, az anyjával együtt. Gondolom, közben a 72 óra lejárt. Várd meg a vérzésed - ha nem jön, tesztelj. Általános iskolába agy nélkül még lehet járni, de nagy hassal már nem illik menni, így magánúton kell befejezned. Anyasági segélyt az önkormányzatnál lehet kérni. GYES-t akkor kapnál, ha lenne munkaviszonyod is. Ha megszületik a gyerek, vidd el anyukádnak, õ valószínûleg tud vele mit kezdeni (bár...) - csak maradj ott te is, mert 2 óránként a cicidre kell tenni, ezt sajnos más nem pótolhatja az elsõ idõkben. Az apjáról meg tegyél el egy fényképet, mert az eddigi megnyilvánulásai alapján nem biztos, hogy látod még egyszer.
"jaj nem volt jó neki ezért levettük" - olyan ostoba vagy, hogy meg is érdemelnéd, hogy terhes legyél, de általában akinek agya nincs, annak legalább szerencséje van...
hivd Bélának ha fiu... és magyarázd el neki hogy te csak azé vagy mer apádnak nem tetszett h szines volt a gumi....
háát...nem akarlak megsérteni de hûlye voltál...azt kellet volna mond h nem akarod gumi nélkül mert egyértelmû h õ csak a saját kényelmére és élvezetére gondolt és nem rád...... és sajnos nem számit h szûz voltál....igen, terhes lehetsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!