Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lefeküdni elég (5 db)

A barátommal már elég rég óta járunk, szeretnék lefeküdni vele, de először a pettingnél kéne tartani. Neki nem az első lesz, hogyan álljak neki a pettingenek (mit csináljak)?

? kezdeményezett már,de nem igazán tudtam mit csináljak!

Legjobb válasz: Ahogy írtad, neki nem az elsõ lesz. Hagyd, hogy rávezessen... mivel feltételezem tudja, hogy neked az elsõ lesz, ne görcsölj, nem vár el majd tõled semmit. Csináld azt ami jól esik.. ha csak puszilgatni szeretnéd, azt csináld, ha elvándorolna a kezed, rajta... ne görcsölj, csak ami tetszik.

Ahogy írtad, neki nem az elsõ lesz. Hagyd, hogy rávezessen... mivel feltételezem tudja, hogy neked az elsõ lesz, ne görcsölj, nem vár el majd tõled semmit. Csináld azt ami jól esik.. ha csak puszilgatni szeretnéd, azt csináld, ha elvándorolna a kezed, rajta... ne görcsölj, csak ami tetszik.
Ugyanez volt nálunk is a helyzet, de abarátom mondta, hogy õ tudja, hogy nekem elõször kell petting, hogy ráhangolódjak, nem erõlteti a behatolást, meg neki is jobb így, hogy nem lesz görcs a szûzoltás elõtt.. Szóval nálunk úgy volt, hogy eleinte én sem tudtam mit kezdeni vele, max póló alá nyúlt be, aztán lekerült a melltartó, én csak a lábát meg a mellkasát simogattam, õ volt az aki a lényegre vezette a kezem, miután már õ is a nadrágomban matatott. Mi elég sokat pettingeltünk mielõtt megtörtént volna az elsõ, és egyre bátrabb lettem, miután iráyított, rövid idõ múlva már én támadtam le.. szóval elsõ 1-2 alkalommal hagyd hogy irányítson persze annyira amennyire neked is jó. aztán nagyon bele fogsz jönni..
Simogatás, ölelkezés, becézés, csókolózás, gyengéd szerelmes szavak suttogása, kedveskedés, valamint az erogén zónák és a nemi szervek izgatása, ingerlése közösülés nélkül. Hol is? Csukló, kar. nyak, mellbimbó, has, combok belsõ oldala és mindenhol, ahol neki kellemes.
Próbálkozz! És fogadd meg a tanácsait, õ mindenkinél jobban tudja, mi kell neki. :)

Hol találok olyan csajt aki nem árulja magát és hajlandó volna lefeküdni velem? Vagy elég ha csak a barátom lenne. Mert még sosem beszélgettem csajokkal és annyira félek tőlük.

Szűz vagyok 20 éves és 168 magas 74 kg,és csak 15 cm :( De az a baj,hogy nagyon félénk típusú vagyok.Úgy értem,hogy iszonyat érzékeny vagyok.Ezért nem merek ismerkedni.De ha volna egy csaj akiben tudom,hogy megbízhatnék és akinek elmondhatnák bármit az egy álom volna számomra. De nincs ilyen állandóan csak ki akarnak cseszni velem és kiröhögnek. Meg nem merek visszaszólni senkinek sem.Mert tudom,hogy az érzékenységem miatt semmi esélyem se lenne. Olyan jó volna nem félni semmitől csak úgy mindenbe bele és nem hatnának rám az érzések hogy lehetek ilyen? Így sosem lesz barátom :( Kondizok amúgy fél éve.

Legjobb válasz: magától senki sem fog alád feküdni... ismerkedned kéne és ne azzal törõdni, hogy ,,csak`` 15 centi...

magától senki sem fog alád feküdni... ismerkedned kéne és ne azzal törõdni, hogy , , csak`` 15 centi...
elsõ jól mondja ismerkedni, ismerkedni... én csak innen a gyíkról 5 lánnyal ismerkedtem meg 20 éves vagy használd a társkeresõket. ha írsz privit segítek
A kérdező hozzászólása: Nem a méretem az amitõl annyira tartok de azért az is betesz eléggé.Az a baj, hogy félek az olyan helyzetektõl amiben én vitatkozni fogok más férfiakkal vagy félek attól, hogy belém kötnek mert nem tudom megvédeni magam attól, hogy ne égjek le az érzékenységem miatt és nem tudok mit tenni ellene mert csak úgy magától megtörténik.Mit tudna velem csinálni egy orvos?Semmit csak megmondaná, hogy menjek társaságba de nem értené meg, hogy nem fogok oda menni mert leégetném magam az érzékenységem miatt. Amúgy már voltam de nem segít semmit. Hogy változzak alfa hímé? :)
Megértelek, én is érzelmes vagyok fiú létemre, sajnos ez valóban megnehezíti a mindennapjait az embernek, nem mersz visszapofázni, mert tudod, hogy te vagy a gyengébb vagy csak egyszerûen nem akarsz másokat megbántani, mert ha nagyon felbosszantanának tudom magamról, hogy nagyon tudnék bántani is, de inkább visszafogom magam és kussolok. Én meg csak 165cm magas vagyok és 54kg, nem egyszerû dolog ilyen testalkattal, mert a szép lányok is kb. ilyen testmagassággal és súllyal rendelkeznek és inkább bántanának, mint szeretnének, mert nem vagyok egy nagy darab. Minél szebb egy lány, annál jobban félsz náal kezdeményezni effektus gondolom nálad is érvényesül. Akkor neked sincs sok önbecsülésed sem, akár csak nekem. A farkad mérete nem probléma, enyém sem nagyobb, de engem nem is izgat amúgy. Nekem eddig egy valami segített/segített bátrabbá, kevésbé félénkké válni, az ALKOHOL! Részegen volt az elsõ smárolásom is.
168 centis magassággal csak pénzért találsz olyan csajt, aki lefeküdne veled :(
én is voltam félénk keményebb közegbe kerültem és egy év alatt teljesen megváltoztam 14/f kezdj el "durvább" gyerekkel barátkozni és egy év alatt te is megváltozol és lesz önbizalmad sok sikert
"168 centis magassággal csak pénzért találsz olyan csajt, aki lefeküdne veled :(" Ez hülyeség. Én 164 cm vagyok(lány) és úgy vagyok vele hogy ha nem kisebb mint én akkor már van esélye. Ha egy magasak vagyunk az sem baj. Egyébként az érzékenység csak akkor akadályoz ha hagyod. Azt irtad félsz hogy beléd kötnek. Miért tennék? Vagy ki? Igen vannak akiknek szórakozást jelent ha ba.ogatják a másikat, de a normális! embereknek nincs erre se idejük se elegendõ halott agysejtjük. Nemtudom tanulsz-e vagy melózol de minkét közeg alkalmas az ismerkedésre. Haverokkal hogy állsz? Mert eddig csak a lányokkal való viszonyodról írtál. Talán barátkozz elõbb fiúkkal utána jöhetnek a lányok. ha csak csajokkal lennél azt hinnék meleg vagy. Egyébként nem harapnak a lányok, hidd el. persze van pár ku.va de hát nem kell általánosítani. Én biztos nem nevetnélek ki (és szerintem sokan vannak még így ezzel) mert kisebb gondom is nagyobb mint másokat méregetni. 20 éves vagy szóval esélyed van csak élni kell vele. próbálj barátságos lenni. 19/L
Én évek óta használok gumit, és még soha nem volt semmi gond.
Elég biztosnságos, de ha ennyire félsz, akkor kiegészíthetitek pharmatexes termékekkel (pl. hüvelykúp).
Szerintem ha vigyázol, akkor biztonságos. Én is azt használok, mert én se szedhetek tablettát. Ne szakadjon ki (gyúrûkkel, nagy körmökkel óvatosan!) spermás, vagy elõnedves kézzel ne fogjátok meg, az aktus elõtt húzzátok fel, ne legyen az, hogy "egy kicsit berakja" és utána, és fogjátok össze a végét a spermazsáknál. Helyes használatnál elvileg nem okoz bajt, és tkp. ha belegondolsz, ez nem is lehetséges.

Most készülök lefeküdni a barátommal és nagyon szeretem és megbízok benne de félek hogy nem leszek elég tág. Van valami tanácsotok?

Legjobb válasz: Kit érdekel hogy szereted-e a dugáshoz nem kell szerelem te kis buta. Perverz fantázia kell hozzá és vad szex akkor élvezni fogod :p

Kit érdekel hogy szereted-e a dugáshoz nem kell szerelem te kis buta. Perverz fantázia kell hozzá és vad szex akkor élvezni fogod :p
nagyon hosszú elõjáték, és a barátod legyen gyengéd és figyelmes
Ennyi ésszel és tele naivitással NE DUGJÁL!
csak nehogy legközelebb meg a "lehetek terhes?" kérdést készülj kiírni. tudom, tudjátok, védekezés, minden, akármi, de valahogy mindig becsúszik vmi, amirõl nem tud az ember, mert tájékozatlan.
ismerem a "figyelmességet". jöhetsz majd feltenni a lehetek-e terhes kérdést, a barátod meg simán elküldene abortuszra.
Már kapásból sokat javítanál a helyzeten, ha nem ezen görcsölnél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. akkor igazából a barátomon múlik?
Hát ha nagy a péló én ajánlom a saját módszerem (az neked is kellemesebb lesz), ha kisebb fajta akkor rendben vagytok
Mindkettõtökön múlik! Ha görcsösen stresszelsz, nehezebben tágul. Ha a barátod gyengéd és figyelmes, te is fel tudsz oldódni. Nem erre kell összpontosítani és minden rendben lesz.
Én az elsõ alkalom elõtt ugyanilyen kételyekkel voltam tele, de szerencsére megoldódott a helyzet. Egy tapasztaltabb barátnõmet kifaggattam, hogy nála miként történt a dolog és a tipp amit adott csodásan bevált. A "nagy este" közeledtével rendszeresen maszturbáltam, persze megfelelõ síkosító használatával. Végül oda jutottam, hogy öt ujjamat majd szinte az egész kézfejemet fel tudtam helyezni magamnak. Ez a technika persze nem mûködhet mindenkinél de nálam és az ismerõsömnél megoldotta a problémát. esetleg egy nem túl nagy dildóval is próbálkozhatsz. Sok sikert ;) 24/L

A barátommal szeretnénk lefeküdni elég hogyha csak óvszert használunk?

Amugy 15 éves vagyok és több mint 3hónapja vagyunk eggyüt.Nagyon szeretjük egymást.Beszéltünk is err?l az egészr?l,mindent megtudtunk beszélni.Csak a terhességt?l félek pedig a barátom mondta h vigyázrám nagyon,de én mégis félek.Kérlek irjatok értelmes válaszokat és tanácsokat:)

Legjobb válasz: www.pharmatex.hu oldalon körülnézhetsz. Én a helyedbe még használnék vmit a gumi mellé. Kúp, krém, hüvelytabletta... Nem tartalmaznak hormont, de spermaölõ hatásuk van arra az esetre, ha mégis bekövetkezne a baj. Én már az elsõtõl kezdve kúpot használok és megvagyok vele elégedve. 10db-os kiszerelésben kapható 2100 Ft-ért...

http://www.pharmatex.hu oldalon körülnézhetsz. Én a helyedbe még használnék vmit a gumi mellé. Kúp, krém, hüvelytabletta... Nem tartalmaznak hormont, de spermaölõ hatásuk van arra az esetre, ha mégis bekövetkezne a baj. Én már az elsõtõl kezdve kúpot használok és megvagyok vele elégedve. 10db-os kiszerelésben kapható 2100 Ft-ért...
Ha rendesen használjátok az óvszert (ha nem vagytok benne biztosan, akkor nézzétek meg a használati utasítást, minden óvszerhez jár) akkor 99%-ban nem lehetsz terhes. Elõtte akár gyakorolhatjátok is együtt a felhúzását, elég erotikus az is. Ha meg ennél is biztosabbra akartok menni, akkor van extra safe (extra biztos) óvszer spermaölõvel ellátva, azt hiszem durex-nél ez a sötétkék doboz, lifestyles-nál pedig ilyen kék-fehér keverék.
benned is megfogalmozódott a válasz, hogy szerinted nem korai, ha szeretitek egymást. Nos, akkor sok sikert hozzá:) mi csak óvszert használunk, de igazából semmi sem nyújt 100%os védettséget. na, úyhogy nem hinném hogy korai!
A kérdező hozzászólása: és ti milyen óvszert használtatok?
én 14 voltam, és mi is csak óvszert használtunk..azóta is csak azt (másfél éve), és még sosem szakadt el/csúszott le.
jaaah és 7 hónap járás után...
Én 16 voltam amikor elvesztettem. (elsõ válaszoló és egyben az utolsó elötti is)
Elég az óvszer, mi is csak azt használtunk elõször. Hát, kellemes estét nektek:)
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszadó te mikor vesztetted el? ha szabad megkérdeznem.
Elsõ válaszoló vagyok. Bennem is van még félelem és mégis megtettem és nem bántam meg... Ezért használok kúpot (semmi bajom tõle), mert az még plusz védettséget ad, ha netán bénáznánk a gumival vagy elszakadna. Amúgy szerintem egy érett, felnõtt nõ aki nem akar gyereket az is parázik a terhességtõl.
Oh, még valami: Ha egy csepp kétely vagy félelem is van benned, nem tegyétek még meg!!
Ssziaa, annyit hozzátennék, hogy vigyázz a Pharmatex-szel, mert vkit kimar, valakit nem. Amúgy szerintem elég... Mi is csak óvszerrel védekeztünk elõször.. vagy elõtte próbáld ki akkor, hogy nem-e mar ki, vagy allergia.. de szerintem nem érdemes. Elég kevés rá az esély, hogy valami történik, ha ti se bénáztok. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.Ja és amugy szerintetek nem korai?Bár szerintem ha mindketten akarjuk és nagyonszeretjük egymást akor sztem nem.Szerintetek? és mégegyszer köszi
én 14éves vagyok és én is 3hónap után feküdtem le a barátommal (mostmár 7hónapja vagyunk együtt) és nem bántam meg. Az elsõtõl kezdve durexet használunk. Volt olyan amikor a zöldet ( ilyen izesített féleségût) én arra allergiás voltam. Gyakori pisilési inger, viszketés stb.. szóval mindent próbálj ki elõször így van a kúppal is. Végülis mi is csak óvszert használunk..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!