Találatok a következő kifejezésre: A barátommal lassan 1 éve vagyunk (16 db)

Nemetorszagban vagyok, meg 1-2 hetig. A baratommal lassan 1 eve vagyunk egyutt, kb 1 honapja vagyok tavol. Mit csinaljak? Lent.

Amiota tavol vagyok,tobbszor mondtak hogy megcsalt,persze olyankor rakerdezek,ahogy O mondja 'megvadolom'..majdnem szakitott velem ez miatt,hogy nem neki hiszek,es folyton megvadolom.Tenyleg en vagyok a hibas?!?!

Legjobb válasz: Ha mások mondják, hogy megcsal, valószínûleg igaz lehet. Fõleg, ha többször is mondogatják. A szakítással való zsarolás is megerõsíti, a sarokba szorított kutya ugyanis vadul visszatámad. Persze, mondhatnánk, hogy a párodnak kell hinni, meg biztos nem hazudna neked stb., de azért a félrekefélést nem szokták csak úgy felemlegetni az ismerõsök, poénból vagy szándékos kamuzásból, annak azért alapja van. A helyedben inkább meggyõzõdnék arról, hogy valóban így van-e. Ha valaki esetleg tud bizonyítékot rá (hol mikor kivel volt), vagy esetleg buliban fotó is készült ahogy csókolózik, akkor érdemes utánajárni. Mindenesetre kongasd meg a vészharangjaidat, de egyelõre ne a barátoddal veszekedj, hanem próbálj meggyõzõdni róla hogy valóban félrekefél-e. Ami egyébként sanszos ha többször is mondták már.

Ha mások mondják, hogy megcsal, valószínûleg igaz lehet. Fõleg, ha többször is mondogatják. A szakítással való zsarolás is megerõsíti, a sarokba szorított kutya ugyanis vadul visszatámad. Persze, mondhatnánk, hogy a párodnak kell hinni, meg biztos nem hazudna neked stb., de azért a félrekefélést nem szokták csak úgy felemlegetni az ismerõsök, poénból vagy szándékos kamuzásból, annak azért alapja van. A helyedben inkább meggyõzõdnék arról, hogy valóban így van-e. Ha valaki esetleg tud bizonyítékot rá (hol mikor kivel volt), vagy esetleg buliban fotó is készült ahogy csókolózik, akkor érdemes utánajárni. Mindenesetre kongasd meg a vészharangjaidat, de egyelõre ne a barátoddal veszekedj, hanem próbálj meggyõzõdni róla hogy valóban félrekefél-e. Ami egyébként sanszos ha többször is mondták már.
attól függ, kik mondták, és h megalapozták-e az állítást.ha igen, akkor örülj, h megszabadultál tõle. ha nem igaz a hír, akkor is érett a szakítás már nálatok, mert elveszett felé a bizalmad
A kérdező hozzászólása: bizok benne..csak eleg rosszul esik, hogy mar hatodszorra hallom vissza ..
Lehet, hogy rá akar vezetni a szakításra, és azt akarja, hogy a te 'féltékenységed' miatt szakítsatok, és õ akkor nyugodtan lehet a szeretõjével.

Nagy baj ez? A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, de nem védekezünk gumival, hanem csak időben kiveszi. Nem estem teherbe és nagyon óvatosak vagyunk. Nagy baj ez? 20/L

Legjobb válasz: nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..

nem értem egy 20 évesnek hogy lehet ennyi esze hogy nem védekezik...-.- fiatalabb vagyok mint te és még ígyis tudom hogy védekezni márpedig igenis kell..
Én is fiatalabb vagyok nálad és nem is értem hogy lehet így nemi életet élni... kit érdekel hogy a pasi nem viseli magán a gumit? A gyereket vagy az abortusz árát nehezebben viseli majd... de még annyi módszer van a védekezésre, nem hiszem el hogy ennyire felelõtlen legyen egy 20 éves.
statisztikai alapon, mint írtam. egyébként értelmes felnõtt ember el tudja dönteni, akar-e gyereket avgy nem. ha igen, sehogy se kell védekezni, ha nem, akkor rendesen. ez nem olyan kérdés, hogy vagy lesz ebédre rántott hús, vagy ha nem sikerül, megesszük a tegnapi pörköltet...és igenis felelõtlenség egy komoly dolgot a véletlenre bízni.
Meg van a bizalom.. Mégis miben? Hogy egyáltalán nem élvezi a dolgot és nem lesz elõváladéka? Attól, hogy kiveszi elõtte még simán jut beléd, amitõl terhes lehetsz.. Néha hihetetlen, hogy ezt nagykorú embernek is el kell magyarázni..
egyszer rápacsáltok rendesen. hacsak valamelyikõtök nem meddõ. egy év alatt 100 nõbõl 35 így lesz terhes. eddig a maradék 65-be tartoztál, ki tudja, meddig? talán már most terhes vagy. miért nem védekeztek normálisan????
Sziasztok!Én a párommal 7 éve vagyok együtt.Én 14 õ 19 volt amikor összejöttünk.Az elején védekeztünk óveszerrel kb.2 hónapig.De akkor se ment el bennem, és nem lettem terhes a 7 év alatt.Most pedig babát szeretnénk.De nem mindenki ilyen szerencsés.21/L
az elõváladéktól lehetsz terhes de nem valami nagy az esélye mondjuk ezt csak akkor csináljátok ha becsusszan a gyerek nem vetetitek el de ha igen akkor védekezzetek
mi is igy védekezünk másfél éve. 23/L
Kedves kérdezõ! Egyetlen egy baj van. Hogy a lehetõ legrosszabb helyen tetted fel a kérdésedet. Többnyire csak irigykedve válaszolnak a kérdésed láttán és egybõl rosszindulatúan. Itt van például napietus, akit senki sem dug meg, de itt a válaszolók nagy része amúgy is 20 feletti szûz, akik elméletben persze már mindent tudnak a szexrõl. :) Válaszolva: nem baj. Van akinek ez válik be. Van aki csak a termékeny idõszakban veszi ki, amúgy benne megy el... Izlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Ha a véletlenre bíznánk, akkor bennem menne el, de nem így van.
A kérdező hozzászólása: azért nem, mert így jó, és van bizalom! Õ is csak 21 és attól még, hogy nem védekezünk, az nem azt jelenti, hogy felelõtlenek lennénk.Nem akarunk még babát, de ha jön, hát jön.. Nem lesz abortusz.Ha másoknál is megy így akkor nálunk miért lenne más?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a választ, ez jól esõ. Jó, hogy van, aki másként vélekedik errõl, mint a többiek.Van benne valami, amit írtál. Tényleg nagy része az elméletre hagyatkozik :) Köszönöm az erõsítést!

A barátommal már lassan 1 éve vagyunk együtt, én 20, ő 25 éves, de még sosem voltunk együtt szórakozni. Egyikünk sem bulizós típus. Kellene járnunk?

Igaz külön sem igazán járunk, egyikünk sem bulizós típus, a szórakozóhely szerinte ismerkedésre való, lehet néha szükségünk lenne bulizni, nem tudom kéne-e járnunk?

Legjobb válasz: Hát ez érdekes megfogalmazás "kéne-e járnunk". Ez nem kell, nem muszáj. Nem errõl szól. Ha mindkettõtöknek van kedve kimozdulni hát akkor menjetek. BEszéljétek meg mihez lenne kedveten. Nem muszáj rögtön a disco-ba rohannni. El lehet menni kávézóba vagy kisebb pub-ba leülni emginni vmit. Ez tõletek függ. De ha mentek ne azért menjetek mert "KELL"!

Hát ez érdekes megfogalmazás "kéne-e járnunk". Ez nem kell, nem muszáj. Nem errõl szól. Ha mindkettõtöknek van kedve kimozdulni hát akkor menjetek. BEszéljétek meg mihez lenne kedveten. Nem muszáj rögtön a disco-ba rohannni. El lehet menni kávézóba vagy kisebb pub-ba leülni emginni vmit. Ez tõletek függ. De ha mentek ne azért menjetek mert "KELL"!
Minden párnak meg van a közös érdekl´ödése. Valakik szeretnek sportolni azok sokszor eljárnak együtt bicajozni, futni, edzö terembe, vagy csak túrázni. Van akik bulizósok, és az kapcsolja ki ´öket ha szombat este elmennek egy bárba, discoba. Nem kell bulizni járni, de egy közös kimozdulást kell keresni. Mert ha sehova nem jártok, se egy vasárnap délutáni séta, akkor meg fogjátok unni egymást. Kell a közös szórakozás, de ez nem biztos hogy disco, lehet akár egy állatkert, vagy bicajozás.
hogyha ugy érzitek hogy mennétek menjetek, de nem muszály. sok pár nem megy sehova inkábbb együtt videoznak. azt kell csinálni amihez kedvetek van. ha neked kedved lenne szorakozni beszéld meg a barátoddal h te elszeretnél menni. de leeht ettöl kiakad h hátha nélküle felszedsz valakit, de probáld meg megbeszélni vele h neked szügséged lenne kimozdulni néha, ha pedig te sem szeretnél akkor csináljatok más programot.


Nagyon szeretem a barátomat! Már lassan 1 éve vagyunk együtt. És nincsen orgazmusom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Senkinek nincsen orgazmusa attól, hogy nagyon szereti a barátját.

Senkinek nincsen orgazmusa attól, hogy nagyon szereti a barátját.
Kommunikáció. Beszélj vele, hogy jó vele de valamit találjatok ki annak érdekében, hogy neked is jó legyen.
"Csak" szereted, vagy szenvedély is van?? Mindkét részrõl.
Önkielégítéssel van? Csiklós sincs? Vagy csak hüvelyi nincs? Mert ha csak hüvelyi nincs, akkor az normális viszonylag. Az nehezebben jön.
A kérdező hozzászólása: A Szenvedély is meg van! És csikloval ki tudok elégülni. De hüvelyel nem! :/
Akkor nincs gond, a nõk többségének így megy.

Mit kéne tennem? Lassan 1 éve vagyok együtt a barátommal együtt is élünk!

voltam már vele 3 évet de aztán szakitottunk és 2 év után megint össze jöttünk!

Legjobb válasz: Szerintem vagy húsdarálóba vele. Vagy: próbáld ki, hogy nélküle csinálsz programot, aztán meglátjuk mit szól hozzá. Bár én azt mondom, ez így nem élet. Az én ex férjem is csak dolgozott, hazajött, nem segített semmit, csak a focit nézte a TV-ben, én meg csak a cselédje voltam. Õ nem ivott és nem füvezett, nem volt agresszív, de még így is sikerült neki az önbecsülésemet és az önbizalmamat a béka seg-ge alá küldeni. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha lelépsz tõle.

Szerintem vagy húsdarálóba vele. Vagy: próbáld ki, hogy nélküle csinálsz programot, aztán meglátjuk mit szól hozzá. Bár én azt mondom, ez így nem élet. Az én ex férjem is csak dolgozott, hazajött, nem segített semmit, csak a focit nézte a TV-ben, én meg csak a cselédje voltam. Õ nem ivott és nem füvezett, nem volt agresszív, de még így is sikerült neki az önbecsülésemet és az önbizalmamat a béka seg-ge alá küldeni. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha lelépsz tõle.
Gondolom a szüleid már rég kirúgták volna a pasast. valószínû ez a helyzet sem teszi jobbá a kapcsolatotoka. Az elõzõ válaszolónak igaza van. Ha boldogtalanná tesz a pasas, akkor ki kell lépni. Ha viszont mindig megsajnálod, már ne is haragudj, akkor te szenvedni akarsz, és ehhez nem kell tanácsot kérned. vannak ilyen nõk, akik attól boldogok, ha szenvednek. Én nekem is van sok ilyen barátnõm. Ez van.
De mit sajnálsz rajta ha boldogtalanná tesz téged??? Akkor minek tetted fel a kérdést? mirõl beszélünk?
Hagyd ott! Inkább légy egyedül, de boldogan, mint egy szar kapcsolatban amiben boldogtalan vagy! Vagy mondd neki hogy tartsatok 1-2 hónap szünetet, ne találkozzatok, és döntse el mennyire vagy neki fontos, mennyire hiányzol neki. Szüleidhez nem tudsz elmenni egy kis idõre? Hidd el ez talán rendbehozná a dolgokat. Az iylen pasiknak az kell, hogy egy ideig egyedül legyenek, majd rájön milyen rossz nélküled! TÖRJ KI A SZARBÓL!!!
menny el egyedül amikor õ dolgozik a barátnõiddel. Ha hétvégén nem dolgozik akkor kérd meg szépen hgy segítsen neked a házimunkába, és ha ezek nem mennek akkor higgadtan mond meg neki hogy mi a problémád és hogy ha nem ért meg akkor inkább ne szenvedj mellette.
Szia! Figyelj, úgy veszem rajtad észre, hogy boldogtalan vagy. Akkor viszont neked kell tenned valamit, hogy ez ne így legyen. Mitõl ilyen üvöltõs, idegbeteg a párod? És miért nem foglakozik veled? Ennyi erõvel akkor élhetne egyedül is. Te nem jársz el dolgozni? Otthon vagy egész nap, elhiszem, hogy kimozdulnál, fõleg hogy itt a jó idõ, és egy jó kis séta a szabadban fagyival, már az is elég lenne, békességben ugye? Mondd el neki még most az egyszer, hogy szeretnéd ha változtatna magán, mert így nem vagy boldog, és elõbb - utóbb meg fogod utálni õt is, az együttélést is, mindent. Szexel hogy álltok? Esetleg még akkor lehetne vele beszélni, szex után, amikor lehiggadt és talán nem üvölt. Valamit csinálj, mert ez így nagyon nemjó!
A kérdező hozzászólása: egyedül hova menjek? mehet néha de egyedül mit csináljak én? sexel?sehogy nem állunk 1 héten egyszer van sex az is gyors menet galérián vagyuk és nem megy ugy mert recseg ropog de 3-4 napja egyedül vagyunk ithol és akkor sem semmi!jó formán már megsem ölel semmi! NAGYON BOLDOGTALAN VAGYOK!annyiszor montam már neki h mi a bajom és mindig csak annyit tud h én vok a hibás stb...persze ez nem igy van jó mikor kihoz a sodrombol akkor csúnyán beszélek vele és kiabálok mert olyanokat csinál meg mond h fejre állok tölle! mitöl agressziv?ö midnig is ilyen volt 21 éves olyan 16-17 éves alkesz volt majdnem minden nap ivott a haverokkal rendörségi ügye is volt agressziv és mindig kiabál nem tud a játékban sem veszteni sokszor nem merek hozzászolni mert tudom h leugass a fejemet! én meg nem fogok az egész nyaramat igy letudni h itt a jó idö és egész nyáron elmegyek 1-2 strandra és kész ezelött 2 évig volt 1 másik kapcsim az is ugyan ilyn volt söt még rosszab!ott még öltözni sem öltözhettem mini szoknyát nem vehetem föl sem melles fölsöt és azért meg vannak az adottságaim hozzá h igy öltözzek nem tudom h mit kéne tennem!
A kérdező hozzászólása: szüleimnél élünk! és az a baj h elkezd pakolni megsajnálom!!
A kérdező hozzászólása: tudtam h felteszek egy kérdést és jönni fognak ilyen emberek mint te! igen boldogtalanná tesz stb.. de akkor is látom h összecucozik meg azért már megszoktam meg valahol bisztos érezk iránta és tudom h sirni fog megi ilyenek! de ilyen válaszolok mint te vagy lécci inkább ne is irjatok!a többieknek meg nagyon köszönöma választ!aranyosak vagytok h véleményt irtok!
A kérdező hozzászólása: te épp ugy teszel mint ha ismernél engem!! elvagy tévedve drágaságom!nem ismersz nem itélhetsz meg!én csak tanácsot kértem és nem ilyen beszolásokat!
Ez nem beszólás igaza van neki vannak ilyen nõk. Ha valóban boldogtalan vagy és szar így akkor változtatsz rajta de ha megsajnálod akkor meg tényleg minek kell kérni tanácsokat? Én biztos otthagynám. De ha te nem, hát nem.
Mond meg neki, hogy vagy változzon meg és figyeljen oda rád, mert nem lábtörlõ vagy és ha ez neki nem tetszik akkor meg menynen el és ha tudod hogy megsajnálnád akkor amíg pakol addig menyn el sétálni vagy valahová és akkor nem kell nézned ahogy pakol.
A kérdező hozzászólása: szia én is erre gondoltam hogy mig pakol addig elmegyek itthonról és nem látom!

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

16 éves pasi vagyok, és lassan 1 éve lesz, hogy megismerkedtem 1 évvel idősebb csajjal, aki a sulitársam, és nagyon jó barátok lettünk. Megkérdezzem tőle hogy nem-e járna velem, vagy csak a barátságunk menne rá? :S:S:S

Legjobb válasz: szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...

szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...
Ha nincs barátja akkor szabad a pálya. Lehet, h a lépéseidre vár, de sztem ne egybõl azzal támadd le, hogy "járnál velem"?? Hanem elõször hívd el randizni...
sztem ne kérdezd meg fölösleges, egy kapcsolat nem az egyik napról épûl fel a másikra... kerülj közel hozzá, testileg, bensõségesen.így talán azt mondaná nem, de ha közel kerülsz esetleg beléd esik, akkor az neked jó :) hívd el randi félére, az a biztos többször, majd testi kontaktus, csók stb... így tudod ha vissza utasít nem történik akkora gond, mintha megkérdeznéd.Bár én sose értettem, ezt a járnál velem dumát... ui.: sry ha hülyén fogalmaztam, meg az esetleges helyesírási hibákért
16 éves fiú vagy, nem 16 éves pasi.
Jaja, szerintem se kérdezz rá szóban. Amikor egy séta közben jó a hangulat, megsimogatod a vállát vagy derekát, mintha csak szimpla barátságból tennéd mindezt. Abból, hogy hogy reagál erre, tudni fogod, hogy viszonyul hozzád. Ha nem akar semmit, tartótkodó lesz, megpróbálja illõen elhárítani a közeledésedet. Ha baráti ölelésnek álcázod, akkor nem hozod kellemetlen helyzetbe magadat, ha esetleg hárít.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek :)

1 éve vagyok együtt a barátommal! Volt elottem egy 4 éves kapcsolata, de a lánnyal már nem talaákozott lassan 3 éve! Képeit megtaláltam a barátom szobájában! Mért? Bov. Lent

szerényben csomo kozos kép!még mindig szereti vagy mi van?mért nem dobta ki a képeket?

Legjobb válasz: lehet, hogy kedves emlékek fûzõdnek hozzá és nem akarta csak ugy kidobni.

lehet, hogy kedves emlékek fûzõdnek hozzá és nem akarta csak ugy kidobni.
Nekem minden egyes exemrõl megvannak a közös képek, sõt szám.gépbe is külön mappa exekkel XD Már egyáltalán nem szeretem õket és most boldog párkapcsolatban élek. És õt sem zavarja, hogy megvannak a képek. Nem kell feltétlenül azt gondolni, hogy még szereti õt vagy valami. Nyugi, szerintem nem lesz itt gond. :) L/17
Szerintem csak egyszerüen az az idöszak az Ö életének egy része - és miért kellene kidobnia? Nekem is megvannak azok a képek, amik az elsö házasságom idején készültek, a volt férjem is rajtuk van, idönként megnézem ezeket is. Ez életem 10 éve, voltak szép élmények is, nehogy már azért ki kelljen öket dobni, mert az exemmel nem értettük meg késöbb egymást. Nem szeretem már, de ennek ellenére része az életemnek.
szerintem a legjobb ha rákérdezel de szépen nyugisan..
miért dobná ki? az élete volt az a lány még annó. mostmár te vagy az élete, de attól még az elõzõ fontos. vissza kell tudni nézni a multba, hogy értékelhessük a jövõt. néha jó megnézni az emlékeket.

Van okom a féltékenységre, vagy csak túlreagálom? Már lassan 1 éve járok a barátommal és minden rendben van köztünk. A baj csak az, hogy a legjobb barátnőmmel nagyon jóban vannak.

Ez eleinte nem zavart engem,hiszen nekem is vannak fiúbarátaim.De egyszer a lány bevallotta nekem, hogy szerelmes a barátomba,de bíztam benne.Most pedig már hívogatja,a közösségi oldalakon minden bejegyzésében megjelöli,becézgeti és telerakja az üzenőfalát szívekkel és folyton róla beszél,engem meg mostanában eléggé hanyagol. Lehet,csak én reagálom túl, de ez nekem már nincs a haveri körön belül. Ha rákérdezek a lánynál azt mondja csak barátok és felkapja a vizet. Nem tudom mi lehet,én a barátomban bízom,de benne már kevésbé.Mit kéne csináljak?!

Legjobb válasz: Lehet, hogy a barátnõd már nem a barátnõd...

Lehet, hogy a barátnõd már nem a barátnõd...
válassz jobban barátnõt :( Szerintem ez elég világos, hogy nem túlreagálod...
Hát szerintem ez már sok. Nekem is volt egy ilyesmi "barátnõm".Annyiban hagytam, jól elvannak, elhülyéskednek aztán meg egyik este rámászott.A barátom persze elhajtotta meg el is ment onnan ahol a "barátnõm" volt, de szegénynek nem esett/esik le hogy le sincs sz.rva. A párod hogy áll ehhez? Ha Õ is a "barátnõd" pártján áll, akkor ezt sürgõsen meg kell beszélni...
Lehet hogy nem vagy elég nedves nem?
A kérdező hozzászólása: Hát de én úgy érzem hogy elég nedves....
Többet kéne foglalkoznia veled. Feltételezem, hogy nem tart sokáig az elõjáték és a behatolás is lehet, hogy túl durva. Önmagában a nedvesség nem sokat ér ha az izmaid feszesek, stb.
El kéne jobban lazulnod, valószínûleg nem húz fel eléggé. Hosszabb elõjáték kell!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!