Találatok a következő kifejezésre: A barátommal két (335 db)

Ha fáj amikor a barátom két ujjal ujjaz, akkor fájni fog az elsõ szex?

Nagyon szeretjük egymást, és hallottam egy-két dolgot hogy "ha jó a kapcsolat és megbízunk egymásban akkor csak kicsit fog fájni"... De egyszerûen nem bírom ha 2 ujjal csinálja... Most akkor ebbõl mire következtethetek?

Legjobb válasz: Túl kevés az info... ezek alapján nyilván fájni fog.

Túl kevés az info... ezek alapján nyilván fájni fog.
hûh szövegértés. Nem KELL, hanem LEHET. És nem mindenkit lehet rendesen, mert ugye ott az a fránya szûzhártya aminek az alakja, és anatómiai jelleg simán megakadályozhat ebben. Szóval nincsen ilyen KELL szabály, és nem is lehet. :) Ezt írtam. :)
Tudtam értelmezni a kérdést, fel tudtam fogni, hogy ebben az esetben nem így történt. Azonban én általánosságba írtam a fentebbi válaszomat, nem erre az esetre.
általánosságban még inkább nincsen kell szabály, esetileg dõl el, hogy egyáltalán lehet e :) )))
Mindenképp fájni fog az elsõ, de nekem konkrétan két ujjal jobban fájt, mint amikor betette... akármit csinálsz fájni fog ezzel nem tudsz mit kezdeni, majd elmúlik, szólj neki, hogy csinálja lassan óvatosan és ha nem jó akkor hagyja abba kis idõ után újrapróbáljátok ha nagyon fáj, ez nem egy kötelezõ dolog ti döntitek el, hogy hogyan jó.
Látom még mindig csak a kell szón tudsz lovagolni, drága Dowd. Elismerem, hogy a kell szó nem helytálló, kicserélném arra, hogy ajánlott. Azonban az 5. komment még ugyan úgy egy eget verõ b*romság marad.
A 5. tényleg nem helytálló. :)
A kérdező hozzászólása: Igen volt már orál( többször is), és hát mindig fel vagyok izgulva, ezért nem értem a dolgot...
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy ujjal simán bemegy, és már jó ideje pettingelünk.. Csak próbál "tágítani" de mindig abbahagyja amikor fáj.
Írtad, hogy már többször is kényeztetett orálisan. Megkérdezhetem, hogy így el tudott-e juttatni az orgazmusig?
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig minden alkalommal.
"Csak ugye ehhez olyan pasi kell, aki megfelelõen fel tudja a párját izgatni." Saját magadnak mondasz ellent. Ha a lány fel lett volna izgatva, akkor nem fájt volna neki az ujjazás. Nõként én ezt tapasztaltam, Dowdnak igaza van.
Igen, nagyon fog fájni. De nem ez a lényeg. Ha fájdalmas, amit csinál, akkor azt nem szabad erõltetni. Lehet, hogy nem is kerülsz izgalomba? Felizgat? Kézzel ki tud elégíteni? A csiklódat is ismeri? Nézzetek meg pár filmet a neten a témában. Ne pornót.
Szerintem nem lesz baj, majd óvatosan teszi be:D
Üvölteni fogsz, úgy fáj majd!
Elsõ pár alkalomnál mindig óvatosabbnak kell lenni és nem lesz annyira kellemes. Idõvel biztos jobb lesz. :)
Minek ujjaz ha szûz vagy?? Akkor már mindegy hogy beteszi-e vagy nem!-.-
5-ös! Azért rohadtul nem mindegy, hogy csak ujjazza-e vagy be is teszi. Az ujj sokkal kisebb, mint a pénisz. Ráadásul a szüzeket is kell ujjazni az elsõ szex elõtt, hogy kicsit táguljanak és ne fájjon annyira nekik, bár nálad biztos az a módja, hogy szûz? Akkor gyorsan dugjuk be, pedig a nagy büdös... Egyébként mond meg a barátodnak, kedves Kérdezõ, hogy elõtte nyaljon ki egy kicsit és közben egy ujjal csinálja, majd ahogy érzi, hogy nedvesedsz, úgy tegye be a 2. ujját is.
Bértrollnok te azt honnan akarod tudni ? :-D Akkor ha hozzád ér ne görcsölj be hanem lazits majd úgy nem fog annyira fájni .
Vannak kérdéseim rendesen. 1. Miért ujjaz ha a. fáj b. az elsõdleges kéjközpontod a csikló c. tudja, hogy szûz vagy? 2. ki tud elégíteni egyébként mondjuk nyalakodással? 3. Eléggé felizgat? Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a párodnak lövése sincsen a nõi testrõl, a mûködésérõl, és a szexrõl. Mindig azt szoktam mondani, hogy amíg kézi/nyelv csikló izgatással nem tud kielégíteni SEMMI keresnivalója nincsen a hüvelyedben sem ujjal, sem szerszámmal!
Az elsõ szex általában fáj: a csaj tapasztalatlan, gátlásos, szorong, a fiúja rendszerint csak úgy hiszi magáról, hogy jó az ágyban, valójában több kárt csinál, mint hasznot: lásd a te példádat, mi a francnak ujjaz, ha te nem vagy felizgulva? Pláne két ujjal, hogy még fájjon is... na mindegy, az elsõ 1-2 alkalom után, ha képes leszel ellazulni, akkor már neked is egyre jobb lesz. Addig viszont ne félj nemet mondani olyasmire, ami neked nem jó, ne hagyd, hogy ujjazgasson, mikor tiszta görcs vagy és nem élvezed!
#6 Egyáltalán nem kell ujjazni õket. Sokat nem is tudsz, mert ha túl kicsi a nyílás a szûzhártyán akkor be se tudod tolni az ujjat fájdalom nélkül. A hüvely remekül tágul elsõ szex alkalmával is ha óvatosan és ésszel csinálják. Nem kell ujjazni, csak ha befér az ujj kényelmesen nyalakodás közben akár lehet azt is. (mint opció)
Dowd! Hidd el, hogy nõként én jobban tudom. Persze, tágul a hüvely, de ha az elsõ elõtt picit ujjaznak, sokkal elviselhetõbb lesz a fájdalom, amikor beteszik. Csak ugye ehhez olyan pasi kell, aki megfelelõen fel tudja a párját izgatni.
Ha lassan csinálja és finoman akkor is fájni fog de elviselhetõen. Nem akarsz majd sikoltozni meg hasonlók. De ha Elõször te lennél felül akkor sokkal jobban tudnád szabályozni. Nekem is így volt az elsõ. Véreztem egy picit. Ha rám hallgatsz eleinte meg se próbáljátok hátulról, csak amikor már rutinosak vagytok

Mi LEhet? A baratommal ket eve egyut vagyunk. Mar lefekudtunk vagy 30x most utojara ugyereztem, hogy nagyon fajt. Sex utan altalaban egy gyenged megujazassal vegzodik.

mikor bedugta az ujjat hirtelen verezni kezdtem...(nem menstruacio) nemakarok egybol orvoshoz fordulni..vajon mi lehet?

Legjobb válasz: Ó, ne is menjél, nehogy egy szakember megmondja, van-e bajod!

Ó, ne is menjél, nehogy egy szakember megmondja, van-e bajod!
lehet hogy az õ újja vérzett, erre nem gondoltál még? XD
A kérdező hozzászólása: nem az ove verzett!!
Szerintem véletlenül kimarhatott a körmével.
Kamu kérdés!!
nem vagy terhes, de máskor vigyázz! Az óvszer nem egészen biztos, jobb a tabletta. Vannak tinitabletták, nõgyógyász ajánl neked fiataloknak valót, ha gondolod, bár szerintem már felnõttet szedhetsz.És a bõröd is szebb lesz.
Ha megjött, remélhetõleg nem lettél terhes. Ha amúgyis itt volt az ideje, és 2 napja voltatok együtt védekezés nélkül, akkor nem valószínû, hogy együtt lét körül lett volna peteérésed. Tanulj a mostani ijedtségbõl, és legközelebb legyetek felelõsségteljesebbek!
azt nem tudom de nekem nem lett a bõröm szebb csak ocsmányul elhíTAM AMIT NAGYON NEHZEN ÉVEK ALATT TUDOAM ledobni!!!!!!
Szerintem nem.
Jahj istenem máááááár:((((((
menzesz elõtt két nappal normális esetben- inkább megfelelõbb az ideális:) - nincs peteérés. ebbõl kifolyólag nem vagy terhes... plus még védekeztetek is...
most akkor azt kérdezed hogy a barátod lehet e terhes?XD
Nem. Esetleg a barátod igen.
a barátod lehet-e terhes?:O Off:O Én is akarok ilyen barátot:O Legalább õ szülne helyettem:O
A kérdező hozzászólása: Bocsanat a helyes irasert mert csak a magyart tanultam. Koszonom a valaszokat

A barátom két hétre külföldre utazik nyáron haverjaival. Nem örülök neki hogy elmegy, hogy beszéljem le róla?

A helyzet az hogy nem a legszentebb társasággal megy,barátn?je egyik srácnak sincs és valószín?leg végig piálás lenne.Féltem nagyon.De ? ezt nem képes megérteni.Valami ötlet?

Legjobb válasz: sztem sehogy

sztem sehogy
Én is félteném, de fogd vissza magad, különben te leszel a rossz, hisztis, korlátozó barátnõ. amíg odavan, menj te is el valahova 2 hétre a barátnõiddel. jobbat nem tudok...
Szerintem se. Tudod egy ilyen lehetõség mindig tök jól jön, és én sem örültem volna anno, hogy ha a párom ahelyett hogy támogat és mellettem áll, csak ellenezte volna a dolgot! Miért nem mész te is velük? Ha erre nincs lehetõség, akkor is tudtok beszélni bármikor. Ha olyan helyre mennek, internet, ha nem akkor pár perc teló!
Én is azt javaslom, hogy hagyd menni. Két hét nem olyan sok. Az jó ötlet, hogy addig barátnõkkel mész vhova, de arra is van idõ, hogy egy kicsit csak magaddal törõdj. Kényeztetheted magad, ha van kedved, elmész vásárolni, fodrász, manikûr stb... Rengeteg dolgot lehet csinálni, és meglátod, hamar eltelik az a két hét, és nem kell aggódnod sem.
Ha elkezdesz neki hisztizni csak még jobban belehajszolod abba h megcsaljon. Miért ne mehetne szórakozni a bartaival? Ha megcsal akkor meg úgysem õ volt számodra az igazi.. Hagyd békén hadd éljen..ne légy ilyen házi sárkány
fogad el mért kéne lebeszélni mért akarod magadhoz láncolni ha szeret ugy sem csal meg ha éljen szegény srác 21/f
Sztem amit az utolsó mond, az jó nagy baromság és nagyon ciki...
nem mind1 hány évesek vagytok és miota együtt én hiszti nélkül elértem azt hogy párom nélkülem egy estére se megy el, nemhogy 2 hétre...vagy velem vagy sehogy...
Szerintem bérelj fel egy magán nyomozót! Vagy kezdjél el neki sirni hogy menni akarsz velük te is!
Szerintem foglalj ugyanoda szállást és lepd meg egy picit, amikor odaérnek te már ott vagy! A titoktartásra figyelj úgy nagyobbat üt a meglepi!
Sehogy. Ha bízol a barátodban akkor hagyd elmenni. Szerintem te is menj el a barátnõiddel valahová.

Hogy becézzem? A barátommal két hónapja vagyunk együtt én 14 ő 16 éves. Kérlek valami vicces beceneveket írjatok Egy lány

Legjobb válasz: -Béla -Te vadállat -Pajti -Elvtárs -Dezsõ -Kandúrom -Bikám -Jocó

-Béla -Te vadállat -Pajti -Elvtárs -Dezsõ -Kandúrom -Bikám -Jocó
Maci, poci, macifül, nyuszi, bari, manó, valamilyen állatnév :D
-Béla -Mein Führer
Amikor én a barátomnak egyszer aztmontam hogy "mucika" szakadt meg a röhögéstõl majd megkért hogy szólítsam õt a normális nevén.Hát igen ritka egy érzéketlen pasi. De mond ezt: Gyere te kanos hímringyó és büntesssss!!
medvedisznóember.
Hívd pacinak, ha szeretsz lovagolni!
az én barátnõm engem cicámnak meg kismacimnak szólít :P
-te fasz -hülye gyerek
Mi nem ismerjük a barátodat. Neked kell tudni, hpgy mi illik rá. Az exemet mackómnak, cicámnak hívtam. A páromat kisördögnek hívom. Eszembe se jutna azt mondani neki, hogy mackóm, cicám. Egyszerûen nem az a típus aikre ezt mondanám. Van aki szívemnek, szerelmemnek, drágámnak, kicsimnek stb. szólítja a barátját. Ezt nem nekünk, hanem neked kell tudni.
Cuncimókus. qqqq
én a barátomat macimnak hívom, néha punkmacinak, õ engem kicsimnek, szivemnek.14/L 16/F
Riska :D
Nem kötelezõ becenevet adni neki:) Én és a barátom nem nagyon becézzük egymást, csak akkor ha meghitt a pillanat:)
kicsi vagy.. még ne becézdd! és ne is járj senkivel! ráérsz késõbb!
vmilyen állatnév? Akkor: - Barom - Marha - Görény - Lujza - Majom - Disznó - Mintamókus XD
Az elõzõ 17/L
12-es válaszoló, te egy rohadt érzéketlen tuskó vagy, ne szólj már bele mit csinál más.;) Hívd macikámnak, kicsimnek, szívem, drágám, husi, akármi.:3

A barátomnak két hét múlva szülinapja, és nem tudom mit ajándékozzak neki. Szerintetek minek örülne? Kulturált válaszokat várok!

18 éves lesz, valami kedvesre és emlékezetesre gondoltam.

Legjobb válasz: 2 szûz lányt! Ha az nem menne akkor: Az ilyen hímzett törölközõ meg párna, nyomtatott póló, bögre és társai felejtõs. Inkább egy felejthetetlen 7vége.. tegyél a kedvére..

2 szûz lányt! Ha az nem menne akkor: Az ilyen hímzett törölközõ meg párna, nyomtatott póló, bögre és társai felejtõs. Inkább egy felejthetetlen 7vége.. tegyél a kedvére..
löwe...
Valami fasza italnak szerintem örülne :) Valami rövidital amit szeret :) Gravíroztathatsz rá valami egyedi szöveget, vagy akármit.

Akar engem vagy nem? ! Szakítottam a barátommal két hónapja (ok: keveset találkoztunk az utolsó egy hónapban, nem tudtuk megoldani), azóta találkozgattunk és együtt is voltunk.

Szeretnék vele ismét együtt lenni vele, de amint Õ ezt meghallja, ismét nemet mond az egészre. Leülepedik a dolog és újra elkezd?dnek a találkozgatások és az együttlétek. Persze bennem feléled a remény, hogy azt akarja amit én!Leülepedik a dolog és újra elkezd?dnek a találkozgatások és az együttlétek. Persze bennem feléled a remény, hogy azt akarja amit én!Amint kimondom, hogy akkor hagyjuk egymást békén, legyen tényleg vége, egyb?l azt a választ kapom, hogy "Nem kellene, hogy véget érjen! Nem akarom! " Nem megváltoztatni akarom, csak egy kicsit többet kérek az idejéb?l, ezt mondtam is neki és belátta, de ezen Õ nem tud változtatni és nem is akar, mert hogy Õ jobban szeret egyedül lenni, szüksége van a saját kis magányára, amit én meg is értek, de akkor miért keres, miért érdekl?dik utánam?! Tudja egyáltalán, hogy mit akar? Nekem ? a zsánerem, és fordítva is így van!

Legjobb válasz: Szerintem nem tudja , hogy mit akar. De jogos biztos szeretitek egymást..de ha nem tudtok találkozni, akkor az tönkreteszi a kapcsolatot.(persze nem minden esetben, de ehhez télleg erõs kapcsolat kell)

Szerintem nem tudja , hogy mit akar. De jogos biztos szeretitek egymást..de ha nem tudtok találkozni, akkor az tönkreteszi a kapcsolatot.(persze nem minden esetben, de ehhez télleg erõs kapcsolat kell)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy szerelmes e belém, mert soha nem mondta ki, állandóan azzal jön, hogy õ egyszer volt szerelmes és csalódott (annak 5-6 éve már). "Nem akarok szerelmes lenni, és neki nem kell senki!" - címû mondatot már hallottam tõle. Aztán ismét keres, elgyengülök és találkozunk. (ördögi kör) Néha már azt sem tudom, hogy hányadán állunk!

A barátommal két éve vagyunk együtt. Ha rossz a kedve (általában), egyfolytában ócsárol, mindenben ellentmond, leugat, iszonyat bunkón beszél velem. Már alig merek vele idegenek előtt megjelenni. Mit tegyek?

Közben azt mondja, szerelmes belém. Sokat segít, pl.elmosogat, f?zésnél besegít, meg ilyen profán dolgok, de pl. az autóim(több m?ködésképtelen használt van sajnos, áll benne a pénzem, neki nincs jogsija) rendbetételében csak lehülyéz és azt mondja, én bajom, oldjam meg. Hétvégén is dolgozik, a munkatársait imádja, azt mondja egész nap hülyéskednek és röhögnek, még munkaid?n túl is hívogatják mi van vele, ? meg megjátsza nekik magát...

Legjobb válasz: Beszélgess el vele, ha nem érti akkor sztem hagyd ott, nem szabad hagyni hogy úgy beszéljen veled, ha az elején engeded sohasem lesz vége

Beszélgess el vele, ha nem érti akkor sztem hagyd ott, nem szabad hagyni hogy úgy beszéljen veled, ha az elején engeded sohasem lesz vége
gondolkozz!!! szerintem megérdemelsz te is olyan férfit aki tisztel téged és úgy beszél veled ahogy kell és ahogy illik érdemesnek tartod ezt a "pasit" hogy vele maradj? ne vágd magad alatt a fát
Miért is vagy még vele??
Nyeregben erzi magat, kimutatja igaz termeszetet egy kapcsolaton belul. Ne haragudj, de mit varsz tole az autoiddal kapcsolatban?
Nem játsza õ meg magát, egyszerûen csak téged nem bír elviselni.
Hát pedig a szüleid nyakára menni még mindig jobb, mint bántalmazó kapcsolatban élni (pláne hogy meg is akart verni) Normális szülõ befogadja a gyerekét, mint hogy hagyja, hogy bántsák...
A kérdező hozzászólása: Elárulom, hogy már volt rá példa régebben, hogy megpróbált fizikailag is erõszakos lenni, de azt le tudtam szerelni. A probléma az, hogy már össze vagyunk költözve, a szüleim nagyon idõsek és nem akarnak már nagyon otthon látni...nem tudom hova lépjek, mert én összesen 40000ft-ot keresek havonta. Pl.elvárja, hogy fõzzek, utána meg kenyérre lehet kenni, de én nem akarok 27 évesen még háziasszony-típus lenni.
"Többször próbáltam már vele szakítani, de rögtön depresszióba estem és nem bírtunk, valamelyikünk mindíg jelentkezett" Tipikus kapcsolat függõ ember vagy amit az erõszakos párod kihasznál. Szedd össze magad és szakits mert az ilyen pasik elöbb utobb ütni fognak.
A barátomnak is volt amúgy egy ordibálós korszaka, de elég gyorsan leszereltem. Most már az van, hogy próbál ordítani, én visszaordítok, és általában az a vége, hogy valamelyikünk elröhögi magát. Ha kiröhögöm, hogy milyen aranyos, amikor mérges, az is hatásos. MOndjuk nála lehordás, csúnya beszéd nem volt, csak szerette játszani a kiskakast és emelgetni a hangját. ...Nem tudom, nálatok meg lehet-e oldani, nálunk megvan, hogy nagyon szeretjük egymást, ami egy jó alap az ilyen helyzetek kezeléséhez.
Már elnézést, hogy így fejezem ki magam, de: hagyd ott a francba. Az én exem ugyanígy viselkedett, mondtam neki szépen, mondtam csúnyán, semmi se változott. Ugyanígy semmi se volt elég jó... aztán még õ volt kiakadva, hogy én otthagytam szegény, szerencsétlen, szerelmes fejét:)
Nem az a baj, hogy nem ért a kocsikhoz - undorító amúgy, hogy a szerelõk a nõket nem veszik komolyan... elkísérhetne azért a szerelõhöz, õ is tudhatná, mi megy... Szép dolog, hogy a házimunkában segít, de ez a beszédstílusra akkor sem mentség. Állandóan kidobni, aztán elgyengülni azért sem jó, mert akkor nem fog komolyan venni. Valahogy mondd meg neki, merre hány méter, kérd ki magadnak ezt a beszédmódot, inkább vállalj be egy kis ordibálást, mint hogy hagyd magad leugatni. Csinálj valamit, amivel lesokkolod, pl. ha eddig meghunyászkodtál, most ordíts vissza, hogy ezt meg hogy a faxba képzeli?! Ha nem tér észhez, lapát...
Ezt nem úgy nevezik, hogy kapcsolatfüggõség? utálod a kapcsolatodat, megveted a pasidat, mégsem bírod nélküle.. :S
A kérdező hozzászólása: FromOz ebben igazad van... Ezért jó ez a fórum:) Azt visszavonom.
Feltetelezed, hogy mivel ferfi, erteni kell a kocsikhoz. Meg jogsija sincs. Te jartal legalabb egy kis tanfolyamra. A kocsikat nem feltetlen varrnam a nyakaban, nem hasznalnam fel ellene, de azt hogy ocsmaran beszel/kezel, azt igen.
A kérdező hozzászólása: Többször próbáltam már vele szakítani, de rögtön depresszióba estem és nem bírtunk, valamelyikünk mindíg jelentkezett...
A kérdező hozzászólása: Az autóimmal kapcsolatban azt vártam volna, hogy mivel õ a férfi, legalább intézne minimum egy normális szerelõt, vagy valami, mert mivel én nõ vagyok(és egyáltalán nem ilyednek meg tõlem) eddig többszázezer forinttal több szerelõ is átvert nagyon ocsmány módon. Méghozzá az mellett, hogy jártam én is másfél évet (gyorstalpaló) autószerelõ tanfolyamra középiskolásd koromban, puszta érdeklõdésbõl, de ezek átb...ásban profik voltak.(tudnék mesélni, de az más téma)
A kérdező hozzászólása: Hozzátenném, még, hogy ha jó a kedve, akkor is bunkón beszél velem, mintha parancsokat osztogatna. Csak ismeretlen nõkkel mézesmázos, meg aranyos kisfiú, akik kedvesek vele. Az elején velem is olyan volt.
Ez az ember nagyon bunkó, nem is érdemli meg, hogy vele legyél... Amikor parancsot oszt neked, például valami ilyesmit: "állj fel, azonnal hozd ide azt a könyvet" , ne engedelmeskedj, szimplán mondd meg neki: "ha így kéred, nem". Ezzel jelzed neki, hogy ne merjen ugráltatni. Játsud el ezt vele többször is, hátha úgy magára ismer és észhez tér. Ha nem, szerintem szakíts vele.

Miért jó, hogy szüleim a barátomat (õket idézve) az úrifiús kisugárzása miatt ítélik el?

Legjobb válasz: Talán ha részleteznéd, mert így osztom, tényleg balf.sz kérdés! Milyen az az úri fiús kisugárzás? Büdös neki a munka? Szórja a pénzt ész nélkül, csak mert van neki? Lenéz másokat, akiknek kevesebb van? Kényeskedik, affektál, sznobként viselkedik? - Kb. erre asszociálok. Ezek egyike se pozitív, érthetõ lenne, ha emiatt nem kedvelnék.

Talán ha részleteznéd, mert így osztom, tényleg balf.sz kérdés! Milyen az az úri fiús kisugárzás? Büdös neki a munka? Szórja a pénzt ész nélkül, csak mert van neki? Lenéz másokat, akiknek kevesebb van? Kényeskedik, affektál, sznobként viselkedik? - Kb. erre asszociálok. Ezek egyike se pozitív, érthetõ lenne, ha emiatt nem kedvelnék.
???
Kedves kérdezõ kevés az információ. Ennyibõl nem tudunk meg semmit.
MIlyen az úrifiús kisugárzás???
Miért lenne az jó? vagy kinek? Én ezt tapasztaltam. Anyósomék nem akarták emiat hozzámadni a lányukat. Elõszõr csak példálóztak. ha elõttem beszéltek valakirõl, akkor ilyeneket mondtak: -Nem volt az úriember, nem hordott nyakkendõt! Ez dícséret volt szerintük. Engem meg abban erõsített meg, hogy bugrisok. És mindég, ha alkalmuk volt megjegyzést tettek a ruhámra. Mert gyakran nyakkendõt hordtam, és szerintük "úriasan" öltözködtem, mert nem volt kék vászon munkásruhám (régi cucban dolgoztam ha olyan munka akadt), mert talán más szavakat használtam, más stílusban beszéltem mint õk. Szóval polgári családból voltam õk meg büszke parasztok. csak az eltérõ kultúrát jelzem ezzel. Tisztelem a parasztságot, apósomék is szorgalmas állandóan dolgozó emberek voltak, sõt mondhatom erejükön felül dolgoztak. És kapartak, küszködtek, de azt aki nem lapátal és villával dolgozott azt lenézték. Mert "az úriemberek csak tologatják a paírokat egész nap és kávécskáznak az irodában és nem csinálnak semmit, mert lusták dolgozni". És ez az ellenszenv emiatt irántam végig bennük volt. Késõbb ki is mondták hogy ez a bajuk velem. Persze ha egy hivatalos levelet kaptak akkor mindjárt nálam voltak. A feleségem viszont természetével sem volt közéjük való és a rideg családja helyett nálunk érezte magát jól. Nem volt itt szó semmi nagyképûsködésrõl, vagy valódi lustaságról, csak ha olyan minka adódott én inkább megfizettem egy lapátos embert és az alatt az idõ alatt kétszer annyit kerestem máskép. Gondolom a te szüleid is ilyesmit látnak problémának. Ha jól kijösz a barátoddal és el tudod fogadni hogy õ olyan amilyen, ne akard a ti képetekre formázni. Ne törõdj a szüleid ellenkezésével.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!