Találatok a következő kifejezésre: A barátommal járunk, (408 db)

Szerintetek nagy hülyeség lenne, ha arra az egyetemre mennék tanulni, ahová a barátom jár? Nem kifejezetten CSAK miatta mennék oda, de azért ez is befolyásol a választásban.

18L

Legjobb válasz: De egy egyetem nagy, még ha beütne a krach, akkor sem lenne semmi belõle, mert ha megfigyelitek a barátja már oda jáR. szóval nem is lennének úgy csoporttársak, hogy kínos legyen a késõbbiekben.

De egy egyetem nagy, még ha beütne a krach, akkor sem lenne semmi belõle, mert ha megfigyelitek a barátja már oda jáR. szóval nem is lennének úgy csoporttársak, hogy kínos legyen a késõbbiekben.
közös albérletet semmiképp ne válasszatok!
Szerintem ha nem CSAK miatta választod, ekkor nyugodtan mehettek ugyanarra az egyetemre:) Ez egyrészt nem jelenti azt hogy a másik seggébe kell lógni állandóan:D Másrészt viszont amikor szeretnétek, akkor sokkal egyszerûbb találkozni, egymással lenni. Közös albérletet így az elején semmiféleképpen nem javaslom. Azt majd a késõbbiekben, ha látjátok, hogy elvagytok:) Szakítás esetén meg ennyi: egyetem nagy, sok emberrel:D
Van pozitív és negatív oldala annak ha együtt jártok még suliba is.Egx idõ után megunhatjátok egymást.Meg úgy érezhetitek hogy a párotok figyel szemmel tart minden percben mert nem bízik benned..stb...szóval szerintem nem kifejezetten jó ötlet.
Mert lenne az? Te dontesed, enis oda szeretnek menni ahol a haverok vannak.
Miért lenne hülyeség?:S Ha felvesznek, én örülnék a helyedben. Együtt járhatnánk egyetemi bulikba, közösen bérelnénk lakást..ha attól félsz, hogy megfojtod a közelségeddel, arra azt tudom mondani, hogy lehet, nem is egyidõben lenne órátok, plusz néha elmehetsz külön a csajokkal õ meg a haverokkal..L/17
Szerintem nagyon rossz döntés. Az egyetem 5 évre szól + meghatározza az életedet azon túl is. Egy párkapcsolat tarthat 2 hónapig, 1 évig vagy éppen örökké, de kiszámíthatatlan, és 18 éves korban inkább az elõbbi valószínûbb. Ráadásul sem a kapcsolatodnak, sem a tanulásodnak nem tesz feltétlenül jót, ha ezek a dolgok keverednek.
És ha közben szakítotok?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Most már tuti, hogy oda megyek, ahova Õ jár. =)

A barátom jár rendszeresen prostikhoz és az anyukájának szokta mutatni neten, h milyen atom csajokhoz járkál. Normális ez?

Pont ott voltam náluk amikor mutatta, az anyja meg elég lazán fogta fel. Nevette is.

Legjobb válasz: Liberalizmus.

Liberalizmus.
Agysérült család.
lehet a mama "madam" volt régebben:) )
HAHA Lehet az anyukának is köze volt a dologhoz régen. :)

Mit tegyek? ! A barátom a legjobb barátnőmmel, meg lány haverjaival jár el bulizni.

2,5 éve vagyunk együtt, és együtt is élünk. (én 18 ? 21) Én nem bánom, ha eljár bulizni, hiszen én is szoktam. Csak az a baj, hogy ? lányokkal, és igen, halál féltékeny vagyok azokra a lányokra, még a barátn?mre is. Próbáltam velük beszélni err?l, de azt mondták, hogy most miért ne járhatnának el. Megbízom bennük teljesmértékben, de ez így akkor sem tetszik nekem. F?leg, hogy, ha én akarok elmenni vele bulizni akkor azt mondja, hogy velem 2be nem lehet bulizni mert unalmas vagyok.

Legjobb válasz: A párod, élettársad azt mondja neked, hogy unalmas vagy, és megtiltja neked, hogy velük menj? Ez komoly? Most nem arról van szó, hogy megcsal, vagy sem, hanem, hogy egy kis tartásod legyen! Nem hiszem el, hogy van ember, aki eltûri, hogy a párja rendszeresen lerázza buliba menet, és ezt el is tûri. Egész konkrétan azt csinál veled, amit akar, te meg nézed. Simán lehet, hogy minden hétvégén dugja a barátnõdet, aztán majd megtiltja, hogy kérdezõsködj. Meg milyen barátnõ az, amelyik így otthagy, mint járdán a kutyasz*rt? Ha ez nem fake, akkor sürgõsen szedd ráncba magad, mert ez így számomra már a feldolgozhatatlan kategória.

A párod, élettársad azt mondja neked, hogy unalmas vagy, és megtiltja neked, hogy velük menj? Ez komoly? Most nem arról van szó, hogy megcsal, vagy sem, hanem, hogy egy kis tartásod legyen! Nem hiszem el, hogy van ember, aki eltûri, hogy a párja rendszeresen lerázza buliba menet, és ezt el is tûri. Egész konkrétan azt csinál veled, amit akar, te meg nézed. Simán lehet, hogy minden hétvégén dugja a barátnõdet, aztán majd megtiltja, hogy kérdezõsködj. Meg milyen barátnõ az, amelyik így otthagy, mint járdán a kutyasz*rt? Ha ez nem fake, akkor sürgõsen szedd ráncba magad, mert ez így számomra már a feldolgozhatatlan kategória.
Jaj, de naiv vagy... gondolod, hogy a barátnõd még egyszer se próbált rámoccanni a pasidra, pláne, hogy egész biztos nem csak vizet iszogatnak a bulikon. Szinte 100%, hogy ha nem is rendszeresen, de átdöngölte már a barátnõidet, a legjobb barátnõdet is beleértve. Meg ne haragudj, de baromi érett felfogásra vall a pasikád részérõl, hogy veled unalmas bulizni... áhh, tuti, hogy keféli a barátnõidet:SSS
azt írod hogy megbízol bennük de halál féltékeny vagy.. hát a 2 az nagyon nem passzol.. te miért nemmész el velük egyébként? te ismered õket, hogy mennyire megbízhatóak, ha egyikük sem adott rá okot hogy ne bízz benne akkor felesleges féltékenykedned. amúgy miért csak 2esben lehetne elmenned bulizni vele? úgy nem akarsz, hogy jönnek a barátnõd is meg a többiek? max hozz el te is fiú havert aztán ennyi.
A kérdező hozzászólása: azért mert egyszerûen megtiltják, hogy velük menjek a másik meg, hogy mindig haverokkal megyünk el és én ezt már unom...azért vagyok féltékeny mert vele/ük elmegy kettesbe velem meg nem
hát nekem onnantól lenne gyanús, hogy megtiltják. kettesben persze nem olyan jó, mint nagy társasággal, de sztem gáz, h nem hív el. nem kellene ilyen fiatalon összebútorozni. ebbe fog megfulladni a dolog. kicsit élni akar a srác. nagyon fiatalok vagytok még ehhez az összeköltözõsdihez.
bunko a skac hagyd ott
A kérdező hozzászólása: 2 és fél év után nem tudom csak úgy ott hagyni, mert szeretem Azért lakunk együtt mert én akartam otthonról elköltözni (családi okok miatt) és elég fura, de csak jobb lett a kapcsolatunk. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem csal meg vele, ugyanis óránként hívjuk 1mást, és mindig olyan helyre mennek ahol lehetõség sem lenne rá. Ezt honnan tudom? :o Onnan, hogy nem vagyok süket, meg ez így hülyén hangzik, de vannak rá tanúim, ezt ki zártam. Deee...félek, hogy most még nem, de egy kis idõ után már többet érez az egyik a másik iránt. Most a bnõmet "dobjam" :o Én csak a lány ismerõseimmel járok bulizni, mert a fiú haverjaim rögtön ágyba akarnának vinni, amelyik pasinak meg van bnõje, az ugyan abban a helyzetben van mint én. Õ egyszerûen nem engedi el velem...Mások csajai meg féltékenyek rám...Érdekes ezt az õ pasijaik megértik csak az enyém ilyen hülye?!
A kérdező hozzászólása: Ja igen, szerintem egyáltalán nem korai, ha 18 évesen már nem a szüleimmel élek. Én nem az el kényeztetett miss p*** vagyok, aki(k) még 20 évesen is anyuci apuci pénzébõl él, elissza, drogozza az agyát és fûvel fával lefekszik. Én még az a régimódi vagyok, vagyis normális. Egyébként legtöbben féltékenyek rám mert megszabadultam a szülõktõl :D és ez jó érzéssel tölt el.
Ne engedd h. levakarjanak... ja és biztos hogy nem csal meg 100%??? Sztem menj el utána egy buliba és meglátjuk mi lesz

1 és fél hete járok a barátommal, tudom ez nem hosszú idő, de nem vagyok igazán szerelmes belé. Mennyi idő kellhet mire jobban bele szeretek?

15 éves lány vagyok és összejöttem az osztályból a legjobb fiú barátommal. Már kb. 2 hónapja többet érzek mint barátság, és ő is többet érez. Most, hogy járunk kicsit össze zavarodtam.. Nem érzem hogy szerelmes lennék. Időnként érzem, hogy szeretem, de sokkal gyakoribb, hogy inkább csak barátként nézek rá, vagy több mint barátként, de nem úgy mint a pasim. Keveset voltunk együtt suli után, szóval inkább csak suliban. Mennyi időt adjak ennek a kapcsolatnak, hogy bele szeressek, vagy kiderüljön, hogy igazából mit is érzek?

Legjobb válasz: Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.

Semennyit. Biztos hogy nem vagy belé szerelmes de mivel õ a legjobb barátod akaratlanul is azt hiszed hogy az vagy de hidd el nekem hogy nem. Voltam már én is ilyen helyzetben és rá kellett jönnöm hogy nem voltam szerelmes csak azt hittem. Szóval szerintem mondd meg a srácnak hogy legyetek csak barátok. Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni ha nem akkor meg tudod hogy nem is volt igazi barát.
Majd belejössz. 1 hónap után azért már kezdj el agyalni.
TörpeSzörnyeteg ha tisztában vagy a tényekkel akkor gondolom nem lepõdsz meg, ha valaki ilyen véleményt ír :S tudom milyen, futottam már én is pasi után. ha mindenki mondja hogy nem érdemes, akkor sem akarod belátni.. viszont lehet, hogy utólag rájössz. és akkor majd azon fogsz csodálkozni, hogy akik valóban a barátaid, azok miért nem szóltak, vagy miért nem hallgattál rájuk. ha már benne vagy a helyzetben nyilván nehéz kimászni, de minden esetre nem javasolnám senkinek hogy várjon valakire így. sosem lennék úgy boldog, hogy végre kidobta az álomnõje, a nagy szerelme, mostmár foglalkozik velem is. ha szeretem nagyon, akkor is ott lebeg a gondolat, hogy csak pótlék vagyok. és ez még a jobbik eset, mert 1. lehet hogy tényleg, 2. lehet hogy tényleg és csak ideiglenesen amig a másik vagy egy harmadik képbe nem kerül:( remélem érted mit akarok mondani.
kedves utolsó. 8 hónapja várok rá mert beleszerettem. voltak húzós pillanatok ahol majdnem megcsalta a bnõjét. igen idióta vagyok mert várok rá.. bejövök neki de a barátnõjét szereti.. sose dobott egy lányt se mindig õt dobták 1-2 év után.. és mondta is h nem egybõl jönne össze velem hanem amint kiheveri.. és am is kicsi az esély h összejöjjünk mert kimegy Dániába továbbtanulni és akkor jön haza amikor én mek szüleimhez Németo.ba... sztem nem a te dolgod eldönteni h hülye vok v se.. tisztába vagyok a tényekkel :) sokkal több mint bff is elég.. ha azt vesszük sokszor a barátság mentett meg pár helyzettõl mert ha jártunk volna akk szakítottunk volna pár szitutól.. mindegy hagyjuk.. csak azt mondom h egy barát sokkal többet ér mint egy szerelem, csak kevesebb dolgot kapsz meg (pl nem csókolóztok stb)
TörpeSzörnyeteg te mekkora idióta vagy. az õ részérõl nincs szerelem, mert mást szeret, de megvárod míg "felszabadul"?! mintha az akarata ellenére lenne azzal, akivel van.. Vagy csak mindenki kap nála egy sorszámot? Te hencegsz itt hogy 5 (fúúú de sok!) évvel nagyobb "pasi" rádnéz, õ meg majd azzal fog hencegni hogy az x-edik lány is megvolt neki.. A kérdezõnek meg: most viccelsz? majdnem 2 hete(!) jártok és nem tudod még hogy szereted-e. Nem tudom mi a francért agyalnak egyáltalán ezen az emberek. Ha jól kijöttök, szeretitek egymást, nem mindegy hogy "igazi"-e? Hát adjál már magatoknak egy pár hónapot legalább. Úgyis ki fog derülni hogy szerelem vagy nem. Teljesen felesleges ezen gondolkozni, mert csak elrontod a jót is ezzel. És ezt a többi hozzászólónak is mondom.
Ha szereted , jobban mint barát, akkor vonzó neked, mindig hozzá bújnál, csókolgatnád mindig szépnek látnád, mint egy kis ékkövet.Tudom ez nyálas, de aki szerelmes volt már mélyen tuti érzett hasonlót.Ilyesmit kellene érezned ha szerelmes lennél és fiatal vagy ahhoz hogy csak próbálgass, plusz barátot nem csapunk be.
Szerintem sem vagy szerelmes , mert azért odavagy elsõ pillanattól érzed.
Ha ez megnyugtat, nekem van egy barátom, akivel igazából nem lehetünk együtt mert bnõje van, de mindketten többet érzünk barátságnál, ami nem szerelem még. Vagyis számára nem az.:/ Így megállapodtunk a Sokkal Több Mint BFF nevünknél, amíg fel nem szabadul.:D 15/L ui: õ 20 éves és a kor nem számít, 1suliba jártunk, õ most végzett (13.-os) én meg most kezdtem (9.-es, vagyis mostmár 10.-es) :) uui: Osztályból nem érdemes pasizni.:)
Legyetek minél többet egymással, érdeklõdjetek egymás iránt és jobban összehangolódtok.. ;)
A kérdező hozzászólása: De az biztos, hogy sokkal többet érzek szimpla barátságnál.. Van sok fiú barátom és nem érzek semmi többet irántuk.
majd ha kicsit több idõt töltesz vele, lehet, hogy jobb lesz :)
értem.. de én 7 évesen elvesztettem a barátomat aki utánam ugrott mert beszakadtam a dunán de õt elvitte a víz... 8 évig olyan osztályba jártam ahol kiutáltak.. depressziós voltam vagyok és az h rátaláltam.. egyszerûen túl fontos nekem h õt megkapjam bármi legyen is. és igen mondták már h baki lesz a vége.. de hiszek a csodákba (:

Öt hónapja járok a barátommal, le szeretné venni az óvszert, mi legyen? L21

Öt hónapja vagyunk együtt, és három hónapja szeretkezünk, eddig mindig óvszerrel csináltuk. Most már barátom le szeretné venni, de én aggódom, mert elõttem volt szexuális kapcsolata négy lánnyal, mindig féltem a betegségektõl. Félek,hülyének nézne, ha vizsgálatra küldeném. Hogy szoktátok ezt csinálni? Egyszerûen bíztok a másikban?

Legjobb válasz: amig nem bizol meg benne, addig ne engedd gumi nelkul. ha mondjuk egy eve egyutt vagytok mar es nem jar mas lanyokhoz, akkor szerintem kijelenthetjuk, hogy komolyan gondolja veled.

amig nem bizol meg benne, addig ne engedd gumi nelkul. ha mondjuk egy eve egyutt vagytok mar es nem jar mas lanyokhoz, akkor szerintem kijelenthetjuk, hogy komolyan gondolja veled.
Igen, bízni kell a másikban. Ha erõlteted, hogy menjen el vizsgálatra és õ nem akar(mert õszintén ki akarna?) akkor abból szakítás lesz.
Ha idegesít, kérd meg, hogy vizsgáltassa meg magát.Ilyen egyszerû.Persze szépen vezesd fel, hogyha tényleg ezt szeretné akkor tudnia kell, hogy te nagyon félsz az ilyen betegségektõl és csak akkor tudnád magad ellazítani teljesen ha elõtte megvizsgáltatná magát...vagy vmi ilyesmi.Te ismered majd megfogalmazod szépen:) De ne csinálj semmi olyat, amitõl félsz, a szex nem kényszer:)
menjen el vért adni, ennyi.. de nem szép dolog h ennyire nem bízol benne
Miért olyan nagy dolog a vizsgálat? Én simán megkérném. Mondjuk mázli, hogy nem volt elõttem senkivel, így meg talán nem szükséges.
Ez nem bizalomkérdése szerintem. Mivel Õ maga sem tudhatja feltétlenül, hogy van e valamilyen nemi betegsége. Ha szeret simán megteszi érted.
Én is pont így voltam, mint Te kérdezõ. Egyszerûen elmondtam a barátomnak kerekperec, hogy mitõl tartok. Megbeszéltük a dolgokat, el is ment kivizsgálásra. Nem a bizalom hiánya miatt kértem õt meg erre, megbízok benne, de sajnos ezek a nyavalyák nagyon alattomosak tudnak lenni, nem is muszáj, hogy tudjon róla, hogy esetleg beteg. 2OL
Én személy szerint csúnyán megsértõdnék. Egyenes út ahhoz, mintha azt mondanád: "igen, tudni akarom, hogy nem csaltál meg, nem vagy nemibeteg te [email protected]". 3 hónap a legtöbb betegségre már bõven a lappangási idõn túl van, hacsak nem aids-es, már lenne ilyen-olyan jele. Te tudod, de ne lepõdj meg ha vérig sérted ezzel.
Hmmmmmm erre nincs mit írni!
1. A bíróság meg fogja ítélni, mert nagykorú, és munkaképes. 2. Megpróbálják majd behajtani - ami nagyon valószínû, hogy nem fog sikerülni. 3. Az állam megelõlegezi neked, de maximum 3 évig, és utána apukán be fogja hajtani ezt az összeget.
Én úgy tudom hogy az állam megelõlegezi, és nem kell hogy papír legyen róla, hogy együtt éltetek ha az övé a gyerek.
Elvileg ha nincs keresete és kiskorú akkor a nagyszülõknek kell fizetni.
Ilyenek járnak egyetemre, szánalom...
Esetleg az állam megelõlegezi neked
minden egyetemnek van ügyvédje, akihez jogi témákban fordulj bizalommal.
Ex gyereknek exazapja!
semmi nem jár ha nem voltatok hivatalosan egy pár, azaz házas. Ha most nem tudtok ennyire figyelni, hogy mérlegeljétek belefér e egy gyerek taknyos fejjel, akkor szívjál csak.
Az utolsó válaszához még annyit fûznék hozzá, hogy az állam 6 hónap nem fizetés után elõlegezi meg a gyermektartást.

A barátom esküvőjére megyünk a barátnőmmel ( 3/4 éve járunk) de ő nem akar semennyi pénzt beleadni a nászajándékba vagy a menyasszonytáncba. Szerintetek ez így van rendjén?

Legjobb válasz: Nem vagytok nagyon régen együtt, szerintem ez nem olyan gáz, persze attól függ mennyire ismeri a párt. Nálunk a párommal mikor esküvõkre jártunk a kapcsolatunk elején akkor az õ barátainak õ adta az ajándékot az én barátaimnak én. Én így éreztem rendben lévõnek, mert alig ismertük egymás barátait még (1-1,5 éves "korunkig" kb), én se szívesen adtam volna majdnem ismeretleneknek és tõle sem vártam el.

Nem vagytok nagyon régen együtt, szerintem ez nem olyan gáz, persze attól függ mennyire ismeri a párt. Nálunk a párommal mikor esküvõkre jártunk a kapcsolatunk elején akkor az õ barátainak õ adta az ajándékot az én barátaimnak én. Én így éreztem rendben lévõnek, mert alig ismertük egymás barátait még (1-1, 5 éves "korunkig" kb), én se szívesen adtam volna majdnem ismeretleneknek és tõle sem vártam el.
Most kérdés a barátnõd mennyire ismeri a barátodékat. Mert ha pl. találkzott velük max. 3-szor, hiába a te barátaid, neki attól még idegenek, msot ezt mit szépítsük. Idegeneknek én sem adnék szívesen pénzt. Meg arról se írtál semmit, hogy tudna-e mibõl adni. Mert a mai fizetések mellett azért akármi jó barátról van szó, nem egyszerû 10-20 ezret akár így elajándékozni.
Én másféléve vagyok együtt a barátommal, nyáron esküvõre megyünk. (Családommal együtt, én rokonaim) A szüleim egyszerûen nem is engednék, hogy beszálljon az ajándékba. Ahogy tõlem és a tesómtól sem várják el....
Persze, ez így van rendjén. Csak akkor maradjon otthon.
Egyrészt. Azzal, hogy az emberek pénzt adnak a párnak, kifizetik a saját költségeiket. Persze, persze, ha vissza akarnák kapni a pénzt, akkor ne rendezzenek nagy lagzit, de akkor is ez van. Tehát ha el szeretne menni, akkor adjon bele a nászajándékba. Ha nem szeretne..akkor azt beszéljétek meg. Másrészt. A szüleinknek közösen szoktunk ajándékot venni a testvéreinkkel, amibe a párjaink is beszállnak. Amikor még a kapcsolat elején voltunk, akkor is azt mondtuk, hogy közösen mindenkitõl, miközben a ránk esõ részt egy az egyben én fizettem. És nem csináltam belõle problémát, nagyon szívesen kifizettem. Egyébként én mindenképpen beleadnék, ha ismerem õket, ha nem, de hát mindenki másképp gondolja. Ha meg ismeri a párt, akkor szerintem eleve bunkóság nem beleadni.
menj el massal az eskuvore :D egy haveroddal.
Az még hagyján, hogy a menyasszonytáncba nem akar beleadni, no de a nászajándékba sem? Áld te a részét, ha minden képpen vinni akarod õt.
utolsó, azért más, ha a rokonaid "muszáj"esküvõjére mentek, vagy a saját barátaitokéra... Amúgy, ennyibõl nem lehet válaszolni...Mert pl dolgozik a barátnõd, hogy áll anyagilag, õ el akar-e menni egyáltalán az esküvõre, stbstb... Perzse, elsõ körben azt mondom, h nincs rendjén, mert ha meghívnak valahová, pláne egy esküvõre, akkor azért illik ajándékoznom, DE mondom ezt úgy, h nekem már volt esküvõm, és tudom, h mivel jár ez a párnak...
6. Ha annyira idegennek tartok valakit h nem adok az ajándékába pénzt akkor ez esküvõjére sem akarok elmenni. Menj el nélküle. Soher pics. Adni azt nem de a buli azért jó lenne. Ennyire önzõ valakit.
Hiába nem megy el, akkor is ki van fizetve rá a kaja-pia pénz ebbõl a szempontból ez teljesen mindegy. Mindenesetre nevetséges ez a mai hozzáállás, szinte már belépõdíjat szednek egyesek az esküvõn. Ha nincs rá, nem kell tartani, vagy nem kell mindenkit meghívni, meg lehet mondani, hogy ne hozzad a párod, mert csak a szûk közeli körre telik. Ne építsen már senki arra, hogy majd kin mennyit keres. Akkor tartson belépõs bulit. Eleve ott van a kérdésben, hogy nem akar adni a nászajándékba. Magyarul, a kérdezõ nászajándékot vesz, úgy is vinne teszem azt egy pohárkészletet, amúgy is azt venné meg, de ha már jön a csaj, akkor fizessen bele az is? Hát bocs, de ez szerintem gusztustalan. Ezt ne mentegesd azzal, hogy könnyebb a párnak, meg drága az esküvõ, ez csak a pasi skótsága, hogy ami ajándékot amúgy is vinne az õ ismerõsének, abba már fizettetne a csajával is. A pár így is úgyis ugyanazt kapja meg. Azt meg hagyjuk, hogy a pár jól kivasalja násznépet, mert nekik ajándék is kell meg táncolnak is majd a pénzért.
dehogy kell 20 ezret odaadni. én arra gondoltam h csak legalabb kb annyit amennyibe kerül hogy ö is ottlesz. nyilván a srác se 50 ezret fog adni, hiszen nem rokon eskuvoje
nem ajándékozás, hanem minden ember tudja hogy az eskuvo nagyon drága, és végülis szorakozni megy oda mindenki (a barátnö is) nem tudom miért lenne természetes hogy a "a haverék" vendégül lássák öt is és egyen-igyon ingyen. ha engem a párom megkérne hogy adjak bele az ajandekba nem lenne pofam nemet mondani ha tudom hogy vendegül leszek látva. ha ennyire távolinak érezném öket hogy végképp nem akarok erre áldozni akkor szerintem nem akarnék elmenni az esküvöre sem. szerintem ez igy fair.
Na mindegy, ki milyen sóher, ez attól függ, és nem a csaj a hunyó itt. Mi pont jövõ hónapban megyünk az én unokatesóm esküvõjére, ahova elsõsorban én vagyok meghívva, mert én vagyok a családja, de vihetem a páromat. Én különben is adnék 50 ezret nekik, nem fogom azt mondani a páromnak, hogy na én ezt már kiterveltem, de ha úgy is jössz te is dobjál már bele egy húszast stb. nehogy má' ingyen érezd jól magad az én rokonomék esküvõjén, amire én alapból is úgy is viszek ajándékot. Hát nehogy már neked jobb legyen mint másnak! Ugye?
igen, azért mennek, mert az õ haverjának az esküvõje és viheti a párját is, õ meg viszi is. Mert, ha a párja nem menne, akkor nem adna ajándékot? Vagy mi? Vagy úgy van vele, hogy de jó, akkor legalább kevesebbet kell neki költeni, mert majd a csajjal kifizetteti egy részét annak, amit amúgy is vitt volna?
Nem ilyen esetben nem lehet. Nem várnám el tõle én sem, hogy õ ajándékozza meg az én ismerõseimet. Elsõsorban, ha engem hívnak, az én barátaimról ismerõseimrõl van szó, akkor ÉN veszek ajándékot nekik és ha vihetem a páromat, akkor nem használom mindjárt ki arra az alkalmat, hogy na ha már úgy is jössz te is adjál csak bele pénzt abba, amit én amúgy is vinnék az én haveromnak/családtagomnak. Majd, ha az õ ismerõseinek megyünk az esküvõjére, veszi õ az ajándékot.
mondjuk szerintem nem azért mennek az esküvöre mert el akarja vinni a nöt valahova...
veled nem lehet azt megbeszélni hogy ketten fizessetek egy programot? azt mondod hogy nem?
Figyu, ha a faszim HAVERJÁNAK van esküvõje és a faszim mondja, hogy menjek vele, ÉS még csak pár hónapja járunk, nem egy közös kasszás pár vagyunk, akkor ne nekem kelljen már fizetni, mert Õ el akar engem valahova vinni.
lol persze azért hogy ne magában menjen. egyenesen szánalombol nem? szivességet tesz. te ugye a randi elött is kikötöd hogy nem vagy hajlando fizetni ugye :D mert azért mész csak hogy a srác ne menjen egyedul :D én ha a fiu felajánlja hogy fizet a legtöbbször elfogadom, de ha a már nem friss kapcsolatom azt szeretné hogy most valamilyen kirándulást/randit/eseményt (pl eskuvo) kozosen fizessunk, nem mondanám hogy nem meg nem háborodnék fel. lol. ha van miböl akkor adok szivesen, csak akkor nem ha nincs, de akkor nem veszem természetesnek hogy megyek ide-oda
Akkor is a te ismerõseid, és azért megy veled, hogy ne magadban menjél. Minek adna? Én fel is háborodnék, milyen garasoskodó pasas vagy, nem vagy képes elvinni a barátnõdet a TE HAVEROD esküvõjére úgy, hogy ne kelljen neki fizetni?
A kérdező hozzászólása: ugyanolyan anyagi szinten állunk a barátnõmmel
Mi is úgy csináltuk hogy az õ ismerõseinek õ vett, az enyémeknek meg én. Én is voltam olyan esküvõn, hogy nem is ismertem õket, de mennem kellett, mert hívták a párját is, meg most menjen magában, mikor én vagyok? Nekem már eleve az is kiadás volt, hogy odamenjek meg felöltözzek, nem fogok még pénzt is adni nekik, mikor nem is ismerem õket, meg ha rajtam múlik el sem megyek.
valamennyire igaza a barátnõdnek. Mi is úgy csináltuk az elején hogy azt mondtuk közös az ajándék de mindig az fizette akinek a rokonának ment. Kevés ez az idõ amit együtt vagytok és nem biztos hogy szívesen adnék ki 20-30 ezer forintot idegeneknek. Kérdés hogy mennyit akarsz adni? A lány mennyire ismeri a haverodat? Milyen a barátnõd anyagi helyzete? Lehet nem a legjobb de szégyelli bevallani. Mivel ilyen kevés ideje vagytok együtt fizesd te az ajándékot és adjátok közösen.
Engem a párom vitt el egy olyan esküvõre, (kb. ez volt a 3. randink), ahol senkit nem láttam még életemben, és mégis 5 ezret dobtam a menyasszony táncba, mert legalább anyitt megettem-megittam.Én ilyen embert nem vinnék magammal.
A kérdező hozzászólása: és azt mondanánk a párnak, hogy közösen adjuk, amit adunk
Utolsóval egyetértek, nekem se tetszik, hogy mostanában szinte már üzleti vállalkozásként tekintenek az esküvõkre...

Fél éve járunk a barátommal, mit vegyek neki?

ö 17 én 16éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha szereti az ilyen ékszereket, akkor vegyél neki nemesacélból készültet, hasonlít az ezüstre, de azoknak is jó akik nem bírják az ezüstöt. Gyûrû, karlánc, medál, én is azt vettem az egyik barátomnak szülinapjára. Vagy vehetsz neki feliratos bögrét, akármit, nézz be egy ajándékboltba.

Ha szereti az ilyen ékszereket, akkor vegyél neki nemesacélból készültet, hasonlít az ezüstre, de azoknak is jó akik nem bírják az ezüstöt. Gyûrû, karlánc, medál, én is azt vettem az egyik barátomnak szülinapjára. Vagy vehetsz neki feliratos bögrét, akármit, nézz be egy ajándékboltba.
Nekem az is bejött hogy a barátnõm vett magának szexi fehérnemût és engem azzal csábított el...
A kérdező hozzászólása: a ilyen nemes acélbol készült ékszerek milyen áruak? a fehérnemüs dolog kb 1honapja volt már :( de azért köszy! várommég az ötleteket =)
esetleg vehetnél neki egy jó kis parfümöt..:)
pólóra gravíroztass valamit(felirat, kép kettõtökrõl, stb..) vagy ha van kedvenc sportolója, csapata, azzal kapcsolatban valami apróság..
A kérdező hozzászólása: parfümre nem vágyik :S és szerintem nem is ez a romantikus stilus ezért nehéz :..

4 honapja jarok a baratommal, de nem tudok elelvezni. Ha masztrubalom magam akkor se tudok elelvezni. Talan valami baj van velem?

Nemtudom, hogy ez mitol lehet, mert mindketten nagyon szeretjuk egymast.

Legjobb válasz: Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod,és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat,hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád,jó-e neked az a póz,mert sokszor azt kell váltani,próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.

Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod, és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat, hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád, jó-e neked az a póz, mert sokszor azt kell váltani, próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.
Szia! Szerintem ne erõltesd ezt a dolgot, mert az nem segít és emiatt feszült is lehetsz ami miatt nem sikerül. Nem kell ezt úgy elkapkodni. Meg kell ismernetek egymást és azt, hogy neked mi a jó és a partnereddel is tudatni kell, hogyan csinálja, hogy jó legyen. Ezt minden nõnek ki kell tapasztalnia. HA pedig kezdõk vagytok mind a ketten, akkor legyetek türelmesek, ezt is gyakorolni és tanulni kell. Csak élvezzétek egymást és ha eljön az ideje, lesz orgazmusod, nem szabad erõltetni.
szia. énis ugyanígy vagyok :S félek hogy velem van a gond és soha nemtudok majd kielégülni..remélem tényleg csak várni kell:)
Szakíts a barátoddal, ne hülyítsd!
A kérdező hozzászólása: De akkor én fogok szenvedni--, azért is vagyok vele, hogy azt a gyereket elfejtsem :/ , meg azért mert jól érzem magam, vele, igaz néha jobban szeretem a plátóimat mindt a bartomat :/
Meg is érdemled, hogy szenvedjél. Mekkora egy szemét vagy te, kérdezõ! Ezt nõként mondom. Szakíts szegény sráccal, hogy találjon egy tõled mérföldekkel jobb és becsületesebb lányt. Jézus ereje... 21/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!