Találatok a következő kifejezésre: A barátommal is le (169 db)

A barátom nélkülem megy fesztiválozni, és csupa olyan haverja megy vele, aki szingli. Õk niylván csajozni fognak, és félek, hogy a barátom is megcsal majd. Hogy győzzem le ezt az érzést?

Ti tudnátok a helyemben abszolút nyugodtak lenni? Inni fog, látja majd, hogy körülötte mindenki csajozik, és tuti lesznek könnyűvérű nők, akikkel el lehet tölteni egy éjszakát... 22N, 2 éve együtt

Legjobb válasz: Nagyon kevés az a nõ, aki ebben a helyzetben ne így érezne, mint Te. Persze vannak nagyszájúak is, akik büszkén döngetik a mellüket, hogy õk ugyan nem. (Hát, én az õ pasijukat meg is nézném, valószínû, hogy nincs rajtuk mit félteni :DDD ). Hasonló szituban vagyok (már voltam is párszor), és akár teljesen normális is ez az érzés, hiszen akit szeretünk, azt féltjük. Ha azt nézzük, hogy mennyi könnyûvérû nõ van, aki bárkinek oda dobja magát, így még nehezebb. Nem is kell, hogy a pasi akarjon csajozni, ezek a loty*k úgy szállnak a pasikra, mint légy a dögre, és el sem lehet hessegetni. Az ember fejében pedig ott motoszkál a gondolat, hogy mi van, ha iszik a párom, sokat, és nem fog tudni ellenállni. Az a helyzet is kialakulhat, hogy meg sem csal, csak van mindig valami jóakaró, aki nem felejt el szólni, hogy "láttam a pasidat egy ilyen-olyan-amolyan lánnyal táncolni, dumálni.. a csaj át is ölelte" - például. Mivel nem voltunk ott, nem láthattuk, hogy a pasink vissza -e ölelte, vagy csak a maca tapadt. Oda a bizalom és egy remek kapcsolat elindul a lejtõn. Egy megoldás van, bízni kell! Amit nagyon könnyû mondani. Jó fej akarsz maradni, mosolyogva búcsúzol el tõle, azt kívánod neki, hogy érezze magát jól, te meg lerágod a körmeidet, gyomorideggel, lehet pityeregve vészeled át az éjszakát, és alig várod, hogy megérkezzen (de már itt is törés van, ugye). Nehéz dolog ez. Bíznod kell magadban és a pasidban. Más lehetõséged nincs.

Nagyon kevés az a nõ, aki ebben a helyzetben ne így érezne, mint Te. Persze vannak nagyszájúak is, akik büszkén döngetik a mellüket, hogy õk ugyan nem. (Hát, én az õ pasijukat meg is nézném, valószínû, hogy nincs rajtuk mit félteni :DDD ). Hasonló szituban vagyok (már voltam is párszor), és akár teljesen normális is ez az érzés, hiszen akit szeretünk, azt féltjük. Ha azt nézzük, hogy mennyi könnyûvérû nõ van, aki bárkinek oda dobja magát, így még nehezebb. Nem is kell, hogy a pasi akarjon csajozni, ezek a loty*k úgy szállnak a pasikra, mint légy a dögre, és el sem lehet hessegetni. Az ember fejében pedig ott motoszkál a gondolat, hogy mi van, ha iszik a párom, sokat, és nem fog tudni ellenállni. Az a helyzet is kialakulhat, hogy meg sem csal, csak van mindig valami jóakaró, aki nem felejt el szólni, hogy "láttam a pasidat egy ilyen-olyan-amolyan lánnyal táncolni, dumálni.. a csaj át is ölelte" - például. Mivel nem voltunk ott, nem láthattuk, hogy a pasink vissza -e ölelte, vagy csak a maca tapadt. Oda a bizalom és egy remek kapcsolat elindul a lejtõn. Egy megoldás van, bízni kell! Amit nagyon könnyû mondani. Jó fej akarsz maradni, mosolyogva búcsúzol el tõle, azt kívánod neki, hogy érezze magát jól, te meg lerágod a körmeidet, gyomorideggel, lehet pityeregve vészeled át az éjszakát, és alig várod, hogy megérkezzen (de már itt is törés van, ugye). Nehéz dolog ez. Bíznod kell magadban és a pasidban. Más lehetõséged nincs.
Istenem, mennyire szánalmas ez már. "Úristen meg fog csalni úristen". Undorító. Képtelen vagyok megérteni, hogy lehet ennyire függeni valakitõl, földhöz vágna, ha félrekúrna a pasid? Azért kúr félre, mert jobb, mint te. Gyenge vagy, amiért ilyen szarságokon parázol.
Ha két év együttlét után sem bízol meg benne, akkor megette a fene az egészet, nem? Ha a barátod szerinted olyan, hogy meg akar csalni, akkor keressél más, mert sohasem fogsz megbízni benne. Ha most ezen aggódsz, akkor majd sohasem mehet el sehova, mert hátha most megcsal? Bízz meg benne, amennyiben szereted (és õ is téged). Ha meg nem bízol benne, akkor értelmetlen az egész kapcsolatotok.
szerintem ezt az érzést nem kell legyõznöd mert így lesz/volt
14-es, ilyen jól megfogalmazva ez még sosem olvastam és hallottam sehol. Like! Velem is ez a baj, nem érzem magam csúnyának, csak mivel a pasim a kapcsolatunk elején kicsit többet mesélt az exeirõl, mint kellett volna, így "féltékeny" lettem. Elkezdtem magam összehasonlítani azzal, amiket mondott róluk. Féltem, hogy alul maradok valamiben. Féltem, hogy valamiben jobbak, és ettõl iszonyatosan rosszul éreztem magam. Volt is civakodás, mert párszor ha összekaptunk, elõjött belõlem, hogy "persze, mert a Mari az ...." Kívülálló és olyan, akivel még nem volt ilyen az nehezen, vagy meg sem érti meg ezt a dolgot, hogy milyen mikor letapossák, vagy letaposod magadnak az önbizalmadat azzal, hogy tovább gondolsz dolgokat, olyanokat, amik nincsenek, de félsz tõlük, félsz, hogy nem vagy elég jó.
Elõzõ: ez nagyon gyerekes volt - nem sértõ szándékkal mondom. Ne próbáld racionálisan megmagyarázni az önértékelési zavart, mert az nem egy logikus jelenség. Az ember az eszével tudja, hogy hülyeség, de nem tud vele mit tenni. Az általad említett nõknél nem arról van szó, hogy rondának látják magukat a tükörben, hanem arról, hogy bizonytalanok önmagukban. Ha csúnyának látják magukat, de ezt elfogadják, akkor nem lennének féltékenyek, mert nem ilyen dolgokban látnák igazolva önmagukat. A féltékenykedõ, megcsalástól rettegõ emberek nem attól félnek, hogy elveszítik, akit szeretnek, hanem attól, hogy az élet így bizonyítja nekik, nem elég jók. Mit is értünk magabiztos ember alatt? Egy magabiztos nõ például nem azt jelenti, hogy õ szépnek látja magát a tükörben. Azt gondolnánk, az önbizalom azt jelenti, jobbnak látjuk magunkat másoknál, pedig nem. Az a nõ, aki azt hiszi, õ a legszebb a világon, beképzelt, nem magabiztos. Egy igazán magabiztos nõ nem tartja magát szebbnek senkinél, hanem LESZARJA, hogy néz ki a többi, mert nincs szüksége arra, hogy másokhoz mérje önmagát. Õ nem retteg a megcsalástól, mert nem ettõl függ az önértékelése. Ugyanez pasiban a versengés, a kakaskodás. Azért veszik a hatalmas autókat, gyúrják ki magukat, mert ebbõl merítik az önbizalmat. Folyamatosan össze akarják mérni a farkukat egymással, mert arra van szükségük, hogy valakinél jobbnak tûnjenek. Õk is féltékenykednek, birtokolni akarják a nõjüket, mert ha megcsalnák õket, az minõsítené õket a szemükben. A bizonytalan pasik lesznek azok, akik döngetik a mellüket, hogy márpedig te velük így nem beszélsz. Õk pattannak fel a kocsmában az asztal mellõl "gyere ki, gyere ki" felkiáltással.
Van egy felvetésem. Igazoljatok. Tehát, a nõk általában rossz véleménnyel vannak magukról (kövér, görbe az orra, nem elég vékony a bokája, mittudomén). Meggyõzõdésük, hogy õk csúnyák, emiatt marha féltékenyek a pasijukra, merthogy az majd a vékony nagy, szilikon mellû, barbie babára hajazó tökéletes csajjal fogja megcsalni õket. De bááázmeg, ha ti ilyen csúnyák vagytok, akkor a pasitok azért van veletek, mert tõletek jobbat nem tud összeszedni, ergo nem fog nálatok jobb nõt találni, nemhogy vékony, nagymellû bombázót.
9-es vagyok... Persze én sem hagyom, hogy elnyomjon a médiából fröcsögõ [email protected], csak azt írtam, hogy néha nehéz azt az önbizalmat fenntartani. Olykor elbizonytalanodik az ember. Mondjuk én azzal is szoktam biztatni magamat, hogy: "Lehet, hogy találna szebbet, de jobbat nem, és lehet találna jobbat, de szebben nem!" :) ))
Nem hiszem, hogy a kérdezõ egy kicsit sem bízna a párjában. Egyszerûen szereti, és nem akarja elveszíteni. Nyilván nekem is megfordulna a fejemben, hogy mi van ha...de aztán rájönnék, hogy nálam tökéletesebb barátnõt nem talál magának, és ezt õ is tudja, mindig mondja is, és tudom, hogy nem dobná el egy kósza numeráért. Pedig olyan pasi, aki minden ujjára kapna puncit, ha akarna. De nem akar. Úgyhogy Kérdezõ, ha te is tudod a lelked mélyén a párodról, hogy nem dobná el a kapcsolatotokat, próbálj meg nem aggódni! :) Ilyen esetben nem fogja befolyásolni, hogy a haverok csajoznak. :) 23/N
Ezt a média szarságot megértem és átérzem (mert én is érzem magamon) de pl a saját párkapcsolatomba ez nem mászik bele. Többek között azért, mert megvan a magamhoz való eszem, hogy felfogjam, hogy ezek a médiából folyó dolgok üres szarságok. Gondolj bele: a média szintúgy tolja a szuperpasi eszményképét, a rettentõen jóképû, nagyon laza kiállású pasikat, a nagy farokméretet, a laza dumát meg a sok felszínes baromságot. Te ezek miatt vagy a pasiddal? Nem hát. A pasik is pont így vannak ezzel. Leszarjuk, hogy mekkora a csaj melle, leszarjuk, hogy tökéletes e az alakja, nem ez számít. Éppen ezért nem is ezekkel kell magad mellett tartani a pasidat.
Én is csaj vagyok, és olykor hasonló cipõben mint a kérdezõ. Nekem is rágták már a fülem, hogy bízni kell, és önbizalom kell hozzá. Viszont ez elég nehéz, ha a média, az internet napi szinten azt nyomja a képedbe, hogy az a jó nõ, aki nagyon vékony, akinek a képén több festék van, mint a falon, aki olyan cuccokban jár, hogy fél segge, fél melle kilóg belõle, akinek nagy szilikon melle van, hosszú, vékony lába és legalább egy kicsit hasonlítson Barbie-ra.
Egy kérdés: milyen érzés olyan párkapcsolatban élni, ahol egy kicsit sem bízol meg a párodban? Milyen érzés egy olyan emberrel párkapcsolatban élni, akit olyan embernek tartasz, hogy csak a kísértés hiánya tartja vissza a félrelépéstõl? Én voltam már fesztiválozni a párom nélkül, szingli haverokkal, ráadásul volt, hogy külföldön. Csajoztak, igen. És? Eszembe sem jutott megcsalni, neki sem jutott eszébe, hogy megcsalnám. Szépen hazamentem, egymás nyakába ugrottunk, nem volt ebbõl feszültség. Egy dolgot kell megérteni: nem ezen múlik a hûség. Ha meg akar csalni, azért nem kell fesztiválra menni. Ha nem akar megcsalni, akkor meg csokorban húzhatják a puncikat az orrára, akkor sem fog. Ezen idegeskedhetsz nyugodtan, az nem változtat semmin sem. Kicsit több magabiztosságra és önbizalomra van szükséged, hogy el tudd hinni: vagy elég jó nõ és pár ahhoz, hogy ne akarjon megcsalni.
Már megint ez a hülyeség! Hadd menjen, biztos megvan az oka, hogy nélküled megy és ez nem okvetlenül a csajozás. Én is szoktam az ''asszony'' nélkül menni, de nem azért, hogy megcsaljam, hanem azért, mert nem akarom, hogy elcsessze az egészet. Vannak olyan dolgok, amik úgyse érdeklik. Egyszer pl elvittem egy külföldi túrára (meccs) és folyamatosan hallgathattam a sírásait, hogy minek megyünk ide, meg oda, minek kell verekedni, meg a bajt keresni, miért isznak ennyit a többiek stb. Erre nem vagyok kiváncsi. Amúgy nagyon jól elvagyunk, de koncertekre és meccsekre nélküle megyek. Ez nem sok alkalom és az év többi részét úgyis vele töltöm. De szerencsére belátja ezeket a dolgokat és nem cirkuszol miattuk. Õ is szokott menni a barátnõivel szórakozni és eszembe nem jutna, hogy a jelenlétemmel zavarjam õket, vagy azon parázzak, hogy megcsal. Bizalom. Biztos hallottad már ezt a szót. Amúgy mi 5 éve vagyunk együtt...
"Amúgy õ is parázhatna, hogy mindenkivel lefekszel amíg nincs otthon." Az én pasim is eljárt. Szingli haverokkal olyan helyre, ahol sok olcsó nõ fordult elõ. Csak annyit mondtam neki (halkan, nyugodt hangon), hogy "ezt vissza fogod kapni". Érdekes, azóta annyira nem vágyik ilyen helyekre menni a barátokkal.
Miért lenne undorító, ha valakit szeretünk, és félünk, hogy elveszítjük? Alapból nem is attól tart az ember, hogy elhagyja másért, mert ha olyan, akkor menjen a büdös fenébe. Hanem rosszabb az a szitu, mikor félre lép, de mennyire bántja, és megbánta, maradna. Benned meg kialakul az iránt az ember iránt valamiféle szánalom és undor, aki eddig a "félisten volt". Megaláz, és még bocsáss is meg neki. Mindez pár haver, néhány pohár alkohol és egy retkes mocsok miatt.
Az elöttem szólóhoz csatlakozom. Amúgy sem fogod megtudni ha megdug valakit. Senki sincs olyan hülye, hogy elmondja. Amúgy õ is parázhatna, hogy mindenkivel lefekszel amíg nincs otthon.
szerintem te is tudod hogy félre fog lépni, sehogy nem tudod legyõzni inkább te is menj bulizni
Ennyire nem kellene másra akaszkodni ez tehetetlenség!
A kérdező hozzászólása: nem gáz. Az lenne gáz, ha lesz újból csaja, akkor alig foglalkozna velem. én a barátnõm mellett is foglalkozok vele. Bírom a srácot, de nem lesz zsír a barátság ha én beleteszek mindent õ nem. Azóta nagy haver csak mióta dobta a nõje
A kérdező hozzászólása: elõtte is legjobb barát volt de most éjjel nappal velem lenne. Így értsd a fentebbit

Mit csináljak ha terhes vagyok, de a párom többször is úgy vezette le a feszültségét, hogy nagyon megvert. Egyedül sajnos nem tudom fenntartani magamat és családom sincsen. A barátaimat is elmarta mellőlem. Mit tudok csinálni?

Ja és még el sem vált és van három gyereke.

Legjobb válasz: Vetesd el és menekülj. Bántalmazott nõket pár hónapra be szoktak fogadni. Ezt követõen növessz agyat és válasz jobban férfit.

Vetesd el és menekülj. Bántalmazott nõket pár hónapra be szoktak fogadni. Ezt követõen növessz agyat és válasz jobban férfit.
Biztonsági tippek az Internethasználathoz: kattintson ide, ha nem szeretné, hogy kiderüljön, mely oldalakat látogatott meg! NANE (Nõk a Nõkért Együtt az Erõszak Ellen) Egyesület Bántalmazott nõk és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között) Biztonsági információk külföldi munkát keresõ fiatal nõknek: 06-80-630-125 (kedden és csütörtökön délután 2 és 6 között) Postacím: 1447 Budapest, Pf. 502. E-mail: [email protected] ** Internet: http://www.nane.hu
Fordulj a linkelt szervezethez, esetleg a rendõrséghez. Az ilyen emberekkel nagyon-nagyon óvatosan kell bánni, ugyanis az ilyen bántalmazó kapcsolatok mindig úgy kezdõdnek, hogy odaédesgeti magához a nõt, esetleg anyagi javakat vásárol neki, majd elszigeteli a környezetétõl, megmondja mikor hová mehet. Az esetek úgy végzõdnek, hogy a bántalmazó megöli a sértet felet. És ezzel a "de hülye vagy, hát hagyd a francba" megoldással meg csak az a baj, hogy a gyilkosságok 70%-a az UTÁN történik, miután a nõ elhagyta a férfit. Kérdezõ, mindenképpen keress segítséget!
Ha a gyerek megmarad akkor élete végéig látni fogja a férfit.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem akarom. Akkor inkább elrejtem adoptáltatom valami rokonnal , de nem akarom, hogy közöm legyen hozzá mégegyszer is. Meg lemondott a gyerekrõl szóban
Ha lemond a gyerekrõl szóban az semmit nem jelent. Akkor még nem hagytad el.
még nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy hanyadik hónapban vagy. szerintem ha tudod vetesd el aztán irány külföld 1-2évre legalább.
Biztosan 4.-5. hónap. Kerüli a témát.
A kérdező hozzászólása: A harmadik hónapban. Már nem tudom elvetetni
Akkor már mindegy. Jó korán jutott eszedbe megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Négy éve mást se csinálok mint meg akarok neki felelni , mert szerettem és csak szeretetet és megbecsülést vártam tõle. Igyekeztem megadni neki mindent ami tõlem telt és csak normális társat, párt akartam magamnak. Hittem benne ha türelmes vagyok vele megváltozik , de semmi nem történt. Hol csesztem el , hogy én vagyok a rossz az egészben?
4 évig voltál egy házas, 3 gyermekes férfival. Nem gondoltad 28 évesen, hogy egy független, szeretõ férfi elfogadna úgy ahogy vagy?
"megváltozik" kész..
most már késõ okosnak lenni, hogy mit és hogyan kellett volna csinálni. most a lényeg, hogy hogyan tovább? segitségre van szügséged vagy csak az itteni emberek tanácsára?
A kérdező hozzászólása: Mindkettõre , mert fogalmam sincs merre induljak .. lelkileg és fizikailag is össze vagyok törve teljesen.
nane és örökbe adás után még kezdhetsz magaddal valamit
3 gyerekes házas faszitól bekapni a legyet az elég naiv. Milliónyi szeretetéhes rendes srác van (nem én) akit megkaphatnál.
A kérdező hozzászólása: A hülyeség nem feltétlen korfüggõ. :) Naív nem hiszem, inkább szeretetéhes.
32 évesen ennyi ésszel és önbizalommal? Sürgõsen kezdj magaddal valamit! Azt hittem huszonéves naiv lány vagy.
Ha elveteted, én befogadlak :) 25/f
Hány hetes vagy, el tudod vetetni? Mert ha nem, és vele akarsz maradni, akkor pokol lesz az életed, de már az. Mindenképpen vetesd el, ha lehet, ha nem tudod, akkor igen, feljebb írták, hova tudsz fordulni. Bár nem értelek, hogy miért kellett teherbe esned egy ilyen embertõl, számomra ez nonszensz, ne haragudj.
Örökbe is adhatja a babát. Hármaska addig befogadja.
Hármaska tisztei a nõket.De saját gyereket akarna :S
Nem, neki csak egyedül kell, azt írta. :-) Mer lehet, hogy késõbb viszont õ szeretne lenni az apja a kérdezõ hölgy gyermekének! :-)
De ha elmúlt 3 hónapos a magzat akkor már csak az örökbe adás marad! Addig is együtt élhettek.
Azta, de beletrafáltam! De jó fej vagy, gyereket szeretnél?:-) Msjd lesz!
(3) :DDDD
kerdezo hány éves vagy ?:)
az elvetetés nem megoldás, ettõl függetlenül menekülni oda, ahol befogadnak.
Az elvetetés nem megoldás! 18 évig etetni egy agresszív férfi babáját, hetente találkozni vele és elviselni ha erõszakos az a megoldás. :D
A kérdező hozzászólása: 32 éves vagyok és valóban minden jó megoldás érdekelne :)
En megoldást tudok arra, hogy nem fog többet bántani.Eltartalak simán(de nem vagyok valami gazdag).Baratokat meg szerezhetsz ujjból.De más gyereke nekem nem kell.Ha érdekel írj kérdezõ.3-as válaszoló voltam.
Tegyél feljelentést, és próbáld meg otthagyni. Ne aggódj, köteles lesz gyerektartást fizetni!
ja pattanjmeg.a rendõrség nem tehet semmit. ha vele mardsz és szülsz akkor a gyereket is verni fogja.mert miért ne? gyereket add örökbe.

Miért utálják az EMO-kat? Én is az vagyok, és a barátom is, és minket még sose szóltak le, de hallottam olyanokról akiket igen. Jó megnének az utcán minket de max ránkmosolyognak!

Lány vagyok. Eleinte nem voltam az, de mikor valaki meglátott mindig megkérdezte EMO vagy? És így szép lassan igent mondtam rá.Már 5 éve annak vallom magam, és nem akarok változtatni. Fekete ruhát hordok, kockás táskám van, halálfejes kiegészítöim vannak, meg kockásak!:P A hajam is rövid és szöke hátul fel van állítva. De mindenki leszólja öket, pedig ök is emberek. És ez hülyeség hogy az ereiket vagdossák, mert egy csomó olyan ember van aki öngyilkos lesz mégse EMO. Amúgy életvidám vagyok és eszem ágámban sincs kinyírni magam, és nem is ilyesztegetni akarok a fekete külsömmel!Jah és nem is az a célom hogy kitünjek a tömegböl.

Legjobb válasz: Utolsó elõtti vagyok,egyébként szerintem azért nem szimpatikusak ,mert ugy gondolják nagyon egyediek,pedig mindenki ugyanugy néz ki.Feltupirozott haj,fekete smink,nem fikázni szeretnék ezt leszögezem,de én igy vettem észre.Ez meg gyerekes viselkedés,hogy azt hiszi ettõl lesz egyedi a stilusa,mert nem a külsõségektõl.

Utolsó elõtti vagyok, egyébként szerintem azért nem szimpatikusak , mert ugy gondolják nagyon egyediek, pedig mindenki ugyanugy néz ki.Feltupirozott haj, fekete smink, nem fikázni szeretnék ezt leszögezem, de én igy vettem észre.Ez meg gyerekes viselkedés, hogy azt hiszi ettõl lesz egyedi a stilusa, mert nem a külsõségektõl.
Szerintem gáz, ha egy pasi sminkeli magát!És a csajok is gusztustalanul néznek ki a hófehér bõrükkel, fekete hajukkal, fekete sminkel...Mint egy vámpír!Semmi nõiesség nincs bennük!
akkor talán te divatemo vagy???v mi? mert te nem vagdosod az ereidet, életvidám vagy???hát én akit ismerek EMO-t az pl 1x teljesen felvágta az ereit...elég durva volt.és szinte sose mosolyog, röhög...nem látszik hogy vidám...ha te EMO vagy akkor õ mi?
Azért mosolyognak rátok mert nemtudják melyikõtök a lány és a fiú
én még nem hallottam életvidám emosról... attól, hogy úgy öltözik valaki, még nem lesz emos. úgy tudom ezeket hívják pózereknek
NEM igaz. a Gothikusok festik az arcukat hófehérre és fekete a hajuk. Az emókból van emo, saucy emo és scene. az utóbbi kettõ szines cuccokat hord és hajuk sem fekete. Szal attól függ milyen emo. AMúgy én nagyon régóta csak fekete ruhát vagyok hajlandó fel venni, hajam is fekete, démonnak is hivtak már :D , de nem vagyok emo, sem gothikus , semmi ilyen. Az igaz, hogy más vagyok mint a körülöttem levõ emberek, de ez magától alakult igy. AMúgy azért utálják, mert annyira közismert lett az emo dolog, hogy mindenki azt mondja magára, hogy emo és ezek a pózerek a divat emok. Meg mert általában mindneki azt mondja, hogy nem volt múltja , jelene és jövõje sem lesz.és hogy lopkodják mindenféle stilusról a dolgokat
Én az egészet punk szempontból nézem, mert punk csaj vagyok...Szerintem emo az csak egy divat!Mindenhol halálfejek, szép párducmintás cuccokon halálfejek, csillagok!!Ez már sok(k)! Gondolom x évvel ezelõtt is voltak emo egyuttesek, de még se volt ez a káosz, hogy "jaj mindenki sír, boldogtalan, vagdossa az ereit, stb" Pár év múlva már a kocsmákban is lesz egy kijelölt hely "Emo kuckó", ahol emosok fognak szomorkodni, sírni :D
Az életvidám emós egy oximoron, már az önmeghatározásuk szerint is. Egyébként meg volt már sok hasonló kérdés, létezik az oldalon "keresés" funkció, néha talán nem árt használni... A magam részérõl nem utálom az emósokat, éljenek vagy haljanak, ahogy akarnak, csak azt nem szeretem, mikor õutánuk ítélik meg a szubkultúrámat. Párszor megkaptam az arcomba, hogy "ugye nem azt akarod mondani, hogy te is vagdosod az ereidet?". Pusztán csak mert fekete ruhákat hordok, bõrkabátom van és szimatszatyrom. "Nem" - mondom ilyenkor - "az egy másik cég. A leányvállalatunkként indultak, aztán õk lettek a legfõbb konkurenciánk." Azt utálom, mikor emósnak néznek, holott mi sem áll tõlem távolabb, mint homobeütésû, lánynak kinézõ tinifiúkért sikítozni meg ájuldozni, akik nem mellesleg majdnem a gyerekeim lehetnének.
utolsó vagyok.TELjesen kiborit, hogy akivel talákszom, de tényleg szinte mindneki rákérdez, h. te emo vagy? megfújtanám, csak mert feketét hordok :S vah . túlságosan elszaporodtak az "emók"
A válaszokból már gondolom te is rájöttél, hogy az átlag azért nem szereti õket mert ez egy "divat". Amúgy ne vedd magadra, az ember nem szeret semmit amit nem ismer. Ha nem fekete lenne hanem piros akkor a pirosat utálnák. Az jó ötlet, hogy nézz utána mi is az igazi emo és csak azután mond magad annak.Az egyik válaszban azt írták hogy a jellegzetes haj eltakarja a sok rosszat. Ez eddig világos, de ezzel nem teljesen értek egyet, mivel magyarok vagyunk és mi a fekete? tudtommal nekünk a gyász színe.Akkor az nem valami rosszat valósít meg amit csak az érzékeny emok értenek? Sok stílus irányzat van és egyszer mind elmúlik. (Láttál már emo nagyapót az utcán szaladgálni?) De a stílus is a divat része viszont életérzés-e számodra , hogy emo, azaz érzékeny vagy? Én ember vagyok. Te is az vagy. És errõl ne feledkezz meg soha, akármi is van rajtad, akármilyen a hajad.
Elõzõ vok.. Az igazi emo-k nem vagdossák magukat pont az a problem hogy a pózerek azt hiszik és ezért azzal akarnak igazi emo-k lenni.
Én az összes válaszon csak röhögtem sõt a kérdésen is...Én nem vok emo én én vagyok ennyi legyél te is az így könnyebb...De viszont nincs bajom velük.Õk is emberek ugyan úgy mint én vagy ti.Az igazi emo-k akik télleg emo-k mostanság kevesen vannak..Tõlem is nap mint nap megkérdezik hogy emo vagyok-e de sose mondtam rá igent..Az igazi emo tudja miért emo..Am meg nem minden emo fordul magába.több féle emo van.A vidám emberek is lehetnek emo-k akkor is ha nem úgy öltöznek..A emo boyokkal meg nincs semmi baj..Van köztük olyan aki télleg ronda emg van közöttük nagyon is helyes.És sztem azzal egy emo nem foglalkozik hogy ki utálja vagy ki nem.Ennyi erõvel a plázacicákat is leeht utálni emg a nyálas kis szutykokat.. ennyit errõl..
Az emos fiúkkal az a baj, hogy lányosabbak, mint az emos lányok, a lányokkal pedig az, hogy a lányos fiúkra buknak ahelyett, hogy kimondanák: "meleg vagyok!". Egyébként mindegyik önbizalomhiányos, szánalmas, feltûnési viszketegségben szenvedõ fantáziátlan idióta, aki nem veszi észre, hogy szánalmas. Más bajom nincs velük...
Szerintem elég idétlenek, pláne a pasik, de annyira nem számít, kikerülnek az iskolából, jön a munka meg a családtervezés és kinövik. De szerintem még hamarabb.
Nekem az EMO mindig egy hovatartozás kereséseként jön le, közben persze ne tartozzanak senkihez! És akik az IGAZINAK mondják magukat, mert megtetszett nekik annó a stílus, és elkezdtel EMO-ként élni, azért lázadnak a "divat-emo" elllen, mert ami divat, azt sokan csinálják, ergó akkor már nem annyira érdekes és különc! Nekem momentán tetszik némely vállfaja, tökjó cuccaik tudnak lenni amit én is szivesen hordanék! :P Ettõl függetlenül az egész elég mû és mesterkélt, fõleg ha a sminkekre és piercingekre gondolok.... elképzelve egy emós csajt a strandon, smink és kiegészítõk nélkül már nem is EMO...:D Szóval poén, eccer majd kinövitek, de addig élvezzétek!! Az a lényeg, ti mit szerettek!
a scene az nem emo!!..az egy kólön stílus ...a másik h az emo az nem hoosszú o..pf-.-'...hát meg elég szomoru h 5 éve ''emo'' vagy és nem tudod h miért utálják az emberek az emokat...tehát emonak vllod magad de nem vagy emo ..belsõleg.. csak külsöleg ennyi.. pózer!..csak teccik ez a stílus de nem vagy az....
Heló! Tudod, kislány az EMO-sokat azért utálják, mert a stílusban r*hadtul nincs semmi egyediség, csak összekapkodott néhány stílusból a jellegzetes dolgokat, és rámondják hogy emo. HJa, meg pszichológiailag próbálnak elhatárolódni, és sajnáltatják magukat, meg minden sz*r. Miért nem tudnak az ilyen hülye p*csák otthon nyugodtan a seggükön ülni, és nem anyuci/apuci pénzén garázdálkodni a qrva drága emós boltokban? Aki belinkelte azt a szörnyû bakancsot.. õszinte részvétem, azt hiszem én néhány napig nem leszek képes aludni. CSESSZÉTEK MÁR MEG! ALAPBÓL ÉN IS HORDOK BAKANCSOT, DE OLYAT KI VENNE FEL? Ez az egész csak divat-majmolás. Elegem van már, hogy megyek az utcán és a idióta emós **csák ot röhögcsélnek, meg bámulnak rám, mint egy izére. Pedig, én nem viselek semmilyen stílust, bár általában jól lerockereznek, de nem vagyok az. Én a saját stílusomat képviselem, és nem változtatom évente a divat szerint. Ha mégis bekéne határolnom, azt mondanám, gót-punk-rocker és saját egyedi stílus keveredik bennem, és igényes zenét hallgatok, nem azt a nyáladzó mittudoménmit, amit az emósok. Valamint... Miért mondjtáok A MY CVHEMICAL ROMANCE-RE, HOGY EMO-BANDA? Hülyék vagytok? Már bocs, de Gerard Way az emo divatba jövése elõtt alapította meg az MRC-t és egyáltalán nem emót játszanak. Jó, lehet hogy a szövegeik elég szomorúak, vagy mi, de akkor sem emó-banda. A Green daynek is vannak olyan számai, mégsem emósok, hanem punk-rockerek, oké? Úgy hogy le lehet szállni a normális együttesekrõl, hallgassatok AFIT, meg Anti Fitness Clubbot, meg azt a Nó kekszes dolgot.. mind szánalom, nem értékes zene, nem is zene, hanem emó-törmelék. Nah, ennyi voltam, szánalmas az egész emó-banda, császtok.
én azé utálom mert tiszta hülyék össze vissza vagdosák egymást óóó tiszta hülyék
Köszi a leszavazásokat emó-görlök... majd postázok néhány mosószeres kést, grat.
Hát jó lenne tudni! :( Én is 1 emo vagyok, de senkinek nem szoktam beszolni! Nekem mégis! Én nem utálom az életem és nem is vágdosom magam! Mégis megszolnak miatta! De miért!?
mert csak divat emo vagy az ogazi emo nem kérdezi hogy mért utálják az emberek mert tudja hogy nem utálják csak szokatlannak tartják meg mer életvidám emo-st még nem ismer a világ az emok meg nem feketébe járnak hanem szivárványszínû mindenük
ööccsééééémmm XÐ te nem vagy emo, csak egy póser liba, az igazi emo nem úgy lesz emo hogy megkérdezik, az-e, és azt mondja hogy igen.!!ez egy életérzés, egyébként meg az emok pont azért öltöznek szines-fekete cuccokba mrt õk KI AKARNAK tünni a tömegbõl...nah ennyit errõl. hány éves is vagy? 13L
Szia, én is EMO vagyok, és ahogy olvasgattam a válaszokat...hát...utolsó neked azért nincs igazad mert nem érted õt, NEM minden emo vágja az ereit, NEM minden emo útálja az életet csak elgondolkozik rajta.Az a gond hogy be vagyunk skatulyázva azzal hogy rossz stb..., ugyanolyan emberek vagyunk mint ti, csak érzékenyebbek.Nem nektek kell bebizonyítania hogy emo, ha úgy gondolja az.Én sok dolgot nem szeretek a világon, az egyik ez...hogy útálnak minket ok nélkül...
A válaszadók 60%-a pof.ázik és fikázza az emokat de közben szart sem tudnak róluk -.-" OLVASSÁTOK EL: Emo története!!!!!! eredetileg 1985-ben indult az USA-ból.Az emo az emotions szóból ered jelentése érzelem !!! az emo a 80-as évek washingtoni hardcore punk szcénájából alakult ki. A jelenlegi emo vonal jellegzetes bandái például az AFI, Fall out Boy, Panic! At the Disco, My Chemical Romance (az együttes nagyon is tiltakozik az emo jelzõ ellen, mégis annak tartják õket). Az emok a szívükön hordják a világ sorsát ez olyan nagy fas.zság melyik hü.lye találta ki? egyálltalán nem ha megállítasz egy emot az uccán mit mondana neked elösször bõg és mondja hogy ott ül egy kúr.va az út szélén??? az is a világ sorsa... de ha nagyon akarod hajrá... Az emo zene érzelmekkel telített és leginkább a szerelmerõl és csalódásról szól. Az emot egyébként nagyjából abban a korban hagyják abba a srácok, amikor az elõzõ generációk éppen kezdtek cure-osok, depeche-esek, alterosok lenni. az emonak van egy másik változata a pózerek magyarul divat emok....!! Álltalában 10-16 éves korig tart ez a fázis a tinik életében ha fikázod az emokat azzal magadat minõsíted meg semmi mást nem látunk max azt hogy balf.aszvagy..... ki találta ki azt hogy emo-s? elég nagy h.ülye mert ez a kijelentés hogy én "emos" vagyok ezzel csak azt jelzi hogy halvány lila fingod nincs arról hogy nincs olyan szó hogy emos... Azért van kipontozva hogy átmenjen a trágárságszûrõn! azt hiszi sok ember hogy õ fikázhatja az emokat pedig holnap õ is ugyanúgy fog kinézni mint a többi ez az ember szánalmas...
Hát én nem vok emo de én se értem miért utálják õket. Én ahol lakok nagyon kevés emot láttam de már bocsi a többi válaszolók, attól, hogy emo nem kell vagdosnia magát és mosolyoghat, nem kell mindenkinek magába zuhannia és a többi dolgot. Ha emonak vallja magát akkor az és végülis a pózeek miatt utálják az emokat. Annyira nem vok jártas a témában de egyik ismerõsöm emo és tök kedves és mindig mosolyog attól nem pózer.
pózer p*csa. ennyi a véleményem. :)
elöbb nézz utána annak, hogy mi is az az emo pontosan. ha jobban belegondolsz, Magyarországon talán nincs is igazi emo.itt csak a majmolás megy, és pont ezért utálta meg mindeki az emokat, mert a sok hülye divatmajom viccet csinál belöle :) meg ez az egész kb 2éve van. elötte gondolom még azt a szót se hallottad hogy emo ;) tudod...a média, stb.
Mert divat majmok.
A fekete szinnel nem igazan tunsz ki ez igy igaz, de mikor valaki tok feketebe van arra eleg kellemetlen nezni...legalabb is nekem...szoval en legtobbszor feherbe vagyok es a halalfejecskek hejett szivecskeket hordok(aranybol tobbnyire)es a kockas helyett meg csikosat akkor en minek valhatom magam???:) max emunak, de szerintem legtobb embert nem erdekli hogy kinek mien a stilusa es hogy ki minek tartja magat.
"Lány vagyok. Eleinte nem voltam az..." :DDD
Heh hát nem tudom én emo vagyok de nem ezért útálnak, sõt még csak le sem pózerez senki pedig rengeteg goth elem van a stilusomban mert imádom... meg hát 2évvel ezelõtt még nem volt jelen ez a stilus legalábbis itt nálunk nem (Szerbia) és akkor sk8punk zenet hallgattam s deszkás cuccokat hordtam tehát olyan sok változáson nem is mentem keresztül. S igy belegondolva nálunk nem szaporodtak el az emok annyira mint nálatok Magyar országon és itt nem is néz ki mindenki egyformán...Ja és szeretem a stilusom és ha valakinek nem tetszik hát megesik nekem sem tetszenek például azok a punkok akik szakadt cuccokba járnak és mindenféle láncokat aggatnak magukra mégsincs beleszólásom :) 18/L
Ajánlom, hogy nézz utánna azoknak a büdös, szakadt pánkoknak a történelmét és rájössz, hogy ott nem az öltözkodésrõl, mint divatról van szó!Messze se! Még mindig a punk csaj vagyok, aki már írt ide...Másik dolog, ami igen zavar az EMO-on a fekete fehér kockás cuccok/sakktábla/...Ne legyetek emosok magatokra büszkék, mert ezt se nem ti találtátok ki, mint ruha kiegészítõ/kockás ing, kockás kalap, öv, stb/...Mond nektek vmit az a zenei irányzat, hogy SKA?/pl. egy magyar ska együttes:Pannonia Allstars Ska Orchestra, vagy külföldiek:The Maddnes, Bad Manners, The Specials/ Ezektõl ered a "sakktábla" és a mostani divatmajmok meg úgy hordják, mintha ez az egész az emo-val jött volna... Rockerek, punkok, metalisták, ugye ti hordtatok/hordtok bakancsokat? Akkor ez a szar meg mi??? http://www.metalshop.cz/images/boty_steel_10dirkove_lebky_ce..
Azért utálnak, mert divatemó vagy. ennek okán semmilyen, jellegtelen vagy, nincs egyéniséged, mivel beálltál a sorba. reménykedj, hátha egyszer kinövöd. különben örökre átlagos maradsz. ja, és helyesen írni se tudsz.
Állítólag a frufru azért kell hogy (jelképesen persze) elfedje a világ rossz oldalát mert az emo-k ezt nem kívánják látni.A fekete ruha is azért van hogy tükrözze a hangulatát az adott embernek.De ma már csak egymást majmolják az emberek és azt hiszik ezzel milyen egyediek lesznek, kitûnnek a tömegbõl.Ugyanis ez az Emo egyik célja. A másik ami borzalmas hogy az EMO-k azt hiszik csak nekik lehetnek érzelmeik.Mondják h õk sokkal érzékenyebbek a világ problémáira mint "mi, simák". Pedig ez nem igaz!Érdekes módon én is elég melankolikus, zárkózott és érzékeny vagyok, mégse hirdetem azt hogy velem máshogy kéne bánni, vagy h olyan különleges vagyok.Én a kinézetemmel csak a disco-s meg mindenféle nem hozzám illõ emberek tudtára próbálom adni hogy nem szeretnék velük semmilyen kapcsolatot létesíteni.És mindezt a nélkül teszem , hogy szénaboglyává tupíroznám a hajam, tetõtõl talpig kockában meg converse csukában villognék.Ez az egész EMO egy nagy kamu!Egy szánalmas kis tinédzser stílus.
szia, kamaszkoromban én is öltözködtem egy stílus szerint. 15-16 évesen. és szerintem sokaknak van ilyen idõszaka. ez végülis a akmaszság, serdülõkor egyik tünete is lehet. nem véletlen, hogy kevesebb felnõtt rockert, emot, punkot-meg mik vannak még-látsz, mert az emberek ezt egy idõ után kinövik. persze van aki, nem és egy stílus meghatározza az életét. de azért nem hiszem, hogy sok olyan családapa van, aki rockernek öltözik.hiszen felesége van, gyerekei, az életformája is más kell, hogy legyen, és fõleg meg kell jelennie a munkaadóinál egy normális öltözekben, mondjuk úgy, hogy nincsen 86 lyuk az arcán, és és nincsen földig érõ haja, egyszóval rendezett külseje van. de ettõl még ez acsaládapa nagyon szertheti akármelyik zenét, csak megkomolyodott és az egyéniségét nem az öltözékével szeretné kifejezni. ezért az úgyanúgy beöltözött fiatalokat nem veszik még komolyan, az ilyen felnõttekre, pedig azt szokták mondani, hogy gyerekesek. kivéve persze a sztárokat, de az azért más. Az embereknek nem biztos, hogy nem tetszik, vagy bajuk van vele. csak egyszerûen ez komolytalanságra vall. a kamaszok akarnak valamilyen csoportba tartozni, mert még keresik önmagukat, mivel nem találták még meg, külõnbözõ stílusok helyettesítik az egyéniségüket, ami persze minden lesz, csak nem egyéni, de lehetõséget ad tartozni valahová
Azért mert csak egy szar divat, drágám!
Az emósok nem emberek. Képzeld el, múltkor egy 12 éves kislány öngyilkos lett az emó divat miatt. Olyan korban még nem is tudja az ember mit csinál, nem tudja értékelni a tetteit és mások tetteit. Ezért azt teszi amit lát / hall. Csak abba kell belegondolni, hogy mire én oda érek hogy nyugdíj, akkor ti adózó állampolgárok lesztek? Aki minden szaron elsírja magát? Ne hidd hogy anyád/apád örökké veled lesz. Egyszer saját magad kell megpróbálnod. Utána már nem lesz Vans és egyéb cipõk. Mivel tanulni baszol, hidd el, nem sok ma 80.000 HUF egy háztartásra. Majd magad is megtapasztalod. Bennem nagyon elszabadultak az indulatok az emósokat illetõen. Ha a BTK nem fogna vissza akkor fogynának az emósok a kezem által. És ott nem lenne Pózer meg Trú emós. "És így szép lassan igent mondtam rá." Na ezaz. Eltanított a tömeg. Az élet akkor kezd érdekessé válni, ha valaki más életét éled. Most ezt teszed. Ugord át ezeket a sorokat, a makacsságodból eredendõen a tanulópénzed sok sok év lesz mire erre rá fogsz jönni... Már el telt 5 év... EL fog telni még 5..... Mire kiderül hogy kurwára nem találod a helyed. És most nekem ne gyere hogy ilyen emós olyan emós amolyan emós igaz emós meg hazugemós... Az átlagember nem fogja ill nem akarja megkülönböztetni. Emós emós, még a szín is emós. Ha vállaltad a kötsögséget akkor ne akarj kitûnni a kötsögök közül! Köszöntem: MagicalCritical
"Állítólag a frufru azért kell hogy (jelképesen persze) elfedje a világ rossz oldalát mert az emo-k ezt nem kívánják látni." Nem akarják látni, ez jó. Mert gyávák! A gyáva emberek menekülnek. És akik menekülnek azok egytõl egyig rába$znak. A normális ember pedig szembe fog nézni a problémájával és meg fogja oldani. Na legalább ha kérdezik hogy "EMÓS vagy?", akkor legközelebb azt válaszold: "Igen, de gyáva is"... Ismét köszöntem: Még mindig MagicalCritical
olyan, h. emóS nincs, csak EMO van, bocs az olyan mitnha azt mondanád, hogy punkeros, rockos, metálos,
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak köszönöm, mert már én is akartam mondaniXD
Amíg valaki hülyén viselkedik de nem ismert, a kutyát nem érdekel, legfeljebb elkerülik a többiek. Mivel azonban az Emo az emberek tömegei elé került, innentõl már mindenkiben formálódik az erõs ellenszenv. Hogy miért? Mert nem normális. Mi számít normálisnak? Arra majd rájössz te magad is amint magadat kell eltartanod, a haverjaid sorra lekopnak mert hozzájutnak valami normálisabb álláshoz ahol megjelenési követelmények is vannak. Ha akarod ha nem, elõbb utóbb felnõsz, az egész csak egy fiatalkori hóbortá minõsül amin majd jó lesz mosolyogni idõsebb korban. Majd akarsz gyereket, ahhoz meg nem árt ha nem az utcára születik. Kéne lakás, ahhoz hitel, ahhoz, normális melóhely, ésatöbbi. Az emberek azért mosolyognak rajtad mert õk tudják azt amit te még nem. És ez vicces.
Elolvastam az összes választ. Fura ez az EMO divat. Divat...Miket írok! =D Életérzés, stílus(?). ^^" Na tehát, hogy a kérdésre is válaszoljak...Az EMO stílust én sem szeretem. Barátnõm pózer, és igen csak ellenszenves kezd lenni így az utóbbi idõben...Az EMO-kat szerintem nem utálják, csak a pózereket. A mosoly pedig...Igen! Ahogy az elõttem lévõ írta: mert tudják, hogy mi lesz késõbb veletek. Vagy valami hasonló volt, azt hiszem ^^" De ez így van, szerintem is. [Én még csak 14 vagyok, elnézést, ha butus módon fogalmaztam, ill. ha butácska módon gondolkozok. Még ^^"]
Elnézést, az elõzõ lennék! ^^" Ellenben az egyik legjobb barátnõm EMO-s. De nem látszik rajta, neki az életstílusa olyan. Gyönyörû, hosszú, barna haja van, frufruja sincs! Persze neki is megvan "az-a-sál", meg végülis ami a ruháit illeti...De nem mondaná meg róla az ember, hogy õ EMO. Ennyi lett volna a kiegészítésem a témával kapcsolatban! ^^"
Nekem nincsen bajom az emo lányokkal szerintem jól néznek ki, volt már pár emo bnõm, pedig én nem vagyok emo... A pasikkal már annál inkább vannak bajok, szerintem vmi nemi problémájuk van, nem tudják, hogy melyik nemhez tartoznak... Mert az ok hogy egy pasi rendben tartja magát, még néha egy kis alapozó is elfér, de amit az emo pasik csinálnak az hányinger:s
A kérdező hozzászólása: Ízlések és pofonok, nekem eddig a pasijaim 90% EMO volt, a jelenlegi is az, és imádom!(L) A maadék 10%-ba másokkal próbálkoztam de nem jött össze, nem szerettem öket, és külsöleg se tetszenek:/
A kérdező hozzászólása: Úy vagyok életvidám hogy nem lehorgasztva van mindig a szám. Mellesleg elég feltünö hogy ki a fiú és ki lány. Nekem a csöcsömnél dudorodik a pasimnál lejjebb:D Ennyi!

A barátom mindig le akar velem feküdni, minden egyes találkozásnál, amikor én nem, akkor is. Már szóltam neki, hogy ez így nem jó, de nem ért a szóbol, mit csináljak? Beszéljem meg vele?

köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ha jól értem, te nem akarod a szexet, de õ mégis lefekszik veled? Hiszen az bûntetendõ cselekmény, hiszen ez a nemi erõszak!! Vagy csak minden alkalommal rõltetné, te meg nem gyõzöd visszautasítani? Az is épp eléggé fárasztó lehet egy idõ után. Na de azt nem értem, egyáltalán miért állsz még szóba egy ilyen rámenõs fiúval? Hogy mit érdemes ilyenkor csinálni? SZAKÍTANI.

Ha jól értem, te nem akarod a szexet, de õ mégis lefekszik veled? Hiszen az bûntetendõ cselekmény, hiszen ez a nemi erõszak!! Vagy csak minden alkalommal rõltetné, te meg nem gyõzöd visszautasítani? Az is épp eléggé fárasztó lehet egy idõ után. Na de azt nem értem, egyáltalán miért állsz még szóba egy ilyen rámenõs fiúval? Hogy mit érdemes ilyenkor csinálni? SZAKÍTANI.
Jaaaj...dobd ki de gyorsan...ha mindíg erõlteti az baj.Mondjuk az is léyneges h egy héten/hónapban hányszor találkoztok?Mert ha hetente sokszor akkor egy szemét, ha havonta egyzser kétszer, akkor bocsi de meg tom érteni.Mindenképpen beszéld meg vele!Neked ez így nem jó hosszútávon!Pusz sok szerencsét!
Ha nem ért a szóból, akkor dobd ki a fenébe. Nem szerethetsz olyat, aki olyat tesz veled, ami neked nem jó!!
Egy normális pasinak akkor jó, ha a barátnõjének örömöt szerez!Amit õ csinál az önzõség!Nem kicsit!Magával foglalkozik inkább és a saját érzéseivel, igényeivel és nem veled, meg a te igényeiddel!Ha nagyon fiatalok vagytok, akkor ez még akár "elfogadható" is lehet.Gondolom már többször beszéltetek errõl!Kérdezd meg tõle, hogy "Neked miért jó az, ha nekem nem esik jól?""Nem az a lényeg az együttlétben, hogy mindegyõnknek jó legyen?"Mond el neki, hogy ha erölteti, azzal pont az ellnkezõjét váltja ki belõled!Hisz így nem lehet felizgulni, hisz szinte kötelességednek érzed az egészet!Az örömszerzés viszont nem errõl szól!Ha egy lány nem akarja, de ráeröltetik, az nem más, minthogy a fiú önkielégítést végez a lányon!!Hisz csak neki jó!Tegye meg ezt nélküled akár napjában többször, kde ha veled van, akkor a te igényeidet nézze!
Szerintem azért mégsem egybõl szakítani kell vele... Beszéld meg vele, reméljük fel tudja fogni a dolgot. Járjatok többet el olyan helyekre, ahol nem maradhattok kettesben (ez egy kicsit fel is dobhatja a kapcsolatot)... így csak kisebb lenne az esélye, hogy rádmászik! De ha továbbra is ennyire erõlteti a szexet, amit te nem akarsz, akkor tényleg érdemes elgondolkodni a szakításon.
A kérdező hozzászólása: egy héten kb 3 szor találkozunk és abbol kétszer akarja deh mondtam neki h nem és nem eröszakkal.. szoval NEM nemi eröszak... És megcsináltam azt h három napig nem engedtem neki semmit és ideges lett rám.. DEh n szeretem és enm akrok vele szakítani nics valami eccerübb megoldás?:S

Fiúk! Ha a barátnõtök le akarna szopni megengednétek? Engem elutasítottak aggódjak? 17L kort is irjatok

Legjobb válasz: A fiúd nem vesz komolyan, csak a pn*ád kell neki pár dugásra.

A fiúd nem vesz komolyan, csak a pn*ád kell neki pár dugásra.
Velem megteheted :-D
nem kéne se aggódnod, se felméréseket végezned.. miért? mert a Te pasidról van szó, vagyis nem indulhatsz ki más pasikból!!! esetleg megkérdezted tõle, hogy "miért?" ? nyilván, a fiúk szexuálisan fûtöttebbek mint a lányok, ezért rájuk lehet húzni, hogy mindig vevõk a szexre... de egy értelmes ember tudja, hogy ez nem így van és ha baj is van a kapcsolatotokban.. nem aggódni kéne, hanem meg kéne kérdezni, hogy miért.. mit gondol... lehet, hgoy simán nem vevõ arra, hogy "gyere Józsi, leszoplak":D ez a stílus elég... hát nem vonzó (értékes kapcsolatban)
Aki visszautasított az egy gyökér. Orált visszautasítani, még ilyet...
Lehet Herpeszed van, vagy neki van valami betegsége mostanában.
Hacsak nem a család elõtt tetted aggódj! 24/F
Nem engedte, hogy leszopd? :D
nem, elsírnám magam bánatomban és leinnám magam a sárgaföldig. -.- kérnélek is rá, hogy kóstolj meg ott lent sûrûn.
Nem, örülni szoktunk neki.
meg sem fordulna a fejemben, hogy elutasítsam !!!!

A barátommal kb. 2 hete feküdtünk le. Nekem az volt az első (védekeztünk), és azóta is vannak kisebb vérzéseim. Ez miért van?

A barátom azt mondta h szerinte ez természetes, mivel megkezdtem a szexuális életemet lesznek kisebb vérzéseim, vagy hormonális változások ( vagy már nem tom pontosan hogy mondta :$ :) )...szóval ez biztos hogy nem a mensim miatt van, mert az pedig csak hónap végén lesz meg...Segítsetek :(

Legjobb válasz: Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?

Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?
Az együttléttel megzavartad a hormonokat..van hogy az elején 1-akér 6 hónapig zavarosan fog megjönni neked..szóval össze-vissza..de szerintemse ártama ha elmennél ndokihoz a biztonság kedvéért.
ha akarsz le tudsz szokni. Nehéz de le lehet (én is dohányzom és én nem akarok leszokni.)
A kérdező hozzászólása: De akkor megbetegedsz ràkos leszel és hamar megdöglesz
Na, motiváljon a saját kommented.:D
hát én 32 éve dohányzom és nem döglöttem még meg rákban.

Na most mit tegyek? A barátom elhagyott, megcsalt, amit szépen le is tagadott.

És most érettségizek!! Hogy tanuljak?

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben. A pasim a vizsgaidõszak kellõs közepén dobott. Pár nap alatt lement pár kiló, plusz nem tudtam odafigyelni a tanulásra. Azért megpróbáltam minél többet tanulni, de elég nehéz volt. Megértelek. Próbálj meg most haverokkal együtt lógni kicsit, hogy lazíts is, ne mindig a tanulás. 24 órában úgysem tanul az ember. Akár egy jó kis biciklitúra is jót tehet. Romantikus filmek, számok tilosak. Semmiképp se mennj olyan helyre, ami emlékeztet rá, ne próbálj meg beszélni vele. És ne ez legyen folyton a téma a legjobb barátoddal, az se jó, ha százszor elsírod ugyan azt. És hagyd, ha egy barátod ki akar lendíteni a mélabúból. Nézz a tükörbe minden nap, mond el magadnak, hogy szép vagy, és már nincs szükséged erre a hazug emberre, és most neked érettségizni kell, muszáj, hogy menjen a dolog. (hidd el, ez is segít. Önbizalom építõ is) Hajrá, menni fog!

Én is voltam hasonló helyzetben. A pasim a vizsgaidõszak kellõs közepén dobott. Pár nap alatt lement pár kiló, plusz nem tudtam odafigyelni a tanulásra. Azért megpróbáltam minél többet tanulni, de elég nehéz volt. Megértelek. Próbálj meg most haverokkal együtt lógni kicsit, hogy lazíts is, ne mindig a tanulás. 24 órában úgysem tanul az ember. Akár egy jó kis biciklitúra is jót tehet. Romantikus filmek, számok tilosak. Semmiképp se mennj olyan helyre, ami emlékeztet rá, ne próbálj meg beszélni vele. És ne ez legyen folyton a téma a legjobb barátoddal, az se jó, ha százszor elsírod ugyan azt. És hagyd, ha egy barátod ki akar lendíteni a mélabúból. Nézz a tükörbe minden nap, mond el magadnak, hogy szép vagy, és már nincs szükséged erre a hazug emberre, és most neked érettségizni kell, muszáj, hogy menjen a dolog. (hidd el, ez is segít. Önbizalom építõ is) Hajrá, menni fog!
18 évesen ugyanez történt velem.Szedd össze magad és próbálj meg tanulni, mert nem azért csináltad idáig, hogy most megbukjál!Most ez a legfontosabb, hiszen ha nem érettségizel le minek kínlódtál idáig?Erre gondolj!Nekem sajna nem sikerült.Matekból megbuktam.36 éves vagyok, azóta is bánom!Sok sikert!
Velem is pont ez történt 1 évvel ezelõtt. Hülyén hangzik, de nekem a tanulás segített, nagyon beletemetkeztem. A telefont kikapcsoltam, a netet elkerültem nagy ívben. Próbálj meg több idõt a barátaiddal tölteni és meglásd az idõ majd enyhít a dolgon! Teljes mértékben megértelek! Sok sikert az érettségihez és föl a fejjel! 21/L
Úgy hoyg kikapcsolod a telefonodat vagy eldobod a fenébe A Tvt is kikapcsolod, vagy akár ki is dobhatod, meg a számítógéprõl is az összes fényképet csak az office maradjon fent! A barátodat is kikapcsolod a fejedben mintha nem is létezne, leülsz kinyitod a könyvet és hangosan olvasol!! Aztán megoldasz egy feladatot és megint végigolvasol egy tételt és így tovább ezt reggel 7 tõl este 11 ig!! Közben 2 óránként megeszel egy tábla csokit vagy egy zacskó törökmogyorót, és csinálsz pöpec teákat!
Szerintem inkább örülj, hogy megszabadultál tõle. De most komolyan: ha ezt tette, nem szeret, és ugyebár nem akarsz olyannal lenni, aki nem szeret. Majd jön egy jobb.
Esténként lazításképp játszhatsz egyet a Pac-mannel és kisírhatod magad itt! Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszi rendesek vagytok. Az a legrosszabb, hogy fogalmam sincs miért csinálta. A 2, 5 év alatt soha egy rossz szava nem volt hozzám, minden nap százszor elmondta hogy szeret. Senki nem nézte volna ki belõle. Én meg fõleg nem.
Én is hasonló helyzetben voltam nem rég. Azt mondják a munka /tanulás/ jó terápia ilyenkor (fõleg a te esetedben, érettségi elõtt). Ha nem megy, tarts szünetet, gondold át a helyzetet, tisztázd magadban és próbáld lezárni. De tényleg nem érdemes a tanulást elhanyagolnod.
ma 15:35 Fél év múlva mehettél volna újra, de még most is mehetsz bármikor, sõt ki is egészítheted más tárgyakkal.. Tárgyanként 15-20 ezer a vizsga, 15 a javító vizsga..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!