Találatok a következő kifejezésre: A barátommal is (3343 db)

Szerelmes lettem egy nagyon kedves fiúba, aki minden előírásnak megfelel. Csak az a baj hogy van barátom, és a másik ami a legfőbb hogy a srác félroma! Nagyon rossz érzés, becsapni magamat és a barátomat is. Mit tegyek?

Az a fiú is szerelmes belém, és mondtam neki hogy nem akarok t?le semmit mert a barátom az a ki fontos nekem és vele szeretnék együtt lenni, nem er?szakoskodott, és azt mondta hogy oké.Megbeszéltük hogy nem telefonálunk egymásnak.A barátommal több mint 2hete vagyunk csak együtt, de vele szeretnék együtt lenni, mert mégis azért csak magyar.Csak egy a baj hogy az a fiú nem mutatja ki hogy szeret.

Legjobb válasz: hátt mivel van egy kis rasszista hajlamom:D ezért szerintem maradj a mostani barátoddal,és jól döntöttél h nem a roma gázsit választottad. 2 hét után én az elsõ barátommal nem is találkoztam, sõt csak 1 hónap után....szóval még bõven lesz rá ideje és alkalma h kimutassa az érzelmeit...meg az is lehet h még nem annyira lángolóan szeret, csak elvan melletted, de ez a dolog sztem idõvel alakulni fog. én esetemben még mindig az elsõ barátommal vagyok,(több mint 3 hónapja) és mostanra nekem is sikerül kimutatnom az érzéseimet, és nagyon szeretjük egymást! Szóval fel a fejjel, a barátod biztosan szeret!:) Amúgy mennyi idõs vagy?

hátt mivel van egy kis rasszista hajlamom:D ezért szerintem maradj a mostani barátoddal, és jól döntöttél h nem a roma gázsit választottad. 2 hét után én az elsõ barátommal nem is találkoztam, sõt csak 1 hónap után....szóval még bõven lesz rá ideje és alkalma h kimutassa az érzelmeit...meg az is lehet h még nem annyira lángolóan szeret, csak elvan melletted, de ez a dolog sztem idõvel alakulni fog. én esetemben még mindig az elsõ barátommal vagyok, (több mint 3 hónapja) és mostanra nekem is sikerül kimutatnom az érzéseimet, és nagyon szeretjük egymást! Szóval fel a fejjel, a barátod biztosan szeret!:) Amúgy mennyi idõs vagy?
félroma, és aztán mivan akkor? õ is ugyanolyan ember nekem roma barátom van, és semmi baj sincs vele, ugyanolyan mint bárki más. Azt válaszd akit igazán szeretsz! A mostani kapcsolatodat "könnyen"betudod fejezni, hisz mégcsak 2hete vagytok együtt.
Vigyázz a cigókkal.
Te elõírás szerint keresel pasit??? én azt választottam akibe szerelmes lettem:)
Lakatos vajda is megmondja a frankót: http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc&feature=related
2 hete vagytok együtt..elhatároztad, hogy vele akarsz élni..közben pedig egy másikba vagy szerelmes?! Nálad valami nincs rendben, de komolyan!! Hogy lehet valaki úgy fontos neked, annyira fontos neked, hogy vele akarj élni, miközben egy másikba vagy szerelmes?!Ez a kettõ nem fér össze..legalábbis 2 hét után biztos nem!
Ez kell neked hülye csitri.Majd a félroma srác jól megerõszakol párszor, szétveri a fejedet azt majd egyedül nevelheted fel a gyerekeidet.Ha ez kell neked akkor tessék.Egyébként ne finomíts a helyzeten, beleszerettél egy 100% koheróba
A kérdező hozzászólása: 18leszek 1 hónap múlva a mostani barátom 20éves lesz a másik fiú pedig 18éves. Nem elõírásokkal keresek pasit, és a származásával NEKEM NINCS GONDOM de a szüleim nem kicsit beleszólnának, hisz volt egy negyed roma barátom aki 3évig voltam együtt, és nem hallodtam csak hogy egy a cigány úgy a cigány és nem akarom hogy bántsák hanem hogy elfogadják.
2 het, az mar komoly kapcsolat!
Ha valóban rendes ember, a származás nem számít. Ha viszont együtt vagy valakivel, akit nem is szerettél sosem igazán, az már egy rég rossz kapcsolat. Az igazi szerelmet nem tudná megingatni semmi. Vagy hazugságban éltek tovább, vagy kockáztatsz és talán boldogabb életed lesz.
dobd a pasid

Mit tennétek a helyemben? (Miért érzem azt, hogy a barátomat is "elfelejteném" csak azért, hogy visszakapjam a legjobb barátomat? )

Volt egy fiú az életemben, aki nagyon fontos volt nekem. Most is nagyon fontos, de õ már utál, mert összejöttem az egyik jó barátjával, miközben tudom, hogy õ szerelmes belém. De én szeretem a barátomat. Viszont... nagyon, nagyon, nagyon hiányzik a legjobb barátom, és a sírás kerülget, amikor elmegy mellettem köszönés nélkül, vagy véletlenül megláttam egy régi beszélgetésünk részletét és hatalmas fájdalom van a mellkasomban? Szörnyû érzés... Nem tudom, hogy feladnám-e érte a kapcsolatomat, mert mint mondtam szeretem a barátomat, de egyszerûen én ezt már nem bírom, nagyon rossz ez az egész. Mit tennétek a helyemben? Kit "választanátok"? Teljesen el vagyok veszve.... 16L

Legjobb válasz: Szerelmek jönnek mennek, a barátok melletted maradnak (ha igaz barátokról van szó).DE a srác nem csak a barátod akar lenni,te is említetted szerelmes beléd.Tehát ha szakítasz azzal, akibe szerelmes vagy a barátod nem kapod vissza a régi formában.Ha te csak barátként gondolsz rá, õ meg szerelmes beléd. Én voltam olyan helyzetben, hogy barátomnak gondoltam egy srácra,eljártunk ide-oda.Én csak barátként gondoltam rá õ szerelmes volt.A Szervezett egy szülinapi bulit egy haverjával, én ott összejöttem a zenésszel (aki ma a férjem) és a mai napig nincs normális baráti kapcsolatom a sráccal :(

Szerelmek jönnek mennek, a barátok melletted maradnak (ha igaz barátokról van szó).DE a srác nem csak a barátod akar lenni, te is említetted szerelmes beléd.Tehát ha szakítasz azzal, akibe szerelmes vagy a barátod nem kapod vissza a régi formában.Ha te csak barátként gondolsz rá, õ meg szerelmes beléd. Én voltam olyan helyzetben, hogy barátomnak gondoltam egy srácra, eljártunk ide-oda.Én csak barátként gondoltam rá õ szerelmes volt.A Szervezett egy szülinapi bulit egy haverjával, én ott összejöttem a zenésszel (aki ma a férjem) és a mai napig nincs normális baráti kapcsolatom a sráccal :(
Ha szerelmes beléd, akkor az már több, mint barátság. Gondolod, hogy ha szakítanál a szerelmeddel, akkor ugyanolyan lenne a kapcsolatotok a legjobb barátoddal? Szerintem semmi sem lenne a régi. Az kellene, hogy õ továbblépjen. Viszont ha azt látja, hogy miatta szakítasz a barátoddal, akkor mint minden reménytelen szerelmes, azt hinné, hogy mégis leehet köztetek valami. Új reményt kapna, elõadná, hogy oké, akkor maradjunk csak barátok, de titkon tovább vágyna utánad és elõbb-utóbb ugyanitt kötnétek ki. Szerintem a szakításnak nem lenne pozitív eredménye. Inkább valahogy fel kéne puhítani a legjobb barátodat, és megértetni vele, hogy köztetek soha semmi nem lesz, viszont a barátságotok értékes mindkettõtöknek, inkább tartsátok meg azt, õ meg próbáljon valahogy továbblépni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És sajnálom, hogy veled (is) ez történt. :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Igen, a barátom is azt mondta, hogy inkább hagyjam most egy ideig, és akkor talán továbblép.. Remélem tényleg így lesz!

Barátom ha velem van mashogy viselkedik minda amikor a barátai is ott vannak. Másnál is így van ez?

ha csak velem van akkor kedves meg minden de ha a haverjai ott vannak akkor teszi a nagyot előttük

Legjobb válasz: Egy bizonyos életkorig és intelligenciaszintig ez elõfordul.

Egy bizonyos életkorig és intelligenciaszintig ez elõfordul.
Ez sok srácra jellemzõ. Ha barátom ezt csinálja, és mondjuk haverjai elõtt leszól, akkor én is beoltom az õ haverjai elõtt... :D Ez neki kínosabb, szóval errõl gyorsan leszokott. :D
A kérdező hozzászólása: csak nemtudom hogy nekem játsza meg magát vagy a haverjainak.
Szerintem, valahol mindannyian így vagyunk ezzel. Máshogyan viselkedünk a külvilág felé, mint akkor, ha bizalmas belsõ körünkben vagyunk. Ezzel is titkolni akarjuk a belsõ személyiségünket, csak annak tárjuk fel önmagunkat, akit teljesen elfogadunk. Azt mondhatom, mások elõtt egy kicsit mindig megjátsszuk önmagunkat, így védelmezzük belsõ önmagunkat. Ez a dolog alapjában véve nem baj, csak akkor lesz kellemetlen, ha ezzel a viselkedéssel pont azt bántjuk meg, akit a legjobban szeretünk. Szerintem érdemes ezt tudatosan megbeszélni a barátoddal, bár lehet, hogy nem fog sikerülni õt megváltoztatni.
A kérdező hozzászólása: nem akarom megváltoztatni mert szeretem õt csak néha nagyon haragszok rá ha társaságban flegmán viselkedik velem is hogy tegye az eszét


Mért van az, hogy túlságosan szeretem az embereket, és feltétel nélkül megbízom bennük? Nem akarok ilyen lenni, sokan visszaélnek vele párkapcsolatban is, és a barátaim is.

Legjobb válasz: mert naiv vagy. én is alapból hiszek bennük, de ilyenkor mindig eszembe jutattom ekkor hogy a világon semmi sincs ingyen. szinte mindig akar vlki vlmit. sajnos neked kell megtanulni tartozkodobnak lenni. a barátok biztos barátok. nekem kb 4-5barátom 25éves koromra. de õk olyanok akikben bizom is. a többit csak ismeretségnek hívom.

mert naiv vagy. én is alapból hiszek bennük, de ilyenkor mindig eszembe jutattom ekkor hogy a világon semmi sincs ingyen. szinte mindig akar vlki vlmit. sajnos neked kell megtanulni tartozkodobnak lenni. a barátok biztos barátok. nekem kb 4-5barátom 25éves koromra. de õk olyanok akikben bizom is. a többit csak ismeretségnek hívom.
Sajnos én is naiv vagyok, mint te.Ha nekem kell segítség, csak vigyázni mondjuk a 2 éves kislányomra, hogy eljussak egy hivatalos helyre, senkim nincsen, de bezzeg engem mindig mindenki megtalál.Tanulj meg nemet mondani, most én is ezt gyakorlom.Egy ismerõsöm nagyon kihasznált az utóbbi idõben, és most õ van besértõdve, mert nemet mondtam egy szívességkérésére.Nem szabad mindenkiben megbízni.Én 27 éves vagyok és rájöttem, hogy önmagamon kívül senkiben nem bízhatok meg 100%-an.Sajna ez van.
Én is csak azt tudom mondani, mint az elõzõ válaszolók. Engem is kihasználtak régebben. Magántanár vagyok és ismerõsöknek ingyen vállaltam a tanítást, õk cserében az úton sem ismertek fel. NEM-et kell mondani, ez van. Vannak olyan emberek, akik olyan ügyesen ki tudnak bújni dolgok alól, nem tudom, hogy hogyan. Sajnos nekem sem megy ez könnyen, de már nem vállalok senkit ingyen. Én is pénzért tanultam gyerekként. Nem jó túl kedvesnek és jónak lenni, azt nem értékelik, sõt.
vagy gondolj arra hogy az ember alaptermészete az hogy önzõ. mindenki elõbb a saját és barátai biztonságát teremti meg.

összeköltöznék a barátommal, már 3 éve együtt vagyunk. A barátom is szeretné, sőt ő is mondta, hogy lehetne róla szó. Mit szólnak ehhez a fiúk?

A barátom is szeretné, s?t ? is mondta, hogy lehetne róla szó. Alapvet?en én gondoltam rá. Csak udvariasságból nem utasít el? Komoly, megbízható a kapcsolatunk, szeretjük egymást. De hogy érint egy 24 éves fiút ez a dolog? Mennyire tetszik egy ilyen ötlet a fiúknak? Nem ijednek meg, nem sokkolja ?ket nagyon ez a téma?részben kényszerhelyzetr?l is van szó, a családi háttér miatt. f?leg fiúk írjanak, de mindenkinek örülök

Legjobb válasz: Szia! Remélem válaszolnak neked a fiúk, mert erre én is kíváncsi vagyok, lévén több mint három éves a kapcsolatom, de én még az összeköltözés ötletét sem merem felvetni, pedig igencsak szeretném. Szerintem ez fõleg típus -természetfüggõ, de én pl. gyakran érzem a barátomon, hogy kicsit elege van az együttlétbõl (pedig nem vagyunk együtt éjjel-nappal), szóval és azt a következtetést vontam le, hogy a fiúk nehezebben viselik az ilyesmit, talán inkább a praktikus oldala vonzza õket. Remélem, neked máshogy gondolkodik a barátod, mindenesetre sok szerencsét kívánok!

Szia! Remélem válaszolnak neked a fiúk, mert erre én is kíváncsi vagyok, lévén több mint három éves a kapcsolatom, de én még az összeköltözés ötletét sem merem felvetni, pedig igencsak szeretném. Szerintem ez fõleg típus -természetfüggõ, de én pl. gyakran érzem a barátomon, hogy kicsit elege van az együttlétbõl (pedig nem vagyunk együtt éjjel-nappal), szóval és azt a következtetést vontam le, hogy a fiúk nehezebben viselik az ilyesmit, talán inkább a praktikus oldala vonzza õket. Remélem, neked máshogy gondolkodik a barátod, mindenesetre sok szerencsét kívánok!
Hali!Szerintem ha bírjátok egymást akkor költözzetek!Javaslatom: eleinte nem nagyon beleélve magatok, probáljátok ki az együttlakást úgy hogy ha esetleg valamelyikõtök visszalépne akkor megtehesse (kisebb albérlet).Fontos hogy hagyjatok egymásnak majd azért "szabad teret" nehogy leláncolva érezzétek magatokat, nehogy "fullasztóvá"válljon az együttlakás.Sok sikert az együttléthez!! :) (Esetleg segíthetek, akkor itt lent írhatsz nkem is!)
szia.hát ha a srác helyében volnák akkor bele mennék abba az összeköltözésbe.Föleg akkor a komolyan mindketten szeeretitek egymást és komolyan gondoljátok.Sok sikert nektek:-)szeressétek egymást és ne engédjétek el egymást:-)biiizzatok egymásban és mindent beszéljetek meg:-) (18éves fiú)
20 éves lány vok, a barátom, párom... võlegényem 24éves. Másfél éve vagyunk együtt. Ahol õ lakott nem tudott munkát találni, ezért ide hozzánk sikerült berakni egy munkahelyre. Mivel 50km-re lakott és hajnalba jár dolgozni kénytelen volt ideköltözni. Hogy mit szólnak ilyenkor a fiúk? Ha szeret és tényleg veled akar lenni akkor nem az jut elõször az eszébe hogy jézusom és akkor most mi lesz velem, meg a többi csajjal stb... Mivel ez egy komoly döntés, feltételezem hogy nem csak udvariasságból mondta h szívesen össszeköltözne veled. De nagyon egyszerû, üljetek le és beszéljétek meg. Mond meg neki hogy nem kell hazudnia, mondja meg nyugodtan ha kétejei vannak ezzel kapcsolatba. Ugyis elmondja majd az igazat.
Én örülnék egy összeköltözésnek barátnõmmel, de még nem tehetjük meg sajnos, lévén diákok vagyunk jövedelem nékül. De annál jobbat nem igazán tudok elképzelni, mint összeköltözni szeretett társammal ;) És ezzel mindenkinek így kell lennie. Ami gond lehet, az az elkötelezettség, esetleg megijed a párod attól, hogy nem lesz melletted szabadideje. Ha ragaszkodik a szokásokhoz a párod, akkor ez lehet a gond, hogy fél új helyre költözni. Pedig biztos jól jár ;) (22/ffi)
Én 24 éves fiú vagyok és párommal 3 éve együtt élek. Nagyon élvezem. Ha az ember tényleg szereti a másikat, akkor nincs akadály.

Srácok, attól többre értékelitek a barátnőtöket, ha a barátaitok is kedvelik?

Jó persze nagy jelent?sége nincs a dolognak, csak mégis. :)

Legjobb válasz: Nem értékelem többre, viszont a barátod lehet hogy jobban érzi magát, ha ott vagy mellette és mivel a többiek is bírnak ezért mondják neki , hogy ugye a bnõd is jön?? Meg stb. Egyébként én is viszem magam mindenhova a barátnõm, mármint így bulizni biztos együtt megyünk, nélküle nem tudnék kikapcsolódni, haveros összejövetelre is mert jól érzem magam ha mellettem van. Ha õ hív, akkor ne érezd magad a nyakán mert nem te ragaszkodtál hogy elkísérd. Egyszerûen csak szereti ha mellette vagy, még esetleg az is lehet hogy 'villogni' akar veled nemtudom. 22F

Nem értékelem többre, viszont a barátod lehet hogy jobban érzi magát, ha ott vagy mellette és mivel a többiek is bírnak ezért mondják neki , hogy ugye a bnõd is jön?? Meg stb. Egyébként én is viszem magam mindenhova a barátnõm, mármint így bulizni biztos együtt megyünk, nélküle nem tudnék kikapcsolódni, haveros összejövetelre is mert jól érzem magam ha mellettem van. Ha õ hív, akkor ne érezd magad a nyakán mert nem te ragaszkodtál hogy elkísérd. Egyszerûen csak szereti ha mellette vagy, még esetleg az is lehet hogy 'villogni' akar veled nemtudom. 22F
ugyan nem vagyok pasi, de ugyanilyen a helyzetünk. a pasim barátai imádnak, bevettek a bandába, teljesen elfogadtak.õ pedig örül nagyon, mert azt mondta, sosem volt még olyan barátnõje, aki egyszerre a "haverja" is volt, és hogy nem kell elõttem semmit szégyellnie, stb. szerintem ez igenis számít.legalábbis azoknál a fiúknál biztosan, akik komolyan gondolják a kapcsolatot.

A mai napon csak a rokonokat látogatjátok meg vagy a barátaitokkal is találkoztok?

Legjobb válasz: Rokonok, barátokkal majd holnap, holnapután. Amikor meg lesz külön családunk, szerintem simán a legjobb barátainkkal is fogunk találkozni karácsonykor. Nagyon közel állunk egymáshoz. De egyelõre nincs még családunk, utolsó éves egyetemisták vagyunk, így még az is "vendégség" hogy egymás szüleihez elmegyünk ajándékozni:)

Rokonok, barátokkal majd holnap, holnapután. Amikor meg lesz külön családunk, szerintem simán a legjobb barátainkkal is fogunk találkozni karácsonykor. Nagyon közel állunk egymáshoz. De egyelõre nincs még családunk, utolsó éves egyetemisták vagyunk, így még az is "vendégség" hogy egymás szüleihez elmegyünk ajándékozni:)
Ma senkivel sem találkozok csak a szerelmemmel. A rokonok holnap jönnek.
Délután jönnek a rokonok, este megyünk a nagyobb baráti társasággal ünnepelni.. Minden évben a 25.e estét a barátainkkal töltjük elõtte 24. a szûk család, 25.e napközben jönnek távolabbi rokonok, 26.án mi megyünk rokonokhoz..
Senkivel. Szerencsére. :D A rokonlátogatást tegnap letudtuk, ma már csak annyi a "dolgom", hogy pihenjek. :) A legjobb barátnõmmel Karácsony és Szilveszter között találkozom. És lehet, hogy a Szilvesztert is együtt töltjük, ebben még nem vagyok biztos. 15/L

A "barátai"miatt szakítanátok? Tudom, hogy neki a barátai is eléggé fontosak, nem szeretném választás elé tenni.

A helyzet: 19 éves lány vagyok, a barátom 23. 1éve és 3 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Nem kell szakítanod, egyszerûen ne csinálj közös programokat a barátaival. Õ találkozzon velük külön, és kész. Nem kell oda pótkerék. Addig te talizz a te barátaiddal.

Nem kell szakítanod, egyszerûen ne csinálj közös programokat a barátaival. Õ találkozzon velük külön, és kész. Nem kell oda pótkerék. Addig te talizz a te barátaiddal.
Elég érdekes természeted lehet, ha a barátai ennyire nem szeretnek és ennyire nem bírnak elviselni a társaságukban... Lehet, hogy talán neked kéne kicsit változni? Amúgy meg az elsõ válaszadónak teljesen igaza van, õ had találkozzon a barátaival nélküled és már is megvan oldva az ügy. Nem kötelezõ neked a barátaival lógni. Nálunk is vannak közös és külön barátok is, van hogy elviszem a barátaim közé, de egyikünkben sincs az hogy kötelezõ lenne a másiknak ott lenni és jól éreznie magát. Bár nálunk nincs ilyen hogy utálnák õt, vagy engem...
Én 2 napja igy dobtam a pasim, a haverok hivják meg csalják bulizni õ megy én meg magányosan várom ithon.NA persze!Betelt a pohár.Õk fontosak neki akkor hajrá!Lehet csajozni meg bulizni.4 évet elpazaroltam.
Õ Csak egy pasi neked, a barátai valószinû levették egybõl hogy milyen vagy, szakíts és keress más pasit.
Hát nem tudom, én személy szerint biztos nem szakítanék ilyenért, bár én nem úgy álok a páromhoz, hogy csak egy pasi. Szerencsére nincs is ilyen problémánk, mert jól kijövök a barátaival. Van egy haverja, akitõl a hideg ráz!Ezzel a párom is tisztába van, és úgy találkoznak, hogy én nem vagyok jelen, vagy mást csinálok.Ha meg elkerülhetetlen a találkozás, akkor azt a kis idõt kibírom.(mondjuk soha nem volt velem az illetõ tahó, egyszerûen ellenszenves és kész) De a legjobb barátnõm pasijával viszont nem jövök ki jól! Vannak dolgai amik nem tetszenek és én annak jócskán hangot adok, ez meg a srácnak nem tetszik.De egy szóval nem mondta a srác a barátnõmnek, hogy válasszon közte és köztem.Egyszerûen akkor szervezünk talit, amikor nincs vele a srác, de ott is ha úgy alakul hogy találkozunk, hát vissza fogjuk magunkat.
Nem eddig nem bántam meg, ez már nagyon vég kifejlett volt.Úgymond utolsó csepp a pohárba.Sok szakitáson vagyunk túl.Lehet késõbb megbánom de fiatal vagyok, és én sem tudnám le élni vele az életem.Engem konkrétan nem utálnak csak vannak dolgok amikben nem értünk egyet, meg nem szívok meg stb stb...ilyen gyerekes dolgok!Én elõre akarok jutni az életbe nem vissza felé haladni!Szar lesz mert tudom hogy most mérges vagyok, de túl élem mert van más aki szeretne majd velem lenni, meg kell adnom másnak is az esélyt!
A kérdező hozzászólása: Velem a drága barátoknak az a bajuk, hogy nem iszom le magam és nem beszélek ki mindenkit a háta mögött.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, nem bántad meg a döntésed, mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. Nekem a barátom csak egy pasi, tudom a hibáit, és tudom, hogy nem az ember szerintem akivel leélném az életem, ennek ellenére szeretem és tudom, hogy szeret engem.
A másik, azon is elgondolkodhatsz, hogyha a 23 éves barátodnak ilyen barátai vannak akkor õ milyen. tudod, madarat tolláról...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez könnyû egy darabig, de akkor szinte sosem lehetnénk együtt, mivel bulizni nem igazán jó menni 2en, vagy kirándulni.
Neked csak egy pasi..legalább õszinte vagy:) Igazság szerint meg tudom éretni a barátodat hiszen szerintem õ is érzi ezt valahol. És ha õ "csak egy pasi számodra" akkor miért adja fel az igaz barátait!? Nekem egyébként nagyon fontos, hogy a páromat szeressék és elfogadják a barátaim. Bár nem vagyok ez közös programozós típus. Vannak barátok és van a szerelem..sose sül el jól ha ezt a kettõt keverik mert egy az új személynek és a társaságnak is furcsa, kellemetlen lehet. Legalábbis én sem örülök ha hozza a barátnõm a pasiját hiszen én rá vagyok kíváncsi és nem a fiúra. Megjegyzem, egyébként kifejezetten kedvelem a srácot de akkor sem passzol bele a körünkbe. L/19
Ha tudod, hogy van barátja mi a fäsznak akarsz randizni vele?-.-
lavaburst te wowozol?:D és ha igen akkor elem sámánod van?:D amúgy a kérdésre válaszolva , sztem is hagyjad ne legyél már p*cs.
Már nem WOW-ozok, de az voltam:)
Üsd ki a barátját ! Ha õ is akar találkozni veled akkor megoldja , és nem neked kéne törni a fejed ezen a dolgon! amúgy ott a szabadság vagy "beteg" és elmegy orvoshoz , fedezik a munkahelyén stb!
de nyomi vagy kérdezõ
Csak van olyan, amikor nem egyszerre dolgoznak, vagy amikor nincsenek együtt. Telefon, sms...... jaa, és ejnye-bejnye, ilyet nem szabad.. :D
Nyugodtan hívd el, mert ha szereti a barátját és soha semmilyen körülmények között nem hagyná el akkor úgy is lepattint, ha pedig nem szereti a barátját és ráadásul gerinctelen is a barátjával szemben( háta mögött kavarás) akkor meg összejöttök és majd mint barátja gondolkozhatsz azon, hogy vajon most tényleg dolgozik vagy találkozik a hátad mögött egy másik fiúval:D Jó szórakozást!

Ha valaki együtt akar aludni a barátjával, de egyenlõre semmi többet, akkor vajon azt a barátja is értékelni fogja?

csak kíváncsiságból kérdezem

Legjobb válasz: Én értékeltem anno, amikor még "csak" aludtunk. Az is egyfajta bensõséges dolog, össze lehet bújni stb... Nyilván egy idõ után új ingereket is keresni fogtok, de az elején még az is nagy dolog, hogy együtt alusztok.

Én értékeltem anno, amikor még "csak" aludtunk. Az is egyfajta bensõséges dolog, össze lehet bújni stb... Nyilván egy idõ után új ingereket is keresni fogtok, de az elején még az is nagy dolog, hogy együtt alusztok.
Azt nem, hogy nem lesz szex :/
Szerintem egy normális illetõ nem problémázik ilyesmin.
#3-al teljesen egyetértek! Az elején még az is nagyon izgató, aztán majd lesz ott még több is! :)
Attól függ milyen típus a srác. Ha csak -arra- megy akkor nemhogy nem fogja értékelni de még ki is hajít miatta. Viszont ha komolyan gondolja, tetszik neki, ha egy lány nem adja magát könnyen akkor értékelni fogja. Úgy ez egy jó pont. Minden attól függ, hogy õ milyen beállítódású és mennyire gondolja komolyan veled a dolgokat.
Nekem volt egy 2 hónapos kapcsolatom aminek gyanítom amiatt lett vége, hogy már 1 hónap után az elsõ ittalváskor volt szex. Megkapta amit akart tovább már nem voltam neki érdekes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!