Találatok a következő kifejezésre: A barátommal hete vagyunk együtt! És (39 db)

A barátommal 3 hete vagyunk együtt, és most a napokba szeretne bemutatni a szüleinek, ezért a jövő héten megyek hozzájuk. Az első találkozásnál illik vinni valamit a szüleinek? Vagy az csak sznobság? Vagy ez hogy működik?

Van egy kisöccse, és arra gondoltam, hogy legalább neki vinnék valami csokit. De abszolút tanácstalan vagyok. Szégyen ide vagy oda, de sosem voltam még ilyen helyzetben. Mit tegyek? én 17/L ? 19/F

Legjobb válasz: én mikor elõször mentem barátnõmékhez anyjának egy szál ilyen narancssárgás pirosas :D rózsát vittem, de csak azér ezt mert ez megtetszett és mellesleg nõnap is akk volt valamelyik nap :) öccse meg barátnõm egy egy tábla vaníliás mogyorós csokit kaptak ami 400 ft körül van, sztem drága de eszméletlen finom, imádom azt a csokit :9 az anyja is kapott csokit ugyan abból a márkából csak õ mogyorósat :) azóta nem volt semmi problémánk se, sõt nagyon jól kijövünk egymással jókat beszélgetünk, bár volt egy pár megjegyzése a hátam mögött amit nem tudok mire vélni...

én mikor elõször mentem barátnõmékhez anyjának egy szál ilyen narancssárgás pirosas :D rózsát vittem, de csak azér ezt mert ez megtetszett és mellesleg nõnap is akk volt valamelyik nap :) öccse meg barátnõm egy egy tábla vaníliás mogyorós csokit kaptak ami 400 ft körül van, sztem drága de eszméletlen finom, imádom azt a csokit :9 az anyja is kapott csokit ugyan abból a márkából csak õ mogyorósat :) azóta nem volt semmi problémánk se, sõt nagyon jól kijövünk egymással jókat beszélgetünk, bár volt egy pár megjegyzése a hátam mögött amit nem tudok mire vélni...
a sütés jó ötlet :) már csak azért mert ha finom majd a barátod is meg fog dicsérni esetleg egy kis jutalmat is kapsz érte :)
Mit szólnál, hogyha sütnél valamit, és azt vinnéd vendégségbe? Az személyesebb is, mint egy tábla csoki :)
A fiúnak illene, de mivel te lány vagy én nem vinnék. Abban az esetben, ha várnak, készülnek(mondjuk ebéddel), a barátod vihet valami virágot, de ne egy kazallal. A lényed a fontos, és hidd el nekem, ha kedves emberek, akkor szeretettel fognak fogadni téged és nem azt nézik hoztál-e valamit.
kérdezd ki a barátod, hogy a családjában ki mit szeret, az öccsének vihetsz valami játékot is ha még kicsi, ha nagyobb már akk inkább csokit, az anyjának és az apjának pedig sztem valami bonbont, vagy ha az apja nem szereti akk valami mást, esetleg egy üveg bort vagy valamit, ne ess túlzásba, nem kell mindenbõl a legjobbat és legdrágábbat megvenni, elég a szolidabb is és ebbpl nem kell rendszert csinálni. késõbb majd ha többet leszel ott esetleg besegíthetsz takarításba, asztal leszedésébe mosogatásba ilyenekbe, nem szokták rossz néven venni :)
Mindenkor illik vinni valamit, hiszen te is fogyasztasz náluk. Ropit, csokit a kicsinek, a szülõknek üdítõt, esetleg bort, vagy süteményt az ebéd utánra. Ha azonban kb. egyenlõ arányban lesz ezután a vendéglátások száma, tehát ugyanannyi idõt töltötök nagyjából nálatok, mint náluk, akkor nem kell minden egyes odalátogatáskor vinni valamit.
Nem kell vinni semmit, de jó benyomást teszel egy csokor virággal, egy-két tábla csokival. Ráadásul oldódik az a feszültség, ami akkor keletkezik, amikor belépsz hozzájuk:)
Én mindig vittem valamit az elsõ bemutatkozóra, párom is hozott. Apukának bor, anyukának bonbon, ennyi.
Sznobságnak egyáltalán nem sznobság. Szten nem kötelezõ vinni, vagy bunkóság nem vinni, de én magamból kiindulva vinnék, pl. egy üveg bort a szülõnek meg egy csokit a kisöcsinek. Ráadásul ez egy jópont is :) .
ha tudsz megnyerõ lenni, akkor nem muszáj, ha jó benyomást akarsz tenni, mosolyogj kedvesen, beszélj értelmesen, és tisztelettel, nem azt fogják nézni, vittél-e ajándékot.

Szerintetek normális, ha a barátommal lassan 2 hete vagyunk együtt, és még nem vagyok szerelmes? :/

Legjobb válasz: Számomra a szerelem megelõzi az "együtt levést", jelentsen az járást, vagy szeretkezést.

Számomra a szerelem megelõzi az "együtt levést", jelentsen az járást, vagy szeretkezést.
2 teljes hete már?:) ráérsz még egyrészt meg lehet nem is õ lesz akibe szerelmes leszel..:)
Nem vagyok álmodozó királylány, de nem kell járni azért valakivel, hogy megismerd. Arra valók a randik, talik, vagy egyszerûen a beszélgetések. Valóban csak akkor tud kialakulni a szerelem, ha ismerjük a másikat, de ehhez miért kéne járni? Annyi ember lehet szimpatikus meg vonzó, szerintem ennyitõl még nem kéne kapcsolatba bonyolódni valakivel, mert egyáltalán nem biztos, hogy olyan jó/rendes/stb amilyennek eleinte látjuk. Amíg meg nem ismerjük igazán, addig miért kéne járni vele? Egy ilyen személyt mégis mi különböztet meg a többi szimpatikus és nekünk tetszõ személytõl? 20/F
Normális. Szeretni csak azt lehet, akit alaposan ismersz. Hiszen ha nem tudod milyen, akkor mit szeretsz benne, azt, amit beleképzeltél? Az együtt járáshoz szimpátia és vonzalom kell. Ha ezeket érzed, akkor nincs gond, ismerkedésre bõven van idõ. 2 hét alatt nem kell eldöntened, hogy õ-e az igazi, csak annyit, hogy akarsz-e még vele találkozni, akarod-e jobban megismerni. Ameddig igen, addig tedd ezt, mert addig fejlõdik a kapcsolat. Ha nem vagy rá kíváncsi, akkor tisztességesebb abbahagyni a próbálkozást. Ha eltelik még 2-3-4 hónap, és még mindig nem érzel semmit, akkor vess véget a kapcsolatnak. (Aki szerint a szerelem megelõzi a járást, az még az álmodozó királylány-korszakát éli.)
Walk with me: Mintha csak én írtam volna. Perfekt. Csak hogy az emberek erre rájöjjenek, ahhoz gondolkodni kéne, ráadásul nem olyan buta sablonosan, az meg nehéz, szóval nem csoda, ha nem sikerül nekik. Ezért inkább összejönnek olyannal, aki csak szimpatikus, emg szép, oszt jóvan. Aztán pár hónap múlva szétmennek, megutálják egymást, beállnak a másiknemszidó-sorba, utána meg kezdik az egészet elölrõl egy másik emberrel. De mivel nem azt keresik, hogy kivel tudnák egy életen át jól érzeni magukat, nem csoda, ha nem fogják megtalálni, és már az ilyen ember (a nagy Õ) létezésében is kételkednek. Sosem lesznek így boldogok.
A kérdező hozzászólása: majd meglátjuk, hogy alakul:/:)
Ez borzasztó.
A kérdező hozzászólása: Féltékeny vagyok-e? Igen, persze, mivel õk is csak lányok:) A vonzalom meg is van, viszont úgy érzem, hogy õ jobban oda van értem, mint kéne, vagy csak én vagyok túl rideg:/ Õ is nagyon féltékeny, túlzásba is viszi:/
nem félted más lányoktól?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem kell még egybõl szerelmesnek lenni, még ki kell, hogy alakuljon..
A kérdező hozzászólása: Igen, nem sokára 2 hete járunk, vagyis vagyunk kapcsolatban:) Komolyabb kapcsolatot szeretne, és én sem szeretném, ha átejtenének. Viszont, én még nem érzem, hogy szerelmes lennék, és fontos is nekem, de nem kötõdök még hozzá annyira:)
nem normális, én mielõtt járok egy lánnyal mindig szerelmes kell, hogy legyek belé elõtte valahogy... ha ez nem sikerül akkor nem lesz semmi... a jelenlegi párommal 1, 5 éve együtt vagyok, és elõtte 2 hónapig szerelmes voltam már belé mielõtt hivatalosan járni kezdtünk. 23/F
én jelenleg 1 éve vagyok a barátommal, és kb 3-4hónap után kezdtem szerelmes lenni.. és ma meg már hihetetlenül odavagyok érte.:) igaz, õ már hónapokkal azelõtt szerelmes volt belém, mielõtt hivatalosan is összejöttünk:D de ma már õ is mégjobban szeret.;) szóval én azt mondom, hogy ha úgyérzed, hogy megéri "várni a szerelemre", vagy hogy legalább érzed, hogy egyáltalán kialakulhat... akkor várjcsak, és majd meglátod jólesz az;)

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)

A barátommal 6 hete vagyunk együtt és megtörtént az elsõ, de nem védekeztünk, mivel nem volt betervezve. Most egy kicsit tartok attól, hogy terhes leszek. Mi ilyenkor a teendõ?

Legjobb válasz: mit nem terveztetek? nincs 300 Ft gumira? drogosok vagytok akik gondolkodni sem tudnak? 72 órás tabletta vagy ha régebben volt teszt. abortusz

mit nem terveztetek? nincs 300 Ft gumira? drogosok vagytok akik gondolkodni sem tudnak? 72 órás tabletta vagy ha régebben volt teszt. abortusz
akor még mindig nem késõ eseméynutánit bevenni, és el ne mulaszd, mert EKKORA esélyed van teherbeesni, valószínûleg éppen peteérésed volt.... kb 5 nap menzesz plusz 1 hét, az 12 nap... 3 napig életképesek a spermiumok kb... Általában pedig 14. napon van peteérés, a legnagyobb esély a teherbeesésre... Most legyél nagylány, irány az ügyeletes orvos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: más körülmények között mi is védekeztünk rajta, de abban a pillanatban egyikünk se számított rá, hogy meg fog történni. Akkor nem is aggódtam, most kezdtem el rajta rágódni. A menzeszem egy hete volt meg, az aktus pedig tegnap történt.
Meg se lepodok...
72 órán belül (minél hamarabb) esemenyutáni tablettát... Ha kapcsatban vagy, akkor "mindig legyen betervezve", tehát legyen nálad gumi.. Ha nem akkor imádkozz, ha nem jön meg, vagy csak 1-2 napig tart, akkor tesztelj, és imádkozz újra, hogy 1 csík egyen, ha 2 akkor vagy abortusz, vagy megszülöd és örökbeadod, vagy felneveled(valószínüleg az aktuális barátod nelkül) Az utóbbi esetben pedig felkészülsz a szüleitekkel a nagy beszélgetésre... Mikor volt a menstruációd utóljára?
Legalább kivette idõben?
Sosem értettem hogy lehet ilyesmiket csinálni... pedig tini korú vagyok nem aza kis 14 éves de biztos nem tudnék védekezés nélül ilyet csinálni... Már megtörtént szóval mindegy menj el egy nõgyógyászhoz amilyen gyorsan csak tudsz és õ majd megállapítja hogy terhes vagy-e és mindent elmagyaráz és együtt kitaláljátok mi lesz. De a legfontosabb hogy ne félj elmondani anyukádnak mert még lehet tutok tenni ellene de semmi jóhóz nem vezet ha 4 hónaposan mondod el. ha tényleg nemmegy akkor kérd meg egy barátnõdet hogy õ kisérjen el egy nõgyógyászhoz. vagy épp a barátodat.
Az a teendõ, hogy kezdj el gondolkodni a gyereked nevén! Az evolúció melyik fokán ragadtatok meg, hogy nem védekeztek ha nem akartok gyereket?? Hm???
Gratulálok...
Mikor történt? Milyen idõsek vagytok?
Ilyenkor azt történik, hogy ha 72 órán belül vagy, akkor irány a nõgyógyászati ügyelet esemény utáni tablettáért! Ha eltelt már 72 óra, akkor pedig imádkozz vagy készülj fel, hogy anyuka leszel vagy abortuszod lesz!
sürgöségi tabletta?
A kérdező hozzászólása: ú köszönöm a segítséget, írattam fel 72 órás tablettát, kiváltottam...most már remélhetõleg minden rendben lesz

Barátommal 1 éve és 3 hete vagyunk együtt, és szünetet kért (hétfőig). Besokallt abból, hogy folyton félek hogy elveszítem, és ezt a félelmet ő is érzi. De miért kell neki szünet?

Nem szívbajos, tehát ha szakítani akarna, már rég megmondta volna. Tehát nem ezzel a szünettel húzza a dolgot. De akkor miért kell? Lesz ennek még folytatása?

Legjobb válasz: Lesz,ha nem kergeted az õrületbe.Tele van a [email protected] veled,egyébként teljesen jogosan.Kicsit vegyél vissza,sõt akár egy idõre abba is hagyhatnád az elveszítelek-es dumát,akkor minden rendbe lesz.21/F

Lesz, ha nem kergeted az õrületbe.Tele van a [email protected] veled, egyébként teljesen jogosan.Kicsit vegyél vissza, sõt akár egy idõre abba is hagyhatnád az elveszítelek-es dumát, akkor minden rendbe lesz.21/F
hagyd fel a félelmet, mert amint írtad ha akarna akk szakítana, ha szakít akk azárt mert ezzel a félelemmel atz tudatod vele h nem bízol benne
Nem akar szakítani, csupán már elege van abból hogy mindig azt mondod neki hogy félsz attól hogy elveszíted. Tudja ezt õ nagyon jól, sõt õ is így van vele. Mi szólnál hozzá ha õ is mindig ezzel "piszkálna"? Nem kellemes szembesülni azzal se bármikor elveszítheted. Ez olyan mintha a világ végét rikácsolnád. Nyugodj meg, együtt fogtok maradni. Fõleg ha ezt abbahagyod :) Inkább szeresd. Sõt, ha nem mondod neki egy jódarabig, akkor látni fogja hogy hajlandó vagy érte változni, és ez jól fog esni neki.
Szerintem csak szeretné, ha picit észhez térnél...Lehet, hogy ezzel szeretné azt éreztetni, hogy ebbõl már elege van...Veled van, ha nem szeretne, nem lenne veled, ennyi. Tessék felhagyni a félelemmel, és élvezd ki, hogy veled van. Ha végzett a szünet dologgal, lepd meg vmi szexis fehérnemûvel ( mármint nõivel magadon )a többi meg majd jön :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
Szia! Na, mi a helyzet felétek? Szünet van még a kapcsolatotokban? Én már 2 hete nem kommunikáltam semmilyen módon a barátommal, akivel 2 év és 3 hónapja vagyunk együtt. Õ szünetet kért, de azt sem mondta meg, hogy meddig :-S Szintén arra hivatkozva, hogy besokallt. Csodálatos.Hívni nem merem, de már nagyon hiányzik az, hogy tudjak róla valamit!
A kérdező hozzászólása: Nálunk minden rendben. :) Kicsit döcögõs volt a "békülõs" hétfõ, mert kérdeztem tõle, hogy mit szeretne, és azt mondta, hogy nem tudja... de azóta talán még jobb, mint volt. :) Tegnap volt 13 hónaposak! :)
A kérdező hozzászólása: *voltunk

Lány vagyok 28 éves az előző barátommal amikor eggyütt voltunk elundorodtam tőle és sírtam az eggyüttlét közben mert rákényszerítettek, a mostani barátommal 2 hete vagyok együtt felmentem hozzá és amikor arra került a sor megijedtem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.

Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.
Mi az, hogy rákényszerítettek?? Te jó ég, hiszen felnõtt vagy! És ilyen helyzetben tényleg természetes az ijedtség... De valóban, hova rohansz? Elõször ismerd meg a barátodat, bízz meg benne, és utána ráér még a szex. Vagy nálatok az az elsõ?? =S 2 hét... 2 hónap is rövid idõ, ha nem ismertétek meg egymást eléggé...
én annyit tudok javasolni hogy rengeteget beszélgessetek, mert így lehet a legjobban megismerni a másikat, ami elengedhetetlen a bizalom kialakulásához. A bizalom pedig alapvetõ dolog egy szerelmi kapcsolatban. És ha már most megbízol benne (vagy majd ha fogsz) akkor pedig mondd el neki hogy mi történt veled és meg fogja érteni ha szeret, és nem fog siettetni. Majd amikor már arra kerül a sor hogy nem félsz tõle akkor pedig mindent úgy fog csinálni ahogy neked jó lesz, csak ne félj szólni hogy hogy is jó neked mert az baj lenne.
1. 28 évesen lánynak nevezed magad nem nõnek, sok mindent elárul. 2. Rákényszerítettel, hogy sírj? WTF? 3. 2 hét után már felmentél hozzá szobára ... Nekem nincs több kérdésem, kb az iq-d lehet egyenlõ a koroddal. Nem tudom miért csodálkozol, egyértelmûen látszik, hogy 28 évesen abszolút nem vagy te kész erre az egészre. Szerintem nézz magadba és értékeld át az életed. Üdv. 25/F
hogy terhes vagy
Értem a problémát, de fontosabb most az, hogy mi lesz a gyereketekkel!
Az "exe" nem is képfájl :(
A kérdező hozzászólása: Akkor ne olvasd el..;)
Nem ér-de-kel.
Egy újabb bölcs 13 éveshez van szerencsénk a #10-es válaszoló személyében(:
Ha én lájkolok egy képet, az azért van, mert tetszik a kép. És ez független attól, ki tette fel. Ha az exem, ha a férjem, vagy a hatodik szomszéd, az lényegtelen. Ugyanígy nem lájkolok minden képet, amit a férjem rak fel, csak amiatt, mert õ töltötte fel, csak ami tetszik. Õ ugyanígy van ezzel. És nem vagyok szerelmes sem az exembe, sem a hatodik szomszédba. A férjemet szeretem, õ pedig engem. Minden más sokadrangú.
Szia! Hááát, nem tudom. Igazából engem is zavarna, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy szereti, az viszont tény, hogy 3 évet nem lehet csak úgy elfelejteni ... Szerintem ne vedd magadra, ha azt érzed, hogy mûködhet vele a dolog. (Tudom, mondani könnyü...:) )
Kaptál választ, csak még nem nõttél fel az értelmezéséhez.
itt ne próbálkozz facebook-os kérdésekkel, erre divat lett ugrani. de lefogadom, hogy a legtöbb fikagép azért fent van a "hûdeleszarom" facebook-on, és azon görcsöl, hogy vajon hány lájkot kap valami viccesnek szánt kiírása, vagy épp csöpögõsen nyáladzik a szerelmével az üzenõfalon. olyan ez, mint a barátok közt. elvileg senki sem nézi, mégis mindenki tudja a szereplõk nevét. :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért nem lehet erre egy normális választ adni..
A kérdező hozzászólása: Ez a terhesség most, hogy jött? Hülye nem vagyok..és nem is 13 éves...
Azt javaslom inkább add örökbe a kicsit, minthogy elvetesd.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy mi olyan felháborító ebben a kérdésben...
#1 -nek vanigaza, met sgy ku..va nagy zöld kéz
A kérdező hozzászólása: De most ezt komolyan kérdezem... mert én pl nem likolnám a volt barátom képét..(tudom, h sok itt a facebook utáló, de most ez van...én sem szeretem..)
Normális ember nem éget fel maga mögött minden hidat, ha véget ér egy kapcsolata. Remélem, érted.
szent szûz kirsztus mária
A kérdező hozzászólása: Megtartom a gyereket:)

SEGÍTSETEK! 2 hete hogy elvesztettem a szüzességemet a barátommal (3 hónapja vagyunk együtt) és eléggé fájt az elején. Mit csináljak? Velem van baj? A többi lent!

Utána próbálkoztunk de nekem nagyon fájt megint és azt mondta, hogy hagyjuk, mert nem akar nekem fájdalmat okozni. Az elmúlt egy hétben már nem is próbálkozott. Mit csináljak? Velem van baj? Engem nem zavar ha fáj, gondolom úgyis elmúlik, vagy lehet még nem szakadt át a szűzhártyám rendesen.17/L

Legjobb válasz: Egy ideig még fájni is fog, de izgasson fel eléggé a barátod hogy tágulj és enyhülni fog..

Egy ideig még fájni is fog, de izgasson fel eléggé a barátod hogy tágulj és enyhülni fog..
nekem, amikor elvesztettem, még utána 2-3 alkalommal fájt, és azt hiszem az 5. együttlétkor volt már teljesen yoo érzés.
Szerintem szimplán még szûk vagy, ezért fáj, de ha nem dgtok úgy fog is, mert nincs "bejáratódva".
lehet, hogy begyulladt szerintem menj el nõgyógyászhoz, majd felír egy gyulladás csökkentõ krémet/gyógyszert/kúpot stb... Lehet h párodtól kaptad el akinél ugyan nem jelentkeznek a tünetek még is hordozza, bár ha védekeztetek gumival akkor nem õ a ludas. Szerintem csak gyulladás :) Ne izgulj
Nem kell egybõl izélni hogy gyulladás. Mindenkinek fáj elsõ pár alkalommal. Szóval csináljátok még párszor, ha fáj ne hagyjátok abba, mert akkor nem szokod meg, és nem tágulsz.

Nem gondolnád korainak? Elmennél? Na szóval a barátommal 1 hete vagyunk együtt, bár 3hónapja ismerkedünk. Na és hívott lagziba szeptemberben. Mit tennél?

Én még korainak gondolom, hisz a szüleit sem ismerem és senkit.Rajta kív?l persze.Mit gondoltok menjek el?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell ennyit töprengeni rajta, én a helyedben biztos, hogy elmennék. A barátom is elvitt úgy az õ családján belüli összejövetelekre, hogy még senkit nem ismertem, szinte még a szüleit sem, de épp ez egy kitûnõ alkalom, hogy megismerhesd õket. Biztos, hogy kedvesen fognak hozzád viszonyulni, és örülnek, hogy megismernek majd. :) 15/L

Szerintem nem kell ennyit töprengeni rajta, én a helyedben biztos, hogy elmennék. A barátom is elvitt úgy az õ családján belüli összejövetelekre, hogy még senkit nem ismertem, szinte még a szüleit sem, de épp ez egy kitûnõ alkalom, hogy megismerhesd õket. Biztos, hogy kedvesen fognak hozzád viszonyulni, és örülnek, hogy megismernek majd. :) 15/L
Én nem mennék, szerintem cikin érezném magam. 17F
Persze menj el. Nincs abban semmi rossz, és a szülõk pedig szeretik, ha a gyereknek van párja a lagziban. neked sztem személy szerint nem kell ajándékot vinned. Nem lesz ciki ne aggódj. ráadásul szeptemberben majdnem 5 hónapja lesztek együtt.
A kérdező hozzászólása: Nem nem, szeptemberben csak kicsit több mint 1 hónapja leszünk együtt. 3hónapja ismerjük egymást, találkozgattunk haveri szinten és csak annyi.
Mi lett, elmentél? h alakult? együtt vagytok még? :)

Majdnem ket hete vagyok egyutt a baratommal es azota mar ket herpeszem is kijott. O a hibas vagy mivan?

Amugy is szokott herpeszem lenni de hal istennek kb evente 2. DE amiota vele egyutt vagyok ket het alatt ketszer is kijott vagyis ma reggel talaltam meg az ujat pedig az egyik meg nemis gyogyult le rendesen... :S Ez miért van?

Legjobb válasz: A herpesz akkor jön ki, ha vmiért legyengül az immunrendszered. Nem hiszem, hogy ennek a barátodhoz köze lenne.

A herpesz akkor jön ki, ha vmiért legyengül az immunrendszered. Nem hiszem, hogy ennek a barátodhoz köze lenne.
A kérdező hozzászólása: es akkor h erositsem meg? vagy h kell mondani :D
Ez csak rajtad múlik. Lehet a melegtõl is, és attól, hogy nem megfelelõ ételeket és nem megfelelõ mennyiségû folyadékot fogyasztasz. Lehet, hogy érzékeny vagy a mosószeresen maradt poharakra, vagy hasonlókra is. Mindenképp rajtad áll, nem a barátodon :) (egyetlen dolog azért említésre méltó - Neki van?)
A kérdező hozzászólása: neki niiincs meg amikor volt nekem es csokoloztunk akkor se jott ki neki :o

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!