Találatok a következő kifejezésre: A barátommal hete vagyunk (241 db)

Egyik héten a barátnõje vagyok, másik héten észre se vesz. Mit csináljak?

A legjobb barátnõmrõl van szó. Sajnos, bármikor ha jön valaki aki érdekesebb vagy jobb valamiben nálam, a létezésemrõl is teljesen megfelejtkezik és ezzel megbánt. Megbeszéljük aztán ugyanezt csinálja. Ti mit tennétek ilyen esetben?

Legjobb válasz: Szia! Mond meg neki õszintén mi bánt és hogy téged zavar hogy ezt csinálja. Nekem is volt egyszer ilyesmi es megmondtam a barátnõmnek es eszheztért. Ha pedig ez után is folytatja akkor nem igazi barát, felejtsd el

Szia! Mond meg neki õszintén mi bánt és hogy téged zavar hogy ezt csinálja. Nekem is volt egyszer ilyesmi es megmondtam a barátnõmnek es eszheztért. Ha pedig ez után is folytatja akkor nem igazi barát, felejtsd el
Dettó. Ha szereted megbocsátasz istentudja hányadszorra is. :/
Ha már többször elõfordult, hogy megbeszéltétek, elmondtad neki, hogy számodra ez bántó, akkor egyáltalán nem jó barátnõ. Nem azt mondom, hogy hirtelen szakíts meg vele minden kapcsolatot, de te is kezdj el új barátokat szerezni. Engem a 10 éve legjobb fiúbarátom kezdett el hanyagolni pár hónapja, el is mondtam neki, hogy rosszul esik, amit csinál, mondta, hogy sajnálja, aztán úgy 2 hétig el sem jött hozzám, napokig nem írt és akkor úgy voltam vele, hogy nehogy már tõle függjek... Felvettem a kapcsolatot két régebbi barátnõmmel és most tökre elvagyunk. :)

El szabad mondani már most, hogy terhes vagyok? Még csak a 4 hétben vagyok és babonás is vagyok egy kicsit ezért nem tudom, hogy ezt már mondhatom a barátaim előtt vagy várjam meg a 12. hetet?

Legjobb válasz: miert ne szabadna? ha nem birod magadban tartani, mond el!!oszd meg az oromodet mindengkivel:-) gratulalok!! 26 hetes kismami

miert ne szabadna? ha nem birod magadban tartani, mond el!!oszd meg az oromodet mindengkivel:-) gratulalok!! 26 hetes kismami
szia én mikor megtudtam, sokmindenkinek elmondtam, amikor már volt szívhang még több embernek. Ez volt 2és fél hete. Tegnap voltam UH-n és közölte a doki, már csak üres ellaposodott petezsákot látja, a baba eltûnt. Remélem veled minden rendben lesz, de én ebbõl tanulva, legközelebb biztos megvárom a 3hónapot még a szüleimmel is. Most közölhetem mkivel még a mhelyemen is, és tök szar, amikor kérdezgetik, h na mi van? Õk örülnek h terhes vagyok, és mondanom kell, h már nincs... Ez olyan szörnyû, és annyira fáj...
Szia! Nem vagyok babonás, de az emberben mégis ott van a bizonytalanság, én már lassan 15 hetes leszek, de nem kürtölöm világgá, ami persze jól esne. A munkahelyemen azonnal meg kellett mondanom, mert veszélyes közegben dolgoztam, akkor voltam 5 hetes, azonnal el is jöttem tp-re. Szerintem még várj egy picit, de a családban miért ne mondhatnád?! Boldog babavárást! 14 hetes kismama
szia! ha rám hallgatsz, még vársz egy picit! én tavaly, a pozitív teszt után rögtön mondtam mindenkinek! aztán amikor 9 hetesen elmentem a dokihoz, akkor közölte, hogy ödémás a magzat, és meg kell szakítani a terhességet! szóval millió meg egy probléma fennállhat sajnos, és azt már egyáltalán nem volt olyan nagy öröm újságolni, hogy mégsincs semmilyen baba! most 6 hetes vagyok, és csak a szüleim tudják, még anyósomék sem! jövõhéten megyek orvoshoz, de ne tudd meg, hogy mit érzek most! rettegek! remélem tudtam segíteni! boldog babavárást! szia!
Én 31 hetesen még senkinek se mondtam, a párom kürtölte világgá :) De szerintem is várj egy picit, ez még korai nagyon, fõleg ha babonás vagy.
Mi az elsõ ultrahang után mondtuk el a családnak, amikor már volt szívmûködés és a doki megerõsítette a terhességet, illetve azt, hogy méhen belüli. Hat hetesek voltunk. A munkahelyemen 12. héten jelentettem be, kivéve az egyik kollégámat és egyben nagyon jó barátomat, akinek egybõl a pozitív teszt után szurkolt, ugyanis már hónapok óta hallgatta szerencsétlen, hogy mikor van peteérésem, mikor milyen a hõmérsékletem és vigasztalt, amikor nem jött össze. Szóval õ szinte már velünk együtt várta...
Ilyenkor az ember legszívesebben az egész világnak elmondaná a boldogságát, ez természetes. A te döntésed, hogy mikor mondod el, nincs rá jó recept, de azt be kell kalkulálnod, hogy az elsõ 12 hét bizonytalan... Mi csak a 12. hét után jelentjük be. Üdv. 10 hetes kismami
Szia! Én a közeli családnak tehát a szüleimnek elmondtam az 5-ik héten, de a többiekkel vártam míg nem láttuk a szívhangot.
ha nem is várod meg a 12. hetet, de legalább a 8-9.hétig várj. nagyon sok terhesség ekkor már biztosabb, mint most!
Szerintem azért várj pár hetet, mert ha történik valami a babával, akkor .... Nagyon jó érzés az emberek öröme ha elmondod nekik a jó hírt, de a sajnálkozást nehéz elviselni. A mi babánk a 12.heti uh-ig csak a mi kis titkunk volt.

Lefeküdtem a barátommal már vagy 4 hete, az óvszer ki szakadt a menstruációm normális, de attol félek hogyterhes vagyok mert reggelente mindig roszzul érzem magam lehetek igy terhes?

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.

Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.
Sztem csak sokat idegeskedsz a dolgon és ezért vagy rosszul.Azért én a helyedben csinálnék egy tesztet.Nincs kizárva a terhesség de ha normális a menstruációd akkor kétlem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenféleképp veszek egy tesztet :)
Majd ha tudod, leírnád h végül is az vagy-e? Elõre köszi. :)

Korai "vérzés". Megsérthetett a barátom belülről, vagy beágyazódás? A menstruációmnak 2 hét múlva kell megjönnie.

Ma a barátommal kicsit er?sebben csináltuk mint kellett volna, de már a pettingnél észrevettem, hogy nem átlátszó volt a folyásom (vagy fehér) hanem halványbarna. Furán is néztem, hiszen ilyenkor még nem kellene (20. napnál tartok).

Legjobb válasz: Ha két hét múlva kell megjönnie, akkor vszínûleg ovulációs vérzés.

Ha két hét múlva kell megjönnie, akkor vszínûleg ovulációs vérzés.
sigh...
Erre neked kell tudnod a választ, meg a barátodnak.
nedves vagy ? vagy tök szárazon csináljátok??

A barátommal heti 4-6 alkalommal vagyunk együtt, és ebből kb.2-3 alkalommal megszakítással csináljuk. Mennyi ez esély arra hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: gép és net elõtted van, tanuljál ciklusod hossza, menstruációd meddig tart ilyenek, keresgélj a szexhez fel is kéne nõni, nem tudom hány éves vagy, de vannak dolgok amiket már nem ártana tudnod N

a megszakításos megoldás nem jó mert AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS LEHETNEK SPERMÁK. Van rá esély.
ELÉG NAGY! Tessék, itt van egy Pearl Index: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind.. Itt feketén-fehéren le van írva, hogy 100 nõbõl 35 esik teherbe egy év alatt emellett a "védekezési mód" mellett. Nos, most aztán lehet mondani, hogy "jajj, én tuti a másik 65-be tartozom"! És, ha pont nem? Tudod... Az ördög sohasem alszik. ;) Nyilván lehet hallani olyan párokról, akiknél évekig mûködik ez a mód, de rengetegszer elõfordult már, hogy egy párnál elsõre besikerült így a baba. Ha nálatok nem lenne gond egy 30 ezres abortusz, vagy egy gyerkõc felnevelése, akkor nyugodtan játszatok tovább a tûzzel és a palid is nyomorék legyen egy gumi felhúzásához. Grat. az eszetekhez. ;) Mellesleg azt nem értem, hogy, ha hébe-hóba védekeztek, akkor miért nem lehet mindig?!...
Gondolom drága a gumi.:) Én itt nem hagyatkoznék %-okra, mert a terhesség nem vicc, tehát alapvetõ lenne, hogy próbáljátok a lehetõ legbiztosabban kizárni a lehetõségét. Van állandó partnered, szedj tablettát, vagy ne szexeljetek ha nincs nálatok semmi. Nagyon felelõtlenek vagytok.
de miért nem védekeztek folyamatosan? Valaki úgy is lehet terhes, hogy az esetek 99%-ban védekezik, és pont egyszer nem, akkor meg jön a baba. Aki hajlamos a teherbeesésre, az már akkor az lesz, ha csak "ránéznek". Ez nagyon nem játék!
gép és net elõtted van, tanuljál ciklusod hossza, menstruációd meddig tart ilyenek, keresgélj a szexhez fel is kéne nõni, nem tudom hány éves vagy, de vannak dolgok amiket már nem ártana tudnod N
Hát elég nagy!!! Gratulálok...okosak vagytok
Igazából erre nincs statisztika. Nem olyan könnyû teherbe esni annak aki akar. A megszakítás viszont nem védekezés csak akkor vállald be ha nem baj ha baba lesz. Persze függ a peteéréstõl ugy kb 50-50% mondanék.
És a többi alkalommal védekeztek?
Mi kb. 1 éve csináljuk így és nem lettem eddig terhes. De azt tudnod kell, hogy elvileg elég nagy az esélye, hogy teherbe esel (lásd a Pearl-indexet- 1 éven belül 3 nõbõl, aki így védekezik 1 teherbe esik). Még egy párt ismerek, ahol így védekeznek, de ott a lánynak olyan nõgyógyáaszti problémája van, ami mellett szinte kizárt a teherbeesés, tehát ez sem mérvadó. Lehet persze további védelmi dolgokat beiktatni, pl. peteéréskor gumit használtok, vagy kiegészítitek a módszert fogamzásgátló krémmel, kúppal. Nyilván ezek csökkentik egy esetleges teherbeesés esélyét, de nem iktatják ki...azt mondanám, ha még nem terveztek babát, de nem lenne tragédia, ha jönne, akkor érdemes lehet ezt a módszert alkalmazni (nálunk ez a helyzet).
6-os ikrekkel vagy terhes, gratulálok kismama:DD

A baratommal heti 1-2 szer talalkozunk-de ezeket mindig en kezdemenyezem. Ha en nem mondom, o nem hiv, neki mindegy, hogy talalkozunk-e vagy nem. Ez nem normalis, ugye? (5 honapja jarunk)

Legjobb válasz: Próbáld ki, hogy egyszer nem hívod. Lehet megszokta , elkényelmesedett, nincs benne az hogy harcoljon érted és ezt vissza kell belé vezetni :)

Próbáld ki, hogy egyszer nem hívod. Lehet megszokta , elkényelmesedett, nincs benne az hogy harcoljon érted és ezt vissza kell belé vezetni :)
Lehet hogy nagyon elfoglalt! Nekem amúgy volt ilyenben részem... nem akart találkozni, mert már nem szeretett. De remélem, nálatok nem ez van!!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon elfoglalt, en ketszer annyit dolgozok. Szerintem nem szeret :(
Lehet ezt nem kellene erõltetned :( Ne rabold vele a saját idõd!
Voltam én is ilyen szituban. Azt csináltam, hogy nem kerestem, azt õ sem hívott, így két hét után szakítottunk... Nem küzdöttem érte, mert éreztem, hogy õ sem tesz. Olyan busz után meg nem futok ami nem vesz fel.
A kérdező hozzászólása: Koszi, Sajnos ez nem valami biztato :(
Sajnos csak a többieket tudom ismételni....
Jah, ha ennyire nem érdekli, hogy találkoztok-e vagy sem, akkor hagyd a fenébe. Majd hív, ha akar ...csak nehogy késõ legyen. Eleve elég kevés ez a heti 1-2 alkalom. Ha az ember szerelmes, akkor minden nap együtt akar lenni a párjával.
Hát én is voltam ilyen szituban és nekem is nagyon rosszul esett. Hát tényleg próbáld ki, hogy nem keresed és akkor kiderül. Ha nem tesz semmit, akkor tényleg nem szeret. :( 21/L

15 évesek vagyunk a barátommal. Hét hónapja járunk, szeretjük egymást, és szeretnénk szeretkezni. Nagyon korai?

Legjobb válasz: 7 hónap után már tisztában lehettek az érzelmeitekkel, vágyaitokkal. Igazából, mivel tudom, hogy 7 hónap várás az nem kis idõ, szívem szerint azt mondanám, hogy nyugodtan, de mégis a korod miatt azt mondom, hogy várjatok! Minél többet vártok, vágyakoztok egymásra, annál szebb lesz majd az elsõ alkalom. Addig is pettingeljetek, úgy is ki tudjátok elégíteni egymást.

7 hónap után már tisztában lehettek az érzelmeitekkel, vágyaitokkal. Igazából, mivel tudom, hogy 7 hónap várás az nem kis idõ, szívem szerint azt mondanám, hogy nyugodtan, de mégis a korod miatt azt mondom, hogy várjatok! Minél többet vártok, vágyakoztok egymásra, annál szebb lesz majd az elsõ alkalom. Addig is pettingeljetek, úgy is ki tudjátok elégíteni egymást.
Nos, amíg ezt megkérdezed, addig szerintem igen.Majd ha ez már nem lesz kérdés, hanem igen akarjuk, megtesszük, mert szeretjük egymást, akkor tegyétek meg.Én mondjuk kicsit korának tartom a kort, de volt nekem is olyan osztálytársam gimiben, aki ennyi idõsen jóval kevesebb idõ után összebújt a hapsival.Szerintem gondold végig, h mit szeretnél. De ha még félsz, vagy ilyesmi, akkor inkább várj vele.
Az ilyet nem kérdezni kell, hanem érezni. Ha egyszercsak jön egy vágy, és egymásnak estek, akkor úgyse lesz kérdés, hogy szabad-e?
Szerintem, ha szeretitek egymást akkor semmi akadája! Én16 éves voltam és 8 hónap után feküdtünk le elõször! Sok sikert!
Én is 16 voltam, és fél év után lettünk egymáséi, úgy, hogy rég vártuk, szerettük egymást, és kivártuk azt a pillanatot, mikor már mindketten tudtuk, hogy már itt az ideje, nem fogjuk megbánni, és nem bántuk meg.-) 15 vagy 16, majdem mindegy, ha valóban akarjátok. De kétség ne legyen. Védekezzetek és vigyázzatok egymásra.)
Szia.Én 14 éves voltam.Nagyon szép emlék, csak tényleg ügyeljetek egymásra nagyon és a fõ hogy tényleg akard.Mi a barimmal azóta is együtt vagyunk.Nektek is hasonló jókat kívánok. 16 éves lány.
hm...hm... 7 hónap azért ha hapikád ki birta 7 hónapig az már nem rossz :D (látatok már oan 15 éves palit aki 2-3 hónap után nem emliti az ágyat???) amugy az elõzõhöz: mért lenne anyira korai aza 15 év???? halotamm ár édekesebb sázmokat is hidd el :D sztem bele fér .... de amugy: jobb lenne ha pl a bnõidel beszélnéd meg legalábbis sztem nem gondolod? azért õk mégis csak ismernek :D (hehe a hecc hogy nem csaje vok :D) bazz le kék álnom :D a végén növeszthetek hajat .... :D by
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Még várunk egyenlõre, de addig is elvagyunk... :) Sokat segítettek a válaszok köszönöm!
találkozz vele és beszélgessetek
A kérdező hozzászólása: De találkozni nehéz, mivel messze van tolem.....csak majd majusba fogunk legkozelebb...
találkozzál vele és kérdezd meg, ettõl nincs jobb N
A kérdező hozzászólása: mi???? n???
lehet h eltiltották a nettõl vagy valami baj van a gépével...nem biztos h baja van...de ha mégis akkor irj neki sms-t.ha nincs meg a száma kérd el az egyik ismerõsétõl.
A kérdező hozzászólása: De mindennap bent van fb-n ugyhogy nincs elromolva.....hogyha akarna irna....:P :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!