Találatok a következő kifejezésre: A barátommal hete (771 db)

Miért nem mész át hozzá és beszéled meg vele?
Ültesd le és kérdezd meg, hogy veled akar-e maradni.
A kérdező hozzászólása: es hogy tudnam kimondatni vele?
Akkor igen, ennek gyakorlatilag vége, csak fél kimondani.
A kérdező hozzászólása: mindketten 16evesek vagyunk. a fiu 4honappal idosebb nalam.
Mennyi idõsek vagytok? Mert nekem igencsak úgy tûnik, hogy õ már félig szakított veled...
haldoklik a kapcsolatod
A kérdező hozzászólása: mindig valami hulye kifogast talal ki hogy miert nem er ra h atmenjek hozza. haat vegulis az jo otlet hogy tegyem feltekennye. koszonom:) )
tedd féltékennyé. Igenis öltözz ki a szeme láttára és mikor kérdezi hogy hova mész akkor adj kitérõ választ. Lehet, hogy csak egy barátnöddel mész el szorakozni de ettöl akkor is idegrohamot fog kapni. Ha meg nem szól érte akkor meg jobb is ha ejted a srácot, mert meghalt a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: koszohom a segitsegeteket. megfogadom a tanacsaitokat.:')
használj türcsit alád(tok) és akkor nem kell (általában)
Túlzás pazarlás és hülyeség. Én mindig a barátomnál alszok, mi is gumi nélkül csináljuk, de egyrészt van törölközõ, másrészt meg lenyelem sokszor, és így kb. 2 hetene vált ágynemût. Ha sûrûbben találkozunk.
Soha nem cserélnék ilyen gyakran ágynemût. Túlzás.
hagy egye õket az irigység :DDDDD
Hány éves vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Gumi nelkul , igy ugye az is van ami kifolyik , es nagyon izzados is. Csak a lakotarsaim mindig nezik h ket naponta agynemut mosok, kicsit ciki :)
Szerintem túlzás.
Attól függ, mennyire koszoljátok el. Pl. gumi nélkül beléd élvez, és telemegy vele az ágynemû, akkor célszerû esetleg gyakran cserélni.
Ha tele izzadtátok nem túlzás, ha semmi baja maradhat
Felesleges. Még akkor is, ha izzadtok valamennyire. Nyáron minden éjjel izzadok kicsit, most akkor minden áldott nap mossak/cseréljek ágynemût? Persze ha tócsában áll a víz alattatok, plusz beleélvez a pasid a párnahuzatba, akkor hajrá. Mi is gumi nélkül csináljuk, mégse volt soha egy csepp ondó se az ágynemûn...

A baratommal heti 1-2 szer talalkozunk-de ezeket mindig en kezdemenyezem. Ha en nem mondom, o nem hiv, neki mindegy, hogy talalkozunk-e vagy nem. Ez nem normalis, ugye? (5 honapja jarunk)

Legjobb válasz: Próbáld ki, hogy egyszer nem hívod. Lehet megszokta , elkényelmesedett, nincs benne az hogy harcoljon érted és ezt vissza kell belé vezetni :)

Próbáld ki, hogy egyszer nem hívod. Lehet megszokta , elkényelmesedett, nincs benne az hogy harcoljon érted és ezt vissza kell belé vezetni :)
Lehet hogy nagyon elfoglalt! Nekem amúgy volt ilyenben részem... nem akart találkozni, mert már nem szeretett. De remélem, nálatok nem ez van!!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon elfoglalt, en ketszer annyit dolgozok. Szerintem nem szeret :(
Lehet ezt nem kellene erõltetned :( Ne rabold vele a saját idõd!
Voltam én is ilyen szituban. Azt csináltam, hogy nem kerestem, azt õ sem hívott, így két hét után szakítottunk... Nem küzdöttem érte, mert éreztem, hogy õ sem tesz. Olyan busz után meg nem futok ami nem vesz fel.
A kérdező hozzászólása: Koszi, Sajnos ez nem valami biztato :(
Sajnos csak a többieket tudom ismételni....
Jah, ha ennyire nem érdekli, hogy találkoztok-e vagy sem, akkor hagyd a fenébe. Majd hív, ha akar ...csak nehogy késõ legyen. Eleve elég kevés ez a heti 1-2 alkalom. Ha az ember szerelmes, akkor minden nap együtt akar lenni a párjával.
Hát én is voltam ilyen szituban és nekem is nagyon rosszul esett. Hát tényleg próbáld ki, hogy nem keresed és akkor kiderül. Ha nem tesz semmit, akkor tényleg nem szeret. :( 21/L

A barátommal heti 4-6 alkalommal vagyunk együtt, és ebből kb.2-3 alkalommal megszakítással csináljuk. Mennyi ez esély arra hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: gép és net elõtted van, tanuljál ciklusod hossza, menstruációd meddig tart ilyenek, keresgélj a szexhez fel is kéne nõni, nem tudom hány éves vagy, de vannak dolgok amiket már nem ártana tudnod N

a megszakításos megoldás nem jó mert AZ ELÕVÁLADÉKBAN IS LEHETNEK SPERMÁK. Van rá esély.
ELÉG NAGY! Tessék, itt van egy Pearl Index: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind.. Itt feketén-fehéren le van írva, hogy 100 nõbõl 35 esik teherbe egy év alatt emellett a "védekezési mód" mellett. Nos, most aztán lehet mondani, hogy "jajj, én tuti a másik 65-be tartozom"! És, ha pont nem? Tudod... Az ördög sohasem alszik. ;) Nyilván lehet hallani olyan párokról, akiknél évekig mûködik ez a mód, de rengetegszer elõfordult már, hogy egy párnál elsõre besikerült így a baba. Ha nálatok nem lenne gond egy 30 ezres abortusz, vagy egy gyerkõc felnevelése, akkor nyugodtan játszatok tovább a tûzzel és a palid is nyomorék legyen egy gumi felhúzásához. Grat. az eszetekhez. ;) Mellesleg azt nem értem, hogy, ha hébe-hóba védekeztek, akkor miért nem lehet mindig?!...
Gondolom drága a gumi.:) Én itt nem hagyatkoznék %-okra, mert a terhesség nem vicc, tehát alapvetõ lenne, hogy próbáljátok a lehetõ legbiztosabban kizárni a lehetõségét. Van állandó partnered, szedj tablettát, vagy ne szexeljetek ha nincs nálatok semmi. Nagyon felelõtlenek vagytok.
de miért nem védekeztek folyamatosan? Valaki úgy is lehet terhes, hogy az esetek 99%-ban védekezik, és pont egyszer nem, akkor meg jön a baba. Aki hajlamos a teherbeesésre, az már akkor az lesz, ha csak "ránéznek". Ez nagyon nem játék!
gép és net elõtted van, tanuljál ciklusod hossza, menstruációd meddig tart ilyenek, keresgélj a szexhez fel is kéne nõni, nem tudom hány éves vagy, de vannak dolgok amiket már nem ártana tudnod N
Hát elég nagy!!! Gratulálok...okosak vagytok
Igazából erre nincs statisztika. Nem olyan könnyû teherbe esni annak aki akar. A megszakítás viszont nem védekezés csak akkor vállald be ha nem baj ha baba lesz. Persze függ a peteéréstõl ugy kb 50-50% mondanék.
És a többi alkalommal védekeztek?
Mi kb. 1 éve csináljuk így és nem lettem eddig terhes. De azt tudnod kell, hogy elvileg elég nagy az esélye, hogy teherbe esel (lásd a Pearl-indexet- 1 éven belül 3 nõbõl, aki így védekezik 1 teherbe esik). Még egy párt ismerek, ahol így védekeznek, de ott a lánynak olyan nõgyógyáaszti problémája van, ami mellett szinte kizárt a teherbeesés, tehát ez sem mérvadó. Lehet persze további védelmi dolgokat beiktatni, pl. peteéréskor gumit használtok, vagy kiegészítitek a módszert fogamzásgátló krémmel, kúppal. Nyilván ezek csökkentik egy esetleges teherbeesés esélyét, de nem iktatják ki...azt mondanám, ha még nem terveztek babát, de nem lenne tragédia, ha jönne, akkor érdemes lehet ezt a módszert alkalmazni (nálunk ez a helyzet).
6-os ikrekkel vagy terhes, gratulálok kismama:DD

Én a barátommal heti 5-ször 2 és fél órát szoktam szexelni. Ez elég, vagy többet kéne?

Legjobb válasz: Azt a 2 nap újra töltési idõt meghagyhatod neki :D

Azt a 2 nap újra töltési idõt meghagyhatod neki :D
csak 5-ször...? minden nap, reggel, délben és este... na az egy szint
Én is pont ennyit szoktam a pasiddal. 23/F
Többet kéne! Mi 4-5 órás meneteket szoktam nyomni, igaz heti 3 szor, de rájöttünk, hogy minél tovább tart, annál jobban élvezzük mi is :)
A kérdező hozzászólása: nem, csak 1-2 alkalommal.
sokszor szopod?
Sztem elég..:) ennyi kell ;) és csk grat a pasinak aki szeret szexelni:)
A kérdező hozzászólása: 18 éves lány vagyok.
Kérdezd meg tõle!
most ezt nekünk kéne tudni? Ha nektek elég akkor elég, ha nem akkor beszéljétek meg. Nincs egy heti átlag óraszám ami normális, és az attól eltérõ ritka/túl gyakori lenne...
Annyit szexelj, amennyit jól esik! (nekem is jól esne)

15 évesek vagyunk a barátommal. Hét hónapja járunk, szeretjük egymást, és szeretnénk szeretkezni. Nagyon korai?

Legjobb válasz: 7 hónap után már tisztában lehettek az érzelmeitekkel, vágyaitokkal. Igazából, mivel tudom, hogy 7 hónap várás az nem kis idõ, szívem szerint azt mondanám, hogy nyugodtan, de mégis a korod miatt azt mondom, hogy várjatok! Minél többet vártok, vágyakoztok egymásra, annál szebb lesz majd az elsõ alkalom. Addig is pettingeljetek, úgy is ki tudjátok elégíteni egymást.

7 hónap után már tisztában lehettek az érzelmeitekkel, vágyaitokkal. Igazából, mivel tudom, hogy 7 hónap várás az nem kis idõ, szívem szerint azt mondanám, hogy nyugodtan, de mégis a korod miatt azt mondom, hogy várjatok! Minél többet vártok, vágyakoztok egymásra, annál szebb lesz majd az elsõ alkalom. Addig is pettingeljetek, úgy is ki tudjátok elégíteni egymást.
Nos, amíg ezt megkérdezed, addig szerintem igen.Majd ha ez már nem lesz kérdés, hanem igen akarjuk, megtesszük, mert szeretjük egymást, akkor tegyétek meg.Én mondjuk kicsit korának tartom a kort, de volt nekem is olyan osztálytársam gimiben, aki ennyi idõsen jóval kevesebb idõ után összebújt a hapsival.Szerintem gondold végig, h mit szeretnél. De ha még félsz, vagy ilyesmi, akkor inkább várj vele.
Az ilyet nem kérdezni kell, hanem érezni. Ha egyszercsak jön egy vágy, és egymásnak estek, akkor úgyse lesz kérdés, hogy szabad-e?
Szerintem, ha szeretitek egymást akkor semmi akadája! Én16 éves voltam és 8 hónap után feküdtünk le elõször! Sok sikert!
Én is 16 voltam, és fél év után lettünk egymáséi, úgy, hogy rég vártuk, szerettük egymást, és kivártuk azt a pillanatot, mikor már mindketten tudtuk, hogy már itt az ideje, nem fogjuk megbánni, és nem bántuk meg.-) 15 vagy 16, majdem mindegy, ha valóban akarjátok. De kétség ne legyen. Védekezzetek és vigyázzatok egymásra.)
Szia.Én 14 éves voltam.Nagyon szép emlék, csak tényleg ügyeljetek egymásra nagyon és a fõ hogy tényleg akard.Mi a barimmal azóta is együtt vagyunk.Nektek is hasonló jókat kívánok. 16 éves lány.
hm...hm... 7 hónap azért ha hapikád ki birta 7 hónapig az már nem rossz :D (látatok már oan 15 éves palit aki 2-3 hónap után nem emliti az ágyat???) amugy az elõzõhöz: mért lenne anyira korai aza 15 év???? halotamm ár édekesebb sázmokat is hidd el :D sztem bele fér .... de amugy: jobb lenne ha pl a bnõidel beszélnéd meg legalábbis sztem nem gondolod? azért õk mégis csak ismernek :D (hehe a hecc hogy nem csaje vok :D) bazz le kék álnom :D a végén növeszthetek hajat .... :D by
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Még várunk egyenlõre, de addig is elvagyunk... :) Sokat segítettek a válaszok köszönöm!

A barátomat heti 2-3 alkalommal szoláriumba küldöm. Nem igazán van ínyére, de a kedvemért elmegy. Gáz vagyok? 25/L

Legjobb válasz: Miért nem fogadod el úgy ahogy van? Az okés, hogy elmondod a véleményedet neki, de szerintem az már az õ dolga lenne, hogy megfogadja-e a tanácsod vagy sem. Nem vezet jó helyzetre, ha ráerõszakolod.

A barátod meg remélem elküld plasztikai sebészhez, hogy csináljon neked görögdinnye nagyságú ciciket, és jó nagy geronazzós buksza szájat. Utána meg fodrászhoz, mert platinaszõkén akar látni, és még egy jó nagy piercinget is betetet a köldöködbe. A kiváló összhatás kedvéért még remélem, szoliba is elzavar. Mit szólsz?
Miért nem fogadod el úgy ahogy van? Az okés, hogy elmondod a véleményedet neki, de szerintem az már az õ dolga lenne, hogy megfogadja-e a tanácsod vagy sem. Nem vezet jó helyzetre, ha ráerõszakolod.
"Utolsónak: nagyon bunkó vagy!" Már ne haragudj, de miért lettem volna bunkó? Te kérdezted a véleményünket, ha nem viseled a negatív kritikát, akkor inkább fújj visszavonulót. Igenis erkölcstelen dolog az, hogy ráerõltetsz a barátodra valamit, amit õ nem szeretne, ráadásul ez a valami még csak nem is ártalmatlan a szervezetre. Bár ez az õ hibája is, én senkinek nem hagynám, hogy bazári majmot csináljon belõlem. Annak biza útilapu lenne a talpára kötve.
Egyetértek veletek. Ez kicsit furcsa, hogy ennyire befolyásolod, õ pedig hagyja magát...megérdemlitek egymást :)
Hát ez a barátodat minõsíti. Azt hiszi, szereted, és hagyja, hogy hülyét csinálj belõle. pff. Már ha van köztetek ilyesmirõl szó. Csatlakozom az elõttem szólókhoz!
Egy irgalmatlanul hülye PITSA vagy. Keress magadnak egy bantuniggert, szánalmas kretén, ha képtelen vagy elfogadni a párodat! Az eszem megáll, milyen "emberek" vannak...
Igen, az vagy. Az egy dolog, hogy gusztustalan minden emberi lényen a természetellenes barnás narancs szín, de hogy ezzel még az egészségét is kockára teszed, kell ám bõr a képedre.
én nem küldeném el, mert ha szeretem akkor nem az számít hogy néz ki!És szerintem sosem vezet jóra egy kapcsolat, ha irányítva van az egyik fél, mert elõbb utóbb így lefog lépni!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: nagyon bunkó vagy!
A kérdező hozzászólása: Egyesek azt hiszik, nagyon szellemesek! Én csak a véleményeteket kérdeztem. Egyébként a páromat szeretem, és igenis sexy barnán!
Miért? Ha nem ocsmány szoli barna, akkor már nem is szexi?
Igen, gáz vagy. Bunkó voltam?
Mindkettõket minõsítetted a kérdéseddel. Szerintem igen, gáz. De ne írd, hogy bunkó vagyok, hisz te kérdezted. Nem értem, miért kérdezel, ha a többiek válasza elõl pedig menekülni próbálsz!!!! Ha neked mondanák, hogy menj hetente 3szor olyan helyre, ahova kvázi utálsz járni, és még szélsõséges esetben kezelhetetlen beteg is lennél, nem hiszem, hogy sokáig bírnád. Azt hiszem a további véleményem nem érdekelne, hisz az elõzõ személyek véleményei sem hatottak rád.
Ráadásul 25 évesen így gondolkodni...
Ha õ maga is szívesen járna szoliba, akkor lenne rendben a dolog.Így nem.Most magyarázhatnám, hogy káros a bõrnek, ami ezáltal hamarabb öregszik, könnyebben megbetegedhet, de minek.Inkább maradjunk annál, hogy te 'küldöd', pedig nincs ínyére.Szerintem te is érzed, hogy nem ez az ideális állapot.
Hát szerintem meg nem gáz, kérdezõ. De azért a heti 3 alkalom az már sok, 1-2 is elég lenne 1 pasinak. Én pl. edzõterembe küldtem a barátomat. Úgy gondolom, hogy ha õ elvárja hogy jó alakom legyen, és mindenhol szõrtelenítsek, akkor én is elvárhatok ezt-azt. Mondjuk ha te semmit nem teszel meg neki cserébe, akkor nem éppen etikus dolog.
Igen, gáz vagy.

Hányszor szexelsz egy héten a barátoddal/barátnőddel?

Legjobb válasz: nincs barátom,sem barátnõm,mégis szoktam minden héten szexelni. 24/ff

nincs barátom, sem barátnõm, mégis szoktam minden héten szexelni. 24/ff
Barátommal kétszer, barátnõmmel négyszer.
pvtud.blog.hu -val heti 2x
17:50, most miért árultad el? :D
Nõmmel ha muszáj max. 1-szer hetente, magammal heti 4-szer!
hát te írtad barátoddal kétszer :D most ha én is azt írom, hogy barátommal kétszer 1értelmû lett volna :D pvtud.blog.hu <3 :DDDDDD
prostival 2 hetente, barátnövel heti3-4 alkalommal, heti1-2 alkalommal meg egyéb hölgyekkel
Elsõ pár hónapban minden nap, aztán most 3 év után a havi kettõnél tartunk...
Én amikor tehetem rajta vagyok a témán a barátnömel :D

Nektek bajotok lenne azzal, ha a párotok elutazna nélkületek 1 hétre a barátaival, és nem engedné, hogy vele menjetek?

Legjobb válasz: Attól függ ezt, hogy teszi, és amúgy milyen a kapcsolat. Ha bízunk egymásba és szeretjük egymást akkor nem minden esetben zavarna. De ha elõtte pár nappal jelenti be, hogy elmegy a barátaival egy hétre. Ami ugye mint ötlet nem egyik napról a másikra jut eszébe egy baráti társaságnak akkor nem tetszene. Viszont ha mondjuk már jó elõre felhozza a témát, és leül megbeszélni velem, hogy szeretne elmenni a barátaival egy hétre kikapcsolódni egyedül. Akkor megérteném és elfogadnám, persze ehhez kell kölcsönös megértés, és elfogadás. De legfõképp az õszinteség.

Attól függ ezt, hogy teszi, és amúgy milyen a kapcsolat. Ha bízunk egymásba és szeretjük egymást akkor nem minden esetben zavarna. De ha elõtte pár nappal jelenti be, hogy elmegy a barátaival egy hétre. Ami ugye mint ötlet nem egyik napról a másikra jut eszébe egy baráti társaságnak akkor nem tetszene. Viszont ha mondjuk már jó elõre felhozza a témát, és leül megbeszélni velem, hogy szeretne elmenni a barátaival egy hétre kikapcsolódni egyedül. Akkor megérteném és elfogadnám, persze ehhez kell kölcsönös megértés, és elfogadás. De legfõképp az õszinteség.
Igen. A párkapcsolati szabadság nem az, hogy a párom nélkül megyek akárhová, és nem engedem, hogy a párom velem jöjjön. A párkapcsolat nevében benne foglaltatik a lényeg egy-egy este a haverokkal, barátnõkkel o, , de egy hét, az gáz. Akkor a lényeg az, hogy tõled távol. A dolog már nem mûködõ. A normális párkapcsolati szabadság a következ: - Elmegyek a haverokkal sörözni. Van kedved jönni? - Igen! - Ok. Este 7-re készülj el. - Elmegyek a haverokkal sörözni. Van kedved jönni? - Nincs - Ok. Maradjak veled? Vagy nem bánod, ha azért megyek? - Menjél nyugodtan. - Ok. Este jövök Mindkét esetben, mindkét félnek meg volt a szabad választás joga, sõt mivel egy párkapocslat általában a párokról szólnak és az abban résztvevõk fontosságáról, a fiú lehetõséget biztosított arra is, hogy az estét mégis együtt töltsék. Na ez a párkapcsolati szabadság, nem az, hogy valamit ráerõltetek a másikra a saját érdekeimet elõtérbe helyezve szabadság címszó alatt.
Teljesen normális dolog. Feltéve, hogy õ is természetesnek gondolja a jövõre a Görögországi nyaralást a barátnõiddel. Szabadságérzet egy komoly, tartós párkapcsolatban is elengedhetetlen sõt az egyik legfontosabb ÖSSZETARTÓ ERÕ még ha paradoxonnak tûnõ is. A hûség nem érzelem hanem döntés ... Amúgy belegondoltál már milyen volna ha az ominózus nyaralásra a csajok közül csak Te vinnéd a párodat?! Szúúúúszaaaaaa..... Nyugalom és több toleranciát! :o)
Tökéletesen egyetértek a ma 15:53-as hozzászólóval. Én is valami ilyesmit akartam írni csak lusta lettem volna legépelni. :P Párkapcsolat jóban-rosszban, de az egyének bizonyos fokú szuverenitása feltétlen szükséges.
El tudom fogadni a párom külön programjait, de nekem az egy hét sok lenne nélküle, és ezt meg is mondanám neki. Aztán döntse el õ, hogy én mennyire vagyok fontos. Ha nem eléggé, akkor fájó szívvel megmondanám, hogy én nem így akarom leélni az életem, és keresek olyat akinek fontosabb vagyok a barátoknál.
Atyaég, ilyenekre nem gondoltál hogy elmegy mondjuk a haverjaival és csak te vagy az egyetlen csaj? Vagy, hogy nem ismernél ott szinte senkit se és rosszul érezznéd magad? (mert ugye azt nem gondolnád komolyan h elmegy 4haverjával és szinte csak veled foglalkozik) Vagy, hogy a haverjaival is akar tölteni egy kis idõt? Mit szólnának a haverok ha veled állítana be? Egyrészt visszakéne fognia magát pia ügyileg stb. másrészt kevesebb idõt töltene a haverokkal.. Nem örülnének neked tutira.
igen az lenne ...
Egyébként meg ez a csúnyán nézek rá miután visszajött dolgot csináld még meg párszor és lehet nem lesztek együtt sokáig:D Viszajön, alig várja, hogy lásson, neked meg felvan baszódva az agyad, hogy miért ment el nélküled.. (ahelyett h örülnétek egymásnak rögtön veszekedés, értelme nulla!)
9:49 Nagyon szeretheted a párod, ha egy ilyenért otthagynád:) Javaslat: keress egy papucsot
"engem azért zavarna, mert én sem egyedül mennék. hanem vele. nem az az ember vagyok, aki a párjával töltött idõt kell kipihenje :S" Mibõl gondolod, hogy a Veled töltött idõt kell kipihennie a párodnak? Ha így gondolod, akkor ott már baj van. Sok mindent ki kell pihenni, és valljuk be, egy férfinek a pihenés a következõkbõl áll: -Pecázás. -Sörözés a haverokkal. -1 hétig tartó "eszünk-iszunk hanyatt hányunk". -Volna még, de nem sorolom. Amennyiben a párod elég idõt szentel Neked/Rád, ebben az esetben természetes, hogy a barátaival is elvonulhat, és 1 hétig minden felelõsség nélkül lazíthat. Lehet, hogy a Te szüleid ezt nem így csinálták, de hidd el, nem feltétlenül az az egyetlen jó, és követendõ példa. Csodálatos egy ilyen házasság, vagy párkapcsolat, én is ezt láttam a szüleimnél, de ettõl még megmaradt a saját maguk által felállított "elvonuló" magánszféra, amelyben nem zavarták egymást. Ott, ahol valakinek fáj egy hét "magány", ott attól tartok, hogy az illetõ a párja mellett is magányos, és ezért vár el, vagy követel ki magának minden lehetséges napot, órát, percet.
Nekem nem lenne bajom ezzel. Jelenleg nincs párom, de ha lenne se akaszkodnék rá annyira, hogy az életünket ezután már csak úgy tudjam elképzelni, hogy mindenütt sülve fõve együtt vagyunk. A párkapcsolat nem errõl szól, szerintem. Hanem hogy szeretitek egymást és szerettek együtt lenni, ezért igyekeztek minél többet együtt lenni. De az embernek vannak a párján kívül is barátai, akik szintén fontosak, akikkel szintén szeretne az ember találkozni, beszélgetni. És ha ezt nem adod meg a párodnak(még évi 1 hetet sem) az mindenképpen rosszul sül el, még ha nagyon szeret is Téged, mert elveszítheti a barátait, ha folyton Veled van. Nekem a legjobb barátnõim az ország különbözõ szegleteiben élnek, és egyikükkel pont azért szakadt meg a kapcsolat, mert "összejött" valakivel, és nem maradt ideje ránk. Nekem például eszembe se jutna a párommal tartani, ha tudnám, hogy ez amolyan pasis összejövetel lesz. Elvégre, ha én szerveznék a barátnõimmel 1 hetes nyaralást, amin azt tervezzük, hogy nappal nonstop plázázunk, szépségszalonokba járunk, esténként meg lelkizgetünk, akkor egyrészt a barátnõim se biztos hogy rajonganának az ötletért, hogy a közös csajos titkainkat egy férfi is hallja majd, másrészt a párom meg tuti, hogy nem érezné jól magát az ilyen programokon. És nem csak a programok miatt, az ember külön nyelvezetet alakít ki a barátaival, amit a párja adott esetben nem biztos, hogy megért, és ez mindkét félnek kellemetlen: nem érteni semmit a beszélgetésbõl & és folyton lefordítani, hogy mirõl van épp szó. Még egyszer, a párkapcsolat nem mûködhet úgy jól, ha akkor is ott akarsz lenni mellette, amikor õ nem akarja. Ez nonszensz! Azért mert van párod, még maradhat neki is magánszférája, "szabadsága". (Tegnapelõtt(nov. 20) 19:49 - nem értem, hogy miért kellene a férfinak azonnal felajánlani azt, hogy otthon marad a nõvel punnyadni, mikor sokkal vidámabban is eltölthetné az estét. A ráerõltetés inkább az, hogy a férfit rákényszerítik arra, hogy azt csinálja, amit a nõ akar. A párkapcsolat nem rapszolgasors! Csak addig mûködik, amíg mindkettõ élvezi a helyzetet. Kompromisszumok kellenek persze, de nem az a kompromisszum, hogy "oké, innentõl csak TE és csak VELED, és fujj világ, akár meg is rohadhatsz tõlem, a barátaimmal együtt". Kompromisszum az, hogy "aj, de megnézném vele este a TV-ben a Ház a tónál-t, na de már 3 hónapja nem is szórakozott a barátaival, most tegyem én is lehangolttá/nyugissá/romantikussá, mikor úgy fel van pörögve, hogy végre beszélhet egy jót a rég látott ismerõsökkel, á inkább hagyom, nem erõltetem rá a saját hangulatomat") Persze az sem egészséges, hogy ha túl sok programot szervez nélküled. De 1 hetet ki lehet bírni, és még mindig ott van a telefon, legfeljebb megkéred, hogy hívjon fel mondjuk szerdán, meg pénteken estefelé, hogy megnyugodj és ne aggódj miatta, vagy valami ilyesmi. Jó kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, és ahogy mások is írták, fõ a bizalom. L/19
Egyet értek az elözõ hozzászolóval.Nem az a kérdés hogy el megy nélküled egy hétre, az természetes. Inkább az hogy ti ezt hogy tudjátok megbeszélni , és hogy tényleg fontosak vagytok egymás számára. Ha szeret téged, fontos vagy neki akkor az elégnek kell hogy legyen. Nem adhatja fel teljesen önmagát. Csak amennyire szükséges.... és hogy ezt a közös nevezõt megtaláljátok , ahhoz kell az õszinte beszélgetés, belátás , elfogadás. Az emberek ösztöneiktõl hajtva gyakran elkövetik azt a hibát hogy kizárolagosan és teljesen birtokolni akarják a társuk figyelmét, szeretetét , társaságát , ezzel megölik a kapcsolatot. A szeretet , az összetartozás nevében pusztitják el önzõ módon a szeretetet, a kapcsolatot. Annyiszor láttuk ezt.
"Ki mint él, úgy ítél." Ilyen hozzáállással nem jósolok nagy jövõt a kapcsolatnak, ha hosszabb távra terveznél akkor gyakorolj önuralmat, tanulj toleranciát. A "közös" csak akkor lesz sikeres vállalkozás ha mindkettõtöknek lehet benne "külön" része. Az "önzõ én" háttérbe szorítása nem könnyû de meghálálja magát. 46F
A kérdező hozzászólása: Jó, nem mondhatom azt, hogy nem mehet, mert nem vagyok a rabtartója, de jó képet biztos nem fogok hozzá vágni. Nekem ez nem fér bele, én se megyek nélküle 1 hétre az én barátaimmal. A szüleim sem ilyenek voltak, õk is a legtöbb programjukat együtt intézték, csak 1-1 estére mentek külön társaságba. Én ehhez szoktam hozzá.
Szerintem meg az 1 hét az nem gáz. Ha szabadság érzetre vágyik, akkor meg kell neki adnod! Nem szabad ráakaszkodni a másikra, mert abból jó nem sül ki. Engedd el szerintem, aztán lehet, hogy úgy szalad 1 hét után haza hozzád, mint egy sz.ros kis gyerek az anyjához. :P
A kérdező hozzászólása: De ez sem tolerancia kérdése, ez emberfüggõ. Én olyan emberekkel barátkozom, akik általában (nem MINDIG, tehát a szabadság megvan) hozzák a párjukat is a közös programjainkra. Nekik is így természetes.
A kérdező hozzászólása: nem, mert nem olyan.
Nyilván nem színházlátogató körútra mennek. Lehet csak meg akar kímélni attól a látványtól, hogy nem tud járni/beszélni és részegen okádja ki az esti vodkát a haverokkal. Erre még nem gondoltál?
A kérdező hozzászólása: engem azért zavarna, mert én sem egyedül mennék. hanem vele. nem az az ember vagyok, aki a párjával töltött idõt kell kipihenje :S
04:47 utolsó mondata nagyon elgondolkodtató!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!