Találatok a következő kifejezésre: A barátommal hónapja vagyunk együtt, szeretnék (41 db)

16eves vagyok, a baratom 22. 3 honapja vagyunk egyutt, szeretjuk egymast. Megtegyem? Vagy varjak meg?

16eves vagyok, a baratom 22. 3 honapja vagyunk egyutt, szeretjuk egymast. En meg szuz vagyok,de mar elejetol kezdve beszeltunk ilyen dolgokrol(reg ismerem ot,mindig jo baratok voltunk), es azt is elmondta, hogy o addig var amig biztos leszek benne. Es hogy nem azert kellek neki. En most mar kb.90 % biztos vagyok benne,de vmi visszatart. Talan az h csupan 3 honapja vagyunk egyutt... Es felek a terhessegtol. Persze hasznalnank ovszert,de azert megis felek. Ezek ellenere en szeretnem, mert o az elso akivel biztonsagban erzem magam, es erzem azt is h szeret. Mit tanacsoltok?

Legjobb válasz: várj még egy pici...és ha tényleg szeret õ is megvárja:) és ha te is szereted hát istenem ez az élet rendje , akkor megteheted:)

várj még egy pici...és ha tényleg szeret õ is megvárja:) és ha te is szereted hát istenem ez az élet rendje , akkor megteheted:)
A szex jó, ha az emberek jól csinálják. Nem kell tartanod tõle, ha tényleg meg lehet bízni a barátodban. Hozzáteszem, hogy a legtöbb nõ naív, a legtöbb férfi meg önzõ és buta az ágyban és hogy tovább általánosítsak, a legtöbb nõ sajnos buta módon nem képes beszélni a szexrõl és nem szembesíti a partnerét a valósággal, ha szar a szex, így nem is tanítja meg hogy hogy kell neki örömet okozni. Én erõsen tanácsolom, hogy felejtsd el a szexet amíg el nem tûnnek a gátlásaid meg a félelmeid vele kapcsolatban, de az orális szex az más tészta, azt szorgalmaznám a helyedben egy pár hónapig. Tanuld ki a tested és tanítsd meg neki, hogy hogy okozzon neked örömet. A terhesség miatt meg ne remegjen a gyomrod. Ha rendesen védekeztek akkor igazán nem sok esélye a fogantatásnak, de ezért is ajánlom az orális szexet, hiszen ott abszolút nulla.
rendes fiúnak tûnik, de a 3 hónap valóban kevés kicsit. meg egy kicsit szerintem fiatal is vagy. ha fél évet vársz, az a legjobb.
hát ne tervezz elõre semmit szerintem. ha elkap a hév akkor már úgy sem tudsz ellenálni! ha még nem érzed teljesen zet a zsongást akkor még várj 1 picit. ha a fiú szeret akkor úgysem jelent neki gondolt néhány hónap. nálunk ugyanez volt a szitu és én simán tudtam 8 hónapot várni a barátnõmre. szóval ne kapkodj el semmit de ha már 100 százalékig úgy érzed h õ az akivel akarod akkor hajrá:D
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek:) Majd irok hogyan alakulnak a dolgok...
A kérdező hozzászólása: Rengeteg alkalom volt mar kulonben h megeshetett volna a dolog, es nagyon be voltunk indulva. De azt mondtam h nem, meg nem! Es o azt mondta h OK, ahogy akarod!:)
csak akkor legyen az elsõ ha te is nagyon akaaod már!!:) am. meg sok sikert:)
Amíg úgy érzed, hogy fel kell tenned magadnak ezt a kérdést, addig szerintem várj. Hamarosan biztos ki fog alakulni, mit szeretnél. És lehet, hogy felszabadultabbá tenne, ha tablettát szednél (én biztonságosabbnak is tartom, mert óvszer mellett keletkezett valahogy tudtunkon kívül a gyerekem:)
Szerintem várj még. Fiatal vagy és még nem túl régi a kapcsolatotok. Másrészt szerintem alég nagy a korkülönbség is. Csak akkor menj bele, ha biztos vagy benne, hogy nem csak a szex miatt kellesz (nehogy eldobjon, ha már megkapott), õ is szeret téged és hosszú távú kapcsolat lehet belõle. Én is hasonló cipõben járok, mint Te, csak mi 23 évesek vagyunk és 2 hónapja vagyunk együtt. Kívánom, szeretném, de kevés az a 2 hónap, így várunk még vele...
Szerintem az hogy ide írtál azt jelenti nem vagy biztos..és az a 3 hónap 16 évesen szerintem még elég kevés....vagy lehet csak én voltam túl visszafogott de én is 16 évesen jöttem össze a barátommal és másfél év után feküdtünk le..addig a pettinggel teljesen jól elvoltunk..
A kérdező hozzászólása: Most utólag nézem, hogy mikor is tettem fel ezt a kérdést. Képzeljétek aznap este meg is történt:) oktober 20.-án:) És azóta még mindig együtt vagyunk, már 11 hónapja:) És egyre jobban szeretjük Egymást:)
hány éves is vagy?
sajnos a nagyszülõk már elég régen voltak fiatalok az õ idejükben egész másképpen mentek a dolgok. nem tehetsz sajnos mást mint hogy elfelejted, mert ha tényleg komolyan gondolják akkor jól megszívhatod. plusz az intézetben sem pasizhatsz mert keményen számontartják az idõd.
a barátod hány éves és mivel foglalkozik?
irass egy papírt a barátoddal h õ eltart, és h náluk lakhatsz...és akkor talán nem lesz baj. Ha nagykorú a barátod, akkor menjetek el ketten a gyámügyre, és kérdezzétek meg h mi ilyenkor a teendõ.
...... , , , , , , ezeket helyezd el a kérdésedben, akkor talán megértem, hogy mit szeretnél tudni.
A kérdező hozzászólása: mondta hogy mennyek hozzájuk de akkor is intézetbe kéne mennem mert gyám alatt vagyok szval neki kikéne ahhoz vennie
esetleg nem költözhetnél hozzájuk? Mármint a barátodékhoz?
A kérdező hozzászólása: én zeretem nagyon és õ is engem eddig mindig kitartott mellettem de amugy felkészitettem rá hogy ez lesz és mégsem dobott de nem akarom õt dobni és intézetbe sem akarok menni
A kérdező hozzászólása: 16 vok és a nagyszüleimmel élek a 2 tesómmal
Ha intézetbe akar a gyámügy küldeni, akkor nyilván fiatalkorú vagy.Dönthtesz:lemondassz a barátodról, vagy mégy az intézetbe.Más lehetõséged nincs.Én inkább a barátomról mondanék le a helyedben.Tini szerelem nem szokott tartós lenni.
ha szüleid ezért intézetbe adnának (bár szerintem csak meg akarnak félemlíteni)akkor inkább az intézet...
Ezt nem nagyon értem. A nagyszüleidnél laktok, és nem engedig a nagyszüleid h vele legyél? És be akarnak rakni a nevelõotthonba? Hány éves vagy? Légyszi pontosabban fogalmazz!
A kérdező hozzászólása: a barátom 17 májusba tölti majd a 18-at de mikor voltunk a gyámgynél azt mondták hogy onnan meg lehet szökni és ha szigoruak azt is elérhetik hogy megszökök ittholról de ebben szerintem van valami de nem akarok lemondani róla õ mindenben mellettem áll és én is mellette
Nincs ilyen.
Anál intruder
Mosd ki a szennyesét, az több egy csóknál, de kevesebb az orálnál.
A kérdező hozzászólása: komolyaaannn....
csókolgasd a nyakát simulj hozzá.
#5: De hát többet akar mint csók.
de szerintem a szájra csókra gondolt
Petting
Elégítsd ki kézzel. :) Amúgy tipitapi, simogatás, csókold végig a testét.

A barátommal pár hónapja vagyunk együtt, szeretnék a szexxel még várni. Hogyan kezdjek hozzá a pettinghez?

16 éves vagyok és még sz?z.A barátom már nem az,szóval neki nem lesz nehéz dolga,? már tudja mit kell csinálnia valószín?leg :D Azonban lehet furcsa,de nekem ? az els? barátom(emiatt nem érzem magam rosszul,vagy kevesebbnek),és a petting részét nemtudom hogyan elkezdeni... tudnátok adni tippeket? :)

Legjobb válasz: Hello. kezd el csókolgatni szép lassan elõször a száját utána a nyakát, mellkasát azután éassan haladj egyre lejjebb, közben simogathatod is. A többi majd magától jön.

Hello. kezd el csókolgatni szép lassan elõször a száját utána a nyakát, mellkasát azután éassan haladj egyre lejjebb, közben simogathatod is. A többi majd magától jön.
Nem muszåj egyböl vègig puszilgatni a testèt Elèg ha megsimogatod a fenekèt ès megkèrded hogy akarja e iletve szeretnè e hogy megsimogasd a fegyvert ès viszont ö is tèged Aztån ha mår fogjåtok egymåsèt jo ideig akkor lehet puszilgatni stb
sztem ha szenvedélyesen megcsókolod, akkor le fogja vágni h mire készülsz, és irányítani fog vmennyire, mert õ is szeretné jól érezni magát
Butaság! Nehogy kevesebb legyél már azért mert neked õ az elsõ! Nekem is 16 évesen lett elõször barátom. Gondolom ezt azért átrágtátok, hogy ki kinek a micsodájának a hányadik. Mert ha õ tudatában van annak, hogy neked õ az elsõ, pláne h õ már tapasztalt, akkor tudja mit hogyan, és téged is rá fog vezetni! A pettinget meg nem feltétlenül neked kell elkezdened. De ha mégis szeretnéd, akkor véleményem szerint, hosszan és érzékien csókold, közbe túrj a hajába, simogasd a hátát, stb. Letérhetsz a nyakára, a fül különösen érzékeny, kilégzésekkel, lehelettel külön ingerelheted két csók között, ám ez az utsó 2re egyaránt igaz. A többi jönni fog magától! Sok sikert! És légy kicsit magabiztosabb ;)
Reach the son of a bitch. What do you think, write it here? Choke fuck! You're white gypsy. bitch. bitch. Ah Choke Choke Choke! ohhh you're doing!

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, amugy 3 éve ismerem őt és 1 éve még játunk egy hónapig. Lehet, hogy ez egy életre szól?

lehet hogy ez a kapcsolat életre szóló lesz...?16 éves vok...csak azon gondolkoztam el,hogy valyon kés?bb megfogom-e bánni,hogy ilyen hamar lekomolyodtam?vagy ez nem korai?

Legjobb válasz: Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!

Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!
Az elsõ párommal 16 évesen jöttem össze, 4, 5 évig voltunk együtt. Akkor úgy éreztem õ az igazi vele akarom leélni az életem, vele akarok családot, házat mindent. CSak aztén rájöttem hogy igazából nem vagyok boldog, meg õ se. A mi kapcsolatunk a vége felé inkább ilyen megszokássá vált. Meg hát õ volt nekem az elsõ mindenbe és mással el se tudtam volna képzelni az életem. Persze most is szeretem, de csak mint barátot, tartjuk is a kapcsolatot. Aztán egy eltelt egy fél év a szakításunk után, és megismertem a nagy Õ-t.:) Õ mostmár a võlegényem, együtt lakunk, jövõhéten lesz az esküvõnk.:) És soha nem éreztem magam ilyen boldognak, mint most. Ehhez képest az elõzõ kapcsolatom rossznak mondható, akkor pedig úgy éreztem ez már jobb nem lehet se mással se vele, és mégis!!:) SZóval szerintem nem korai ez a komoly kapcsolat. És az tuti hogy életre szóló kapcsolat lesz köztetek, de sztem nem életre szóló szerelem! Bár vannak kivételek, lehet ti lesztek azok. De sztem ilyen fiatalon még korai kijelenteni hogy csak õt akarod. Persze lehet így fog maradni. De ha már azon gondolkodsz nem korai e lehet már meg is bántad?
haaaaaat...nem vagyok sokkal idosebb nalad, ket evvel...10 honapja vagyok a baratommal, kb 2 eve ismerem...en is gondolkodtam ezen, hogy vajon egyszer megbanom e...es egyszer beszeltunk is errol...arra jutottunk h amig mukodik egyutt maradunk...aztan ha mar nem akkor sem fogjuk megbanni az egyutt toltott perceket...nekem nincs annal ertekesebb...elso perctol a felesege szeretnek lenni, es barmilyen fura is egyeseknek, tervezzuk majd az eljegyzest kesobb a hazassagot majd csaladot...kozos hazat...kozos nyaralasokat MINDENT... Szerintem nem baj, mig nem banod, de ha mar banni kezded h vele vagy es nem probaltal ki mast is akkor mar kicsit hibadzik valami...beszeljetek meg:) remelem egyutt maradtok es boldogok lesztek. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg, hogy összejöttünk, sõt örulök, és remélem igy is marad minden...köszi a válaszokat!!
Ez nem jelent semmit.Én a mostani barátom vagy 10 éve ismerem, persze úgy h nem sokat beszéltünk mert én nagyon beszari voltam, de mondta h én mindig is bejöttem neki, csak õ is gyáva nyuszi volt elvileg.Persze évente nem sûrûn találkoztunk, de a szüleink jóban voltak.Most már több mint másfél éve vagyok vele és sztem sokáig tart, de bizti h nem örökké.Mivel mindenben õ az elsõ, tuti kiváncis leszek majd másra is, pedig hiába nem akarom.(ettõl félünk mindketten)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ!

7 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretnék vele összeköltözni. Jó ötlet lenne?

Õ 21, én 20 vagyok. Nagyon szeretem, és minden percben vele akarok lenni, minden reggel mellette akarok ébredni. Tudom, hogy az összeköltözés nagy lépés, de én bele mernék vágni. Vele is beszéltem már err?l, és egyetértett velem, de kis bizonytalanságot éreztem rajta... Félhet az 'elkötelez?dést?l'? Egyébként is: ennyi id?sen, ennyi id? után jó ötlet összeköltözni?

Legjobb válasz: Hát nem tudom.. Sztem még várj vele..Vagy,fokozatosan haladjatok.Szal,ne egybõl összeköltözés,hanem mondjuk,hogy pár napig együtt laktok nála vagy nálatok.(Ha megoldható) Mert,SZERINTEM az összeköltözés meg is mérgezheti a kapcsolatotokat.És,azért fõznöd is kéne rá,meg takarítanod (gondolom nem bejáró nõtök lenne :D),és lehet,hogy nem tudnátok mindenben megtalálni a közös megoldást.Lehet,hogy nem tudjátok még annyira egymás szokásait,és ebbõl lennének veszekedések.(ha nem is nagyok.) Magyarul 7 hónap után összeköltözni korai lenne.Nekem legalábbis.:) L.15

Hát nem tudom.. Sztem még várj vele..Vagy, fokozatosan haladjatok.Szal, ne egybõl összeköltözés, hanem mondjuk, hogy pár napig együtt laktok nála vagy nálatok.(Ha megoldható) Mert, SZERINTEM az összeköltözés meg is mérgezheti a kapcsolatotokat.És, azért fõznöd is kéne rá, meg takarítanod (gondolom nem bejáró nõtök lenne :D), és lehet, hogy nem tudnátok mindenben megtalálni a közös megoldást.Lehet, hogy nem tudjátok még annyira egymás szokásait, és ebbõl lennének veszekedések.(ha nem is nagyok.) Magyarul 7 hónap után összeköltözni korai lenne.Nekem legalábbis.:) L.15
*bejárónõ
Korainak találom, egy kicsit még várjatok vele. Pláne hogy érezted a párodon, hogy van benne egy kis bizonytalanság. Próbáljátok ki, amit az elsõ válaszoló írt. Aztán ha mûködik és párod is benne lenne akkor összeköltözhettek. :)
18 voltam mikor a párom 21.5 hónap után összeköltöztünk. Nem bántam meg.
Igazából majdhogynem mindegy mikor költöztök össze . Ha müködik a dolog akkor úgyis együtt maradtok , ha meg valamit nem bírtok elviselni a másikban úgyis belátható idõn belül elvállnak az útjaitok . És ezek a dolgok mindegy hogy fél éves kapcsolatban vagy 3 éves kapcsolatban derülnek ki .
Igen, szerintem is teljesen mindegy. Csináljátok bátran, ideje elkezdeni férfivé és nõvé válnotok.
A nõk könnyebben eljutnak ehhez a döntéshez mint a férfiak, mert a nõk csak érzelmek alapján döntenek, míg a férfi egyéb szempontokat is figyelembe vesz.A bizonytalanság lehet az miatt is hogy váratlanul érte, és még át kell gondolnia.Ha továbbra is érzed a bizonytalanságot, akkor ne erõltesd, mert ez azt jelenti hogy korainak gondolja az összeköltözést, bár elvileg, sõt gyakorlatilag is ismerek olyan párt, akik három hónap után összeköltöztek, és ma már házasok, és gyerekük van.

Több, mint 8 hónapja vagyunk együtt és rengeteget veszekedünk pedig nagyon szeretjük egymást, de azt hiszem, uralkodó típusok vagyunk mindketten. Maradjak a barátommal?

Már 2szer tartottunk ott az utóbbi 1 hónapban, hogy szakítunk, de aztán mégsem tettünk így. Fogadkoztunk, hogy megválktozunk stb... A párom nagyon hamar felkapja a vizet és ijesztö, persze sosem bántott, meg semmi ilyesmi, csak ö kiabál én meg sírok. Bármin összeveszünk. Tegnap sikerült berúgom az ajtó üvegét és alig bírok járni, akor nagyon megharagudott rám, és mondtam, hogy akkor ma elmegyek töle, de reggel gyözködött, hogy várjam meg, míg este hazaér a munkából, mert megoldjuk. De van értelme??? Nem látom értelmát, mégis annyira szeretem, hogy azt el sem tudom mondani és ö is iszonyatosan szeret engem... nagyon sok a jó pillanat és olyan könnyen meglehetne oldani a problémát, dehát eddig sem sikerült... mit tegyek??

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem és a barátommal kb 3 hónapja.Most leszünk 1évesek.:)Na, hát..õ alapból egy iszonyatosan makacs ember.De tényleg, rettenetes..ha õ vmit eldönt, akkor az úgy is lesz...más véleményét jó esetben meghallgatja, de nem foglalkozik vele, mert úgyis csak az lhet a jó, amit õ mond..stb..:)És ezen rengetegszer összekaptunk, és énis hasonló természetû vagyok, nem adtam fel egykönnyen..Aztán mindig kötözködtem vele, beszólogattunk egymásnak, és aztán mondtam neki, hogy ez igy nem lesz jó..akármennyire is imádom és szerelmesek vagyunk, nem lehet kibírni.Aztán végülis elgondolkodtam, hogy megér e annyit az egész, amikor kiharcolom magamnak az igazamat, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.(persze utólag rájöttem, hogy néha engedhettem volna, mert nem nekem volt igazam..) Aztán akárhányszor esetleg "provokált" mindig eszembe jutott, h nem akarom hogy vége legyen ilyenek miatt, és odafigyeltem, arra hogy ne szóljak vissza, ne bunkózzak vele, ne tegyek megjeygzéseket.Aztán ez neki is feltûnt, és õ is ugyanigy megtette ezeket.Azóta mintha kicseréltek volna minket, csak szerelem van körülöttünk, semmi vita..Nagyon örülök neki, hogy idõben megjött az eszem, mert ilyenek miatt nem éri meg szakítani, ha tényleg szerelmesek vagyunk. Remélem közöttetek is megoldódik, nekünk sikerült.:)Sok sikert

Ugyanez volt velem és a barátommal kb 3 hónapja.Most leszünk 1évesek.:) Na, hát..õ alapból egy iszonyatosan makacs ember.De tényleg, rettenetes..ha õ vmit eldönt, akkor az úgy is lesz...más véleményét jó esetben meghallgatja, de nem foglalkozik vele, mert úgyis csak az lhet a jó, amit õ mond..stb..:) És ezen rengetegszer összekaptunk, és énis hasonló természetû vagyok, nem adtam fel egykönnyen..Aztán mindig kötözködtem vele, beszólogattunk egymásnak, és aztán mondtam neki, hogy ez igy nem lesz jó..akármennyire is imádom és szerelmesek vagyunk, nem lehet kibírni.Aztán végülis elgondolkodtam, hogy megér e annyit az egész, amikor kiharcolom magamnak az igazamat, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk.(persze utólag rájöttem, hogy néha engedhettem volna, mert nem nekem volt igazam..) Aztán akárhányszor esetleg "provokált" mindig eszembe jutott, h nem akarom hogy vége legyen ilyenek miatt, és odafigyeltem, arra hogy ne szóljak vissza, ne bunkózzak vele, ne tegyek megjeygzéseket.Aztán ez neki is feltûnt, és õ is ugyanigy megtette ezeket.Azóta mintha kicseréltek volna minket, csak szerelem van körülöttünk, semmi vita..Nagyon örülök neki, hogy idõben megjött az eszem, mert ilyenek miatt nem éri meg szakítani, ha tényleg szerelmesek vagyunk. Remélem közöttetek is megoldódik, nekünk sikerült.:) Sok sikert

3 hónapja vagyok együtt a a barátommal, nagyon szeretem őt és minden rendben van, szeretnék vele együtt lenni, de nekem ez lesz az első. Mi lesz, ha valamit elrontok vagy nem lesz jó? Emiatt minden megváltozik majd?

Legjobb válasz: hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj

hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj
Szia!Megértem aggodalmadat!Nyugi!Én összejöttem a pasimmal, 8 hónap után szeretkeztünk elõször, egymásnak elsõk voltunk, s mai napig együtt vagyunk, 2, 5 éve.Az elsõ is szuper, de késõbb még jobb, mert kiismeritek egymás testét, ujdonságokat próbáltok ki...stb. Én is ideges voltam, de minden jól alakult.Ha már ott tartasz akkor csak úgy rohannak egymás után a dolgok, s tök szuper!:) 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességemet
folyt:szóval 18 évesen veszítettem el.Most 21 vagyok, párom meg 24éves.Mindkettõnknek szupi volt az elsõ is, s még mai napig is az!Szóval nyugi!Ha szeret akkor 1 kis baki miatt nem fog elhagyni.megpróbáljátok legközelebb.Beszélgessetek el hogy ki miként szeretné...Sok sikert!Üdv
Nem egy színházi elõadásra készülsz! Itt nem lehet hibázni! Mond meg neki, ha még nem tudja, hogy te még szûz vagy! Biztos nem egy pornószínészi teljesítményt vár tõled! Jobban odafigyel majd rád és akkor nem kell paráznod!
nem ronthatsz el semmit és nem változik meg semmi, hacsak nem lesz emiatt szorosabb a kapcsolatotok, a lényeg hogy beszéljétek meg, akkor figyelmes lesz és vigyázni fog rád, nehogy rossz legyen neked, használjatok síkosítót mert az megkönnyíti a behatolást és persze védekezzetek!
Amíg bármilyen jellegü kétség van benned szüzességed elvesztése miatt, addig ne tedd meg. Csak akkor vágj bele, ha feltétlen hiszel abban, hogy itt az ideje, alkalma. BAjt nem tudsz okozni, ettõl ne félj. Mindenkinek el kell kezdenie valahol!!! Ha igazán szeret a párod, nem fog elhagyni, bármi is lesz. Ha meg elhagy, akkor te többet érdemelsz annál, és örülj neki, hogy elõbb, mint késõbb lett vége. Beszélgessetek sokat, beszéljétek meg ki mit szeretne, hogyan és meglátod, nem lesz baj!!
Nem hiszem hogy bármi is megváltozna kivéve ha csak kiakar használni. De egyébként nem hiszem hogy meg kellene változnia . Ha szeret, akkor akkor is fog szeretni ha valamit elrontasz. Emiatt nem haragudhat meg ha tényleg szeret. De egyébként szerintem nem lehet a szexben semmit elrontani, ha összhangban vagytok egymással akkor nem lesz semmi gond. Csak figyeljetek egymásra és élvezzétek amit csináltok.Ne legyél ideges nem tudod elrontani. Maximum megbeszéled vele hogy mi jó neki és mi nem.
ha szereted es o is szeret, persze, hogy minden megvaltozik: sokkal szorosabb lesz a kotelek koztetek (tapasztalat)

Egy szakítás után, újra összejöttem a barátnõmmel, 2 hónapja vagyunk együtt minden jó meg tök boldogak vagyunk . Csak azt mondta hogy már nem szeret úgy? Mivel tudnék bizonyítani vagy bármi ism. BÁRMI. nagyon szeretem és kb belehalnék ha elveszíteném

Legjobb válasz: Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?

Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?
Ezért nem jó egy kihûlt kapcsolatot felmelegíteni, hiszen úgy csak a töltött káposzta jó.Ha már egyszer valami elromlott, utána nem lesz ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: 3-hónapot voltunk külön, de mind a ketten szenvedtünk mint a barom. de tényleg nagyon. és azt mondta lehet úgy mint régen csak idõ kell neki. csak azért mégis csak félek, ezért szeretnék a kedvében járni .
van rá példa hogy jó lehet újrakezdeni...csak ezzel hogy nem olyan mint volt (gondolom rosszabb) nem sok esélyed van...de azért csak hajrá!!!csak ne éld bele nagyon magad /szerintem/

Barátomnak július 25-én lesz a 18. szülinapja. Még csak alig 3 hónapja vagyunk együtt, de szeretnék venni neki valami olyat, ami kicsit különleges vagy ha nem is legalább maradandó. Mi legyen az?

Legjobb válasz: Ha szereti az ékszereket,akkor pl. egy ezüst karkötõ,amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak,amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.

Ha szereti az ékszereket, akkor pl. egy ezüst karkötõ, amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak, amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.
elsõre én is vmi garvírozottat mondanék...(póló, határidõnaoló..) + 1-2 ötlet: http://www.ajandekozz.hu/ajandekok.php?alkateg_id=17
bocsi..gravírozottat akartam írni.....
közös kép elõhivatása rámába, vagy esetleg tõled egy párna amivel éjjel aludhat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!