Találatok a következő kifejezésre: A barátommal hónapja vagyok együtt (297 db)

A barátommal most vagyunk együtt lassan 3 hónapja és azt kérte tőlem karácsonyra hogy együtt legyünk, vagyis hogy lefeküdjünk. Szerintetek nem korai és megadjam neki?

Õ 17 éves és azt nem tudom hogy volt e már csajjal de én 15 vagyok és még sz?z, de ? ezt tudja is. Azt mondta hogy aanyira szeret hogy ? akarja elvenni a ...., és mivel itt karácsony mindjárt.... az alkalom is meglenne hozzá , de végülis ha szeretjük egymást akkor miért ne ?? Csak hát nem is tudom egy picit félek hogy ha megtesszük akkor nehogy utánna lekoptasson vagy valami , mert félig-meddig anyai ágon egy picit cigány, vagyis az anyukája is csak félig cigány vagyis ? olyan negyedesen... de ha szeret akkor nem hagy el ez után sem ugye???

Legjobb válasz: Ha ennyi kétség, félelem van benned, akkor NE tedd meg!!! Ha igazán szeret, akkor bármeddig vár Rád! Az én barátom 1 ÉVET várt, pedig 18 éves volt, mikor összejöttünk (4 éve vagyunk együtt), van olyan barátnõm, akire 2 ÉVET várt a barátja, és már több, mint 5 éve együtt vannak... Az írásodból látszik, hogy nem bízol benne, félsz, hogy elhagy, hogy csak ki akar használni. Amíg így érzel, addig NE TEDD MEG!!! Az egy dolog, hogy szeretitek egymást, de ha benned egy cseppnyi félelem is van, pláne ha efféle, hogy esetleg utána elhagy, akkor NEM fogod élvezni, NEM lesz jó, és bánni fogod, hogy megtörtént. Ahogy már írtam: ha szeret a srác, akkor vár Rád akármennyit, ha pedig nem szeret igazán, és emiatt elhagy, akkor nem érdemelt meg. 21/L

Ha ennyi kétség, félelem van benned, akkor NE tedd meg!!! Ha igazán szeret, akkor bármeddig vár Rád! Az én barátom 1 ÉVET várt, pedig 18 éves volt, mikor összejöttünk (4 éve vagyunk együtt), van olyan barátnõm, akire 2 ÉVET várt a barátja, és már több, mint 5 éve együtt vannak... Az írásodból látszik, hogy nem bízol benne, félsz, hogy elhagy, hogy csak ki akar használni. Amíg így érzel, addig NE TEDD MEG!!! Az egy dolog, hogy szeretitek egymást, de ha benned egy cseppnyi félelem is van, pláne ha efféle, hogy esetleg utána elhagy, akkor NEM fogod élvezni, NEM lesz jó, és bánni fogod, hogy megtörtént. Ahogy már írtam: ha szeret a srác, akkor vár Rád akármennyit, ha pedig nem szeret igazán, és emiatt elhagy, akkor nem érdemelt meg. 21/L
és csak karacsonykor lehet szexelni? :DD
Szerelemnél nem számít a vérvonal, lehet az afroamerikai is csak szerelem legyen, de szerintem még ráérsz te azzal!
és milyen kapcsolat az, ha azon megy a " vita ", h ennyire meg annyira cigány?
Ha tényleg aaaaannyira szeret, akkor tudomásul fogja venni, hogy te még korainak tartod.
nem vok cigány, és mégis lepontoztalak.. mondta szépen a kérdezõ is, h nem azokról van szó akikrõl te beszélsz..
Ne tedd meg semmiképpen.
Azt hiszem ez tipikusan az a szituáció, amikor nem lenne szabad vele lefeküdnöd. De a te döntésed. Én várnék még egy kicsit - mindaddig, amíg én is szeretném, és nincsenek aggályaim.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat ( de csak hogy ne kezdõdjön el itt is az a rohadt cigányozás.... stb) mert õk teljesen becsületesek és a szülei is dolgoznak és a családja is
Szerintem három hónap után korai még, és 15 évesen is... Ha nem vagy biztos benne, semmiképp ne tedd meg. Miért nem tudod, hogy szûz-e még? Ha valóban õszinte lenne ez a dolog, akkor egy ilyet csak megosztana veled...Ez nem egy karácsonyi ajándék, ez egy életre szóló ajándék, ne siesd el. Egyébként pettingeltetek már? Érdemes lenne azzal kezdeni. :)
ne ajándékból tedd meg... csak akkor tedd meg ha te is szeretnéd! sztem a 3 hónap az korai így hogy 15 éves meg szûz vagy...
Ha megfordul benned hogy lekoppint, akkor még nem bízol benne eléggé. Én még várnék a helyedben :)
3 hónap még kevés ahhoz, hogy 15 évesen elveszítsd... És mi az, hogy annyira szeret, hogy õ akarja elvenni??:O Ez hülyeség!Azért mondta, hogy lefektessen és ennyi...Ha tényleg szeretne nem kérné ezt, hanem megvárná amíg te is akarod...
Te figyu, ez a dolog nem olyan, hogy "ezt kérem karácsonyra". Na meg persze, õ akarja elvenni. Én is szeretlek annyira, hogy én akarjam elvenni a szüzességed basszus. Gondolkodj már picit :)
csak azok pontoztak le akik szintén cigányok... az ország hátán (és a magyarok hátán) élõsködõ tetves nép! szánalmas hogy lassan Cigányország leszünk nem Magyarország. pfej
A kérdező hozzászólása: hát nem csa akkor , csak õ ezt kérte ... :D
A kérdező hozzászólása: nem vitázunl semmmint és engem egyáltalán nem zavar még ha 100 % ban cigány lenne és ugyan ilyen rendes lenne mint most csak azért kiirtam hogy teljes legyen a kérdés
Amíg kétségeid vannak vele kapcsolatban, szerintem ne tedd meg. De ezt neked kell eldöntened, ha megbízol benne és legyõzted a félelmedet a szexszel kapcsolatban, akkor tedd meg.
ha nem lényeg akkor minek irtad bele a kérdésbe? nem ettõl lesz teljes a kérdés.. :D
A kérdező hozzászólása: oké köszi
nem fogom megítélni abból, hogy valahányad részt cigány... (ha összejöttél vele akkor valószínûleg ez a viselkedésén nem mutatkozik) Nem érdemes ilyen alakmakkhoz a szüzesség elvesztését kötni szerintem.. akkor lenne esedékes amikor te úgy érzed, hogy fel vagy rá készülve és bízol is annyira benne, hogy nem fog elhagyni. Ha ilyen kétségeid vannak vele kapcsolatban, hogy elhagy-e akkor én még nem javasolnám :) 18/F
A kérdező hozzászólása: :D
én eleve cigánnyal nem kezdenék. ha van benne egy vonóval, akkor ugyanolyan, mint a többi. én még kivétellel nem találkoztam :) 21/L
Azt se tudod, volt-e már lánnyal, szóval mielõtt lefekszetek egymással, BESZÉLGESSETEK ezekrõl a dolgokról. Hamár eleget beszélgettetek, elkezdhetitek felfedezni egymás testét, pettingt, orális szex, mindent CSAK akkor, ha azt érzed, hogy akarod, és nem akkor, mikor a barátod bejelenti rá az igényét. Ha mindez megvan, és bízol benne, lefeküdhetsz vele. Ha ez most karácsonykor van, akkor most, ha jövõ karácsonykor, akkor meg akkor... Meg különbenis, milyen duma, hogy õ AKARJA elvenni? Valami szûz fétise van?
Egyetértek, ez nem egy "karácsonyi ajándék", hanem ebbõl csak 1 van a Te egész életedre :) Elég fura ilyet idõpontra kérni... Én biztos megnézném, mit tesz, ha elmondod, hogy még nem vagy kész rá, várjátok meg, amíg magától kialakul a dolog. Amikor teljes a bizalom, és az öröm, és érzed, hogy nagyon fontos vagy neki. Nincs hová sietned, nagyon fiatal vagy :) és sztem õ is, ha ilyet kér... Nem árt egy kis érettség ehhez, hogy igazán tudjátok értékelni. Én bizony próbára tenném. Ebbõl ismerszik meg valaki, hogy hogy reagál. :) és bízz magadban, az értékeidben :)
hány éves is vagy?
sajnos a nagyszülõk már elég régen voltak fiatalok az õ idejükben egész másképpen mentek a dolgok. nem tehetsz sajnos mást mint hogy elfelejted, mert ha tényleg komolyan gondolják akkor jól megszívhatod. plusz az intézetben sem pasizhatsz mert keményen számontartják az idõd.
a barátod hány éves és mivel foglalkozik?
irass egy papírt a barátoddal h õ eltart, és h náluk lakhatsz...és akkor talán nem lesz baj. Ha nagykorú a barátod, akkor menjetek el ketten a gyámügyre, és kérdezzétek meg h mi ilyenkor a teendõ.
...... , , , , , , ezeket helyezd el a kérdésedben, akkor talán megértem, hogy mit szeretnél tudni.
A kérdező hozzászólása: mondta hogy mennyek hozzájuk de akkor is intézetbe kéne mennem mert gyám alatt vagyok szval neki kikéne ahhoz vennie
esetleg nem költözhetnél hozzájuk? Mármint a barátodékhoz?
A kérdező hozzászólása: én zeretem nagyon és õ is engem eddig mindig kitartott mellettem de amugy felkészitettem rá hogy ez lesz és mégsem dobott de nem akarom õt dobni és intézetbe sem akarok menni
A kérdező hozzászólása: 16 vok és a nagyszüleimmel élek a 2 tesómmal
Ha intézetbe akar a gyámügy küldeni, akkor nyilván fiatalkorú vagy.Dönthtesz:lemondassz a barátodról, vagy mégy az intézetbe.Más lehetõséged nincs.Én inkább a barátomról mondanék le a helyedben.Tini szerelem nem szokott tartós lenni.
ha szüleid ezért intézetbe adnának (bár szerintem csak meg akarnak félemlíteni)akkor inkább az intézet...
Ezt nem nagyon értem. A nagyszüleidnél laktok, és nem engedig a nagyszüleid h vele legyél? És be akarnak rakni a nevelõotthonba? Hány éves vagy? Légyszi pontosabban fogalmazz!
A kérdező hozzászólása: a barátom 17 májusba tölti majd a 18-at de mikor voltunk a gyámgynél azt mondták hogy onnan meg lehet szökni és ha szigoruak azt is elérhetik hogy megszökök ittholról de ebben szerintem van valami de nem akarok lemondani róla õ mindenben mellettem áll és én is mellette

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki

15 éves lány vagyok, barátom szintén.8 hónapja vagyunk együtt le akarunk feküdni egymással, de el kell mondanom anyának, mert nem élvezném az együttlétet, ha attól kellene félnem hogyha baj van senkinek nem szólhatok. Hogyan tudnám felhozni a témát?

Legjobb válasz: ugyanez a helyzet, csak mi több ideje vagyunk együtt, és idõsebb a barátom. szerintem akkor hozd fel mikor ketten vagytok otthon : "anya, figyelj, mi az xynal le szeretnénk feküdni, régóta vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízom benne" anyukád örülni fog, hogy elmondod neki, hidd el. enyém is örült, hogy elmondom:)

ugyanez a helyzet, csak mi több ideje vagyunk együtt, és idõsebb a barátom. szerintem akkor hozd fel mikor ketten vagytok otthon : "anya, figyelj, mi az xynal le szeretnénk feküdni, régóta vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízom benne" anyukád örülni fog, hogy elmondod neki, hidd el. enyém is örült, hogy elmondom:)
ha jó kapcsolatban vagytok, valszeg simán fiog menni. télleg csakúgy hozd fel a témát, h anya, tudo, van az xy és úgyérzem h eléggé szeretem õt ahhoz h vele veszítsem el a szüzességem. és kérdezd meg h mitszólna ehhez? ez azért jó módszer h megkérdezed tõle, mert így nemérzi magát "letámadva" anyukád, falhoz állítva, h te márpedig megakarod tenni, hanem aztérzi h õtis bevonod, ez jólfog neki esni, és másképp is fog hozzáállni.
"kishugyosok" xDD haggyadmár..ne érdekeljenek az ilyenek . -.- Sztem, midnenképp mondd el neki, hogyha télleg készen állsz erre az egészre. Biztos vannak olyan pillanatok, hogy leültük ketten beszélgetni, vagy ha nem akk menj oda hozzá, beszélgessetek, és akk vezesd rá a témára, hogy szeretnél lefeküdni a barátoddal, és h mindenképp szeretnéd ezt neki elmondani, mert nem szeretnél elõtte titkólózni, meg h ugye irtad h rendes vagy, és nem kaphat meg akárki, és h õt igazán szereted, és felkészültél erre.. Sztem simán megfogja érteni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Elég jó kapcsolatban vagyunk anyával és éppen ezért nem akarom úgy hogy ne tudjon róla.Majd próbálkozok :)
A kérdező hozzászólása: Érett gondolkodásúak vagyunk, és hosszú távra tervezünk.Ha 2 ember szereti egymást és komoly a kapcsolatuk, érezhetik úgy hogy eljött az idõ, akkor meg miért ne??csak édesanyám bizalmát szeretném megtartani..arról nem tehetek hogy erre irígy vagy mivel lehet te nem ápoltál jó kapcsolatot a tieddel..de ez a te bajod
A kérdező hozzászólása: + elmondanám hogy én nem az a könnyûvérû nõcske vagyok akit bárki megkaphat azonnal.! Nem járok bulikba, semmiféle káros szenvedélyem nincsen, egy erõs suliba járok, jól tanulok..szóval...normális vagyok 100%-ig, és komolyak a szándékaim.
A kérdező hozzászólása: Bízok benne, hogy igazad lesz és sikerül :)

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt és imádjuk egymást és mindennap együtt vagyunk csak egymással foglalkozunk, nem barátkozunk mással, ha nem látjuk 1mást megzavarodunk. Betegesek vagyunk, igaz?

Viszont nagyon félek hogy megfogjuk unni 1mást/szinte belebeszélem magamba hogy úgy is megunjuk 1mást/,mindenki ezt mondja.Pedig már össze is szeretnénk költözni meg eljegyzést is szeretnénk.Szerintetek???

Legjobb válasz: Ahogy én látom ezt másoknál és nálatok is, az a véleményem, hogy ez elmegy egy darabig, de egy kicsit sok lesz a jóból. És én is úgy gondolom, hogy vagy megunjátok egymást, vagy össze fogtok veszni egy idõ után. Foglalkozni kell másokkal/mással is. Egyáltaltán nem baj az, ha 1-2 napig nem beszélegettek és nem találkoztok. Annál jobb lesz, ha majd igen :) Én pl. a barátnõmmel a kapcsolatunk legeleje óta csak hétvégén találkozok, de ez így pont jó. Na jó nem mondom, hogy jó lenne, ha néha mellettem ébredne a hétköznapokon is, de mindenesetre sztem ez az arany középút, addig, amíg esetleg össze nem költözünk. Ez az idõk során midnenesetre kialakul, hogy az egyik, hogy áll a másikhoz. A hétköznapokokon küldünk egymásnak sms-eket néha, meg esténként beszélgetünk, de ennyi. Majd ha eljön a péntek... :) Addig meg mindeketten a sajátmagunk ügyes-bajos dolgát intézzük, kinek a munka, kinek a tanulás. Ami még fontos, hogy a barátokra/barátnõkre is idõt kell fordítani párunk mellett, mert nem szabad azokat elhanyagolni akikre idáig támaszkodtunk/ számítani lehetett és fordítva. Biztosan lesz még rájuk szükségünk késõbb is. Fõ az egyensúly! Remélem segítettem. B.P.

Ahogy én látom ezt másoknál és nálatok is, az a véleményem, hogy ez elmegy egy darabig, de egy kicsit sok lesz a jóból. És én is úgy gondolom, hogy vagy megunjátok egymást, vagy össze fogtok veszni egy idõ után. Foglalkozni kell másokkal/mással is. Egyáltaltán nem baj az, ha 1-2 napig nem beszélegettek és nem találkoztok. Annál jobb lesz, ha majd igen :) Én pl. a barátnõmmel a kapcsolatunk legeleje óta csak hétvégén találkozok, de ez így pont jó. Na jó nem mondom, hogy jó lenne, ha néha mellettem ébredne a hétköznapokon is, de mindenesetre sztem ez az arany középút, addig, amíg esetleg össze nem költözünk. Ez az idõk során midnenesetre kialakul, hogy az egyik, hogy áll a másikhoz. A hétköznapokokon küldünk egymásnak sms-eket néha, meg esténként beszélgetünk, de ennyi. Majd ha eljön a péntek... :) Addig meg mindeketten a sajátmagunk ügyes-bajos dolgát intézzük, kinek a munka, kinek a tanulás. Ami még fontos, hogy a barátokra/barátnõkre is idõt kell fordítani párunk mellett, mert nem szabad azokat elhanyagolni akikre idáig támaszkodtunk/ számítani lehetett és fordítva. Biztosan lesz még rájuk szükségünk késõbb is. Fõ az egyensúly! Remélem segítettem. B.P.
Megunjátok egymást? Hát nem tudom... Az együttélés esetén ugyanis a párok jó esetben mindennap találkoznak. :) Ha most megunod, késõbb az együttélés sem fog menni, tehát akkor ez csak vonzódás, de nem szerelem... szerintem.
Mi 11 éve csináljuk ezt. :D
Ha rengeteg idõt töltetek együtt, tényleg unalmas lesz egy idõ után, és nem fogktok egymásnak hiányozni!Lehet, hogy ehez kell 1-2 év, de jobb ezt megelõzni!
én úgy vagyok ezzel, 14 hónapja vagyok a párommal, minden nap találkozom vele...nem is tudnám mgtenni hogy ne találkozzunk már annyira megszoktam. Amúgy igen, néha lehet jobb lenne nem találkozni, de csak mert néha igen ingerlékenyek tudnunk lenni. Néha azért ápoljuk a baráti kapcsolatainkat is, elmegyünk beülünk ide oda...:) Azzal meg egyetértek hogy ma most megunnánk egymást mi lenne késõbb? :P sok boldogságot Nektek
az kimaradt hogy ha nem lehetünk egymással, akkor nagyon hiányzunk egymásnak!!! a sok eltöltött idõ ellenére is. üdv
A kérdező hozzászólása: velünk is ugyanez van.MI se tudjuk elképzelni egy napot se hogy ne lássuk 1mást.Csak félek, hogy majd megunjuk 1mást
Ha félsz tõle akkor tegyél ellene. Nem olyan nehéz kibírni egy napot a másik nélkül mégha nagyon szereted akkor sem, és tényleg sokkal jobb érezni a másik hiányát és úgy találkozni. Nameg barátokra szükség van és ha ennyit vagytok együtt gondolom a barátaidat hanyagolod ami nem helyes. Egyébként sztem azért együtt élni vkivel más mint csak járni és mindennap találkozni hiszem ha együtt élsz vkivel akkor nyilván nem otthon ültök egésznap kettesben hanem vannak dolgok suli/munka amit ugyebár külön csináltok.

S. O. S! Van egy barátom 7 hónapja vagyunk együtt és csak a szex a témája. Nem tudom eldönteni, hogy miért is van velem, csak a szex miatt? De mindig kapom tőle, hogy szeretlek meg csók ilyenek, nem hiszem, hogy szeretne nem értem, mitévő legyek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!

Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!
1. Attól, hogy szeret, még nem lesz aszexuális. 2. A tetteibõl kellene megítélni, hogy szeret-e, például abból, hogy mennyire számíthatsz rá a bajban.
Már 7 hónapja vár arra, hogy végre megdugjon. Miért nem szakítotok? Mással boldog lehetne, te meg csak hitegeted vagy mi a f*?

7 hónapja vagyok együtt a barátommal és együtt még sehol sem voltunk. Mindig én vagyok náluk. Ha hívom valahova, nem jön velem, de a barátaival igen. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szia! Ne haragudj az õszinteségemért, de ez a fiú nem vesz téged komolyan, olyan mintha titkolna. Szerintem keress másik barátot!

Szia! Ne haragudj az õszinteségemért, de ez a fiú nem vesz téged komolyan, olyan mintha titkolna. Szerintem keress másik barátot!
szia. ne haragudj de én is így látom mint az elõttem szóló csak kihasznál de nem gondol komolyan.esetleg szégyel. de inkább õ szégyelje magát amiért ilyen veled. ne pazarold az idõdet rá . keress olyat aki szeret .
Én bocsánatot sem kérek tõled, hogy nyersen fogalmazok, de ne légy hülye, dobd a pasit!!!
Szerintem ez nem ilyen egyszerû, fõleg ha szereted a pasit.Nyíltan kérdezz rá mi az oka hogy ezt csinálja veled?Mond hogy ez neked nagyon rosszul esik!Ha nem vállal fel nyíltan miért van veled?Lehet csak fél megmondani hogy szakítani akar... Lépned kell!FEL A FEJJEL!!!

7 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretnék vele összeköltözni. Jó ötlet lenne?

Õ 21, én 20 vagyok. Nagyon szeretem, és minden percben vele akarok lenni, minden reggel mellette akarok ébredni. Tudom, hogy az összeköltözés nagy lépés, de én bele mernék vágni. Vele is beszéltem már err?l, és egyetértett velem, de kis bizonytalanságot éreztem rajta... Félhet az 'elkötelez?dést?l'? Egyébként is: ennyi id?sen, ennyi id? után jó ötlet összeköltözni?

Legjobb válasz: Hát nem tudom.. Sztem még várj vele..Vagy,fokozatosan haladjatok.Szal,ne egybõl összeköltözés,hanem mondjuk,hogy pár napig együtt laktok nála vagy nálatok.(Ha megoldható) Mert,SZERINTEM az összeköltözés meg is mérgezheti a kapcsolatotokat.És,azért fõznöd is kéne rá,meg takarítanod (gondolom nem bejáró nõtök lenne :D),és lehet,hogy nem tudnátok mindenben megtalálni a közös megoldást.Lehet,hogy nem tudjátok még annyira egymás szokásait,és ebbõl lennének veszekedések.(ha nem is nagyok.) Magyarul 7 hónap után összeköltözni korai lenne.Nekem legalábbis.:) L.15

Hát nem tudom.. Sztem még várj vele..Vagy, fokozatosan haladjatok.Szal, ne egybõl összeköltözés, hanem mondjuk, hogy pár napig együtt laktok nála vagy nálatok.(Ha megoldható) Mert, SZERINTEM az összeköltözés meg is mérgezheti a kapcsolatotokat.És, azért fõznöd is kéne rá, meg takarítanod (gondolom nem bejáró nõtök lenne :D), és lehet, hogy nem tudnátok mindenben megtalálni a közös megoldást.Lehet, hogy nem tudjátok még annyira egymás szokásait, és ebbõl lennének veszekedések.(ha nem is nagyok.) Magyarul 7 hónap után összeköltözni korai lenne.Nekem legalábbis.:) L.15
*bejárónõ
Korainak találom, egy kicsit még várjatok vele. Pláne hogy érezted a párodon, hogy van benne egy kis bizonytalanság. Próbáljátok ki, amit az elsõ válaszoló írt. Aztán ha mûködik és párod is benne lenne akkor összeköltözhettek. :)
18 voltam mikor a párom 21.5 hónap után összeköltöztünk. Nem bántam meg.
Igazából majdhogynem mindegy mikor költöztök össze . Ha müködik a dolog akkor úgyis együtt maradtok , ha meg valamit nem bírtok elviselni a másikban úgyis belátható idõn belül elvállnak az útjaitok . És ezek a dolgok mindegy hogy fél éves kapcsolatban vagy 3 éves kapcsolatban derülnek ki .
Igen, szerintem is teljesen mindegy. Csináljátok bátran, ideje elkezdeni férfivé és nõvé válnotok.
A nõk könnyebben eljutnak ehhez a döntéshez mint a férfiak, mert a nõk csak érzelmek alapján döntenek, míg a férfi egyéb szempontokat is figyelembe vesz.A bizonytalanság lehet az miatt is hogy váratlanul érte, és még át kell gondolnia.Ha továbbra is érzed a bizonytalanságot, akkor ne erõltesd, mert ez azt jelenti hogy korainak gondolja az összeköltözést, bár elvileg, sõt gyakorlatilag is ismerek olyan párt, akik három hónap után összeköltöztek, és ma már házasok, és gyerekük van.

1 éve vagyok együtt a barátommal! Régen mindig együtt voltunk melo suli után! Kb 2 hónapja észrevettem, h 2 naponta elmegy vmelyk haverjához és azt mondja nekem hogy "minden nap együtt vagyunk találj ki te is vmi programot"bov. Lent mért?

égen nem mondott ilyet.igaz az h kell egy kicsit külon is lenni,mert akkor megunjuk egymást?Mit csináljak?hadjam?Vagy már nem szeret?

Legjobb válasz: Vágj vissza. És légy hûvös.

Vágj vissza. És légy hûvös.
figyi , nállunk kezdettõl fogva ez megy :) van h miden nap találkozunk de van h elmegy a haverjáhz és oyalnkor én is barátnõzök, kell egy kis szabadság, ne ülj rajta meg megfogja elégelni, hygad nyugodtan , ez még enm jelenti azt h nem szeret. az én barátom is eljárkál a barûtaival és imád nagyon is :D, szal nyugi, am is nyár van , buli, szórakozás, pihenés...
Ha ezt a kérdezõ írta volna nem szóltam volna semmit .
Hiába tekered itt ki a dolgokat , akor is igazam van és ha mar a szurkálódásnál tartunk hogy elõbb értelmezek jól aztán írjak , te meg elõszór olvas mielõtt írnál. "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! " Ismerõs ?
bocsi ez a 20:00-nak szólt..
20:33 Nem arról van szó, hogy nem lehet saját élete!!!Senki egy szóval nem mondta.Az a baj, hogy ez szokatlan a számára, mert eddig nem így reagált a dolgokra, nem így viselkedett.Teljesen érthetõ, hogy kicsit tanácstalan. Elõbb tanuld meg értelmezni az adott kérdést, csak aztán válaszolj!!
Nem tudom mit kell mindig a nyakán lógni és mar egybõl azon filózni hogy jaj ha egy heten nincs velem egy nap mar nem szeret , fogd fel hogy neki is van egy barátja akivel gondolom jól szórakoznak egymás között mint srácok és ennyi. én is így vagyok a legjobb haver-emel mar alig találkozok de ha átjön akor is a barátnõje keresi hogy hol vagy mikor jössz miért vagy ot , mit csináltok, jó hogy nem szóltál meg ilyenek, meg hogy vágj vissza ? Szerintem az ilyen csajokat kéne megvágni akiknek semmi bizalmuk nincs a barátjukban. kicsit felháborodtam sry de ha igaz az hogy csak egy havernál van akor mit kell ezen parázni nem értem......
A kérdező hozzászólása: Ez az elso ilyen "hoszabb"
A kérdező hozzászólása: 22 éves lány 23 éves fiu Lehet csak azért vagyok ilyen, mert nekem még nem volt komoly kapcsolatom meg!22 -L
Nem arról van szó, hogy megun..egyszerûen csak mások is vannak az életében, nemcsak te.Hány évesek vagytok egyébként?!Én sose tartottam vissza a barátomat, ha haverokkal akart találkozni, de sokszor mentem én is vele, nem kifejezetten kanbuli volt.Menj el te is vele, vagy találkozz a barátnõiddel te is.Vagy találj ki valami izgalmas dolgot közös program gyanánt.
Az, hogy értékelem a válaszod még nem egyenlõ azzal, hogy véleményezem.Nem lepontozni akarlak. Egyébként már válaszoltam a kérdésre korábban.

2 hónapja vagyunk egyutt a barátommal, de még nem vagyok belé úgy igazán szerelmes. Ez normális? Vagy baj? Veletek is már volt ilyen, hogy időbe telt, amíg úgy igazán kialakult a nagy szerelem?

Sokan mondják már egy-két hét után is, hogy így meg úgy szeretem a párom, imádom...de nekem ez vhogy gyors...Lehet kin?ttem abból a koromból, amikor megláttam egy szép pasit, vagy mondott pár kedves szót és én máris "húú de szerelmes" lette belé. Most úgy veszem észre, hogy nem így muködök. Lehet az el?z? kapcsoalom miatt, már inkább óvatosabb vagyok. Amikor az exemmel szakítottunk, azt mondtam, hogy én már férfit szeretni úgy, ahogy ?t szerettem, nem fogok tudni. Szóval, nagy csalódás volt. (De természetesen semmit nem érzek az exem iránt)

Legjobb válasz: Hát az én barátnõm 3 hónap után lett belém szerelmes. Nem sokára két évesek leszünk. :)

Hát az én barátnõm 3 hónap után lett belém szerelmes. Nem sokára két évesek leszünk. :)
Hm... Nem tudom... olyan 5-6hónapos volt a kapcsolatunk, mikor belémszeretett a volt barátom. Illetve õ ezt mondta... 8hónapig voltunk együtt. Bár nem tudom, hogy szerelem vagy megszokás volt-e Neki. Én voltam az elsõ komoly kapcsolata. Egyébként nyugodj meg, majd kialakul az a Nagy Szerelem is : ) Velem sajnos az a baj, vagy nem tudom baj-e :P, hogy túl hamar szerelmes tudok lenni, ha van párom. Nem mindenki egyforma! : ) Nani
Szerintem ha nincs meg már a kapcsolat legelején pl amikor elõször találkoztok) vmi szikraféle, akkor abból nem alakul ki nagy lángoló szerelem. Én mindig olyanokra voltam halálosan szerelmes, akiknél már mikor elõször beszélgettünk, vonzalmat éreztem. Én nem hiszek abban, hogy ez késõbb kialakul. meg lehet szeretni, lehet erõsen kötõdni hozzá érzelmileg, de mindent elsöprõ szerelem akkor sem lesz belõle. ilyen nem lézetik, hogy majd beleszeretek késõbb, vagy van már vonzalom az elején, vagy nincs, és ha ez utóbbi áll fenn, nem is lesz késõbb se. Ez csak az én vményem volt, nem általánosítok.:)
Szerintem nem baj, de azt általában érzi az ember, hogy ebbõl lesz e szerelem vagy nem.. a szikra meg egy baromság, életem szerelme teljesen közömbös volt amig meg nem ismertük egymást közelebbrõl, pedig egy környezetben voltunk.
A kérdező hozzászólása: *kapcsolatom elnézést :)
A kérdező hozzászólása: Többnyire csak hétvégente találkozunk, szoval nem vagyunk olyan sokat egyutt, szoval ez miatt is lehet...Majd kialakul idõvel gondolom én, hisz nem úgy vagyok vele, hogy nem akarnák bele szeretni, vagy hasonlók :) Köszi mindenkinek Nektek is, kellemes unnepeket kívánok :)
Véleményem szerint ez az egy-két hét után valaki ennyire meg annyira szerelmes, ez csak azt mutatja, hogy mennyire meg tudná szeretni!Nem azt, hogy már most szereti!Igazán akkor még nem is ismeri két ember egymást, ahhoz meg hogy megszeress valakit, ismerni is kéne õt!Az viszont meg már emberfüggõ, hogy mennyi idõ után tudod kimondani õszintén, hogy tényleg Õ az, akiért érdemes élni!:) Én az én barátomba 4 hónap után tudtam úgy beleesni, hogy azt mondtam, hogy SOHA SENKI NEM VEHETI EL TÕLEM!:) Bár a kérdésedre ez sem igazán válasz, elég bonyolult lenne kifejteni, mert nagyon sokmindentõl függ!(pl:mennyire vagy jó ember ismerõ, mennyire vagytok õszinték egymással, mennyire könnyen nyíltok meg egy másik embernek, mennyi idõt töltötök együtt stb.!:) Kellemes Ünnepeket! Üdv: Bubbla :)
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászólónak:a szikra az ott volt....csak mindig vmi megzavart/szulei, kisebb veszekedés múlt pénteken/ és azóta gondolkozok ezen....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Nekem hamarabb mondta a barátom mint én de én mondtam neki, hogy még nem érzem és nem volt harag.Kb. olyan 3 hónap után alakult ez ki nálam.Nincs gáz, ne félj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!