Találatok a következő kifejezésre: A barátommal hónapja (974 db)

Csajok! Hogyan reagaljak akkor, ha a baratom honapok ota szorakozik velem, de nem hagyja, hogy elfelejtsem?

Mindig, ha mar tul vagyok rajta, felhiv, hogy "szia szivem! Hogy vagy? Talalkozunk? "Aztan meg egy ejszaka utan nem latom, hallom megint egy hetig.Mar mondtam neki,hogy veget akarok ennek vetni,de ö azt mondta,hogy az mindegy,mert ö meg nem akar szakitani!Adjatok tanacsot,hogy hogyan adjam ezt vissza neki?Mar szetbögtem az agyam miatta.Nem kellek neki elegge,de megsem hagyja,hogy elfelejtsem!

Legjobb válasz: Zárd le, és is azt próbálom.Ne engedd, hogy bárki is szórakozzon veled.

Zárd le, és is azt próbálom.Ne engedd, hogy bárki is szórakozzon veled.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nehez!Meghallom a hangjat, egyböl elmegy az eszem.Amikor egyedül vagyok, mindig azon filozok, hogy ezt es ezt fogom tenni es mondani, ha jelentkezik, aztan meg ha ott az alkalom ugy viselkedek mint egy megfelemlitett pincsi.:(
irsz privit?

Kidobott a barátom, hónapokig sírtam miatta egy lánynak, aki aztán elkezdett ismerkedni az exemmel, velem hirtelen abbahagyta a kommunikációt és összejöttek. Barát az ilyen?

A nyáron kidobott a barátom. Nagyon összetörtem, egy valakinek sírtam ki az összes bánatomat, az "akkori" legjobb barátn?mnek. Velem együtt szidta a számára ismeretlen srácot, elmondta, milyen beképzelt, undorító, büszke gyerek. Aztán beszélgetni kezdtek. Még voltak a fiú felé érzéseim, de ?, a lány bebiztosított, hogy soha nem lesz semmi, ne aggódjak. Éreztem, hogy ez itt így nem fog megállni. Napról napra kevesebbet beszélt velem, amikor a srácra kérdeztem, közömbös volt. Aztán szinte már nem is beszéltünk. Most meg a napokban látom, hogy együtt van a gyerekkel. (Nem is igazán a srác a bajom, hanem az fáj rohadtul, amit a lány csinált...) Most mitév? legyek? Szóvá tegyem neki? Méltó egyáltalán erre? Barát az ilyen?

Legjobb válasz: JÁRASD LE! :D igen igen, ilyen szitukra jó a pletyka, a megalázás és a ku_va felirat kapura festése!

JÁRASD LE! :D igen igen, ilyen szitukra jó a pletyka, a megalázás és a ku_va felirat kapura festése!
Én azért megkérdezném tõle, hogy ha így szidtad, akkor miért kell neked.
Egyáltalán nem paranoiás. Saját káromon tanultam meg én is.
Ripedon19 Ott a pont. Nem egyszer figyelmeztetett édesanyám, hogy ne tárulkozzak ki az embereknek. Barátaimnak. Oké, tudom, azok nem barátok, de azért tegyük szívünkre a kezünket emberek, kit nem vertek még át páran olyanok, akik "barátnak" vallották magukat. Szépen meghallgat, elszedi az információt és a hasznára hajtja. Mielõtt: vannak normális barátaim, pár ember, akiben tényleg meg lehet bízni. Amúgy kérdezõ, egy "barátnõm" hasonlót tett velem, csak õ az általam megismert, kiszemelt férfire "csapott le", persze amikor szembesítve lett, jött a zokogás, hogy õõ neeem. Aha.
A kérdező hozzászólása: 1.25-ös, téged is hitegetett, hogy nincs és nem is lesz semmi?
Persze. Volt olyan, hogy felhívott, hogy ne kezdjek ki azzal a sráccal, aki neki tetszik ( ez egy másik fiú volt), mert öngyilkos lesz. Én meg utána szépen elhatárolódtam a fiútól és nem is szóltam hozzá szinte. De õ meg semmi lelkiismeretfurdalás nélkül lecsapott arra a férfire, aki nekem tetszett hosszú ideje. Amúgy, ha találkozol velük, csak mosolyogj, legyél kedves, ne csinálj patáliát. Én is ezt tettem, zavarban is voltak.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...
Tudom, hogy krvaszr mert több ilyen este is volt az életemben is, a legdurvább tényleg az, hogy érzed a bizalmat, jaj én törõdöm veled kisugárzást a barát részérõl. Aztán, mintha így "erõszakot tenne rajtad".
Ez a lányok többségénél így van ne lepõdjeket meg!!! az én hugom 1000 eljátszotta már ezt és a barátnõivel bartáok maradtak!
Én hagynám az egészet, büszkébb ember vagyok annál minthogy lealacsonyodjak ilyen senkik szintjére.. És nem barát az ilyen, megszakítanék vele/velük minden kapcsolatot.
Velem is ugyanez történt. A barátnõmnek még egy másik pasija volt, õ vigasztalt, elmondott minden rosszat az exemrõl. Rá 4 hónapra szépen összejöttek. Én nem tettem szóvá, nem veszek róluk tudomást, de legszívesebben kinyírnám azt a csajt. 22N
# 24 Hm. Lehet, de nekem elég sok férfiismerõsöm is eljátszott hasonlót haverral. Szal ez a csak a férfiak között van barátság azért eléggé sarkított vélemény. Mert azt tegyük hozzá, hogy van ezen kívül több normális, emberségesen gondolkodó barátnõm.
A kérdező hozzászólása: 27-es, hát én kifogytam az olyan barátnõkbõl...
Emberek, mi itt nem tudjuk, hogy abban a kapcsolatban ki volt a hibás. Én is összejöttem a "legjobb barátnõm" volt barátjával. Mert szeretjük egymást, és én nem fogom elszalasztani a szerelmet egy álszent kiscsaj miatt, aki folyton kibeszélt, és nem tudja elviselni, hogy boldog vagyok. Kérdezõ: nem szeretted ezt a fiút. Fogd fel. Minden szarnak elhordtad, miután szakítottatok. Most irigykedsz, amiért van valakije. Nem számít, hogy ki az. Lépj tovább, és így még van esélyed a boldogságra. De ha most amiatt sírsz, hogy két, számodra szinte idegen ember együtt van, akkor halálra (na, jó: keserûségre) vagy ítélve. :)
Murphy, hogyha valami elromolhat... az el is fog romlani. Ez most "ráhúzható" erre is. Hogyha a legkisebb okot is megadod, hogy árthassanak neked, akkor ártani fognak. Ezért kell mindig, mindenhez úgy hozzáállni, hogy gyakorlatilag semmi károd ne származhasson belõle. Sajnos egy ilyen világban élünk. Megbotlasz, másodperc törtrésze alatt beléd rúgnak.
Fogadni mernék hogy volt már pár durva csalódásod az életben
Utsó: érdekes elképzelés, bár sztem egy kicsit paranoiás :D
Nem lesz sokáig együtt vele. Néha meg...ja a srác és kész. A csaj meg egy jó nagy rib.i.
tépd meg.
De a lapjára írd ki amit az elsõ mondott. És utána töröld mindkettõt. Élõben meg köpd le.:D
A kérdező hozzászólása: Akkor ne hagyjam figyelmen kívül?
EZT MONDJUK, HOGY NE HAGYD HANEM JÁRASD LE MINDKETTÕT!!!!!!
Barát, de még milyen!!! most lehet hogy még bánt a dolog, de hidd el, csak a legjobbat akarja neked! Az az igazi barát aki még attól sem riad vissza hogy megbántson téged a jóügy érdekében! Tapasztalatból mondom! Szóval tarts ki mellette, ne érdekeljen hogy összejött az exeddel, mert a leírtak alapján tényleg csak jót akar!
A kérdező hozzászólása: 0:44-es: Nem beszél velem, igazából sz.rik a fejemre, hazudott a kapcsolatukról és megnyugtatott, hogy nem lesz semmi, így akarná a legjobbat?
Miért ilyen gonosz itt mindenki??? Hát micsinált ez a bizonyos barátnõ amiért megalázást érdemel? Nem igaz hogy nem vagytok képesek felfogni mi folyik itt! ne halgass rájuk kérdezõ! (elõzö vok)
Holdtöltekor változz át Magdi anyussá és mond el mindenkinek, hogy mekkora ribanc az a csaj.
A kérdező hozzászólása: Hogy mit csinált? Hazudott, átcseszett, szerintem még röhög is rajtam a hátam mögött... ja, és összejött azzal a sráccal, akit a világon a legjobban szerettem.
Na akkor meg minek kérdezed?
Amit az élet nekem megtanított, egyrészt az, hogy mindenki csak a saját érdekeit nézi, apukádon/anyukádon, közeli családtagokon kívül senki sem fogja a te érdekeidet elõtérbe helyezni. Le se fogják szarni, hogy neked mi a jó. Megpróbálom neked most elmondani a lényeget, amit kérlek fogadj meg. Egyrészt bármirõl legyen szó, valakit kibeszélsz, megosztasz valakivel bármi fontosat, véleményt nyilvánítasz ki... Rendben van... DE!!! sose olyan embernek, aki a legkisebb szálon is lehet köze az említett dolgokhoz. Most ez lehet furán hangzik ezért írok pár példát. Legyen az nagyon jó barát, haver, bárki, hogyha olyan dologról van szó, amihez õ közvetlenül vagy közvetve kapcsolódik. Pl.: osztálytárs, szaktárs kibeszélse. Nem, mert nem tudhatod mikor és miért fog megromlani a viszonyod, vagy éppen pont imponálni akar annak a személynek, a bizalmába férkõzni. Nem tudhatod, ezért nem teszed ki magad ennek. A Pisti legjobb haverodat a 18. kerbõl nem fogja különösebben izgatni, hogy mi történik a te sulidban, de megosztja veled a véleményét. Olyan hogy bizalom, a szoros környezeteden belül, felejtsd el. Semmi rád nézve degradáló dolgot nem szabad csinálni. Ilyen például a párkapcsolati dolgok. Ilyeneket ne beszélj meg olyan barátokkal akiknek lehet ismeretsége a pasiddal. Itt meg aztán akkor fõleg nincs bizalom, itt nincs olyan, hogy legjobb barát. Nem tudhatod, nem látsz a másik fejébe mikor fogja a lehetõséget és keresztbe tesz neked azért, hogy neki jobb legyen. Két dolgot véss eszedbe párkapcsolati témáknál, csak olyannal oszd meg, akinek semmi köze sincs a pároddal. Még véletlenül az utcán se fog összebotlani vele. Illetve ha nem ismeri a barátodat, akkor NE ismétlem NE MUTASD BE A BARÁTODAT ANNAK AKIVEL MEGBESZÉLED A DOLGAITOKAT. Éppen ezért, hogy elkerüld. A másik dolog, hogy bizalmas dolgokat, hogyha mondjuk csak olyan ismerõseid/barátaid vannak, aki a közeli "szférádhoz" tartozik. Akkor mindig olyannal beszéld meg a dolgaidat, aki ugyan olyan helyzetben van mint te, vagy feletted áll. Például van egy évek óta tartós kapcsolata, párkapcsolatban "feletted áll", nem érdeke lekoppintani a "frissen" szerzett pasidat például. Csakis magadban, a szüleidben bízz, és olyanokban - még egyszer mondom- akiknek rohadtul nem érdeke, hogy ártsanak neked.
Utolsó vagyok, azért a mi helyzetünk más volt. A lány szakított a barátommal, nyilván nem szerették egymást, ezt a lány hamarabb észrevette. A barátom lezárta az ügyet, hamar rájött, hogy ez így jobb. Mióta összejöttünk, ez a csaj kb. ötféle módon próbált keresztbe tenni nekünk. Hirtelen eszébe jutottak a régi szép emlékeik, amiket naaaa kivel, hát velem kellett átbeszélnie, elkezdte kb. a homlokára tûzni a régi ajándékokat... :D A barátommal meg jól kinevettük. Volt már olyan, hogy pár embernek azt csiripelték a madarak, hogy az én párom milyen szerelmes belé... Most meg olyan pletykák röppennek fel, hogy a barátom egyetlen életcélja, hogy ezt a csajt kibeszélje. Nem tudom, mi lesz a következõ nagyon cseles húzása. :)

Van egy barátom aki együtt volt egy lánnyal 4 hónapot és a szakítás óta ami 5 hónapja volt, teljesen készen van miatta lelkileg? Én összejöttem ezzel a csajjal. Ez a barátom most nagyon megutált. Lesz még esély rá, hogy valaha barátok leszünk?

Legjobb válasz: Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked

Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked
Hát bocs én szétverném a fejedet.....és lehet az a srác nem is csak ugy SZENVED LELKILEG UGYE? volt aki besegített neki.....TE!!!! Ezek után én nem lennék a barátod és még az utcán sem köszönnék! Nem jó dolog ám a depresszió és a lelki bántalmak sem ahelyett hogy itt elmondod mindennek nézzél kicsit magadba ! (pontozzatok le nyugodtan)
Ha szakítasz a nõvel és eltelik 10 év, akkor talán.
hát ez elég necces dolog...a házinyulas szabály ugyebár..egyszer én is voltam ilyen lány, igaz mi nem jöttünk össze a sráccal csak összekavarodtunk, de a két srác azóta sem szívleli egymást...ez ilyen tüske a fiúk szemében...de lehet idõvel enyhül majd, attól függ milyen ember valójában, hogy milyen a természete, lehet idõvel elfogadja de az is lehet hogy soha nem fogja neked megbocsátani. Igazából neked kell tudnod, hogy az illetõ fiú milyen, és mit várhatsz tõle, hogy hogyan álljon hozzád ezután.
Hát már bocsi, de szerintem téged sem kell félteni, te is egy jó nagy sz.rkeverõ vagy! A barátod(, akinek állítólag te a barátja vagy) még totál ki van lelkileg a csaj miatt, te meg elkezded d.ni a volt nõjét. Most így kin akartál segíteni? A barátodon? Vagy a csajon? Csak magadon! De ez rohadt nagy sértés és megalázás egy baráttól. Ne csodálkozz semmin ezek után, mert te rúgtad fel a barátságot.
barát exnõjével annak engedélye nélkül soha nem szabad kezdeni. amikor észrevettétek a csajjal, hogy bejöttök egymásnak, akkor kellett volna szólni a barátodnak, hogy "figyi, itt a gizi, nem lenne-e baj, ah én meg õ..." de ha eleve tudod, hogy ki van bukva a nõ miatt, akkor boritékolni lehet, hogy nem lesz tõle boldog. teljesen egyértelmû volt a helyzet, hogyha összejössz a csajjal, akkor a barátságotok megromlik, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. és a kérdésre a válasz nem, soha többé nem lesztek barátok. a csajok sokkal kavarósabbak, nem mindig annyira õszinték egymáshoz, gyakrabban összevesznek minden apróságon, de hajlamosabbak is a megbocsájtásra. mi pasik meg sokkal õszintébbek vagyunk, ha valami gondunk van, kimondjuk, és nem tartunk fenn látszatbarátságokat. ha egy barátságnak vége (összeveszés miatt), akkor annak vége.
Nem tudom ki és miért szavazta le az elõttem szólókat, de nagyon BÉNA az a tag aki így éli ki magát. 27 évesen bárki kezdjen ki egy exemmel eléggé berágnék miatta. Mondok rá egy példát! Legyen a volt barátnõd (akivel 5 éve jártál) új pasija a te haverod. Egy társaságba jártok, ismer a csaj téged és fordítva. Elég morbid helyzet! Pláne hogy intim helyzetbe is voltatok. Mintha az én alsóm hordaná a haverom:S Amíg nem ad áldást arra, hogy járhatsz vele minden EXNÕ tabu. Van is erre egy mondás(nem tuti hogy így van szó szerint) BARÁT NÕJÉT (EX, JELENLEGI ÉS KISZEMELT) ÉS SÖRÉT SOHA!!! ...aztán jöhet a negatív pontozás, nem mintha érdekelne!
Nem. Nõügyben férfiak közt nincs bocsánat. Ne legyen igazam... 34/L
A kérdező hozzászólása: Súlyosan depressziósnak hiszi magát, közbe meg ugyan annyi baja van mint másnak. Azt hiszi, hogy a világ ellene van. (A háttérbe meg keveri a sz*rt)

Egy hónapja szakítottunk, kicsit el vagyok kenődve. A barátaim nem értették meg a szomorúságomat. Hogyan legyek újra népszerű?

Társasági ember vagyok,és úgy érzem,most mindenki megutált.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?
szerintem is most kicsit kinyírták az egódat, és ilyenkor természetes ha azt érzed, hogy az egész világ ellened van. próbálj meg önmagad lenni, és ne akarj népszerû lenni, mert ha erõlteted akkor csak az agyukra mész:)
Vagy nem igaziak azok a barátok vagy úgy gondolták hogy túl nagy hisztit csapsz és már unalmas.
nem érzi az ember, amikor már századjára ugyanazt mondta el, és evvel még inkább belelovallja magát a keserûségûbe. nem így történt? ki más mondja meg, hogy mostmár elég, gáz amit csinálok, ha nem Anyukám és a barátaim? hosszútávon nekem jobb így, igaz hirtelen rosszul esik...én is rájuk szólok:)

4 honapja jarok a baratommal, de nem tudok elelvezni. Ha masztrubalom magam akkor se tudok elelvezni. Talan valami baj van velem?

Nemtudom, hogy ez mitol lehet, mert mindketten nagyon szeretjuk egymast.

Legjobb válasz: Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod,és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat,hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád,jó-e neked az a póz,mert sokszor azt kell váltani,próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.

Onnan kellene kiindulni( nem tudom hány éves vagy) hogy ez az elsõ kapcsolatod, vagy volt korábban barátod, és azzal sikerült-e.Ha volt és ott minden oké , akkor talán szorongás okozhatja, vagy a barátoddal többet kellene errõl beszélgetnetek.Ha ez az elsõ kapcsolatod, hallottam olyat, hogy valakinek elõször hónapokig a gátlás miatt nem sikerült, aztán egyszer csak megtört a jég.Az a kérdés a barátod megtesz-e mindent anit szeretnél, elég gyengéd-e hozzád, jó-e neked az a póz, mert sokszor azt kell váltani, próbáljatok ki mindent.És ami tényleg fontos hogy meg tudjátok beszélni õszintén mi volt, mi jó stb.
Szia! Szerintem ne erõltesd ezt a dolgot, mert az nem segít és emiatt feszült is lehetsz ami miatt nem sikerül. Nem kell ezt úgy elkapkodni. Meg kell ismernetek egymást és azt, hogy neked mi a jó és a partnereddel is tudatni kell, hogyan csinálja, hogy jó legyen. Ezt minden nõnek ki kell tapasztalnia. HA pedig kezdõk vagytok mind a ketten, akkor legyetek türelmesek, ezt is gyakorolni és tanulni kell. Csak élvezzétek egymást és ha eljön az ideje, lesz orgazmusod, nem szabad erõltetni.
szia. énis ugyanígy vagyok :S félek hogy velem van a gond és soha nemtudok majd kielégülni..remélem tényleg csak várni kell:)

6 éve járok a barátommal, szakítottunk 3 hónapja, kiderült h más lánnyal kavart míg szüneteltünk, Nemrég kibékültünk a barátommal, de most h ez kiderült nem tudom mit higgyek/mit tegyek? Hagyjam ott? Hogy gondolja ezt ló nincs szamár is jó?

Nem jöttek össze a lánnyal (gondolom),de tagadja h köze lett volna a lányhoz. És nem a barátomtól tudok a "titkos kapcsolatukról".mivel ? tagadja

Legjobb válasz: De most komolyan, mi az hogy szakítottatok 3 hónapra?? Ha szakítottatok, akkor azzal dug, akivel akar.. Vagy Te ezt úgy képzelted, hogy vonuljon kolostorba, amíg te a 3 hónap alatt kiéled magad? Ha ez zavar minek szakítottatok? Hová fajul ez a világ Istenem...

De most komolyan, mi az hogy szakítottatok 3 hónapra?? Ha szakítottatok, akkor azzal dug, akivel akar.. Vagy Te ezt úgy képzelted, hogy vonuljon kolostorba, amíg te a 3 hónap alatt kiéled magad? Ha ez zavar minek szakítottatok? Hová fajul ez a világ Istenem...
Nincs ilyen, hogy szünet, ezt mégis hogy gondoltad. Szemrehányás olyanért, ami akkor történt, amikor együtt sem vagytok? Szerintem ne fáraszd és szakíts vele, egyszerûbb, ennek így mi értelme van?
Hagyd ott! Jobb lesz neki végre. (Azt sem tudod, hogy mi történt a "szünet" alatt. "Kavart". Mit is jelent az konkréten? De fel vagy háborodva.)
Ha szakítottatok, akkor azt csinál, amit akar, ezt nem vetheted a szemére. Az megint más téma, hogy korán vigasztalódott. Mert még alig szétmentetek, õ egy másik lánnyal kavart és akkor valóban felmerülhet benned, hogy mennyit is értél neki, ha 3 hónapot sem bírt ki más nõ nélkül. De azért egyet ne felejts! A szex nem az érzelmeken múlik. A szex a testi vágyaink kielégítése és nem azzal, akit szeretünk, hanem azzal, akit megkívánunk. És attól, hogy õ egy másik lánnyal volt, még nem jelenti azt, hogy téged elfelejtett, csak lehet így próbált meg elfelejteni vagy csak szexhez volt kedve. Van aki képes rövid idõn belül mással lenni és van aki nem. Õ az elsõre példa. De még egyszer mondom, ettõl az érzései nem biztos, hogy változtak irántad.
A kérdező hozzászólása: Az h "kavart" aztjelenti h találkoztak, sex stb. de nem jártak, miközben "szünteltünk" végig keresett h szeret csak idõre van szüksége, talizgattunk és párhuzamosan talizott a másik lánnyal is ezért vagyok felháborodva.
Ez a szünet dolog akkora marhaság, hogy az hihetetlen. 6 év után meg gondolom örült, hogy végre kapott más nõt is. Ha már szünetre van szükség egy kapcsolatban, az már régen rossz. Én ilyenbe bele se mennék.
Mit gondoltál?Egyébként meg milyen kapcsolat az hogy szünet van?A szünetet úgy értem hogy szabad vagyok!, habár soha nem volt szünetem senkivel, de ha mégis biztos keresnék valakit! 38F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

A barátom azt mondta, hogyha egy hónapon belül nem fekszem le vele, nem bírja tovább és elhagy, pedig nagyon szeret. Mit tegyek?

Huszonévesek vagyunk mindketten, én még sz?z. Petting, orális szex b?ven volt már, de én rettegek attól, hogy belémhatoljon (azt sem engedem, hogy megujjazzon, az is nagyon fájt egyszer próbálta). Próbálkoztunk már, de mindig begörcsöltem lelkileg és fizikailag is, nem ment. Lassan 3 hónapja próbálkozunk, ? mindent megpróbált, de nem megy. Most ezzel próbál hatni rám, hogy határid?t adott. szeretem, kívánom is, de a félelmem er?sebb. Nem akarom kínozni ?t sem. vagy ne lassan akarjuk megtenni, hanem tegye be gyorsan és essek túl rajta, hátha a félelmem is elmúlik?

Legjobb válasz: egyáltalán nem csak lefektetni akar. de azért gondolkodj, õ már 26 éves. te pedig nem egy 15-16 éves tinilányka vagy, aki még tépelõdik folyamatosan, hogy megtegyem? ne tegyem meg? neki már nemilyen nõre van szüksége, fõleg hamár hónapok óta együtt vagytok. õ 26 éves, nem 15, vagy 16. és tesem vagy már 16. énis nagyon ellene vagyok az ilyeneknek, hogyha nem fekszel le velem, elhagylak, de nem ilyen esetben, mint a tietek. gondolkozz, hónap óta együtt vagytok, és 20on felüliek, õ már közel a 30hoz. itt most neked kéne lépéseket tenned, ha nem akarod õt elveszíteni. és nem rögtön durr bele szex-szel, hanem elõször pettinggel. kezdjétek el újra az ujjazást, de csinálja lassabban, és gyengédebben. fokozatosan fogsz majd tágulni, és nemfog fájni már késõbb egyáltalán. használsz tampont? ha nem, akkor jobb lett volna, ha használsz, mert azis tágít, és most kevésbé lennének ilyen problémáid. én azt javaslom, hogy kezdjétel el a projektet, mert nem húzhatod a végtelenségig. ha õt most elveszíted, itt maradsz 21 évesen szûzen, jön majd egy követekzõ barátod, akivel meg ugyanez lesz a helyezet, h nemmersz majd lefeküdni, mert fáj. és még vmi, ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet, h ennyire szûk vagy, és semmi sem megoldás, akkor ezegy betegség. vaginizmusnak hívják.

egyáltalán nem csak lefektetni akar. de azért gondolkodj, õ már 26 éves. te pedig nem egy 15-16 éves tinilányka vagy, aki még tépelõdik folyamatosan, hogy megtegyem? ne tegyem meg? neki már nemilyen nõre van szüksége, fõleg hamár hónapok óta együtt vagytok. õ 26 éves, nem 15, vagy 16. és tesem vagy már 16. énis nagyon ellene vagyok az ilyeneknek, hogyha nem fekszel le velem, elhagylak, de nem ilyen esetben, mint a tietek. gondolkozz, hónap óta együtt vagytok, és 20on felüliek, õ már közel a 30hoz. itt most neked kéne lépéseket tenned, ha nem akarod õt elveszíteni. és nem rögtön durr bele szex-szel, hanem elõször pettinggel. kezdjétek el újra az ujjazást, de csinálja lassabban, és gyengédebben. fokozatosan fogsz majd tágulni, és nemfog fájni már késõbb egyáltalán. használsz tampont? ha nem, akkor jobb lett volna, ha használsz, mert azis tágít, és most kevésbé lennének ilyen problémáid. én azt javaslom, hogy kezdjétel el a projektet, mert nem húzhatod a végtelenségig. ha õt most elveszíted, itt maradsz 21 évesen szûzen, jön majd egy követekzõ barátod, akivel meg ugyanez lesz a helyezet, h nemmersz majd lefeküdni, mert fáj. és még vmi, ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet, h ennyire szûk vagy, és semmi sem megoldás, akkor ezegy betegség. vaginizmusnak hívják.
Mondjuk úgy hogy összeszeded magad és leállsz a hisztivel. Mert ha tényleg nem ért lelki trauma ami miatt feszengj, akkor ez csak hiszti. Hihetetlen hogy 23 évesen ennyire rettegj a szextõl. Ha nem akarod ne tedd meg, de akkor elhagy, jogosan, és majd jön egy másik aki szintén. Azért huszonéves korban már normális hogy valaki nemi életet él a szerelmével.
Egyszer pedig túl kell esni rajta. Utána meg majd sajnálni fogod, hogy nem hamarab vágtál bele. Szerintem egyszer szorítsd össze a fogad, aztán bírd ki, meglátod utána pár alkalom még max nem az igazi, de aztán csak azt akarod majd csinálni.
Ha igazából szeretne, nem zsarolna ilyenne, hanem megvárná, míg eljön az az idõ, amikor Te is szeretnéd. Nem szabad elsietni. Pláne nem az elsõt...
ezesetben mégis mirõl beszélünk? a félelmed erõsebb a szeretetnél. el fog hagyni a 'csába és már bocs de ezesetben meg is érdemled 18/F
szembe kell nézni vele mint minden más fóbiával/félelemmel. még midnig 18/F :D egyszer tegye be egyközepes-gyors sebességgel lesz egy ÁÚÚÚ aztán 2-3 alkalom és már jó is lesz minden nem kell ráparázni, akkor csak összeszorítod magadban és jobban fog fájni.
Két eset lehetséges: 1- Te valójában 14-15 éves vagy, és egy húszéves fiú meg akar fektetni. 2- Kifogtál egy olyan 20 év körüli arcot, aki meg akar fektetni.
biztos vannak olyan lelki sérült emberek akiknek nem könnyû az elsõ szex. De azért nem hiszem hogy ha semmi ilyen nem áll a háttérben ennyire rá kelljen görcsölnöd. Mitõl félsz? nem mûteni fognak.Nem a hibáidat fogja nézni a testedben, hanem végre fizikálisan is ki akarja mutatni mennyire szeret és kíván téged mint nõ, úgy ahogy vagy. A kisebb-nagyobb hibáiddal együtt, senki nem tökéletes. ha állandóan görcsölsz akkor sajnos el fogod veszíteni. Már nem tizenéves kis csitri vagy, aki azt hiszi ha nincs gyertyafény meg rózsaszirmok akkor már nem is lehet jó. Magadban kell ezt megoldanod.
Ha ez a helyzet, akkor orvos. Sürgõsen!!! Azt is megteheted, hogy megkéred az orvost a szûzhártya átvágására. Beszéld meg a fiúddl.
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak: Nem azért kértem segítséget, mert nem akartam megoldani a problémát. NAgyon szeretnék vele lefeküdni, de nem megy. Ha hisztinek tartod, nyugodtan tedd azt, szíved joga, de nem vagyok hisztis, egyszerûen nem érted, hogy mi a kérdésem lényege.
Szerintem Te nem igazán szeretnél lefeküdni vele.Te csak itt puffogsz mert megpróbálják megoldani a problémádat.Segíteni.Te meg minden segítséget elhalasztasz.Szerintem megérdemelnéd, hogy a barátod elhagyjon.Kövezzetek meg de szerintem nem érdemelsz meg egy ilyen fiút.Lehet, hogy az egészet csak azért csinálod , hogy a barátod veled foglakozzon és most, hogy ultimátomot adott elkezdesz hisztizni.Még jobban hisztizni. :S
Keress valami meditációs technikát az majd segít ellazulni. Esetle próbálkozzatok a tantrával. A szerelemre koncentrálj és arra, hogy mennyire vágysz rá. Ha elõjön egy gondolat akkor próbáld meg felismerni, hogy mitõl félsz. Nézz szembe vele és majd menni fog a dolog. Sok sikert!
Az õ részérõl volt már orál köztetek, úgy értem õ csinálta már neked? Mert szerintem úgy könnyebb lenne...
Gyakoroljatok minél többször. Mondd meg neki, hogy izgasson fel rendesen és akkor nem fog fájni. Orál is lehet aztán ha már várod akkor megpróbálhatja betenni.
Szerintem meg te értettél félre engem, de mindegy :)
A kérdező hozzászólása: Feldühíteni meg leoltani? Te jó ég, nagyon félreértettél. Ha szerinted ilyen valaki, amikor dühös, akkor nem sok dühös emberhez volt dolgod.
Jól van na, már bocs, hogy értelmes választ próbáltam írni, olyan ötletet, amit még más nem írt. Nem kéne így felháborodni, hiszen megértettem a problémád, az alkohol pedig igenis ellazít, de te tudod. Akkor mégis mit vársz, hogy még azt a válaszolót is leoltod, aki tényleg segíteni próbál és nem fejmosást tart? A másik alternatíva pedig tényleg az, hogy menj szakemberhez, mert ha ilyen súlyos a problémád, akkor kétlem, hogy itt tudunk segíteni. Ha meg ilyen könnyû feldühíteni, még az is lehet, hogy tényleg hisztis vagy. De azért remélem sikerül ellazulnod! Egyébként 19:12-es és 19:13-as válaszoló voltam 22/L
A kérdező hozzászólása: 19.32 és 19.45-ös ugyanaz vagy?:)
Értjük, hogy segítséget kérsz, de Te meg azt értsd meg, hogy rossz helyen teszed. Ha ennyire kihat Rád ez a régi rossz élmény, gondolhatod, hogy nem mi fogjuk most Neked megoldani. Mi gátol meg abban, hogy pszichológushoz fordulj? Te is rájössz ha végiggondolod, hogy nincs más megoldás, ha ennyire nem tudsz magadtól úrrá lenni mindezen. Sokan szeretnének itt segíteni, de õszintén, mit tehetnénk mi? Látjuk a problémát, de nemt eszel érte. Kérj segítséget olyantól, aki tud is segíteni!
Én fiú vagyok. Szerintem keres másik barátot. Én soha nem kényszerítenék senkit arra, hogy lefeküdjön velem, mert különben elhagyom. Keres olyasvalakit aki tényleg megbecsül és szeret. Mert õ szerintem nem az
A kérdező hozzászólása: Semmi gond.
Helló a tegnapi19:45 vagyok. Ma átolvastam és átgondoltam, hogy mit írtam.Sajnálom ha megbántottalak:S.Valószinûleg tévedtem amikor hisztisnek tituláltalak.Átolvastam a kommenteket és tényleg tévedtem. Szóval bocsánat kérek mert nem gondoltam végig a válaszom és tényleg butaságokat írtam.:S:S Remélem sikerül megoldanod a problémadat. És tényleg bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Oké, igazad van. Látszik, hogy ez a %-os dolog ennyire érdekel, hogy inkább hagyatkoztam az azonos stílusra, mint erre a meglehetõsen fontos adatra...:)
19:32-es vagyok. A 19:45-ös válaszoló nem én voltam. Nézd meg, hogy én 87%-ban, õ pedig 81%-ban ad hasznos válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Egy szerintetek normális pasi mennyit tud várni? Többen írtátok, hogy 3 hónap már nagyon sok. Nem évek óta vagyunk együtt, de azt sem hiszem, hogy az a normális, ha az elsõ este vagy az elsõ hét az ágyban végzõdik.
Ha tényleg ugy érzed hogy szereted, akkor próbáld meg leküzdeni a félelmedet, mert hidd el, csak egyszer kell túlesni rajta, és utána már nagyon is élvezni fogod. A barátod pedig nagyon rendes lehet, biztos, hogy nem csak lefektetni akar, de egy ilyen 26 éves pasinak nagyon is szüksége van a szexre, és bármennyire is szeret, hidd el a pasikat akkor is az ösztönök vezérlik.. 20L
Ha nem hiszti, akkor szerintem orvosi segítségre van szükséged. Amúgy akik a barátot támadták, nem értem miért? 26 éves egy fél éve(!) vár a barátnõjére. Nem gyerekszerelem ez, hogy évekig húzzák a szexet.
Az a baj, hogy valamit kezdened kell magaddal, mert ez a dolog magától soha nem fog megoldódni, tehát 30 évesen is ugyanezt fogod érezni, teljesen mindegy, hogy fiút váltasz-e. EZT AJÁNLOM A FIGYELMEDBE, könnyen lehet, hogy ez a te problémád: http://www.vaginizmus.hu
képzelem hogy szerethet.
Én azokhoz csatlakozom, akik azt tanácsolják neked, hogy fordulj szakemberhez. AZ erõszak valóban nem kis dolog, még akkor sem, ha nem történt meg, mert sikerült leállítanod valahogy a másik felet. Sajnos, én nem voltam ilyen szerencsés. Kikészültem évekre, és a szex gondolatától is felállt a szõr a hátamon. Hál' Istennek, ezt sikerült leküzdenem, de nem durr bele módon. Aki ezt tanácsolja, az nem biztos hogy tisztában van az emberi test mûködésével. Ilyen fokú félelemnél, fõleg ha nem is nedvesedsz rendesen, ha csak úgy beléd hatol dirr durr, akkor lehetséges az, hogy a hüvely izmaid úgy összeszûkülnek, hogy ki sem tudja húzni egy jó darabig. Ez, persze relatív kevésszer fordul elõ, de megeshet, és igen kellemetlen lehet így kihívni a mentõket. A "szépen lassan fokozatosan" meg eddig sem mûködött nektek, ha 3 hónapja próbálkoztok, így mindenképpen menjetek el egy szexuálpszichológushoz. Remélem megoldódik a problémád. Sok sikert..
megértem a pasidat egy kapcsolat alapja a szex és 26 évesen meg mit várjon az ember fél évig már nem tizenévesek vagytok.
23 évesen még szûz vagy? Hûha. Megértem a párod, ha türelmetlen.
Szerintem is az lesz a legjobb ha gyorsan túlestek rajta. tapasztalatból mondom, nekem is fájt az elsõ és az elsõ pár löket is, de utána megszoktam!!! Ne félj tõle, magadért tedd meg úgy mint pl aki fél a magasságtól, menjen fel a legmagasabb háztetõre h leküzdje a félelmét! A múlttal meg ne foglalkozz, nehéz lesz, de élj a mában és add magad oda annak akit igazán szeretsz!
A srác nem fenyegeti. De egy egészséges kapcsolatban egy 23 és egy 26 éves félnél a szex is hozzátartozik. És a 26 éves srác próbálkozik, a csaj meg visszautasítja a félelemei miatt. És az sem normális, illetve úgy fogalmazok, hogy nem egészséges, hogy egy fiatal nõnek terápiára kéne járni egy rosszul végzõdõ kapcsolat miatt. Másokat két gyerekkel hagynak egyedül a semmibe és talpra tudnak állni. Csak összehasonlítás képp mondtam. és senki nem b*szogatja a kérdezõ, csak próbáljuk felvilágosítani, hogy ez amit most csinál nem müködõképes, és kb 20 tanács jött ahogyan ezt meg tudná oldani. Ennyi erõvel semmibe ne kezdj bele, mert minden végzõdhet rosszul is. Fejedre esik egy tégla munkába menet és akkor többet nem mész dolgozni.
Ne b*szogassátok már! Az a bajotok, h õ még nem szexelt 15 évesen, mint a mai fiatalok?? Szerintem beszéljétek meg a barátoddal, h te szakemberhez fordulsz, õ pedig várja meg, amíg hatásos lesz a terápia. Ha emiatt otthagy, nem is érdemelt meg. Azzal, h fenyeget, csak ront a dolgon.
De te most melyik félelmedrõl beszélsz? volt egy kapcsolatod ami alapod adott arra hogy a szextõl félj? vagy volt egy kapcsolatod ami alapot adott hogy attól félj, hogy elhagynak? Azért ennyi idõsen már az ember túl tudja magát tenni dolgokon, mindenkinek voltak szarul végzõdõ kapcsolatai, szenvedtek utána, de túltették magukat. Most ott van valaki aki szeret téged, te meg az elõzõ hülyeségekre koncentrálsz ahelyett, hogy a srácra figyelnél és az érzéseire. Gondolom neki sem esik túl jól, hogy õ mindent elkövet, hogy rendben legyetek, te meg az elõzõ kapcsolatondál tartasz még...
Ha sehogy sem megy a dolog és ennyire erõs a félelmed, akkor mindenképp tanácsolom, hogy fordulj egy szexológushoz! Akár neten keresztül is kérdezhetsz tõle. Mert ha ennyire félsz, akkor szükség lesz egy szakember tanácsaira is! 22/F
A kérdező hozzászólása: Volt egy olyan kapcsolatom, ami alapot adott ennek a félelemnek, szóval nem hiszti...csak nem tudok túllenni azokon a rossz emlékeken.
OFF Ez nem érdem kérdése. ON Esetedben erõsen gyanús, hogy valami komoly pszichés ok állhat a háttérben, nem csupán az, hogy elsõre fájt. Sõt, az is lehet, hogy a kapcsolat fordított, és csak AZÉRT fájt, mert a lelki ok ott van a háttérben. Ezt messzirõl nem lehet megítélni, de szerintem megérné foglalkozni vele. Persze ez arra az esetre igaz, ha egészséges vagy, nincs semmi szervi bajod, megfelelõen fel voltál izgulva, nincs gombás fertõzésed, nem voltál túl száraz stb. Tehát ha elvileg minden rendben volt az elsõ alkalomnál természetes izgalmat leszámítva és mégis ennyire begörcsöltél, akkor.
A kérdező hozzászólása: De pont az a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt a félelmet leküzdeni, hogy ne hagyjon el.
A kérdező hozzászólása: Miért, van valami szabályozás arról, hogy 15 fölött már ciki? Nem az a bajom, hogy 23 évesen szûz vagyok...azért nem vesztettem el a szüzességemet 3 évvel ezelõtt, mert le tudtam állítani egy fiút, aki majdnem megerõszakolt. Azóta nem igazán volt kedvem a szexhez valahogy...most elõször tartok ott, hogy szeretném, de nem megy, mert mindig az az emlék jön elõ és ezért félek.
14:55-ös vagyok. Bingó! Errõl beszéltem. Kínlódhatsz még vele egy darabig, de kérhetsz segítséget is. Irány a szakember, nincs ezen mit szégyellni! Feltételezem, ha egyedül is menne, márt ment volna, hiszen a tudatos akarat részedrõl megvan, ezt írtad. Így az "ess rajta túl hamar!" típusú tanács számodra nem az igazi. Ha képes lettél volna erre, már megtetted volna, nem? OFF Én nem is értem. Az embereket. Mármint ha tönkremegy a TV-jük, se perc alatt kihívnak hozzá egy szakember szerelõt. De ha az életük készül tönkremenni, akkor csak állnak és néznek, mintha az ciki lenne, hogy nem ért mindenki a tudatalattihoz, és nincs mindenkinek pszichológiai képzettsége. Agyrém. ON
A kérdező hozzászólása: Nem a fájdalomtól félek, értsétek már meg. Nem az, hogy kicsit fáj és abbahagyjuk, hanem úgy fáj, hogy nem bírom tovább, mert nagyon görcsös vagyok és tényleg nem tudok ellazulni. Az alkohol sajnos nem hat, mert elég lassan árt meg és részeg meg azért mégsem szeretnék lenni.
Nem értem miért kapsz ilyen "kedves és megértõ" hozzászólásokat. A fiúk itt nagyon könnyen beszélnek, mert nekik az elsõ sem fáj.Nekem fájt azért, de persze én is kicsit rágörcsöltem a dologra. Szerintem akkor is jobb, ha ujjazással kezditek.. Mi elõször behatolással próbáltuk, de fájt és kb. két hónapra el is ment a kedvem az egésztõl..Azt mondtam, hogy én ezt még egyszer nem akarom érezni :-D Aztán oldódtam, és jött az ujjazás, mint alternatíva..Bevált, kezdjétek így ti is! Szóval én megértelek, én is csak 5 hónapja veszítettem el a szüzességemet, a barátom rám is várt majdnem fél évet :-) Azóta viszont minden tökéletes, már semmi kellemetlent, szúrót, fájdalmat nem érzek. Na szió :-) 18/L
Elõzõ vok. Persze ne feledkezzetek el a fog.gátlásról se.
Szerintem az alapvetõ probléma itt az, hogy cseppet sem tudsz feloldódni (javíts ki, ha tévedek). Sajnálom, hogy volt ez a rossz élményed, ami szerintem se kis dolog... A szakember is jó ötlet. És ne ítélj el a tanácsomért, de nem próbáltad még esetleg, hogy iszogatsz kicsit? Hátha feloldódnál kicsit és menne minden. Pl. eltervezhetnéd, hogy x napon meg fog történni a dolog. Elmehetnétek aznap valami szórakozóhelyre, iszogatnátok kicsit, és ha már kellõképp jó a hangulat, akkor elvonulhatnátok hozzád, vagy õhozzá, kezdhetnétek pettingel, majd egy "kis" orál és ha már eléggé belemelegedtetek, jöhetne az is... Szerintem ha elõször sikerülne feloldódnod, utána már nem lenne gond, nem lenne mitõl félned. És egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog...
23 évesen már nem kéne félned a szextõl. Mit kell azon 3hónapot próbálkozni? A szüzesség elvesztéséhez nem kell sok elõkészület, mármint az elõjátékon kívül:) Sõt, ajánlanám a síkosítót is. Nekem is fájt az elsõ, és mégis túléltem. Második próbálkozásra már sikerült. Nem azt kell h jujj fáj és abbahagyom, akkor még 1 év múlva is szûz leszel... Ugorjatok neki! És itt nem a fiúd a hibás h el akar hagyni, egy 23 éves lány már ne kéresse így magát. Az elsõ fáj, de azon át kell esni. Utána már minden könnyebb. Sok sikert:)
Csak nagyon halkan merem megjegyezni, de lehet, hogy épp a barát ultimátuma oldja meg ezt a problémát. Legtöbbször nagy, sorsfordító erõt kell szembeállítani egy ilyen mélyen gyökerezõ problémával. Ha nem így lenne, elmúlt volna már rég magától. Azt nem mondom, hogy szép dolog amit a barát tesz, vagy hálásnak kell lenni érte, de azt határozottan, hogy a sors, mint erõ így mûködik. ez a megfigyelésem. Az is egy lehetõség, hogy a kérdezõ és a barátja szakítanak. És a kérdezõ késõbb még rosszabb állapotba kerül. Elõbb-utóbb el kell jutnia egy olyan rossz állapotba, amikor már kénytelen lesz tenni valami komolyat az ügyben, mert nem lehet tovább halogatni. (Azt már ne is említsem, hogy meghalhat valaki szûzként is, nincs semmi orvosi akadálya.) :( Szóval nekem nem olyan egyszerû ez, hogy rögtön ítélkezzek.
Szia! Mindenképpen kérd egy pszichológus v szexuálpszichológus tanácsát! Azzal nincs baj, hogy szûz vagy, én is az voltam ennyi idõsen, de nálam semmi probléma nem volt és egy percig sem féltem, sõt én akartam! Ezért mondom, hogy normál esetben érett vagy rá, tehát nem szabadna félned. Kérlek, kérj segítséget, akár a fiúddal közösen beszéljétek meg, és menjetek el szakemberhez! Mondjuk a fiúd nem túl toleráns, mert igazán észrevehetné hogy itt komolyabb bajok vannak, és azzal, hogy elhagy nem old meg semmit. Bírom az ilyen önzõ [email protected] Ha igazán szeretne ki nem ejtene ilyesmit a száján. Inkább azon ténykedne, hogy megoldjátok a problémát. Sok sikert!
"És az sem normális, illetve úgy fogalmazok, hogy nem egészséges, hogy egy fiatal nõnek terápiára kéne járni egy rosszul végzõdõ kapcsolat miatt. " Mi az, h nem egészséges, h terápiára kell járnia? Basszus, akinek vmi gondja van, annak terápiára kell járnia és kész, ez nem választás kérdése. Nyilván õ sem hobbiból ilyen, amilyen!
Én fvagyok 23éves.A barátnõm 21.5és féléve járunk és 2éve kérem hogy feküdjön le velem.Õ is hasonlóan fél mint te és nem értem mitõl.Megbeszéltük hogy mitõl terhesség, de ez ellen lehet számtalan módon védekezni, fájdalom, egy kis fájdalmat szerintem mindenki kibír.Gondolj bele ha majdan gyereket akarsz, azt kihordani ezerszer több kin lesz.És lehet nem is fog fájni.Ezt nem tudhatod.És hogy nem nedvesedik be eléggé.Persze hogy nem ha stresszel.Ha igazán szereted és ugy látod nem csak a szexéhség vezeti a párod akkor tedd meg vele!Add át magad neki, lazulj el és még az is lehet hogy a következõt már te fogod sûrgetni...
A kérdező hozzászólása: Én 23, a párom 26 és ha csak le akart volna fektetni, nem lenne velem több mint fél éve, hanem az elsõ kísérlet után továbbáll. sokkal könnyebb lenne, ha így lenne, mert akkor kirúgnám vagy hagynám menni és kész, de tényleg szeretjük egymást, ezért nehéz, hogy a félelmem még ennél is erõsebb.

2 hónapja vagyunk egyutt a barátommal, de még nem vagyok belé úgy igazán szerelmes. Ez normális? Vagy baj? Veletek is már volt ilyen, hogy időbe telt, amíg úgy igazán kialakult a nagy szerelem?

Sokan mondják már egy-két hét után is, hogy így meg úgy szeretem a párom, imádom...de nekem ez vhogy gyors...Lehet kin?ttem abból a koromból, amikor megláttam egy szép pasit, vagy mondott pár kedves szót és én máris "húú de szerelmes" lette belé. Most úgy veszem észre, hogy nem így muködök. Lehet az el?z? kapcsoalom miatt, már inkább óvatosabb vagyok. Amikor az exemmel szakítottunk, azt mondtam, hogy én már férfit szeretni úgy, ahogy ?t szerettem, nem fogok tudni. Szóval, nagy csalódás volt. (De természetesen semmit nem érzek az exem iránt)

Legjobb válasz: Hát az én barátnõm 3 hónap után lett belém szerelmes. Nem sokára két évesek leszünk. :)

Hát az én barátnõm 3 hónap után lett belém szerelmes. Nem sokára két évesek leszünk. :)
Hm... Nem tudom... olyan 5-6hónapos volt a kapcsolatunk, mikor belémszeretett a volt barátom. Illetve õ ezt mondta... 8hónapig voltunk együtt. Bár nem tudom, hogy szerelem vagy megszokás volt-e Neki. Én voltam az elsõ komoly kapcsolata. Egyébként nyugodj meg, majd kialakul az a Nagy Szerelem is : ) Velem sajnos az a baj, vagy nem tudom baj-e :P, hogy túl hamar szerelmes tudok lenni, ha van párom. Nem mindenki egyforma! : ) Nani
Szerintem ha nincs meg már a kapcsolat legelején pl amikor elõször találkoztok) vmi szikraféle, akkor abból nem alakul ki nagy lángoló szerelem. Én mindig olyanokra voltam halálosan szerelmes, akiknél már mikor elõször beszélgettünk, vonzalmat éreztem. Én nem hiszek abban, hogy ez késõbb kialakul. meg lehet szeretni, lehet erõsen kötõdni hozzá érzelmileg, de mindent elsöprõ szerelem akkor sem lesz belõle. ilyen nem lézetik, hogy majd beleszeretek késõbb, vagy van már vonzalom az elején, vagy nincs, és ha ez utóbbi áll fenn, nem is lesz késõbb se. Ez csak az én vményem volt, nem általánosítok.:)
Szerintem nem baj, de azt általában érzi az ember, hogy ebbõl lesz e szerelem vagy nem.. a szikra meg egy baromság, életem szerelme teljesen közömbös volt amig meg nem ismertük egymást közelebbrõl, pedig egy környezetben voltunk.
A kérdező hozzászólása: *kapcsolatom elnézést :)
A kérdező hozzászólása: Többnyire csak hétvégente találkozunk, szoval nem vagyunk olyan sokat egyutt, szoval ez miatt is lehet...Majd kialakul idõvel gondolom én, hisz nem úgy vagyok vele, hogy nem akarnák bele szeretni, vagy hasonlók :) Köszi mindenkinek Nektek is, kellemes unnepeket kívánok :)
Véleményem szerint ez az egy-két hét után valaki ennyire meg annyira szerelmes, ez csak azt mutatja, hogy mennyire meg tudná szeretni!Nem azt, hogy már most szereti!Igazán akkor még nem is ismeri két ember egymást, ahhoz meg hogy megszeress valakit, ismerni is kéne õt!Az viszont meg már emberfüggõ, hogy mennyi idõ után tudod kimondani õszintén, hogy tényleg Õ az, akiért érdemes élni!:) Én az én barátomba 4 hónap után tudtam úgy beleesni, hogy azt mondtam, hogy SOHA SENKI NEM VEHETI EL TÕLEM!:) Bár a kérdésedre ez sem igazán válasz, elég bonyolult lenne kifejteni, mert nagyon sokmindentõl függ!(pl:mennyire vagy jó ember ismerõ, mennyire vagytok õszinték egymással, mennyire könnyen nyíltok meg egy másik embernek, mennyi idõt töltötök együtt stb.!:) Kellemes Ünnepeket! Üdv: Bubbla :)
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászólónak:a szikra az ott volt....csak mindig vmi megzavart/szulei, kisebb veszekedés múlt pénteken/ és azóta gondolkozok ezen....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Nekem hamarabb mondta a barátom mint én de én mondtam neki, hogy még nem érzem és nem volt harag.Kb. olyan 3 hónap után alakult ez ki nálam.Nincs gáz, ne félj!

Másfél hónapja szedek lindynette 30 f.gátlót és a barátom a legutobb bennem élvezett el. Lehetek terhes? Azt mondták, hogy két hónapot kell várni, csak utána élvezhet belém, de mindenkitől más véleményeket kapok.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.

Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.
A fogamzásgátló 1 hónap után már hat. Úgyhogy nyugodj meg, nem leszel babás. Maszatka
Ez a fajta a szinte legalacsonyabb hormontartalmú. Egy levél után hatásos, tehát véd, azonban mint más fogamzásgátlók esetén is elõfordulhat , hogy mégis terhes lesz aki szedi, de általában olyankor hasmenés, vagy hányás miatt kiürül valamennyi a szervezetbõl, így elmegy a hatása..a tesómnál még nem volt gond ezzel kapcsolatban..ilyet szed.

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!