Találatok a következő kifejezésre: A barátommal feküdtem le, (211 db)

A múlthéten feküdtem le a barátommal nem védekeztünk de kivette mielőtt elment volna. Terhességre van esély ilyenkor?

Legjobb válasz: Persze, terhességre mindig van esély, még védekezés mellett is, habár kicsi. Inkább védekezzetek, ha nem szeretnél terhes lenni. Esetlegesen egy baba életével játszol, nem jó móka, hidd el.

Persze, terhességre mindig van esély, még védekezés mellett is, habár kicsi. Inkább védekezzetek, ha nem szeretnél terhes lenni. Esetlegesen egy baba életével játszol, nem jó móka, hidd el.
Én is jártam már így, aztán fostam mint állat amíg meg nem jött. Nem jó játék, sajnos necces eléggé. Állítólag 100 emberbõl 1 esik teherbe ilyenkor, reménykedjünk, hogy te nem egy vagy :D Majd imádkozom érted, de ha nem peteérés ideje alatt történt a dolog, akkor nem kell aggódnod :) De ne nagyon játssz ezzel szerintem, legyél okos, és ne hagyd hogy belerángasson kockázatos dolgokba!! Szerintem ki lehet azt bírni, ha épp nincs gumi. Nekem 1x elég volt parázni emiatt, nem ér annyit a dolog. Ennyi a válaszom röviden tömören. :D
Bármikor teherbe lehet esni, mert van rendkívüli peteérés, ill nem mindenkinek a ciklus közepén van! És elõváladéktól is teherbe lehet esni.
EZ NEM védekezés, igy majdnem annyi az esély a terhességre, mintha semmit sem tennétek. Védekezzetek rendesen, akkor nem kell idegeskedned, vagy ha therbe estél azon törni a fejed, hogy hogy legyen tovább

Nemrég feküdtem le először a barátommal. Az első 1-2 aktust követő pár napra észrevettem, h pisilés után fáj, ég a nemi szervem kívül, és enyhén piros is! Mitől van ez?

Kés?bb már nem csak akkor jött el? a fájdalom és az éget? érzés, amikor pisiltem, hanem magától is. Viszont van olyan, h szeretkezés után és pisilés után sem fáj...Mit?l lehet ez??

Legjobb válasz: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.

A kérdező hozzászólása: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.
hát pedig, ha fertõzés, akkor ki kell kezelni, különben a barátod állandóan vissza fog téged fertõzni.
orvos által felírt fogamzásgátlót szedsz, és fertõzés miatt nem mész el nõgyogyóhoz? úgy élsz nemi életet, hogy nem gondolod át a védekezést és a lehetséges negatív következményeket? nem vagy te még éretlen ehhez az egészhez?!
Nem feltétlen a barátodtól szedted össze. Lehetséges, hogy suli mosdóban, kézzel is elkapható ha nem mosol kezet wc-zés elõtt, lehetséges, hogy picit legyengült az immunrendszered és ezért felborult a hüvely ph-d és elszaporodtak benne az amúgy is jelenlevõ baktériumok vagy gombák stb. Akármi lehetséges. De ne felejtsd el majd a párodat is kezelni, akár tünetmentes. A fiúknál az esetek 90%-ban semmilyen tünet nem jelentkezik és így könnyen visszafertõzik a barátnõjüket.
22:09 Ne vádaskodj. A kérdezõ egy szóval se mondta, hogy nem fog elmenni nõgyógyászhoz. Olvasd el rendesen a hozzászólásokat mielõtt ítélkezel.
szia. szerintem elkaptál tõle valamit. a nemi betegségek 80%a férfiakon nem mutat látható tüneteket. Ezért a doki majd neki is fel fog írni gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak:) sokat segített Amúgy volt más betegségem is a közelmúltban és tényleg legyengünlt az immun-rendszerem, Am a barátomtól is elkaphattam, akkor is ha nem feküdt le más lányokkal gumi nélkül??
De ha gyógyszert szedsz, akkor úgyis voltál már nõgyógyásznál, szóval nem elsõ alkalom lesz, nem kell félni. Menj el, mert ezt gy látatlanban senki nem mondja meg hogy mi a baj, a doki is csak vizsgálat után.
Ha nem volt más lánnyal, akkor is elkaphatod a párodtól. Ugyanúgy érvényes nála is a wc-zés elõtt nem mosott kezet dolog. És ez sem feltétlen jön ki rajta, te viszont elkaphatod.
16 év felett is mehetsz egyedül, de ha szeretnél, akkor menj el anyukáddal. Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük:) Az érdekelne legfõképp hogy milyen fertõzést kaphattam..ha õ csak és kizárólag velem szeretkezett gumi nélkül???
Óvszert használtatok?
Valószínûleg gomba vagy valamilyen fertõzés lehet. Ne kezd el magad házilag kikezelni, ezt mindenképpen meg kell mutatni egy nõgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: gyógyszert szedek, nem használtunk óvszert. Amúgy én is fertõzésre gondoltam de tudni szeretném h pontosan mi ez, és hogy múlhat el. Nõgyógyászhoz menni nem könnyû, mert még kiskorú vagyok és velem kellene jönnie édesanyámnak is.
ez sokmindentõl lehet. lehet, hogy felfáztál, de akár fertõzést is elkaphattál tõle. de az is elképzelehtõ, hogy nem voltál elég nedves, és ezért kidörzsölõdött.
A kérdező hozzászólása: elég nedves voltam:) Kívül fáj és ég, nem odabent...amúgy szerintem nem fáztam fel...fertõzésre gyanakodok:/ Mit tehetnék?
Ha már olyan korú vagy, hogy tablettát szedhetsz akkor nem kell anyukádnak is elkísérnie. És ahhoz, hogy pontos kezelést kapjál látnia kell egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: még nem töltöttem be a 18at és addig anyummal kell mennem nõgyógyászhoz, de mindenképp megmutatom orvosnak :) Köszönöm szépen a segítséget :)
Szerintem fertõzést kaptál. Beszéld meg a barátoddal. És mindenképp menj el nõgyógyászhoz valahogy, mert ki tudja mit szedtél össze, nehogy nagyobb baj legyen.
Ezt a marhaságot, hogy 18 év alatt szülõi felügyelettel mehetsz csak nõgyógyászhoz ki mondta neked? 12 évesen is elmehetsz egyedül, ha akarsz (nyilván a 12 éves lányok nem mennének anyu nélkül, de mehetnének)

Nem rég feküdtem le a barátommal s történt egy kis baleset s félünk attol h teherbe estem.4 napra rá feküdtem le vele miután beteg voltam s hallottam h olyankor néhány napig kicsi az eséje h teherbe eshetem. Ez mennyire igaz. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)

Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)
Szia nyugodj meg a mensi után nem eshetsz teherbe
Megnyugtatni én sem foglak, ugyanis az esély mindig megvan a teherbeesésre, akár menstruáció alatt is. Lehet, hogy az esély kisebb, de a lényeg, hogy mindig megtörténhet... Azért sok szerencsét!

A barátommal kb. 2 hete feküdtünk le. Nekem az volt az első (védekeztünk), és azóta is vannak kisebb vérzéseim. Ez miért van?

A barátom azt mondta h szerinte ez természetes, mivel megkezdtem a szexuális életemet lesznek kisebb vérzéseim, vagy hormonális változások ( vagy már nem tom pontosan hogy mondta :$ :) )...szóval ez biztos hogy nem a mensim miatt van, mert az pedig csak hónap végén lesz meg...Segítsetek :(

Legjobb válasz: Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?

Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?
Az együttléttel megzavartad a hormonokat..van hogy az elején 1-akér 6 hónapig zavarosan fog megjönni neked..szóval össze-vissza..de szerintemse ártama ha elmennél ndokihoz a biztonság kedvéért.

Nem vagyok még valami tapasztalt szexuális téren. Nemrég feküdtem le a barátommal, majd megkért, hogy legyek én felül, de nem merem. Félek, hogy nem jól csinálnám, és nem akarom, hogy csalódjon bennem. Mit tehetnék ezzel?

Legjobb válasz: Beszéld meg Vele.. az elején én is tartottam tõle kicsit. Ezért párszor átbeszélgettük a barátommal a dolgot és akkor voltam felül, amikor már én is akartam és nekem is jól esett. Mond meg neki, hogy mondja el ha valami jól esik neki, vagy hogy hogy csináld. Bele kell gyakorolni kicsit és minden rendben lesz.

Beszéld meg Vele.. az elején én is tartottam tõle kicsit. Ezért párszor átbeszélgettük a barátommal a dolgot és akkor voltam felül, amikor már én is akartam és nekem is jól esett. Mond meg neki, hogy mondja el ha valami jól esik neki, vagy hogy hogy csináld. Bele kell gyakorolni kicsit és minden rendben lesz.
Elõször kipróbálhatod azt is, hogy csak csúszkálsz rajta, és még nem dug be semmit. Rá fogsz jönni, hogyan jó mindkettõtöknek, és közben nézheted õt is, hogy milyen hatással vagy rá... bár szerintem eléggé egyértelmû ez a hatás: érezni is fogod majd. Ha így csúszkálsz, hamar megjön majd a kedved is, ne félj :-)
szia! egyszerû: bele kell jönni, mint kiskutyának a vakkantásba :DD Azt hiszed , hogy a pasik "tapasztaltan" születnek?:) áááá:) Ha szeret a barátod, könnyen átsegít majd ezen .
Nyugi jol fogod csinalni :) Elsonek a parom is megkert hogy en legyek felul.belementem...:) Nem kell felni semmitol!

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*
Sok boldogságot!
2. vagyok, szerintem egy eseményutánit jobb lenne bevenni:)
A kérdező hozzászólása: Én a második napján szedtem be, mikor már nem barna folyásom volt hanem rendes menstruációm.Voltam gyógyszertárban, ott azt mondták, hogy megvehetem, de nem kéne hogy baj legyen.. nemtudom mit tegyek, nem jönne jól egy terhesség..
Pontosan a múltkor olvastam egy cikket errõl a barnázós, rendes piros véres dologról. Ott azt írták, hogy az számít a ciklus elsõ napjának, amikor nem ez a barnás alvadt vér távozik a szervezetedbõl, hanem az élénkpiros, rendes vér. Ettõl függetlenül szerintem várhattatok volna még, ugyanis nem kizárt a terhesség. Értem én, hogy nem hiányozna a terhesség, de akkor miért nem tudtad elolvasni a betegtájékoztatót az elejétõl a végéig? Hiszen pont az ilyen esetekre találták ki... Én nem vennék be eseményutáni tablettát, egy normálisabb orvos fel sem írja, ha közlöd vele, hogy fogamzásgátlót szedsz. Annyi szerencséd lehet, hogy még a ciklusod elején voltál és a barátod (állítása szerint) nem élvezett beléd.
A kérdező hozzászólása: Értem.Azaz én az élénkpiros naptól kezdve szedtem a tablit, szóval onnantól védve vagyok, mivel elsõ nap, azaz annak az esélye hogy terhes lennék 1:100-hoz, nem?
Nézd... Fogalmam sincs, hogy az a cikk igaz volt-e, avagy sem. Errõl az orvosok véleménye is megoszlik, hogy akkor melyik is a ciklus elsõ napja. Az viszont biztos, hogy mindent összevetve elég kevés esélyed van a teherbeesésre (szedted a gyógyszert, a ciklusod elején jártál, valamint nem élvezett beléd a barátod). Szerintem azért a biztonság kedvéért 10-14 nap múlva végezz el egy terhességi tesztet, addig pedig marad az imádkozás. :)
A kérdező hozzászólása: :) az már a menstruációs ciklusom utolsó elõtti napja volt.Azt írja, hogy aki a második naptól szedi annak legalább kell 1 hét, hogy hasson, a holnapi nap(mivel holnap lesz 1 hete)az meg benne van a 72órában, vagyis ameddig él a sperma, ha netán lenne bennem, de annak az esélye hogy lett volna semennyi, mert akkor a takaróra is ment volna, de nem, mivel utána ment el.Vélemény?
Te nagyon komoly fogalmi problémákkal küzdessz Drágám. Tudod mi az a menstruációs ciklus? Nem az a(z) 5-7 nap, amíg véres a betét, vagy a tampon. A ciklus a menstruáció elsõ napjától számított idõszak, amely a következõ menstruáció elsõ napján ér véget. Ez általában, normál esetben késés nélkül 28 nap szokott lenni. Az pedig, amit leírtál, számomra értelmezhetetlen. Egyébként is eleget segítettem már neked és koptattam az ujjaimat a számodra. Ha te nem érted meg, az már a te dolgod.
Szerintem hagyd abba a fogamzásgátlót, mert a kérdéseid alapján rohadt sok bajod van vele.
Ha olyan a tablettád, amit ha a vérzés elsõ napjától kezdve szedsz és véd, akkor gond nincs, védve vagy. Viszont ha nem olyan a tabletta, illetve ha olyan, de nem a vérzésed elsõ napján kezdted el szedni, akkor még nem hatott. Vagyis az olyan, mintha nem is szednél gyógyszert és úgy csináltátok volna. Fogamzásgátló szedése mellett pedig nem lehet esemény utáni tablettát bevenni.
Eseményutáni tabletta?! Uramisten... Legalább ne válaszolj már neki hülyeséget és bújj el. Fogamzásgátló szedése mellett TILOS bármilyen eseményutáni tablettát bevenni.
Második nagyon buta vagy... Miért riogatod szerencsétlent azzal, hogy óriási esélye van a teherbeesésre? Ez hülyeség. Ha a ciklusa elsõ napján vette be az elsõ szemet, akkor már az elsõ szemtõl védenie kell a gyógyszernek. Ha pedig nem az elsõ napon vette be az elsõ szemet, hanem a 2.-5. napon, akkor egy hét kiegészítõ védekezés (óvszer) kell! Ez általában így van a mostani gyógyszereknél.
Elnézést nem tudtam h nem lehet eseményutánit..:/
NEM lehet esemény utánit bevenni tabi mellett! Ne okoskodjon, aki nem ért hozzá. Kérdezõ, te meg helyettünk a betegtájékoztatót olvasd már el..... Ha véd az elsõ szemtõl, akkor csak annyi az esélyed a teherbe esésre, mint alapból a tabi mellett.
De egy bizonyos ideig szedned kell, h elkezdjen hatni!!!!:)
A betegtájékoztató azért van mellékelve a gyógyszerek mellé, mint a fogamzásgátlód mellé is, hogy szépen elolvasd A-tól Z-ig. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy az általad szedett bogyó véd-e az elsõ szemtõl avagy sem. Keresd meg, aztán alkoss véleményt te magad.
A kérdező hozzászólása: attól függetlenül, hogy szedek fogamzásgátlót?
Elõször is szerintem h még csak 5 napja szedted a tabit akkor hatalmas esély van rá h még nem hat, ja és az egy dolog h nem ment el benned de elõváladék is tartalmaz spermát...
Szerintem egy hetet nyugodtan várhattál volna. Én most kezdtem alkalmazni a hüvelygyûrût, aminek a tájékoztatójában le volt írva, ha az elsõ 7 napon szexelnék, használjak mindenképp más fogamzásgátló módszert is, mint pl. óvszert. Én megvártam és bár nem élvezett belém sem a barátom, így is félek...nem is értem, hogy tudsz ilyen nyugodt maradni.

A barátom előtt, akivel már 4 éve együtt vagyok, nem feküdtem le senkivel. Most van egy srác a baráti körömben, aki nagyon tetszik, és lefeküdnék vele. Hogy győzzem le ezt az érzést?

Nagyon szeretem a barátom, de iszonyúan hajt a kíváncsiság, hogy milyen lenne mással, főleg azzal a bizonyos sráccal... Alig tudom elfojtani ezt magamban, főleg, hogy úgy érzem, a srácnak is tetszem. Nagyon utálom magam emiatt, mit csináljak?

Legjobb válasz: a) dugtatok, húú, ahh, vááá, , tyûû, bumm. Ribizliként nézel majd a tükörbe. (képletesen kell érteni, mert költõ akarok lenni majd egy szép napon talán) b) nincs az élmény, milyen lehetett volna, fenébe is. De megmaradhat a jogos büszkeséged (és a söröd, de ez nem biztos, hogy most teljesen idevág), hogy kemény voltál és jogosan lehetsz magadra büszke. Vigyázat, axiómát ont az ember: Az ember alapvetõen abban különbözik az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik a cselekedeteit, hanem a döntései.

a) dugtatok, húú, ahh, vááá, , tyûû, bumm. Ribizliként nézel majd a tükörbe. (képletesen kell érteni, mert költõ akarok lenni majd egy szép napon talán) b) nincs az élmény, milyen lehetett volna, fenébe is. De megmaradhat a jogos büszkeséged (és a söröd, de ez nem biztos, hogy most teljesen idevág), hogy kemény voltál és jogosan lehetsz magadra büszke. Vigyázat, axiómát ont az ember: Az ember alapvetõen abban különbözik az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik a cselekedeteit, hanem a döntései.
a kapcsolatot nem azért érdemes ápolni, mert a te kiválasztottad, jobb, mint bárki. Ez a megalománia és tévút. Lehet, hogy életed párja ott megy el melletted, te meg ezzel kínlódsz évek óta. DE. A saját döntésedet cáfolod meg, ami nincsen belsõkonfliktus nélkül. Ebbõl keletkezik a csupa frusztrált ember. Ha megtanulsz lemondani (mert az élet alapvetõen errõl szól) az ilyen kóbor vágyakról, akkor lehetsz boldog azzal is, akivel kínlódsz most éppen :)
Háhá, pacsizz én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Magamnak is nehéz bevallani hogy borzasztóan megszexelnék egy srácot, de mindig tartok a "másnapos érzéstõl". Felajánlotta hogy csináljuk titokban, de én magam miatt nem mennék bele, nem a barátom miatt. Tudom hogy cefetül érezném magam és nem lennék képes folytatni a kapcsolatom :) Ahhoz meg túl jó hogy csak úgy eldobjam Szóval hasznos dolgot nem adtam de nyújtom az együttérzésem. :D Szerintem nem éri meg eldobni a kapcsolatot ilyen miatt :)
Utolsó... Egy kapcsolat nem abból áll hogy együtt vagytok és nem jut eszedbe senki más azon kívül akivel együtt vagy... Pont az a lényeg hogy látod a többi lehetõséget is de nem élsz vele mert a saját kapcsolatod sokkalta jobb annál amit más nyújthat... -.- Attól hogy az ember kapcsolatban van még lehetnek kicsapongó gondolatai amennyiben ezek megmaradnak elméleti síkon... De ez csak az én véleményem ti biztos szemellenzõt hordotok míg jártok valakivel.
Lányok, el vagyok keseredve h ezt kell olvasnom. Én férfiként arra vágyok (nem szûzként) h ismét egy szeretõ barátnõre leljek, ti meg ilyen gondolatokkal éltek. Mi lesz így?
Ajánlom Plazmától a Baszni tudsz címû számot.
Utolsó, azért vannak ilyen gondolatai, mert csak egy pasi volt eddig az eletében. Én is igy voltam, az elsõ barátommal. Végig ott volt a gondolat, hogy milyen lenne mással. Aztán rájöttem, hogy azért volt bennem ez a vágy, mert a barátom nem volt elég jó. Még mindig nem voltam mással, de tudom, ha a barátom elég jó lett volna az ágyban, nem járt volna ezen a fejem.
Látszik, hogy nagyon szereted a mostanit... Én is le feküdnék veled lehet...De mivel hajlamos vagy megcsalni a pasidat, kb csak ennyit , járni nem.
*jusson
Hát ne is haragudjatok.. De!! Férfi vagyok és a barátnõmet mindennél és mindenkinél jobban szeretem és tisztelem. Nem hogy eszembe befeküdni más ágyába, más nõre rá se bírok nézni. Az én nézõpontom szerint ez a normális egy kapcsolatban, nem az hogy megtanulok lemondani, ez baromság... Hanem szeretem a páromat, hûséges vagyok hozzá minden szempontból, csak õ érdekel, és megõrülök érte... Na nekem ilyen egy normális kapcsolat. Ha lefeküdnétek mással, akkor pedig ne szerencsétlen srácot kínozzátok, aki valószínûleg szeret titeket, mert nem érdemlitek meg õket, õk pedig pláne nem amit ti tesztek velük! Régebben engem is nagyon csúnyán megcsalt egy volt barátnõm és azóta nagyon idegesít ez a téma, és simán olyan maradandó rossz emlékei lehetnek a barátodnak, hogy nem tudja feldolgozni. Most el kanyarodtam a témától de az a lényeg, hogy ha azon jár az eszed hogy összefeküdj a másik sráccal, elõtte beszéljétek át a dolgot a barátoddal mert nem normális a kapcsolatotok. Sok sikert!
Ha lefekszel vele de elötte eszel boci csokit akkor nem számít megcsalásnak...
Igen, nagyon kínlódok a mostani kapcsolatomban :( Borzasztóan szenvedek és nagyon rossz nekem... Nyilván ezen oknál fogva vagyunk együtt. Amúgy õ is szenved.
Szakítsál és dugasd magad végig a fél várossal!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló, sajnálom, hogy te is ebben a helyzetben vagy. Én is pont azt érzem, hogy emiatt nem érné meg eldobni mindent... de közben meg tényleg majd' megveszek, hogy megtehessem.
Elégé gáz hogy vannak ilyen lányok. az én barátnõmmel 3 évig voltam együtt azt hirtelen 3 év után kijelentette hogy megcsalt. Ez így elégé szomorú hogy ennyi idõ után sem jelent semmit több lánynak egy kapcsolat. Az iyleneknek a tükörbe kéne nézni legalább napi 3-szor.
egyszerû: NEM VAGY A MOSTANI PÁRODBA(és nem is voltál) SZERELMES.

A barátommal 3 napja feküdtem le először nem védekeztünk de nem élvezett belém! Mit csináljak? (14 éves vok) Hogy mondjam el anyunak ha nagy a baj?

Legjobb válasz: Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt,biztos Te is láttál már párat belõle,hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz,hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos,hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el,vállald a felelõsséget,ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya,van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal,de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.

Az emberi stupiditás... :D Õrület. Ki kéne plakátolni minden utcára h AZ ELÕVÁLADÉKTÓL IS LEHET TERHES!!! Jah meg ne dugasd magad ilyen korán. :D
Lõdd magad fejbe az emberiség érdekében.Köszi.
Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt, biztos Te is láttál már párat belõle, hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz, hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos, hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el, vállald a felelõsséget, ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya, van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.
az elsõ 19:20-as vagyok. amúgy én is 14/L vagyok. Neked pedig nem ártott volna biosz órán figyelni...
anyu, gáz van. HOGY LEHETSZ EKKORA #@&??.+*¤$ ! //100 ig elszámolok, lenyugszom// Huh, szóval. MIndenképpen keress fel egy dokit. ha biztos vagy benne, hogy terhes lettél az elõváladéktól, akkor az abortusz még asszem neked ingyenes. nyugi altatásban csinálják. Szüleid ugyan nagyot fognak csalódni, de el kell nekik valahogy mondanod, mert ezt titokban megtenni képtelenség. 21/L
gondolkodtál volna elõre. és igen lehet "nagy a baj". és hogy mondod el?! Anya hülye voltam lefeküttem a pasimmal és lehet terhes vagyok, ugye nem versz agyon?! kb. ja szintén 14 éves lány.
...idióta....jesszusom 14 évesen.... 21/L
Utolsónak én is szólnék. Nem mondom, hogy nem lehetséges, de igen is elõfordul.Nem csak 14-15 éveseknél, hanem többször szült nõknél is.Elég szomorú, hogy errõl te nem tudsz. ennek ellenére, tényleg kicsi az esély.
"utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert" Teljesen egészséges gyermekeknek adtak életet mindannyian. Ugyanis több olyan ismerõsöm van, akik 3-4., legdurvább esetben a 6. hónapig menstruáltak. Ráadásul a kishölgynek a 3-4. nap után jött meg. Ennyi idõ bõven kevés, hogy ne jöjjön meg...
A kérdező hozzászólása: tudom h lehet attól terhes valaki h megvan neki mert bnõm is így járt de akkor is késõbb jön meg nekem meg pontosan!de hát majd kiderül h mi lesz!és köszönöm aki sajnál és segít nem pedig kioszt van így is elég bajom!
10:53 akkor ha menstruál, ott már valami baj van. terhesség alatt nem lehet normál esetben menstruálni és továbbra is tartom a véleményem, hogy nem kéne frászt hozni szegény csjra, így is elég be van tojva, nem kelletek még ide ti is (te meg a késõbbi hozzászóló)
18:09: Senki nem mondta, hogy egyáltalán a helyzet teljesen normális. Nõgyógyászati probléma esetén megjöhet terhesség alatt is, nem lehet kizárni. Még mindig jobb, ha a kislány tart a dologtól (mert igenis van mitõl), mint ha elhallgatod elõle, és újra meg újra megteszi. Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom...
itt tartunk!!!! összes ilyen mûsorokba errõl van szo hogy ide fajultunk már 14 éves kis csajok sexelnek!!!! gáz...
utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert
Akkor a további nyugtatás érdekében: attól, hogy megjött, még lehetsz terhes. Van olyan ismerõsöm, aki 15-16 évesen úgy lett boldog anyuka, hogy a terhesség alatt szinte végig megjött neki. Észrevenni meg csak akkor lehetett, amikor már késõ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!am megnyugodhatok mert megjött!nagy kõ esett le a szívemrõl!és még egyszer köszi!
Az vesse rá az elsõ követ, aki még sosem csinált butaságot. Az én lányom 17 éves. Ha késõn szólna nekem, amikor már nagy a baj, akkor sem haragudnék, csak nagyon fájna, és magamban keresném a hibát, hogy miért nem mert velem beszélni. Szerintem beszélj anyukáddal. Örülni biztos nem fog, de azért kitagadni sem. Õ már tapasztalt, felnõtt nõ, és szeret téged. Kizárt, hogy ne segítsen.
A pasidnak is sok esze volt/van! Biztos õ is 13-14 éves.... Gratula!
Mondd el Nekik, de ne öld meg Magad szégyenedben.Majd anyádék megteszik helyetted. 21 L
Lehetett volna annyi eszetek h gumit húzzatok...
Hát az hogy nem élvezett beléd, nem jelent semmit.Az elõváladékban is van/lehet spermium.Ha nem jön meg a mensid, akkor mindenféleképpen szólj anyukádnak. biztos megérti. Hasonló cipõben jártam én is, csak nem voltam ilyen fiatal. A szüleim nagyon megértõek voltak. De máskor vigyázz!
"Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom..." aha majd meglátjuk...

A barátommal 1 éve vagyunk együtt de még nem feküdtünk le. Szal szeretnék vele erről beszélni de nem tom hogy kezdjek bele. Tudtok tanácsot adni ebben?

Legjobb válasz: Már régen kellett volna beszélni vele. Semmi gond nincs ezzel, szólsz neki, hogy szeretnéd ha beszélnétek egy fontos dologról. Kérdezz rá nyugodtan, hogy miért van az, hogy egy év után sem teljesedett még be a szerelmetek. Egyébként érzelmek vannak? Csók vagy petting volt köztetek, vagy még az sem? Nem tudom hány évesek vagytok, hány éves a barátod, de ha megfelelõ a korotok a szeretkezésre, akkor nem természetes, hogy az még nem következett be. Ha nem kapsz tõle megfelelõ magyarázatot, vagy kitér a válasz elõl, akkor szerintem át kellene gondolnod, hogy van e értelme így ennek.

Már régen kellett volna beszélni vele. Semmi gond nincs ezzel, szólsz neki, hogy szeretnéd ha beszélnétek egy fontos dologról. Kérdezz rá nyugodtan, hogy miért van az, hogy egy év után sem teljesedett még be a szerelmetek. Egyébként érzelmek vannak? Csók vagy petting volt köztetek, vagy még az sem? Nem tudom hány évesek vagytok, hány éves a barátod, de ha megfelelõ a korotok a szeretkezésre, akkor nem természetes, hogy az még nem következett be. Ha nem kapsz tõle megfelelõ magyarázatot, vagy kitér a válasz elõl, akkor szerintem át kellene gondolnod, hogy van e értelme így ennek.
A kérdező hozzászólása: igen petting , csok , volt már! igen elég idösek vagyunk a szeretkezéshez és ö tapasztaltabb ezen a téren. ezért sem értem hogy még csak nem is probálkozott 1szer sem.ez magyarázhato a gyerek-fóbiájával? Eddig azért nem hoztam fel ezt a témát mert tulzottan gátlásos vagyok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!