Találatok a következő kifejezésre: A barátommal feküdtem (218 db)

Nemrég feküdtem le először a barátommal. Az első 1-2 aktust követő pár napra észrevettem, h pisilés után fáj, ég a nemi szervem kívül, és enyhén piros is! Mitől van ez?

Kés?bb már nem csak akkor jött el? a fájdalom és az éget? érzés, amikor pisiltem, hanem magától is. Viszont van olyan, h szeretkezés után és pisilés után sem fáj...Mit?l lehet ez??

Legjobb válasz: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.

A kérdező hozzászólása: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.
hát pedig, ha fertõzés, akkor ki kell kezelni, különben a barátod állandóan vissza fog téged fertõzni.
orvos által felírt fogamzásgátlót szedsz, és fertõzés miatt nem mész el nõgyogyóhoz? úgy élsz nemi életet, hogy nem gondolod át a védekezést és a lehetséges negatív következményeket? nem vagy te még éretlen ehhez az egészhez?!
Nem feltétlen a barátodtól szedted össze. Lehetséges, hogy suli mosdóban, kézzel is elkapható ha nem mosol kezet wc-zés elõtt, lehetséges, hogy picit legyengült az immunrendszered és ezért felborult a hüvely ph-d és elszaporodtak benne az amúgy is jelenlevõ baktériumok vagy gombák stb. Akármi lehetséges. De ne felejtsd el majd a párodat is kezelni, akár tünetmentes. A fiúknál az esetek 90%-ban semmilyen tünet nem jelentkezik és így könnyen visszafertõzik a barátnõjüket.
22:09 Ne vádaskodj. A kérdezõ egy szóval se mondta, hogy nem fog elmenni nõgyógyászhoz. Olvasd el rendesen a hozzászólásokat mielõtt ítélkezel.
szia. szerintem elkaptál tõle valamit. a nemi betegségek 80%a férfiakon nem mutat látható tüneteket. Ezért a doki majd neki is fel fog írni gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak:) sokat segített Amúgy volt más betegségem is a közelmúltban és tényleg legyengünlt az immun-rendszerem, Am a barátomtól is elkaphattam, akkor is ha nem feküdt le más lányokkal gumi nélkül??
De ha gyógyszert szedsz, akkor úgyis voltál már nõgyógyásznál, szóval nem elsõ alkalom lesz, nem kell félni. Menj el, mert ezt gy látatlanban senki nem mondja meg hogy mi a baj, a doki is csak vizsgálat után.
Ha nem volt más lánnyal, akkor is elkaphatod a párodtól. Ugyanúgy érvényes nála is a wc-zés elõtt nem mosott kezet dolog. És ez sem feltétlen jön ki rajta, te viszont elkaphatod.
16 év felett is mehetsz egyedül, de ha szeretnél, akkor menj el anyukáddal. Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük:) Az érdekelne legfõképp hogy milyen fertõzést kaphattam..ha õ csak és kizárólag velem szeretkezett gumi nélkül???
Óvszert használtatok?
Valószínûleg gomba vagy valamilyen fertõzés lehet. Ne kezd el magad házilag kikezelni, ezt mindenképpen meg kell mutatni egy nõgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: gyógyszert szedek, nem használtunk óvszert. Amúgy én is fertõzésre gondoltam de tudni szeretném h pontosan mi ez, és hogy múlhat el. Nõgyógyászhoz menni nem könnyû, mert még kiskorú vagyok és velem kellene jönnie édesanyámnak is.
ez sokmindentõl lehet. lehet, hogy felfáztál, de akár fertõzést is elkaphattál tõle. de az is elképzelehtõ, hogy nem voltál elég nedves, és ezért kidörzsölõdött.
A kérdező hozzászólása: elég nedves voltam:) Kívül fáj és ég, nem odabent...amúgy szerintem nem fáztam fel...fertõzésre gyanakodok:/ Mit tehetnék?
Ha már olyan korú vagy, hogy tablettát szedhetsz akkor nem kell anyukádnak is elkísérnie. És ahhoz, hogy pontos kezelést kapjál látnia kell egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: még nem töltöttem be a 18at és addig anyummal kell mennem nõgyógyászhoz, de mindenképp megmutatom orvosnak :) Köszönöm szépen a segítséget :)
Szerintem fertõzést kaptál. Beszéld meg a barátoddal. És mindenképp menj el nõgyógyászhoz valahogy, mert ki tudja mit szedtél össze, nehogy nagyobb baj legyen.
Ezt a marhaságot, hogy 18 év alatt szülõi felügyelettel mehetsz csak nõgyógyászhoz ki mondta neked? 12 évesen is elmehetsz egyedül, ha akarsz (nyilván a 12 éves lányok nem mennének anyu nélkül, de mehetnének)

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

Nem rég feküdtem le a barátommal s történt egy kis baleset s félünk attol h teherbe estem.4 napra rá feküdtem le vele miután beteg voltam s hallottam h olyankor néhány napig kicsi az eséje h teherbe eshetem. Ez mennyire igaz. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)

Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)
Szia nyugodj meg a mensi után nem eshetsz teherbe
Megnyugtatni én sem foglak, ugyanis az esély mindig megvan a teherbeesésre, akár menstruáció alatt is. Lehet, hogy az esély kisebb, de a lényeg, hogy mindig megtörténhet... Azért sok szerencsét!
Sok boldogságot!
2. vagyok, szerintem egy eseményutánit jobb lenne bevenni:)
A kérdező hozzászólása: Én a második napján szedtem be, mikor már nem barna folyásom volt hanem rendes menstruációm.Voltam gyógyszertárban, ott azt mondták, hogy megvehetem, de nem kéne hogy baj legyen.. nemtudom mit tegyek, nem jönne jól egy terhesség..
Pontosan a múltkor olvastam egy cikket errõl a barnázós, rendes piros véres dologról. Ott azt írták, hogy az számít a ciklus elsõ napjának, amikor nem ez a barnás alvadt vér távozik a szervezetedbõl, hanem az élénkpiros, rendes vér. Ettõl függetlenül szerintem várhattatok volna még, ugyanis nem kizárt a terhesség. Értem én, hogy nem hiányozna a terhesség, de akkor miért nem tudtad elolvasni a betegtájékoztatót az elejétõl a végéig? Hiszen pont az ilyen esetekre találták ki... Én nem vennék be eseményutáni tablettát, egy normálisabb orvos fel sem írja, ha közlöd vele, hogy fogamzásgátlót szedsz. Annyi szerencséd lehet, hogy még a ciklusod elején voltál és a barátod (állítása szerint) nem élvezett beléd.
A kérdező hozzászólása: Értem.Azaz én az élénkpiros naptól kezdve szedtem a tablit, szóval onnantól védve vagyok, mivel elsõ nap, azaz annak az esélye hogy terhes lennék 1:100-hoz, nem?
Nézd... Fogalmam sincs, hogy az a cikk igaz volt-e, avagy sem. Errõl az orvosok véleménye is megoszlik, hogy akkor melyik is a ciklus elsõ napja. Az viszont biztos, hogy mindent összevetve elég kevés esélyed van a teherbeesésre (szedted a gyógyszert, a ciklusod elején jártál, valamint nem élvezett beléd a barátod). Szerintem azért a biztonság kedvéért 10-14 nap múlva végezz el egy terhességi tesztet, addig pedig marad az imádkozás. :)
A kérdező hozzászólása: :) az már a menstruációs ciklusom utolsó elõtti napja volt.Azt írja, hogy aki a második naptól szedi annak legalább kell 1 hét, hogy hasson, a holnapi nap(mivel holnap lesz 1 hete)az meg benne van a 72órában, vagyis ameddig él a sperma, ha netán lenne bennem, de annak az esélye hogy lett volna semennyi, mert akkor a takaróra is ment volna, de nem, mivel utána ment el.Vélemény?
Te nagyon komoly fogalmi problémákkal küzdessz Drágám. Tudod mi az a menstruációs ciklus? Nem az a(z) 5-7 nap, amíg véres a betét, vagy a tampon. A ciklus a menstruáció elsõ napjától számított idõszak, amely a következõ menstruáció elsõ napján ér véget. Ez általában, normál esetben késés nélkül 28 nap szokott lenni. Az pedig, amit leírtál, számomra értelmezhetetlen. Egyébként is eleget segítettem már neked és koptattam az ujjaimat a számodra. Ha te nem érted meg, az már a te dolgod.
Szerintem hagyd abba a fogamzásgátlót, mert a kérdéseid alapján rohadt sok bajod van vele.
Ha olyan a tablettád, amit ha a vérzés elsõ napjától kezdve szedsz és véd, akkor gond nincs, védve vagy. Viszont ha nem olyan a tabletta, illetve ha olyan, de nem a vérzésed elsõ napján kezdted el szedni, akkor még nem hatott. Vagyis az olyan, mintha nem is szednél gyógyszert és úgy csináltátok volna. Fogamzásgátló szedése mellett pedig nem lehet esemény utáni tablettát bevenni.
Eseményutáni tabletta?! Uramisten... Legalább ne válaszolj már neki hülyeséget és bújj el. Fogamzásgátló szedése mellett TILOS bármilyen eseményutáni tablettát bevenni.
Második nagyon buta vagy... Miért riogatod szerencsétlent azzal, hogy óriási esélye van a teherbeesésre? Ez hülyeség. Ha a ciklusa elsõ napján vette be az elsõ szemet, akkor már az elsõ szemtõl védenie kell a gyógyszernek. Ha pedig nem az elsõ napon vette be az elsõ szemet, hanem a 2.-5. napon, akkor egy hét kiegészítõ védekezés (óvszer) kell! Ez általában így van a mostani gyógyszereknél.
Elnézést nem tudtam h nem lehet eseményutánit..:/
NEM lehet esemény utánit bevenni tabi mellett! Ne okoskodjon, aki nem ért hozzá. Kérdezõ, te meg helyettünk a betegtájékoztatót olvasd már el..... Ha véd az elsõ szemtõl, akkor csak annyi az esélyed a teherbe esésre, mint alapból a tabi mellett.
De egy bizonyos ideig szedned kell, h elkezdjen hatni!!!!:)
A betegtájékoztató azért van mellékelve a gyógyszerek mellé, mint a fogamzásgátlód mellé is, hogy szépen elolvasd A-tól Z-ig. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy az általad szedett bogyó véd-e az elsõ szemtõl avagy sem. Keresd meg, aztán alkoss véleményt te magad.
A kérdező hozzászólása: attól függetlenül, hogy szedek fogamzásgátlót?
Elõször is szerintem h még csak 5 napja szedted a tabit akkor hatalmas esély van rá h még nem hat, ja és az egy dolog h nem ment el benned de elõváladék is tartalmaz spermát...
Szerintem egy hetet nyugodtan várhattál volna. Én most kezdtem alkalmazni a hüvelygyûrût, aminek a tájékoztatójában le volt írva, ha az elsõ 7 napon szexelnék, használjak mindenképp más fogamzásgátló módszert is, mint pl. óvszert. Én megvártam és bár nem élvezett belém sem a barátom, így is félek...nem is értem, hogy tudsz ilyen nyugodt maradni.
epic fail 72 órás tabletta neked barátodnak meg egy kasztrálás a hazudozásért
terhes vagy! a kérdés remélem fake...
hogy lehettél ilyen buta?elõre nem tudsz gondolkodni?azonnal irány a nõgyógyászat és feliratni 72 órás tabit.azátán imádkozz, hogy ne borítsa fel a még fejlõdõ szervezeted hormonháztartását annyira, hogy késõbb rendszertelen legyen a menzid és ne lehessen gyereked. már az elsõ alkalomtól is lehetsz terhes.egy nõ onnantól kezdve, hogy menstruál, bármikor teherbe eshet.könyörgöm hol voltatok ti biosz órán?apád meg anyád nem mondott el neked semmit?ilyet....kiakasztó
mikor fogják már fel a tizenéves kis csitrik, hogy nincs sex 18 év alatt és részletes komolya felvilágosítás elõtt? én még egy abortuszt meg egy szülést is levetítenék nekik, hogy fossanak, csak a kis húgyvirágok! 21/L
egy megszívtad, egyél esemény utáni tablettát.
15 évesen már csak kaptál felvilágosítást legalább az iskolában. Jeszus ...
én is hallottam ilyen hülyeségekrõl hogy nem kell védekezni az elsõ alkalommal, szívás esemény utáni tablettát és aztán valami terhességteszt .. valahogy így magyarázták a suliba :) ) 16/F
Imádkozz, és menny el apácának! (A csávót meg nyomd fel apádnál, hátha kihúzza a belsejét) :-)
lol...tiszta röhej... remélem kamu, de ha nem kamu akkor meg hülye vagy már bocs
ha nem hiszel neki akkor minek mész bele?!...jesszus... bármelyik együttlét során teherbe eshetsz ha nem védekeztek!!!!!!/a bármelyikbe az elsõ is bele számít/ .... Énis 15 vagyok de nekem szerencsére nem ilyen hülye a barátom, és én se...

A barátommal kb. 2 hete feküdtünk le. Nekem az volt az első (védekeztünk), és azóta is vannak kisebb vérzéseim. Ez miért van?

A barátom azt mondta h szerinte ez természetes, mivel megkezdtem a szexuális életemet lesznek kisebb vérzéseim, vagy hormonális változások ( vagy már nem tom pontosan hogy mondta :$ :) )...szóval ez biztos hogy nem a mensim miatt van, mert az pedig csak hónap végén lesz meg...Segítsetek :(

Legjobb válasz: Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?

Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?
Az együttléttel megzavartad a hormonokat..van hogy az elején 1-akér 6 hónapig zavarosan fog megjönni neked..szóval össze-vissza..de szerintemse ártama ha elmennél ndokihoz a biztonság kedvéért.

9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, még nem feküdtünk le, de már úgy érzem készen állok rá. Viszont több ok is van amiért nem: -14éves vagyok még csak -félek a nemkívánt terhességtől -és attól hogy mások mit gondolnak. Szerintetek?

és még azért sem mert úgymond 'elvárják' a többiek, és azt hiszik hogy csak kihasználom ?t, meg hogy már mióta együtt vagyunk de nem volt sex..stb.

Legjobb válasz: Szerintem akkor az 1 éves fordulónál csináljátok. Mondd a pasidnak vegyen gumit+legyen megszakítás. Ritka dolog, hogy 14 éves vagy és már lassan 1 éve van barátod. Mellesleg õ hány éves? Mivel tapasztalatlanok vagytok, ezért szerintem nem lesz elsõre olyan, mint ahogy képzelitek, de sok szerencsét és boldogságot. :)

Szerintem akkor az 1 éves fordulónál csináljátok. Mondd a pasidnak vegyen gumit+legyen megszakítás. Ritka dolog, hogy 14 éves vagy és már lassan 1 éve van barátod. Mellesleg õ hány éves? Mivel tapasztalatlanok vagytok, ezért szerintem nem lesz elsõre olyan, mint ahogy képzelitek, de sok szerencsét és boldogságot. :)
durva :) de erre azt tudom mondani, hogy szerintem IGEN! :) )
14 évesen még ne szexelj!!
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.
én több mint fél éve vagyok együtt a barátommal. 14 éves vagyok, õ 15. És hát majd megyünk nyaralni :D és velem szeretne aludni.. de mi semmi szex meg ezek.. szóval... nem is terveztük meg ezek. Csak hát aggódok hogy mit fognak majd mondani mások... :\
Szerintem még ne siesd el, egy kislány vagy, amit érzel még csak szimpla gyermeki fellángolás, ha elsieted késõbb meg fogod bánni, 9 hónap az nem idõ, 14 évesen, várj még 2-3-4 évet, még elég érett leszel, ha elég érett leszel nem fogsz másokkal foglalkozni
14 évesen tutira nem vagy olyan szerelmes, mint hiszed. Évek múlva majd rájössz.
Sztem ne parázz!! Vegyél gumit, hord magaddal és ha olyan helyzetbe kerültök, akkor hajrá. Én amondó lennék, hogy, nem szabad elõre tervezni, mert akkor tutira nem lesz olyan. Bár a 14 tényleg elég fiatal, de ha késznek érzed magad, akkor folyj az eseményekkel és hajrá. A teherbeesést + igenis sokszor túldramatizálják, ezért is félnek tõle annyira a fiatalok. Mond a pasidnak, ha nincs benne gyakorlata, akkor húzzon fel párat próbából, nem bonyolult. Mi már 3 éve gumival csináljuk és eddig még 1 db sem szakadt ki, pedig a legolcsóbbal csináljuk. Soha nem volt semmi gond. Persze a terhesség esélye is megvan, de nyugi, csak okosan és nem lesz gond. Mások véleményére + nem kell sem adni, sem gondolni!!! Akkor tedd +, amikor úgy érzed. Sztem felesleges idõpontokat, kerek évfordulókat mondani, hogy majd ekkor, akkor, a lényeg az, hogy õ szeret téged, ha már 9 hónapja veled van, és ha erre vágysz, akkor csak ügyesen.
Ki nem [email protected] le, hogy mások mit gondolnak, de õszintén? Ne azért feküdj le a barátoddal, mert mások úgy gondolják, hogy kötelezõ!
Csak azért, mert mások azt mondják vagy akarják nem kell megtenned. Ha igazán szereted akkor belevághattok. Bár nekem 14 évesen egy kicsit korai lenne, de ahogy az elõttem levõk is mondták 14 évesen ritka egy ilyen kapcsolat szóval gondolom nagyon jól megvagytok. És egyáltalán nem gáz 14 évesen szûznek lenni. 17/L

Kesik a mensturaciom ma kellet volna megjonnie most 1 hete fekudtem le a baratommal meg szuz voltam vedekeztunk minden ovszert ellenoriztunk az aktus utan! Lehetek Terhes? Vagy mitol kesik?

Legjobb válasz: ha elsõnek szeretkeztetek az egy kicsit megdobja az egészet én barátnõmnél is pontosan ugyan így volt. Ha egy 1-1.5 hetet késik akkor menj el rögtön orvoshoz biztos tudd gyógyszerrel segíteni. De elsõ alkalomnál ha még koton nélkül is csináltátok a vér nagy eséllyel kimossa de ha védekeztetek akkor az esélye 0.0001 %

ha elsõnek szeretkeztetek az egy kicsit megdobja az egészet én barátnõmnél is pontosan ugyan így volt. Ha egy 1-1.5 hetet késik akkor menj el rögtön orvoshoz biztos tudd gyógyszerrel segíteni. De elsõ alkalomnál ha még koton nélkül is csináltátok a vér nagy eséllyel kimossa de ha védekeztetek akkor az esélye 0.0001 %
Ha tényleg figyeltetek a gumira és mindent rendben is találtatok, illetve nem kenegette beléd a kezét miután a farkát fogdosta (ezen mondjuk nem érdemes parázni, nagyon kicsi az esélye, hogy így terhes legyél), akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Simán túlparázod a kérdést és amiatt késik. ne aggódj, meg fog jönni idõben!
Mitõl lennél az? Amúgy amikor "elment" akkor elõtte kihuzta? Mert ha nem, akkor legközelebb utasítsd rá, hogy így cselekedjen!
A kérdező hozzászólása: koszonom az eddigi valaszokat de nagyon felek meg most is hogy nehogy terhes legyek
Nyugi! Nekem a baráti körömben szinte minden lánynak késett 1-2 hetet az elsõ alkalom után. Ha nagyon aggódsz, 1 hét múlva csinálj egy terhességi tesztet. Én is csináltam, pedig mi is védekeztünk. Szerencsére nem volt gond:)
A kérdező hozzászólása: nagyon ideges vagyok
A kérdező hozzászólása: remellem nekem is kesik es nincsen baj
Szerintem ne aggodj, nekem is kesett az elso alkalom utan, pedig en meg gyogyszert is szedtem :P es en is paraztam nagyon de aztan megjott kicsit kesve
A kérdező hozzászólása: vedekeztunk es egyik ovszer sem volt lyukas ...csak kesobre vette ki miutan elment de azt a gumit is ellenoriztuk es nem volt lyukas
A kérdező hozzászólása: keshet az elso szex utan?Mar nagyon ideges vagyok remellem nem vagyok terhes
ma még megjöhet... ha egy hét mulva sem jön meg, akkor kérdezd meg ujra.
A kérdező hozzászólása: elment d emeg hagyta bent egy picit de nem volt lyukas a gumi ellenoriztuk es most megis kesik

A barátommal még csak 2x feküdtünk le de ő 1x se ment el :S gumival védekezünk lehet ez emiatt is?

Legjobb válasz: Hát, ha ez velem történne meg, azt tudnám mondani, hogy nem izgat fel a barátnõm... De az, hogy egy fiú ne menjen el, miközben szexeltek, akkor nagyon szegényes lehet a szex... Guminak ehhez semmi köze.

Hát, ha ez velem történne meg, azt tudnám mondani, hogy nem izgat fel a barátnõm... De az, hogy egy fiú ne menjen el, miközben szexeltek, akkor nagyon szegényes lehet a szex... Guminak ehhez semmi köze.
Persze lehet emiatt is, magamról tudom h sokkal nehezebben megyek el gumival mint anélkül. Mindenesetre melegen ajánlom akármennyire sajnálod, maradjon csak fennt a cucc :) ) Ha nem tud elélvezni az szerintem nem a te hibád de ha elõtte szopod egy kicsit akkor sokkal jobban el fog jutni a csúcsra. Remélem segitettem, ha van vmi irj mailt. Puszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõnek aranyos vagy :) a másodiknak meg csak annyit hogy PFFFF :D te nagyon tudhatod akkor vagány csávó vagy.... az ilyen megjegyzésekbõl nem kérek köszönöm
1. Gumiban kevésbé érzékeny a pénisze. 2. A saját kezéhez szokott, ami sokkal erõsebben szorítja, mint a te hüvelyed, pláne, ha nem tudod még irányítani a hüvelyizmaidat. 3. Lehet, hogy gyakorlatlan, és azt hiszi, hogy elég, ha ki-be húzogatja neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
2. válaszolónak: nem a szex szegényes, hanem a te tudásod. Létezik olyan, hogy gátolt ejaluláció (a korai magömlés ellenéte). Ilyenkor erõs és tartós az erekció, jól megy a szex, csak az orgazmust nehéz (vagy nem sikerül) elérni. Ettõl a szex azonban még lehet nagyon is jó (fõleg a nõnek), ugyanis a szex NEM PUSZTÁN ORGAZMUS!!!
A kérdező hozzászólása: aaaaaajjj köszönöm :) mondani is akartam h a szex jó neki is és nekem is hiába kezdõk vagyunk csak egyszerûen nem tud elmenni igaz én se nekem kell is idõ de örülnék ha neki jó lenne....
Nekünk is így kezdõdött. :-) De addig gyakoroltunk, amíg sikerült kitalálnunk, hogyan is kell csinálni úgy, hogy mindketõnknek jó legyen. Ami nekünk bevált: a lány háton, a fiú rajta, a lány a lábait összezárja. Így jóval erõsebb a péniszen a súrlódás, mint ha száttenédd a lábad, vagy a dereka köré fonnád. Másik kedvenc pozíció: a lány hason, a lábát összezárja, a fiú rajta, és hátulról hatol be. (Ezt kutyapózból indítjuk, aztán hasalok be a párom alá.) Ez is nagyon izgató a fiúnak, és a lányak is, mert a G-pontját izgatja. :-) Amit ne csináljatok: ne legyen elvárás az orgazmus. Neked se esne jól, ha a barátod ettõl tenné "sikeressé" a szexet, és ha nem sikerülne elmenned, akkor hibáztatna érte. Neki sem esik jól, ha elvárják tõle, hogy elmenjen, és ha ezen izgul, hogy vajon mpost sikerül-e neki, akkor több, mint valószíbû, hogy nem fog sikerülni. Ha nincs rajta az a nyomás, hogy "el KELL mennie", akkor jobban el tudja elengedni magát. Legyen az együttléteiket célja inkább az, hogy kölcsönösen örömet szerezzetek egymásnak! Az egészséges szeretkezés így mûködik - és így lesz a legnagyobb esély az orgazmusra mindkettõtöknek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!