Találatok a következő kifejezésre: A barátommal egy éve (429 db)

Mit szoltok? A baratommal egy eve vagyunk egyutt o mar nagyon szeretne es en is. Most lesz a szulinapja s akkorra akarom tervezni. Szerintetek rossz ha szuzek vagyunk mindketteken?

Legjobb válasz: Miért lenne rossz, hogy szûzek vagytok mindketten? Nézzétek a pozitív oldalát: ti fedezitek fel elsõként a másik testét, mindkettõtönkek ez lesz az örök "elsõ" emléke, nem kaphattok el semmilyen fertõzést egymástól, és egyikõtök sem érezheti úgy, hogy tapasztalatlanabb a másiknál. Mindenképp használjatok óvszert, és örülj annak, hogy ilyen türelmes barátod van, hogy egy év alatt még nem feküdtetek le. De ugye nem a 14. szülinapja lesz? Sok sikert.

Miért lenne rossz, hogy szûzek vagytok mindketten? Nézzétek a pozitív oldalát: ti fedezitek fel elsõként a másik testét, mindkettõtönkek ez lesz az örök "elsõ" emléke, nem kaphattok el semmilyen fertõzést egymástól, és egyikõtök sem érezheti úgy, hogy tapasztalatlanabb a másiknál. Mindenképp használjatok óvszert, és örülj annak, hogy ilyen türelmes barátod van, hogy egy év alatt még nem feküdtetek le. De ugye nem a 14. szülinapja lesz? Sok sikert.
Meg akarod úszni a szülinapi ajándékot, mi?:) Ez ne alkalomtól függjön, hanem jöjjön magától. Miért lenne rossz hogy szüzek vagytok?
csókolóztál egy másik fiúval a barátod születésnapján?
Én semmit.
Az elõzõ válaszoló mindent leírt! Fogadd meg a tanácsát!
nem mindegy? lesz 1 jó napotok..istenem, hogy mindent meg kell kérdezni a gyik-en :S legalább együtt tanultok meg mindent, miért lenne baj, hogy szüzek vagytok mindketten????
b meg hat ez szep ajandek ezt jol megadtad szerencsetlennek
Ne feküdj le vele, ha nem szereted. Fiatal vagy k*rválkodni vagy megszánásból szexelni, meg fogod bánni...
A kérdező hozzászólása: azert tarrtok hozza....
A kérdező hozzászólása: nem... a 16 szulinapja van es elcsesztem mindent.... szeret de en nm... rajottem... es nagyon elcsesztem mivel egy masik fiuval csokoloztam es ezert osszeverekedtek... ez van... o meg mindig ki akar vlm bekulni de en nm nagyon tudom micsinajak....:D
A kérdező hozzászólása: ez van..... nm szeretem o csinalta a cirkuszt....

Mit tegyek? SŰRGÕS! Együtt vagyok a barátommal egy éve és kezdem azt érezni hogy nem nagyon érdeklem, fontosabbak a barátai. Pl: együtt megyünk suliba akkor nem velem foglakozik hanem a haverjaival!

És este mikor lejön hozzám akkor meg én vagyok neki az Isten! Mit tegyek hogy a barátai előtt is, , ismerjen½? Vagyis hogy akkor sem nézzen át rajtam?

Legjobb válasz: Próbálj meg összebarátkozni haverokkal, és kerülj be a baráti társaságba.

Próbálj meg összebarátkozni haverokkal, és kerülj be a baráti társaságba.
neki is kell egy kis szabadság, nem hanyagolhatja a barátait, csak mert barátnõje van, de ha nagyon zavar, beszéld meg vele, lehet, hogy fel sem tûnik neki, hogy ezzel megbánt téged
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek igaza van, de hogy is mondjam el neki? ....Nem akarom semmivel megbántani...
Nem a tulajdonod, mással is kell foglalkoznia, ez késõbb is így lesz, kivéve ha valami talpnyalóval jössz össze.
Na , velünk ugyan ez volt.. Nagyon sokat volt a biciklis haverjaival , rám mindig csak utánuk került sor. Nyáron elmentünk éjszakai vidámparkba és találkoztunk az egyik haverjával , jófej volt a srác , tök jól elbeszélgettünk és elhívott egy ilyen " biciklis bandázásra" Na ott már többen voltak és nehezebben jutottam szóhoz, a barátom rám sem hederített én meg megpróbáltam nem hozzá irányítani azt a kevés felszólalásomat, hanem inkább a többiekhez. Két nap múlva nekem szegezi a kérdést hogy tetszik -e nekem az egyik haverja..? csak úgy néztem hogy mivan.. meg ezt honnan veszi... Elkezdi hogy a biciklis találkozón végig vele beszéltem õt meg le se szartam.. Na mondom.. Soha többé nem találkoztam a haverjaival.. Õ továbbra is folyamatosan velük van.. egyébként tök közel lakunk egymáshoz , konkrétan 1 buszmegállóra csak máshova járunk suliba én késõ délután érek haza.. szóval teljesen eltávolodunk egymástól, hétvégén nála alszom aztán ennyi.. mondjuk ha azt nézzük, hogy vannak akik távkapcsolatban vannak együtt.. õk boldogak ha egy héten egyszer találkoznak.. lehet mi vagyunk telhetetlenek.. :/
Mi is így vagyunk valahogy haveri körben egyáltalán nem törõdik velem. Egy hétvégén társaságban max. volt két szájra puszi. Viszont amikor lefeküdtünk odabújt szeretgetett néztem, hogy jön a második ember. Kiírtam a kérdést, és meglepetésemre mindenki azt mondta ez normális és ezzel nincs semmi baj, hogy felnõttes és ez így helyes. Szóval..érdekes:D
lehet, hogy csak nem akart papucsnak, anyámasszony katonájának látszani
csak szexre kellesz neki, ez van. ha zavar téged, akkor dobd ki, ha nem, akkor törõdj bele, hogy más nem lesz

Mit csináljak, ha a barátommal egy éve szakítottunk és azóta nem volt szexuális kapcsolatom?

más férfiakkal nem akarok lefeküdni, mert akkor ribanc lennék, és új barátot nem találok.

Legjobb válasz: Persze, akkor már ribanc lennél. Sõt, így is ribanc vagy! Esküvõ elõtt? Te galád!! Szerezz egy kúrópajtit és kész.

Persze, akkor már ribanc lennél. Sõt, így is ribanc vagy! Esküvõ elõtt? Te galád!! Szerezz egy kúrópajtit és kész.
nincs túl sok választásod....ott a kezed....
Akkor ez a kérdés értelmetlen. Pedig kölcsönös szimpátia esetén még akármi lehetett volna köztünk...
Én még elvileg nem vagyok férfi, csak ifi..hozzám jöhetsz:D 16/f
Szilvás buktát.

Szeretnék a barátommal egy évre Angliába menni dolgozni. Hol kezdjünk hozzá?

Kíváncsi lennék tapasztalatokra, hogy tudnék Angliába menni dolgozni, milyen munkákat keresnek kint? Én angol szakon vagyok, de ezzel a seggemet kitörölhetem, szakmám nincs. F?leg nyelvtanulás- és tapasztalatszerzés lenne a cél. Én szívesen lennék pultos. Hol tudok ilyen munkákat keresni?

Legjobb válasz: Hol tudnál munkát keresni? Itt Angliában! Eszedbe ne jusson közvetítõkön keresztül kijönni! Gyûjtesz annyi pénzt, amennyibõl kijössz itt az elsõ egy-két hónapban. Közben ügyeket intézel(NI szám, bankkártya) és állást keresel.

Hol tudnál munkát keresni? Itt Angliában! Eszedbe ne jusson közvetítõkön keresztül kijönni! Gyûjtesz annyi pénzt, amennyibõl kijössz itt az elsõ egy-két hónapban. Közben ügyeket intézel(NI szám, bankkártya) és állást keresel.
Értem, hát nem tudom, hogy kevés e a munka vagy sem, de szó szerint zaklatnak, pedig csak pár darab cv-t dobáltam szét pár hónapja amikor kijöttem, 2napra rá dolgoztam is, de azóta hívogatnak, sokszor ugyanonnan... Meg van egy másik meló, ott pedig interjú nélkül már szerzõdés és szinte könyörögnek, hogy dolgozz, mert munka van, de emberük alig..
Newcastleben, de tök mindegy, máshol sincs sok munka. harminc éve nem volt akkora a munkanélküliség, mint most.
Kedves Utolsó! Melyik városban élsz, hohgy azt mondod, hogy munka nem sok van?
kicsit késõn írok, de angolszakosként simán van olyan nyelvtudásod, amilyen megfelel. a munkáltatók, meg az interjúvoltatók ugyanis eléggé mûveltek, és a standard Englisht beszélik...én is angolszakos diplomával jöttem ki, semmi gondom nem volt a nyelvvel. a munkaszerzés nehezebb kérdés, munka az nem sok van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaidat, nagyon hasznosak voltak!
A társalgási szint az amikor minden nagyobb gond nélkül tudsz társalogni hétköznapi, általános dolgokról az angolul beszélõkkel. Illetve ki tudod magad fejezni, tehát gyakorlatilag "akadásmentesen" beszélsz. Ha egy angol nyelvû(lehetõleg brit angol) TV vagy film 80-85%-át érted, akkor tudsz társalgási szinten.
Én diplomás informatikus létemre 6 hónapig konyhai kisegítõként dolgoztam, mert nem volt sok tartalék pénzem, így nem tudtam várni az "álom" ajánlatra. Itt nem szégyen a munka, a minimálbér is ad egy minimális életszínvonalat, sõt, ha odafigyelsz a kiadásaidra, akkor még félre is lehet belõle tenni. Fõleg az elején, minden legális ajánlatot el kell vállalni! Aki válogat, az könnyen a két szék közül a padlóra eshet!
A kérdező hozzászólása: Aham, akkor kb. középfok, mivel felsõfoknak érzem:) Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de a társalgási szint az a középfok?
A recepciós álláshoz általában társalgási szintû nyelvtudás kell. Azt szokták mondani, hogy amilyennek most érzed a nyelvtudásod, az itt kinn eggyel kevesebb szintet ér! Tehát ha felsõfokúnak érzed a nyelvtudásod, akkor az itt középfokot ér! És így tovább.
A kérdező hozzászólása: Angolszakra járok, így mondhatni tökéletes az angolom, persze gondolom, az ottani nyelvjárást megérteni kicsit durvább lesz:) Kisebb hotelekbe recepciós esetleg? Vagy ilyenrõl ne is álmodjak?
Ha annyira megy az angol, hogy megérteted magad és nagyjából megérted amit mondanak, akkor lehetsz konyhai kisegítõ, mosogató, szállodai takarító esetleg pultos, pincér(bár ahhoz kicsit talán több angol kell).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! És milyen munkára számíthatok? Gondolom, túl jóra nem, nincsenek is ilyen reményeim... A nyelv a fõ cél és az önállóság.
Utolsó voltam! Szóval aki akar az dolgozhat, én nem látom, hogy ne lenne munka! Szerintem itt a munkanélküliség az a lustaságból fakad.. Ez az én véleményem, 90% jobban elvan otthon, mert segélybõl is meg lehet élni, és a kétkezû munka már nem jó nekik! A maradék 10% pedig valóban nem talál melót, de költözni már nem akar azokból a kis városokból máshová!

Férfiak! A barátom egy éve külföldön dolgozik és azt mondja rá se néz senkire. Elhihetem neki?

Kibírja egy férfi egy évig szex nélkül?

Legjobb válasz: Nehezen de ha szeret akkor igen.

Nehezen de ha szeret akkor igen.
Ha szeret, akkor igen, kibírhatja. Mivel nem ismerem õt, ezért nem tudom megmondani, hogy elhiheted-e ezt neki, mindenesetre a bizalom elég fontos a egy kapcsolatban, távkapcsolatban pedig fõleg. Viszont te ismered õt, szóval ezt már neked kell eldöntened.
Miért ne lehetne? Ki lehet bírni. De tudd!A bizalmatlanság rossz dolog!
Az tuti nem igaz, hogy rá sem néz senkire, de ha szeret, ki tudja bírni, hogy ne csaljon meg.
Én is távkapcsolatban élek, 9 hónapja nem találkoztam a barátnõmmel, és mégse csaltam meg. Azért nézelõdni szoktam, de annál tovább nem megyek.

A barátom egy év után társkereső oldalon! Mit tennétek?

A barátommal egy éve vagyunk együtt, és nem olyan rég, az egyik ismer?söm rátalált véletlenül egy társkeres? oldalon. Friss képek is voltak fennt, volt olyan is amit én csináltam róla, és a Partner keresésének leirásához egy 26 éves n? nevét irta le, és hozzá tette, h maradjon olyan mint most, Imádja! A n? 200 km-re lakik, és azt mondta a párom hogy csak barátok, és még soha az életben nem találkozott vele, nem is fog. Azt állítja hogy azzért van fennt az oldalon mert a "haverjaival" chatel. Mástól hallottam, h msn-ezni és telefonálni is sokat szoktak a n?vel. Azt mondja mindig, h ha nem én kellennék, akkor nem velem lenne, meg h szeret... de ezt igy mostmár nehéz elhinni.

Legjobb válasz: Hazudik. És mindig hazudni fog neked. Szakíts!

Hazudik. És mindig hazudni fog neked. Szakíts!
szakits
Nem könnyû a helyzeted, meg kell hagyni. Én azt mondom, kutakodj egy kicsit utána. Nem szép dolog tudom-de ha hagyod most az egészet, akkor mindig gyanakodni fogsz, és ez fog felemészteni. Jobb tisztába tenni a dolgokat-még ha egy kicsit , , ferde" módszer kell is ehhez. Remélem tudtam segíteni:)
Mintha saját magamat olvasnám! Én is pontosan ebben a helyzetben vagyok. Én már megtaláltam a páromat 5 vagy 6 társkeresõn. Megbeszéltük a dolgot mi is, de v.miért nem tudok neki hinni! Szoktam azzal húzni, hogy ne csajozzon, mert itt vagyok neki én, meg hogy mérges vagyok, mert le akarják csapni a kezemrõl. Az elsõre azt mondja, hogy õ nem szokott csajozni, a másodikra pedig, hogy ez a veszély nem áll fenn. Azt tudom tanácsolni, hogy sûrûn hívd fel, próbáld meg feltörni a jelszavait, de ha minden kötél szakad, szerezz be egy nyomkövetõt, amit az autójába tudsz rejteni (bánja a franc, hogy elvileg illegális. Sok cég is alkalmazza ezt a módszert, még a magánhasználatra adott céges kocsikban is).
A kérdező hozzászólása: 16:05! Énis erre gondolok! És mégnagyobb fájdalommal tölt el, h nem csak testileg vonzodik egy nõhöz.
A kérdező hozzászólása: Amugy elég sokat kutakodok utána. Semmi jel, semmi furcsaság. A jelszavakat nemtudom, de nagyon nem ártana, és ha valaki tud nekem segiteni , h feltörõs programokat tud, akkor örülnék neki. Nem piszkálnék bele, csak körbenéznék. A telefonjában is az egyetlen nõi kép én vagyok.
Lehet jobb lenne nektek külön. Én eléggé kiakadnék azon is h egyáltalán fent van társkeresõ oldalon! Most gondolj bele, ha te nem akarsz ismerkedni akkor te sem regelsz, ha akarnál nyilván regelnél. Én nem maradnék vele, már most kezdi a "hülyeségeket". Legalább annyira tisztelne h nem hoz ilyen kellemetlen helyzetbe. Másrészt ha lélekben nem tudsz továbblépni elõbb utóbb úgyis vége lesz.
Nehogy elhidd hogy a barátaival beszél egy társkeresõ oldalon.. nevetséges hogy ezt hazudta!!Hány évesek vagytok? Szerintem szeret téged a barátod és a világért sem akarna megbántani de lehet hogy azzal a nõvel is alakulgat valami.. de még lehet hogy õ sem tudja hogy akar e valamit attól a csajtól
A kérdező hozzászólása: Dehogynem. Üvöltöttem vele énis, hogy ne nézzen hülyének. De ezt mondtam neki is, amit te kérdezel tõlem. Kocsija van, gyors is. Simán ott van, ezt mondtam neki is. De nem alapozhatok mindent egy TALÁN-ra..Kimondtam h szakitsunk, de aztán elmerengtem, h :basszus, mi van ha tényleg félreértem, és ez tényleg nem rá vall... Mivan ha egy hülye félre értés miatt elvesztem azt akit mindennél joban szeretek...?!
1. vagyok megint. Nem gyanús, hogy a haverjaival társkeresõ oldalon chat-el??? Amúgy 200 km ma már nem távolság.Vonat, kocsi...
A kérdező hozzászólása: Én szakitottam vele, amig síelni volt, mert közben derült ki. De mikor hazajött, egybõl jött hogy megbeszéljük. Tehát fellehet ugyis fogni, h ugy lett volna, h vége de megbeszéltük, szoval egy napot sem voltunk külön. A nõ 200 km re lakik, ezt én is tudom, de a többit nem értem. Minek beszél egy ismeretlen nõvel? Mirõl? mert biztos nem az idõjárásrol. Õ viszont mondta h csak barátok. És mondtam is h törli azonnal magát, vagy nem békülünk ki. De mondta h a haverjaival chatal ott, ezért mindent letöröl, adatokat, képeket, de nem semmisiti meg a címét... Nemtudom h hazudik, de eddig nem volt példa rá. Sokkon ért ez az egész.
egy véleményen vagyok az 1.-vel. kutakodj utána.telefonjában, ismeretlen telefonszámok. akármilyen betegesen is hangzik, de én elmondom mit tennék a helyedben.(megpróbálom beleképzelni magam, milyen lehet) én a telefonjában minden olyan nõnek a telefonszámát kiírnám, akirõl nem tudom pontosan hogy kicsoda. aztán rejtett számon felhívnám õket. a közös megbízható ismerõseitektõl vagy myvipen, iwiwen az üzenetei között.e-mail. ha tudod a jelszókat persze:S én biztos mindent körbekutatnék.
meddig voltatok külön amikor szakítottatok? És azóta már törölte magát az oldalról? Ha meg nem, akkor sürgõsen tegye meg, mondd el neki te is!
Ez amúgy is durva, meg már szakítottatok is. Ami egyszer nem ment, az másodszorra sem fog. Másrészrõl a bizalom is eltûnt, márpedig az az egyik alapkõ egy kapcsolatban.
Hát ha azt mondja, hogy csak barátok akkor hidj neki!!Ha nem szeretne téged, akkor már ugyis vége lenne..Féltékenység az szerintem mindenkiben benne rejlik, nem kell megváltoznod!!!És szerintem nemis tudnál errõl leszokni!Beszélgess vele többet..kettõtökrõl...és meglátod h minden jo lesz:)
Kedves Idegen! Én nem biztatnálak semmi jóval. "Kutyából nem lesz szalonna!" Azt gondolom, hogy a legtöbb férfinál ez függõség. Amint megszerzi a prédát, jöhet a következõ. Mintha a vadászösztönüket itt élnék ki. Én is társkeresõn ismerkedtem meg a párommal. Már az elején lebukott, hogy õ megismerkedésünk ellenére tovább keresgélt. Sõt! Még a profilképét is frissítette. Amikor rájöttem, fogadkozott, hogy abbahagyja, de mint késõbb kiderült, folyamatosan keresgélt és ismerkedett tovább. Azóta összeköltöztünk és babát várok tõle (amit õ erõltetett). Egyik este a hálószobában voltam, amikor egy telefoncsörgést hallottam a fiókjából. Belenéztem és az alsógatyái alatt találtam egy idegen mobilt. Megdöbbentem, amikor az sms-ek között érdekes képeket és üzeneteket találtam kb. egy évre visszamenõleg folyamatosan. Ezen felbuzdulva megnéztem a másik telefonját is. Egyik nap még engem fotózott terhesen, a következõ napon pedig egy fehérnemûs csajt, aki egy franciaágyon vonaglik. Amikor számon kértem, azt mondta, hogy beteg vagyok és kezeltessem magam, de a képekre nem tudott magyarázatot adni. Azóta is vannak furcsa telefonhívásai, amiket a jelenlétemben nem hajlandó felvenni. Sajnos azt kell mondanom, hogy az ilyen férfiak nem tudnak leállni, mert az új varázsa annyira doppingolja õket, hogy mindig újra és újra vágyni fognak erre az érzésre. Most ott tartok, hogy ameddig bírom a munkát, dolgozok (külföldön), aztán hazamegyek és ott szeretném megszülni a babát, mint egyedülálló anya. Persze ebbe õ nem hajlandó belemenni, de nekem így már nem kell. Csak azt tudom tanácsolni, hogy tanulj a példámból. Ha egy férfi függõ, még a családját is képes feláldozni. Ha valaki tényleg szereti a párját, akkor nem teszi kockára a kapcsolatukat. Az én egyik legjobb barátom is társkeresõn talált párt magának és eszébe sem jut tovább keresgélni. Szerintem ez lenne a megfelelõ hozzáállás.

Tegnap este lefekdótem a barátommal, egy éve vagyunk eggyüt. Gumit használtunk. Eleinte fáj bár tudom hogy ez természetes. De ma viszont egész nap fájt a derekam és az alhasam van összefüggés? A folyásom is sokkal erösebb volt. Miért?

Legjobb válasz: Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.

Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.
Bár ez vhol természetes h fáj kicsit a derekdat, bár lehet h inkább attol h most fog megjönni vagy elmult de még kicsit érzékeny:S sztem.... A folyásnak nincs közeb ehhez, nekem nem volt ien....

Sex végén amikor a párom elmegy, állandóan hányingert kapok a spermáktol, már akkor amikor érzem, hogy lüktet neki és elfog élvezni, ez mitől lehet? Elfog mulni valaha? 27 éves lány, szeretem a barátomat egy éve vagyunk együtt, ő volt nekem az elsö.

Legjobb válasz: Na az elõbb jól megkaptad :-))) Hát ahány ember, tényleg annyiféle. Attól hogy valaki valamit nem szeret, még nem bizti, hogy rossz ember. Hogy 27 évesen az elsõ fiúd? Nem lóverseny ez, hogy tromfolni kelljen, ki veszti el hamarébb a szüzességét, kinek hány pasija volt. Az elsõ pasimnál (aki a férjem lett) el sem tudtam képzelni, hogy orálisan elégítsem ki. Jó ha kétszer megtettem és egyáltalán nem örömmel. Nulla volt a fickó az élet minden területén. Aztán igenis találkoztam olyan férfival, akivel szívesen és bármikor...és én is élveztem az orált. (Most is szeretem, és a mostani férjem is imádja.) Számít, hogy kivel csinálod. Sztem, te magát ezt a szexformát nem szereted és ezért így utasítod el. De olvastam valahol, hogy számít, mit eszik, iszik a pasi. Dohányos, italos, összevissza zabáló pasinak állítólag büdös! és rosszízû a spermája.

Szóval igen .... ott valami nagyon nincs rendben, akár így nézzük, akár úgy ... Na de ilyet is most olvasok elõször, hogy valaki ettõl behány ... atya isten. Akkor eddig engem jó csajszikkal hozott össze a sors ...
Na az elõbb jól megkaptad :-))) Hát ahány ember, tényleg annyiféle. Attól hogy valaki valamit nem szeret, még nem bizti, hogy rossz ember. Hogy 27 évesen az elsõ fiúd? Nem lóverseny ez, hogy tromfolni kelljen, ki veszti el hamarébb a szüzességét, kinek hány pasija volt. Az elsõ pasimnál (aki a férjem lett) el sem tudtam képzelni, hogy orálisan elégítsem ki. Jó ha kétszer megtettem és egyáltalán nem örömmel. Nulla volt a fickó az élet minden területén. Aztán igenis találkoztam olyan férfival, akivel szívesen és bármikor...és én is élveztem az orált. (Most is szeretem, és a mostani férjem is imádja.) Számít, hogy kivel csinálod. Sztem, te magát ezt a szexformát nem szereted és ezért így utasítod el. De olvastam valahol, hogy számít, mit eszik, iszik a pasi. Dohányos, italos, összevissza zabáló pasinak állítólag büdös! és rosszízû a spermája.
Egész egyszerûen csak arról van szó, hogy nem jó vele a szex, és csak azért mert Õ az elsõ és évek óta együtt vagyunk nem érdemes ezt csinálni.Talán valaki mást kéne keresned, hátha ott ilyen problémád nem lesz...Nekem is volt régebben egy partnerem akivel amikor szexeltem utána mindig "kanszagot" éreztem.Annyira zavart, hogy az volt az érzésem, hogy mások is érzik rajtam, és alig vártam egy gyors, alapos zuhanyzást.(de sokszor az se ért semmit)Ezért inkább vége lett, hisz úgyse illettünk egymáshoz...Azóta se volt ilyen kínos esetem hál istennek...
Jó, természetesen megeshet, hogy a srácban van a hiba, nem zárok ki semmit, csak furcsa ez így ahogy van. Mindenesetre akkor majd nézd meg más srácnál mit tapasztalsz.
Nem lóverseny persze, csak látod meg is van az eredménye .. Ha kamaszkorban az ilyen "hülyeségeken" nem esik át, akkor most 27 évesen tapasztalja meg ... hát ez nekem magas, de hát ezek szerint van ilyen. De azon röhögök magamban, hogy aztán meg van a másik véglet, akik 15 évesen szo...kodnak össze-vissza már. ... hihetetlen na. Mindenesetre hidd el, nem undorító, sõt izgató, és való igaz, ha az íze nem tetszik, az egy dolog, azt elhiszem, lehetséges, valóban összefüggésben van a kajával, dohányzással. De sztem eleve rossz hozzáállás az, hogy "megteszem neki mert akarja". Jézus isten .... ez nem erõszak, ennek izgatnia kellene, nem pedig "megtenni, egye fene", hát engem ez is megdöbbent ...
De TE mit értesz az alatt hogy "Sex végén"?? mert ha orális szex végén undorodsz attól hogy érzed hogy mindjárt elmegy , akkor az sztem OK (nem tagadom én azonnal behánynék... még soha nem csináltam senkinek és ha csinálnám akkor sem várnám meg még elmegy .. ez van) De hogy ha szeretkezés végétõl undorocc akkor ott vmi nincs rendben :/
Nem tudom miért ennyire kiakadva mindenki, hogy 26 évesen vesztette el, akkor jött az akivel megtenné. Vagy csak azért, hogy ne legyen már szûz, feküdt volna össze valakivel, akivel nem is igazán akarja? Hát azért nem olyan fura, hogy rájön a hányinger. Van aki nem bírja a sperma ízét és nem szereti. Talán akkor nem kéne a szádba engedni. De tényleg nincs ott hogy most orális szexnél, vagy rendes szexnél jön ez rád. Mert ha akkor mikor a hüvelyedben van, nem értem attól miért jön rád a hányinger. Az elég furcsa lenne. Azért ezt megírhatnád itt.
De akkor is, 26 éves kora után veszti el valaki?? Ott már biztos nincs valami rendben.
Hát valahol ott lehet a gond amit mondasz, ne vivccelj, 27 évesen õ neked az elsõ ???? és az meg hogy lehet? Hát hallod azért hihetetlen szélsõségek vannak, éppen tegnap azon veszekedtünk egyik kérdés kapcsán, hogy 90% szerette az analszexet, és sztem meg az undorító, na puff most meg olvasom ezt, hogy van olyan aki szerint a sperma undorító. Ne haragudj, de sztem minél hamarabb menj pszichológushoz, itt a probléma az agyban van ... tudod "normális" embert inkább felizgat, nem pedig hányingert kap ettõl .ááááá hallod, na jó reggelt csináltál nekem :-D
Megmondom én neked: Mert igen furcsa, hogy egy kamasz lány vagy fiú, amikor tombolnak benne a hormonok, nem túl egészséges ha egyszerûen nem izgatják õt a srácok ... oylan nincs, hogy mindegyik hidegen hagyja, vagy legalábbis nekem magas. Ezért írtam, hogy valami nincs rendben, és akkor most meg lehet csodálkozni, hogy 27 évesen jönnek elõ a problémák, amelyeknek már tizenévesen elõ kellett volna jönniük.
Amúgy nem muszáj folyton úgy befejezni a szexet h bele élvez a szádba... Azt én se bírnám folyton. Sõt én nem is engedem neki, mert számomra kicsit gusztustalan. Amikor olyan kedvem akkor beleélvezhet a számba de persze kiköpöm. Minden nõnek szive joga eldönteni h mit kezd a barátja spermájával! Írhat itt akárki akármit, ez a te döntésed! És ha már hányingered van, talán nem is szívesen csinálod..az meg mire jó? Lehet h más nagyon szereti a spermát, de attól h te nem még nem vagy rosszabb náluk! Ja, és sztem az undor nem fog elmúlni, egyszerûen nem bírja a gyomrod.
irta, hogy a szájába élvez? én nem láttam, irta, hogy most vesztette el??? ha õ neki az elsõ, az azt is jelenthetné, hogy 18 éves kora óta vele van... nem mintha baj lenne, ha 27 évesen lenne neki az elsõ, a hányinger pedig elmúlhat, csak nem gondolj rá, ne gondolj olyasmire, amit nem szeretsz benne, pl ize vagy szaga, vagy akár azt, hogy lesz egy kis kosz..., már ha nem benned élvez. ha pedig tényleg szádba, akkor ne hagyd, neked is élvezned kell, azért csináljátok. lány
Gondolom azért, mert a kedves kérdezõ, már menne férjhez, a fiú meg még nem annyira..
Miért ne mûködhetne? Miért merül fel benned a kérdés? :)
Nem látom be, ezen információk miért utalnának arra, hogy nem mûködne? Minden rajtatok múlik. Abszolút nem szélsõséges a ti esetetek.
A kérdező hozzászólása: Én 100%ig hiszek benne és a barátom is. De annyi rossz véleményt hallottam már, hogy nincs "örökké tartó szerelem". De köszönöm az optimista válaszodat!:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadó! Nem errõl van szó joghallgató egyetemista vagyok nem gondolkodom még ilyeneken csak érdekelt hogy szerintetek van-e örökké tartó szerelem amikor fiatal korban összejön valaki a párjával és együtt öregednek meg
Már a szerelemet is nehéz definiálni... Egy másik helyen ezt igyekeztünk megbeszélni de csak részeredményre jutottunk! Ha még rózsaszín köd van akkor nem lehet megmondani meddig maradtok együtt! A másik topikban a csajnak az volt a baja hogy õ "racionálisan" szereti a barátját! Vagyis nincs rózsaszin köd egyikõjüknél sem de szeretnek együtt lenni és jól megértik egymást! Azt lehet mondani ami sajnos igaz, hogy majd az idõ eldönti! Az életben bármi lehet és annak az ellenkezõje is! És a statisztikában is kell az a 100-ból 1 ember is akinek sikerül mint ahogy a többi 99-is akinek nem...
A kérdező hozzászólása: 21:52-és válaszadó nagyon szépen köszönöm az érzelmes és HASZNOS választ! Nálunk mèg mindig rózsaszín köd van ennyi idõ után is. De a válaszod kielégítõ volt, egy ilyen válaszra voltam kiváncsi!
A kérdező hozzászólása: Ertelmes*

HOGY TUDJAK? Megbocsátani a lányom barátjának aki nagyon megbántott, átformálta a lányomat, én pedig odaköltöztettem a fiúhoz egy év cirkusz után,

azóta nekik megoldva az együtt alvásos problémától kezdve minden más is ami eddig gondot okozott az én nézeteim miatt nem vagyok pr?d, csak nem bírtam az els? perct?l, h át akarta változtatni a fiú az egész életünket.Õ hét éves kora óta nem családban él, nem tudja mi az, h

Legjobb válasz: A lányom 20 éves, és mindkét kérdésre válaszolva nem volt kiforrott személyiség inkább, sokszor én magam is azt mondtam neki mióta ezzel a fiúval van, h valójában nem is ismerem:( Mert akit én ismerek az egy nagyon aranyos szófogadó szeretni tudó, ember "volt" barátnõje 1 volt, de vele sem sülve fõve volt, mert messze lakott tõlünk, én ezt sem értettem soha, h miért nincsenek barátnõi, havernõi, na most vannak, a fiú baráti körébõl.

A kérdező hozzászólása: A lányom 20 éves, és mindkét kérdésre válaszolva nem volt kiforrott személyiség inkább, sokszor én magam is azt mondtam neki mióta ezzel a fiúval van, h valójában nem is ismerem:( Mert akit én ismerek az egy nagyon aranyos szófogadó szeretni tudó, ember "volt" barátnõje 1 volt, de vele sem sülve fõve volt, mert messze lakott tõlünk, én ezt sem értettem soha, h miért nincsenek barátnõi, havernõi, na most vannak, a fiú baráti körébõl.
A kérdező hozzászólása: A hibát ebben látom, valamint abban bár mindenki döntse el, h hiba-e, h velem osztotta meg azokat a dolgokat amiket barátnõkkel szoktak, én láttam el tanácsokkal, a csalódásoktól meg akartam védeni, együtt sírtam vele, ha megbántotta egy éppen aktuális barátja, nem kellett volna, már tudom de a szívem szakadt meg érte. Most próbálja az életet keményen. Azt hittem belehalok mikor kilépett az ajtón, õ nem akart elköltözni, én akartam , viszont azt soha nem hittem volna, h 500 m-re lakik, és van olyan hét, h 1x jön haza, akkor sem marad sokáig. Azt sem tudom, mert nem akar olyan dolgokról beszélni ami fájdalmas, h benne ez h játszódott le, mennyire haragszik rám, meggyûlölt? nem tudom... a fiú skorpió... a lányom bika.. állítólag jó páros...
Ha 20 éves és amúgy megáll a saját lábán (dolgozik) nem nagyon tudsz beleszólni az életébe, ebben a korban nem is lehet már, és normál esetben nem is kell. Valószínûleg ha tényleg nem hozzá való a srác egy két év és õ is rájön, remélhetõleg addig nem megy hozzá feleségül vagy ilyesmi. ígyis úgyis elköltözött volna hmarosan, felnõtt ember, ez az élet rendje. Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy ugyanúgy szereted mint eddig, sokszor áthívod, vagy meglátogatod, attól hogy elköltözött ugyanúgy egy család vagytok. És ha utálod a fiút azt se mond nagyon neki, ha õt választotta a lányod akkor el kell fogadni, remélem megpróbál beilleszkedni majd.
Kedves kérdezõ, te gonosz és uralkodó vagy a saját gyerekeddel, akit a tulajdonodnak hiszel. A férjed nemkülönben.Érzelmi zsarolással próbálod rávenni a lányodat a szakításra? Így csak elvadítod magadtól. Hiányzik az, hogy nem nyitja rád az ajtót életed végéig? A választottját mélyen lenézed a 8 általánosával, hiába okos és ügyes ember. Csak tudnám, hogy mire ez a nagy felsõbbrendûség-érzés nálad, amikor te buta és mûveletlen vagy. Ez derül ki minden szavadból és mondatodból.Magyarul írni nem tudsz, mire ez a felvágás?
Az az érzésem, te egy uralkodásra termett személy vagy. Emiatt van, hogy a lányod nem találja magát, elfogadja maga fölött az uralmat tõled és a fiútól is, nem képes saját maga lenni. Legjobb lenne azt mondanom: ne kormányozd most már. Viszont szegényke mostanáig egy kormányozott hajó volt, has most magára hagyod, nem tudni, hol fog kikötni. Legjobb lenne, ha sem te, sem a fiúja nem kormányozná, lakjon egyedül, tartsa el magát, és ha már meg bír állni a lábán, akkor keressen társat. Segítsd hozzá, ha tudod, az önálló élethez, ez a legtöbb amit tehetsz.
Már ne haragudj, de a lányod átformálásáról NEM a fiú tehet. A lányod nem volt stabil személyiség, ez pedig egyértelmûen a te hibád, nyilván nem hagytad (segítetted), hogy azzá váljon.
Utálom a lányod barátjához hasonló embereket. Hány éves a lányod? Ha nagykorú, nem tudsz sokat tenni, elég buta, hogy egy fiú miatt feladja a családját.
A kérdező hozzászólása: Rövid leszek most, csak azét írok, h lásd elolvastam, végígsírtam, és nagyon-nagyon azt láttad, amit szerettem volna, h megértsenek mások is, azt hiszem neked 100%-ban sikerült. Igen, szeretnék veled mégbeszélni, és el sem hiszed mennyire jó érzés, h megláttad a kínomat, és nem a kormányzóság jött le neked, hálás vagyok érte!!!!!!
Szia! Utolsó válaszoló vagyok.Elnézést a késedelmes válaszért, remélem azért még megkapod. :) A mai eszemmel még csak rá se néznék arra a srácra, akihez anno odaköltöztem. Édesanyámmal azóta megbeszéltük a dolgokat, sok mindent én is átértékeltem, meg persze õ is. Az, hogy ki milyen hibákat követett el, azt hiszem már teljesen mindegy. Nekem is van egy lányom és egy fiam, igaz, õk kisebbek, mint a te gyerekeid. Tudom, milyen mélyen lehet szeretni a gyerekünket. Az a szerelemhez hasonló imádat, ami egy anyát az elsõszülöttjéhez köt, az a semmihez sem hasonlítható fájdalmas boldogság... Egyszeri és megismételhetetlen. Az én lányom elég karakán személyiség, olykor már szinte feladom, hogy bármi - általam ésszerûnek tartott - dologról meggyõzzem. minden nap egy meccs, hogy ki a rafináltabb, kinek van több sütnivalója, hogy a másikat rávegye - akármire.A fiam a tipikus "jó gyerek". Megeszik mindent, felvesz bármit, nem válogat, nem perlekedik, elfogadja a dolgokat és élvezi õket. A te lányod most ÉL. Éli mindennapjait, úgy, ahogy neki jó. Ha más szemszögbõl nézed a dolgot : olyan tapasztalatokat gyûjt, amiket a korabeli lányok nem éltek még át. Ez hatalmas elõnyt jelenthet a továbbiakban neki. Felnõ. Sokkal hamarabb, mint ahogy egy anya ezt el tudja fogadni. És sokkal keservesebben, mint ahogy egy anya szeretné. Az anyák meg akarják védeni a gyereküket a sok mocsoktól, könnytõl, fájdalomtól. De ez az õ útjuk, amit csak õk járhatnak, nem segíthetjük õket ebben. Borzalmas nézni tehetetlenül, hogy mennyi bántás éri a gyerekünket, mindaz amitõl meg akartuk óvni. De tudod mit gondolok? Vannak gyerekek, akik nem hagyják megvédeni magukat. Nekik ez kell ahhoz, hogy kialakuljon a személyiségük. És lehet, hogy nekünk anyáknak kellene olykor levetni azt a rózsaszín szemüveget, amin keresztül az imádott elsõszülöttünket szemléljük... Mert egy anya sosem objektív, sose vallja be, hogy az õ gyerekében is van hiba, hogy netán nem a legjobbat érdemli. Felvehetjük a képmutató álarcot, de most õszintén : az én lányomnak a [email protected] lába nyomát se csókolhatja meg a korosztályának a 99%-a, õ annyival értelmesebb, szebb, okosabb, ügyesebb, stb náluk. És a poén az, hogy a korosztályába tartozó másik 99%-ról is ugyanezt gondolja a saját anyja. :) Fel a fejjel! A lányod is meg fog békélni. Egy anyát a lányával olyan különleges kapcsolat fõzi össze, hogy amikor a gyerek felnõ, újra visszatér hozzá. Egy lány örökre az anyja lánya marad, az a varázslatos, csodálatos szeretet mindig megmarad. A fiúk elmennek. Észrevétlenül, hiszti, kiabálás és ajtócsapkodás nélkül... Csendesen, mosolyogva, szinte lopva nõnek fel, nem drámáznak, nem sikítoznak és nem forgatják a kést az anyjuk szívében. A fiúk SZÉPEN nõnek fel. A lányok nagyon nem. :) Ahogy mi is bántottuk az anyánkat, aki szintén igazságtalan volt az õ anyjával, úgy a mi lányunk is harcol, elárul, cserbenhagy és nem csak beböki azt a kést, hanem meg is forgatja - de még milyen sokszor! Utálhatod a srácot, de attól nem lesz jobb. Nem õ vette el a gyerekedet - õ csak a katalizátor szerepét kapta a személyiség-fejlõdés gyárában. Ha nem õ jön, akkor jön egy másik, aki talán pár hónapon belül belekezd a kisunoka-projectbe, majd lelép gondolkodni... Te is láttál már ilyet. Valamelyik kommentben írtad, milyen rossz volt, amikor hallottad a fiút a lányoddal kiabálni. Tekintsd ezt ( és a hasonlókat ) úgy, mint ahogy a gyerekkori betegségeket : emlékszel, milyen borzalmasan néztek ki bárány-himlõsen? Amikor még a kis szemhéjukon, a fülükön meg a fenekükön is voltak hólyagok...És amikor elkezdtek viszketni.Hiába kentük, mázoltuk azzal a kiváló cinkes rázókeverékkel...Amikor sírtak, hogy de NAGYON VISZKET!!! És nem engedtük megvakarni. Velük együtt szenvedtünk mi is. Fájt látni a betegségüket. Kínlódtunk a tehetetlenségünk miatt...De tudtuk, hogy van értelme. Így lesznek immunisak a betegségre, ettõl lesz erõsebb, ellenállóbb a szervezetük. Most a lányod lelki immunrendszere erõsödik. Ez is csak egy "betegség", amit tehetetlenül szemlélsz, de hidd el, az idõ itt is a szövetségesed. Õ egyre erõsebb lesz a világ mérgeivel való harcban, most már igazán felnõ. Ne akarj mindenáron segíteni, csak állj készen, hogy ott legyél, amikor szüksége van rád. Gondolom a férjed sosincs otthon, a fiad pedig mint afféle kamasz, elvan a maga kis világában. Egyedül maradtál, támasz, segítség nélkül. Nincs senki, aki melletted állna és felfogná a problémát a maga mélységében. Házsártos, parancsolgató "kormányzó"-nak állítanak be, pedig dehogy is vagy az. Tehetetlen, aggódó, szomorú anyuka, aki azt látja, hogy nem becsülik, nem szeretik úgy a gyerekét, ahogy megérdemli... Van egy rossz hírem : soha nem is fogják! Ahogy minket sem szeretett soha senki úgy és annyira, mint az édesanyánk... Vissza fog jönni! A lányok MINDIG visszajönnek! Addig meg tojd le magasról a "férfi-szekciót" : süss sütit, és küldj rá sms-t, hogy jöjjenek be a "részükért". Kezdetben csak add oda, ne marasztald, ne kérdezõsködj. Adj, adj, adj! Idõt, energiát, szeretetet vagy egy ötezrest. Mikor mire van szüksége. Tudom, ez így durván hangzik, de ismered õt annyira, hogy tudd : nem él vissza vele. Kitartás! :) Ha gondolod, még beszélgessünk! :)
Deja vu érzés... Én ugyanezt csináltam anno. A végn a srác ököllel vert, megrugdosott, a végén pedig a radiátor csövéhez kötözött ki egy féltékenységi rohamában. És mégsem mentem haza. Hogy ne kelljen hallgatnom anyámat, hogy õ bezzeg megmondta... Apám jött el értem és vitt haza. Megígérte, hogy nyitunk egy új fejezetet és nem fog anyám sem "okoskodni". Amikor sírva fakadt, akkor mentem vele. Azt tudni kell, hogy fiatal házasok voltak, amikor apám kishúgát (aki akkor 12 éves volt), iskolából hazamenet megerõszakolta egy idõsebb férfi. Félholtra verte és otthagyta a bokrok között, mert azt hitte, hogy meghalt. Ez a 60-as években történt, de soha nem tudták feldolgozni. Nagyon féltettek, soha sehova nem negedtek. Közben mondták, hogy ismerkedjek, barátkozzak, de esélyt sem adtak rá. A barátnõk meg elkopnak amellõl, aki sose megy velük sehova... Amit én tanácsolok (szintén édesanya vagyok) : Nyeldd le a békát és "csábítsd vissza" a gyerekedet! Ne szólj egy rossz szót se a srácra, békülj ki vele. Hívd át õket ebédelni, kezeld a családod tagjaként. Ne panaszkodj, örülj annak, hogy legalább addig is látod a lányodat! Nehéz lesz, de így visszakaphatod õt. Ha anyám ne ellenzi annyira a kapcsolatomat, nem maradok a sráccal én sem olyan sokáig. De mivel úgy gondoltam, ha hazaköltözik, újra jön a "hadi fogság" és így senkim sem lesz, maradtam. Remélem érthetõ amit írtam, kicsit kuszán fogalmaztam!
Senki se tökéletes, de mindenki változhat, az a fiú is, meg te is. 20 éves gyerek tanulásába nem kell beleszólni, és abba sem, hogy mikor megy aludni a vizsgaidõszakban, magától kell legyen annyi esze, hogy aludjon akárhol is teszi ezt. Lehet, hogy ez nagy baj, hogy te úgy kezeled õt mintha 10 éves lenne, és ezért úgy is viselkedik, de ezen azért lehet változtatni, hidd el.
Vágd el a köldökzsinórt! A lányod 20 éves, hagyd, hogy a saját hibáit õ kövesse el. Úgy veszem ki, hogy a párjával a veszekedés miattad volt. Még mindig meg akarod mérgezni a kapcsolatukat valami rosszul értelmezett szeretetbõl, ami már nem az, hanem tulajdonlási vágy. Ha a gyereked párt választott, errõl a választásról akkor mondj véleményt, ha kéri. Öt egyszerûen kiraktad, és most itt sirdogálsz? A párját kilökted, és meglepõdtél, hogy a szerelmet választotta? Ez az élet rendje, el kell fogadnod.
Szerintem nagyon rosszul csinálod, rossz a felfogásod az egészrõl, és a lányodban sem bizol.
És mi volt az oka ami miatt elkezdett veled kiabálni a fiú?
Hát így nagyon nehéz helyzetben vagy. Ha jól értem apukája nincs a lányodnak, testvére sincs, vagy bárki aki esetleg tudna nektek segíteni újra közelebb kerülni egymáshoz? Továbbra is csak azt tudom tanácsolni, amit tegnap 19:00-kor, de elég nehéz ügy lesz. Remélem majd minden rendbe jön. + Ha szakít a fiúval ne mond neki, hogy én megmondtam, semmi esetre se, inkább csak annyit hogy mindenki hoz rossz döntéseket, anélkül senki se nõ fel.
Elõször is nagy levegõ, nyugi semmi gáz. mindenkinek van egy családtól eltávolodó idõszaka. már és még nem érzi, hogy miért is olyan jó a család dolog. normális esetben a család nyomást tud gyakorolni és a tag nem sodródik olyan messze. de hidd el, így is vissza fog térni majd. nem hiszem, hogy egy ilyen emberrel sokáig együtt maradnak még. vagy igen? segíts neki talpra állni, megtalálni önmagát, mert úgy fest függõ. vagy tõled, vagy a barátjától, de valaki mindenképp kell neki. ne élezd a harcot közted és a fiú között, próbáld ezt valami nemlétezõ, semleges területként kezelni, ha a lányoddal beszélsz. éreztesd, hogy Te így is szereted és így is minden rendben lesz, csak õt félted. lassan építsd újra az egoját. de ez biztos kemény küzdelem lesz. ha nagyon erõtlen a lányzó akkor örökre mellette ragadhat. bárcsak mondhatnék többet:S valaki, pszichológus v bármi "szaksegítség"? nem feltétlen neki, hanem Neked, hogy ilyenkor hogy tudnád segíteni.
A kérdező hozzászólása: Igen, irányítani kellett nagyon sokszor, azt hiszem eltartani nem tudná magát, ezért marad ott ahol van, ne hogy azt hidd, h egy kapitány vagyok, határozottnak, vagy az élet megedzettnek mondanám magam, és azt szerettem volna ha õ is ilyen lenne, de nem ilyennek született, , majd az õ edzése ezután jön. Valószínü ha ez nem következik be, akkor még mindig anya-apa kislánya lenne, így pedig lesz, van felelõsségérzete önmaga és a másik iránt is. nagyon sajnálom, ha ilyen vélemény alakult ki benned, de nem baj, megköszönök minden hozzászólást, hisz ha hibáinkra hívja fel a figyelmet az építõ lehet, és soha nem késõ változni:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, de én kitiltottam a fiút a házunkból, mert azt is megengedte magának, h leállt kiabálni velem a folyosón, a lányom meg sírt a konyhában, mert 2 tûz között volt. Nekem semmi nem fáj annyira, mint az, h nem állt oda a gyerekem és nem mondta azt, h nem beszélhet így velem a fiú, hozzáteszem nem kell félteni engem sem, elmondtam neki amit akartam, éés ki sem akart menni a házból, csak többszöri felszólításra. Kis idõ múlva alányom utána ment. Szóval nem tudom a lányomat meglátogatni, mert mi a fiúval 1 éve nem beszélünk . Segíteni nem akarom õket, a lányomnak megveszek mindent amit eddig is megvette, tanul, és 2 hete van munkája, addig a fiú és annak szülei pénzelték õket. Egy évet kihagyott érettségi után, akkor sem dolgozott itthon volt, mi is mondtuk, h keressen munkát, nem talált, így természetes volt, h "eltartjuk", na most a kapcsolatában õ azt mondta így vállalta a fiú a dolgot, h tudta h nem keres, abban viszont nem vagyok biztos, h nem fogja, vagy már vágta a fejéhez, h eltartja õt.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, miért alacsonyodtál le, gondolom te egy nagyon mûvelt valaki vagy, legalább is annak tartod magad, ellenben nem értem h-honnan veszed a bátorságot, h ilyen hangnemben írj!!! Szép napot neked, biztos az, mert valakibe beleakartál döfni, gondolod sikerült???:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!