Találatok a következő kifejezésre: A barátommal együtt vagyunk és egy (138 db)

Ha szeret, akkor még becsülni is fogja benned, hogy neki adod oda magad.
Az nem olyan nagy baj, hogy Te nem tudod. A probléma csak akkor kezdõdik, ha a barátod nem tudja, mit kell csinálnia.

A barátommal 4hónapja együtt vagyunk és egy ideje mindig az van, hogy a találkozásunk előtt 1 vagy fél órával lemondja. Úgy érzem a játékszere vagyok, tényleg így lehet?

Nagyon fontos nekem, de az ? részér?l nem látszik,pl mindig kés?bb indul el mint kéne, ergo késik, zenét hallgat miközben velem van és mindig akkor mondj le a találkozást amikor már kész vagyok meg beleéltem magam és mindig kifogásokat mond, amit nem mindig hiszek el, mit tegyek? kb 1héten kétszer biztos el?fordul ez. Ha nem akarna találkozni én megérteném,meg mondhatná, nem kéne kifogásokat keresni és ezt ? is tudja .. el?re köszi!

Legjobb válasz: Hát szerintem csak szorakozik veled!Mert ha szeretne akkor nem találna ki dolgokat,hanem örülne hogy találkozhattok!Szerintem ülj le vele és kérdezd meg ,hogy miért csinálja!Ha nem akar már téged akkor mondja meg ne huzza az agyad!Sok sikert!

Hát szerintem csak szorakozik veled!Mert ha szeretne akkor nem találna ki dolgokat, hanem örülne hogy találkozhattok!Szerintem ülj le vele és kérdezd meg , hogy miért csinálja!Ha nem akar már téged akkor mondja meg ne huzza az agyad!Sok sikert!
Velem ugyanez volt tavaly, mindig lemondta flegmán, sms-ben, én meg kiakadtam és smsbe vitatkoztunk! Végülis szakított velem nyár végén. Szerintem ez a pasi az orránál fogva vezet, mindkét félnek alkalmazkodni kell egymáshoz. Beszélgessetek errõl, hátha javul a helyzet, ha szeret, akkor változtatni fog ezen, csak mondd el neki, hogy ez mennyire zavar.
Takarítsd el a retekbe ezt a tahót!!! Legyen már, egy kicsit több büszkeséged. Ez még egy idegen emberrel is borzasztóan mûveletlen udvariatlan dolog, nehogy a csajunkkal, akit állítólag szeretünk. Mellesleg idõtöltésnek használ téged, de úgy tûnik már arra sem.
ne haragudj, nem akarlak megbántani, de szerintem ez a fiu nem szeret téged, ha fontos lennél neki akkor nem csinálná ezt.. az meg végképp bunkóság h mikor veled van, nem veled foglalkozik, hanem zenét hallgat.. próbálj meg vele õszintén beszélni arról h õ mit is akar valójában tõled.. aztán ha szakításra kerül a sor, ne bánkódj miatta, lesz majd olyan aki nagyon fog szeretni téged :)
Úgy tûnik, neki egyszerûbb kifogásokat kereni a találkozások lemondására, minthogy õszintén elmondaná, ha már nem akar veled találkozni.Innen úgy tünik, hogy nem vagy neki fontos, sem az, hogy találkozzatok, együtt legyetek.Beszélj vele errõl és ha nem változik semmi utána sem, akkor meg nem kell ezt folytatni, mert ennek így sok értelme nincs.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! én nagyon szeretem és nem értem miért ilyen :( köszönöm!

Van egy lány, aki tetszik nekem. Viszont van barátja, de állandóan együtt vagyunk, és vannak jelek, amiből arra következtetek, hogy megpróbálná velem. A barátaim szerint meg kéne mondanom neki, hogy többet érzek iránta, mint barátság. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ne légy tolakodó mert az taszító érzést kelltet benn.El kellene érned nála,hogy veled jobban érezze magát mint a barátjával és szépen lassan magától esne szerelembe.Magamból kiindulva nekem sosem jött az be ha barátom volt és megmondta más ,hogy tettszem neki.Ha barátok is voltunk elõzõleg azzal a fiúval,ez elválasztott minket és a jelenlegi partneremnél maradtam.Pedig ha egyedül vagyok valószínûleg nem utasítom el.Úgyhogy sztem,ne teregess ki minden lapodat ,légy egy kicsit titokzatos és hidd el fel fog tünni neki,pláne ha sokat vagytok együtt.:)

Szerintem ne légy tolakodó mert az taszító érzést kelltet benn.El kellene érned nála, hogy veled jobban érezze magát mint a barátjával és szépen lassan magától esne szerelembe.Magamból kiindulva nekem sosem jött az be ha barátom volt és megmondta más , hogy tettszem neki.Ha barátok is voltunk elõzõleg azzal a fiúval, ez elválasztott minket és a jelenlegi partneremnél maradtam.Pedig ha egyedül vagyok valószínûleg nem utasítom el.Úgyhogy sztem, ne teregess ki minden lapodat , légy egy kicsit titokzatos és hidd el fel fog tünni neki, pláne ha sokat vagytok együtt.:)
Ne mondd meg neki...inkább csak finoman. Pl amikor taliztok legyen nálad teljesen véletlenül a kedvenc csokija, és kínáld meg, de ne mondd el, h csak és kizárólag az õ kedvéért vetted.Ha látsz lent a földön egy szál virágot vedd fel és add neki.Én így találtam rá az egyik legfinomabb illatú rózsára, valaki eldobta:) Légy elõzékeny, udvarias, de ne vidd túlzásba, inkább csak figyelmességnek tûnjön, és ne udvarlásnak.Menj el vele a kedvenc együttese koncertjére, még ha te annyira nem is kedveled.Nevettesd meg, amikor viszont szükséges öleld meg.Néha egy ölelés többet mond minden szónál.Csíntalankodj, picit bosszantsd, de csak csípkedd, és érezze, h humornak szánod nem sértésnek. Nem szabad mindig csak jót adni neked, mert ködös tekintettel fog a legjobb barátjának nevezni.Azt kell elérned, h veled akarjon inkább lenni, és ne a sráccal.Néha szépen finoman kérdezõsködhetsz az aktuális pasiról, és esetleg ha van valami vita köztük, picit fúrhatod is. Bár a leírás nem volt túl bõszavú, mert minden nagyon függ a lány és a te személyiségedtõl, mert lehet jó ötlet a csípkelõdés, de ha te nem vagy olyan fajta, akkor be is szülhetsz vele...
Én mindig az õszinteség híve vagyok, persze a maga keretei között. Én a helyedben biztos, hogy tudatnám valahogy, ha nem is teljesen dirketbe, de célozgatásokkal biztos. Abban egyet értek, hogy ha sokat vagytok együtt, elõbb utóbb több is lehet belõle. Én kérdezgetném a párjáról, hogy jól megvannak-e, boldog-e, vágyik-e valami másra, ilyesmik, ebbõl kiderül, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolata, vagy mennyire nyitna másfele. Sok sikert
Az elsõ hozzászólónak igazat adok. A jelenlegi párom engem is így csábított el. Neki sikerült.

17 éves lány vagyok a barátommal féléve vagyunk együtt. Tegnap a strandon egy nő bahajolt és ő jól megbámulta. Majd mikor rákérdeztem h tetszik? Õ azt mondta picit már már mosollyal az arcán...

Néha eltaszítom magamtól azóta és talán kedves sem annyira vagyok vele,de ezzel, hogy közvetlen melette feküdtem és akkor ? megbámulja szinte már úgy h a nyelve a bokáját csapdosta hát nemtudom számomra igencsak sért? volt.Túlzásba viszem ezt a dolgot??

Legjobb válasz: Én 7 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ha pl sétálunk és lát egy jó nõt, én is meg szoktam kérdezni, hogy tetszik-e neki. Szerintem tük hülyeség, ha letagadja... úgyis tudjuk. Ezért én azt szoktam csinálni, hogy ha tényleg szép a nõ, azt én is megjegyzem :-) Így látja, hogy nem tartok attól, hogy megcsal és nem veszekszünk féltékenység miatt. Amúgy meg senki sem fogad vakságot, hanem hûséget. És nincs abban semmi, ha megbámul egy nõt, mert nem hiszem el, hogy te nem szoktál megbámulni egy jó pasit. Szeritnem túlzásba viszed ez, nem kell ezért ridegebbnek lenned a pasiddal.

Én 7 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ha pl sétálunk és lát egy jó nõt, én is meg szoktam kérdezni, hogy tetszik-e neki. Szerintem tük hülyeség, ha letagadja... úgyis tudjuk. Ezért én azt szoktam csinálni, hogy ha tényleg szép a nõ, azt én is megjegyzem :-) Így látja, hogy nem tartok attól, hogy megcsal és nem veszekszünk féltékenység miatt. Amúgy meg senki sem fogad vakságot, hanem hûséget. És nincs abban semmi, ha megbámul egy nõt, mert nem hiszem el, hogy te nem szoktál megbámulni egy jó pasit. Szeritnem túlzásba viszed ez, nem kell ezért ridegebbnek lenned a pasiddal.
Igen, túlzásba viszed. Most komolyan, szeretnétek ha vakok lennénk ? Személy szerint én örülök hogy értelmes párt találtam aki megérti hogy én õt szeretem és azért meg megnézek esetleg egy csajt, attól még mindig õ mellette vagyok és ha lehet mellette szeretnék megöregedni.
Örülj Neki, hogy megnézi, azért van a szeme nem azért, hogy a szappan csípje! Túl érzékeny vagy szerintem. Eszembe sem jutna rákérdezni. Az lenne a komoly, ha még azt is megszabnák a nõk a férfiaknak, hogy mit nézzenek. Természetesen, ha túlzásokba esik és ez mondjuk többször elõfordul, akkor lehet, hogy szóvátenném, de semmiképpen nem így! A tiltott gyümölcs mindig édesebb, ezt ne feledd!
szerintem azzal nincs baj, ha egy kapcsolatban lévõ férfi szimplán megnéz/ránéz egy csajra, de ha mellette fekszik a barátnõje, és úgy megnézte a behajoló csajt "h a nyelve a bokáját csapdosta" az kicsit durva... szerintem megérthetõ, hogy ezt már nem lehet csak úgy elnézni... azért korlátok vannak
Egy ilyen dolog mennyire zavaró, az a nézés milyenségétõl függ.Ha csak ránéz, odanéz még nem zavaró, de ha úgy nézi meg, hogy gondolatban már "le is vetköztette"szinte, az már zavaró, pláne, ha a barátnõje mellett csinálja valaki.
teljesen megértelek, és én is ezt tenném... igazából mindenkinek más a véleménye, hogy mi megengedhetõ, de én amellett vagyok, hogy ha velem jár, akkor szeressen annyira illetve tetszek neki annyira, hogy ne bámuljon meg más nõket... Én most 3 éve vagyok együtt a barátommal, és az elején kicsit féltékenykedõ voltam, bár nem volt igazán okom rá, csak féltem, hogy ez lesz, ami veled történt, és én is így viselkedtem vele. De mára már teljes a bizalom, tudom, hogy én tetszem neki a legjobban, és õ is nekem. én sem szoktam megbámulni más srácokat, akárhogyan is néznek ki. nekem ez furcsa lenne, és neki is, ha õ bámulna meg nõket. bár próbálok mindig a kedvében járni, hogy még eszébe se jusson más nõért ácsingózni... én a helyedben kipróbálnám, hogy õ mit szól hasonló helyzetben... szóval megbámulnék a szeme láttára egy srácot (ha szól érte akkor már fel is vetette a témát, ha nem szól, akkor pedig be kell vallanod, hogy téged ez eléggé zavar, és mondja meg, hogy mi nem tetszik rajtad eléggé ahhoz, hogy más csajokat kelljen nézegetnie) én ki nem állhatom, ha nem tart elégnek engem, de mint látod az 1. hozzászólónál, van aki másképp fogja fel. biztos fiúknál is. ha neked úgy könnyebb, beszéld meg vele õszintén, hogy zavar, de azt se szeretnéd, hogy titokban nézegesse a lányokat, hanem, hogy te tetszél neki a legjobban...
ha van egy jó kocsid, a többire rá se nézel? persze, hogy rá nézel, de mégcsak nem is gondolsz arra, hogy átülj a sajátodból. tudom nem a legjobb példa, de a lényeget lehet érteni. teljesen normális, nem kell féltékenykedni, megnézi, nyugtázza, hogy jó, de attól még veled marad, ebbõl nem következik egyenesen, hogy megcsal, vagy akar.
Erre ha jóban lennénk, azt mondanám, hogy ne hisztizz, de így nem mondom. Ne nevelj se papucsot, se buzit.
szerintem egyértelmû, hogy a barátod túlzásba vitte a bámészkodást ha te vissza tudod fogni magad, és nem nézel meg minden szépen kigyúrt, helyes pasit így, akkor õ is uralkodjon magán... fõleg ha ezt téged ennyire zavar... mindenképp beszéljétek meg õszintén, ha tényel szeret és fontos vagy neki, akkor változtat a szokásain
Akkor ne a bnõd jelenlétében tedd.Szemed hasznosabb dolgokra használd.
Ok, majd csukott szemmel fogok közlekedni, hogy véletlenöl se legyen ilyen gond.
Hülye paraszt vagy már bocs.Le lehet pontozni, de az az igazság-Az ilyenekne esélyt se adnék génjeik továbbörökítésére.
Hasznosabb lenne ha tanulnál vele.Az ilyennek mine bnõ?Menjen kurvázni.Aztán ha kap vmi bajt meg öregen egyedül marad és nem lesz, aki ápolja õ baja.
Akkor a szemedet te is csak tanulásra használd, és attol még nem vagyok paraszt mert nézelödöm. nem bután csorgo nyállal bámulok, mernézem azt annyi. 1kicsit lehet maradi vagy.
Akkor mit szólnál ha a bnõd, egy másik férfi intim tájékát bámulna és közben ecsetelné mekkora...Nem maradi vagyok csak normális.Nem kurva.
Ki mondna, hogy az egekig istenitem!!?? sztem az nem bajd ha megnézem, nem kezdem mondani: láttad milyen jol nézki!!?? hogy mennyire gyönyörü...stb
Az lehet.Volt egy exbarátom 10 évvel idõsebb mint én.Õ abszolútde nem tisztelte a nõi nemet engem meg tulajdonként kezelt és a "szépségkirálynõket"(kis megyei nem országos)nézegette elég durván elõttem.Már akkor ki kellett volna dobnom.Utána egyre jobban megalázott, abba is bele akart szólni mit húzzak fel.Szerencsére kiléptem a kapcsolatból.De azért azt tanácsolom a hölgytársaimnak az ilyen apró jelekre figyeljenek.
Szóval van mikor a bámulásotok a pofátélanság határát súrolja.Tudom mert sokak szépnek tartanak.És elég sok pasi megnéz mégha ott a bnõje is, pedig nem vk kihívó.Lehet maradi vk, de én rászólnék.
Lehet kulturáltan is megnézni vkit minden különösebb szándék nélkül, és van amikor tényleg gusztustalanul bámul valaki. Nem kellene össze téveszteni a kettöt. Az elsöre elég 1-2mp és ennyi.
szerintem ez egy nagy hulyeseg......nehogy megmond mar neki hogy kit nezzen meg...szt az szamit h veled van....szt ne taszitsd el magadtol mert majd azt fogja hinni h mar nm szereted......
jah, akkor meg tényleg nézelödni fog.
Sztem ezen nem kell kiakadni. ha latsz vmi jó pasit, biztos te is megnézed. de az, h megnézed, nem egyenlõ azzal, h ki is kezdesz vele. neha elofordul ilyesmi.. sajnos a pasik elobb néznek, mint gondolkodnak.. de ne aggodj, amig veled van, neked mondja h szeret, meg minden, addig nincs baj. persze, elhiszem, h kiakadtal, de higgadtan probald vele megbeszelni, h neked ez mennyire rosszulesett.
Azért van a szemünk, hogy nézzünk. Az hogy megnézünk más lányokat még nem jelenti azt hogy bele is akarunk mászni.
az vagyok, akinek az utolsó válaszoló írt. bocs, beismerem a kocsis példa rossz volt, ez igaz. de az, hogy mennyire undorító amit csinálnak a férfiak, szubjektív. én tényleg férfi vagyok, és ha meg is nézek egy nõt az utcán, semmiképp nem akarom úgy bámulni, hogy megsértsem a barátnõm, vagy õt. mindkét félnek kölcsönös kompromisszumokat kell kötni, és nem elsõre megsértõdni, hanem megtalálni mindkettõnek, hol a határ, és megpróbálni betartani.
én vagyok az a válaszoló, akinek az elõzõ elõtti kommentáló válaszolt! már bocsi, de te nagyon h*lye vagy! még arra sem vagy képes, hogy elolvasd, amit írtam? mert ezt írtam: "én is utálom ha megbámulnak, fõleg ha egy csávó, aki lánnyla van." elég gyakran elõfordul, hogy megnéznek, és jól is esik általában, de ha egy lány áll a pasi mellett, akkor mindig eszembe jut, h mi lenne ha az én barátom is ezt tenné, és elundorodom az embertõl! akármibe is kötsz bele, és akármit is magyarázol, ez akkor undorító, ahogy az elõzõ válaszoló is megmondta! ráadásul nekem nem A férfiakkal van bajom (hát persze hogy nem, de vmibe bele kellett kötnöd), hanem azokkal, akik ilyeneket csinálnak. utánom ha nem tisztelik a férfiak a nõket, és azt is, ha a nõk nem eléggé a férfiakat (aki megérdemli)! nekem már 2 és fél éve van barátom (akivel nagyon szeretjük egymást), azt hiszem, ha rossz állásponton lennék, nem lenne ilyen hosszú kapcsolatom. és még a kocsis hasonlathoz: ha én meglátok egy jó kocsit, szivesen átülnék bele - és sztem ezzel mindenki így van... ezzel pont az ellenkezõjét bizonyította az illetõ...
A kérdező hozzászólása: Nem is az a baj, h megnézi csak könyörgöm ne akkor amikor melette fekszem. Mert számomra az nem ok h melettem folyik a nyála másért...
csak ezzel a megnézi nyugtázzával az a gond, hogy -természetesen - a nõket zavarja (úgy is mondhatnám, hogy épp ellenkezõje egy bóknak), ha érdeklõdsz más lány iránt miközben vele vagy - a kocsidat nem zavarja, ha egy másik jobban tetszik... gondolom egy férfinak sem esne jól, ha a barátnõje más férfiak után fordulna, vagy éppenséggel érdeklõdne, hogy mekkora farkuk van, megtudja, nyugtázza, hogy jó, és annyi...
Hát nem tudom, van hogy megbeszélem a barátnõmmel egy srácról hogy jóképû-e vagy sem. Igazából nem érdekel ha õ megnézi-e vagy sem, amíg engem szeret és velem van. Minek legyek féltékeny feleslegesen...
A kérdező hozzászólása: Sokan félre értitek nem vakságról meg egyebekrõl van szó hanem arról, hogy NE AKKOR AMIKOR MELETTE VAGYOK! És amirõl nem tudsz az nem esik szarul...Jah és ettõl, h szólók neki h ez nekem szarul esik attól se nem lesz buzi de még csak papucs sem!!!!!!
Hát nem tudom...Én tuti kidobnám.AZ ilyen nem változik.Vagy éreztesd vele.Te is bámuld a pasikat.Meg beszélj egyfolytában arról, h tetszenek neked.Ha ott van a pasid tedd féltékennyé.Incselkedj, szemezz egy másik pasival.Ha meg rád szól, modd neki h te is ezt csináltad velem!És ha nem tudnád a nõk és férfiak egyenlõek.Ha ez sem megy.Dobd ki.Ez megalázó és a végén aláássa az önbecsülést.Az ok h nem kell vaknak lenni, de ez bunkóság.
Ja és aki egyszer megpofoz egy nõt az másodjára is megfog , akinek szokása a bámulgatás, cikizés az még többet fogja csinálni.Ne dõlj be neki!
az utolsó válaszban nincs túl sok igazság, az ok hogy aki egyszer megpofoz egy nõt az mégegyszer egfog, de az, hogy aki "bámul" az többet is fog, nem. z olyan mintha az italból vagy cigibõõl egyenseen kövekezne a drog is.
De van igazság.Több példát is tudok ismerettségi körbõl...Fiatalon ilyen csalfák voltak aztán férjként meg már csalnak...
És a cigarette is drog.Mivel a nikotin az.Még ha legális is.
Ha megpróbálnád vele ezt megbeszélni komolyan és ennek ellenére sem változtat, akkor vagy ilyen "típus" és változni nem nagyon fog max. megpróbál odafigyelni erre több kevesebb sikerrel (volt már ilyennel dolgom). Vagy nem tisztel eléggé (vagy egyáltalán), ami talán a Te "sarad" is. Én azt mondom, hogy hisztivel nem sokra mész a tettek mezejére kell lépned. Én megpróbálnék hasonlóan viselkedni mint Õ és nem szólni amikor Õ "akciózik", ha nem válik be, elgondolkodnék azon, hogy Õ e az igazi számomra!
figyelj, akik ezt a papucsos-vakságos-nõk kocsihoz hasonlítgatásos dolgokat írják, azok mind férfiak. azért kakaskodnak itt (és szavazzák le a normális véleménynyilvánításokat), mert nem akarják beismerni, hogy olykor (undorítóan) megbámulnak egy-egy lányt, és nem akarják elismerni, hogy ez tényleg gáz. múltkor a metrón mellõlem felállt egy lány, és az elõtem ülõ csávó úgy megbámulta a seggét, hogy legszívesebben képentöröltem volna... én is utálom ha megbámulnak, fõleg ha egy csávó, aki lánnyla van. nekem nagyon rosszul esne ha a barátom más után nézne, mert szerintem elvárható, hogy CSAK veled foglalkozzon. természetesen vannak lányok, akik másképp ítélik meg, de õk normálisan írták le a véleményüket, nem úgy, mint az itt kommentáló férfiak. jójó, én is leírom, hogy persze ha ránéz egy lányra a barátom, nem akadok ki tõle egyáltalán, de neki eszébe sem jutna megbámulni egy dögös lányt, fõleg ha nem velem van... sztem ez tök okés - és ettõl sem buzi sem papucs nem lesz a férfi, max azt jelenti, h tud uralkodni magán, és tiszteli a barátnõjét. gondolom engem is leszavaznak majd, de szerintem ne az õ véleményükre támaszkodj. ha neked rosszul esik, akkor tudd, hogy nem vagy túlérzékeny, más lányoknak is ez a véleménye, mint ahogy láttad itt (de ha belegondolsz a dologba, sztem te is tudod, nincs szükség kérdésre). beszélj vele, hogy fogja vissza magát a normális keretek közé... drukkolok
igazad van, tényleg férfi vagyok. és egy utolsó szemét. mennyivel szebb hely lenne nélkülünk a föld. akkor majd bámulgatnátok egymást. bezzeg ha téged bámulna meg egy srác, aki a nõje mellett van nem panaszkodnál...
De panaszkodnák egy másik válaszadó vagyok.Bámult meg már férfi elég durván úgy, hogy ott volt mellette az állapotos barátnõje!!!!!!Rohadt szarul éreztem magam.Le se vette a melleimrõl a szemét holott nem gigantikus hanaem közepes.Undorító féreg az ilyen.Gondolj bele a terhes barántõjének hogy esett?Ezért nem szabad az ilyet hagyni.HA valaki ilyen és nem hagyja abba.Azonnal dobni.
Megkérdezném, kire gondol, szeretkezéskor.
Hát a helyedben én félteném a 22 éves csajtól..
Ezt neked kell érezned ....! Ha bizalommal vagy a barátod iránt, akkor mehettek! De ha mondjuk neked ez így kellemetlen, vagy nem szeretnéd, hogy a 2 lány is veletek menjen, megbeszélhetnéd a pároddal ...megértheti! Végül is egy nyaralás kettesben lenne jó és nem 2-2 -sen ...:/ Én kettesben mennék vele, nem mennék bele ilyenbe! 19/L
Honnan tudjuk, hogy megbízható-e a barátod? A kérdésed alapján úgy tûnik, hogy te nem bízol meg benne. Én nem igazán értem a logikád, szerintem ha azért menne, hogy megcsaljon, akkor nem vinne magával téged, mivel az úgy nem olyan könnyedén kivitelezhetõ. A barátnõiddel gondolom nem lehet túl szoros a viszonyod, ha azt hiszed, hogy egybõl meg fogják erõszakolni a pasid, ha 3 másodpercre egyedül maradnak vele. Inkább ne menjetek sehova, ha már ilyenek felmerülnek benned.
A kérdező hozzászólása: Nyaralas a cél. Ilyesmi meg sem fordulta fejemben, hogy öszebeszeljek a csajokkal
Igazából mi a cél a nyaralás során? Megbíztad a csajokat valami titkos feladattal, próbatétel elé akarod állítani az úriembert?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat!
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele??? A kérdésre válaszolva: igen, mivel tudom, hogy nem mozdulna egyikre sem.
Te tudod, hogy megbízható-e.... bár nem lenne meglepõ, ha egy kellemes este néhány ital után rámuzdulna valamelyikre... esetleg többre is:) ( Tudod, ilyenkor szoktak összejönni a spontán triók.... )
Ha csoportszexet akkor igen.
Én bízok a barátomban. Szóval igen. 23/L
szerintem ha ez a kérdés felmerült akkor inkább ne. mert lehet hogy nem lenne okod félni mégis bebeszéled magadnak, és ebbõl nagy féltékenykedési háború lehet. a biztonság kedvéért én kihagynám. ja, és szerintem a barátokat és a szerelmet jobb a lehetõ leg nagyobb elkülönítéssel tartani.

Kis mell. A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást és vele vesztettem el de azóta nem mertem levenni a melltartómat előtte mert olyan pici és ráadásul az egyik nagyobb mint a másik. De nem merem. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.

Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.
Mindegy, hogy mekkora a melled, a barátod nem emiatt szeret!
a kiscici is cici! te is jobban fogod magad erezni melltarto nelkul!
Az icike-picike-cicike is nagyon szexi...ne szégyenlõsködj!
VEDD LE A MELLTARTÓDAT!!!! hány éves vagy, hogy ennyire félsz? + amit elõttem írtak :D
A kérdező hozzászólása: jo de a polóba melltartoi van rajtam és az valahogy felis nyomja meg nagyobb is lesz töle...:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ez olyan jol esett :DD
Nincs olyan nõ akinek a melle egyforma lenne :) Minden nõnek egy egyik melle nagyobb mint a másik . Ne félj :) ezzel nincs semmi probléma . Meg a barátod szeret téged ... úgy szeret ahogy vagy :D Pólónál látszik hogy , mekkora egy nõ melle . Ha ezzel problémája lett volna akkor össze se jött volna veled , szóval nyugi ;)
Na nekem ugyanilyen szexpartnerem volt, agyfaszt kaptam már tõle, egyszer nem bírta levenni azt a melltartót, mert neki túl kicsi a melle. Hiába gyõzködtem hogy engem nem érdekel. Kérdezõ vedd le, nagyon undorító dolog melltartóban szexelni, a barátod meg pontosan tudja mekkora a méreted, nem fog meglepõdni.
Ne vedd le ezután se!

Ti mit gondoltok a szexualitásról? 16 éves leszek korai lenne egy ennyi idős lánynak? A barátommal már 1 és fél éve vagyunk együtt eléggé ismerjük egymást testileg/lelkileg tudjuk mi okoz egymásnak örömet és orgazmust.

Már vagy 7 hónapja szeretne velem úgy konkrétan együtt lenni nagyon szeret meg mondtam neki várjuk meg míg 16 leszek .Õ 17 éves és még ? is sz?z imádjuk egymást mert kivárja az mondta egy életen át is tudna várni de mint tudjuk a férfiak a hasuk és a f*rkuk után mennek várnám a véleményeket !! Kritikák és negatív vélemények kíméljenek :D

Legjobb válasz: Te le szeretnél vele feküdni? Ha igen, akkor ki akadályoz meg benne? Én is 15 évesen adtam oda magam a páromnak, és a mai napig együtt vagyunk. Ha úgy gondolod, hogy megértetek rá, akkor nyugodtan. :)

Te le szeretnél vele feküdni? Ha igen, akkor ki akadályoz meg benne? Én is 15 évesen adtam oda magam a páromnak, és a mai napig együtt vagyunk. Ha úgy gondolod, hogy megértetek rá, akkor nyugodtan. :)
közel nem vagyok 30-40 éves, és képzeld én nekem hamar fel kellett nõnöm mert borzalmas dolgokon vagyok túl, csak leírtam a véleményem támadhatsz, mert nem teszik, engem aztán tudod hol érdekel ki alá fekszel csak egy tanácsot adtam
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kommentelõ ! Nem azért írtam ide mert elakarom veszíteni a szüzességem és koromhoz képest elég érett vagyok nem nagyképûségbõl mondom , csak tudom van egy két 30-40 év körüli ember aki annyi mindenen nem ment keresztül mint én.Nem kértem senkit , hogy biztasson és nem vadidegen emberek véleményére van szükségem csak érdekelt. Elolvasom a Írt nem vagyok a kritikák ellen úgyhogy köszönöm a válaszát. Úgy vagyok vele ha nem szeretne már rég itt hagyott volna mert akkor csak a szex miatt kellettem volna neki.
Utolsó Kommentáló! Én is 15 éves koromba feküdtem le a barátommal, akkor már majdnem 3 éve voltunk együtt. Most már lassan 6 éve tart a kapcsolatunk. Nekem már 14 éves koromba mondták hogy sokkal érettebb vagyok, nem csak testileg de lelkileg is. Sok mindenen kellett keresztül mennem, így hamar fel kellett nõnöm. Nem voltam még discoba, nem voltam még részeg egyszer sem, és õ az elsõ férfi akivel lefeküdtem. Lehet neki is sok mindenen kellett keresztül mennie, és már lelkileg sem 16 éves. Elsõre nem szabad ítélni.
Persze nem kell negatív vélemény, mindenki csak biztasson ?? Nem különösebben érdekel, de nem biztatlak, fiatal vagy még, és éretlen, ha elég érett lennél nem a neten idegen embereket kérdezgetnél, még 16 sem vagy lényegtelen mióta vagytok együtt, szerintem baromi korai, és abszolút nem támogatom, 14-15 éves kislányok szexelését, ettõl sem felnõtt, sem érett nem leszel, a kor egy útmutató, és nincs olyan 14-15 éves kislány aki érett lenne a szexhez, sõt a 16 évesek 95%SEM ÉRETT RÁ, majd ha magadtól tudod, hogy szeretnéd és nem a szüzességedet akarod elveszíteni hanem szeretkezni akarsz a barátoddal, és nem félsz tõle, nem másokat kérdezel akkor tedd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :D
Nem kortól számít! Akkor fekszetek le egymással amikor azt érzed hogy készen állsz rá.:) Sokan már 14 évesen elvesztik a szûzességüket és ha védekeznek(ilyen korba csak óvszerrel szabad) nincs semmi bajuk.Szóval ha szerinted készen állsz rá akkor, mehet a menet.:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi nem tudom te olvastad valahol , hogy siettetném a dolgot? :)
ha õ tud várni ne Te siettesd!
Egyetértek az 1# hozzászólóval. Gondolom még nem akartok gyereket. Védekezzetek a nem kívánt terhesség ellen.
A kérdező hozzászólása: Ez igazán jogos :D Anyukámmal mindent megbeszélek õ mondta igazából , hogy várjam meg azt a kort de õ sem mondta hogy akkor csináljuk az mondta , hogy ezt úgyis a nõk érzik igazán kinek akarják oda adni magukat elsõnek :) Köszönöm a válaszod .
Szerintem tolhatjátok (vagy csak a barátod). :D:D:D:D
dghftzfhjf

Miért van az, hogy amikor én tizenéves voltam, kb.5 sráccal-férfival tudtam volna elképzelni, hogy együtt vagyok, és ezeknek a felével sem jártam, míg a legtöbbeknek egy csomó barátjuk (barátnőjük) van?

Küls? terén nem volt sok elvárásom, mégis csak kevés fiú tetszett meg. Annyit vártam el, hogy értelmes legyen, komoly gondolkodású és tudjon szeretni. Ti hogy vagytok ezzel? Van még, akinek ilyen kétségbeejt?en kevesen tetszenek meg?

Legjobb válasz: nekem az egyik osztálytársamnak még soha sem volt barátja,mert túl nagyok az elvárásai....ne cigizzen,magasabb legyen mint õ(a csaj180cm)jóltanuljon,ne igyon,ne járjon szórakozni....stb... de már õ kezd beleõrülni ebbe,h már lassan 18 és még minden téren szûz.... rem tudtam segíteni...:):):))

nekem az egyik osztálytársamnak még soha sem volt barátja, mert túl nagyok az elvárásai....ne cigizzen, magasabb legyen mint õ(a csaj180cm)jóltanuljon, ne igyon, ne járjon szórakozni....stb... de már õ kezd beleõrülni ebbe, h már lassan 18 és még minden téren szûz.... rem tudtam segíteni...:) :) :) )
jólvan akkor, ti tudjátok.....:) izlések és pofonok...:) :) (elsõ vtam)
az utolsóval abszolút egyetértek.. én is válogatósnak számítok, pedig szerintem nem olyan nagy elvárás, hogy ne dohányozzon, ne igyon, ne drogozzon, ill. ne legyen diszkós és/vagy buta.
Nehogy már magas elvárásnak számítson a nem cigizés! Szerintem néha nem az elvárások a magasak, inkább a kínálat nem elég jó, hogy megüsse a mércét!
-nem:Dbocsi elírtam:D
kedves utolsó.....:) )ha nem félreérthetõ lett vna, amit írtam akkor elnézést kérek, de sztem világosan leírtam, h nem ENEGEM zavar, hanem Õt....azért megviseli, h 18éves lesz, és még csak nem is csókolozott......
Kedves elsõ! És akkor mi van, ha még minden téren szûz, az én elsõ párom a jelenlegi akivel egy hónapja vagyok együtt, és 20 éves vagyok! Egyébként nem nagyok az elvárásaim, de így jött össze.
Nekem magasak az elvárásaim, külsõ és belsõ téren is. Ami azért vicces, mert jómagam túlsúlyos leányzó vagyok (nem vicc) mégis, nálam magas a mérce.... sok kapcsolatom volt már, de az elsõ hónapban mindenkinél eldõlt, hogy mennyire értelmes az illetõ és van e a dolognak értelme. Ha nem, akkor véget ért a kapcsolat. A jelenlegi párom akivel több éve együtt vagyok, olyan szinten túlszárnyalta az elvárásaimat, hogy rajta kívül nem is lennék képes mással összejönni. Úgyhogy nem kóros ami veled van, hanem szerintem ennek kéne a természetesnek lenni, nem annak hogy a lányok összefekszenek fûvel fával... 22L
A 2. válaszoló vagyok: Amit még kifelejtettem, hogy legyél igényes, de ne merev. Ergo ha majdnem minden passzol valakinél, csak apróságokkal lóg ki a listából, akkor igenis tessék neki egy esélyt adni. Közben még az is kiderülhet, hogy õ az igazi! (Természetesen ez nem vonatkozik az alapvetõ értékekre, amikbõl nem szabad engedni, mint az õszinteség, vagy hûség!)
Azt nem mondanám hogy kétségbeejtõen kevesen tetszenek meg, de nekem is nagyon magas igényeim vannak. Viszont ha egyszer megtetszik valaki, akkor abból biztosan lesz is valami, hiszen már egy elég sokrétû rostán jutott át az illetõ. Egyszóval nem feltétlenül rossz az igényesség, maximum azért gondolhatod ezt mert a környezetedben nem ezt a normát látod. Attól még hidd el nem veled van a gond ;-) Hogy csak néhány szempontot említsek nálam is fontos a csinos külsõ (ne legyünk álszentek, igenis fontos), az intelligencia, alkalmazkodóképesség, és némi önbizalom. Elképesztõen kevés lány felel meg pedig ezek még csak az alapok, amik nélkül szerintem nem éri megpróbálkozni sem. Ellenben amit említettem, ha nem lennél igényes, akkor lehet hogy több pasit tudnál elképzelni, de azt gondold végig hogy valóban jól éreznéd velük magadat? Na látod. Ez a lényeg, hogy az illetõvel egy hullámhosszon legyetek, nem az hogy hány ilyen volt! Ha pedig ehhez neked az kell, hogy a fenti szempontjaid passzoljanak, akkor igenis maradj igényes ;-) 21/F
Szerintem teljesen normális (manapság egyenesen dicséretes), hogy nem akarsz minden faszjankóval összejönni. Én az ilyen lányokat becsülöm igazán, de rólam már lemaradtál :) 15:33-as: Baszhatod, hogy a csaj átment minden szûrõdön, ha õ le se szar..
A 15:33-as volnék. Elõször is ez volt a kérdés ezért ezt a részét válaszoltam meg. Most mondhatnám azt is nagyképûen, hogy ha már átment a szûrõmön és minden rajtam múlik abból meg nem szokott akkora gond lenni, de megpróbálom igényesen megválaszolni. Ha valaki szimpatikus, és "átment a szûrõn" akkor hasonlóak az igényeink (legalábbis az eddig kapcsolataimból ezt a tanulságot vontam le), és mint ilyenek sokkal könnyebb vele megtalálni a hangot. Könnyedebben kevésbé feszélyezetten kommunikáltok, félmondatokból megértitek egymást, ergo minden innentõl már sokkal könnyebb dolgod van! Arról nem is beszélve hogy a kérdés nem arról szólt, hogy ha találunk egy ilyen embert akkor hogyan keltsük fel az érdeklõdését (erre is megvannak természetesen a módszerek), hanem arra hogy normális-e az ha valaki válogatós. Érzésem szerint ezt megválaszoltam, nem értem miért kellett belekötni...
get a life. és ezt komolyan mondom. menj és ismerkedj és szerezz tapasztalatot, ahelyett hogy azon morfondírozol, normális-e ez, vagy az. mert egy nap majd arra ébredsz, hogy elmúltál (akármennyi) és elfutott melletted az élet és keserû vagy, mint a kávé. SENKI sem tökéletes. és ami elsõre hibának tûnhet...ki tudja. késöbb talán épp azt fogod benne szeretni.

2 út közül melyiket válasszam? 1: ősszel elkezdem az egyetemet a vágyott szakon és lemegyek egy vidéki városba koleszba 2:összeköltözöm Pesten a barátommal, akivel évek óta együtt vagyok és nem megyek egyetemre, hanem dolgozom

Tehát a bulis élet vagy a kiszámítható állandóság? Szeretem a pasimat,de végleg nem akarom hozzákötni magam,még fiatal vagyok.Viszont ha lemegyek vidékre,szakit velem,mert a távkapcsi nem m?ködik.Vágyom ugyanakkor a társaságra is,bulikra,mindenre ami az egyetemmel együtt jár...nem tudom...

Legjobb válasz: egyetemet. Dipmolmaval olyan munkat munkat talalsz, amit szeretsz is. Bejutottal a vagyott szakra, az egyetemi evek tenyleg szepek....tobbet kereshetsz diplomaval. Anelkul valami szar allast talalsz, nem is vagy biztos az erzelmeidben a baratoddal kapcsolatban, fiatal vagy...annyi mindenkivel talalkozhatsz, inkabb most mosol fozol a parodra, akivel ki tudja..lehet szakitanal hamarosan es akkor verheted a fejed a falba, hogy nem mentel egyetemre.

egyetemet. Dipmolmaval olyan munkat munkat talalsz, amit szeretsz is. Bejutottal a vagyott szakra, az egyetemi evek tenyleg szepek....tobbet kereshetsz diplomaval. Anelkul valami szar allast talalsz, nem is vagy biztos az erzelmeidben a baratoddal kapcsolatban, fiatal vagy...annyi mindenkivel talalkozhatsz, inkabb most mosol fozol a parodra, akivel ki tudja..lehet szakitanal hamarosan es akkor verheted a fejed a falba, hogy nem mentel egyetemre.
Akárhogy is döntesz: pasid lehet másik, életed csak 1 van.
egyetem. bulik. ismerettségek. tudás. diploma. jó állás. munka. minimálbér (érettségivel nem sokra mész). nyomor. házimunka. TÁVKAPCS=SZAKÍTÁS?
ki ne hagyd az egyetemet ;) azok a legszebb évek :D :) diáknak lenni a legjobb ;) (sok sikert, akárhogy is döntesz)
Hát én nem vagyok koleszos de azt felejtsd el hogy az egyetem bulixDXDXD az egyetem kõkemény tanulás....már ha nem valami kamu btk s szakon van az ember..már bocsxD de persze álasdz azt mert az a fontos, ha szeretitek egymást akkor ez nem lehet gond...
Pasi szakít mert távkapcsi nem mükszik: megszokta, hogy jódolgva van, az egyetemisták közül rengetegnek van távkapcsolata. Van elõnye hátránya. Viszont az egyetemen és közegében (város) lehet h megtalálod a mégjobb fiút, a mégjobb kapcsolatot, sosem lehet tudni. Szerintem fiatal vagy, inkább egyetemen. Választhatod azt is, hogy megpróbálod rábeszélni, hogy az elsõ félévet távban csináljátok, és ha nagyon nem megy neked sem a fiúnak, akkor véget vetni.
ha tudod hogy nem maradtok együtt örökké, akkor menj egyetemre!!! egy férfi végett ne rontsd el az életed!!! hadd szakitson... ez azt jelenti hogy nem is szeret annyira!! én is átmentem egy távkapcsin és most házasok vagyunk és van egy fiunk. Pedig minket egy óceán választott el.
Ha nagyon szeretitek egymást, akkor maradj vele. Neked tudnod, h mennyire ragaszkodsz hozzá... Amúgy meg levelezõn is tanulhatsz, és akkor dolgozhatsz is mellette. Csak te dönthetsz, sok sikert!!!:)
A kérdező hozzászólása: 1ébként tudom h az egyetem nem csak a buliról szól, nyilván elsõsorban tanulni mennék...:) csak hát ott van még az is h diákélet és miegymás...
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Várok még továbbiakat is! Utolsónak: nem értem az utolsó mondatodat, mit akartál írni?? :D
Rövid leszek.. Szerintem egyetem..:D
Már nem azért de õ is alkalmazkodhatna hozzád. természetes, hogy egyetemre mész, hiszen ez a következõ szakasz az életedben. ha olyan hosszú távra tervezné, akkor azt az 5 évet is kibirná úgy, hogy kevesebbet tudtok találkozni. csak úgy akar veled lenni, ha minden úgy van, ahogy az neki kényelmes? ne te add fel a vágyaidat és elképzeléseidet.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, de pontositanék, mert ezek az infók lemaradtak: van már egy szakmám OKJ-s és 28 éves vagyok. Tehát nem sima érettségivel dolgoznék. Viszont jobban szeretnék másban dolgozni...ezért tanulnék. Csak hát 7 év az elég sok idõ...hozzámnõtt...mármint a pasim...és õsszel beköltözhetnék a saját lakásomba itt Pesten.De ha lemegyek vidékre, az is aggaszt, nem leszek-e már tul öreg a kolihoz a sok 18 éves közt?

Van egy barátom. Nemrég jöttünk össze (3hete). Az baj hogy amikor együtt vagyunk és puszilgat össze-vissza benedvesedik a bugyim? Nagyon!

Legjobb válasz: Én fiú vagyok, de nekem is nedves lesz az alsógatyám, amikor csókolózom a barátnõmmel. Elsõ alkalmakkor nekem is baromi furcsa volt, de szerencsére nem hagy foltot :)

Én fiú vagyok, de nekem is nedves lesz az alsógatyám, amikor csókolózom a barátnõmmel. Elsõ alkalmakkor nekem is baromi furcsa volt, de szerencsére nem hagy foltot :)
Szerintem ez tök nomális igaz én fiu vagyok de barinömel ugyan igy van :-)
hagyjátok már szegény lányt, nektek sem volt korábban tapasztalatotok semmirõl. Õ csak kíváncsi!
Ez annyira természetes!!!! Nem nagyon avgy még felvilágosítva az adott témáról, sztem beszélgesetek a bnõidel, kutassa neten meg könyvek, meg a suli orvostól is!Rád férne! Örülj neki h ennyire beindulsz a párodra! Én is így vok vele!:D
aki ilyen kérdést tesz fel az tuti agyhalott
Használj tisztasági betétet, ha kell, nagy méretût.
figy ha nem kaptal hasznalati utasitast a puncidhoz akkor surgossen nezz utana egy orvosi szakkonyvben!!!! bar sztem ez kamu nincs ien h vki soha nem olvasot el egy leirast sem a szexrol ... hany eves vagy 11?!?
nekem is ugyanez van. de mi 8 hónapja vagyunk együtt, és igen, ekkor felizgulsz. ez tök jó.
Lány vagyok, és az egyik fiúval, akivel jártunk, de nem volt szex, csak csókolózás, meg ruhán keresztül simogatás, én is benedvesedtem, , , nem kicsit :P:$
Ohohó dehogy baj! Azt jelenti hogy izgalmi állapotba kerül a tested, és ettõl a nedvességtõl könnyebben hatol majd be a srác ha arra kerül a sor. De mivel ilyeneket kérdezel ezzel szerintem még várjatok.
talán élvezed amikor puszilgat és felizgulsz rá
Egyrészt tökjó az hogy könnyen benedvesedsz, az sokkal nagyobb baj ha nem. Másrészt tökjó hogy kérdezel. Gondolom tényleg elég fiatalka lehetsz, ez esetben tökjó hogy nem olyanokat kérdezel h lehetsz-e terhes ha szexeltetek. Ajánlok felvilágosító olvasmányokat, ha még senki sem mesélt megfelelõen. Ezeket megtalálod mindenfelé a neten, vagy a könyvtárban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!