Találatok a következő kifejezésre: A barátommal de én még szűz (39 db)

17 éves lány vagyok, a barátom 21. Én még szűz, ő már nem.1/2 éve vagyunk együtt, már szeretnék lefeküdni vele, de nem tudom mit tegyek az elsőnél?

pl. mit húzzak fel,mit csináljak hogy ne legyek "béna"

Legjobb válasz: Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?

Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?
ha szeret, akkor õ fog irányitani.... nem kell aggodnod :) nem lesz baj, , hagyd hogy õ irányitson :)
tudod mi a jó szex titka? hogy ezeket vele beszéled meg.
Miért mi mondjuk meg, hogy mikor hagyd neki?? Te ezt akarod? Szerintem nem! Akkor kellene hagynod, ha magadtól tudod a válaszokat, nem tõlünk kérded. Ha érett lennél már rág nem kérdeznél ilyen hülyeséget, hogy fájni fog-e. HONNAN TUDJUK? Talán te is tudod, van akinek fáj, van akinek nem. A pasi szerintem meg egy tuskó ha szûz lányt az elsõ héten rá akar venni erre. Szerintem nem kellene vele lenned, mert csak a friss tested kell neki, és még ezeket a dolgokat sem mered vele megbeszélni!!
2 hete jársz vele???és még nem volt???egy igazi gentlemen a srác, h ilyen sokáig várt.a válasz az h 2 hét azelöt kellett volna h megkapjon a srác ami illeti öt, gondolom még a fiatal kor miatt nem kért.2dik kérdésedre válaszolva:minél jobban fel leszel izgulva és ugyanakkor ellazult, annal jobb lesz az elsö. igyál egy kicsit rá
Lehet csak szexre kellesz neki szóval szerintem várj.
Nem úgy tûntök mint ahol mindkét fél szereti a másikat.
hiába mondunk akármit, nem lesz olyan jó ha ezeket vele nem beszéled meg...márpedig vele kéne, ha félsz hogy fájni fog, legyen óvatos, bár gondolom ennyi esze csak van neki is. ha nem hagy jó sok idõt hogy felizgulj, ügyetlen ( mint az én elsõm volt anno) akkor még jobban fog fájni. szex közben se félj folyamatosan kommunikálni vele, hogy mi jó, mi rossz, mit érzel mert különben tényleg nem lesz semmi extra. se az elsõ se a tizenötödik.. ezt sok pár nem tanulja meg, hogy beszélni kell a szexrõl fõleg a lányoknak amíg éretlenebbek..mert mindenhova kiírják a kérdést csak annak az embernek nem teszik fel akivel megoldhatnák.. azt, hogy mit kell csinálnod szintén nem értem miért nem tõle kérdezed? vele készülsz lefeküdni, neki kéne tudnia mik a gondolataid ezzel kapcsolatban.. õ fogja tudni neked megmutatni, hogy mit csinálj vele, mit csinálj szex közben..nem kell félned semmitõl mert a szex jó, nem egy betanulandó dolog, azt csinálod ami jól esik mert az a lényege hogy tök jó.. elsõre nem fog összejönni de majd egyre jobb lesz. ez nem egy olyan dolog amirõl olvasol, megtanulod és csinálod..nem így kell nekiugrani. ha volt már köztetek más (simi, csók, meztelenség, orális stbstb) akkor nagyjából csak van fogalmad róla, hogy mit kell csinálnod. szóval sok új nem lesz benne.. elsõre szerintem csak élvezned kell, hogy kényeztet..vagyis ez lenne a normális, utána már póz, kedvfüggõ hogy mit "kell" csinálnod.
Sosem értettem, hogy a hozzád hasonlók miért szexelnek. "De õ már a szexet tervezgeti." Minek kell azt tervezgetni? Spontán kellene jönnie, az a jó. Egyébként ez valamilyen szinten érthetõ. A legtöbb 19 éves, akit ismerek, szintén sokat gondol a szexre szüzességtõl függetlenül is, és már akkor arra gondolnak, amikor két órája vannak együtt a lánnyal.. "Mikortól hagyjam neki?" Ezt neked kell tudnod.. Miért mi döntsük el helyetted? Amikor jól esik. "Fájni fog az elsõ?" Igen, fájni fog, de még senki sem halt bele. "Nekem mit kell csinálnom majd?" Ellazulnod, és az ösztöneidre hallgatnod.. Tényleg ötleted sincs? Ez így elég furcsa nekem. "Félek." Pedig nincs mitõl. A szex nem halálos, sõt, az egy király dolog.
Mi a barátommal ugyanilyen felállásban vagyunk együtt fél éve. Még mindig nem feküdtünk le egymással, mert tizteletben tartja, hogy én még nem akarom és nem iserõlteti. Én ezért nagyon hálás vagyok neki, és tudja is. Petting van, de azt is úgy amilyen tempóban nekem jó.
Ha te félsz tõle, és nem akarod akkor nem kötelezõ.Én akkor se feküdnék le valakivel ilyen rövid idõ alatt, ha nem lennék szûz.Beszéld meg ezt vele, mondd el a félelmeidet, ha szeret(bár ilyen rövid idõ alatt nem hiszem)akkor tud várni, ha pedig nem , csak a tested kell neki.
Ja és még annyi, hogy ha nagy a szerszám, akkor fájni fog!
Hát ha félsz, akkor nem igen vagy rá felkészülve. :) Persze ezt te is tudod. Döntsd el hogy egy romantikus és szerelmes élményt akarsz, és akkor mondd meg neki hogy várjon. Addig marad az orálozás. Ha pedig túl akarsz rajta esni minél elõbb, akkor csak feküdj le hanyatt pucéron, és nem kell csinálnod semmit.
"Mikortól hagyjam neki?" Ne hagyd neki soha. Csak akkor szexelj ha azt kívánod testeddel-lelkeddel.

A barátommal pettingeltünk, de én még szűz vagyok. Nem jött meg a menstruációm 5 napja. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hááát. Atól függ hogy a pénisze hozzádért e egy kicsit is..Mert ha igen van némi esély de nem sok.És attól is függ hogy mit csináltatok. Szerintem ne aggódj mert nagyon kicsi az esélye hogy kézzel vagy bármilyen úton felkerül a sperma. Ha nagyon aggódsz és még egypár napig nem jön meg, a biztonság kedvéért vehetsz tesztet. Ezek 99,9%-osak és kiderül h terhes vagy-e. De még egyszer mondom, hogy szerintem nincs nagy baj.

Hááát. Atól függ hogy a pénisze hozzádért e egy kicsit is..Mert ha igen van némi esély de nem sok.És attól is függ hogy mit csináltatok. Szerintem ne aggódj mert nagyon kicsi az esélye hogy kézzel vagy bármilyen úton felkerül a sperma. Ha nagyon aggódsz és még egypár napig nem jön meg, a biztonság kedvéért vehetsz tesztet. Ezek 99, 9%-osak és kiderül h terhes vagy-e. De még egyszer mondom, hogy szerintem nincs nagy baj.
Kérdés, hogy mióta menstruálsz? Mert ha nem olyan régen akkor az is lehet, hogy egy ideig kimarad? De igen kicsi az esély, hogy terhes vagy!
Ha a "pettingelés" elment odáig hogy a barátod nemi szerve bejutott a Te hüvelyedbe, akkor van rá esély, mert a férfiak elõváladéka már tartalmazhat spermiumot. De ha a hüvelyed közelében se volt, akkor a terhesség kizárt, más oka van hogy késik a menstruáció.
nem kel ahoz feltétlenül behatolnia a barátodnak h teherbe ess ha már vhogy kéz által a hüvelybe jut a sperma akkor már lehetséges h terhes vagy de nem tom h meddig mentetek el a petting során igy nehéz ezt megmondani ha nagyon izgulsz menj orvoshoz vagy vegyél egy tesztet

A barátomnak sokszor feláll, amikor csókolózunk vagy simogatjuk egymást. De én még szűz vagyok. Mit tegyek, hogy ne jöjjek ennyire zavarba, ha látom hogy áll neki? Még orális szex sem volt köztünk, nem is szeretném még egy darabig.

Legjobb válasz: szerintem nem is kell elsietni.. 17 évesen még ráérsz..és igazán semmit nem tehetsz majd eljutsz abba a "stádiumba" amikor már nem hoz zavarba...

hát annak szerintem örülj ha merevedése van csók közben, ez azt jelenti hogy megmozgatod a fantáziáját és tényleg tetszel neki:P az hogy mit reagálsz az rajtad múlik, ha nem akarsz semmit még akkor beszéljétek meg h még semmi...majd ha az idõ elõrehaladtával te többet akarsz akkor kezd el simogatni ruhán keresztül igy kapcsolni fog h akkor mostmár próbálkozhatsz. visszatérve 17 évesen már nem lenne túl korai elkezdeni véleményem szerint, de ez a kapcsolaton mulik, h menniyre régóta tart stbstb.én 18 évesen voltam elõször férfival, de majdnem 19 voltam amikor elõször igazán élveztem is.ne siesd el, és csak azzal akiben bízol és szereted.
szerintem nem is kell elsietni.. 17 évesen még ráérsz..és igazán semmit nem tehetsz majd eljutsz abba a "stádiumba" amikor már nem hoz zavarba...
ha zavarba jösz az még jobban felizgatja az 100% :D viszont tudnod kell, hogy a fiúknak ugye vannak szükségleteik, minimum hetente, úgyhogy azért nászútig ne várj :D
az utolsóval értek 1et én se parázok de még sem vok ribanc!=)
Elõzõnek: nem én vagyok akinek válaszoltál, de attól, hogy valaki nem parázik nem jelenti azt, hogy ribanc. Hülye gyerek...:)
Óóó.. hát nem lehet mindenki akkora ribanc mint a csajod *-* (elõzõnek) Nem sokat tudsz tenni. Sztem is várhatsz még a szekszel.. ^^ 15f
Jajj basszus nem hiszem el. Minden csaj ilyen parás. Még jó, hogy az én nõm nem ilyen, mert megbolondulnék.
17 évesen ettõl zavarba lenni tényleg elég durva :D Türelmes barátod van, hogy fél év után még semmi nem volt...
Ennyit errol. Meg jo h itt mindeki olyan bevallalos meg huuu de jo no vok es mindent megteszek a paromnak mert szeretem es nem azert mert ez a divat.Gyoker tarsasag-.-
örülj, hogy feláll, vonzódik hozzád. nem õ állította föl, mert meg akar dugni azonnal, magától mûködik így. kibírja hidd el, de azért ne örökké:D
hogy ne jöjj zavarba? Nem kell semmit se csinálnod. Ez egy állapot. A párod kíván téged, felizgatod akár egyetlen puha érintéseddel is az arcán. Ne foglalkozz vele hogy ha feláll neki (vagy "foglalkozz vele" ;) ). Nyugodtan simulj hozzá rendesen, nem kell ezért pl csókolózáskor eltávolodnod a csípõddel. Semmi szégyelni vagy zavarbaejtõ dolog nincs ebben. Szeressétek egymást!
elöszöris a 04:07-höz intézném mondandom : te idiota kis impotens görcs aztse tudod mi az a r!banc, mennél inkább nõzni ahejett hogy itt recsizel a gép elött :D "Mit tegyek, hogy ne jöjjek ennyire zavarba, ha látom hogy áll neki?" nöjj fel agyilag is, nehogymár egy állo broki a gatyában zavarbahozzon egy 17éves lányt ... jézusom...
A kérdező hozzászólása: Fél éve vagyunk együtt.
Hogyhogy nem volt? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: A nászútig nem fogok... :) ))) De elsietni sem akarom.
A kérdező hozzászólása: 17
figyu én 18 vok és már nem szûz és még mindig elpirulok, ez van :S szerintem fél év után megteheted ha igazán szereted
Fájdalom volt olvasni!
elsõ mindig "fáj" :) általában a nõket szeretik az ágyban! :)
az szép, nemrég jöttetek össze, de már szexelni akartok?
Nem biztos hogy fájni fog, de valószínûleg igen. Ha felkészültél a szexre, akkor ez nem fog problémát okozni. Addig meg ne csináld. Azt pedig a barátoddal kell megbeszélned, vele tapasztald ki, hogy õ mit szeret, és viszont - neki is meg kell ismernie téged. Beszéljetek róla. Ha nem tudtok beszélni róla, ne csináljátok.
Az életkorodon is múlik. Ha 23 vagy, ess túl rajta, ha 13, akkor várj 3 évet.
A kérdező hozzászólása: 17 multam mindjár 18-leszek
Én még várnék pár hónapot a helyedben.Ismerd meg a párod jobban, ha tényleg kedvel tud rád várni.
Akkor szerintem járogassatok és ha már nagyon kívánod, menj bele.
Omfg.Csak ki kéne nyitni a szád és elmondani, hogy már akarod. Ebben mi olyan nehéz?!
Akkor elég nagy nyomi a barátod..már bocs
Akkor mondd meg neki , hogy nagyon kívánod.
Csak nyisd ki a szádat. ;D
Szerintem nyugodtan elmondhatod neki. Gondolom már korábban is beszéltetek róla. És te is írod, hogy arra vár, hogy te kezdeményezz.
Így: ''dugunk?"
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, de az volt a válasza, hogy még ne mert nem akarja hogy azt gondoljam, hogy csak lefeküdni akart velem
A kérdező hozzászólása: csak szerelmes :)
Attól, hogy szûz vagy és maradsz még egy darabig, attól még lehet jó dolgokat csinálni az ágyban! :) Mondjuk fokozatosan felfedezni egymás testét, örömét. Mi épp itt tartunk, Kedvesem szûz még, de nagyon-nagyon sok örömet adunk egymásnak.
nem mindegy? hazugságokra építesz kapcsolatot
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipõben jártam anno). Egyszerûen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (fõleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja. Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy õszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentõl kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezõsködjön arról a pasiról, biztos nem fog.
Retkes igekötõ igéket egybe kell írni a rohadt életbe már! Mellesleg nem vedte, hanem vette.
észrevette mikor felsikoltottál.
höhö:D
A kérdező hozzászólása: Én 18 És a baràtom 29
Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival? Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki? A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szûz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény? Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még elõtte. Csak az övé! És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki. Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S
Mindegy, hogy észrevette vagy nem, a kapcsolat úgyis akkor fog csak mûködni, ha õszinte vagy vele! Ha észrevette, jó néven fogja venni, hogy magadtól bevallod. Ha nem, akkor is és még meg is jegyzi hogy elsõ alkalomhoz képest milyen jó voltál (ha jó voltál). Mennyi idõsek vagytok egyébként?
Mert b*lfasz ahhoz, hogy õszinte legyen a párjával. És ez majd semmi, tuti, hogy ezután ugyan úgy fog jönni a többi hazugság is. Remélem a srác hamar rájön és elhagy.
Hogy észrevette-e, azt csak Õ tudná megmondani. De megkérdezhetem, hogy miért nem akartad neki megmondani, hogy vele fogsz életedben elõször szeretkezni?
jó, akkor dugni már tudsz, már csak egy normális párkapcsolati életet kéne megtanulnod meg leszokni a hazudozásról.. mint az oviban baze:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso.Kepzeld nem csak feküdtem hàton
szerintem jobb lett volna, ha õszinte vagy és akkor együtt éltétek volna ezt át! de így egyedül birkózol meg vele! szerencsédre nem lehet érezni a szûz hártyát, ha meg vért sem látott, akkor tök 8! max ha béna voltál.. de gondolom csak feküdtél háton, szóval nyugalom! ha õszintét gondolod a kapcsolatot, akkor légy egyenesebb!
Gratulálok, jó úton jársz, hogy szétbarmold a kapcsolatod. Szegény srác.
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy idàig csak egyel voltam
és mit kamuztál? hogy hány pasid volt?
A barátnõm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)

Én még szűz vagyok, de már ujjaztam meg magam sokszor, így a barátom észre fogja venni, hogy még szűz vagyok? 21é/L

Ha igen, mib?l?

Legjobb válasz: Persze, hogy észre veszi, mond csak neki, hogy szûz vagy, nem kell ezt tagadni! Neked is fájni fog picit, meg lehetséges, hogy vérezni is fog!

Persze, hogy észre veszi, mond csak neki, hogy szûz vagy, nem kell ezt tagadni! Neked is fájni fog picit, meg lehetséges, hogy vérezni is fog!
Észre fogja venni, méghozzá azért, mert te õszinte leszel és elmondod neki.
szerintem se tagadd le, a srácok megtiszteltetésnek veszik, hogy õk vehetik el a szüzességed :) és ha nemis a szûzhártyádról, de arról biztosan, h fájni fog neked, és lehet h nagyon szûk leszel az elején. és még egyszer: nem szégyellnivaló, inkább jó példa a kis 14 éves ribiknek.
Inkább az a gáz, hogy szégyelled hogy szûz vagy.
én magyarázzam el 20 évesen egy 21 évesnek? ez nagyon durva.
Ha azon kiakad, hogy szûz a barátnõje, akkor ... õõ, hát no komment... Eszembe se jutna, hogy hazudtál ilyen esetben...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy mégis az lesz, hogy elmondom neki, mert nagyon félek a fájdalomtól. :(
Én is ezt tudom ajánlani. Magadnak is jót teszel, és ha õ normális, akkor neki is örömet szerzel. Hajrá, ne félj! :)
hát nekem pl nem vette észre mert nem véreztem 1 csppet sem..de ha azt akarod h ne vagye észre, akk mond azt h már rég voltál vkivel, csináljátok és azért vérzik v elõbb jött meg (mert az is lehet a szextõl)
és ha azt mondod rég voltál már vkivel akkor a szûkösségedet is leplezheted ezzel toom most hazugságokat írok itt neked, de a kérdésre válaszolok..hidd el nem fog fájni ha nem 1Xrre akarja betennia péniszét ülj rá elõször csak a hegyére és azzal körözz ott lenn...mikor már benn van a makk 1re lejjebb és folyton mozogj rajta fel-le kicsiket..végül benn lesz az egész, onnantol nuku fájdalom..
A kérdező hozzászólása: Már így se fog bennem bízni szerintem. Mert hónapokig nem szóltam. Mondjuk jófej srác, nagyon aranyos, de erre nem tudom, mit mondana... :(
A kérdező hozzászólása: Nem szégyellem, csak az egészet elrontottam. :(
szerintem semmi értelme h hazugsággal induljon a kapcsolatotok, pláne, ha észreveszi, utána nem fog bízni benned. inkább valld be az elején h szûz vagy, csak mondjuk sokan cikiztek emiatt és ezért mondtad mindenkinek h már nem. plusz hidd el neked is jobb lesz, mert így sokkal figyelmesebb lesz veled.
A kérdező hozzászólása: Te is olvashattad, hogy az egyik válaszoló azt írta, hogy neki nem vették észre... Már nyalt ki a barátom, meg én is sz..tam õt, abból nem vette észre, sõt, megdicsért. De elõbb-utóbb lesz szex is, én meg rettegek.
Ha nem akarod hogy lássa, akkor próbálj magabiztosnak tûnni de hagyd rá az irányítást. A fájdalom (ha egyáltalán lesz) nem olyan vészes, lehet leplezni.
elsõ vagyok, valóban nem ismerlek és nem is kell hogy ismerjelek, a két dolog nem függ össze egymással, általánosságban gáz ha egy 21 éves lány ennyit nem tud a dolgokról, anatómiáról, hogy mitõl szûz a szûz, egyebek.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Nem ismersz, tehát... Többiek, köszi, de nagyon hosszú lenne leírni a dolgot, de az a lényeg, hogy az elején, mikor még álmomban sem gondoltam volna, hogy lesz valami köztünk, vagyis hogy járni fogunk, azt mondtam, hogy nem vagyok szûz. Szánom-bánom, de már nem tudok mit tenni. :(
Ha nem mondod neki, akkor nem biztos hogy észreveszi. Nálam sem vette észre a srác anno, mondjuk én nem véreztem vagy ilyesmi, ezt nehéz kikalkulálni.
utolsó: hazugság hazugságot szül. nem kell belebonyolódni az egészbe, mert a végén már egy egész sztorit kell körítened hozzá, hogy kivel, mikor, hol, szerintem ennél sokkal egyszerûbb õszintének lenni.
engedd neki sóderes f*sszal ánuszodba
agyfasz
ha 17 alatti vagy akkor még ne feküdj le vele, az alatt 1 év nem idõ
Nyúlj bele a gatyájába :P Aztán ha le akarja venni a melltartót róla, akkor mehet a buli :D De ha nem, akkor vedd le a pólóját! Vagy egyéb ruhadarabot.
Támad le amikor ágy közelben vagytok! =D
de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!