Találatok a következő kifejezésre: A barátommal de én (946 db)

Van 1 lány aki elég rég a barátom de én többet érzek hogy mondjam meg neki?

egyáltalán hol mondjam fb-n vagy élőben? elég szégyenlős vagyok tehát én a facebookra gondoltam mert ott jobban kitudom fejezni magam. meg mit mondjak ?? kérlek segítsetek:) f/15

Legjobb válasz: Amit itt is leírtál: "Rég a barátom vagy, de én többet érzek".Megirhatod is, meg mondhatod is,

Amit itt is leírtál: "Rég a barátom vagy, de én többet érzek".Megirhatod is, meg mondhatod is,
A kérdező hozzászólása: és elötte v utána még mit írjak/írhatok??
Pórbáld meg inkább személyesen. és mond neki h régóta többet érzel iránta mint barátság... esetleg elmondhatod h jól érzed magad a társaságában meg h ezért meg ezért kedvelted meg...meg h õ mit gondol errõl :)
A kérdező hozzászólása: lányok ti mit mondanatok ha szerelmet vallana 1 srác? és ezt ti hogy kepzelitek el? fiúk ti mit mondanatok 1 lánynak??:) )))))

4 honapja jarok a baratommal, de en roma vagyok. A szulei tudjak, de meg nem talalkoztam veluk szemelyesen. Felek, hogy hogy fognak hozzam allni. Mit tegyek hogy elfogadjanak? Hogy egy normalis kapcsolatom legyen?

Legjobb válasz: Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.

Ezt nem húzhatod sokáig, mert az nem jó hatással van a szülõkre. Igazából rajtad múlik nagyobb részt hogy elfogadnak. De elsõ sorban úgy is a barátod véleménye fog számítani a szüleinek is. Igazából ha ott vagy náluk akkor próbálj alkalmazkodni hozzájuk egy kicsit. Legyél nyitott -> ez általában bejön. De ne húzzd tovább semmi kép.
csak légy önmagad!és ami a legfontosabb!!! NEM NEKIK KELL MEGFELELNED! Ha a párod elmondta a szüleinek hogy roma vagy akor nem szégyelli!Ne parázz nem lesz gáz!Azért mert sõtét a bõröd lehetsz jó ember és szerelmes is'
én ismerek egy sráot akinek az anyja kiakadt azon hogy meg ne lássa hgy õ roma csajjal jár, szegénysrá teljesen kibukott és titokban járt a lánnyal. szerintem attol függ hogy milyneek a család elõitéletei, ha elvbõl utálják a romákat akkor bizony nehéz dolgod lesz, de mivel õk már tudják hogy az vagy legalábbis ezt irtad, igy szerintem ha idáig nem tiltakoztak ellene és a találkozást sem ellenzik akkor szerintem sima ügyed lesz! csak add magadat!
emiatt ne idegeskedj. a testvérem barátnõje is roma, az anyum el is fogadta, hisz rendes lány. azóta már esküvõ is volt, lassan pedig baba lesz.csak nyugodtan add magad, és ha szeret a barátod, akkor ezt a szülei is megértik.
Emberfüggõ!Az én barátom is roma (félig).Az édesapámnak nagyon-nagyon sok elõítélete volt vele kapcsolatban.e mikor megismerte szószerint idmádta, mádja :) A szülõkkel muszi lesz találkoznod, mert hát ebbõl is látják, hogy komolyan gondolod a kapcsolatotokat!Nekem nehezebb volt, mert hát egy roma családban egy magyar-sváb-román-cigány lány nem éppen szerencsés.(Sajnos ilyen keverék vagyok)Hát szinte majdhogynem az egész scalád utál, tisztelet a kivételnek.(nézd vissza pár kérdéssel elötted írtam, hogy Utál a barátom édesanyja, mit tegyek?.Olvasd el, nekem sem könnyû, fõleg most.Ha bármi segítség kell, írj e-mailt.:) Szívesen válaszolok!Üdv.:Bea
Szerintem csak add önmagad, ne próbálj másnak látszani! Sajnos (!) a köztudatban nincsenek jó véleménnyel a romákról, meg persze nagyon-nagy az általánosítás! Ugyanannyi magyar lop, csal, randalírozik, mint roma! Nekem a sógorom roma származású, a szüleim nagyon sokáig nem fogadták el a helyzetet, de aztán beletörõdtek, és még meg is kedvelték, mert látták, hogy rendes ember. Tisztességes, dolgozik, mindig azon van, hogy miképp tudna többet adni a családjának! Szerintem csak kitartónak kell lenned, mégha néha nagyon nehéz is lesz az elején! De ha látják, hogy te nem adod fel egykönnyen, akkor hidd el sikered lesz náluk! Sok szerencsét!!!
szia.szerintem nem számít a származásod.csak a benned rejlõ emberi érzések és a belsõ szépség ami számít.ha õszintén szereted a fiukat, látni fogják.és ha úgy állsz hozzájuk, hidd el minden rendben lesz.ha pedig olyanok a szülõk, hogy nehéz kijönni velük, akkor tök mindegy milyen vagy.ebbõl ne csinálj gondot.miért lenne más egy roma mint pl.egy kínai, vagy néger vagy bár mi.ember mind!sok sikert.
Szívbõl sajnállak. Együttérzek veled! Én nem roma vagyok, "csak" kövér. A párom szülei azóta sem tudtak elfogadni, pedig 10 éves házasok vagyunk és 2 babánk is van. Mindig azt nézegetik, nem hízik e valamelyik, mert Isten ne adja, hogy nekik kövér unokájuk legyen.... :( Szóval ötletem sincs, hogyan tudnál nyerõ lenni. Mert ugye ha bennük elõitélet van, akkor azt már megette a fene.
és ha látják a fiu szülei hogy rendes vagy és szereted a fiukat nemj fogja õket érdekelni a származásod!! és ha nem jnne be neki8k akkor se érdekeljen mert ottvagytok 1 másnak
Nem az a fontos, hogy milyen a bõrszínünk, vagy a származásunk, hanem, hogy milyenek vagyunk valójában. Mindegy az is, hogy roma vagy-e vagy sem, a szülõkbõl, ha rosszallást váltasz ki, nem biztos, hogy azért, mert roma vagy, hanem azért, mert a fiuk barátnõje, és a szülõk féltik a gyerekeiket. De a lényeg, hogy azért, mert te romának születtél, én meg magyarnak, nincs különbség közöttünk, emberek vagyunk. Isten azért teremtett különféle bõrszínû embereket, mert tetszik neki a változatosság. Sokféle virág létezik: csillagvirág, rózsa, ibolya, mégis mindegyiket szeretjük, mert mindegyik szép a maga sajátos vonásaival. Úgy, hogy ne félj! Ha ez a fiú igazán szeret téged, akkor azon lesz, hogy elfogadtasson téged a szüleivel, hiszen ez mindenkinek jó hosszútávon.

Mit tegyek ha a barátomnak k. a van mellettem tudok róla vele lakik szerelmes vagyok a barátomba de én már ezt nem tudom elviselni?

Õ is szerelmes belém én is belé de szerintem a k...ját nem hagyná el értem szerintetek mit mondjak neki hogy mondjam meg neki hogy én már nem birom tovább és végleg haggya ot megértem hogy könnyü igy élni hogy más dolgozik rá de akkor is én már meg mondtam neki haggya el ! el is hagyta de 1 hét mulva megint vissza vette ugy érzem az a lány a kettönk kapcsolatát akarja tönkre tenni hiszen ö is szerelmes a bartáomba kérlek segitsetek !

Legjobb válasz: Hogy képesek egyes emberek ilyen kapcsolatban élni? Te jó ég!

Hogy képesek egyes emberek ilyen kapcsolatban élni? Te jó ég!
Ez nagyon nehéz. Hozzá szokott, hogy a csaj a pénzt leadja és mivel gondolom te nem vagy @urva igy nem pénzeled.
Ne haragudj h ezt mondom.. de elegge melle nyultal a pasival.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi hosszálokonak nagyon nehéz helyzetben vagyok nem tudom mit csináljak ez tényleg nagyon rossz választás volt..:S
Kicsit fejts ki bõvebben mikbe unt bele, és eddig mivel próbáltad visszatartani??
Sajnos ennek vége lesz. Pontosan tudom, hogy mit élsz át. írj privátot és szivesen beszélgetek veled.
ha menni akar engedd el! és ne hidd hogy ha odaköltöznél megoldódna minden. én is abba a hibába estem anno, hogy az elsõ barátomhoz nagyon ragaszkodtam, pedig már nem is volt jó vele. 7 év után végre szembenéztem ezzel a ténnyel és szakítottunk. nem kell erõltetni ha már itt tart a kapcsolat mert szerintem csak szenvedés lesz a vége.
Hány éves vagy? Miért nem költöztél hozzá? Csak ez az oka hogy el akar hagyni?
Elõször is költözz vele össze ha még akarja, amúgy meg miért rinyálsz! Eddig Õ tolerálta a Te nemleges válaszaidat!
hmm...nincs szóköz a billentyûzeteden!?
A kérdező hozzászólása: De nem csak ez aköltözésesdolgomiatt más dolgokba is belefáradt már, deén nem szeretném hogyvége legyen .mit tehetnék még
Még egy gondolat: a pasi, akibe nagyon szerelmes voltam, ahogy Te most a barátodba, kiderült róla, hogy egy kujon.... Szóval végképp nem érdemelte meg anno az érzelmeimet... Bár az, hogy kujon volt, akkor nem tudtam, csak késõbb derült ki.
Már bocs de ha vele akarnál maradni akkor n em itt sajnáltatnádmagad hanem megváltoznál, hogy neki is jó legyen ne csak neked!
Azt mért nem értette meg, hogy az anyós miatt nem akarsz odaköltözni? Szerintem az alap, hogy két felnõtt ember külön költözik, ha van hová. Ha nincs, akkor várnak...
Ne felejtsd el, mindig van olyan pasi, aki boldoggá tudna tenni és nem okozna fájdalmat! Amikor borzasztóan szenvedtem a szerelmi bánatom miatt, ahogy írtam az imént, megismerkedtem (szándékosan) egy másik pasival, aki a tenyerén hordozott!!!! Õ valamelyest "vigasz" volt számomra. Ezért írtam, hogy mindig van pasi, aki ugyanakkor kényeztetne, nem bántana meg, ahogy a barátod. Igaz, az illetõ nem jelentett számomra sokat, csak "vigaszt", de jólesett a kedvessége irántam. Nem feküdtem le vele, nem ilyen típus vagyok, egyébként sem tudtam volna ezt megtenni, mert nagyon szerelmes voltam olyanba, aki ezt nem érdemelte meg...
Ha 6 év után idegen embereket kérdezel meg egy ilyen oldalon, akkor ott nagy bajok lehetnek. Arra nem gondoltál, hogy ez csak kettõtökre tartozik, és vele kéne megbeszélned?
Miért kell a muterhoz költözni? Miért nem lehet külön? Nem dolgoztok még? Nincs jövedelmetek? Anyóshoz soha-soha-soha-soha nem költöznék. Pedig szegény családból származom, szóval nem az volt, hogy a szüleim lakást vettek nekem, ahova lehetett menni. Amúgy amit a párod csinál, az érzelmi zsarolás. Így akarja kizsarolni, hogy odaköltözz az anyjához. Szerintem örülj, hogy megszabadulsz ettõl a pasastól, mert - anyuci picifia, és emellett a típus mellett még egy nõ sem volt boldog. - tipikus érzelmi bántalmazó, és emellett a típus mellett még egy nõ sem volt boldog. Aki azt írta, hogy a kérdezõnek kéne változnia, annak nincs igaza, a hapsinak kéne változnia, és végre felnõtt férfi létére leválni anyuciról.
A kérdező hozzászólása: Nem anyuci kedvence fajta csak nem tudunk különköltözni mert hitel van aházukon és csakõ dolgozik õ fizeti ezért nincs pénzünk albira
Ha tényleg szereted, akkor elengeded, mert az is nézed, neki mi jó, nem csak azt, amit te akarsz.
Ha valaki 6 évig nem költözne össze velem, én is szakítanék vele. Sõt, nem is 6 év után, hanem 1-2. Mert ha szeret, akkor akarjon velem élni, ha meg nem szeret, akkor ne raboljuk egymás idejét.
A kérdező hozzászólása: Jó én is ödaköltöztem volnafél év után is ha nem az anyukájával kéne egy házba laknom hanem külön ketten.ha ottlaktam volna már rég nem lennénk együtt
Az egyik elõzõ kommentelõvel kell egyetértsek. Ha valóban szereted, akkor nem csak magadat sajnáltatod, hanem elfogadod az õ döntését is. Hat év tudom, hogy hosszú idõ, de nem világ. Olyan szinten nem függhetsz embertõl, hogy "belehalj". Veled egyidõs vagyok, túl pár fájó szakításon. De egyik után sem gondoltam, hogy vége az é[email protected], nehéz, de fel kell állni. (kicsit kíváncsivá tettél, hogy miket csináltál az egy hónapos mosolyszünet alatt...) Szóval véleményem szerint, ha menni akar(nekem úgy jött le, hogy itt már nem csak a költözésrõl van szó) Kitartás, barátnõk, kikapcsolódás, és soksok sírás bnõkkel:)
14.05 vagyok Ha Te nem akarsz odaköltözni hozzá és õ sem akar (tud) elköltözni az anyjától akkor minek vagytok még együtt? Amíg ki nem lesz fizetve a hitel vagy meg nem hal az anyja addig külön fogtok élni??????
A kérdező hozzászólása: tudod mi lenne a jó ha nagyon hamar beletudnék szeretni valakibe
A kérdező hozzászólása: Én annyit nem birok ki hogy szenvedjek én nem tudom mitfogok csinálni belefogok dögleni rajtam senki sesegithet márén szeretnék vele maradni jaés holnap lesz a szülinapom annyira reménykedem hogy talán ma történik vmi csoda és együtt maradunk annyira szeretem
A kérdező hozzászólása: Õ az anyukájával él ezértnem szeretttem volna hozzá költözni, és mondta hog 6 év alattazért jólett volna, én belehalok haszakit velem annyira szeretem
A kérdező hozzászólása: Hát sõsorban ez a költözéses dolog meg hogy tudja hogy arany életelennemellettem de már belefáradt ebbeaz egészbe, ma fogunk beszélni de nem tudom mégmit mondhatnék hogy megváltozzon a véleménye, kérlek segitsetek nekem mertén ebbebelehalok, és nem egy hülye cicababa vagyok komoly érzelmeim vannak iránta
A kérdező hozzászólása: 23éves vagyok, csak már 6 év alatt annyira hozzánõttem hogyén nem fogom tudni õt elengedni, ezt komolyan mondom.
A kérdező hozzászólása: de itt õ akar szakitani énnem , csak én annyira ragaszkodok hozzá hogy tényleg bele fogok halni ha ott hagy!egyszer már volt egy 1 hónapos szünetünk és ne tudd meg miket csináltam
A kérdező hozzászólása: Te hogyan tetted túl magad rajta?
Próbálj vele beszélni, üljetek le és beszéljétek meg!!! Ha már 6 éve együtt vagytok, ez a minimum, hogy MEGBESZÉLITEK a dolgot. Ha mégis menni akar, próbáld meg valahogy túltenni magadat azon, hogy el akar menni. Erõvel NEM tarthatod vissza. Ha SZERET, VISSZAJÖN. Ha NEM SZERET, NEM. Az, hogy szeret-e vagy nem, attól még nem vagy kevesebb vagy több. Nem szabad annyira erõsen kötõdnöd hozzá, ahogy írod, bár az tény, a szerelem nemes érzés, de saját magadat is tartsd már valamennyire többre! Senki nem pótolhatatlan, ha nem lesz folytatása mégsem a kapcsolatnak, lesz még szerelem az életedben, nem õ az egyetlen pasi a világon.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy énnem is szeretnék már mást soha.mert egy pasiba se fogok tudni megbizni soha
Ha el akar menni úgy is elmegy, hiába akarod visszatartani. Viszont megértelek, hogy nem akarsz az anyjához költözni, én sem tenném.Viszont ha már 6 éve együtt vagytok felmerülhetett volna az albérlet kérdése, ahová lehet te is szívesebben mennél mint az anyja mellé.Másrészt ha meg nem akar elköltözni anyuci mellöl akkor jobb is ha vége mert egy anyucipicifiával nem lesz boldog jövõtök.
most ezt érzed...de ez meg fog változni. próbáljátok megbeszélni...
14:03-as vagyok ismét: én is voltam már annyira szerelmes, hogy azt hittem, belehalok. Le is fogytam fogyókúra nélkül a bánatba. Úgy éreztem, soha többé nem leszek boldog nélküle! Az idõ szépen begyógyította a lelki sebemet, nemrég összetalálkoztam "Vele", és az égvilágon semmi hatást nem gyakorolt rám. Azóta szeretek másik férfit és ugyanakkor "Õ", akibe belezúgtam nagyon, már az égvilágon nem jelent nekem semmit...
A kérdező hozzászólása: Én te mennyi idõ alatt tetted túl magad a dolgon?
Hát, ahogy visszagondolok, kb. szûk egy év. Bár már jó 10 éve volt....
"nem tudom mégmit mondhatnék hogy megváltozzon a véleménye" Nem a véleményének kellene megváltoznia, hanem az érzéseinek, de ha "belefáradt", akkor õ már nem akar változtatni semmin. "ebbebelehalok" - Nem, nem fogsz belehalni. "annyira hozzánõttem" - ha csak ezért akarnál vele maradni, mert már annyira megszoktad, hát akkor inkább engedd elmenni.

Anyum ma közölte hogy elkültözünk 1 faluba a barátjához de én nem szeretnék, mit tehetnék?

16 éves tanuló vagyok,

Legjobb válasz: Esetleg valamilyen rokon nincs akinél maradhatnál? Vagy koli?

Dehogy szakadna meg a kapcsolat..Te is elég idõs vagy már ahhoz h.utazz, õk is jöhetnek hozzád...100km nem olyan sok!!! Tudod, te hányan élnek távol a szüleiktõl?Koliban vagy albérletben? Próbáld õket arról meggyõzni, (AKÁR egy felnõtt rokon/ismerõs segítségével)h.neked több lenne a lehetõséged ha ott maradhatnál...Tanulás szempontjából se lenne jó most másik suliba menni:S
A kérdező hozzászólása: már mindent megpróbáltam de hajthatatlan, tisztára kiakattam mit fogok én 1 ojan helyen csinálni ahol még 1 mozi vagy 1 bolt sincs....
2 évvel vagy érettségi elõtt jól gondolom? Sztem se szerencsés már ilyenkor váltani... Valami rokon nincs akinél maradhatnál? Vagy koli ahogy elõttem írták?
Esetleg valamilyen rokon nincs akinél maradhatnál? Vagy koli?
Az oskola miatt nem maradhatnál kollégiumban? Hétvégére meg persze édesanyádékkal. Én megpróbálnám ezt a lehetõséget is megbeszélni a családdal.
Ne félj az újtól. Ott is lesznek haverok, a mostaniakkal meg tudod tartani a kapcsolatot. Le is hívhatod õket néha majd hozzátok. Lehet hogy jót fog tenni a változás.
A kérdező hozzászólása: igazából nem ismerem a barátját, párszor láttam.elvagyunk
Szerintem is próáld arra rávenni, hogy ezentúl kollégista elhess, és hétvégente mész hozzájuk a faluba. Rengeteg 14-18 éves kollégista van, akik ettõl még nem távolodtak el a szüleiktõl. Próálj azzal érvelni, hogy a mostani iskoládban már megszoktad a tanárokat, diákokat, nem szeretnél iskolát váltani, pláne, hogy az sem biztos, hogy a tananyagban is pont ugyan ott tartanak, ahol ti, nem szeretnél ez miatt esetleg lemaradni. Próbáljatok valahogy megegyezni ebben. Anyukád barátjával milyen kapcsolatban vagy? Jóban vagytok? Mert akkor esetleg vele is beszélhetnél, hogy próbálja anyukádat meggyõzni.
Tudod, te hányan élnek távol a szüleiktõl?Koliban vagy albérletben? Koliban igen, de távol lakni 16 évesen nem jellemzõ.
Jó lenne tudni, anyukád miért szeretne a barátjához költözni veled? Pl hogyan álltok anyagilag? El tud téged egyedül tartani mostanában? Sajnos manapság egyre nehezebb megélni még egy többkeresõs családban is. Nem kizárt, hogy anyukád nem csak azért szeretne összeköltözni a barátjával, mert vele szeretne élni, hanem azért is, mert csak így tud téged taníttatni, felnevelni, ha a barátjával együtt éltek.
sajnos semmit. max beszélsz anyuddal, de kétlem h visszavonja..
A kérdező hozzászólása: igen 2 évvel vagyok az éretségi elött és lenne kinél maradni meg koli is van de aztmondja hogy úgy megszakadna minden kapcsolat vele és õ nem akarja hogy eltávoludjunk....de amint lehet (2 év múlva) úgyis visszajövök szóval nem értem
A kérdező hozzászólása: nem fog õ ide költözni mert neki ott jó állása van.
az szívás..... beszéljél vele hogy költözzön õ hozzátok.
13:58nak üzenem, hogy a barátnõm 15 éves és nem koleszban lakik, hanem lakásban 3 barátnõjével... Próbálj meg anyudékkal beszélni az iskoláról , hogy ez neked nem menne így, megnehezítené az iskolába járásod. Akkor mond meg nekik, hogy te már készen állsz saját magaddal törõdni, meg ilyenek... Az unokatesóm 15 évesen, egyedül egy másik országba ment suliba, ahol nem ismert senkit, szégyenlõs volt és most nagyon tapasztalt lett minden téren megtanult gondot viselni magáról...

Nemrég vagyunk együtt a barátommal, de én úgy érzem, hogy vége, nem látok sok esélyt. Erre áthívott péntek estére magához beszélgetni meg filmet nézni. Ha szakítani akarna, akkor nem invitálna filmet nézni, nem?

Még nem beszéltünk err?l, mert legutóbb elég veszeked?sen váltunk el.

Legjobb válasz: Lehet h õ meg békülni akar. Különben minek hívott volna magához

Lehet h õ meg békülni akar. Különben minek hívott volna magához
Hány évesek vagytok, Gyermekeim?
gondolkozik a srác mi legyen veletek. kis idõ kell neki, hogy döntést tudjon hozni. amirõl veszekedtetek azt jó lenne minél elõbb megbeszélnetek. lehet már késõ?!
Hát voltaképp akkor lehetnél gyermekem valami perverz szituáció által. :D 23 éves vagyok.
Vegetál a srác, nincs jobb idõtöltése. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Gyermekeim:) )) Én 22, a fiú 24. :) )
Mibõl érzed azt, hogy vége?Mi a párommal már régóta együtt vagyunk és együtt is élünk, de néha én is úgy érzem, hogy vége, de másnap meg mint ha minden ok lenne, szóval nem biztos, hogy meg kell ilyedned.De figyelj a jelekre, az is lehet, hogy csak a sexre kellessz, de az hamar ki fog derülni.
Nagyapénisze?
Bocsi hogy írok szûz lányként, de pont ma beszélgettem egyik barátnõmmel aki már nem szûz. Õ mondta hogy mikor elveszítette, akkor is elég kellemetlen volt, meg utána 5-6 alkalommal is fájt még neki, nem is élvezte. Szóval ez ilyen...
én sem túl régen vesztettem el és már lassan 3 hónapja rendszeresen csináljuk és most lett az hogy amikor beteszi akkor egy picit néha érzem de már nem mindig, pedig ugyanaddig szokott izgatni, szóval ez már csak ilyen
Nekem ez az elsõ 1 évben így volt... Utána kezdett javulni. Most meg már le sem lehet lõni. Na de ez elég egyedi példa a környezetemben senki más nem volt így, mint én.
Lehet túl fiatal vagy? Nem voltál eléggé felizgulva? Nem tudom nekem 19 évesen már az elsõ is nagyon jó volt.
Szerintem hosszu elöjáték kell.. Az se hátrány ha aktus elöt a lány elélvez legalább 1\egyszer
Hosszabb elõjátéknál valószínûleg tényleg nem fájna.Viszont ha késõbb sem élvezed nyugi nem vagy egyedül.Sok nõ van aki képtelen szex közben elélvezni vagy akár csak a közelébe kerülni.Én sem élveztem soha.Ez egy bizonyos testi felépítés miatt van.Nagyon apró eltérés a többiektõl és mivel a nõknek nem kell feltétlen elélvezniük ahhoz hogy teherbe essenek így nekünk ezt meg kell tanulnunk.De van hogy ez sohasem sikerül emiatt a felépítési eltérés miatt. Interneten googleban biztos olvashatsz errõl bõvebben ha érdekel most nem fejteném ki ezt bõvebben.Ám ezt nem jelenti azt hogy sohasem élveznél el mástól...

Valaki linkelne olyan oldalt amin van sok angol verbs és nouns? Tudom google a barátom de én nem találtam megfelelõt. Meg amit találtam azokból már megvan minden.

Legjobb válasz: Tehát sok angol ige és fõnév kellene? Egyszerûen nyiss meg egy angol weboldalt, pl. a Wikipédián, és az elejétõl kezdve jegyzeteld ki belõle az igéket és a fõneveket. Ha jól értem, ezt kérdezed. Vagy mire gondolsz? Ige + fõnév kifejezésekre, mint pl. to take place? Ha erre gondolsz, nyisd ki a nagyszótárt pl. a take, get, have, make, do igéknél, ott sokat fogsz találni.

Tehát sok angol ige és fõnév kellene? Egyszerûen nyiss meg egy angol weboldalt, pl. a Wikipédián, és az elejétõl kezdve jegyzeteld ki belõle az igéket és a fõneveket. Ha jól értem, ezt kérdezed. Vagy mire gondolsz? Ige + fõnév kifejezésekre, mint pl. to take place? Ha erre gondolsz, nyisd ki a nagyszótárt pl. a take, get, have, make, do igéknél, ott sokat fogsz találni.

Fiúk-lányok, mit jelenthet ez a viselkedés egy srácnál? A barátom, de én többet szeretnék tőle.

Általában el?ttem ül órán, néha egymás mellett vagyunk, és amint el?szedem a cuccaimat, az összeset elveszi, különösen a radíromra pályázik, amire mindig ír nekem valamit, rajzol rá, stb. A dolgaimra általában azt szokta ráírni, hogy ? az én istenem. A mai legszebb "XY (a saját neve) egy kegyes isten, az én istenem". Ilyen üzenetekkel irkálja tele a holmimat, megsért?dik, ha leszedem ?ket, és amikor visszaadja ?ket nekem, megdicsér, hogy "milyen szépeket írok róla" :'D Úgy vettem észre, hogy vágyik a figyelmemre, meg hogy megdicsérjem, amit meg is szoktam tenni, figyelek is rá, teljesen el tudja vonni a figyelmemet minden másról, de valahogy nem elég neki. Viszont amikor megjegyzem neki, hogy szeretem ?t, vagy hozzáérek, akkor általában mogorva lesz, és csak annyit mond, hogy ezt inkább hagyjuk. Nem tudok rajta kiigazodni. Kiprovokálja, hogy megmutassam az érzéseimet, de amikor így teszek, akkor olyan, mintha haragudna rám... segítség! Teljesen összezavart! Hamarosan 15 éves lány vagyok, ? pedig 16 éves fiú, az osztálytársam.

Legjobb válasz: hát tényleg gyerekes..az elején azt hittem hogy ilyen 13 évesek vagytok..

hát tényleg gyerekes..az elején azt hittem hogy ilyen 13 évesek vagytok..
azt hogy egy óvodás gyík :/ kb ott csinálják ezt
Lehet h büdös vagy :S
A kérdező hozzászólása: Második: igényes vagyok magamra, nincs testszagom, és nem használok kellemetlen illatú parfümöt sem. Általában tényleg elég gyerekes a srác, de azért meg tud komolyodni, ezért nem értem, mi van.
Mi lenne, ha egyszer, amikor épp kettesben vagytok valami nyugodt helyen, megkérdeznéd tõle. Mondd el, hogy nem tudsz kiigazodni rajta, mert ellentmondásosan viselkedik. Mit szeretne? Ha barátok vagytok, v. járni szeretne? Egyszer õszintének kellene lennie. Ha nem képes kinyögni pár õszinte mondatot, hanyagold, mert még nagyon éretlen. Késõbb persze beérhet.

Szakitani akar velem a barátom de én még nagyon szeretem őt mitcsináljak most?

Legjobb válasz: Bármit csak egyet ne:ne vállalj azért gyereket hogy magad mellé kösd!Mert nem fog sikerülni.Próbáld meg beszélni vele,kérdezd meg mi a problémája veled.

Bármit csak egyet ne:ne vállalj azért gyereket hogy magad mellé kösd!Mert nem fog sikerülni.Próbáld meg beszélni vele, kérdezd meg mi a problémája veled.
Szándékosan a teherbeesés kategóriába irtad? Ha csináltatsz magadnak gyerekt azzal nem fogod meg!! Egy apsit sem tudsz azzal megfogni. Engedd el, fél év mulva rájössz nem is szeretted igazán, 10 év mulva meg alig fog eszedbe jutni.
Engedd el idõben, különben hosszú lesz a szenvedés. Ha magadhoz kötöd, szenvedni fog. Te pedig azért, mert miattad szenved az, akit szeretsz.
Ha menni akar, engedd el. Mást nem tehetsz. Bármennyire is szereted, idõvel elmúlik. Ne akard visszatartani, magadhoz láncolni, ne könyörögj neki, ne akarj még egy esélyt, meg "próbáljuk meg még egyszer", meg "próbaidõt" meg "szünetet". Nagyon nehéz, de engedd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!