Találatok a következő kifejezésre: A barátommal csinálnék (381 db)

Sok-sok gyakorlással, csak türelem :)
ha már csiklósan sikerül az már tökéletes, az már orgazmus! persze nem rossz próbálgatni a hüvelyit, remélem sikeresen fogjátok keresgélni, és hamarosan megtaláljátok az élvezet forrását! :-)

Nem érzem helyesnek, amit a "barátaim" csinálnak. Szerintetek?

Nem rég összejöttem egy nálam majdnem 2 évvel fiatalabb fiúval. (18/L) Tudom, hogy ez ebben a korban még elég furcsa, de ha hiszi bárki, ha nem én nagyon szeretem. Elég régóta kerülgettük egymást és bevallom zavart is a korkülönbség és úgy gondoltam, hogy emiatt nem is fog közöttünk kialakulni semmi, mert féltem mások reakciójától. De most már nem érdekel! Viszont, az nagyon zavar, hogy azok akiket a barátaimnak nevezek, emiatt piszkálnak, hogy mennyire szégyen, hogy egy fiatalabb fiúval vagyok. Pedig szerintem a szerelmet nem korban kell mérni, de aláírom, ha nem velem lenne ez, én is talán furcsállnám a dolgot.

Legjobb válasz: Azt hiszem, ez elkerülhetetlen. Lehet, hogy a barátaid piszkálnak, de higgy nekem, idõvel hozzászoknak és abba fogják hagyni. Az én barátnõm is járt egyszer egy fiatalabb sráccal. Sokáig el sem mondta, hogy fiatalabb, mert pontosan ettõl félt, hogy szekálni fogjuk. Aztán, amikor találkoztunk a sráccal, õ maga mondta el. Bevallom, kissé én is furcsálltam, és meg is mosolyogtam a dolgot, úgy gondoltam "áh, ez nem lehet komoly". Aztán jobban megismertem a fiút, és kellemesen csalódtam. Érett volt és intelligens, ráadásul a barátnõmrõl sugárzott, hogy boldog mellette. Így aztán nem bántam a dolgot. Szerintem a te barátaid is hasonlóan fognak reagálni. Ha látják, hogy boldog vagy a fiúval, egyszer csak nem piszkálnak már, inkább örülni fognak neked. Nem szép dolog az elõítélet, de sajnos emberi dolog, belénk van építve. Addig meg, csak próbáld meg elengedni a füled mellett a megjegyzéseket. Remélem hamarosan minden rendbe jön :) Kitartás!

Azt hiszem, ez elkerülhetetlen. Lehet, hogy a barátaid piszkálnak, de higgy nekem, idõvel hozzászoknak és abba fogják hagyni. Az én barátnõm is járt egyszer egy fiatalabb sráccal. Sokáig el sem mondta, hogy fiatalabb, mert pontosan ettõl félt, hogy szekálni fogjuk. Aztán, amikor találkoztunk a sráccal, õ maga mondta el. Bevallom, kissé én is furcsálltam, és meg is mosolyogtam a dolgot, úgy gondoltam "áh, ez nem lehet komoly". Aztán jobban megismertem a fiút, és kellemesen csalódtam. Érett volt és intelligens, ráadásul a barátnõmrõl sugárzott, hogy boldog mellette. Így aztán nem bántam a dolgot. Szerintem a te barátaid is hasonlóan fognak reagálni. Ha látják, hogy boldog vagy a fiúval, egyszer csak nem piszkálnak már, inkább örülni fognak neked. Nem szép dolog az elõítélet, de sajnos emberi dolog, belénk van építve. Addig meg, csak próbáld meg elengedni a füled mellett a megjegyzéseket. Remélem hamarosan minden rendbe jön :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)

Miért van az, ha a barátom csinálja akkor jó, de ha én csinálom akkor nem?

Amikor a barátom ujjaz meg, majd meghalok, annyira jó, de hogyha itthon én magamat, az már nem jó.Pedig próbálkozok mindenfélével és úgy próbálom, ahogy ő csinálta.De valahogy mégse jó.Mert azt mondják,a nőknek meg kell tanulniuk az orgazmust, de ha egyedül csinálom, már nem olyan.Ez miért van?

Legjobb válasz: Ez velem is így van sajnos :/ 19/L

Ez velem is így van sajnos :/ 19/L
Barátnõm is így van vele ezért szoktam neki mondani elõttem csinálja!!!
szerintem azért, mert jobban felizgat minket az a tudat, hogy a szerelmünk csinálja.
A szex azon kevés dolgok egyike, amit egyedül csinálni nem igazán kellemes, igazán tökéletesen csak közösen, kettesben lehet csinálni. Népiesen szólva közösülés, mert közösen csináljuk.
Vannak ilyen lányok. Ez normális dolog. Akkor kellemetlen, ha a párod mondjuk elutazik, és te nem tudsz masztizni, de ha ott van melletted, akkor nincs semmi gond. Hagyd rá az ujjazást, és élvezd, hogy ki vagy szolgáltatva neki! :)
Én is olvastam anno a szakirodalomban, hogy a lányoknak magukon is érdemes gyakorlatozni, de én még akkor megkértem a páromat, hogy had' tanuljunk meg engem ketten, mert számomra nagyon lelketlen az önkielégítés. Belement :-) Ezek szerint a pároddal van orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Még nem volt, mert igazából mostanában kezdtük el, de nagyon jóóó :D

Amikor a barátom kézzel kielégít (ugye rázkódok). baj az ha a rákódás után már nem jó amit a barátom csinál. Vagyis utána olyan érzékeny a nemiszervem. Baj ez?

Legjobb válasz: nem, ez teljesen természetes. vannak nõk, akik kicsit úgy mûködnek, mint a pasik, orgazmus után nagyon érzékennyé válik a nemi szervük, és kell egy kis idõ "regenerálódni".

nem, ez teljesen természetes. vannak nõk, akik kicsit úgy mûködnek, mint a pasik, orgazmus után nagyon érzékennyé válik a nemi szervük, és kell egy kis idõ "regenerálódni".
mondd, h ki kell pihenned ezt az õrületet, amit Õ okozott Neked :D:D
Mond meg neki egyszerûen, hogy mikro orgazmusod van utána érzékenyebb a nemi szerved, mint máskor és ilyenkor tartsatok egy kicsi pihit, aztán újult erõvel ismét belevághattok
sztem õ is igy érez miután elmegy, sztem meg fogja érteni, nyugodtan mondd el neki.
nem kötekedésbõl, de nem hívnád a rázkódást inkább orgazmusnak?
A kérdező hozzászólása: igen ez tényleg iyg van.egy kis idõ után már oké minden.de ezt a barátomnak hogy mondjam el?vagyis ha mondom neki h most ne, álljon meg egy picit akkor mindig kérdezi h miért.h mondjam meg neki?
nyugodtan igy mondd meg neki, hogy ki kell pihenned az orgazmust, mert most nagyon érzékeny a puncid. meg fogja érteni, mert az õ pénisze is érzékeny, miután õ ment el.
ö is ugyan igy van amikor elmegy.nyugodtan mond meg érzékeny puncit és kell egy kis szünet addig csokolgasátok egymást meg stb.ennyi.nyugi nem lesz baj nálam is igy van.

A barátom csinált rollam egy oldalt, hogyan tudnám le tiltani?

az oldalba be allit egy k*rvának, hogyan tudnám azt az oldalt le tiltatni?

Legjobb válasz: Rendõrségen feljelented.

Rendõrségen feljelented.
A választ megtudhatod a Magyar Helyesírás 3. osztályosoknak c. kötetbõl.
Te sehogy. És ne felejtsd el: ami egyszer felkerült az internetre, az fent is marad. Ha valaki elkezd vergõdni, akkor csak annál többen elkezdik megosztani, a képeket lementeni, feltölteni máshova. Elég annyi, hogy nem egy hazai szerverre töltik fel... na akkor mit fogsz csinálni? Elmész mondjuk a Tuvalu szigetcsoport bíróságához, hogy szedjék le az oldalt, ami k_rvának állít be? (csak egy példa volt, de számtalan olyan hely van, ahol nincs az az európai vagy amerkiai hatóság, aki intézkedhetne...) Vagy a feltöltõ leveszi önként, vagy így jártál. De ha leveszi, biztos lehetsz benne, hogy már máshol is megvan...

Hogy lehet egy saját csatornám, amit én meg a barátaim csinálunk?

Hogy lehet egy saját csatornám,amit én meg a barátaim csinálunk?Nagyon szeretnénk egyet mindannyian.Tehát emberek vannak.Csak nem nagyon tudjuk,hogyan kezdjünk neki.A segítő kommenteket előre is köszönöm. :D KÉRLEK?NEGATÍV KOMMENTEKET NE KÜLDJETEK!!!

Legjobb válasz: Ha konkrét tévécsatornát akarsz, akkor egy halom engedély kell rá meg (tíz)milliók. A mindenki számára elérhetõ és olcsó megoldás az online stream vagy videoblog mûködtetése, ahol felveszitek egy kamerával az anyagot, majd egy videómegosztón terjesztitek, esetleg egy weboldalt hoztok létre neki.

Ha konkrét tévécsatornát akarsz, akkor egy halom engedély kell rá meg (tíz)milliók. A mindenki számára elérhetõ és olcsó megoldás az online stream vagy videoblog mûködtetése, ahol felveszitek egy kamerával az anyagot, majd egy videómegosztón terjesztitek, esetleg egy weboldalt hoztok létre neki.
hát szerintem saját tv csatornát indítani nem sok esélyed van, amit az elõzõ válaszoló írt az az meg megvalósítható

Nem bírok elélvezni maszturbáláskor. Még akkor se ha a barátom csinálja. Ez baj?

most csinálta nekem el?ször, de nem élveztem. ez miért van? pedig szerelmes vagyok belé :S

Legjobb válasz: Jaj babám....nem a szerelemtõl élvezel el,hanem az ügyes,apró mozdulatoktól.Gyakorlás......

Jaj babám....nem a szerelemtõl élvezel el, hanem az ügyes, apró mozdulatoktól.Gyakorlás......
Nagyon türelmetlen vagy:most csinálta nekem elõször, de nem élveztem. ez miért van? pedig szerelmes vagyok belé . Sajnos sok lány úgy megy bele, hogy na most le kell omlani a Gellérthegynek, mert én úgy szeretem a barátomat, ezért, ha bedugja az ujját jön a világcsoda. Nem úgy mûködik. Játsszál csak sokat magaddal. Majd ha úgy el tudsz élvezni, akkor keress egy ügyes fiut, akit könnyen rávezetsz arra, hogy mit is kell tennie, hogy neked jó legyen. Persze minden próbálkozásnál megvan a siker lehetõsége.
Abban neked mi az élvezet neked, hogy a barátod maszturbál? Ismered a szó jelentését? A szerelem nem minden... Engem se szeretsz, de ha én "maszturbálnálak", akkor nem sírnál itt nekünk.
A kérdező hozzászólása: inkább te nem érted meg :)
látom nem érteted meg ezért elmondom más nyelven: vi ste k-u-r-v-a
A kérdező hozzászólása: szerintem ezt haggyuk:) ..ismerek pár lányt aki 11-12 évesen vesztette el a szüzességét, mégse vetik meg õket.. akkor azt miért aki ebbe mégcsak bele se gondol? :O elég szánalmas hogy p*csának nyilvánítják ki azt aki 14évesen próbálja kielégíteni magát...mert akkor elég sok p*csa van a világba ;) és ismerem beerseewalk összes számát..nem rólam énekelnek.szerintem ennél durvábbak is vannak sõt elégrendesen. :) máskor ne ítélj ennyibõl..
Úr Isten!:( csatlakozom az elõttem válaszolókhoz, én inkább nem írok semmit:-)
ó máj gád! go barbiezni!
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok.
hány éves vagy? lehet, hogy nem csinálja sokáig... ne csak ujjazzon, hanem a csiklót is ingereljétek, simogassa, nyalja a barátod.. ;)
Fel vagy háborodva azon, ha az emberek ribancnak tartanak, hogy 14 évesen már a dugáson jár az agyad? Hát pontosan a hozzád hasonlók teszik tönkre ezt a társadalmat. :DD 14 évesen még barátom se volt, sõt még az elsõ csókomon sem voltam túl. Komolyan, nem értem ezeket a mai 12-14 éveseket. Azt hiszik õk már elég érettek az ilyen dolgokhoz, pedig rohadtul nem. A másik, hogy még nem is tudnak kb. semmit a szexrõl, és akkor jönnek a "A barátom beleélvezett a számba, most terhes vagyok?" kérdések. Ez a nevetséges emberek! :D
Elõtte kézmosás?
pl. ha paprikat fogott, vágott elõtte vagy fûszer volt az ujjain akkor néha egy kézmosás sem elég. vagy lehet hogy a szappan a probléma (?)
Lehet, hogy a körmével sért fel.
Azt elfelejtettem írni, hogy ha enyhíteni akarod, akkor utána langyos vízzel és ph4-es intim lemosóval próbálkozhatsz, hátha neked is bejön.
A kérdező hozzászólása: az a furcsa benne hogy amikor eszméletlenül nedves vagyok akkor is ugyanez történik. és amúgy nem mindig volt ilyen, eleinte semmi gáz nem volt, néhány hónapja kezdõdhetett. köszönöm a válaszokat.
Nem nedvesedsz eléggé és kidörzsöl. Vegyetek sikosítót. A bartoline nevû egész jó.
A barátod finoman bánjon a punciddal! :)
legyen óvatosabb.
A kérdező hozzászólása: mindig megvan
Fúúú én nemrég fogtam ki egy idiótát! Kb 2 napig fájt mindenem! Hálla az égnek már nem kell a képét nézzem! :) Õ mondjuk nem volt óvatos vagy nemtom...xddd

Miért nincs orgazmusom, ha a barátommal csinálom? ! Mit tegyek?

10 hónapja vagyunk együtt és még egyszer sem volt orgazmusom vele.Ha magamnak csinálom,úgy van csiklói. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

Legjobb válasz: lehet nem vagy képes rá.nem minden nö tud elélvezni hüvelyileg.lehet tul rövid ideig csináljátok.lehet a párod nem szentel elég idöt a te élvezetedre is.

lehet nem vagy képes rá.nem minden nö tud elélvezni hüvelyileg.lehet tul rövid ideig csináljátok.lehet a párod nem szentel elég idöt a te élvezetedre is.
Amatõr a barátod is, te pedig nem mondod el neki, hogy jó neked... Ezek után mit vársz? Csodát?
Mi 5 éve leszünk 1ütt jövõhónapban.Az 5 év alatt Kb 3*volt orgazmusom. 24/L
Az olyan pasikat sajnálom, akik veletek élnek... Csórik azthiszik, hogy nagyon jók az ágyban, ti pedig a vígszinházba is felléphetnétek, olyan tehetségesen szimuláltok :@
szerintem is csak a csiklódon tudsz elélvezni. Csak azért válaszolok, mert errõl olvastam, és tényleg van olyan aki vagy csak az egyik, vagy csak a másik helyen, van aki mindkét helyen el tud élvezni. esetleg kérd meg hogy hosszabb legyen az elõjáték és neked is lesz orgazmusod, aztán meg sexeltek és neki is lesz és nincs gond:)
NEm jól van értelmezve a kérdés.Nem azt kérdezte, hogy a barátjával nincs hüvelyi orgazmusa....a barátjával egyáltalán nincs orgazmusa, akkor csiklói sem. Kérdés, hogy elég laza vagy-e.Tudatalatti gondolataid nem zavarnak ? Mi lesz ha elélvezek, milyennek fog látni ha rángatózok, sírok, nevetek....élvezed ahogy nyal? Jól csinálja? Elmondtad neki , te hogyan szoktad?
Gyakorolni, õszintén beszélni egymással errõl, ellazulni, stb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!