Találatok a következő kifejezésre: A barátommal csinálnék (413 db)

Sok-sok gyakorlással, csak türelem :)
ha már csiklósan sikerül az már tökéletes, az már orgazmus! persze nem rossz próbálgatni a hüvelyit, remélem sikeresen fogjátok keresgélni, és hamarosan megtaláljátok az élvezet forrását! :-)

Nem érzem helyesnek, amit a "barátaim" csinálnak. Szerintetek?

Nem rég összejöttem egy nálam majdnem 2 évvel fiatalabb fiúval. (18/L) Tudom, hogy ez ebben a korban még elég furcsa, de ha hiszi bárki, ha nem én nagyon szeretem. Elég régóta kerülgettük egymást és bevallom zavart is a korkülönbség és úgy gondoltam, hogy emiatt nem is fog közöttünk kialakulni semmi, mert féltem mások reakciójától. De most már nem érdekel! Viszont, az nagyon zavar, hogy azok akiket a barátaimnak nevezek, emiatt piszkálnak, hogy mennyire szégyen, hogy egy fiatalabb fiúval vagyok. Pedig szerintem a szerelmet nem korban kell mérni, de aláírom, ha nem velem lenne ez, én is talán furcsállnám a dolgot.

Legjobb válasz: Azt hiszem, ez elkerülhetetlen. Lehet, hogy a barátaid piszkálnak, de higgy nekem, idõvel hozzászoknak és abba fogják hagyni. Az én barátnõm is járt egyszer egy fiatalabb sráccal. Sokáig el sem mondta, hogy fiatalabb, mert pontosan ettõl félt, hogy szekálni fogjuk. Aztán, amikor találkoztunk a sráccal, õ maga mondta el. Bevallom, kissé én is furcsálltam, és meg is mosolyogtam a dolgot, úgy gondoltam "áh, ez nem lehet komoly". Aztán jobban megismertem a fiút, és kellemesen csalódtam. Érett volt és intelligens, ráadásul a barátnõmrõl sugárzott, hogy boldog mellette. Így aztán nem bántam a dolgot. Szerintem a te barátaid is hasonlóan fognak reagálni. Ha látják, hogy boldog vagy a fiúval, egyszer csak nem piszkálnak már, inkább örülni fognak neked. Nem szép dolog az elõítélet, de sajnos emberi dolog, belénk van építve. Addig meg, csak próbáld meg elengedni a füled mellett a megjegyzéseket. Remélem hamarosan minden rendbe jön :) Kitartás!

Azt hiszem, ez elkerülhetetlen. Lehet, hogy a barátaid piszkálnak, de higgy nekem, idõvel hozzászoknak és abba fogják hagyni. Az én barátnõm is járt egyszer egy fiatalabb sráccal. Sokáig el sem mondta, hogy fiatalabb, mert pontosan ettõl félt, hogy szekálni fogjuk. Aztán, amikor találkoztunk a sráccal, õ maga mondta el. Bevallom, kissé én is furcsálltam, és meg is mosolyogtam a dolgot, úgy gondoltam "áh, ez nem lehet komoly". Aztán jobban megismertem a fiút, és kellemesen csalódtam. Érett volt és intelligens, ráadásul a barátnõmrõl sugárzott, hogy boldog mellette. Így aztán nem bántam a dolgot. Szerintem a te barátaid is hasonlóan fognak reagálni. Ha látják, hogy boldog vagy a fiúval, egyszer csak nem piszkálnak már, inkább örülni fognak neked. Nem szép dolog az elõítélet, de sajnos emberi dolog, belénk van építve. Addig meg, csak próbáld meg elengedni a füled mellett a megjegyzéseket. Remélem hamarosan minden rendbe jön :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)

Miért van az, ha a barátom csinálja akkor jó, de ha én csinálom akkor nem?

Amikor a barátom ujjaz meg, majd meghalok, annyira jó, de hogyha itthon én magamat, az már nem jó.Pedig próbálkozok mindenfélével és úgy próbálom, ahogy ő csinálta.De valahogy mégse jó.Mert azt mondják,a nőknek meg kell tanulniuk az orgazmust, de ha egyedül csinálom, már nem olyan.Ez miért van?

Legjobb válasz: Ez velem is így van sajnos :/ 19/L

Ez velem is így van sajnos :/ 19/L
Barátnõm is így van vele ezért szoktam neki mondani elõttem csinálja!!!
szerintem azért, mert jobban felizgat minket az a tudat, hogy a szerelmünk csinálja.
A szex azon kevés dolgok egyike, amit egyedül csinálni nem igazán kellemes, igazán tökéletesen csak közösen, kettesben lehet csinálni. Népiesen szólva közösülés, mert közösen csináljuk.
Vannak ilyen lányok. Ez normális dolog. Akkor kellemetlen, ha a párod mondjuk elutazik, és te nem tudsz masztizni, de ha ott van melletted, akkor nincs semmi gond. Hagyd rá az ujjazást, és élvezd, hogy ki vagy szolgáltatva neki! :)
Én is olvastam anno a szakirodalomban, hogy a lányoknak magukon is érdemes gyakorlatozni, de én még akkor megkértem a páromat, hogy had' tanuljunk meg engem ketten, mert számomra nagyon lelketlen az önkielégítés. Belement :-) Ezek szerint a pároddal van orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Még nem volt, mert igazából mostanában kezdtük el, de nagyon jóóó :D

Miért nem tudok elélvezni, ha a barátom csinálja nekem/szexelünk?

Akárhányszor ujjazott/csiklómat izgatta a barátom, soha nem mentem el. Egyedül mindig elmegyek. Nem vagyok zavarban elõtte, szerelmes vagyok belé. Szexnél se tudok elélvezni. Nem kicsi a farka, nem is vékony, jó érzés amikor bennem van. Jól csinálja amúgy, úgyhogy nem a technikával van baj. Több pózt kipróbáltunk, mindegyikben ugyan az. Mindig azt érzem, hogy mindjárt elmegyek, de egyszerûen nem... pedig nagyon felizgulok tõle.

Legjobb válasz: Kevesen képesek a hüvelyi orgazusra. Izgasd közben a csiklód. Nem lehet,hogy látod a barátodon,hogy siet és ez idegesít? 23/l

Kevesen képesek a hüvelyi orgazusra. Izgasd közben a csiklód. Nem lehet, hogy látod a barátodon, hogy siet és ez idegesít? 23/l
Azért nem mész el, mert túlságosan görcsösen akarod. (Ez az én tippem.)
A kérdező hozzászólása: Nekem van hüvelyi orgazmusom, egyedül többször is elértem. Nem görcsököl rá, hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Görcsölök*
Próbálj meg kézzel rásegíteni.

Amikor a barátom kézzel kielégít (ugye rázkódok). baj az ha a rákódás után már nem jó amit a barátom csinál. Vagyis utána olyan érzékeny a nemiszervem. Baj ez?

Legjobb válasz: nem, ez teljesen természetes. vannak nõk, akik kicsit úgy mûködnek, mint a pasik, orgazmus után nagyon érzékennyé válik a nemi szervük, és kell egy kis idõ "regenerálódni".

nem, ez teljesen természetes. vannak nõk, akik kicsit úgy mûködnek, mint a pasik, orgazmus után nagyon érzékennyé válik a nemi szervük, és kell egy kis idõ "regenerálódni".
mondd, h ki kell pihenned ezt az õrületet, amit Õ okozott Neked :D:D
Mond meg neki egyszerûen, hogy mikro orgazmusod van utána érzékenyebb a nemi szerved, mint máskor és ilyenkor tartsatok egy kicsi pihit, aztán újult erõvel ismét belevághattok
sztem õ is igy érez miután elmegy, sztem meg fogja érteni, nyugodtan mondd el neki.
nem kötekedésbõl, de nem hívnád a rázkódást inkább orgazmusnak?
A kérdező hozzászólása: igen ez tényleg iyg van.egy kis idõ után már oké minden.de ezt a barátomnak hogy mondjam el?vagyis ha mondom neki h most ne, álljon meg egy picit akkor mindig kérdezi h miért.h mondjam meg neki?
nyugodtan igy mondd meg neki, hogy ki kell pihenned az orgazmust, mert most nagyon érzékeny a puncid. meg fogja érteni, mert az õ pénisze is érzékeny, miután õ ment el.
ö is ugyan igy van amikor elmegy.nyugodtan mond meg érzékeny puncit és kell egy kis szünet addig csokolgasátok egymást meg stb.ennyi.nyugi nem lesz baj nálam is igy van.

Minecraft miért nem jó? A barátom csinált egy szervert és nem tudok rá fellépni azt írja " java runtime error timed out " utánna meg az ip-ét ha mi a probléma lécci írjatok

Legjobb válasz: Esetleg az a probléma, hogy tört minecraftról játszol... Gondlom a barátod eredetis és az Online játékot True-ra rakta, de a tört minecraftosoknak pedig true-n kéne lennie, hogy mûködjön... Bár a hibakódod arra utal, hogy a Java egy idõn belül nem talált ilyen IP-jû szervert...

Esetleg az a probléma, hogy tört minecraftról játszol... Gondlom a barátod eredetis és az Online játékot True-ra rakta, de a tört minecraftosoknak pedig true-n kéne lennie, hogy mûködjön... Bár a hibakódod arra utal, hogy a Java egy idõn belül nem talált ilyen IP-jû szervert...
A kérdező hozzászólása: Nem mert a hamachival van a baj mert a partner nevek mellet egy kicsi háromszög és azt nem jó a vpn
A kérdező hozzászólása: mi a teendõm??
1. Az, hogy adsz itt a hamachid-ról egy képernyõfelvételt. 2. A Hamachinál mindig van ott egy háromszög a szerver neve mögött. És akkor jönne akkor jönne a kérdés: Hogy a haverod a Hamachi IP-t írta-e be szerver IP-nek vagy a saját gépe IP-jét...:/ Mert már leírtam, hogy a hibakód mit jelent...

A barátom csinált rollam egy oldalt, hogyan tudnám le tiltani?

az oldalba be allit egy k*rvának, hogyan tudnám azt az oldalt le tiltatni?

Legjobb válasz: Rendõrségen feljelented.

Rendõrségen feljelented.
A választ megtudhatod a Magyar Helyesírás 3. osztályosoknak c. kötetbõl.
Te sehogy. És ne felejtsd el: ami egyszer felkerült az internetre, az fent is marad. Ha valaki elkezd vergõdni, akkor csak annál többen elkezdik megosztani, a képeket lementeni, feltölteni máshova. Elég annyi, hogy nem egy hazai szerverre töltik fel... na akkor mit fogsz csinálni? Elmész mondjuk a Tuvalu szigetcsoport bíróságához, hogy szedjék le az oldalt, ami k_rvának állít be? (csak egy példa volt, de számtalan olyan hely van, ahol nincs az az európai vagy amerkiai hatóság, aki intézkedhetne...) Vagy a feltöltõ leveszi önként, vagy így jártál. De ha leveszi, biztos lehetsz benne, hogy már máshol is megvan...
nincs ilyen szerveraz ipt bérli vagy hamachis? bukkittall megy?
A kérdező hozzászólása: Hamchis és Bukkittal még nem probáltam."hamarosan kiprobálom'. De laptopom van és ha routerol kapnám a netet akkor szerintetek menne?
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami... MesterMC-be hogy kell ilyen bukkitos szervert csinálni:D??? "Bocs"
a mestermc egy kliens ugyanugy mint bármilyen másikminecraftal csak az online modot folsere kell tenni

Hogy lehet egy saját csatornám, amit én meg a barátaim csinálunk?

Hogy lehet egy saját csatornám,amit én meg a barátaim csinálunk?Nagyon szeretnénk egyet mindannyian.Tehát emberek vannak.Csak nem nagyon tudjuk,hogyan kezdjünk neki.A segítő kommenteket előre is köszönöm. :D KÉRLEK?NEGATÍV KOMMENTEKET NE KÜLDJETEK!!!

Legjobb válasz: Ha konkrét tévécsatornát akarsz, akkor egy halom engedély kell rá meg (tíz)milliók. A mindenki számára elérhetõ és olcsó megoldás az online stream vagy videoblog mûködtetése, ahol felveszitek egy kamerával az anyagot, majd egy videómegosztón terjesztitek, esetleg egy weboldalt hoztok létre neki.

Ha konkrét tévécsatornát akarsz, akkor egy halom engedély kell rá meg (tíz)milliók. A mindenki számára elérhetõ és olcsó megoldás az online stream vagy videoblog mûködtetése, ahol felveszitek egy kamerával az anyagot, majd egy videómegosztón terjesztitek, esetleg egy weboldalt hoztok létre neki.
hát szerintem saját tv csatornát indítani nem sok esélyed van, amit az elõzõ válaszoló írt az az meg megvalósítható

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!