Találatok a következő kifejezésre: A barátommal a szilvesztert. Nagyon (7 db)

http://www.youtube.com/watch?v=D8l1kuXvyKU Majd lesz barátod. Vagy ha nem, hát kisnyúl.
Sokan vannak otthon ilyenkor. Nincs ebben semmi különös. Szerintem az sokkal nagyobb probléma, ha valaki eszméletlenre issza magát és reggel a detoxban kel fel a saját összehányt ruhájában.
jelentem énis itthon vagyok és annyira talán nem gáz... 21/f van barátnõm de szülei nem engedik el, pedig elmult 18, de ez van. más szórakozás meg nem kellett, nélküle nem is hinném hogy felhõtlenül tudnék szórakozni ugy hogy tudom hogy õ meg otthon unatkozik
Fura de sok év után én is itthon ülök. Eddig mindig eljártam valahova de már valahogy nem vágyok részeg emberek közé, tömegbe, szórakozóhelyekbe. 22/l
Neked is B.U.É.K., meg mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: 21:27 köszi és neked is BUÉK!
miert nem latogatod meg a nagyszülõket, vagy rokonokat?? jobb mint az otthon ülés:) )
Nem gáz. Ez a nap is pont olyan, mint a többi. Tedd azt, amihez kedved van és érezd jól magad. :)
én fiu vagy én is itthon vagyok hát ez van nem tudunk mit csinálni vele majd csak lessz valami legközelebb
Én is lehetek a barátod, ha akarod!:)
Majd én leszek a barátod ;) :D :O :P (H)
nem gáz, egyáltalán
miért lenne gáz ? mi az hogy nem vagy túl kelendõ ?:D valaki biztos van akivel elmehettél volna ha akartál volna , de ha nem bánod akk ezzel sincs semmi gond
én nem tartom gáznak, mi itt bulizunk :) és nekem eddig ez a legjobb szilveszterem
Nem gáz, én is itthon ülök, de lesz ez majd máshogy is:)
már mindegy, hogy gáz-e hisz otthon vagy mint ahogy én is :) a fõ hogy próbáld magad valamennyire jól érezni. valójában nem sokkal másabb ez az egy este a többitõl, úgyhogy ne úgy gondolj rá és csináld azt amire máskor nem sok idõd van. a barátnõid biztos meg fognak érteni a többiek meg nem számítanak ;) BUÉK!
Egyáltalán nem gáz szerintem, ha otthon vagy. :) Én is itthon töltöttem a szilvesztert. Amúgy aki gondolja és szívesen beszélgetne az nyugodtan írjon egy mailt nekem ide: [email protected] (azért lányok elõnyben) :)

Meddig fertőz vajon a tüszős mandulagyulladás? Szilveszterkor barátokhoz megyünk, lesz ott egy család, az anyuka hétvégén magas lázzal feküdt, még hétfőn is volt láza és nagyon durva mandulagyulladása van, saját bevalása szerint, de jönnek pénteken.

Én nem is annyira a 2.5 éves lányom miatt aggódom, hanem magunk miatt,6+3 hetes vagyok, volt már egy spontán vetélésem, idén pedig egy missedem.

Legjobb válasz: Lehet, hogy kicsit hülyén fogsz kinézni!De, ha barátokhoz mentek, szerintem vegyél maszkot és az újévi puszi maradjon el!Vagy nem akarjátok még elmondani, hogy babát vársz?Mert, ha nem,akkor szerintem inkább maradj otthon!!!Én is ezt teszem, idén apával szilveszterezünk itthon!

Lehet, hogy kicsit hülyén fogsz kinézni!De, ha barátokhoz mentek, szerintem vegyél maszkot és az újévi puszi maradjon el!Vagy nem akarjátok még elmondani, hogy babát vársz?Mert, ha nem, akkor szerintem inkább maradj otthon!!!Én is ezt teszem, idén apával szilveszterezünk itthon!
Én nem mennék el, a helyedben minimálisra szorítanám most az érintkezést másokkal, csak azt vállald be, amit muszáj! Most én is félek amúgy, mert tegnap reggel teszteltem pozitívakat, van már 3 db, és majdnem 3 év után... Kb. 5 napja késik, és a férjem most szedett össze egy jó kis calici vírust. Ápolom, de elég könnyen megkapható, és neki is 38, 8°C volt tegnap a láza. Rettegek a láztól, de hátha nem kapom el. Szóval a te helyedben maradnék otthon, már csak a 2, 5 éves kislányod miatt is. Olyan sok nyavalya van ilyenkor, próbáld megelõzni a bajt.
Én tuti hogy nem mennék el! Szerintem Te se tedd. Nem éri meg hogy ekkora kockázatot vállalj, fõleg ha már volt emiatt egy vetélésed!!

Nagyon gáz? 15 éves vagyok és szilveszterkor lefeküdtem a barátommal de csak miatta mert neki akartam jót és már megbántam és azóta nem csináltuk. Ti mit szóltok hozzá?

Legjobb válasz: Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?

Én igazán szoktam szidni a ribancokat, de most õ miért is ribanc? Mert lefeküdt a barátjával? Hát ha valaki ezért ribanc, akkor ki nem az? Vagy biztos mindenki csak, és kizárólag házasság után szokott... Amúgy mi a gond? Nem volt jó? Miért csak neki akartál jót, neked nem jó? Ha neked nem volt jó, akkor ott volt valami probléma, mert ennek az lenne a lényege, hogy mind kettõtöknek jó. Ha jó volt, akkor miért ne lehetne máskor is jó? Végül is "ingyen" jó nem?
Isten hozott a ribancok körébe:) Csak így tovább!
hát elég gáz vagy..
így jártál!
"csak miatta" "megbántam" Ez a két rossz dolog! Ha már megtörtént, akkor kár bánkódni... ez van, fogadd el! Tanulj az esetbõl... ne csinálj olyat, amit késõbb megbánnál! Amúgy eléggé gáz...
Hát ez gáz! Nem kell ribinek lenni
Elég nagy p.öc.s hogy azóta nem szexelt veled, szerintem fél biztos volt benne pia. Szívasd meg mikor józan akkor közeledj felé és ha húzza magát kérdezd meg tõle na józanon már nem is vagy akkora csõdõr
Szerintem idõvel túlteszed magad rajta. Tény, hogy még nem voltál rá felkészülve, de szerintem ne fogd fel tragédiaként, hanem vedd úgy, hogy megtörtént és kész!
Neki akartál jót... Hát nem tudom, de szerintem egy normális kapcsolatban (és a szexben) nem az számít, hogy csak az egyiknek legyen jó, hanem az, hogy mindkettõnek jó legyen. Mondjuk ti még gyerekek vagytok, így valamelyest felmentést kaphatsz, de legközelebb gondolkozz, és soha ne azért csinálj valamit, hogy csak másnak legyen jó.
ez hogy jutott eszedbe? most már mindegy, ez van, ne gondolj rá N
Egyátalán nem vagy gáz, én is 15 vagyok nyugodj meg! Szeretem õt és ezért csináltam

Mit csináljak? Voltam egy szilveszteri buliban. Rengeteg fiú volt ott ( a többségét ismertem is, nagyon jóba vagyok velük). de megismertem ott egy srácot aki nagyon megtetszett. Barátaim úgy látták hogy ez a vonzódás nála is látszott.

De azóta nem ír, meg semmi.Pedig facebookon bejelölt./ ott volt az exem is, akivel nagyon jó barátok maradtunk. és felhozták a többiek h mennyire összeillünk. és akkor pont egymás mellett ültünk az exemmel. Lehet h ? félre értette és azért nem ír?

Legjobb válasz: Valószínûleg.

Valószínûleg.
Phuu jó nektek bárcsak nekem is ilyen gyors anyagcserém lenne..:D
A kérdező hozzászólása: haha :DD /akkor is beszéltünk mikor már nem volt bennünk annyi pia.. meg kicsit furán viselkedett mikor látta h az exemel beszéltünk../
tudod a mondást ''a pia mindent megszépit'' hát van benne igazság..xD
Miért ne? Mondhatod, de azért tegyél hozzá pár mondatot, hogy ne nézen téged hülyénekXD
Ennyire jó volt a pia?:D
A kérdező hozzászólása: és akkor most mit csináljak.. csak nem mehetek hozzá oda és mondhatom hogy szingli vagyok..
Nekem is volt ilyen h. buliban jól bebasztam és 1csajjal tökre elvoltunk, másnap mikor bejelölt facebookon hát mit ne mondjak, már nem volt annyira vonzó...:D 16F
Inkább arra felelek, hogy mit csinálj. Írj rá facebookon, hogy mi a helyzet. Van e kedve találkozni veled meg ilyen apróságok.
A kérdező hozzászólása: :) mindegy, köszönöm mindenkinek:)

A barátommal töltöm a szilvesztert. Nagyon szeretném, ha ez valami oknál fogva különleges lenne. Mivel tegyem feledhetetlenné?

Legjobb válasz: Az én tippem: sok-sok gyertya, jó zene, valami kellemes ital és aztán ami csak belefér! Szexeljetek át az újévbe! BUÉK!

Az én tippem: sok-sok gyertya, jó zene, valami kellemes ital és aztán ami csak belefér! Szexeljetek át az újévbe! BUÉK!
Akárcsak én írtam volna:én is együtt leszek a barátommal szilveszter este!!!Az elöttem szóló jó ötlet...:)
Elégitsd ki orálisan :-))
csajodhoz menj!
Én a baratokhoz mennék szívesebben..biztos jobb buli lenne ..de te döntessz ..vagy hazudhatsz is esetleg..lehet ezért lepontoznak de néha a legjobb megoldás..persze csak ha sikerül
Mennyire szereted a barátnõd, mennyire komoly? Nekem a párom ilyenkor azt szokta mondani a haverjainak, ha megsértõdnek, hogy: Szerintetek titeket akarlak elvenni feleségül, vagy a párom? Utána mindig k*ss van:-D 20N
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem és elég komoly:) de köszi a választ!

Szilveszterkor együtt voltam a barátommal, majd 3napra rá (rendesen, ahogy kellett volna) megjött a vérzésem de nagyon kis mennyiségben. Ez utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Hát attól függ. Védekeztetek??? (ha nem történt semmi baj akkor nem valószínû hogy, terhes vagy) De ha nem védekeztetek és a vérzésed csökkent nem olyan mint régen utalhat....terhességre. Várd meg a következõ vérzésed.... és kb 2 hét múlva csinálja tesztet.

Hát attól függ. Védekeztetek??? (ha nem történt semmi baj akkor nem valószínû hogy, terhes vagy) De ha nem védekeztetek és a vérzésed csökkent nem olyan mint régen utalhat....terhességre. Várd meg a következõ vérzésed.... és kb 2 hét múlva csinálja tesztet.
Ha tabit szedsz és betartottad a használati utasításokat, akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Tablettát szedek (már a 6.levélnél tartok) már péntek óta gyógyszerszünetem van és még nem jött meg, ezért félek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!